Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :lol:

Túl éltem/tünk a tegnapi nagyszülős látogatást. Délelőtt takarítottam, amit értem tisztogattam, pakolásztam, persze 5 perces fázisokban, mert Krisz mindig hiányolt. :oops: :) És arra jutottam, hogy nem ártana egy nagy őszi takarítás, rendrakás nálunk. :roll:
De ezzel el is telt a fél nap és jöttek is a rokonok. Szerencsére Krisz elég jól viselte számára idegen emberek társaságát. Engedte, hogy játszanak vele és vigyorgott is rájuk. :lol:
Persze találtam kivetnivalót is: amikor csak jönnek anyósék mindig hoznak ajándékot Krisznek. De minek? :shock: Annyi játék van már a lakásunkban, hogy lassan nem férünk el ezektől. Gondolom, így szeretnék magukhoz édesgetni babócát. :? Aztán majd jönnek az édességek..... :evil:

Zsu: jó volt olvasni amit a védőnő mondott neked: hogy biztosan fog minket szeretni a legjobban, ha ennyire elhalmozzák mások gyerekünket mindenféle jóval? Jó tudni, hogy tényleg mi vagyunk az origó az ő életében! :)

Éjszakánk érdekesre sikeredett, mert Krisz közelségemet kérte, azaz aludjunk egy ágyban! Nem cicizett, csak feküdtünk egymás mellett és így tudott csak visszaludni. Most meg köhög :? , remélem hamar meggyógyul.

KépKép
charlott
 
 


Szép napot!

Éjszaka nekünk jól telt,egyszer kelt a cumi miatt(mi másért...),de aludt 3/4 10-1/4 8ig :) Aztán felkelt,de nem sírt,hanem játszadozott,aztán kb 8 körül kért csak enni.Most sikerült elaludnia,az ölembe nézelődött aztán elfáradt.Megint a mellkasomra hajtotta a fejét és úgy aludt el :) Kis drágám :)

Mayday:te is pörögtél akkor rendesen :D Én egy adag mosást tudtam megcsinálni tegnap,meg elmosogattam,és megcsináltam a reggeli kajcsit.Persze dobok majd képet,csak a gépen van még.Át kell tennem majd számgépre.Köszi hogy lophatok :oops: Olyan jó az a kép,olyan megindító :oops:

Barba:Nagyon édes Samu a képeken :)Nem is tudtam hogy Samunak ez a második neve,és az első az Bence :shock: Hogy-hogy ezt használjátok?Fura :D Jó rokonozást :) Energia meg muszáj,másképp nem lehetne ezt bírni.Ráadásul Balu is rendes,hagy este,éjszaka aludni,így kipihenten tudok kelni :) Kajcsi meg hát nem nagy szám,mármint ha a bundikenyérre gondolsz :D Imádom :D egyszerű de nagyon finom :) Volt itthon fél kiló 2 napos kenyér,és az már nem az igazi szendvicsnek,viszont bundikenyérnek tökéletes :P

Charlott:Nem lehet hogy Krisznek rossz volt a közérzete?Azért volt ilyen bújós?Betegség előtt én is bújósabb vagyok :oops: Bár remélem hogy inkább csak anyahiánya volt és nem betegség.A rokonokról meg annyit,hogy ne aggódj az ajándékok miatt,nem fogja Krisz őket jobban szeretni emiatt.Inkább csak emiatt fogja őket szeretni.Érted hogy értem ? :D
Egyébként ha zavar akkor nem szólsz inkább nekik?Én szóltam a rokonoknak,akik sűrven látják,hogy ne hozzanak ajándékot,csak alkalomkor(szüli-,névnap,karácsony húsvét, stb),nem szeretném ha megszokná Balu hogy folyton ajándékot kap.Inkább ha hozni akarnak valamit feltétlen akkor hozzanak pelust,az úgyis fogyóeszköz :D A másik amit leszögeztem az az édesség...anyós folyton hordja a csokit az unokáknak.Hát én már most leszögeztem hogy Balu egy nap csak egy csokit ehet majd.És hogy a dugicsokikra is rá fogok jönni,és akkor lesz-kapsz.Én így akarom nevelni Balut,tartsák tiszteletben.Szépen felfogták :wink: Mondjuk nincs is más választásuk :D

Na megyek,dolog van :) Egyébként már csempéznek :) :P

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Ma este jon Apa. Hullafaradt, hallom a hangjan a telefonban... szoval azonkivul, h eggyel no a létszam itthon, nem sok mindent varok...

Barbazso,
az aranyér nem vicc. mikor volt ez a véres izé, persze egybol utanaolvastam.
lehetséges okok:
1. laktozérzékenység
2. aranyérszeru v vmi hajszalérvérzés
3. fertozés

Azota sem volt. Csopplany irtad, h te megmutatnad a dokinak. Néha én is megmutatnék egy két dolgot, de itt luxus a dokihoz jarni. Idopont altalaban hetekre elore nincs, idopont nélkul meg tele a varo mindenfajta betegebbnél betegebb emberekkel. Hazhoz nem jon a doki. szoval csak akkor megyunk dokihoz, ha tuti beteg vki és itthon nem tudtam kikuralni.

Ma reggel kézilabdazni vitte Alex-et és most eloszor Elisa elaludt a kocsiban hazafelé siras nélkul és ki tudtam venni ugy és lefektetni, h ne ébredjen fel. altalaban felébred, ha megmozditjuk. Igy viszont talpig feloltozve fekszik az agyban (reggel 9 fok, szakado eso)

Facebook-on én nem vagyok, egy bologot szivesen irnék, de mikor...

Hibernia,
és ha gyalog mennél a kozpontba? Igy is ugy is kint alltok, a buszra varva is..
na ezért imadtam én Németorszagban lakni. Ott olyan villamosok, buszok voltak, h vagy be lehetett tolni a babakocsit vagy csak egy lépcsonyit kellett megemelni.

én tegnap azon ragtam be, h végul mégis elmentem a piacra, mert kibujt a na (mire odaértunk persze beborult) és nem vittem babakocsit, hanem a kocsiuléssel mentunk, az nyitott. Hat b@asszus, 2x is elofordult, h azon kapom magam, h simogatjak Elisa kezét, h jaj de aranyos. Komolyan mint egy kutyat! persze helybol rajukszoltam és még ok voltak meglepodve, h milyen bunko vagyok.
s.orsi
 
 

 
 

Sziasztok lányok !

Bocsi, hogy már régen nem írtam.

Nem is tudom, hol kezdjem, még nem olvastam vissza a 2-3 hét eseményeket, amiért előre is bocsi.

Mi most éppen betegek voltunk és egy picit vagyunk.
Szinti babának szerencsére láza nem volt, csak egy picit folyt az orra, de azért megijedtem és rohantam az orvoshoz vele. A patikában Nasivin orrcseppet és Cebion c vitamin cseppet adtak.
Ma vettem észre, hogy Koszmos a fejbőre. Olajjal jól feláztatom és úgy szedem le neki. Este meg majd megmossuk.

Tegnap kiváltottuk a Rossmann üzletben a 2. Hipp termékcsomagot babáknak. Volt benne egy kiskanál, poló, instant tea minta, egy üveg ital és egy üveg bébiétel. Meg egy kupon, amit majd 8 hónapos korára kitudok megint váltani majd. Ez is ingyenes csomag lesz majd.

