Új privát üzeneted érkezett!

Látom vannak új kismamik is.Gratulálok nektek :)

KépKép
bettike83

Bettike!
Rajta vagyunk a dolgon, hogy kibújjon!
Reméljük mostmár nemsokára meg is történik a NAGY TALÁLKOZÁS!
:oops: :D :cry: :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Böbe!
Még elég gyengécske ilyenkor a Babó, de nemsokára már jól érezhetőek lesznek a benti mocorgásai és kivülről is elkezd jeleket adni, nyugalom! :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Köszönöm lányok az infókat akkor türelemmel várom.:)
Valamelyik nap vettünk egy kis zenélő figurát és az a terv h esténként a pocimra tessszük:)

Kép
böbe baba

Sziasztok :!:

Menion
Hiányoltalak, azt hittem melóban vagy :roll: dolgoztál azt olvasom :shock: jól kifáradhattál drága :shock: jó sokat kell lépcsőznöd :roll: elhiszem, h rossz volt onnan kipakolnod :!: :roll:
drukk holnapra a dokihoz+++++++++++++++++++++++++++++++

Vivi
Jó fodrászkodást mára :!: :wink: igen, hajhullás az szinte mindenkinél lehet...a hormonok :roll:

Böbe
Nekem 24 hetesen indult be Cipike intenzíven, de ez sztem annyira egyéni :!: onnantól kezdve pedig minden nap éreztem, most meg már tényleg rugdos is a kis drágám :!: :wink:
Hogy vgytok :?: dokihoz mikor kell menned :?: dolgozol még :?: már nem emlékszem pontosan :oops: :roll:

Orsi
Rajtatok akkor nem múlik a dolog :roll: :lol:

Elmentem a pedikűrös barátnőmhöz rendbe rakta a lábam, sokkal jobban érzem magam :roll: :wink:
voltam gyógyszertárban vettem porszívós orrszívót, steril vattát, gézlapot :!: most meg már fekszem, pihenek :!:

Gabi
Nagyon várunk, remélem minden ok veletek :?: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
Mi is úgy szoktuk a férjemmel, h mikor befekszünk, felhúzzuk a kis játékot és a hasamra teszem és várjuk a reakciót :roll: :lol: mindig mozog a zenére, így altatjuk már most Cipikét :lol: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Kismamik!
Eddig sikerült lustálkodnom :wink: Apácska szerencsére csak tavasszal, meg ősszel jár ki néhány alkalommal, de ilyenkor eltöltik rendesen az időt. Nagyon hozzászoktam hogy minden este mellette alszok el (mostanában én először) azelőtt meg ha simiztem akkor ő volt az első.
Én egy kis bugyoggással is beérném most, nehezek ezek a várakozással teli napok. Olyan furi a családban azt várják hogy megszülessen, én meg hogy edze a pocakom :D De mindennek eljön az ideje, a várás idejét is ki kell élvezni.

KépKép
yokka03

Yokka
kitartást neked azokban a nehéz, egyedül töltött napokban :!: jól letted, h lustiztál :!: :wink: légy türelemmel drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

National Geographic-on Élet az anyaméhben című műsor van, ha esetleg vkit érdekel, Én úgy szeretem nézni :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!
En jol eltuntem..megint rosszalkodik a tolto,ugyhogy a laptop barmikor leallhat.... Latom mind jol vagytok....Dalmacska nagyon jol erzi magat odabennt. Menion! Neked kitartast a pakolaszashoz.
Gabi! Hogy van a picifiu???? Es Te?????? Evita! jobban vagy?
Erika mar jo reg nem jelentkezett......tudtok valamit rola?

Puszko Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Suzy! Köszönöm! Jó kis film, Apácska letöltötte nekem és megnéztük együtt, nagyon érdekes volt, mind a ketten élveztük.
Babás dolgokat nézegettem webáruházakban, volt olyan oldal ahol külön vették a tavaszi babákat, kihagyták a kiskabátot....de mi van ha hidegebb nap lesz és mégis fázik :? Esett már április derekán hó. Az ősz meg a tavasz ilyen tréfás...kb mindenre kell számítani. Ti nem izgultok hogy valami még hiányzik :?:

KépKép
yokka03

yokka

majd nemsokára jelez a te picid is.ha gyors lesz akkor már úgy kb 6 hét mulva,de lehet előbb.

