Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsban, amire emlékszem...

Mi jól aludtunk, elalvás előtt kiszívtam még a gyerekek orrát, aztán szerencsére nem keltek éjjel. Én kevésbé aludtam jól, megint fájt a torkom, na mindegy.
Nagyobbak és az orrszívás? Hát mit mondjak. A fiam nagyon értelmes (nem elfogultságból írom), de ezt az orrszívás közbeni üvöltést kíkeserves melóval eddig olyan szintre sikerült eljuttatnunk, hogy már csak a befújásnál visít, utána a szívásnál már csak amikor nagyon elege van, és nem kell lefogni sem. De utálja rendesen.

Hibernia, jól hangzik az új lakás, sokszor szeretnék külföldi módi szerint élni (bérlés a birtoklás helyett), mi már egy éve próbáljuk eladni a házunkat, de a jelen gazdasági helyzetben ugye... Na mindegy.

Csöpplány, sajnálom a délutáni hisztit.

Zsu, bár én nagyon híve vagyok a külön alvásnak, 5szöri kelés esetén hamar átírnám saját elveimet asszem.

Ruhatár: Bori szekrénye totál kék, fiam cuccai láttatják magukat, általában évszakonként van szegénynek két garnitúra lányos ruhája, ha megyünk valahova mégis legyen rajta valami lányos. Szegény, persze majd ha már lassabban nő veszek neki ruhákat, csak amíg ilyen hamar kinő mindent, addig sajnálom. Szar(rágó?)anya.

Orsi, ez a napi 3 szopi elég vadul hangzik, de látom éjjel kompenzált. Felborult volna?

Hű Mayday, tényleg nem mondani meg, hogy szültél, szuperül nézel ki!!!

Még akartam mesélni, hogy elkezdtem valami ovit intézni a fiamnak februártól (akkor tölti a 3-at), mert két kis haverja is elment most szeptembertől oviba akikkel eddig bandáztunk, és délelőttönként kezd az agyamra menni, unja magát. Próbálom lefoglalni, de főzni is kell, és amikor azt csinálom, akkor elkezdi a hülyeségeit, tévét bekapcsolja (ami nálunk nincs, csak max napi fél óra), turkál szekrényekben, fiókokban, elmegy pancsolni a fürdőkádhoz, szóval nem egyszerű. Remélem sikerül elintézni, hogy felvegyék délelőttre, asszem jót tenne neki.

Ja, és Bori a betegsége miatt megúszta a mai 4 hós oltást, minden rosszban van valami jó...
monde
 
 


hello!!!

egykezes vagyok.

köszönöm szépen a dicséreteket,hihetetlenül jól esett,aranyosak vagytok. :D :oops:

hibernia,szerintem vágjatok bele,lehet,ha kihagyjátok,megbánjátok.

én szeretem a világ vége időt.beteg vagyok,tudom. :roll:

zsu,nem semmi keresztelőtök lesz.hányan lesztek?mi olyasmit tervezünk,mint zsóék,hidegtál,azt csókolom.úgyse leszünk sokan,szerintem anyósék úgyse jönnek(oda se,meg sehova se,mint általában,de ebbe most nem megyek bele,mert az egy nap lenne),szóval elég lightos lesz.
sajnálom a sz@r éjszakát. :(

most ennyire futotta,már hisztizik a semmin. :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


tegnap telihold volt. most rafogom erre.
s.orsi
 
 

 
 

breaking news, ma ízlett a répapüré. :lol: adtam hozzá vizet, hígabb lett és tettem bele egy minyuri barna cukrot. :oops: így szépen ette. ;)

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Csak gyors átfutottam mindenkit.

Ruházkodás nálunk is uj ruhatár kellett Matyinak sajna.Vettem neki jó pizért sok ruhát.
gtimi83
Győr
 
 


Samunak boldog hófordulót! :)

hibernia
 
 
 


De édes vagy! Köszi!

Samu végül 11 körül elaludt, de banyek, 5-kor kaja után kipattant a szeme!!! Fél 7-ig ébren volt. Közben én aludtam kicsit, amíg játszott az ágyában. Arra keltem megint, amikor már nagyon fáradt volt, és csukott szemmel panaszkodott. Talán ha hagynám, belealudna. De nem megy. Ráadásul Barnus is felkelt rá, és hát ő utána nem alhat vissza 9-ig. Megint ringatás lett a vége. :(

Gratula a répaléhez Petinek! Éljenek az új ízek! Sajnálom a rossz időt. Én végre tudok teregetni, hét ágra süt a nap. Már az egyik ruhaszárító-kötelet le is szakítottam, úgy megpakoltam. :D Most a 3. mosás van a gépben ma. És ezzel vége. Mindent kimostam. :) Persze holnapra újabb adag lesz, de ezzel most nem foglalkozom.
Van egy guberált :) páraelszívónk. Lehet, hogy a végén még bevetjük. Csak nagyon hangos és nagy. De bazi durva! A régi lakásban több liter vizet lecsapolt a levegőből egy nap alatt!