Van egy üzlet a XIII. ker. Visegrádi utcában bababolt. Nagyon jó kis dolgok vannak és nagy a választék. Akinek van üdülési csekkje, az ott tud fizetni is vele. Ruhákra, meg mindenre jó.

Hát nekem is a tegnapi napom takarítás volt. Ablakot pucoltam, port töröltem, szőnyeget mostam.......stb. gyerekkel foglalkoztam, sétáltunk lent, ja és d.e a nővéremnél voltunk mert a kisfiának kedden volt a névnapja. Mindez egyedül. Estére olyan voltam, mint akin átment egy úthenger.

:D :D :D :D :D :D

Vett a párom Szintinek egy memoria kártyát, ami egyben fekete péteres is. Meg egy készségfejlesztőt, ami ugyan 3 éves kortól van, de a számok világa a címe. Ez olyan, hogy a kártyának
2 fele van, az egyiken a számal és újjal is jelzi a számot, a másik felén minden féle minta van és ahány minta van rajta azzal a számmal kell összepárosítania majd.

Most mennem kell, de majd igyekszem bepótolni az olvasást, amít írtatok.

Mindenkinek szép napot.
cyntia2009
 
 


Na, Szinti ki lesz képezve idejében! :wink:
Milyen ez a hipp csomag? Én nem is hallottam róla. Vagy csak figyelmetlen vagyok.

Orsi, én azt olvastam, hogy még 3 éves gyerekeknél is csak nagyon-nagyon ritkán fordulhat elő aranyér, ilyen pici korban meg... Csak nem!

Csöpplány, kitartás, mindjárt kész lesz a szupi új konyha! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Csigabi lehet te nem tudod ki vagyok de üdv újra.Annó olvastam a babátokról és sokat izgultam is örülök hogy rendben van minden.

A vita hát igen a Tanyán most is előfordulnak biza és szintén olyanok miatt amiért nem kellene.Mindig szegény Csöpplányt bántják.

A hajam nekem is nagyon hullik és azt útálom de nagyon hogy Matyi kezében mindig azt találom.

A topik elején azért voltak szép dolgok is ám épp a múlkor olvastam pár oldalt.
gtimi83
Győr
 
 


Sziasztok !

Barbazso: Ez a Hipp csomag, kuponok ellenében vehető igénybe. Mikor a kórházból kijöttünk, akkor ott kaptunk egy kezdő csomagot. És abban volt mindenféle ismertető füzet meg kuponok. Meg van ez a Felicitas kezdő csomag. Abban is ilyesmik vannak.
Meg ha a DM üzletben a bababónuszra regisztrálsz akkor ott is küldenek kupon füzetet és a DM üzletekben le lehet vásárolni, illetve kedvezményeket kapsz. Pl: pelenka, popsitörlő, fürdető, bébiételek, cumisüveg...stb.

A hajam nekem is hullik rendesen. Ez ellen mit lehet tenni ?

na mennem kell, kiteregetem Szinti baba ruhácskáit.

majd később jövök még.
cyntia2009
 
 


A többinél képben vagyok, de valahogy erről a hippesről lemaradtam. :)
Most nézem csak, hogy mi mindent csináltál tegnap. Nem semmi! Én a névnapozás után már nem álltam volna neki délután takarítani. :oops: :)

Csöpplány, azért van így a neve, mert dallamosabb, szebben hangzik. (Mondd el magadban fordítva.) Majd Samunak mutatkozik be. :) Pont a héten mondta tesóm, hogy a Trabarna (dumaszínház) gyereke is Samu, és neki is a második neve az, de mindenki Samunak hívja. Különben a többi névnél is valószínűleg így lesz majd. Tudjátok, a kistesók... :D Jaj, ez a név dolog... Rájöttem, hogy elrontottam. Még a Balázs és a Péter tetszik, de a második fiút (most ki fogtok nevetni) Palkónak akarom hívni. De banyek most mi legyen? Balázs Pali vagy Péter Pál???? :D :D Szóval a Bencét kellett volna a második fiúra tartogatnom... Amúgy a Palkó nevet azóta akarom, amióta volt egy imádnivaló Palkó tanítványom. Majdnem örökbe fogadtam. Hogy ez hogy lehetséges, majd gmailre küldöm, de nem valószínű, hogy most.

Kezdek izgulni a holnap miatt. Zsu, ti elkészültetek mindennel?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


barba én nem röhögnék. :oops: mi is Palkót szeretnénk... :lol:
(már csak egy Kata kéne és tökéletes lenne az ébresztő nótám... :))

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Látom facebook őrület van :D Bejelöltem, akit megtaláltam :D
megpróbálok visszaolvasni, de elég kóma vagyok, Gréti csak most aludt el....

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


én is ezt akartam irni, Pal Kata Péter...
Bencének meg az "egyszer volt egy kemence..." :)
s.orsi
 
 


jajj de nagy a pangás, ne legyetek ilyen geek-ek. :D

orsi, férjed megjött? nem tudott kicsit "felmenteni"? :( kaksi hogy áll azóta??
a gyaloglással az a gáz, hogy kengiben be 25-30 perc, ott ugye mászkálás minimum fél óra, de az a minimum, különben nem éri meg bemenni és 25-30 perc haza. :? másfél óra komoly gyaloglás 7,5 kg-val a hasamnál hát elég cinkes. :( vagány vagyok, de nem ennyire. :D

mi is két nevet adtunk ám Petinek a biztonság kedvéért. :lol:

jut eszembe, ma bekentem megint az ínyét és alul hátul éreztem vmit. :shock: az lehet szerintetek fog???? ott???? nagyon nyüszi mostanság, van két piros pötty a fenekén meg ugye ott a szája szélén is az a pirosság... :roll: na mindegy.

ja, úgy tűnik, költözünk... :oops: még nem tuti hogy hová, de menni kell, megfagyunk itt. reggelre 18 fok volt a nappaliban és alig ment feljebb. ha fűtünk se jobb, egyszerűen huzatos a hely, ez van. átfúj a szél a lakáson, érzem az ablakoknál.

zsu, kerestem ma dobozt, hát még nincs siker. :lol: próbáltam hajtogatni egyet jó vastag nagyobb dobozból, de nincs itthon cellux, a tűzőgép meg nem vitte olyan vastag volt a doboz papírja. :evil: zsineggel csak nem tekerhetem körbe. :D néztem könyvesboltban is előre gyártott dobozokat, de vagy csak cd dobozok voltak vagy bazi nagyok... ááááááá

na alszom, hulla vagyok...

szép keresztelőket holnapra! ;)

hibernia
 
 
 


Facebook őrület?! :shock: Hiába néztem a levelesládámat én nem kaptam baráti üdvözletet. :( Hát, akkor támadásba lendülök. :lol:

Csöpplány: valószínűleg egy kezdődő betegség miatt volt annyira bújos Krisz tegnap. Nagyon szorítottam azért, hogy nehogy elhatalmasodjon rajta, azaz beteg legyen! Ez sikerült is! :) Csak, hogy most én vagyok meghűlve. :( Orrom bedugulva és gyengének érzem magam. :?
Persze, szólok a rokonoknak, hogy mi nem tetszik, csak akárhányszor talizunk, nekem mindig szólnom kell valami miatt. :? Hisztis kismamának gondolhatnak, vagy nem? :D

Cynthi:a hippnek is van ajándékcsomagja! :shock: Na, erről én is lemaradtam. Akkor itt is utána járok a dolgoknak.

