Új privát üzeneted érkezett!

Kép

sikerült!
cicmerák
 
 


most akkor én szuperhős kismami vagyok Kép
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Bagz!
Kacsintósat is lehet: \clipart {wink} persze szóköz nélkül Kép

Na én elmentem a Madrinába. Hát lehet, hogy mi voltunk a bénák, de olyan túl sokmindent nem találtunk. Találtam nagyon profi kismamamelltartót 2000 ft-ért, de már csak kis méretek voltak, meg voltak leárazott babaruhák meg cipők, de azok szerintem még így is drágák voltak. Mondjuk bútorokat meg kocsikat nem néztünk, mert az van. De végül a kis férjecském beleszeretett egy kocsira szerelhető kis játékba, amin három szép színes, puha maci van, amiből kettő csipog, a harmadik meg csörög, Úgyhogy nem jöttünk el üres kézzel mégse.

Én meg olyasmiktől félek, hogy hogyan lehet megelőzni bizonyos dolgokat. Mert még egy évvel ezelőtt simán rámondtam egy csomó dologra, hogy hááát az én gyerekem tuti nem lesz ilyen, de kezdek félni...mitől is nem lesz ilyen????
A cigis kismamához: Mi pont ma beszélgettünk arról, hogy milyen szörnyű látvány, mikor a kenguruban gubbasztó baba fölött cigiznek a mamik vagy papik.

Az ENT klubhoz mindenképpen szeretnék csatlakozni!!!

Viszont most kezdem észrevenni, hogy még magamat fel bírom vonszolni a másodikra, de ha akár csak 2 kiló is van nálam, már ...hááát...épphogycsak feljutok, aztán lihegek rendesen. Anyósomnak elmondtam ma és azt felelte rá, kis gúnyos mosollyal: - És ez csak egyre rosszabb lesz!
Hát köszi Kép a bíztatást.

Nem tudja valaki, a lábgörcsre is magneB6 kell? Mostanában már néha a combom is begörcsöl. Elég kellemetlen érzés.

Olyan furcsa most ez a sok Márti KépKép Eddig ritkán írtatok, és most állandóan felkapom rá a fejem Kép Aztán rájövök, hogy nem nekem szól.

Na szófosi berekesztve
Orbis(Márti Kép)
orbis
 
 

 
 

Orbis, nekem is begörcsöl néha a lábam, bár nekem inkább a lábszáram. Én magnézium pezsgőtablettát iszok utánna, attól jó lesz. Szerintem MB6 is biztos jó.

cic
cicmerák
 
 


Jaaajj még eszembe jutott valami!!

Képzeljétek! Egy-két hete figyelgetem, hogy a mellbimbómban mindig van valami fehér maszat, de azt gondoltam, hogy mivel semmi nedvesség, talán oda összegyűlik egy kicsi a krémből. De tegnap "meggyötörtem" és télleg van benne valami!! Valamiért úgy örültem neki Kép
orbis
 
 


Jaaajjj!

Még valami! Már többször néztem, hogy valami fehér maszat van a mellbimbómban, de mivel semmi nedvesség, így azt gondoltam, hogy a krém gyűlik össsze. Tegnap kicsit "meggyötörtem" és tééélleg van benne valami Kép
Hogy ennek miért örülök ennyire, azt nem tudom, de azért HURRÁ!
orbis
 
 


Jajj ezt úúúúgy utálom!!
Miért csinálja ezt? Hogy nincs ott, aztán nagy levegő, beírom megin, aztán meg ott van mind a kettő???
orbis
 
 


Sziasztok!

Rékacs! Téynleg nagyon helyes vagy a fotón!
Azt hiszem mára bedobom a törülközőt!

Puszi mindenkinek!Kép

És köszönjük Kikocskának, hogy fellebbentette a szmájlikról a leplet!
Katy
 


sziasztok, épp két mátrix között.
nekem is a vádlim szokott ébredés elött görcsölni, én ha felkelek vagy pezsg.tabl., vagy magneb, de akkor má úgyis mindegy....
orbis! nekem is kis tömör maszat volt, aztán egyszercsak folyt is, és azóta meg buzgón a bal mellemből naponta egy-két csepp. épp hogy idegesítő legyen hogy bepiszkítja az egyetlen mellény-melltartómat!!Kép
megyek, tovább filmezni,
bagzr

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok csajszikák!

Rékacs

Elküldtem neked még 1x az e-mailemet a lenti mindentudó gépedre. Küldtem magunkró képeket is, hogy végre lássál is minket. Remélem nem borzadsz el?
Nagyon jók a képek rólad!!! Mutattam apának és én is akarok majd felrakni friss képeket magamról és babcikáról.
Szerintem az ÉFKVV klubba is belépek! Az probléma ha két klubnak a tagja vagyok?Kép

Katy
Nagyon jó, hogy írtad a Madrinát és a Kengurut mert nekünk igazából még nincs semmi és evvel a nagy hírrel rá tudtam venni apát, hogy holnap nyakunkba vegyük az üzleteket és elkezdjünk vásárolni Benikénknek. Reméljük az akcióban sikerrel járunk!!!

Eszter2004
Örülj neki, hogyn nem izzadsz egyáltalán, nagyon sz...r!
Nekem tutira nem lehet a lábam miatt háton aludni, de már olvastam róla, hogy az egészséges lábuaknak sem annyira ajánlott. De ha te tudsz és nem rugdos, hogy rossz lenne neki, akkor szerintem nyugodtan aludjál úgy ahogy jól esik, úgy is eljön majd nálad is az az idő amikor már semmi nem jó. Élvezzd ki addig is a jól alvástKép

Na, megyek aludni(legalább is megpróbálom)de hát szokásomhoz híven megyek előbb a hideg zuhany alá mert megint megakarok hallni a melegtől és tocsogok.
Jó éjt mindenkinek.
Pusza: Márti 30+2
hajdum
 
 


Bagzerka!!!
Fentebb említetted a Baross utcát melltartóvásárlással kapcsolatban. A Mamma mia üzletre gondoltál? Ugye ez a VIII. kerületi Baross utca?
Kezd sürgetővé válni a dolog. Ami még esetleg jó lenne, az vagy merevítős, vagy műszálas és mindkettőtől viszketek!!
Kedden nyakamba veszem a várost, és melltartó nélkül HAZA SE JÖVÖK!!

