Sziasztok! Tök jó, hogy mindenki ilyen aktív
Szülés: Én is hasonlókat olvastam több helyen is a császárról, amit Aura írt, meg még azt is, hogy az oxitocinnal megindított szüléseknél is más az oxitocin, mint ami magátől termelődik, és olyankor nehezebben indul a tej, de mondjuk nekem nem volt annyira szimpi a cikk, kicsit nagyon egyvágányúnak tűnt, talán pont az októberi Kismamában volt...
Egyébként én is nagyon szeretnék természetesen szülni, minden oxitocin meg egyéb beavatkozás nélkül, bár mikor ott leszek már biztos majdnem mindegy lesz, csak jöjjön ki egészségesen
Arról is olvastam, hogy a félelemtől, meg ijedtségtől nem tágul az ember lánya, mert az ú.n. primitív agy úgy értelmezi a dolgokat, mintha valami veszély fenyegetné az utódot
Egyébként meg tágulásra egy csomó helyen olvastam már, többek között a Kismamában is, hogy az utolsó hónapban málnalevél-teát kell inni, és az gyorsabbá és kevésbé fájdalmassá teszi a tágulást, mert valamit csinál a méhhel... már nem emlékszem rá pontosan. A lényeg, hogy én bedőltem ennek, és vannak felhalmozva málnalevél-készletek a szüleim kertjéből
persze nem lesz összehasonlítási alapom
sebaj.
Taliügyben legalább most már tudjuk, hogy mit nem akar a többség: kispapás talit
akkorm ost már csak azt kellene kitalálni, hogy mit akarunk. Nekem nagyon megfelel itt az Oktogonnál megint, de lehet, hogy esetleg másnak nem olyan jó. Meg hogy szombat, vagy csütörtök? Nem akarok nagyon szervezkedő meg intézkedő lenni, de majdnem egy hete próbáljuk megint kitalálni hogy mi legyen
Eszter! Nem lehet, hogy azért nem érzed, hogy nagyokat rugdos, mert nincs időd rá figyelni, meg csak koncentrálni? Én úgy vettem észre, hogy állatira pörögsz még mindig, melózol, meg lakás, meg mittomén. Én is néhány hete jöttem csak rá, hogy nincs fontosabb, mint hogy figyelgessek befelé. És még munka közben is, ha érzem, hogy mocorog a mocorgó, hátradőlök, azt tőlem azt csinál mindenki, amit akar. Volt már olyan is, hogy telefonon beszéltem valamit, és elképzelésem sincsa azóta sem, hogy mit beszéltem meg, mer közben beindult a kismanó
Én még nem éreztem, hogy csuklik, de figyelem vadul. Viszotn tegnap le akarta rúgni a hasamról a billentyűzetet, az vicces volt nagyon
egyszercsak azt vettem észre, hogy sose szokott olyan fent rugdosni, mint most, mi van vele, átfordult, vagy mi? És akkor tűnt fel, hogy lecsúszott a bill. a párnáról a hasamra, ahogy fekszek itt hanyatt, és gépelgetek.
Meg most reggel is kaptam egy óriásit, mikor oldalrafordultam, és kicsit talán rá is dőltem a pocakomra. Biztos mondta. hogy gurulj má arrébb, ez a kezem volt
Meg nagyon szeretek vele zenét hallgani is. Ami tetszik neki, arra mozog, amire nem, arra meg elbújik
Legalábbis szerintem. Pl. tetszett neki nagyon a magyar vándornak az egyik betétdala, meg az Aerosmith-től a Dream on
Na, jó. Lassan elég belőlem. PPedig még egy csomómindent szeretnék írni. majd később kicsit. várok egy-két hozzászólást, aztán utána...