Mi a Bredonban voltunk tegnap az újabb katalógusukért és adtak ajándékba mellé egy almás teát 4 hós babák részére és műanyagkanalat. A teat megcsinaltam es kinaltam Krisznek. Képzeljétek, úgy ahogy volt a 100 ml almalevet megitta habozás nélkül. :lol: Belelendültem és fogtam egy őszibarackot és a levét kipréseltem a kanálra és megkostóltattam Krisszel. Immel ammal elnyammogta, de nem fintorgott. :D

KépKép
charlott
 
 


Jó reggelt lányok !


Ma eléggé gázos vagyok. Éjjel nem sokat aludtam. Tegnap 7-kor evett Szinti baba, gondoltam, hogy ha fennmaradok 10-ig és még meg etettem, akkor majd csak reggel 5-6 tájt fog enni.

HÁÁÁt túl naív voltam. Megevett 30 ml tápszert. Aztán felkelt még hajnal fél 1-kor. Megint evett csak 30 ml-t. Aztán fel kelt 4-kor megevett 60 ml-t. Mikor vissza feküdtem az ágyba, a kis ravasz megvárta, míg lefekszem, aztán jött a cumi dobálás. :D :D :D :D :D Azt hittem megeszem a picuri kis pofikáját és nevetett.

Ma reggel pedig azon vettem észre magam, hogy anyunak kiszámoltam hány kanál kávé kell a lefőzéshez.

Van egy macskám, Széninek hívjuk. Képzeljétek összekevertem a nevét a Szintikéével. És amikor felvettem a kezembe a macskát is, akkor elkezdtem ringatni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát ma sem vagyok százas. :D :D :D

Na megyek megpróbálom magam összekaparni.

Majd jövök.
cyntia2009
 
 


Sziasztok Kismamik! :)

Elnézést kérek a zavarásért, Gremese vagyok a 2007. szeptemberi babák topikból. Talán megbocsájtjátok nekem a bejegyzésemet - hiszen egy nagyon klassz dolgot hoztam nektek, ami nem más, mint a mei tai!

Az egyik topikban merült fel a gondolat, hogy indítsunk egy vándor topik mei tai-t, mert többen ki szerették volna próbálni ezt a hordozót.

Ha igény lenne rá, szívesen indítok nálatok is egyet, ami azt jelenti, hogy a MT egy állomáson egy hétig van, utána tovább kell postázni a soron következőnek. Ha valakinek megtetszik a vándor - állomásonként 200 Ft amortizációval számolva -, meg is vásárolhatja.

Ha vasárnap estig érkezik legalább egy jelentkező priviben, keddre már meg is kapná.

Miért is jó a mei tai? Sok inden miatt, íme csak pár szösszenet:

Kisbabád elalszik a karodban, leteszed a kiságyba és rögtön felsír?
Ölbebaba és emiatt szalad a ház?
Fáj a poci, neked meg a karod, mert a nap jelentős részében a kezedben van?
A szeparációs szorongás miatt ha kilépsz az ajtón pánikszerűen kétségbeesve totyog utánad?
Beugranál a boltba, a postára, de nem akarsz babakocsival forgolódni?
A fáradtságtól nem tud elaludni?
Babakocsival indulsz el, és a kicsivel a kezedben érsz haza?
Anyás és ezért mindenhová követ, a karodban akar lenni?
Tologatni kell a babakocsiban hogy elaludjon?
Kirándulna a család, és szeretnéd a kicsit is elvinni?


Nem utolsó sorban pedig biztosítja ortopéd szempontból a helyes lábtartást!

További kellemes és szép babázást kívánok! :)

Gremese
www.mei-tai.hu
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


hello!!!

most csak gyorsba,csajok,mit szóltok ehhez a mei-tai-os dologhoz?Én kipróbálnám.Még valaki?

Még jövök.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!

Én is kipróbálnám ezt a meytai dolgot.
gtimi83
Győr
 
 


Timi,de jó!!!!Akkor már vagyunk ketten.

Írjak én Gremesének?Legyek első? :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Fúúú,de vasárnap van.Sehun senki.

Krisznek és Gabinak utólag is boldogot!!! :D

Csöpplány,hogy álltok?Vasárnap is dolgoznak?

Charlott,milyen almás tea?Úgy értem mi a neve.
Tök jó,hogy Krisznek ízlett!!!Én is kipróbálnám,mert ez a mecsek tea nem igazán jön be Bubunak. :(
Facebook.Én csak pár napja vagyok fenn,szóval nem nagyon jelölgettem még senkit.Hiberniáról biztosra tudtam,hogy fenn van,úh őt igen.

Hibernia,miért van az a vonalzódon,hogy "hogy is lett..."?
Sétálni voltatok gyalog?

Itt olyan mocsok idő van,hogy esélyem sincs ma kis mászkálásra.
:(

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!

Jelentem, élünk, ég orcám hogy így elmaradtam már megint, kicsit szétcsúsztam, de már kezdem összerakni magam :). Igazából semmi extra oka nem volt, hogy nem jöttem, csak az elmúlt 2-3 hét jóidőt kihasználtuk és rengeteget mentünk Nórival minden fele, így csak este jutottam volna gép elé, akkor meg már semmi kedvem nem volt hozzá :oops: :roll:. Most anyósék jöttek babanézőbe, addig gyorsan olvastam, de már nyüszög Nóri, rövid leszek...

Előző 2 oldalt olvastam vissza, de nem sok mindenre emlékszem :oops:, ami eszembe jutott:
Becenevek: nevéből adódóan csak a Nórit használjuk, én még hívom Kicsikének, Kincsnek, Pöttömnek, Falatkának, Apa pedig egyetlen becenevet használ: Töpörtyű 8). Nagyszülők a klasszikus becézéseket hozzák: Drágaság, Csillagvirág, és még sorolhatnám...
Mayday, Gtimi -mei-tait én már használom, nekem nagyon bejött, eloszlatja a súlyt a háton, így azért könnyebb cipelni Nórit, mint karban, csak ajánlani tudom.
Csigaby
Ilyen sírás nálunk is van, de nálunk csak cicizés közben, és mivel hatalmasakat erőlködik meg nyög közben, én pocakra gyanakszom. Sokszor meg kell állnom vele szopi közben, és masszírozni, ha hagyja, vagy csak szimplán várni, hogy elmúljon a görcs.

Egyelőre ennyire futotta, igyekszem visszakapcsolódni, de most mennem kell, Nóri egyre nyűgibb nagyszülőkkel, egyébként ma extra nyügi, gondolom az idő....
kovmarti
 
 


hülye idő nekem alvós gyereket hozott.eddig.még hosszú a nap...

kovmárti,jó,hogy jelkeztél.
nagyszülői becézés,tényleg!!!nálunk apum hívja töpörtyűnek meg dödöllének.tesóm bütyöknek.ja,és apa néha csukának,mert időnként úgy dobálja magát,mint egy partra vetett hal. :lol:

amit még akartam,forgás.már mindennap előadja 2-3szor.ügyes.

hibernia,peti 7,5kilo?atya ég,hogy bírod?szerintem bubu még nincs 6,5 se. :roll:

küldtem gmailre képeket

bocsi a betűkért.egykezes voltam

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sziasztok!!

Jöttem egy kicsit :D olvasgatni,de még csak a lap tetjén járok.

Én meggyógyultam,de nagyon gáz volt,olyan rosszul éreztem magam,hogy inkább nem is gondolok rá,a lényeg,hogy már vége!!!!

