Új privát üzeneted érkezett!

Nektek nem hullik a hajatok? nekem annyira hullik, h borzaszto + Elisa is tépi
s.orsi
 
 


hát remélem lesz esélye a 2. nak is... 3. nálunk nem hiszem, hogy lesz. :)

nekem hullik. elég szörnyű látni, hogy minden reggel egy nagy csomó haj megy a kukába, de még van elég. :? meddig??

hibernia
 
 
 


Nekem most kezdett hullani 1-2 hete. És Samu is akkor kezdte tépni. Ma már felcsatoltam a fejem tetejére, mert megőrjít vele. Gondolom, nem kell ecsetelni, mennyire fáj, amikor a nyakadon kitépnek egyszerre pár szál hajat abból a kis pihésből... :D

Micsoda feltűnő vonalzó Hibernia! Nagyon tuti lett!

Megyek, mert mindjárt jön az uram, és tescózunk! :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 

 
 

feltűnő? óóóó, nem az volt a szándok... :oops: csak a vérfrissítés... :D

no berreg már, hallom... :) kaja...

jó tescozást!

hibernia
 
 
 


Sziasztok!
Hosszú szünet után ismét itt :oops:
Még nem olvastam vissza csak ezt az oldalt, ami nagyon kevés, de nagyon remélem, hogy mindenkivel minden oké.

Mi jól vagyunk, nemrég túlestünk a 4 hós oltáson, úgyhogy most jó kis szünet jön :-)
A rendelőben 59 cm-t, otthon 56 cm-t mértünk, szerintem ez utóbbi reális, súlyra 5600 gr-nál tartunk.
Hasról hátra szépen fordul, hátról hasra csak véletlenül sikerült párszor. Viszont ölben vagy az autósülésben gőzerővel emeli magát, h ülni akar :shock:

Éjszaka nagyon jól alszik, nappal szinte semmit és kb. 1 hónapja szinte minden napra jut egy elég ijesztő hiszti, amit mindig más vált ki és mindig más nyugtatja meg :cry:

Röviden ennyi. Most próbálok visszaolvasni és visszacsatlakozni ha még jöhetek :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Csigaby,
jo, h jelentkeztél! Nem lehet konnyu ez a napi hiszti. Semmi elojele nincs? és mindig mas idoben jelentkezik?

Tobbiek? mindenki altat, vagy hol vagytok?

Elisa mar 8kor lefekudt. Mostanaban mar csak 2x alszik napkozben. Du. 4kor ébredt, még fél5ig el el szunnyadt, aztan semmi. Két napja este fél7 korul ujra kendozunk. Nem alszik el benne, csak pihen... aztan igy a furdés jokedvuen megy és utana fél8kor mar megyunk esti szopizni.. Mikor is fogjak az orat atalltani? és melyik iranyba? elore nem? fuuu, akkor mar este 7kor fekudne le.. az koran van. de addig meg van egy honap.
s.orsi
 
 


Na elolvastam azt a két oldalt, amit írt Hibernia, elég gáz valóban, most lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de én rohadt égőnek tartom, amikor a hülye nők veszekszenek, olyanok, mint a vadmacskák, ilyenkor cikinek érzem, hogy nő vagyok.

Aztán még azt akartam Hibernia, hogy én Borival való terhességem végén is azt éreztem, hogy te jó ég, nem fogom tudni úgy szeretni, mint Ábit, tökre sajnáltam szegényt lányt, hogy nem is foglalkozom vele agyban úgy, mint Ábival anno, aztán megszületett, megfogtam, és rohadt büszke voltam, és azonnal megszünt ez az egész kételkedés, most már képtelen vagyok különbséget tenni köztük szeretetben. Érdekes dolog ez.

Barba, mi is tescoztunk ma délután, hú de utálom pedig, kb 2 hetente veszem rá magam, hogy elmenjünk, de ma mázlink volt, alig voltak.

Az én hajam is nagyon hullik, kiborít, mindenhol az én hajam van, Boriról is állandóan azt szedegetem. Siralmas.

Csigaby, gratulálok, hihetetlen, mennyire behozta súlyban Anna már a lemaradását, és tök jó, hogy ilyen ügyesen mozgolódik is.

Mi ma este csináltunk egy fürdős videót, Bori úgy kapálódzik a vízben, nagyon édi, tökre élvezi, megzabálom. Persze a fiam is bekérte magát mellé a vízbe, mostanában ez megy. :)
Már alig várom, hogy Bori kicsit megnőjön, hogy együtt tudjanak bandázni, persze akkor meg tutira az idegeimet kinyírja a két fel-alá rohangászó gyerek.
monde
 
 


Orsi, milyen kötésbe szoktad berakni Elisat? Én most gondolkodtam, hogy váltani kéne az elöl keresztezettről.
monde
 
 


tovabbrais elol keresztezettbe kotom. nekem szimpi még a csipore kotés is, de tulajdonképpen sosem probaltam. mire a fiami olyan idosek voltak, h azt élvezték volna, nem kendoztem. a hatamra nem tudom kotni. menetirannyal szemben pedig nem fogom soha.
s.orsi
 
 


