monde, szegény cicó...
menjetek el orvoshoz, hátha segít!
amúgy én sem adNÉK teát stb Petinek még, mert látom, hogy nem szomjas, nem igényli... ha vizet akarok neki adni (azt ajánlották, talán túl sűrű neki a tej meg a táp is és ezért nincs kaksi, úh próbáljam itatni néha), akkor cumisüvegből kiköpi egy az egyben, kanálból két-három kiskanállal iszik és passz... teával még nem próbálkoztunk, de most ugye termel is, úh addig amíg van kaksi, nem is kínálom meg...
viszont vannak babák, akik szomjasak IS tej mellett. pl anyukám mesélte, hogy neki is rendszeresen kellett adnia vizet nekem (csak tejet kaptam) mert különben ment a balhé.
szóval vannak szomjas babák meg vannak akiknek elég a tej tényleg.
összefoglalásként
HA szomjas a gyerkőc vagy kaksi gondjai vannak, én adnék vizet, aztán ha azt nem kéri sem kanálból sem cumisüvegből, akkor próbálkoznék teát adni. ezt jól kifejtettem.
ja és a cumisüveget én nem átkozom így...
a tápszert sehogy sem tudtam volna beleadagolni kiskanálból, pohárkából, ezért csak maradt a cumi... én a NUK-ra esküszöm, azt fogorvosok fejlesztették ki, másból nem is iszik a ded tápit.
(minden mást viszont kanállal adok, mert úgy jobban szereti)
a "rázott csecsemő" problémára gondoltam az emelgetéssel kapcsolatban... mondjuk Pepke is imádja ha emelgetjük, mocogtatjuk, óriásikat röhög közben, kell neki az izgalom.
meg azt vettem észre, hogy "szeret" megijedni kicsit. pl ül a székében, elbambul, néz engem és hirtelen megszólalok, akkor összerezzen és kacarint egyet. (aztán ha már álmos, akkor nem kacarint hanem üvölt úgy megijed...)
nadi, drukkolunk a könnycsatorna átmosáshoz...
jó tujaültetést.
zsu, tök jó, hogy lement a keresztelő simán.
komolyan, már mindent aszerint nézek, belefér-e a laszti...
minden szart végigfogdosok, hogy na, ebbe talán... vagy ebbe...
kezdek belegárgyulni.
de mondta a férjem, hogy próbál szerezni a cégtől vmi dobozfélét most már, az lesz a megoldás szerintem.
én várom az anyóst, két hét múlva jön egy hétvégére már mindenféle programot eszeltünk ki...
kettesben a férjemmel...
itthagyjuk a nagyira Petit mi meg akár 4 órát is mászkálunk, éljen.
(mondjuk ha költözünk, ikea lesz belőle valszeg csak...)
na én lépek, még van tán 15 percem az alvásból, reggelizem vmit...