KépKép
bettike83

Noémi
Sajnálom, h nem tudsz sűrűbben jönni, hiányzol a mindennapokból :!:
nem tudom Erika merre van :roll: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Nah meg érkeztem szerencsére...látom hiányoltok...ez kedves tőletek :wink: .Tegnap voltam uh-n a dokim meg vizsgált lenn is...eléggé fájdalmas volt :( ,minden rendben van...már most nagy a baba ezt mondta a dokim 2500 g.
Az eredmények is jók lettek:BPD-9.11 cm
HC-33.86 cm
AC-29.68 cm
FL-6.77 cm.
Nagyon sokat kellett várnom és a vizsgálat után ki kellett töltcse a papirokat az aszisztensnő és még vért is vettek meg vizeletet...1 órakkor végeztem a korháznál :( ...már azt hittem h nem végzek,rá adásula párom is többször telefonált h mikor végzek.3 óra felé értünk haza és még pihenni sem pihentem le,mert segítettem az autónál amit bírtam...max 1 órát pihentem le miután segítettem,de aztán megint ki mentem segíteni...nagyon el fáradtam és már mikor le feküdtem annyira fájt a hátam és a pocakom is :( .
Mérges is volt h nemhalad az autóval és nem kap segítséget...gondoltam magamba Én sem kapok segítséget...jól esne néha...takarítás a múlt héten nem volt a szobába...el maradt,mert mindég másnak segítek,de még el is várják :evil: ráadásul az Én állapotomba.

Evita!Jobbulást!

Orsi!Drukkolok h minden rendben legyen és h be induljon!!!!!!!!!
Anyós:-Örülök h meg beszéltétek a dolgokat.Bár ÉN is ettől félek h mindenbe bele fog szólni h nem csinálom jól.Nem szeretném h fel szoktassák az ölbe,ezt mondtam is,mert akkor Én fogok kinlódni.
Sajnálom a barátnőd!

Suzy!nagyon kedves tőletek h be fogadttok a kutyust...meg látjátok milyen hálás lesz ezért.Édi a pocakod :!: Szépek vagytok :!: Engem érdekel,és mikor szokott lenni az"Élet az anyaméhben" :?:

Yokka!Sajnálom a hányást...rossz nagyon...de majd meglátod később el fog múlni.Kitartást!

Verdict/Hencsi!Örülök h minden rendben volt az uh-n.
Hencsi!Gratulálok a kisfiúhoz :!:
Verdict!Szép a fotó és aranyos!Grat a 12 héthez :!:

Böbe!Nekem az első mozgás a 18-ik héten volt.
Örülök h már te is érzed.Jó érzés nagyon.

Gabi!Várunk nagyon :!: És a képeket is várjuk meg a beszámolót.

Szép estét mindenkinek

:!:

Kép
erika12

Helló lányok!

Hát én itthon...........Roli még maradt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ( kb ezt csinálom óránként)

Amúgy jól vagyok,tejcsi is van,fejem ezerrel és visszük be neki.
Teszek majd képet is és mesélek,csak előbb kiélvezem az itthon létet,mert ez a kórházasdi kicsit kikészített.

Mindenkinek köszi a gratulációt!PUSZ

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi

még nem volt alkalmam gratulálni Roli babához.
Remélem hamarosan kiengedik őt is.

KépKép
bettike83

suzy köszi igen el is fáradtam ma nem is csináltam pedig a doki nem sok időt vett el a napból de úgy fájt a derekam még fekve is hogy inkább pihiztem...most meg ha gyors vagyok Laci meg is maszírozza ha el nem alszik...meg lett ígérve!!!
mikor van az a "élet az anyaméhben"????nagyon szeretném ha ismétlés van szólj!!!!

erika ha nem tudja magától a párod vagy más akkor világosítsd fel őket hogy egy 35 hetes terhesnek mennyire kell vigyáznia magára....mond meg nekik hogy vegyenek példát a mi családunkról és kicsit szálljanak magukba...itt olvashatod hogy kinek mennyit segítenek a párjaik és mások...egész nep fent vagy és dolgozol mászkálsz plussz még meg is jegyzik hogy nem segítesssz eleget hát én nagyon nem tartom rendes dolognak!
ne hagyd magad! pihizzél mert baj lesz...

gabi kitartás!!! lényeg hogy jól vagytok...lesz ez még így se és ott lesz a kezedben a boldogságod...nemsokára hazaengedik őt is!!!

na lépek mert lemaradok a maszírról....a dokinál minden ok volt nem vizsgált meg csak dopplerral nézett szívhangot és beutalt uh-ra de a többi csak papírozás volt....jó éjszakát!!!