Nekunk is kellene mar egy furdos video... a vizben allandoan szopja az ujjat. gondolom kostolgatja a vizet (na meg az olivaolajat) :)
s.orsi
 
 


jaj nem tudom, ki kérdezte, még fekve viszem a kenguruban Pepkét... csak kicsit lóg ki a kobak, még jobb így. :)

monde, megnyugtattál. :) :) fürdős videó királyság. én azt vettem le reggel, ahogy ébred. :D aranyos.

nálunk a legújabb, hogy mikor mossuk az arcát nyújtogatja a nyelvét. :shock:

szegénykémet megviselte a szuri azért + hasfájás + fog volt a program egész délután plusz ugye hulla álmos is volt. :( :( nem tudtunk mit kezdeni vele, ömlött az eső, autóztuk hát kicsit, kimentünk a partra, ott bealudt és a kocsiban szunyált egy órát. kiváncsi vagyok az éjszakánkra... :?

no megyek fürdeni, apa altat.

jó éjt nektek is

hibernia
 
 
 


Én már csípőn hordozok egy hete. :) Amikor szombaton a bababörzére mentünk, nagyon sáros volt minden, mert napok óta esett. Így előző este kitaláltam, hogy tennem kell valamit, hogy ne lógassam a sárba a kendő végét. Aztán sikerült. :) Előkaptam a használati utasítást, és kerestem egy új kötést. Kell egy csúsztatott csomót kötni, és abba a hurokba ül a baba (nem a csomónál). Én a maradék kendőt még kétszer meg tudom tekerni magunkon, így tök tutin megtartja a hátát.
Próbáltam már hátra is kötni, de nem szereti, ráadásul tiszta nyál lesz a hátam. :) Ez a csípős most nagyon bejön, ráadásul a jobb kezem így teljesen szabad. Egy hátránya van, hogy ha elalszik, a fejét nem tudom úgy benyomni a kendő alá, hogy az teljesen megtartsa. Megpróbáltam lefényképezni magunkat hét elején. Majd elküldöm.

Csigaby, jó hogy jelentkeztél! Már hiányoltalak. Pont ma gondoltam arra, hogy vajon olvasol-e még minket. Örülök, hogy jól vagytok! Küldj képet, ha van időd!

Kati, Kovmarti, Törpi, többiek?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Néztem a képeket. Mennyi oklevél Kendrának! Gratulálok!
Balu pedig milyen komoly uraság abban a kötött pulcsiban! Nagyon cuki! :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


ja igen csigaby, jó, hogy jöttél. :oops: anna hogy bírta az oltást? és hogy becézitek? ;) miért hisztizik?

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Tegnap Kristóf is oltást kapott, egész jól viselte! Délután az öszibarackot összekevertem egy kis krumplival és nagyon ízlett neki!

Doki szerint továbbra sem vészes ha nem kakil, adjak neki az őszihez laevolac szirupot is hátha a kettő együtt...egyébként egy őszit eszik meg egy kajára vagy kettőre!

Charlott
köszi a drukkokat unokatesóméknak, ha neadjisten nem sikerülne a novemberi lombik lehet elkérem amit tudsz ajánlani!(de sikerülnie kell!!! :wink: )
Az a baj hogy már annyi mindent kiróbáltak hogy szerintem már belefáradtak a sok tanácsba:roll:

Csigaby
Anna olyan jó hogy ilyen szépen megnőtt és nem lett semmi baj a kezdésből!!!

A veszekedés ennek a topiknak az elején is megvolt én azt kezdtem el olvasni, az is megdöbbentő :shock:

Hibernia
hol szereztél olyan habtapit amiben nincs semmi???Én is olyat akarok!

Becézni mi nem a nevükön szoktuk, a Botondon kívül olyan neveket választottunk amit nem nagyon lehet, mondjuk az emberek így is kényszeresen becéznek :x
Feláll a hátamon a szőr mikor a védőnő Tofikának hívja Kristófot!!
Anyósom meg Ábinak Ábelt!
Az oviban Ábelt a gyerekek hívják Ábusnak az megtetszett nekem is, bár én nem hívom így...

Gmailen nagyon jók a képek!

Most nem jut eszembe más...mennem kell mert még egy csomó dolog vár rám és holnap be kell mennem váratlanul a suliba egész napos matekórára, :twisted: :arrow: :mrgreen: úgyhogy azt sem tudom mit csináljak, jön föl anyukám és Kristóf holnap tápszeres babalesz félig, hát valahogy csak túléljük de muszáj!!!

kriszta0612
 
 


Jsjj képzeljétek ma reggel férjem felhivatott a radió1 kukorival boldog szülinapot kívánni olyan cuki!!Persze én tiszta égő voltam nem esett le kik hívtak, azthittem egy haveromék...nagyon gáz de sebaj..férjem irtó cuki :D
Na meg elolvastam mit írt a mailben amit a rádiónak küldött jajj hát megkönnyeztem :D

Na majd jövök olvasni

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


NA mgei s voltam...

