csigaby, hú tényleg rendesen visszaolvastál.
ez a hiszti nálunk is van, főképp ha álmos. akkor feszít, dörzsöli a szemét, üvölt stb. ha rángatom a hordozóban bealszik - egy idő után. van, hogy 20 percig lóbálom + 20 perc vállon előtte...
7 kg amúgy, belehalok.
miért félsz a pépestől? én leveket nem is adtam. csak répalét. de pl az őszi, szilva pépes volt alapból.
moncsi, 9,5 kg te jó ég!
szép nagy fiú lesz.
no de ezt már születéskor lehetett sejteni. (mondjuk én sem beszélek, 3000 - 7000 gramm 4 hónap alatt...
)
elfelejtettem, miket akartam.
mayday, lilypie-nél ahogy beteszed a képet az alatt / felett vhol van egy színnégyzet, ott kattintasz rá vmire és olyan színű lesz a háttér.
facebookon ezer éve vagyok, de még ma is vannak homályos pontok, szerintem nem hülyebiztos.
csöpplány, hát nem vagy semmi ezzel a felújítással...
reméljük Balu kinövi ezt a frontérzékenységet.
orsi, piros izé - passz.
azt mondták, akkor véres a kaki, ha laktózérzékeny a gyerkőc, de nálatok ez nem játszik... nem ehetett vmit? (úgy értem, lenyelt vmit)
barba, a berregés nálunk is megy, haláli.
meg ma azon röhögött szó szerint hogy mély hangon beszéltem neki.
a magas nem tetszett, de így mélyítettem, azon gurult a nevetéstől.
na ennyire volt időm, megjöttek a sétából, én itthon maradtam tisztálkodni kicsit.
ja azt akartam még, hogy szörnyű volt a mai városi látogatásom, kenguruztunk, a busz megint 33 perc múlva jött besz@rás.
és az öreg nyanyák majd fellöktek, tök ideg voltam már. aztán slusszpoénként ültem ugye a külső ülésen (nem férek el kengivel belül, állni nem tudtam, mert Peti sírt és nyomtam a cumit a szájába, a másik kezemmel meg simogattam), erre jön egy 50-es nő, hogy legyek szíves beljebb ülni. mondom, ott egy csomó másik hely, hát miért pont ez kell, de hogy ő le akar ülni. felálltam, hogy akkor püffedjen fel, üljön le a hülyéje, mire egy 70 éves néni is felállt hogy nem látja hogy babával vagyok, inkább átadja ő a helyét. ez tök rendes volt tőle, de mondtam, hogy le van ejtve, leszállok úgyis mindjárt, de majd' elsírtam magam.
komolyan, hogy lehet vki ilyen tapló?? mikor több üres hely volt a buszon, neki miért PONT oda kell ülni??? ráadásul ugye fél órát várni a buszra... másfél óráig voltam úton, abból 50 percet vártam a buszokra.
többet nem vagánykodom, sétálok itt a környéken, majd hétvégenként megyünk vásárolni. csak röhej mikor mi is a központban lakunk, elvileg 25 perc
gyalog.
na, fürdetés tényleg megyek.
ha nem jönnék jó éjt. jól kipuffogtam magam.