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Gabi
Ha nem olvasnál vissza:
Gratulálok Nektek! :D :) :D A vonalzófotó alapján nagyon édes kisfiúcska Rolika! :)
Kitartást és még rengeteg lelkierőt Neked a következő napokra! De ne aggódj, nemsokára kiengedik és a karodba meg a szépséges Roli szobában lesz! :D :)

Böbe
Azt hiszem a többiek már válaszoltak Neked... :)
Ha jól emlékszem, én is kb. a 19héten éreztem csak enyhe remegéseket pocaktájékon. (Előtte csak ez a bugyogás-szerűt.)

Orsi
Megtettetek mindent? :D :D :D :D És van eredmény? Hogy vagytok? :)

Nomi
Jó hogy írtál! :) Már hiányoltalak!
Az a fránya laptoptöltő! :evil: Nincs valaki ismerős, aki meg tudná nézni?

Erika
Grat a szép méretekhez! :) :D Nem lesz picurka baba! :D :)
Talán majd javul a helyzet, ha meglesz a kisfiatok... Mert ez így
tarthatatlan... :(

Suzy
Képzeld el, a fodrász is mondta ezt a hajhullás dolgot, majd a szülés után 3-4 hónappal... És azt is, h nem mindegy, h milyen gyógyszert szedünk rá! (Még a komplex vitamin sem mind jó!!!) Majd a dokit kell megkérdezni. (Persze ez akkor, ha szoptatni fogunk :arrow: de azt hiszem mindegyikünk arra készül alapból!)
De jó, h a barátnőd pedikűrös! :) Egyre nehézkesebb magamnak...

Mi is beszereztünk orrszívó porszívót! :D :) Unokatesóm is azt használta és nagyon bevált. (Még ha morbidnak is hangzik a neve...)

Evita
Jobban vagy?

Menion
Megvolt a beígért masszírozás? :) :D

Mindenkinek szép napot!!!! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép jó reggelt :!:

Gabi
Úgy örülök, h jöttél és bocsi, ha sms-ben zargattalak, de nagyon érdekel hogy vgytok :!: kitartást drága hamarosan Roli baba is otthon lesz és jöhetnek a boldog baba-mama napok :!: :wink: továbbra is sok-sok tejcsit :!: szépséges a babód, jó lett az új vonalzód :!: :wink: nem tettem fel a képet, amit küldtél, mert gondoltam majd, ha jössz raksz fel úgy is :!: :roll:
Még egyszer gratulálok nektek :!:

Menion
remélem kaptál masszázst :!: :roll: :?: és hogy haladtál :?:
majd utána kell néznem mikor van a film, de elég sokszor szokott lenni...csak gyorsan beírtam, ha esetleg vki tv-t néz :!: :roll:

Erika
Csatlakozom Menion hsz-hoz :!: elég durva ez nekem családon belül, h van ilyen, mert neked ekkora teherrel épp az ellenkezőjét kellene csinálnod :!: :roll: vigyázz nagyon magadra/magatokra, nehogy baj legyen drága :!: :roll: Én aggódom érted :!: :oops:

Vivi
Hát persze, h mindannyian szoptatni fogunk :!: :wink: és milyen lett a hajad :?: nagy a változás :?:
:?:
gratulálok a 35.héthez :!: :wink:

Evita
Jobban vagy :?:

Hencsi
Remélem túl vgytok a nehéz napon :!: :roll: :?:

Én már ettem, fekszem újra és izgatottan várom a holnapot :oops: :roll: izgulok nagyon, h mit tapasztal a dokim, de remélem nem rosszabodott a helyzet :!: a férjem holnap nem dolgozik megy a bútorért és pénteken össze is állítja már úgy várom :!: :wink: legközelebb szombaton este fog dolgozni, addig sok mindent el tudunk intézni :!:

táppénz: és holnapig vgyok szabin és péntektől meg táppénzen :!: kérdésem, h ha pénteken megyek a házi dokihoz a nőgyógyim által írt papírral az úgy jó ugye :?:

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!!!