Hibernia én kérdeztem a kengurut..és hogy bírod amúgy a kenguruzást nekem kezdi feladni a testem :oops:
Ja és esőben is kenguruztok? Vagy akkor babakocsi
Örülök, hogy valahogy sikerült elaltatni Petit..... nem lehetett egyszerű

KEndra drága boldog 4-et :D


Tesó: én is elszoktam ezen gondolkodni de inkább azon, hoyg most it van Gabi és egész embert kíván minimum..mi lesz ha itt lesz ő is és mégegy baba...szegény 2.-at az elejétől önállóságra kell akkor nevelni? De gondolom ezt úgy is hozza az élet

Ja amúgy azt álmodtam hogy sorban írtátok lányok, hogy terhesek vagytok..akikre emlékszem Hibernia, Nadi meg Mayday..én meg tök kivoltam, hogy akkor 1 év lesz a 2 gyerek között és azt hogy fogjátok bírni, na meg persze én is gyorsan akartam akkor már :lol:

Csigaby, jó hogy jöttél! Anna tényleg gyönyörűen beért....
Sajnálom a nappalokat azért brutál lehet főként a hisztivel....

Becézéshez: a tökibogyó és Töpszlix nálunk is szűk család (ergo anya, apa :D ) sajna mindenki más elkezdte Gabcsikának meg GAbcsurnak hívnmi amitől hányingerem van így be lett korlátozva: Gabi Gabesz vagy Gábor...persze van aki nem érti és maradt a Gabcsi na meg a GAbika és a többi borzalom.... :?

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali,

köszi Krisz köszöntését! :wink:

Zsu:micsoda meglepit eszelt ki és vitt véghez férjurad! Nem semmi! :lol: Boldog születés napot kívánok! :lol:

Kriszta:ok, értem! :wink: Én csak azt tudom nekik ajánlani, ami nekünk bevált és éppen azért használható, mert tök egyszerű. Ha én előre tudtam volna, hogy "csak" ez a baj (ami volt), akkor nem kellett volna lombikoznom. :? De persze ők döntsék el, hogy mikor nyitnak egy új tanács felé. :wink:

Hibernia: micsoda green-be öltöztetted az avatrodat és vonalzódat. Nagyon tetszik! :)

Orsi:nekem is hullik a hajam és a fodrászom vitamin kúrát javasolt. Sok vasat is fogyasszak! pl:nyers céklát, spenót és sóska főzeléket egyek!

Ma jönnek anyósék, már tök ideg vagyok, mert a lakás nincs vendégfogadó állapotban. :? Megyek tenni ez ellen valamit.

KépKép
charlott
 
 


Ja az itteni veszekedés... döbbenet volt számomra is és az a furi, hogy ezek a nők mára anyukák.... remélem a gyerek a legjobbat hozta ki belőlük :D

Ja és félelmek, Barba... bocsi de tuti égő leszel a gyereknek..mind azok leszünk egyszer mert égő a szülőkkel lenni és tuti 1-2 égő dolgot is fogunk csinálni..de melyik szülő nem teszi? :lol:

Nálam a további para hasonló mint Hiberniánál...Gabi rendkívül érdeklődő és be vagyok sz@rva, hoyg unatkozik mellettem nem tudom kielégíteni a tudásvágyát így lemarad vagy valami..szóval értitek... de valamin úgy is kell parázni :D

Ma jön a védőnő...rengeteg kérdésem van :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Ja ég a fejem senkit nem dícsérek :oops:

Szóval a vonalzók nagyon jók, Charlott nagyon cuki, Hibernia tök jó ez az igazi ír manó zöld :lol:
Lehet én is frissítek egyet... meglátom....

Charlott, köszi :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Zsu,
boldog szulinapot. Gabi vajon hogy koszont fel ma?
s.orsi
 
 


Halihó!

Mi jól,Balu jól aludt,3/4 9től reggel 7ig.Kétszer kelt cumi miatt de aludt szépen :) Munkások már itt negyed 8 óta,folyik a munka ezerrel.Balu most az erkélyen alszik.Szegényem olyan sírva ébredt.Nem fogadott el se kaját,se innivalót.Aztán bekentem az ínyét dentinox-al és utána szépen evett.Szerintem a foga fájt neki :? Szegényem :?

Vita:hát igen,elég érdekes volt az a vita.Amiatt elment pár ember,meg ugye átmentek anyatanyára.De már a fórum is jól indult,hát az a komédia az elején :lol: Nem tök mindegy ki indította a topikot? :lol:

Hibernia:cukkancs a vonalzó! :wink:

Csigaby:de jó hogy jöttél!!Már kezdtünk hiányolni!Azta Anna nagyon belendült :D Mindjárt még Balut is utóléri :D Nagyon szépen behozta a lemaradást!Gratula nektek!Gyere mesélj,hogy zajlanak a napjaitok?Hogy fejlődik Anna?Miket tud már?Hozzátápit elkezdted?

Zsu:de jóóóó, Aranyos férjed van,jó kis meglepi :D Boldog születésnapot!!! :)

Becézések:Én Balunak hívom,de a Bazsi is tetszik.Én szeretek becézgetni.Én szoktam még Balut Fütyimanónak hívni :D Na meg a Vigyorex nálunk is megy :wink: Pocok :D

Nrm jut más eszembe :( Na majd megpróbálok megint visszaolvasni :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Jajj,Zsu,megkaptam a pénzt,viszont lehet hogy csak hétfőn tudom feladni neked,nem nagy gond? :? Hétfőn megyünk oltásra és akkor pont útbaesik.De ha gond, akkor elsétálunk ma. :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


gyorsban zsu boldog szülinapot, most már egy életünk egy halálunk, megvesszük a lasztit + próbálom fel is adni.