Imolyozs!
Én is akartam írni, tényleg jó ez a kép!!
orbis
 
 


Orbis!
ez a baross utcában, (igen nyócker), szóval ha a krt.-on állsz, szemben a híddal, bal oldalt lesz, mehetsz trolival talán egy megállót. nem emlékszem a bolt nevére, de ahol van a templom-azt sem tudom sajna mi a neve neki- ott lesz azzal szemben. remélem ebből valamit ki tudsz venni, tudom, elég zavaros, de nem tudom jobban leírni. semmi más konrétat nem tudok. ha ebből nem, akkor kezdj el sétálni a barossnál a mcdonalds oldalán befelé, és egyszer csak ott leszel.....
bocs, nem tudom ennél jobban,
jó vásárlást holnapra

jajaaj!!! elfelejtettem de két estével ezelőtt picur elöször csuklott!!!! olyan édes volt! elöször nem tudtam mi lehet, hogy rúgdos folyton egy helyre, de annál enyhébben. aztán gondoltam a szíve, de az annál sokkal gyorsabb, és nem maradt más mint a csuklás. kb 10 percen át tartott! úgy örültem. ja, és pech-ünkre, párom épp még bent dolgozott, pedig ezt ő is érezte volna, mert ezt bizony babó sem bírja kontrollálni, mint a rúgást, hogy rögtön abbahagyja ha más nyúl oda....

no, ez jó hosszú lett, meg jó késő van,
úgyhogy szassztok!!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Halló,

Megjöttünk a buliból épségben. Képzeljétek a bébi végigaludta az egészet! Féltem, hogy szegény kiugrik majd a pocból, de semmi, durmolt a lelkem. Kicsit tánciztam amíg jólesett, aztán kocsi és irány haza, na és...itt volt a baj, mert totális durrdefektet kaptam.
Egyedül az éjszaka közepén, Pomázhoz mondjuk már közel (szóval ahol már a madár se jár) ja és pótkerék nélkül, mert egy már nemrég szétment Kép megmég Apukám se tudott segíteni, mert messze hétvgéznek Anyácskával.
A végén egy barátomat hívtam, szerencsére pont buliból jött ő is és10 perc alatt megmentett. A hősKép Azt hiszem most a szülésig elég is volt a kalandokból. Lehet, hogy ez volt a jel, hogy haló, bébit vársz, ne ugrálj már annyit!
Szerintetek ez volt a bünti a buliért? Nagyon hülye vagyok? Vagy csak paranoiás, jaaajjj vagy mindkettő?!
Na higgadok...

Orbis!
Ha a héten mész melltartót venni, nincs kedved a társaságomhoz? Kutathatnánk együtt, nekem is nagy szükségem van rá.

Megyek kötni, hogy megnyugtassam magam valami "anyukás" tevékenységgel.

Paranoia mentes napot nektek!
aura
 
 


Sziasztok!
Én anyukámat kérdeztem görcsügyben, mivel akkoriban még nem voltak mindenféle vitaminok, ő a sok tejet tejterméket mondta. Én most igyekszem meginni kb 1 liter tejet, vagy annnak megfelelő sajtot, joghurtot, stb-t megenni. Ha kihagyom, már görcsöl is a lábam. most pl. napok óta kutya bajom Kép Mikor először begörcsölt, annyira fájt, hogy egész másnap is sántikáltam. Jó rossz volt Kép .

Aura, én is mindig azt mondom, hogy a dolgok nem történnek csak úgy, mindennek meg van a jelentősége, de nem biztos, hogy kell, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen. Meg biztos nem bünti. Abban asszem mind egyetértünk, hogy az érezzük, ha a babának rossz valami. Pl. tegnap a mi kismanónk nem volt jól egyátalán, kicsit aggódtam is, hogy lehet, hogy az esti sörözés miatt, de asszem inkább a front volt a ludas, merthogy ott meg érezhetően tetszett neki az élet Kép .
Szóval ne parázz, mert ha rosszat teszel, tudni fogod szerintem Kép

Katy, téged meg ne is lássalak ma Kép örüljetek egymásnak inkább sokat Kép Kép Kép

kikocska
 
 


Sziasztok!
Tegnap dél óta nem jártam erre és már totál le vagyok maradva.
Voltunk dokinál és mindent rendben talált a méhszáj zárva csak jóslófájásaim vannak (amúgy már 3 napja), de mint tudjuk az nem jelent semmit. Megkérdeztem az össejt dolgot is azt mondták, hogy nincs sok értelme, mert ezek a cégek nem vállalnak garanciát és még senki sem tudja mi lesz velük 20-30-40 év múlva. A leukémia gyógyítására használható viszont már nálunk is nagyon jó eredményekkel gyógyítják ezt a betegséget és ha nagy ritkán használnak össejtet az sem a saját, hanem beszerzik. Ja, és még egyetlen egy beteg sincs akin ez a dolog segített volna, viszont egy páran nagyon jól járnak vele.
Megkérdeztem a légzésfigyelôt is erre az volt a válasz, hogy a koraszülôtt és légzési rendelleneséggel született babáknak ajánlják, de amúgy nem.
Üdv nektek!

Kép
Kép
bendegúz30
 
 


Sziasztok!

Apa csak éjjel jön haza (kb.10-fél11 körül száll le a gépe, úgyhogy addig inkább itt irogatok, mert már rám jött a rendrakási, főzési, mosási, sétálós, bevásárlási, mosogatási pánikKép!(Közben a férjemet a legkevésbé érdekli, hogy hogyha nincsenek a helyén a dolgok!Szóval a lényeg a lényeg,alig bírok magammal Kép!
Aranyos voltKép, mert az itteni idő szerint hajnali fél5-kor felhívott, hogy jól van és most indulnak hazafelé!