Tegnap előtt Márkón is észrevettem,hogy folyik az orra,köhög,gyorsan felhivtam a doktornénit és mondta.hogy adjak neki c vitamin cseppet és az orr folyásra orrcseppet,meg porszivózam az orrát.Na,de szerencsére nem lett beteg!!!!!!!!!!

Terhesség- én tavaly szeptember 28-án csináltam meg a tesztet és pozitiv lett,de akkor már tudtam,éreztem,hogy baba van :lol: ami óriási öröm volt fél év próbálkozás után.Az első UH meg október 9-én volt,10 én meg a szülinapom van,ez volt a legjobb szülinapi ajándék,hogy halottam a szivhangját és láttam az uh-on és még fényképet is kértem :lol: :lol:

Hiszti:Hát ez nálunk egyre többet van.Nem sir,hanem hisztizik,addog amig oda nem megy hozzá valaki és fel nem veszi.

Alvás:nappal nagyon nehezen alszik el és ha el is szunyál akkor is max 30 perc itthon,de mikor lent sétálunk akkor simán alszik 2 órát is.
Éjjel viszont egyszer kel fel enni és már alszik is vissza,de mikor folyt az orra és köhögött akkor 4-5 alkalommal is fent voltunk és nagyon nehezen tudott vissza aludni,de már ez is megoldódott.

Nem tudom,hogy irtam e már de ha lerakjuk a babakocsiba akkor iszonyatos sirás következik,ha kivesszük akkor minden oké,de ha vissza rakom akkor megint és ez megy mig el nem alszik.
Lehet azért,mert annyira álmos,de sokszor már azt gondolom biztos én csinálok rosszul valamit.

Délelőtt lementünk a boltba gondoltam egy kicsit sétálunk mig nem esik az eső,erre elkezdett esni mikor kijöttünk a sparból,szóval jöhettünk fel. :cry:

Tejci még van (KOPP-KOPP)remélem még lesz is,még mindig elég neki egy cici és ennek nagyon örülök,remélem ez még egy pár hónapig igy marad.

Fogacska még nem jön.

Holnap megyünk a védőnőhöz,majd hozom az infót,hogy hány kiló Márk,nagyon kiváncsi vagyok,5-én meg dokinénihez megyünk oltásra,ha minden jól megy előbb nem találkozunk vele.

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Mayday: a mecsek tea nekünk sem jött be. Amit adtam tegnap az a Hippnek az almás-citromfű ízesítésű instant teakészítmény, 4 +.
Annyira belelendültem, hogy vettem egy dobozzal és hozzá babános tejberizspépet is választottam a Mildipéptől. Ti már próbáltátok babócáknak kínálni?
Jó, hogy más ízeket is megismertethetek Krisszel, de olvastam, hogy mivel szénhidrátot tartalmaznak ezek az anyatej kiegészítők fogszuvasodást okozhatnak, ezért a fogakat áploni kell. Szóval, lassan indulhat a fogmosás. :roll:

Krisz is nyűgös volt egésznap :(, nem tudom, hogy a csúnya idő okozhatta vagy a foga fájhatott?, de semmi sem volt jó. Még sétálni is lementünk, de azt is végig sikította, hangoskodott - amilyen pillnatásokat kaptam a járókelőktől...!! :? :roll:
Én meghűltem, fáradt vagyok nehezebben viseltem a nyűglődéseket..., de most alszik VÉGRE! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.09.26 19:46-kor.

KépKép
charlott
 
 


Ma nagyon be vagyunk lassulva.Ejnye-bejnye. :lol:

Charlott,köszi.
Tejpépet még nem adtam Bubunak,ő csak napi egyszer kap pürét.
Fogmosás,ohh,jee,alig várom... :roll: Lesz az megint egy jó nagy küzdelem.Előre látom.
Krisz meddig aludt?Tudtál pihenni kicsit?

Törpi,jó,hogy egyből a dokit hívtad.Amúgy tök gáz,hogy mindig minden hétvégén történik.De a lényeg,hogy Márk nem lett beteg.

"Rendeltem" Gremesétől vándor mei-tait.Kivi leszek rá.Már gondoltam rá,most ki is próbáljuk. :D 1 hétig lesz nálam,azt küldöm tovább.Szóval lányok,mei-taira fel!!!!! :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday: csoda, hogy tudtál követni, értedted zavaros hsz-met. :roll: :) javítottam, ahol tudtam...
Kínunkban férjemmel nem tudtunk mit kezdeni Krisz nyűgös hangulatával, ezért este 6-kor lefürdettük és hálózsákjába tettük. Ezzel jeleztük, hogy mehetne aludni akár :D , és vette a lapot, illetve szokás szerint esti fürdetés után, jön a kajcsi és alvás. És így már este 7-től szunyokál. :) A pihenés most jön: vacsizok és mosogathatok egy jót! :wink: Frizbit szeretném nézni, de olyan későn kezdődik, kitudja fent leszek-e?! :lol:

KépKép
charlott
 
 


na már mindenkit elcsábít a facebook? :( nagyon eltűnt mindenki... :?

mi megvagyunk, Pepke irtó nyűgös, csak kézben tartózkodik, szerintem a foga jön keményen, képzeljétek tegnap + ma is volt kaksi :shock: pedig nem is kapott gyümit. :shock: persze lehet az új tápszer vált ilyen jól be, de gyanús, hogy a foga (kicsit hasmenéses a dolog) viszont ma nagyon szép idő volt, sétáltunk is meg megint kimentünk a partra, gyönyörű volt, akartunk sztárfotókat csinálni, de a kis bolond folyton flegma arcot vágott, úh nagyon vicces képek születtek...

charlott szerintem ne izgulj, nem lehet könnyen elédesgetni egy babát. ;) én pont attól fosok, hogy nagyon anyás lesz Peti, mert kb csak velem van... tervezem, hogy vhová eljárunk, lásson másokat is. :lol: amint meglát, vigyorog, nagyon édes, de aggódom, hogy túlságosan hozzám fog ragaszkodni... :oops:
örülök, hogy Krisz végül nem lett beteg!!!

tényleg ti emelgetitek / lifteztetitek / lovagoltatjátok a babót?? mi igen, mert tök élvezi, mindig sikongat meg kacag csak vhol mintha olvastam volna, hogy ez nem jó, csak nem tudom, miért... :roll:

teát / tejpépet ilyesmit mi még nem próbáltunk... :) de a felicitas csomiban volt 2 tea minta, hipp asszem, lehet majd megkóstoltatom, ha megint megszorul :oops: (amúgy minek? :D)

mayday, a hogy is lett volna lány, mikor fiú részlet az örülj neki, hogy fiú-ból... :) eredetileg azt akartam, hogy És amig kicsi, hagyom ugyan megnőni azt a gyönyörű szöszke haját, de világoskékbe öltöztetem, hogy mindenki lássa: kisfiú, és senki se mondja azt, hogy jaj, de aranyos kislány, csak azért, mert olyan szép.

itt az egész, ha érdekel, nagyon aranyos, a tesómtól kaptam könyv formában a rajzokkal együtt a legjobb: http://szulita.blog.nlcafe.hu/index.php ... ejid=33563 :)

bocsi, elalszom, fárasztó napunk volt... :oops:

gmailt majd holnap... :oops: jó éjt

hibernia
 
 
 


HAli!