Peti éjjel csomószor felsírt csórikám. :( :( nem ébredt fel, csak sírt.

most is hulla nyügi, reggel óta nyöszörög... ááááááááá nem tudom, a szuri, a foga vagy a hasa... :? vagy más... :cry:

jövök még, reagálok, most bekenem a képét hátha a fog... :)

hibernia
 
 
 


Na..én is frissültem, nehogymá' lemaradjak :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


charlott, zsu, jók a vonalzók nagyon. ;) hát igen, nőnek, mint a bolondgomba, változtatni kell.. :)

éjjel ahogy felsírogatott azon filóztam, hogy örülnék, ha már kamasz lenne... :roll: aztán rájöttem, hogy hát azokkal van csak gond, de aztán arra gondoltam, hogy a kamaszokat gyerekkorukban kell nevelni és ezzel visszaaludtam. :lol:

zsu, ígérem, még jövőre sem esem teherbe... :lol: ne izgulj... :D ez a töpszlix vicces, kimondani se semmi. :lol: férjed de aranyos! mik jutnak eszébe!!!
ja ha esik akkor kocsi. vagy leginkább semmi. mondjuk ha nagyon nyűgös akkor sétálunk kicsit, de utálom azt... ha napközben esik, inkább nem sétálunk, ha este akkor kénytelen vagyok, különben nem tudom elhúzni az időt 9ig, hogy akkor egyen.
miket kérdeztél a védőnőtől?

charlott jó takarítást... :? nálunk is kéne, de ha végre alszik, nem akarok abban a fél órában zajongani... :(

kriszta, a sima habtappert itt kinn vettük sajnos. :( de állítólag a decathlonban van otthon is. ezt hallottam. szurkolunk a kaksiért. én különösen, nálunk is nagy para ez. :( őszi + laevolac csak segít. amúgy tőlem is mindig kérdezik, honnan tudod hogy szorulás? mert ha csak ritkán van, de jó állagú, akkor nem az. :) eddig nálunk még nem volt kemény meg ilyesmi, csak ugye tök ritka. nekem az tűnt fel, hogy hiába piszkáltuk szélcsővel, kúppal bármivel, semmi sem jött - valszeg mert nem volt minek jönnie.

na, megyek, nyöszörög asszem a foga, mert bekentem neki homeos izével és kicsit jobb lett.

iszonyat szél van. :cry: de legalább nem esik. ;)

hibernia
 
 
 


ja barba akartam már írni, jók a képek!! nagyon jó ötlet ez a bor + evőeszköz. :) szépek vagytok együtt nagyon! a vigyorgós kép a kedvencem. :oops:

hibernia
 
 
 


szkad az eso. omlik. vizszintesen, mert fuj a szél. tegnap 27 fok volt... délutan akartam menni a piacra, igy nem fogok,az tuti!

Elisanak tegnap este volt egy rizsszemnyi nagysagu véres nyalkas vmi a kakiban.... ma nem volt. most egyfolytaban azt lesem. Vkinek hasonlo volt mar?

2x kelt éjjel és szopott. Basz@ras miért nem alszik? pedig ujjszulottnek mennyit aludt!! Tejem van pedig most megint sok...
Mondjuk mostanaban sok uj hangot mond, bruget meg minden... de mozgastéren semmi elorehaladas. Lustacska!
s.orsi
 
 


Húú hogy mit kérdeztem?..

Egyrészt átbeszéltük a köv oltást hátha ki tudjuk küszöbölni a 6 órás ordítást..kérdeztem a gyakori felkelést..szerinte a foga is lehet....
Kérdeztem még pár butaságot, pl tök szíros a füle, de belenyúlni nem szabad így azt tanácsolta, babaolajat csepegtessek a fülébe (gyogyitárit) és az feloldja kijön

Kérdeztem a játékokat mert szerintem ráunt..azt mondta egyszerre elég csak 5-6 játék, tehát az összes játékat felezzem vagy harmadoljam és hetenként adjak új "csomagot" így mindíg az újdonság erejével hat majd rá

beszéltünk az anyós témáról is, és megnyugtatott hogy azért mert hetente 1 napot a nagymamával tölt attól nem fog engem kevésbé szeretni....nekem kellene leküzdenem ezt az állandóan velem legyen hajlamot :oops:
Amúgy azt mondta anagyiknak és apának mindíg kitörő örömmel fog örülni mert az valami extra..mivel én állandóan vele vagyok nekem nem ad ilyen szélsőséges megnyilvánulásokat...de ha nem vagyok vele én hiányzom a legjobban... csak sajna ezt mi nem látjuk..ez van :)
azthiszem ennyi volt......

És köszönöm a sok köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali!

Mindenki bezöldült? :lol: Édesek a vonalzók! :)

Kriszta:nekünk olyan egybe haptapi van,nem lehet részecskékre szedni.Verdás,volt még micimackósba,meg hercegnősbe :D 1990 volt az Auchanba.