A háton alvásról!!!Már rég le akartam írni, de elfelejtettem! Én direkt rákérdeztem a dokimtól, mert az elejétől lelkesen próbáltam hozzászoktatni magam az oldal alváshoz, de nem ment!Azt mondta,hogy a nők 15-20%-nál szokott ez az artériás dolog problémát okozni, és nyugodtan aludhatok háton fekve! Csak abban az esetben nem szabad, ha hanyatt fekve szédülni nem kezdek, vagy nem érzem jól magam tőle!Tehát, az ember megérzi, ha tényleg nyomja azokat az ereket!Szóval aki tud, és nem érzi rosszul magát tőle,nyugodtan aludjon így!

Márti!Mindenképpen írd meg légyszi, hogy milyen a babydepo, ha ki mentek megnézni!

Azt hiszem most pihenek egy nagyot és hagyom az egészet a francba!
Ja!Esztyx ajánlotta a Kismama naplóját, és tényleg nagyon helyes könyv!

PusziKép: Katy
Katy
 


Sziasztok!
Kathy!
Nem csodálom, hogy nem bírsz magaddal, hajrá!Kép
Én is olvastam a Kismama naplóját, tényleg jó!
Üdv

Kép
Kép
bendegúz30
 
 


Sziasztok!

Katy Kép Jó, hogy jön haza a párod, hogy meg fog lepődni, hogy mennyit változtál Kép Legalábbis szerintem. Márcsak arra alapozom, hogy az egyik ismerősöm nem látott még terhesen, és kérdezte, hogy ugye nov. végére meg lesz a kicsi. Kép

Én légzésfigyelőt már beszereztem, használni is fogom, lévén kisfiú, télen születik, s erős dohányos voltam a babó előtt. Engem megnyugtat, már most hogy van. És nézzetek hülyének, de a macskán teszteltük Kép

Bendegúz, a szüléssztorit várjuk majd, persze csak miután végig bent maradt a picur, és idejében bújik ki Kép

Üdv.
cic 25+1
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Bagzer! Köszi a gyógymódot, majd továbbítom a sógornőmnek! Kép A csuklással én is ugyanígy voltam, először nem tudtam, mi az. De ne aggódj, hogy Apuci nem érezhette, az én Lilim mostanában napi 2-3-szor 10 perceket is csuklik. Kép

Cic! Akkor majd teszek fel képet a pelenkázóról, ha meglesz. IKEA-s lehajtható megoldás a teteje, egyébként meg hullámvonalasak a fiókok meg az ajtók. De persze ez a miénk, gondolom, Nektek is van elképzelésetek. Kb.-re 28.000 Ft körül mondták az árát.
A duplapocak kép a "Katinka albuma" cím alatt van. Kép

Képzeljétek, az én Babucim tuti helyet talált magának a pocimban, vagyis a lábát beékelte a bordáim közé, ami azt jelenti, hogy alig bírok előrehajolni, mert szúr. Kép Édes, nem? Ja, és mióta Sopronba mentünk, egyből reklamál, ha beülök az autóba, nem szereti. Mi meg hétvégén Bécsbe készülünk a sógornőmékhez...

Csók Kép
Katinka
katinka
 
 


Katinka Kép előre is köszi.
Megsasolom gyorsan a képeiteket Kép
Hát én is félek a kocsikázástól, a héten készülünk a szüleimékhez, ami 360 km, a picurkám még míg beérek a melóba, a macskaköves úton is végig rúgdos. Nekem mostanában a hólyagomat célozza, de olyan erővel, hogy egyik percben még nem kellett pisilni, amikor meg odarúg, azt hiszem menten bemegy Kép

cic 25+1
cicmerák
 
 


Lányok!

Valamiért amit tegnap küldetem nem ment el...nem értem...a lényege az volt, amit írtam, hogy nagyon szeretnék természetesen szülni, mármint úgy, hogy egyszer csak vagyok valahol és elfolyik a magzatvíz, és rohanás a kórházba, aztán persze szenvedéses vajúdás, a párom be utánam a cuccaimmal, fogja a kezem, aztán megszületik az én kis magzatmázos szépségem...
ez az életben viszont sokszor nem így van, és én olyan szomi vagyok ettől , mert én már tök filmszerűen , izgisre elképzeltem a szülést...Kép
ehelyett rengetegszer indított szülés van, és császármetszés, stb..még talán a császár az nyílván kikerülhető, meg az csak akkor ha baj van,,,,de egyébként a megindítás az elég gyakori és akkor ott fekszem majd egy nappal előtte és mondják, hogy hát akkor holnap szülünk...

nemtomnemtomnemtomnemtom
szóval én ilyen izgis filmszerűszuperszónikusszülést szeretnék!!!!!!!!!
Ti hogy vagytok ezzel??

milllió pusz, eszti
esztyx
 
 


Katinka! Megnéztem a fotókat, hát már majdnem lehagytad a férjed Képpocakmérteben!A tesómat ugratta gyakran a menyasszonya amíg még kissebb volt a hasam, hogy még mindig ő vezet pocakméretben ez kb. 4 hónapig így is volt(most már nem Kép )!!!

Bendegúz! Akartam írni Neked az előbb is, hogy szurkolok Neked, de nagyon!!!

Esztyx!Én úgy vagyok a szüléssel, hogy annyit fantáziáltam már róla, hogy már csak annyit kívánok, hogy komplikációmentes legyen és kész!!!Persze néha elő-elő jönnek félelmek ezzel kapcsolatban, de ennyi az össz amire vágyom!!!

Katy
Katy
 


Na hello lányok!

Szóval akkor marad a háton fekvés, néha oldalt. Kép Egyébként volt olyan hogy oldalra fordultam, mert már nagyon fájt a hátam a háton fekvéstöl, és azon az oldalon amelyikre feküdtem rugott a baba, biztos nyomta. Most azt találtam ki hogy felpárnázom a hátam alatt egy kicsit.