Suzy!

igen még dolgozom , szerintem még januárba is fogok , szeretnék ha minden jól megy de nem hinném h bmi bajon lenne:):)
nagyon jól vagyok minden rendben velünk.a mólt héten voltunk kedden uh-on akkor ugye kiderült , hogy kis Maja baba lesz:)
akkor intéztem magamnak EKG beutalót de azt mondták , hogy az nem olyan sürgős...és 23.héten kell mennem terheléses vércukorszint mérésre , november 2án pedig ismét megyek védőnőhöz:)

Kép
böbe baba

Suzy
Köszönöm! :D
Márcsak egy hetet kell Barninak benn maradni, és akkor szülhetek Vácon, a saját orvos/saját szülésznő párossal! :)

Nagyon drukkolok a holnapi vizsgálathoz! ++++++++
De biztos minden rendben lesz! :D :)
Múltkor sem voltál kinyílva ugye, csak felpuhult a méhszáj? (Ha azóta szorgosan pihengetsz, akkor nem lehet baj!!!)

Táppénz papír:
Szerintem mindenképpen be kell vinned/vitetned a Nődoki által írt papírt, h tegyenek táppénzes állományba. Viszont a tényleges táppénz igazolást mindig csak utólag adják oda. Ha jól emlékszem első alkalommal csak 1hétre, majd utána 2hetente kell menned és mindig visszamenően kapod.
(Ez azért van, mert ha közbe meglesz a baba akkortól már nem táppénznek minősül és így nem kell utólag papírozniuk.)

Fodrász:
:D Megmaradt az eredeti forma, csak a hossza változott meg. :D Most kb. a vállamig ér csak és kicsit tépett az alja. (De nagyon tetszik, mert pillanatok alatt szárítható és magától "formára áll". :D :D :D Babázós frizura... :D :D :D )

Akkor megkezdődik a rendezkedés írányítása! :) :) :) :D Csak ügyesen! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Böbe
És melóba tömegközlekedéssel mész? (Ha már írtad ne haragudj, nem emlékszem rá. :oops: ). Csak azért kérdezem, mert december-januába a sok tüsszögő emberke nem túl kellemes...
De ha jól fogod bírni, akkor tényleg érdemes dolgozni! ( A táppénz kevesebb... :( )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
örülök, h bírod a melót, mert nagyon nem mindegy a pénz én is tudom :!:

Vivi
Jó helye van Barninak, maradjon csak még :!: :wink:
köszi a drukkot, kicsit félek :!: :oops: végig fekszem az egész napot, se főzés, se boltba járás, sehova nem megyek kiszolgálnak :!: :wink: nem voltam megnyílva, remélem azóta sem nyílt meg :!: :roll:
biztos csini a frizurád :roll: :wink:
köszi a táppénzes útba igazítást :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló csajok!

Csak gyorsan Orsi hírek!!!!!!!!

3 ujjnyira nyitva a méhszáj,1 óra múlva burokrepesztés!!!!!!!!!!!!
Sima szülésre készülnek.

Orsi nagyon drukkolunk nektek!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Köszi a tudósítást, megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++akkor használt az együttlét azt hiszem :!: :roll: :wink:

Jól vagy drága :?: megnéztem a face-n a képeket :wink: nagyon édi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Kismamik!
Elindultunk...Kicsilányommal ma megismerkedünk!
Imádlak Benneteket!
Köszi a szoritást Rám fér!
Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Szorítunk mindannyian+++++++++++++++++++++++++++++++++reméljük minél előbb meg lesz a nagy találkozás :roll: :lol: egy nagy pusszantás :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Vivi!Köszönöm,remélem Én is nagyon h javulni fog a helyzet mikor meg lesz Ádámka.

Gabi!Köszi az infót Orsiról.
Jó lett a vonalzód...nagyon édi Roli baba. Gratulálok mégegyszer :!:
Meg látod hamarosan otthon lesz és együtt lesztek...sok tejcsit.

