Na mégis megpróbálok reagálni,Apa bevállalta Balut
Szóval...
Orsi:na igen,ezért mondjuk jó az itteni eü.Pl én a gyerekdokit kihívtam még a szájpenészhez is és ő szó nélkül kijött és megnézte.Balut se tudom ébredés nélkül áthelyezni álmában.Én is azért mentem be Baluval egyszer Pestre mert olyan buszokon tudtam menni ami alacsonypadlós.Én se szeretem mikor a kezét fogdossák.Ki tudja mit fogdostak előtte utána meg a pici a szájába veszi a kezét.Görbített?Fura,nekem Balu mindig vigyorral fogadja az apját aminek persze apa nagyon örül
Ébredés
Nekem meg lánynak nézik Balut
Cintia:Nálunk is ez volt pár napja,hete.Balu kicsit náthás volt,.de hamar átesett rajta.Koszmó ellen mi a Babe koszmó elleni samponját használjuk.Nagyon bevált nekünk.Csak meg kell mosni vele a haját aztán törcsivel átdörzsölni.Kicsit drága,de sokáig elég.Ezt a termékcsomagot még én se hallottam.Először azt hittem hogy olyan memória kártyát vett párod Szintinek mint ami telefonba vagy fényképezőbe kell
De aztán felfogtam miről írsz
Hajhullás ellen meg van ún. varga cseppek,de gyógyszertárban kapható valami kapszula rá,állítólag nagyon hatásos.Nekem mintha most már kevésbé hullana a hajam.Azt mondják hogy kb a baba 6 hós koráig hullik a haj.Utána meg majd a gyerek tépi
Huu,részvét az éjszaka miatt.Nekünk is volt ilyen.De nálam olyan volt hogy megetettem 9kor,gondoltam fent maradok 12ig é akkor megetetem hátha húzza akkor 6ig,aha,sztem,aludt hajnal 2ig,aztán keltett.Akkor nem aludtam sokat...Cicaringatás
Barba:jót nevettem ezen a név kombinációidon
Így már értem.Nekem is tetszett a Bence,de a párom vezetékneve miatt kiesett.Nem akartam hogy gúnyolják majd esetleg.Sok sikert a keresztelőhöz!Remélem jól fog sikerülni
Várjuk a képeket!
Hibernia:"Pál Kata Péter"
Mi a második neve Petinek? Balunak is két neve van
Balázs Bálint
(utóbbi anyós kedvéért
)Miért ne lehetne fog?Mayday-éknél is jön hátul is.Hajrá költözés!Majd dobsz képet az új kecóról?4 hósan nálunk csak oltás volt.(amit ma kapott meg),én nem tudok semmilyen vizsgálatról ami most kellene.Miért hőgörbéztél?Ennyire tutira mentél?Vagy sokára sikerült Peti?
Nadina:szorítok a könnycsatorna átmosáshoz!Ha gondlod szívesen elküldöm még egyszer a progit.
Facebook:nekem nincs,kaptam sokszor meghívót,de iwiw-re is csak akkor megyek,ha kapok üzit hogy történt valami
Charlott:szerintem szóljál nyugodtan.Nehogy a fejedre
nőjenek!Na meg ne húzzák keresztbe a te nevelési elveidet."szegény bögyöm nem bírta a terhelést"
Jót nevettem ezen,bár gondolom neked nem volt ilyen vicces.Hát akkor Krisz tényleg igazi csodababa
Mai-tei:nekem van,de még nem használtam,lehet hogy majd bedobom.Nekem anyum varrta
Mayday:nem,vasárnap nem dolgoztak.Viszont voltunk gyorsba vásárolni ami még hiányzott(kilincs,burkolatváltó sín) meg Auchanba vásároltunk(kaját,ruhát,babacuccokat) aztán itthon takarítottunk(wc,fürdő),csak hogy nézzünk ki valahogy
Na meg főztünk is,úgyhogy úgy elment a nap és olyan hulla voltam hogy nem tudtam jönni
Drukk a füledhez!Majd gyere mesélj!Én is ritkán jutok el hajat mosni,átlag 4-5 naponta....