Mindenféle görcsre jó a magne B6 vagy magnézium pezsgö tabletta. Nekem most lekopokom ujra jobb, csökkentettem is a magne B6 adagot. Ez a keményedés arányos mértékben nö a nempihenéssel. (népi megfigyelés Kép)

Aura, nem lehetett jo dolog ott ragadni a kocsival, de hál istennek van mobil,és hál istennek mindig akad egy barát. Szerintem ez nem volt semmilyen égi jel, hacsak arra nem akart figyelmeztetni, hogy nem ártana berakni egy pótkereket. Kép

Bagzer - fejfájás. Én nagy fejfájos dinasztiábol származom. Kép _Miután gyogyszert nem lehet bevenni, ezért nálam ami tuti: sötét szoba, hidegvizes borogatás fejre, és kézzel erősebben odanyomom ahol fáj. Nekem elöl a halántékom fáj mindig és a szemgolyoim.

Na mit is akartam még.....szülés: néha elképzelem, de még nincs para, az biztos késöbb jön. Tulajdonképpen nekem nincs bajom a császárral sem, és nem értem miért riadnak vissza töle ugy. Hiszen igy legalább nem fáj...Tényleg? Mi a rossz a császárban?

Csuklás: most akkor az ugy van hogy ha mindig ugyanott érzem a rugást, és nem tul erősen, akkor az a csuklás???? Mert akkor nekem is volt olyan sok. De nem gondoltam volna hogy az az......

Ma vettem egy állati cuki 62-es harisnyát a babának. A lábszára rozsaszin-lila csikos, a fenekén meg egy nagy rozsaszin sziv. Megőrülök olyan édes, már alig várom hogy egy szivdöglesztö rucival ráadjam! Kép

Bocsi sokat irtam, be is fejezem!

Pusza,
Eszter2004
26+5
eszter2004
 
 


VALAKI EGY MOZI??????
NEKEM MA NINCS KEDVEM ITTHON ÜLDÖGÉLNI, HÁZIMUNKÁZNI. ma is vetít a drágám. akár egyedül is elmegyek, de azért jobb lenne.....
bagz, az unatkozóóó

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Te bagz Kép Mit vetít a párod? hol? kinek? Miért?
cicc, a kíváncsi
cicmerák
 
 


Bagz, én ma voltam moziban déltöl a Tom Cruise-os filmet néztem meg, jó volt, izgi volt. A barátnömmel voltam, apával meg majd megnézem a Garfield-ot. Kép Figyu, én a Campiba járom moziba, mert itt lakom töle 2 percre. Ha átugrasz mehetünk! Kép

ja ez a vetités érdekesen hangzik. Szó szerint értendő? Kép))
eszter2004
 
 


most már én is tudok ám ilyet! Kép
eszter2004
 
 


Esztyx!
Ne aggódj a szülés miatt bízz magadban és a babában szerintem inkább az az általános hogy simán megy minden. A babó meg akar születni és sokkal strapabírobb mint ahogy gondoljuk mi pedig tudunk szülni, bár néha énis nehezen hiszem ezt, de a testünk és a lelkünk tudja mit kell tenni, ha mégis beüt a krakk jöhet az orvostudomány. A dokitól is sok minden függ, az én dokim pl. nem a szülésbeindítás híve, szereti a természetre bízni ezt a dolgot, szerencsére.
Kösz mindenkitôl a bíztatást!

Kép
Kép
bendegúz30
 
 


a vetítés: videóval foglalkozik a kedves, és mostanság az a szokás hogy ahol a dj játszik a színpadon, amögé vetítve van mindenféle kép, gyorsan váltogatják egymást, az a néznivaló ezeken a techno bulikon. ilyenkor este 10től reggel 7ig ez megy. még nem voltam vele, mert pocakkal nem is enged, de úgysem bírnám sokáig, meg az emberektől akar óvni, akik ide járnak, hát hogy is mondjam, nem a mi társaságunk......
szóval, ez az amit most párocskám nagyban művel, szerencsére nagy sikerrel, sokat hívják őket, és jelenleg, ebből élünk!!

no, ez az röviden..
Eszter, köszi, de nekem a campona kííícsit messze van. és itt a belvárosban vagyok, a blahábál, ja, könnyebb, a rókus-kórház utcájában!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


no, nembaj!
indulok, 19:15kor játszák a stepfordi feleségeket a puskinban, azt még elkapom, úgy hallom helyes! majd utána beszámolok!
pusz,
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


hát, ezt a pangást!!
mindenki elment végül moziba?????? megjött a kedvetek, mi?!
én most értem haza, kedves kis film volt, az eleje vicces, aztán jó lehangoló, aztán o.k.-s vég, nem ez lesz a kedvenc filmem, de egyszer megérte megnézni.

ja, most találtam, mókás kis írás, kicsit sötét jövőt fest, de törekedjünk, hátha nem csak így lehet......mittomén......
http://www.babanet.hu/publ/laura/teraersz.htm

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Na, Bagzer,
Én jöttem volna moziba (nem árt egy kis gyalogtúra, így lyukas gumival Kép ), de hát mindig rosszkor ülök a géphez. Azért örülök, hogy bátran elmentél egyedül is, én ilyenkor mindig itthonragadok valahogy...

Eszter,
Köszi, jót kuncogtam az égi jel értelmezéseden. Teljesen igazad van, már nem is paranoiázom!
Én úgy tudom azért rossz a császár, mert bár a szülés fájdalmasabb, beindít egy csomó olyan hormont a szervezetben ami segít, hogy ráhangolódj az anyaságra. Sokat hallom, hogy amikor kibukkan a bébi, minden fájdalom megszűnik, és iszonyú boldog vagy, mert eláraszt valami spec. mennyiségű boldogsághormon. Jajj, ez nem hangzott túl tudományosan, de csak így ment. Majd megpróbálom megkeresni, hol olvastam ezeket. Asszem vlmi kismami magazinban.

Mindenki!
Néha a köldököm körül nemjó nyillalásokat érzek, ismerős ez valakinek? Nemtom, hogy csak a baba nő, vagy ez valami más...segítség!!!

Köszi előre is!