Suzy!Köszönöm h aggódsz értem/értünk.
Holnapra megy a drukk :!: ++++++++++++++++++
És köszi h fel raktad a 2 linket...milyest lesz időm meg fogom nézni már alig várom,de előtte takarítást végzek a szobába.
És hogy aludtál az éjszaka :?: hogy érzed magad :?:

Orsi!Szorítunk!+++++++++++++++++++

Holnap reggel korábban kelek megyek a városba van egy kis dolgom és szeretnék még vásárolgatni amire még szükségem lesz.
Ma mi felénk jó idő van egy kicsit fúj a szél.
Ma 10 óráig aludtam az éjszakám túl jó nemvolt...éjfél körül le feküdtem és hajnali 2-kor felébredtem járkáltam a mozsdóba..nehezen aludtam vissza fél óráig csak forgolódtam és gondoskodtam ráadásul az eggyik kutyus feszt ugatot meg volt kötve szegény ki mentem és el engedtem...hát 10 percig kinlódtam sehogy nem bírtam ki bontani a nyakáról a pórázt a végén meg elégedtem és elvágtam. :roll: ...ez van...anyósomnak mondtam h el vágtam,a pórázt mert nem bírtam kibontani erre azt mondta h miért nem szóltam neki...mondtam h hajnali 2-kor :?: ...bisztos nem hallották h ugat annyit mert az ablak be volt csukva...Én még éjszaka nyitva hagyom egy kicsit h jöjjön be friss levegő a szobába meg néha melegem van és azért sem birok elaludni ezért nyitott ablaknál alszunk éjszaka.

Nah most már megyek takarítani még jelentkezem.

Szép napot mindenkinek :!:
És pihenjetek
:!:

Kép
erika12

Ennél szebb híreket olvasni :) Orsi! Remélem minden rendben megy majd! Nagyon szorítok értetek! Dalmácska csak ügyesen és gyorsan! :wink:
Suzy! remélem minden rendben lesz holnap! Ne idegsekedj miatta Cipikének jó bent. kaptam egy másik védőnőt, azt akit a szoténak az oldalán is megjelöltek. Nem veszi fel de legalább kicsörög, haladás nem :?:
Wivi! Szerintem még egy darabig el fog időzni bent Barni :wink: Nagyon sokat vágatattál? Biztos csini lett.
Böbe! Tök jó hogy ennyire bírod és jó a közérzeted is. Azért vigyázz magadra nagyon! Lehet hogy már valahol elhangzott, de mivel foglalkozol?
Erika! Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. Engem dolizni sem enged, sőt....cipelni sem, amit én magamtól megcsinálok annyi a napi dolgom, de nem szíd le ha 1 nappal később vasalok ki, örül ha pihenek. Pedig még a neheze hátra van. Tudom hogy a családi békesség sokat ér, de a végén tényleg baj lesz.

KépKép
yokka03

Gabi! Roli baba tündéri! Gyorsan eltelik ez a pár nap és együtt lehettek! Erős, egészséges kis srácnak néz ki. Remélem lesznek még róla képek :)

KépKép
yokka03

Orsi

Kicsit kimegyek sétálgatni mire jövök addigra pedig jönnek a hírek!!!!!! :D :D :D :D
Nagyon drukkkkkk++++++++++++++++
Biztos minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Nagyon izgi!!!! :) :D :D :D
Majd jelentkezzzzzz!!!!! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Képek! :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi! Csodálatos ez a pici fiú! Nem vagyok túl érzékeny alkat de ahogy nézem a képeket könny szökik a szemembe. Milyen szépen kisimul, pedig olyan kis gyűrött volt :)

KépKép
yokka03

Erika
hát persze, h aggódom,mint mindenkiért :roll: :wink:
jól aludtam köszi :!: én pihenek, de Te :?: :wink: egyfolytában úton vagy, ha nem akkor otthon melózol :!: anyósod nem egy szimpi :roll: már bocsi... :oops:

Yokka
próbálok nem izgulni :!: :roll: :?
na...haladás, akkor lehet egy pár nap és lesz védő nőd :?: :wink: reméljük :!:

Most ebédeltem, anyukám csinált zeller krém levest, pirított zsemle kockával, zöldbab, tök főzelék amelyiket választom fasírttal :!: nagyon jó laktam :!: :wink: annyira hálás vgyok, h ilyen rendes anyukám van :!: :wink:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
gyönyörűséges a kisfiad :wink: milyen kis hajas baba, gratulálok :!: :wink:
hogy vagy, sebed :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Nagyon CUKI a pici Rolika is! :D :D :D :D :D Gyönyörű kisfiatok van! :) Szerintem egy az egyben Rád hasonlít! :)

Ha lesz pici időd elmeséled, h hogy zajlott ez az egész szülés?