Zsu:igaza van a védőnődnek.Mindig jobban fog örülni annak akit régen látott,de tudja hogy szereti,meg játszik vele.Mi mindig itt vagyunk vele,ettől nem ún meg.Az anyukájukat mindig másképp szereti az ember.Mondhatnám úgy is hogy a világon a legjobban :)

Jajj lányok,most hogy írjátok hogy milyen rossz idő van ara nyugaton,eszembe jutott hogy ezt az időt mondták ide hétvégére :? Ajjjjjj :?

Hajhullás:nekem kis hullik még,de elviselhető mennyiségben most már :) Jajjj és a pocakom is szinte teljesen visszament.Majd csinálok fotót :wink: Még megvan a pocakfotó sorozatom,kiszedem belőle a kezdeti fotómat és melléteszem a mostani állapotot :D

Jajj és majd elfelejtettem.Balu 2 és fél napja egyedül alszik el,cumival a szájában,és nyünyükendővel a fején :) Nem is keleltt leszoktatni Balut az ölben elalvástól ,leszoktatta ő magát :d Valószínű már nem volt kényelmes neki am karomba elaludni,azért ellenkezett annyit elalvásnál.Viszont csak sötétben tud aludni,így kell a nyünyükendő :)

Na megyek mert nyöszörög.

Egyébként 2 és fél órát aludt az erkélyen :) És ma banán-őszi kombót evett.Falta mint állat :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!

Jól eltűntünk, mert 9-én (Ádi életének első névnapján :-)) elmentünk Zalába ismerősökhöz pár napra. Sajna az eső végig zuhogott, de jól éreztük magunkat. Ott a lánynak van egy ötödikes, egy 3éves, egy majdnem 2éves és egy Ádival egynapon született, majdnem 5hónapos gyerkőce. Édi volt az "ovi" :-) De sajnos időközben lebetegedtek, és mi is elkaptuk. Szerencsére Ádinál csak nátha volt, meg néha 1-1 köhécselés (meg nekem az arcüregem,...).

Egyébként jól vagyunk, Ádi őrültmódra nő. azt hittem, lelassult a súlygyarapodás, de tegnap este kajálás után, ruhában 9,7kg volt, úgyhogy a tisztasúly már a 9,5kg-t közelíti meg... és hosszra is elég durva... szóval, nem csoda, ha kezd kilenni a derekam egy kicsit. :-)

A jóidőket kihasználjuk, sétálunk. Elkezdtük a zöldségeket, Ádi imádja a répa+krumpli pürét, a kis kezével tolja a szájába a kezemet, amiben a kanál van. :-)

Hajhullás van, de szerencsére még van tartalékom, de ki tudja, meddig. :-) Viszont ami nem hullik, attól Ádi szabadít meg - imádja tépdesni... :?

Na, felkelt, megyek is. Bocsi a gyors bejelentkezésért, majd visszaolvasok... :oops:

KépKép
seidelm
 
 


zsu megvan a szajré, most már csak azt kell kitalálnom, miben adjam fel. :D

hibernia
 
 
 


hello!!!

egykezes.hogy bezöldültetek lányok!!!

zsu,nagyon boldog szülinapot!!!!ű

akarni reag,de gyermek pont most sírós ü.mód,anya egész nap fészbúkolt,de még mindig sok minden magas...

minnyá jövök,rem

Kép

KépKép
mayday
 
 


Zsu, tényleg jó a vonalzód! Aranyos az a kép Gabiról.

Orsi, Samu tisztára mindig úgy viselkedik, mint Elisa. Folyton eszembe juttok, mert kb 2 nap eltéréssel utánoz. :) Nálunk ma volt telihold, Samu 2 óránként felkelt enni! Plusz még beiktatott két kaja közé egy ébredést, de csak el kellett ringatni, és aludt tovább. Az egészben az a vicces, hogy férjem hétközben a nappaliban szokott aludni, hogy ki tudja pihenni magát, de este átcsábítottam, hogy az első szopiig bújjon mellém, aztán ott ragadt. Nem járt túl jól. :D
A berregést Samu is csinálja néha, de csak véletlen jön ki a száján. :) És mozgásban... semmi javulás. Lehet, hogy előbb agyban megtervezi, azért bambul annyit. :D Ma azt vettem észre, hogy durván megcombosodott. Fura, hogy napjában többször pelenkáz az ember, aztán mégis egyszer csak feltűnik neki egy ilyen változás, ami nyilván nem egy éjszaka alatt történt. :)
Az a véres cucc ijesztő lehetett, de csak nincs már semmi baj! Amúgy felnőtteknél aranyér miatt szokott lenni. :D :D Ha félsz valami komolyabbtól, esetleg lehet székletmintát vizsgáltatni, mert ha baj lenne, az később is benne lenne a kakiban még akkor is, ha nem piros.

Fú, Ádi hatalmas baba! Van cosmo disk-ed? :D Én tavaly vettem, mert a 4. hónapban már nagyon fájt a hátam. Hamarosan megint vehetem elő...