A császárról jut még eszembe, hallottam, egy izgi kísérletről, amit ovisokkal csináltak. Szóval, paplanokból építettek nekik valami alagútszerűt, ami a szülőcsatornát volt hivatott utánozni (erről persze a pöttömök mit sem tudtak). Aztán egyesével megkérték őket, hogy másszanak be, a többit rájuk bízták. az a meglepő dolog történt, hogy a gyerekek pont úgy használták a paplanalagutat, mint ahogy születtek. Aki faros volt az háttal kúszott benne, a fejvégű fejjel előre, az ikrek abban a sorrendben másztak, ahogyan születtek, ééés, aki császárral született az megállt a közepén és nem talált ki belőle!!!
Sajnos nem tudok dokumentációt róla, nekem is úgy mesélték, de szerintem ez egészen elképesztő.

Puszka mindenkinek
aura
 
 


Szió Aura!
szerintem jól tetted hogy elmentél mulatozni!!! ez belefér! én is néha elmentem ide-oda, persze kb 11-12kor már az ágyba-vágytam (aludni, konkrétan). szóval, ne aggódj, különben is, szerintem a pici azt szokja, amiben te élsz, szóval csak nem akadt ki. biztos van aki nem ért velem egyet...... de mi ebben reménykedünk legalábbis, aztán majd nagyot nézünk ha összeférhetetlenek az igényei a mi kis szokott életünkkel...

a köldök dolog, nekem szokott kellemetlen lenni, de szerintem ahol ki van/volt(ki tudja mi van most) lukasztva. az ékszert már persze az elején kiszedtem, de a luk megvan, legalábbis a kis hártya-szerű felső réteg, sokszor azt gondoltam el akar szakadni!!! másnak nincs ilyenje??
viszont ha erős fájdalom, és gyakran, kérdezz orvost, nem akarlak paráztatni, de nincs olyan hogy köldöksérv? azt meg úgy tudom jó ha az elején felismerik, úgy nem lehet semmi.....
bagz, a nagyokos
pont 27 (a harmadik harmad melyik héttől kezdődik??? 27, 28, vagy melyik???)

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok BulimamákKép!

Nálunk ma az a buli, hogy anyuék ottfogták a gyerekeket aludni, úgyhogy rendes hangerőn tévéztünk, és ég a legerősebb lámpa. Meg kiabálva beszélgetünk egymással a nappaliból a konyhába.Kép

Noémi, apropó,
pár órára már ott lehet hagyni a gyerkőcöt szerintem olyan 3-4 hónapos korától, mikor már kezd kicsit kiszámíthatóbban kajálni, és van, aki megetesse. Ha muszáj, akkor persze előbb is. A gyereket magát teljesen hidegen hagyja a dolog még ilyenkor, jobb most túllenni rajta, mint mondjuk másfél éves korában. És emlékeim szerint a gyak.tanítás nem több napi pár óránál, egy etetéssel meg lehet úszni. Érdemes fejni, ha ilyesmit tervezel, és akkor kaphat a baba fagyasztott tejet. Nálunk így volt.
Igaz, egyszer leolvadt a mélyhűtő, benne többek közt 2 liter anyatejjel... hát akkor bőgtem rendesenKép

Cic,
én is aggódtam ezen, Szigetszentmiklósról mentem az Istvánba szülni, december 14-re voltam kiírva. Aztán simán beértünk. Igaz, hogy akkor jött a nagy hó, mire kibújt a gyerek! De beelőztük pár órával. Téli gumit vegyetek.Kép Mi is most vettünk, így már nyugodtabb vagyok.

Orbis,
lábgörcsre jó a Calcium is (pl. pezsgőtabl), ha a magnézium nem elég. A friss kismamáknál volt gond pl, hogy a végén is fájt nekik, pedig akkor már nem szabad magnéziumot szedni, mert nem fognak tágulni. Én már most is óvatosan iszom, mert félek, hogy attól nem tágulok. Lehet, hogy hülyeség.

Szülés: szerintem is sok függ a dokitól meg a kórháztól. Több okból is. Egyrészt hogy kivárják-e, míg megindul, másrészt, hogy jól érzed-e ott magad, mert ha nem, akkor lehet, hogy nem halad eléggé a dolog.

Van még itt valaki, aki mindig szédül, meg el akar ájulni? Az mit csinál? mert csokit is hiába eszem, az se segít.Kép

Jó bulizást minden friss anyukának, a lusták meg pihenjenek velem együtt

Vica 27!!!
mvica
 
 


szia Vica!
te,mint tapasztalt babaváró, mikortól nem szabad mit szedni hogy rendesen táguljunk? meg olyat is olvastam, hogy a végefelé vigyázni kell a kálciummal is, nehogy túl kemény legyen a baba feje és nehezen jöjjön majd ki??? van ilyen? és mikortól kell ezekkel vigyázni???????

jó mulatást nektek is!!! tényleg, te is ma vagy pont 27 hetes? én is épp ma!! és azt nemtod hogy melyik héttől számít már harmadik harmdnak? nem mintha annyira számítana, de kiváncsi vagyok...
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzer, jó hogy írtad ezt a piercing dolgot. Nekem is olyan fura. Ahogy kivettem, és "begyógyult" a felső lyuk, olyan kis hártya van rajta, és nem is olyan színű, mint máshol a bőröm, hanem sötétebb. Nálad is ez van?
cic
cicmerák
 
 


Cic, igen, és olyan kellemetlenül nyúlik! de most hogy már nekiállt kilapulni a köldököm, -nem gondoltam hogy ilyen hosszú folyamat lesz- már a lapos részen van a hártya, és tök bénán néz ki! tudom, kellett nekem ilyen, dehát most már későőő. ja, és mindennek tetejében, egy alapból is elég nagy tetoválás is van a köldököm körül, ami mostanra meg hatttalmasra nyúlt, és még egyáltalán nincs vége a növekedésnek....... szóval, remekül nézek ki!Kép

attól mondjuk izgulok, hogy mi lesz ha esetleg majd nem megy az otthonszülés, és kórházba kell mégis bemenni, már eleve én leszek maga a szégyen, hát még ha az amúgy is általában undok nővérek (tisztelet a kivételnek!!!!!) megpillantják ékességeimet....akkor kapok majd igazán. na mindegy, emiatt már máskor is kellett szégyenkeznem, mintha bárkinek is lenne egy kis köze is ahhoz hogy mit kezdek a saját kis testemmel, ami persze most nem is olyan kicsi!

