CSak azért kérdeztem ezt a 5x értéket, mert lehet, hogy alapból normális lenne a 18. De mivel az éhgyomrit meg sem tudták mondani, csak ennyi volt a 0. perces inzulinnál, hogy <2. Lehet, hogy 1,8 volt vagy 0,9. Foggalmam sincs, számokban nem tájékoztattak.
Mert szerintük a 0. percesnél a normális érték 2-29ig terjed. Én meg sehol nem vagyok.
Ja, a nődoki mondta, hogy a tesztoszteron nem vmi jó. Olyan, mintha kezdnék egyre rosszabb értékeket produkálni az idő előre haladtával.
Még egy érdekes dolgot láttam a leleten.
Ösztradiol: 1185! Ha netán ovulációnál lettem volna, abba belefér. De a 21.napon volt. Sőt a hőmérőzés szerint nem is volt pé-m! Azt már kitapasztaltam, hogy mielőtt megjön, kb 7nappal pár nappal feljebb megy a hőm 1 napra. Ez ma volt elvileg, ha a 36,4et annak lehet tekinteni a 35,9-36,1 hez képest. Ez most mit jelent? Mármint az ösztradiol érték?
Horibol sajnálom a hajhullást, de amiket olvastam, van ilyen. PErsze nem normális, de a 3as kezelés segít abban is. Fel a fejjel.
Meli az a hipózás, amikor hirtelen egyik pillanatról a másikra olyan éhes leszek, hogy szinte remegek, ideges leszek? Mert olyan van.
Jövő héten kedden (okt 5.) megyek az MM-be.
Bocs, hogy ilyen hosszan írok. De óránként új kérdések merülnek fel bennem.