Suzy
Nagyon finomakat ettél! :) Nagyon rendes anyud van! :)
Nekem most lett kész a lasagne, (azért rohantam el az előbb, mert sipolt a sütő). Ahhoz képest, h most csináltam először egész fincsi lett. :D

Yokka
Sajnálom ezt a védőnő mizériát! Ez szörnyű, h már a második is szivat!!!:(
Csak olyan 10cm-t... :D
(Én is teljesen elérzékenyültem... :oops: :) Ez a sok hormon...) :)

Orsi
Lehet, h már meg is van Dalmus?!?!?! :) :D :D Továbbra is drukkkkk+++++!!!!!!!! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
húúúú,a lasagne is nagyon fincsi, ügyi vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Húúú,hát megpróbálom röviden leírni!

Szóval.......péntek reggel 5 órakkor szokásosan 2 órányi forgolódás után pukkanást éreztem és már folyt is a víz,amire először azt hittem bepisiltem :oops: .Na mondom tök jó,most ébresszem fel a férjemet,hogy összepisiltem magam? :shock:
De mivel előtte voltam wc-n gyanús volt a mennyiség :? kb 40×40 cm-es folt volt alattam :shock: .
Ébresztettem a párom,lezuhanyoztam,közben egyfolytában folyt a magzatvíz.Áldottam azt az okos kis fejem,hogy olyan korán összekészítettem a kórházi csomagot,mert így 6-ra bent is voltunk a kórházban.
Ctg-re tettek,fájások nem voltak,a gép se mutatott semmit.
Uh-on megnézték hogy befordult-e,de nem,így már 100% volt a császár.Közben befutott a dokim is.
Betoltak egy szülőszobára,ahol lefolyt egy jó nagy adag infúzió és már vittek is a műtőbe :shock: még magamhoz se tudtam térni már a műtőasztalon ültem.
Beadtak az epidurális előtt egy lidokain injekciót,így nem éreztem,hogy beszúrják a gerincembe.(Ez tök jó volt)
Kb 3 perc múlva már nem is éreztem semmit.
Jól elfüggönyözték a dolgokat,nem láttam semmit.,hogy mi történik odalent.Azt még láttam,hogy brutálisan lefertőtlenítettek.

A dokimon kívül még 2 doki volt bent,egyébként kb 20-an összesen,(altatóorvosok,nővérek) nagyon durva volt látni ahogy sürögtek-forogtak körülöttem.Kicsit meg is ilyedtem,hogy biztos nagy baj lehet,ha ilyen hamar,ilyen gyorsan bent is voltam a műtőbe.

De megnyugtattak,hogy semmi baj nem lesz és a babával is minden oké,de mindenképpen felkerül a koraszülött osztályra,a kora miatt.

Aztán elkezdték.............kb 5 perc múlva hallottam egy kis "nyekergést" :lol: ............Roli baba első hangja :lol: Elvitték,de párom mehetett vele. :lol:

És ezután jött a végeláthatatlan reszketés.........nagyon fáztam,olyan 50 percig rakosgattak össze,varrogattak,de megérte,mert nagyon szép a vágás (ezt párom mondta,mert én még nem látom és ő bekukucskált a kötözés alá) és nincs semmi gyulladás-fájdalom sem.Én olyan arasznyira saccolom a méretét.

Közben egyszer behozták Rolit is,nagyon édes volt és olyan kis meleg. :lol: :lol: :lol: És még a magzatmáz is rajta volt.

Megmondom őszintén én sokkal rosszabbra számítottam a császárral kapcsolatban,nincs rossz élményem.

Miután felkerültem az osztályra 12 órát kellett feküdnöm vízszintes állapotban,este fél 9-kor keltem fel először.Nem volt az sem gáz.
Sétáltam egy picit,aztán fekvés reggelig.

Nagyon jó kis társaság volt a kórterembe,az volt a rossz,hogy mindenkinek ott volt a babája,csak nekem nem :cry: :cry: :cry:
5-en voltunk,abból 3-an horkoltak :lol: :evil: :shock: :roll: gondolhatjátok mennyit aludtam. :?

Hétfőn varratszedés és remélem Roli is jöhet velünk haza.De ha hétfőn nem is,legalább a hét elején jó lenne.Addig minden nap bemegyünk és visszük neki a tejcsit. :lol: Fejem ezerrel. Szépen eszik már és lehet,hogy ma vagy holnap leveszik az infúzióról.