jaj, ezerszer akartam írni már,mindig elfelejtem. képzeljétek, egyszer volt hogy baba valószínűleg kézzel lábbal teljesen lefelé fordult, én meg ültem, és elkezdett rúgni, olyan fura érzés volt, mintha kirúgna belőlem! nektek nem volt ilyenetek??
b

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzerka,
Köszi, ha nem múlik a nyilallás dokit kérdezek. Nekem semmilyen hártyám nincs, csak nem gyógyult be teljesen a luk, és néha kosz van benne, mint a fülbelvaló helyén. Viszont nem húzódik (még). A nyilallás inkább belül van. Azt nem hiszem, hogy sérv, úgy tudom az dudorodik.
Megnéztem neked, a 28. héttel kezdődik a harmadik harmad. Ha felmész a babalap.hu-ra, ott van egy hétről hétre című rész (a jobb oldali oszlopban) azt nyisd meg, ott nagyon szép képek is vannak, és a hetek mellett a harmadokat is jelöli. Szóval, ha jól sejtem, holnaptól már 3. harmad, de jó neked!!! Én is úgy várom már.

Vica,
Az ájulósdi nem lehet az alacsony vérnyomástól?! Nekem szokott lenni, olyankor iszom egy gyenge tejeskávét (orvosi javaslat).

Hihi, elképzeltem, hogy egy doki betéved a szupi topikunkba. El tudjátok képzelni mekkorákat röhöghet néha rajtunk?!

Kikocs,
Képzeld, törtem a buksim a kispapás talin, és elképzeltem mit szólnának szegények, ha megint rögtön az elején belecsapnánk a közepébe, mint a múltkor az intimgyantával Kép
Csak egy kis vidor gondolat, így hajcsi előtt.

Szép álmokat, mindenkinek!
aura
 
 


Lassú vagyok már megint, hajj...
Bagz, szerintem senkinek semmi köze a testedhez. Én is piercinges voltam és engem még az orvosom nyugtatott, hogy ne izguljak, van aki a hatodik hónapban vette csak ki és semmi baja nem lett. Szerencsére nincs mindenki tele előítélettel.
A tetováláshoz is csatlakozom, csak nekem a bokámra került (előre mgefontolt szándékból,ha majd egyszer gömbölyödök...)
Megfigyelted milyen jó kis züllött, "hanyag" trsaaág gyűlt itt össze Kép kiderülnek ám a turpisságok Kép
Mostmár tényleg lelövöm magam, de reggel jövök!!!
Pussz
aura
 
 


grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
tök jókat írtam és elszállt...... nem tudom össze tudom-e szedni megint, meg nincs is kedvem már hozzá így másodszorra. %!"!++/=/()=/)/Ö=Ö(

-Aura, köszi, asszem azt az oldalt ismerem, de ott van freeweb is a címben, szoktam nézni ám! szeretem!! de sajna csak ma van a 27hét első napja, úgyhogy egy hét múlva, ezekszerint! de kezdek már türelmetlenkedni.....

a fickókról a találkozón...szerintem csak irulnának-pirulnának! meg az is elég lehet nekik hogy egy pocakossal el vannak látva, így is egész napos a baba-téma, nemhogy még egy csapat ismeretlen hasonló viccesen formált nőcivel töltsék a szabadidejüketKépKép nem??

különben is jól áttanulmányoztam már ezt a témát, hogy mi csajok olyan gátlástalanul tudunk akár ismeretlen nőkkel is egy perc alatt a legintimebb dolgokat is megvitatni mondjuk kézmosás közben egy nyilvános wc-ben. meg ha mesélem páromnak hogy kibeszéltük barátnőmmel szexuális szokásainkat, történeteket-mindig ledöbben, hogy errrről beszélünk? mert ők nem szoktak azért ilyen részletesen ilyesmikről beszélni, vagy csak ritkán. szóval ilyen téren szerintem ez tök vicces hogy mi nők egymásfelé olyan felszabadultan tudjuk ezeket megbeszélni, a fiúk meg belepirulnak, pedig elvileg ők a faszacsávók...KépKép
no, ez remek jól sikerült, így másodszorra is.....

tényleg jó kis banda vagyunk!! egyetértekKép

bagz, aki már tök fáradt, de mivel tartja magát az óraátállításhoz, nem hajlandó még lefeküdni... KépKép

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


most találtam, szülészetekről amik a kismama magazinban szokott lenni hosszú, részletes cikk
http://www.kismama.hu/cikkonly.php?id=61&cid=4884

jaj, a tervezett császár az azt jelenti hogy te kéred, vagy mi?????
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!

Az agyamra mentek mennyit bírtok pofázni!!!!Kép
Kb egy órája olvasok és már nem is tudom mi minden jutott közben eszembe.

Márti!
Mindjárt lekocogok a földszintre, de annyira még nem keltem fel(külső lépcső, meg ilyenek....Kép)

Noémi! Az én kolleganőm, hat hetes Leventéje mellett kezdett el dolgozni úra. (Ö az én kis cégtársa, szóval mi vagyunk a cég, így ez nekem elég klasssz kis cuccc). persze ez ygerekfüggő, meg apa függő is. Szóval Leve egy tündér gyerek(reméljük így is marad, most négy hónapos) és apa meg háromtól otthon van. eg anyós is kézközelben van és szívesen babázik. Meg nem tudott szoptatni így a cicijét nem kell otthonhagyni. ja, szopinál meg azt javasolják, ha akarod egyedül hegyni, vagyis nélküled, akkor már az első hetektől néha fejd le és add kislukú cumiból a tejcsit, hogy megtanuljon cumiból szopni és ne apát szívassa mikor Te aranyosan távoztál a színről:o

Aura! szrintem égi jel volt! Ki az a jó barát, aki éjnek évadján......?!:/(nem sikerül a kacsintós)

KAtinka! helyes a pocis kép!