Ügyes Balu! Akkor én sem aggódom ezen az altatás dolgon. :)

Zsu, Isten éltessen! Tök jó fej a férjed! :wink:

Hibernia, köszi a dicséretet! :oops: :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


mayday, fészbúk, fészbúk? :D én is sokat lógok ott, most, hogy kikapcsoltam a különböző játékokról szóló értesítéseket. ;)

hibernia
 
 
 


Fészbúk :D még nálam is magas, de múlt héten én tanítottam meg a programozó férjemet, hogy kell visszaigazolni az ismerősöket. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, igen! Kendrának boldog 4 hót!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Kendrának boldogot!!! :D
Igen eltűntek mostanában.Remélem jól vannak.

Ja-ja,fészbúk.tegnap regiztem és még full nem vágom a témát.Pont este mire időm lett volna,besz@rt az egész.Bubu mellett meg fészbúkolni.... :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Nektek,hogy színes a vonalzó háttere?Hiába állítom be,ilyen fos lesz... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Seidelm:boldog 5. hót !Azta,jó húsban van Ádi,Blu most lépte át a 6 kilót :roll:

Kati:Kendrának boldog 4et!Nagyon eltűntetek!Jól vagytok?

Balu elaludt az ölembe :lol: Elfáradt :)

Orsi:én megemlíteném dokinak,biztos ami biztos.

Balu nyűgös ma,szerintem érzi hogy jön a rossz idő,még mindig érzékeny rá. :(

barba:Én azt hittem hogy nehéz lesz de ő választott úgy hogy jobb neki így aludni.Én meg erőltettem az ölbenalvást,azt hittem úgy akarna aludni.Errefel pont azért nyűglődött mert nem volt kényelmes neki ölben.Érdekes ez a gyerek :D

Most mentek el a munkások.Kész vannak az ajtók,már csak a takarólécek hiányoznak róluk.Fel van szedve a linóleum,holnap csempéznek.Voltak a gázosok is,ki letek cserélve a konvektorok,meg lettek varriálva a csövek a bútor miatt.Azért milyen már,65ezret kértek el ezért :? Na mindegy,akkor is muszáj volt megcsinálni... :(

Na megyek mert még takarítani kell :?

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


tehat akkor Samu és Elisa egy huron pendulnek :) :) :) ez a brugetés nagyon cuki. Ma mar nem latok semmit a kakiban, de elég nyugoske egész nap... aranyér elég ritka ilyen babaknal, foleg mivel neki minden nap van egy-két kaki...
most kiprobaltam mast. 2 hete adott a doki egy szirupot, amit reflux ellen kellene adni. eddig nem akartam kiprobalni. az elso adagot egy az egyben kikopte. a 2. lecsuszott vhogy. Meglatjuk jobb lesz-e a kozérzete, lehet, h tényleg jon fel egy kis gyomorsav, mégha soha nem bukik is... par napig kiprobaljuk.
s.orsi
 
 


Lányok azzal kezdeném, hogy elírtam :oops: Anna még csak 4600 gr... Szép is lenne az 5600 :D

Zsu - boldog szülinapot

Az oltást talán most viselte a legjobban és utána se volt gond (se láz, se lábfájás). Már akartam kérdezni, h nálatok is nagyüzemben megy. Itt mindenki egyszerre van behívva - 1 óra tanácsadás idejére van mindenki hívva. Egyszerre két gyerek van benn. Az egyik vetkőzik, másikat oltják. Az oltás után sírás, felveszem, vigasztalom, már rám is hívják a következőt, alig van idő felöltöztetni. Kérdezni nem lehet stb. Nagyon úúútálom!!! :evil:

Becenév - nálunk a Csibe, illetve Annácska babácska. Ez utóbbi még az intenzív osztályról maradt meg, ott hívták így, de ugye ez már nem sokáig lesz aktuális :D

Egyébként Anna, nem nagyon becézzük. Részben nekem így tetszik, ráadásul anyukámat becézték többféleképpen, egyedül Annának nem hívták, így a név becézéséről mindig rá asszociálok.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Nagyon rendes voltam, majdnem 90 százalékra visszaolvastam a kihagyott időszakot. :shock:

Amikor írtátok, hogy ki mennyit van fenn maximum, én úgy irigykedtem :oops: Nálunk bizony a 6 óra alap, mindennapos.
De volt már hogy de. 10.30-kor kelt és 19:00-kor még nem aludt semmit. Persze ilyenkor giga nyűgös.

Hozzátáplálás - hát pépeset még nem próbáltunk, csak leveket. Őszi, alma, körte, sütőtök...

Lassan kéne kezdenem a pépeseket is, de még nem vitt rá a lélek...
Mostanra azonban nagyon kevés lett a tejem, úgyhogy bele kell húznom.