Jelentkezem az én református fiammal, megvolt a keresztelő, túléltük :D És a keresztelő alatt nem sírt sokat csak kicsit nyüszzett mert pont akkor szokott aludni, aztán az istentiszteleten be is aludt :lol:
KApott sokmindent meg volt nagy vendégsereg de egész jól tűrte...estére kicsit behisztizett de lekezeltük :D

Gabi mostanában már csak 3x kel fel este.... 1,5 hónapja nem gondoltam volna, hogy ennek is örülök :D

Hibernia, ezer köszia lasztit és bocsi, hoyg ilyen gondot okozok...és ha papírba becsomagolod, újságpapír és a külsejére egyszerű barnapapír szerintem gömb alakot is szállítanak :D

Csöpplány, nem gond ha ma jön az infacol..kivi leszek veálik -e

Barba, nálatok milyen volt a keresztelő?

Orsi, kakai fronotn mizújs?

Nadi veletek? Gréti még mindíg nehéz eset, gyere ha tudsz!

Kovmarti, tök jó hogy jöttél!

Mayday szerintem beszállok a MT-be jöhet majd hozzám is! Azt hány éves korig lehet használni?

Törpi, örülök hoy meggyógyultatok, Charlott neked meg jobbulást!

Elédesgetés..ez milyen találó szó..tényleg ezt csinálják.... na de remélem nem fog sikerülni. Persze nem karaom elvenni senkitől az unokát...olyan szép tud lenni a nagymama unoka kapcsolat..... csak ne az én rovásomra...

Na megyek 9re jön anyósom... szegény én :cry:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


NA bocsi az elírásokért :oops:

legfontosabb: Gréti még mindíg nehéz eset :?: (szóval lemaradt a kérdőjel bocsika :oops: )

többi: infacol beválik-e

mizújs kaki fronton

nem akarom elvenni senkitől....

:oops: :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok, jó reggelt!
Hát bocsi, hogy napok óta egy normál irományom sincs, de mire végigolvasok, Gréti morog és nyüszít, aztán mehetek is...
Zsu, jól írtad először, sajna kérdőjel nélkül van még mindig: "nehéz eset..."

Holnap megyünk a Heim Pálba szemészetre könnycsatorna átmosás/tágítás lesz :cry: Kicsit aggódom, de Ercsikatiék is túlélték. Tényleg Ercsikati hová tűnt??? Tessék előkerülni!!!

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Közben vagyok ám, csak meghozták a kajám, meg kiszaladtam a kertbe, mert kb. 1 hete vettem 3 tuját, halódnak...el kéne ültetni szerencsétleneket, de mikor??? Kitaláltam, hogy egyesével majd, minden nap egyet, ha Babuci alszik....(1 hét alatt csak sikerül a terv :D )

Zsu, gratula a keresztelőhöz!!! Fotókat kérünk :D Gabi is jól viselte, ez remek. Gratula a 4 hónaphoz!!! Most látom, hogy betöltötte :D

Mayday, kíváncsi leszek a mai tei-re. Ha tuti, akkor beállok én is a sorba és kipróbálom. Mikor kapod meg?
Ja és tök csini vagy!!! Gratula!!!

Charlott, hogyhogy adtál Krisznek teát? Lehet én is kipróbálom azzal a próbadarabbal, ami a Felicitasban volt. Tök jó, hogy így bejött neki. Cumisüvegből kapta? Én csak ettől félek kicsit, hogy a védőnőm annyira ellenzi a cumit, mindent csak kiskanállal....na most 100ml teát kiskanállal azért gázos...
Vagy szerintetek mehetne cumiból?

Csöpplány, hogy halad a felújítás? Vagy már kész, csak én maradtam le? :oops: Nem is írtam, hogy pár oldallal előrébb nagyon jó fotókat csináltál!!! Ügyi vagy! Én is próbálkoztam, de normál progit nem találtam rá ingyen, amit Te elküldtél, azt meg már nem tudtam megnyitni :evil: Esetleg valaki tud ajánlani valami jó fényképszerkesztőt? Előre köszi.

Törpi, gratula, hogy sikerült aránylag hamar meggyógyulnotok. Orrszívásos porszit hogy bírta Márkó? Ja és a keresztelős képeitek nagyon tutik!!! Az a rucija :D

Cyntia, a macskaringatáson nagyon jót röhögtem...bocsi
:lol: :lol: :lol: Sikerült azért pihenned is?

Akartam még sok mindent, de Gréti úgy tűnik bealudt, úgyhogy mennem kell, hátha sikerül valamit csinálnom ebben a kb. 20 percben, amíg fel nem ébred.
Még jövök :D 8) És kisütött a nap nálunk!!! Hurráááá 8)

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Sziasztok!
Mi mindenfele jártunk megint hétvégén, jól ki is fáradtunk.

Elédesgetés: na én ugyanezeket már ugye végigcsinálam a fiammal, és tudjátok a gyerekek annyira intelligensek, hogy rögtön rájönnek, hogy kit lehet "kihasználni" és kit nem. Eleinte anyósom minden alakalommal mikor átjött hozzánk, hozott valamit a fiamnak. Na ez volt az első nagy konfliktus, megmondtuk, hogy vége az ajándékoknak, nem akarjuk, hogy azért várja őt a gyerek, mert hoz valamit, ráadásul az én anyukám messzebb lakik, nem látja annyit a gyerek, ergo nem is kap annyi ajándékot tőle, és nehogymár attól legyen a gyerek szemében rosszabb nagymama, hogy nem kap tőle mindig valamit. Szóval leállítottuk, aztán jött a dugiédesség, amin nagyon kiakadtam, mert én nagyon minimális édességet engedélyezek, abból is csak azokat, amik nincsenek tele E betűkkel, meg színezékekkel stb, anyós meg nem figyel ezekre ugye. Szóval amikor erről is le akartam állítani, akkor közölte, hogy a nagyszülő azért van, hogy elrontsa a gyereket, a szülő meg azért, hogy megnevelje. Erre mondtam, hogy jó, akkor én arra fogom nevelni a gyerekemet, hogy ne jöjjön ide! Na itt célt értem. Nincs dugizás, mindig megkérdez, mit lehet, mit nem. Persze biztos nem vagyok a kedvence. :D

Nadi, kérdezted a tea dolgot, szerintem nincs rá szüksége Grétinek az anyatej mellett, főleg nem télen, ha adni akarsz neki mégis valamit, szerintem a víz a legjobb. Ja, és szerintem a védőnődnek igaza van a cumival kapcsolatban. :)

Zsu, gratulálok a kereszteléshez! Képeket még nem tudtam megnézni, de majd igyekszem felmenni gmailre.