Most várunk.................és már kevesebbet sírok,nagyon rossz,hogy ő ott van "egyedül"!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Senkinek nem kívánom ezt az érzést.
Kicsit igazságtalan az élettől,hogy aki ennyire szeretne babát és ennyi mindent meg is tesz ezért,annak ennyit kell szenvednie. :cry:
(Sajnos láttam és hallottam most ezt-azt a kórházban. )

Hát ennyi,azt hiszem mégis hosszúra sikerült :roll:

És bocsi a kiborulásért a végén. :?

De amúgy jól vagyunk és nagyon-nagyon boldogok is,mert hamarosan itt lesz velünk életünk értelme,első közös kincsünk ROLI!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Köszönöm, h leírtad és megosztottad velünk!
Elhiszem, h nagyon rossz lehet a Picurkád nélkül! Vigasztaljon talán az, h Ő most jó kezekben van a Kórházban és nemsokára már újra együtt lesztek!!!! :) :)
Sok-sok kitartást!
De látod Rolika tudta, h mennyire várod/várjátok így még a "kötelező időt" sem töltötte le, annyira látni szeretett volna! :)
Már tényleg csak napok kérdése és nálad lesz!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy
Köszi! :D :)

Szinte félóránként bekukkantok, h Orsiról vannak-e hírek....
DE biztos minden gyorsan és rendben zajlik! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

suzy teljesen jó....amúgy táppénzre visszamenőlegesen csak 3 napra mehet vissza az orvos vagyis még hétfőn is jó lenne de jobb pénteken elintézni és akkor nem szólhat egy szót se!
van olyan is hogy a beteg nem jön időben és túl van a 3 napon...az szívás neki is mert akkor az oep-be be kell mennie és ott egy bizottság eldönti hogy jogos-e ill.ad engedélyt a visszamenőleges táppénzre vételre...de az ritka...az álltalában a fiatal "laza"betegekkel szokott megesni hogy úgy jönnek be hozzánk is hogy "azt hittem táppénzen vagyok" :roll: ilyenkor szoktam kiakadni hogy mégis melyik bolygón él? azt hiszik sokan hogy az egyik intézmény a másikkal számítógépes kapcsolatban van...bár úgy lenne!akkor nem élhetne vissza pl a drogos se a rendszerrel mert rögtön látnánk hogy már fel lett írva az a recept amit megint fel akar iratni :shock:
szóval jó ha pénteken mész de az is jó ha odatelefonálsz hogy vegyen TP-re lehet hogy elég neki az is és nem kell odamenned csak beküldöd a nőgyogyitól a javaslatodat...a terheseket mi nem szoktunk odahívni ha csak papírozni kell,mert jobb ha nem megy betegek közé...de orvosa válogatja persze ...hívd fel hátha ő is ilyen

Kép
menion
Budapest

jaj orsiiii nagyon nagyon drukkolok értetek!!!!végre eljött a nagy nap!!! jaj de izgulok!

erika miért van megkötve a kutya???ha meg elengedted akkor ezek szerint van kertetek...nem értem :roll: hol vagy te,milyen körülmények közt hogy veled is ilyen szigorúak :roll:

gabi jó hogy írtál mert a képeket néztem és pityergős lettem tőle mert annyira szép..aztán ahogy olvastalak összeszedtem magam...remélem nekem is ilyen lesz!
biztos rossz hogy most nem lehet veled a baba de majd bepótolod!sok sok tejcsit kívánok neked hogy minnél elöbb erős legyen a kicsi kincsed és hamar hazaadják!

érdemes volt sietnem tegnap este :oops: szuper masszírozást kaptam és aztán meg más kényeztetést is :P
hát nem akarok dicsekedni de utána semmim nem fájt!!!
terápiás kezelésben volt részem :D

Kép
menion
Budapest

Gabi! Örülök neki hogy rendben volt a szülés, és a varrattal sincs gondod. Mosolyogtam a bepisilésen :) Szerencse tényleg hogy minden össze lett készítve. Nem szabad elkeseredni, biztos nehéz hogy nincs veled, de most Rolika érdekei az elsők. Attól hogy jól van nem árt az óvatosság. Így is teljes lesz az öröm ha együtt lesztek. Vígasztaljon hogy egészséges, gyönyörű pici fiatok van és már most saját tejcsivel tudod etetni.