Döbbenten olvasom, hogy milyen feljegyzések vannak a családokban, illetve Ti is jegyzeteltek. Én bizony szaranya vagyok, nem jegyzeteltem. Amíg kórházban volt, ugye nem ezzel foglalkoztam, meg nem is tudtam mindent, aztán amikor hazajöttünk annyira örültem, hogy eszembe se jutott. Aztán meg már úgy gondoltam, h minek :oops:

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Hajhullás - hát asszem ebben én állok a legrosszabbul. Nekem ugye a terhesség alatt is hullt a toxémia miatt. Aztán most 1,5-2 hónapja nagyon durván. Már alul, felül kb. 1 centit feljebb ment a hajvonalam, fele akkora a copfom, mint volt és több helyen már annyira kiritkult, hogy látszik a fejbőröm. Semmi nem használt eddig. Most fogom rövidre vágatni, de ez ugye még nem oldja meg a dolgot :(
Lehet, h túlparázom, de van egy ismerősöm, aki teljesen megkopaszodott (igaz csak a második gyereknél) és úgy félek, h én is így járok.

Terhesség - hát én szeptember 27-én csináltam tesztet először és október 9-én volt az első UH, amin láttam és hallottam a szívhangját :) Az elején semmi bajom nem volt, csak az alap aggodalmak, aztán minden elromlott, úgyhogy én nem vágyom vissza azt az állapotot :oops:

Hiszti - mindig más váltja ki és mindig más nyugtatja meg. Egyszerűen nem értjük. Már az orvosnak is mondtuk, szerinte nem kell aggódni, ki fogja nőni ha nagyobb lesz. Ilyenkor olyan, mintha nem is lenne magánál. Talán Csöpplány írt hasonlót. Befeszít ívben hátra, ordít, nem vesz lebegőt, csurog a könnye. És olyan a tekintete, mintha nem tudná hol van. Leginkább ijesztő a helyzet.

Na lelövöm magam, mert sok voltam...

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


csigaby, hú tényleg rendesen visszaolvastál. :shock: ez a hiszti nálunk is van, főképp ha álmos. akkor feszít, dörzsöli a szemét, üvölt stb. ha rángatom a hordozóban bealszik - egy idő után. van, hogy 20 percig lóbálom + 20 perc vállon előtte... :oops: 7 kg amúgy, belehalok. :lol:
miért félsz a pépestől? én leveket nem is adtam. csak répalét. de pl az őszi, szilva pépes volt alapból.

moncsi, 9,5 kg te jó ég! :D szép nagy fiú lesz. :D no de ezt már születéskor lehetett sejteni. (mondjuk én sem beszélek, 3000 - 7000 gramm 4 hónap alatt... :oops:)

elfelejtettem, miket akartam. :(

mayday, lilypie-nél ahogy beteszed a képet az alatt / felett vhol van egy színnégyzet, ott kattintasz rá vmire és olyan színű lesz a háttér. ;) facebookon ezer éve vagyok, de még ma is vannak homályos pontok, szerintem nem hülyebiztos. :D

csöpplány, hát nem vagy semmi ezzel a felújítással... :) reméljük Balu kinövi ezt a frontérzékenységet.

orsi, piros izé - passz. :( azt mondták, akkor véres a kaki, ha laktózérzékeny a gyerkőc, de nálatok ez nem játszik... nem ehetett vmit? (úgy értem, lenyelt vmit)

barba, a berregés nálunk is megy, haláli. :lol: meg ma azon röhögött szó szerint hogy mély hangon beszéltem neki. :lol: a magas nem tetszett, de így mélyítettem, azon gurult a nevetéstől. :)

na ennyire volt időm, megjöttek a sétából, én itthon maradtam tisztálkodni kicsit. :lol:

ja azt akartam még, hogy szörnyű volt a mai városi látogatásom, kenguruztunk, a busz megint 33 perc múlva jött besz@rás. :evil: és az öreg nyanyák majd fellöktek, tök ideg voltam már. aztán slusszpoénként ültem ugye a külső ülésen (nem férek el kengivel belül, állni nem tudtam, mert Peti sírt és nyomtam a cumit a szájába, a másik kezemmel meg simogattam), erre jön egy 50-es nő, hogy legyek szíves beljebb ülni. mondom, ott egy csomó másik hely, hát miért pont ez kell, de hogy ő le akar ülni. felálltam, hogy akkor püffedjen fel, üljön le a hülyéje, mire egy 70 éves néni is felállt hogy nem látja hogy babával vagyok, inkább átadja ő a helyét. ez tök rendes volt tőle, de mondtam, hogy le van ejtve, leszállok úgyis mindjárt, de majd' elsírtam magam. :oops: komolyan, hogy lehet vki ilyen tapló?? mikor több üres hely volt a buszon, neki miért PONT oda kell ülni??? ráadásul ugye fél órát várni a buszra... másfél óráig voltam úton, abból 50 percet vártam a buszokra. :evil: többet nem vagánykodom, sétálok itt a környéken, majd hétvégenként megyünk vásárolni. csak röhej mikor mi is a központban lakunk, elvileg 25 perc gyalog.

na, fürdetés tényleg megyek. :)

ha nem jönnék jó éjt. jól kipuffogtam magam. :D

hibernia
 
 
 


Hibernia - lelkiismeretes voltam, ha már lógtam egy csomót :D
Olvastam, h a magyar jobb az írnél, de én ettől is ki vagyok akadva. Mi rengeteget rohangáltunk orvoshoz, tornára és nem mindig tudtak elvinni kocsival, így maradt a BKV. A babakocsival nem boldogulok egyedül, mert nagy, úgyhogy kísérő kellett mindig, mert soha senki nem kérdezte meg, hogy tud-e segíteni :twisted:
Végre kilazult annyira Anna csípője, h már nem fáj neki a kenguru, úgyhogy vettünk is 1 hete. Azzal már egyedül is tudok menni vele.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Halihó!