Tegnap voltunk bababzsúron. Mi már csak így bulizunk, mivel minden barátunk le van babázódva. Annyi ygerek volt kinn és benn, hogy csak na!
szóval szerintem, ne kispapis legyen a tli, mert szerintem így is elég ebből nekik, nemhogy még vadidgen nőket hallgassanak. szégény én pasim tegnap is jól unta egy idő után!
(Mostanában állandóan felcserélem a betük sorrendjét, ez lehet, hogy az agyszükülés jele?)

Ja, a harmadik harmad szerinetm akkor jön el amikor az ember már sokszor meggondolja, hogy elmenjen-e moziba. Szóval Bagzer annyira ne várd!
Én pl. Jordániából mikor hazaértünk másnaptól azt mondtam nekem ennyi volt,jöhet a pihi!

Na, most is jöhet mert szépen bekeményedtem annyit írtatok!!!

Na tsók!
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Aura, amit a császárrol irtál az tetszik, igy már egy picit érthetöbb a dolog, plusz az a kisérlet a paplanokkal is igen izgalmasan hangzik, tiszta libabör lettem töle.

szédülés szerintem is talán az alacsony vérnyomástol lehet, és tényleg csak egy kis tejes kávét vagy capuccinot tudnék rá javasolni.

Aura, nekem még nem fájt a köldököm soha, igy nem tudom mit érzel. Sorry....

Tali: szerintem se pasikkal legyen, a Bagz által megfogalmazott okok miatt. 100%-ban egyetértek vele! Ők ezt nem tudnák ugy értékelni. Kép

Bagz, a Stepfordi feleségeket én könyvben olvastam, és egyáltalán nem tetszett mert nem volt csattanoja, nem volt igazán megoldás. A moziban hogy volt? Miért lettek igazábol mások a nők?

Pusza,
Eszter, aki ma kirándul egyet élete párjával. Kép
26+6
eszter2004
 
 


jaj Bagz, a tervezett császár biztos azt jelenti szeintem is. Van aki eleve nem szülhet természetes uton, pl. magas vérnyomás vagy nagyon rossz szem miatt. Szerintem.....
eszter2004
 
 


Na már megint én! A fene egye meg hogy mindig kihagyok vmit. Szóval megint Bagzer: ugy irigyellek ezek miatt a rugások miatt, nekem nincsenek erős rugások,csak olyan kis halovány pukkangatások. Neked meg csuklik meg minden. Ez nem ér!!!!!! Képpedig ugy szeretem érezni hogy van, mert akkor azt gondolom hogy minden rendben van. És nekem akkor sem reagál külön ha simogatom egy pontos a hasam, és kérem hogy jelentkezzen. Bezzeg az apjának! Kép
eszter2004
 
 


Sziasztok!
Aura!!
Szívesen megyek veled melltartó-vadászatra, sőt hajlandó vagyok a kedvedért áttenni szerdára a dolgot, mert keddre nem tudnék biztos időpontot mondani, reggel vérvételre megyek és az kiszámíthatatlan. Hol fél óra, hol másfél. Szóval ha még áll az ajánlat...
És a köldököm körül nekem is szokott nyilallgatni, de én annak tudom be, hogy eddig is érzékeny volt, ha kívülről birizgálták, hát biztos akkor is az, ha belülről jön a birizgálás Kép

A Madrinában vásárolt csodálatos gyönyörű előkéinket tegnap megtaláltam az Auchanban 1/3 áron Kép Viszont vettünk cumisüveget, meg körömvágót meg hajkefét, meg fülpucolót, szóval csupa roppant sürgős dolgot. Kép

Vica!!
Szédülni én is az alacsony vérnyomástól szoktam!! Ha nem jobb a csokitól, akkor nem vércukor az tuti. Azt mondta a doktornéni, hogy inkább biztos ami biztos alapon igyak meg reggelente egy tejeskávét (amit azóta kettőre emelt) mert még mindig sokkal kevesebbet árt, mint ha gyógyszert kéne rá szedni.

A tali szerintem se papás legyen. Szerintem direkt örülnek neki, hogy végre mást "inzultálunk" a bébis sztoriainkkal, és ha jól kiadjuk magunkból, talán utána tudunk velük másról is beszélni Kép
Vagy külön asztalhoz ültetjük őket, és jól elsírhatják egymásnak, hogy mennyi baj van velünk, nyavajgás, hiszti, meg a sok egysíkú beszélgetés Kép

Bagz!
Ha ma vagy 27 hetes, az azt jelenti, hogy azt betöltötted, 27 teljes hét, tehát holnap a 28. hét első napja!! Szóval utolsó harmad!!
Lassan kiválthatjuk azt a bónt, amit a védőnő által adott kiskönyv hátulján van.

Úgy örülök!! Ráálltam arra a mérlegre, amihez eddig viszonyítottam a súlyomat, és kiderült, hogy a terhesgondozó mérlege máshogy mér!!
Szóval nem vagyok 62 kiló, csak 60. Mondjuk csodálkoztam is a 4 hét alatt felszedett 3 kilón. Akkor ez így csak +5, meg vagyok magammal elégedve!! Kép

Lefelé rúgdosni nekem is szokott, az tényleg kellemetlen. Ja, és tegnap este meg ma reggel csuklott!! Kép
Olyan édi. De milyen gyorsan csuklik?!?!

Hűűű, ez megint egészoldalasra sikerült!!
Na mostmár befogom!
orbis
 
 


Eszter! akkor én meg téged irigyellek, mert papájának kb egyszer rúgott még csak!! én meg annak örülnék ha neki is produkálna valamit már, mert szegényem azért elszontyolodik, meg főleg elmegy a bátorsága a próbálgatástól, megszokja hogy úcccse sikerül, és nem akar kudarcot.... szóval, a kis disznó mindig tudja mikor mocorogjon, mikor ne!
ja, a filmet meg nem írom le, hátha valaki kiváncsi rá, nem lövöm le a lényeget...inkább menjetek el megnézni!