Hibernia, én is hintáztatom meg emelgetem Borit, nem hallottam róla, hogy ez gond lenne, én úgy tudom, kifejezetten jót tesz az egyensúly kialakulásának. Na meg ha tetszik neki, akkor egy kicsi azért tutira nem fog megártani. :)

Jaj, macskákról beszélve, nekünk is van egy, és mostanában valami nem OK vele, olyan mintha depressziós lenne, nem akar enni, alszik egész nap, pedig mindig kint rohangászik a kertben, de ha kint van, akkor meg gubbaszt, nem szalad elénk mint máskor szokott, szóval gyanús. Lehet, hogy délután még az állatorvost is meg kéne járnunk. :( A kutyámmal viszont tutira nincs baj, ma reggel az agyamra ment, eszeveszetten ugatott valamit reggel 6-kor. Mi a férjemmel egyből felébredünk, a gyerekek meg mivel ebben szocializálódtak, alszanak mint a bunda a kutyaugatásban. Jó nekik.
monde
 
 


monde, szegény cicó... :( :( menjetek el orvoshoz, hátha segít!

amúgy én sem adNÉK teát stb Petinek még, mert látom, hogy nem szomjas, nem igényli... ha vizet akarok neki adni (azt ajánlották, talán túl sűrű neki a tej meg a táp is és ezért nincs kaksi, úh próbáljam itatni néha), akkor cumisüvegből kiköpi egy az egyben, kanálból két-három kiskanállal iszik és passz... teával még nem próbálkoztunk, de most ugye termel is, úh addig amíg van kaksi, nem is kínálom meg...
viszont vannak babák, akik szomjasak IS tej mellett. pl anyukám mesélte, hogy neki is rendszeresen kellett adnia vizet nekem (csak tejet kaptam) mert különben ment a balhé.
szóval vannak szomjas babák meg vannak akiknek elég a tej tényleg.
összefoglalásként :lol: HA szomjas a gyerkőc vagy kaksi gondjai vannak, én adnék vizet, aztán ha azt nem kéri sem kanálból sem cumisüvegből, akkor próbálkoznék teát adni. ezt jól kifejtettem. :D

ja és a cumisüveget én nem átkozom így... :D a tápszert sehogy sem tudtam volna beleadagolni kiskanálból, pohárkából, ezért csak maradt a cumi... én a NUK-ra esküszöm, azt fogorvosok fejlesztették ki, másból nem is iszik a ded tápit. :) (minden mást viszont kanállal adok, mert úgy jobban szereti)

a "rázott csecsemő" problémára gondoltam az emelgetéssel kapcsolatban... mondjuk Pepke is imádja ha emelgetjük, mocogtatjuk, óriásikat röhög közben, kell neki az izgalom. :D meg azt vettem észre, hogy "szeret" megijedni kicsit. pl ül a székében, elbambul, néz engem és hirtelen megszólalok, akkor összerezzen és kacarint egyet. (aztán ha már álmos, akkor nem kacarint hanem üvölt úgy megijed...)

nadi, drukkolunk a könnycsatorna átmosáshoz... :? jó tujaültetést. :D

zsu, tök jó, hogy lement a keresztelő simán. :) komolyan, már mindent aszerint nézek, belefér-e a laszti... :D :D minden szart végigfogdosok, hogy na, ebbe talán... vagy ebbe... :lol: kezdek belegárgyulni. :D de mondta a férjem, hogy próbál szerezni a cégtől vmi dobozfélét most már, az lesz a megoldás szerintem. :)
én várom az anyóst, két hét múlva jön egy hétvégére már mindenféle programot eszeltünk ki... :) kettesben a férjemmel... :oops: itthagyjuk a nagyira Petit mi meg akár 4 órát is mászkálunk, éljen. :D (mondjuk ha költözünk, ikea lesz belőle valszeg csak...)

na én lépek, még van tán 15 percem az alvásból, reggelizem vmit...

hibernia
 
 
 


Hello!!!

Rászántam magam,ma megyek dokihoz a fülem miatt,még mindig dugult és már zúg is. :? Ez a méreg,nem a cián.

Zsu,grat a jól sikerült keresztelőhöz!!! :D
MT asszem 15 kiloig jó.Holnapra ér ide és egy hétig marad nálam.Aztán küldöm tovább annak aki szeretné.
Fotókat természetesen várjuk.

Nadi,sok sikert a tujákhoz!!!
:wink:
Köszi,Te is csini vagy,jók a facebookos képeid.

Hibernia,mi s lifteztetjük,baromira csípi Bubu.Én nem hallottam róla,hogy géz lenne.Max azt tudom elképzelni,hogy felkavarodik a gyomra.
Tök jó ez a kis iromány!!!Aranyos. :D

Még akartam,de nem jut eszembe,fáj a fejem már tegnap este óta.Lehet a dugulástól...
Léptem hajat mosni,mert ez már nem haj ami a fejemen van,inkább valami szőrképződmény.... :oops: :roll: :(

Kép

KépKép
mayday
 
 


ja mayday akartam még, hogy igen, Pepke ruhástól 7,5 kg, bár ma reggelre 7,7 volt. :shock: áááááááááá (amúgy nem dagadt, alig vannak hurkái, csak a lábán egy-egy meg a tokája, hosszú is ehhez, kb kinövi a kiskádját :shock:)

hibernia
 
 
 


voltam gmailen, küldtem 3 videót.

Barba nagyon jól összeállítottátok azt a két kis bemutatót!! ügyesek vagytok! :) Samu meg széééép!!

Bubu, Gabi is nagyon gyönyörűek, Bubnak micsoda barna szemei vannak!!! nagyon szép! Gabi meg a kis szöszke fejével imádnivaló! :)

ja és mayday szurk a fülészhez... :? ez kimaradt. :(

hibernia
 
 
 


Hali,

most értünk vissza egy kerekítős foglalkozásról. Sajnos, csak mi voltunk és a program levezetője. :oops: (Jó lett volna ismerősökre szert tenni, talán Krisznek barátot találni. :) ) Így Krisszel kettő nő is foglalkoztott, olyan mondókákat, dalokat választottunk, ami Krisznek is tetszett. A hangszerektől és a magas hangoktól elbőgte magát! :( :oops: Nekem kapa-hangom van, így én általában dörmögni szoktam halkan, ezért is érthette sokkhatásnként a plafon-hangok. :roll: :wink:

Nadina: Krisz is volt már könnycsatorna tisztításon! Az volt a jó, hogy a kórházban Krisz korára tekintettel elsőként hívták be és gyorsan végrehajtották a műveletet, amit szülőknek nem engedtek végignézni. De nem volt nagyobb sírás, mint az oltásnál lenni szokott. 1 perces művelet. :wink:

Monde: de jó, hogy Te is leírtad az anyósos történetedet, akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a problémával és nagyon is valósak! :( Ezek szerint, nekem is átkell élnem, be fog következni ez konfliktus, de jó hír, hogy szép szóval, talán lehet ezen a változtatni. :wink:
Macska - exmacsekom télen, a hidegben elment téliálmot aludni, alig volt fent pár órát. Pedig a panelban talán észre sem leher venni a zimankókat, de ő csak evett, aludt..... :lol:

Hibernia: csak azért kínáltam teát a tejem mellé, mert megnőtt Krisz étvágya és szegény bögyöm a terhelést nem bírta és már fájt. Ezért próbálkoztam a hippes teával. :wink:

KépKép
charlott
 
 


charlott kerekítős??? az mi? :lol: szomorú, hogy csak ti voltatok. :?

értem, értem, nem azért mondtam, hogy bolond vagy, hogy adtál. :) végülis Krisz is elmúlt már 4 hós! :) mondjuk nálunk a lé tuti nem segít. :( ma reggel is kettőből kellett ennie, csak így jött össze a 230, azzal kb elvolt... :oops: de még evett volna, úgy láttam. de nem akartam már reggel pótolni, alvás után... :(

ja akartam már kérdezni, mostanság milyen kötelező vizsgálatok vannak nálatok? 4 hósan mi az etikett? :)
csak akarok kérni beutalókat és nem tudom, hová... szemészetre tuti szeretnék, meg ortopédiára is (azt mondták otthon, hogy 4 hónaposan vigyük vissza, hát ez nem fog menni, ezért itt szeretném elvinni) egyéb? mi otthon a kötelező?

hibernia
 
 
 


Sziasztok! Hétvégén le voltam tiltva a netről :shock:

Hiszti - két bajom van csupán a hisztivel. Az egyik, hogy 3-4 héttel ezelőttig egyáltalán nem volt ilyen, még hasonló se.
A másik, hogy sokszor úgy érzem ok nélkül csinálja, illetve nem tudok rájönni az okra. Előfordult, h a hasa okozta, de arra hamar rájössz. Sajna az esetek többségében nem has.
Leginkább az zavar, h nem tudom mi a baj :-( És minden alkalommal máshogy tudjuk megnyugtatni, illetve van, hogy sehogy egyszerűen elfárad a két órás ordításban és elalszik.