Csigaby:aztaa,jó lehetett ennyit visszaolvasni :lol: Nem baj az elírás,így is nagyon szépen halad Anna előre :D Bkv-zásnál részvét,tudom miről beszélsz.Az emberek meg a segítőkészségük az egyenlő a nullával.Én egyszer mentem babakocsival bkv-val,de azóta se.Jó,jó,megoldható,ha nagyon akarja az ember,de elég gáz :?

Mayday:néztem iwiw-et,naggyon bejön a profilképed!!!!!Ellophatom az ötletet? :oops: Nagyon édes Bubu,az utolsó haptapin vigyorgós tetszik a legjobban.Na meg a partyszemüveges :D (egyébként csípem azt a számot :wink: )

Balu 3/4 10kor aludt el,de megint magától :) Én meg még itt aggódtam nektek :D
Épp mosogattam,de párom bejött és mondta hogy átveszi most már :) Cukipofi :)

Hát szerintem nem semmi vagyok,hanem egy nagy hülye hogy ilyenkor belevágtunk :D :lol: De most már nincs visszaút :D Úgyhogy haladok az árral :)
Azt nem meséltem hogy megvan a bútor is.Elvileg jövő hét szombaton szállítják ki.A szerelés meg még nem tudjuk mikor lesz,attól függ hogy a festő mikor végez,na meg hogy meddig engedik húzni az időt.(mármint a bútorosok)Csak annyit írtak a papírra hogy majd előzetes megbeszélés alapján jönnek szerelni.Na ha azt a kört is lefutjuk majd,akkor jöhet a takarítás....

Huuu,most nézem hogy Anna mindjárt fél éves :shock: Olyan hihetetlen!!!!!!

Na most ennyire futotta tőlem,megyek még bundikenyeret csinálni holnapra(igaz nem csípem nagyon másnaposan),mert nem akarok holnap reggel ezzel zavargászni odakint.A folyosót fogják ugye csempézni és a konyha a folyosó másik felén van.Szóval ma csinálom inkább meg,mert megkivántam :D

Na ha nem jönnék ma már akkor mindenkinek nyugodalmasat :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Estét!!!

Egész nap fészbúkolok,fejtegetem a fejthetetlent,de bejön nagyon,ohh,jee,itt az újabb őrületem.Sajnos nagyon bele tudok buzulni ilyenekbe. :oops: Ettől függetlenül lakás tiszta,el van mosogatva,ki van mosva,vasalva,Bubu sem szenvedett hiányt semmiben,szóval leszögezve eredményes nap volt.

Csigaby,jó hogy jöttél.
Teljesen megértem,hogy nem sírod vissza a terhességet.Ettől függetlenül gondolkodtok kövi babán?
Hajhullást sajnálom. :(
Ez a befeszítés tényleg ijesztő lehet.Ilyenkor,hogy sikerül megnyugtatni?

Hibernia,úgy próbáltam,de nekem valamiért nem műkszik.Még a "minta" jó,de mikor ide beillesztem behülyül.

Ez a nőci nagyon gáz. :evil: Bunkó paraszt.Az ember azt hinné,hogy a kismamákat és az időseket tisztelik annyira,hogy ne köcsögösködjenek velük.Erre ne!!!!Áááá,csak én is bepörgök.

Csöpplány,természetesen,rabolj csak!!! :wink:
És köszi a dicséretet.
Partyszemüveg...olyan kis édesen áll neki. :oops: Egy darab a habtapiból.
Én is csipázom a patrtyarcot,de Fluor miatt.Őt nagyon bírom.

Képet nem dobsz a felújításról?Before,after?Hm?

Na lépek fészbúkolni kifulladásig.... :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Az aranyér vicc volt. :oops:

Hibi, a sztorid nagyon brutál! Jól fejbe kéne verni az ilyen bunkókat! :twisted:

Csigaby, nehéz lehetett az első pár hónap ezzel a sok dokizással. Jó, hogy minden rendben van Annával! Sokat-sokat gondolunk rátok akkor, is, ha épp nem jössz. :)

Nekünk amúgy könnyű a babakocsink és nem is nagy, de én nem tudnék vele egyedül lépcsőzni, bkv-zni, mert ott az a sok plusz cucc, ami nélkül nem indulok el sehova, na meg Samu sem az a pille könnyű baba... :) És hát épp ezek miatt nem egyszerűbb nekem utazáshoz a hordozó sem, mert akkor meg minden rajtam lóg, és leszakadok.

Csöpplány, mindig olyan finom kajákat csinálsz! Honnan ez a sok energia?! :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, Hibernia, mindig elfelejtem! Az biztos, hogy Peti marad mindig a kedvenc elsőszülötted! :D Aztán majd jön a többi/másik kedvenc... :) Szerintem emiatt ne aggódj!

Na, leállítom magam. Lehet, hogy most pár napig nem jövök a rokonok miatt. Ne írjatok sokat, hogy be tudjam hozni a lemaradást! :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?