Tea:én maximum kamillateát adok Balunak de csak ha kaksi bajok vannak.Mármint ha keményebb neki az átlagosnál.Ha itatom,akkor én vizet adok neki,az a legjobb szomjoltó,meg hát nem árt minél később megismertetni a cukrosabb,édesebb lötyikkel
Törpi:jó hogy meggyógyultál!Ez az alvás dolog nem gáz.Ilyen idős korban(4 hónap) a babák többsége egy hosszút alszik egy nap,és 2-3 rövidebb alvás.(kb 30-40 perc) .Nem tudom miért sírhat a babakocsiban.Nem lehet hogy nem lát semmit és azért?Nézelődni akar?
Tejbepép:Balu öklendezett tőle,úgyhogy azt abbahagytuk.
Lovagoltatás,lifteztetés,emelgetés:én úgy tudom hogy csak a rázás nem jó.Meg ha hirtelen mozdulatot teszünk.Nem szabad "rángatni".Mi is csináljuk egyébként,nagyon tetszik neki.Ami még bejön hogy felemelem a fejem fölé vízszintesen.Na azon nagyokat kacag,na meg persze folyatja rám a nyálát
Zsu:nagyon jók a képek,most néztem
Még mindig 3szor kel?
És ilyenkor eszik is?Vagy miért kel?Egyébként feladtam a postán a csomagot
Egy kitömött borítékban fog érkezni,ajánlva adtam fel
Bocsika hogy pénteken lusta voltam
Cumisüveg:hát azt mondják hogy a csak cicizős babákat nagyon meg tudja zavarni,ún. cumizavara lehet tőle.Aki kezdettől felesbe eszik annál nem nagyon szokott gond lenni.Én is azt hallottam hogy a cicizős babákat érdemes itatni pohárból,vagy kanálkával adni neki.
Felújítás:hát a konyha csempézése kész,wc-ben kész a szerelőajtó beszerelése,meg kiegyenesítették a falat.Folyosón kész a kábelek falba helyezése,és kész a csempézés.Valamint a beltéri ajtókat kicserélték.Most ott tartunk ogy a kőműves munkák készen vannak.Csütörtökön jön a festő.Ő fog majd glettelni,csiszolni,meg festeni plusz az ajtókat pácolni.Úgyhogy most 2-3 napig csend lesz és nyugalom
Itatás:én is úgy tudom hogy van olyan baba aki tejcsi mellé is igényli az itatást.Védőnénink mesélte,hogy egy anyuka csak szoptatta a babáját és majdnem kiszáradt a kicsi.Mert oké hogy a tejcsi is folyadék,de nem szomjoltó,inkább ugye éhségcsillapító.Én mindig kínáltam vízzel Balut,aztán vagy elfogadja vagy nem.
Monde:remélem semmi baja nincs a cicusodnak.Nekem is volt cicám,de mikor megszületett Balu,akkor elajándékoztuk.Túl sok baj volt vele,egy baba mellett meg aztán még több lett volna.Nagyon imádom őket egyébként.
Cucli:mi Nuk-os cuclit használjuk.Azt az ortodónikus vagy milyen kialakításút.Egy baj van vele.Balu annyira hozzászokott hogy a sima kialakítású cucliból nem tud inni
Csigaby:Miért voltál letiltva?Nálunk is vannak néha ok nélkülinek hitt hisztik,de általában véget ér ha felveszem.Nálunk Balu 10kor alszik és 7ig.Viszont utána kezdődik a nap.2 órát fent van fél órát,órát alszik.És így tovább.Az egészségügyi okokon a toxémiát érted?Szabad tudni milyen okok miatt nem lehet kistesó?Még a 2-es pelust használjátok?Mi nemrég kezdtük el a 3-ast
Balu is sokat iszik,van hogy fele víz,fele tápszer.De mondjuk ez ritka.Nekünk is van hasfájás elleni cumisüveg,na meg olyan a tápi is,meg a cuclin is van levegőztető lyuk,így nem kell neki levegőt bele engedni,azon levegőzik.