Orbis, köszi, én is alig várom hogy azt a bizonyos csomagot végignézegethessem!! izgiizgííí!!
irigyellek a plusz öt kilóddal, én különben is 60ról indultam....de furi, mert már +9-10nél tartok(egy jó ideje, szerencse hogy nem gyarapodok rohamosan) szóval, én nem bírom elképzelni hova megy ez a sok extra súly! mert o.k., a fejem kicsit kikerekedett, meg talán a combom, de az tényleg csak incifincit, szóval hol a többi??? mindenki ilyenkor aszongya óriásbébi lesz, hehe, de nem igaz!!! a méretei mindig a korához képest egy kicsit még kisebbek is! szóval hol van ez a tömeg??? mind a has? akkor már érteném hogy miért ekkora.......

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok! Tök jó, hogy mindenki ilyen aktív Kép

Szülés: Én is hasonlókat olvastam több helyen is a császárról, amit Aura írt, meg még azt is, hogy az oxitocinnal megindított szüléseknél is más az oxitocin, mint ami magátől termelődik, és olyankor nehezebben indul a tej, de mondjuk nekem nem volt annyira szimpi a cikk, kicsit nagyon egyvágányúnak tűnt, talán pont az októberi Kismamában volt...
Egyébként én is nagyon szeretnék természetesen szülni, minden oxitocin meg egyéb beavatkozás nélkül, bár mikor ott leszek már biztos majdnem mindegy lesz, csak jöjjön ki egészségesen Kép Arról is olvastam, hogy a félelemtől, meg ijedtségtől nem tágul az ember lánya, mert az ú.n. primitív agy úgy értelmezi a dolgokat, mintha valami veszély fenyegetné az utódot Kép Egyébként meg tágulásra egy csomó helyen olvastam már, többek között a Kismamában is, hogy az utolsó hónapban málnalevél-teát kell inni, és az gyorsabbá és kevésbé fájdalmassá teszi a tágulást, mert valamit csinál a méhhel... már nem emlékszem rá pontosan. A lényeg, hogy én bedőltem ennek, és vannak felhalmozva málnalevél-készletek a szüleim kertjéből Kép persze nem lesz összehasonlítási alapom Kép sebaj.

Taliügyben legalább most már tudjuk, hogy mit nem akar a többség: kispapás talit Kép akkorm ost már csak azt kellene kitalálni, hogy mit akarunk. Nekem nagyon megfelel itt az Oktogonnál megint, de lehet, hogy esetleg másnak nem olyan jó. Meg hogy szombat, vagy csütörtök? Nem akarok nagyon szervezkedő meg intézkedő lenni, de majdnem egy hete próbáljuk megint kitalálni hogy mi legyen Kép

Eszter! Nem lehet, hogy azért nem érzed, hogy nagyokat rugdos, mert nincs időd rá figyelni, meg csak koncentrálni? Én úgy vettem észre, hogy állatira pörögsz még mindig, melózol, meg lakás, meg mittomén. Én is néhány hete jöttem csak rá, hogy nincs fontosabb, mint hogy figyelgessek befelé. És még munka közben is, ha érzem, hogy mocorog a mocorgó, hátradőlök, azt tőlem azt csinál mindenki, amit akar. Volt már olyan is, hogy telefonon beszéltem valamit, és elképzelésem sincsa azóta sem, hogy mit beszéltem meg, mer közben beindult a kismanó Kép Kép Én még nem éreztem, hogy csuklik, de figyelem vadul. Viszotn tegnap le akarta rúgni a hasamról a billentyűzetet, az vicces volt nagyon Kép egyszercsak azt vettem észre, hogy sose szokott olyan fent rugdosni, mint most, mi van vele, átfordult, vagy mi? És akkor tűnt fel, hogy lecsúszott a bill. a párnáról a hasamra, ahogy fekszek itt hanyatt, és gépelgetek. Kép Meg most reggel is kaptam egy óriásit, mikor oldalrafordultam, és kicsit talán rá is dőltem a pocakomra. Biztos mondta. hogy gurulj má arrébb, ez a kezem volt Kép Meg nagyon szeretek vele zenét hallgani is. Ami tetszik neki, arra mozog, amire nem, arra meg elbújik Kép Legalábbis szerintem. Pl. tetszett neki nagyon a magyar vándornak az egyik betétdala, meg az Aerosmith-től a Dream on Kép Na, jó. Lassan elég belőlem. PPedig még egy csomómindent szeretnék írni. majd később kicsit. várok egy-két hozzászólást, aztán utána... Kép

kikocska
 
 


tőlem már most kitűzhetnénk a szombet délutánt, aztán mindenki írja hogy neki jó-e vagy sem!!???

kérdésem: tegnap (épp időben...) olvastam a szülészetek után, hogy azért tudjam mi vár rám, ha mégis be kéne menni. és ami legeslegközelebb lenne, a rókus, ott kapásból gátmetszést csinálnak, nincs mese, ha első szülés, szóval az kihúzva. baross meg annyira nem szimpi, ott is a gátmetszés, a 30%(!!)os császározás, meg semmi alternatív vajúdási lehetőség "nehogy ezekkel elvonják a vajúdó figyelmét" (labda, bordásfal, kötél-lehetne, aszongy, de nincs, mert szerinte nem kell....) szóval azt is kb kihúztam!!! olvastam a múltkori szülőszoba kapcsán a szent istvánról, hát az még legalább kicsit szimpibb! tud valaki ebben tippet adni???? istvánban is, meg más, neki vonzó helyek tapasztalatában.....
kőőőszííí
bag

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


-tudom, hogy vannak ilyen topikok külön, de ott nem mindig konkrétan erről szól, meg nagyon ritkán írnak........
úgyhogy bocs, ha valaki oda akar vezérelni ezzel....

ja, még valami, ébredés óta szörnyű a vádlim!! nagyot kezdtem nyújtózni, jólesően, aztán úgy beállt a görcs, hogy kiabáltam! és aztán mindkét lábban!! iszonyú! azóta is fájdogálnak, pedig tejterméket is fogyasztottam, meg magnebt, meg elevitet is, a biztonság kedvéértKép..... még valami??

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?