Alvás - nálunk ugye gond van napközben, cserébe viszont este beteszem a kiságyba, kicsit nézelődik, dumál (5-10 perc) és alszik is.
Általában 1/2 10-10-től alszik reggel 6-ig, kaja és alszik még. Régebben 10-ig is, mostanában 8-9 között kel.

Mayday - köv. baba?! Hát jelenleg elképzelhetetlennek tartom. A szívem mélyén nagyon szeretnék, mert szerintem nem jó egykének lenni. Az egészségügyi okok mellett sajna egyéb dolgok miatt sem lehet jó ideig. 35 fölött meg én már nem szülnék, de aztán ki tudja mit hoz a jövő...

Csöpplány - mi is mindig pelust, meg popsitörlőt kérünk ajándékba :-) A baj az, hogy 2-es méretből vagy 100 db rajtunk fog maradni. Lelkesek a rokonok :-)

Hipp csomag - hát már többedszer döbbenek rá, hogy mi bizony semmi ilyet nem kaptunk a kórházban. Biztos úgy gondolták az elején, hogy minek, később meg már nem ezzel foglalkoztak.
:twisted:

Tea/Víz - hát nálunk nagy ivó a csaj. Sokszor a tápszert már ellöki és még nyafog. Ilyenkor jön a víz, rengeteget iszik, de kellett is, mert nyáron sokszor volt beesve a kutacsa és mondták, h itassam.
A Mecsek teát is megissza, de azt csak akkor adok, ha gond van a kakival, egyébként csak víz.
Ja és nekünk MAM üveg van, amit kifejezetten hasfájós babáknak fejlesztettek, amióta azt használjuk, tényleg jobb lett.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Mi pont 1 hete vettünk kengurut. Mi a különbség a kenguru és a mei tai között?

Charlott - jót nevettem az esti altatáson

Hibernia - nekünk az örülj, h lányt adták ajándékba, az is nagyon édes volt :-)

Nadina - sajnálom szegény Gréti - kitartás nektek. Lehet, hogy erről lemaradtam, de Te rendeled valahonnan a kaját? Azért kérdezem, mert én a főzéssel hadilábon állok. Van, hogy reggel elkezdem és estére még nincs kész. Meg amikor sokat rohangáltunk, esélytelen volt a főzés.
Volt, h napokig nem láttunk főtt kaját. Még jó, h a tesóm pizzériában dolgozik, de azt már nagyon unjuk :-)

Keresztelő - Zsu örülök, hogy jól sikerült, Barba mesélj Te is

Nekem ma egy éve lett pozitív a tesztem és október 9-én volt az első UH, mint Törpinek, csak nekem a szülinapom is aznap volt :D

Lányok ahogy itt olvasom, nekem elég nagy szerencsém van anyósommal, remélem ez így is marad.

Megyek g-mailre...

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


ja jut eszembe most utánanéztem, szeptember 12 volt az első + tesztem... :oops: pont 4 hónapos volt Peti, mikor pont egy éve tudtunk róla. :D
(írtam hőgörbét és be van jelölve hogy 12-én már volt pozi teszt)

hibernia
 
 
 


Nadina: azt még lemaradt az előbb, hogy cumisüvegből adtam a teát neki, de a dobozon feltűntették, hogy pohárból itassuk a babát. Hát, aki tudja, tegye! :lol:

Csigababy: hiszti, minket is elkerült az elmúlt hónapokban, de mostanában csak ez van. Semmi sem jó, de tényleg, mintha élvezné....látja, milyen hatással van viselkedése ránk. Már ott tartunk, hogy a szokásos sétát is végig visítja. Csak tudnám, hogy mi a baja? :? :roll:

Hibernia: www.kerekito.hu, olyan mint a www.ringato.hu, de az utóbbi nincsen a lakóhelyemen. :wink: Ezt jól leírtam... :roll:
Mi jövő héten megyünk oltásra és úgy tudom, hogy most csak a kötelező hármasfogat következő ismétlése lesz.

Első tesztemet október 10-én készítettem, egy szép nagy rókázás után :oops: ...gyanús volt, hogy akkoriban nagyon fáradékony és álmos voltam, azt hittem, hogy megbetegedtem. :roll: Gondoltam, hogy mielőtt dokihoz mennék lövök egy tesztet, hogy tudjak a doki első kérdésére nemmel válaszolni. Erre akkora 2 csíkos lett, hogy nem hittemk a szememnek, férjem első reakciója az volt, hogy rossz a teszt, ismételjük meg! (lombikok alatt sok pozitív tesztet produkáltam).
Aztán mikor az első vizsgálatkor megláttam Kriszt az UH monitorján, komolyan mondom, nem hittem el és mikor már el kellett hinnem, sokkos állapotba kerültem. :roll: A dokitól hazamenve meg sírva borultam férjem nyakába: csodák igen is, hogy léteznek! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.09.27 13:33-kor.

KépKép
charlott
 
 


Tegnap extra nyugis volt Elisa, orakat eljatszott egyedul.. ma egész nap mély hangon nyoszorog. Borzaszto. Szombaton megprobalt a hatarol a hasara fordulni… de nem sikerult.. és most mar ugy bruget, h frocskol a nyal. Nagyon cuki, de remélem addigra mire majd répat kell enni, elfelejti ezt… 

Apa hazajott. Szombat este. Elisa olyan gorbitéssel fogadta, mint aki 1. nem ismeri meg, 2. nagyon fél tole. Nagyon sajnaltam szegény Apat.
Aztan, hurra Apa itthon van, na b@asszus, vasarnap reggel 6.25kor csongott a telefonjan az ébresztoora, mert elfelejtette kikapcsolni (mint mar egy parszor). Az olyan hangosan szol, hogy egy hullat felébresztene. Elisa felébredt, egy ideig csendben fekudt, azt hittem alszik, aztan 7kor elkezdett beszélgetni. Akkor mar tudtam, hiaba fogom megszoptatni, nem fog visszaaludni. SOHA nem szokott 8, fél8 elott kelni. Vasarnap az egyetlen nap, amikor nem kell felkelnunk. Koszi APA ! Gondolhatjatok milyen mérges voltam.

Viszont miota Apa hazajott, jobban alszik Elisa. Tegnap egy horror lefektetés utan, fél9tol ma fél8ig aludt. (szoval Barba készulhetsz egy jo éjszakara 2 nap mulva !!! )Példatlan eset eddig. En persze idonként felébredtem… de akkor is jo volt.

Keresztelosoknek gratula !

Hibernia,
Apa felmentett azért, tegnap o fozott, stb...
Kaka témaban nincs ujsag. Nem tudom mi volt az a véres bigyo. Azota sem volt. Viszont az orvos altal irt csodaszert két bevétel utan abbahagytuk, mert ugy besurusodott tole a kaka, h féltem szorulasa lesz, ha folytatom...