Mai-tei vs kenguru:a kettő hasonló, a mai tei kötős, a kenguru meg kapcsos.Többet nem tudok
Főzés:nekem megy
Sokszor Balu is ott van velünk.Nézi mit csinálunk
Fűtés:mi még nem kapcsoltuk be a konvektort.De már fűtök a légkondival(fűtő funkciós),ha hűvösebbnek érzem a szobát.Viszont 22 fok alá soha nem engedem hogy lejjebb menjen.Nekem kell hogy ennyi legyen.
Seidelm:aztaa,ilyen nagy már Ádi??Ennyi mindent
kinőtt?Hűűű..Balu még mindig a 0-3-asakat hordja
Egyedül rugiból hordunk 3-6-osat
Csöpplánynak csöppBaluja
Sütőtök elvileg hasmenést okoz,hát Balunak meg megfogta a hasát.Nem lehet hogy nálatok is ilyesmi volt?Elméletileg amennyi jól esik,annyit ehet.Nekem legalábbis ezt mondták.Szerintem vizet adj neki ha esetleg szomjas.Azt mondják hogy hozzátápi után mindig meg kell kínálni folyadékkal,mert kell nekik a pótlás.Balu egyszerre olyan 10-20 ml-t iszik meg.De van hogy többet.Ki kell tapasztalni.
Fejlődés:Balu mióta tud hátról hasra fordulni,rengeteget van hason,van hogy 3/4 óra is egyhuzamban.Hason fekve nyúl dolgokért,már semmit nem szabad a közelében hagyni
Hát mozgatja a kezét lábát,mintha kúszna,de nem halad mert a pocija nem hagyja
Hátról hasra megy a fordulás,viszont hasról hátra nem igazán.néha véletlenül.Ne aggódj Charlott,mindent fog csinálni Krisz.Nem kell siettetni.Én is féltem hogy Balu le van maradva aztán egyik pillanatról a másikra a semmiből annyit fejlődött hogy nem győzök csodálkozni
Marti:szegény Nórika
Remélem most már jobban van.Balu is megszenvedte ezt az oltást.
Koszmót már feljebb írtam hogy nekünk mi vált be
Nekem nem sírja el magát Balu idegenek láttán.Sőt aki szimpi neki arra vigyorog mint a tejbetök
Fogzás:én Dentinoxot adok neki,meg van egy ujjra húzható szilikon "kefe" kis sörték vannak a végén és azzal lehet masszírozni az ínyét
Gmail:Bubu nagyon édesen kajcsizik
És még segédkezik is
Mayday nagyon szép a körmöd!Én ha hosszabb a körmöm mindig megkarmolom Balut
Úgyhogy folyton levágom
Cuki az ébredős kép is,hason alszik?Balu már csak a hátán.Ha hason van akkor folyton fekvőtámaszozik és felébred.Cuki a pózolj anyával kép is
Barba nagyon jó az album!!!Ilyet hol és hogyan lehet csinálni???Én is akaroookkk!
Gabesznek meg egyem meg azt a szöszke fejét
Nagyon cukkancs ebben a pózban
Tök jó amiket nem tudsz míg nincs gyereked olvasmány
Nagyon bejött
Jókat röhögtem némelyik bejegyzésen :d Na és milyen igaz
Petiről meg a videók halálosak.
Jól látom hogy szopizni próbálja a kanalat?
A szteppelős is nagyon ott van
Szerkessz alá valami jó kis szteppelős zenét
És a kacagós videó is édes
Nagyon kis vigyori ő is
Keresztelős képek is aranyosak,mekkora már Gabesz
Na asszem ennyi,majd teszek képet a felújításról,amiket eddig csináltunk,meg Baluról is
De lehet hogy majd csak holnap,elég fáradt vagyok,meg aztán termeltetek rendesen amire volt reagálni való.Balu meg még csak most aludt el
Huu,jó sok lettem,jó olvasást lányok