Suzy! Szerintem is elég ha odatelefonálsz. Nekem az orvosom makkosházán van és nála elég ha a kismama az asszisztensnek odaszól telefonon.

Olyan sok idő telt már el...és semmi hír :( Orsi remélem túl vagy már a nehezén és jól vagytok mind a ketten!!

KépKép
yokka03

Gabi
hát én is elpityeredtem :oops: annyira megható és szép a te szüléstörténeted :!: :wink: örülök és szinte te vagy az első, akinek nem volt rossz élménye a sectioról :!: kitartás drága, hamarosan Roli baba is veletek lesz és szép egészséges kis család lesztek :!: :wink: továbbra is sok-sok tejcsit :!:

Menion
kösz az útba igazítást :!: anyósom is azt tanácsolta, h csak csörögjek oda, h péntektől indul a táppénz :!:
micsoda terápiás kezelésed volt :roll: :lol:

Evitaval sms-tem jön majd csak suliba van...már nagyon izgul Orsiért velem együtt :!: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát ha 11 után repesztettek burkot akkor az még idő, de estig tuti meg lesz :!: micsoda izgalom :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi!Nagyon édi Rolika...gyönyörű kisfiatok van.Gratulálok :!:
Én is nagyon örülök h le írtad h mentek a dolgok...Féltem a császártól.
Kitartást!

Menion!A kutya azért volt meg kötve tegnap mert egész nap csak ugatot és ráadásul a másik kutyus is ilyenkor vele tart...nagy zajt csaptak.Van kertünk jól gondolod.Én Anyósnál lakom és az Én szavam legtöbbször semmit sem jelent...ha valami nekem nem tetszik és mondom akkor mindig mondja nekem h nem volt gyerek szobám :roll: .Szerintem jogom van ahhoz hogy Én is mondjak véleményt.Azt már nem írom h miken mentem keresztül mikor először ide kerültem meg miket csinált és mondott.

Suzy!Sikerült meg nénznem "Az élet az anyaméhben"...nagyon jó volt el érzékenyültem :cry:.Az elején olyan apró de apró és a végén már szép baba fejlődik.Mégegyszer köszi.

Kép
erika12

Erika
Örülök, h meg tudtad nézni és h tetszett :!: :wink: addig is pihentél :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok? Hát jól eltűntem innen, de azért próbáltam nyomon követni az eseményeket, kivel mi történt.

Gabi! Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz. Jó egészséget és sok tejcit!
:) Nagyon szép a Rolcsi és megmondom a frankót, hogy a szülésről amit írtál, hát a végére azért én is elérzékenyültem egy kicsit.

Orsi! Kitartást és remélem már túl vagy a nehezén! Én már nagyon izgulok.

Velünk minden rendben. Tegnap tudtam meg az AFP eredményem is, az is oké. Jövő hét pénteken megyek uh-ra, hát már nagyon várom, kiváncsi vagy nagyon a kicsicskére, meghát jó lenne tudni már a nemét is. :lol: :lol:

Kép
gyevacska

Sziasztok Lányok!

Gyors bejelentkezés! Sajnos most visszaolvasni nem tudok, mert Laci vár a gépre. Írnia kell a szakdogát! :cry: De kimásoltam amit írtatok és a laptopon elolvasom, csak ott nincs internet! Azon írni nem tudok nektek!

Orsi
Mennek a drukkok ezerrel! Egész nap gondoltam rád! Remélem lassan meglesz Dalmus, vagy már megvan csak még nem jutott el ide az info! :lol:

Gabi
Csodaszép a kisfiad! Nagyon gratulálok hozzá!

Velem minden okés! Már nagyon jól vagyok, csak picit köhögök! Olyan jót aludtam éjszaka, hogy csak na! Nem tudom megmondani mikor aludtam utoljára ilyen jót! :lol:
Ma egyetemi napom volt! Suliban voltam egész nap, azért nem tudtam jönni ide hozzátok hamarabb!
Beugrottam a Kálvin téri Elefáni boltba nézelődni! DE elég kicsi. Alig lehet mozdulni benne és ez nem tetszik! :cry:

És mutatok egy mai 17 hetes pocakfotót! :lol: Kép

Majd holnap jelentkezem!

Suzy
Írj légyszi sms-t, ha van hír Orsiról! Éjszaka is be van kapcsolva mindig a telcsim! :P :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?