Mi is emelgetjuk a picit és o is nagyon élvezni. Én ugy tudom, h “razni” nem szabad, se jatékbol, se mérgesen. Az agyaban helyrehozhatatlan karok keletkezhetnek tole.

Na én is rozsaszinbe oltoztetem Elisat és még igy is megkézdezik néha, h kisfiu-e? A multkor mar visszaszoltam, h nem latja, h rozsaszin fodros sapka van rajta?...

Koltozés! De jo nektek! Egyébként nalunk is baromira kell futeni, mert rossz a haz szigetelése... én mar bekapcsoltam a futést szombaton, mert 17 fok volt ott, ahol Elisat pelenkazom. Ahhoz mar nem elég egy szimpla hosugarzo. Nem semmi és majusban is futottunk még, olyan hideg volt...

Charlott,
Jobban vagy? Szuper, h Kriszt elkerulte a betegség!

Torpilla,
Elisa is utalja a babakocsit. Régebben mar részleteztem. Egy megoldas, ha mar ulni fog, akkor majd tud nézelodni...
Tejpép
Lehet venni natur, izesités nélkuli gabonapelyheket (gluténmentest is, pl rizspehely, stb) és azt tapszerrel elkésziteni. Én még nem adnék ilyen koran bananos, stb tejpépet... nagyon valogatos lesz szrintem, ha mar most megszokja az édesitett és a muizu dolgokat.

Nadina,
Esetleg probald meg pici vékony muanyag poharbol itatni. Meglepoen jol tudnak inni poharbol, nem muszaj cumisuvegezni.

Monde,
Anyos témaban, mintha az én anyosomrol irtal volna! Most mar ajandékot sem “mer” venni, hanem pénzt kuld, h vegyunk inkabb mi...annyi hulyeséget osszevasarolt korabban. Nekem meg ami a szivemen, az a szamon...
s.orsi
 
 


én minden egyes UHrol sirva hivtam fel a férjem. ezt a csodat nem lehet megszokni!
s.orsi
 
 


ja és még azt akartam irni, h altatasbol megbukna! visszafelé fejlodunk. Ujra csak cicin vagy kézben ringatva.
s.orsi
 
 


Áááá!!! Esélytelen titeket behozni!! :lol: Próbállak visszaolvasni és reagálni, de képtelenség... mindjárt mehetek is vissza Ádihoz :oops:

Egyébként köszönjük a kedves szavakat, és a köszöntéseket. Ádi most, 5hósan kinőtte a 6-9hós rucikat, úgyhogy cserélhetem le a ruhatárat 9-12hósakra... :? A kiskádját is, a pihenőszékét és a hordozóját is kinőtte... nem éppen szabvány-gyerkőc :wink:

Van valamilyen ötletetek, milyen autósülést lehet venni olyan babónak, aki még nem tud ülni, de a hordozó már kicsi neki??

A kis Döbrögi túl van a répa-krumpli kombón, azt főztem neki, nagyon csípi, tolja be magának a kezemmel a kanalat. :lol: Viszont a Hipp sütőtök-almát megszenvedte nagyon szegénykém, végigszenvedett egy estét miatta. Ma újra megpróbálkozom vele, hátha... Egyébként ha már belejött a pici a kóstolgatásba, mennyi pürét ehet egyszerre? És ha eddig sosem fogadott el inni, most mennyit kéne adni neki (és mit)? Szerintetek?

Na, ébredezik is, megyek.
Tök jó ez a napsütés, nem?! :)

KépKép
seidelm
 
 


Seidelm,
szerintem annyit egyen, amennyi jol esik. Inni pedig vizet a legjobb adni / vagy szoptatni kaja utan. A Hippnek van (régen volt) csak sutotokje is. esetleg azt krumpilval surithetnéd. Igy ki tudnad kisérletezni, h a sutotok vagy az alma nem jon be neki...
s.orsi
 
 


seidelm - szerintem is vizet adj ha szomjas. Felesleges hozzászoktatni az édes dolgokhoz, úgyis a víz oltja legjobban a szomjat.

hibernia - 3-szor néztem meg ahogy Peti eszik :D Haláli ahogy tolja be a cuccot.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Orsi: micsoda szigorú anyuka vagy! :lol:
Hamár a fejlődésről beszélünk, a Ti gyerekeitek éppen hol tart?
-hason fekvés sokáig
-hason fekve tárgy után nyúl, elkapja
-hason fekve karjaival, lábaival kúszni próbál
-átfordulások hasról hátra és fordítva
Ezek nálatok mennek már? Krisz nem nagyon remekel :oops: :( , akkor fekszik hasra, ha úgy teszem és vissza sem tud fordulni :?

KépKép
charlott
 
 


Charlott
hason fekvés kb 2-3 perc MAX
hason fekve probal nyulni targyak utan de nem sikerul
kuszni nem probal
atfordulas hasrol hatra: véletlenul atesik, mert elveszti az egyensulyat.
hatrol hasra: nem tud

ezeket amit leirtal, szerintem még 4 honaposan nem "kell" csinalni, viszont 6 honaposan vagy kissel utana mar illik. Aki tudja, annak bravo!
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Voltunk dokinál, egy elmaradt oltást 4 hó helyett most, 5 hósan kapott meg Nóri - volt bömbi, aztán a váróban megnyugodott, majd az egész hazautat végigsírta :cry: , akkor nyugodott meg, mikor cicit kapott végre itthon. 7060 gramm és 65 cm. Viszont annyian voltak, hogy nálunk is nagyüzem volt, még fel sem öltöztették az előző babát, már kellett bemenni. Így a nagy rohanásban elfelejtettem szólni, hogy most lett koszmónk, mit kell vele csinálni. Akinél volt, mit csináltatok vele?

Orsi
Szép kis ébresztője lehet férjednek :shock:, gondolom, hogy örültél neki. Elisa is 8 körül ébred? Nóri is :) - bár ma kivételesen fél9-ig húzta a lóbőrt, sztem sejtette a szurit, nem akart felkelni :). Ja, elalvásból én is bukóra állok - napközben csak karban, aztán leteszem, este félig karban, félálomban leteszem, ha szerencsém van, megoldja egyedül, de nem mindig. És ha éjszaka felébred és nem cici miatt, akkor csak karban megy a visszaalvás...

Charlott
Tök meghatódtam Krisz történetén,nem tudtam, hogy lombik próbák után spontán útra kelt :) - tényleg vannak csodák!
Nóri szeret hason lenni, sztem sokáig bírja, és már tud hason játszani is - nyúl dolgokért és megkaparintja, majd a szájába tömi, és el is hajítja :). Kúszni próbálást nem értem, bocsi - mit is értesz ezalatt? :oops: Hasról hátra fordul, nekem tudatosnak tűnik, hátról hasra még csak nem is próbál, az oldalára is csak véletlenül fordul egyelőre.

Seidelm
Belehúzott Döbrögid, pelusból hányast hord? Hogy szenvedte meg? Hasfájása volt? Én is csak vizet adok Nórinak, de mivel még csak szopizik, inkább csak játszik vele, néha, ha nagyon kimelegszik a játékban, akkor iszik is belőle.

Csigaby
Így passzolom a hiszti okát, rossz lehet, ha még ti sem tudjátok, miért csinálja. Amúgy miktől nyugszik meg? Nálunk ok nélkül csak oltás után volt eddig sírás.
kovmarti
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?