Ja, nem akarom elkiabálni, tegnap óta neogranormon-nal kenem Samu arcát, és javulást látok. :wink:

Majd még jövök.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hali,

Barbazso: boldog hófordulót Samunak! :lol:

Mayday:dögös kismami vagy! :wink:

Hibernia:szakad még az eső? :? Én is szeretem, ha nem mindig süt a nap, el lehet mélyülni (vagy:olvasni,aludni,dvd-t nézni), de pár nap múlva várom már, hogy újra süssön nap és meleg legyen. :roll: Szurkolok, hogy a nagyobb lakást megkapjátok, mégha drágább is, de több a szoba benne, jobban elfértek.Ezt is bérlitek majd? (vagy küldöldön inkább ez a szokás?)

Monde:jobbulást fiadnak! Nem lehet könnyű most vele, hogy ennyire keresi a helyét, ha nincsenek vele a megszokott barátok!

Csöpplány:biztosan Balut is megviseli,hogy idegen mászkálnak, dolgoznak a megszokott, nyugis helyén. Aranyos lehetett, ahogy a mellkasodon elaludt. :)

Orsi:sajnálom, hogy mozgalmasra sikeredett az éjszakátok. De a 3 gyermekről amit írtál, azon meghatódtam. :oops: Mindenki jól van, álomra hajtotta a fejét - és megnyugodhatsz jól csináltad, teljesítetted ezt a napot (is). :wink: Engem is hasonló érzés fog el, mikor Krisz elalszik a kiságyában és végre én is ellazulhatok, ez nap is jól sikerült. :)

Zsu: anyósod vállalta be a vendégek vendégüllátását is? Vagy hol tartjátok a szertartás utáni kajálást? Katolikus lesz a keresztelő?
Hát mi is összeszámoltuk a rokonokat és minimum 20 fő-t illene meghívnunk és utána ebédre invitáljuk egy étterembe. Ezt összeszámoltuk és arra jutottunk, hogy újra gondoljuk az egészet. :? :lol:

KépKép
charlott
 
 


Samukának boldogot!!! :D

Charlott,köszi. :oops:
Aranyos ez a kép Kriszről. :D

Hibernia,tök jó,hogy beízesítetted a répát.Én is gondoltam rá,de nem merem.Málé anya.
Bubu ma krumplit evett,bejött neki.Eddig csak gyümiket nem csipázta.Talán egy pár hét múlva. :roll:

Apa vitte ma le Bubut sétálni,én addig konyhát takarítottam üvöltő Robbie Williams cd mellett.De jó volt így.Mindig csendben,max halk zenénél szoktam.

Zsó,éljen a neogranormon!!! :wink:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Na mára is befejezték a mesterek a munkát.....Kész a falicsempe teljesen,megvan a boltív is teljesen,ki van cserélve a fürdőszobai meg mi szobánk ajtaja.Holnap folyt köv.....
Balu meg már 14:00-tól alszik :shock: Kint az erkélyen....Ma viszonylag szépen evett.Bár idáig csak 2szer!!!!!!Reggel 7kor,meg délben evett.

Charlott:jó az új vonalzód :wink: Nálunk ugyanígy van mindenféle "rendezvénnyel" csak 20 ember,de ha összeszámoljuk mennyi kiadással jár akkor rengeteg :D

Zsó:én idáig nem tudtam mosni,nem akartam zavargászni őket a munkában.De már megy egy adag mosás,meg ha szerencsém van,sikerül még egyet odatenni :) Jajj,éjszaka :? Balu is csinált ilyet régebben,én hagytam hogy játszon a kiságyban,mellette szundikáltam,meg hallgattam ahogy dumál :D Mi most akarunk ezt a ceresit stop pára izét venni,mert a teregetés miatt elég párás a szobán.Samunak boldog 4-et :D

Hibernia:huuu,jól hangzik az új kecó!Szerintem vágjatok bele!Naaa,ízlett Petyának a répapüré? :D Kis ínyenc :D Néha én is teszek bele kis cukrot,ha kesernyésebb,savanykásabb a gyümi.De csak mákszemnyit.

Na Balu nem ilyen skizó.Ő vagy sír,aztán ha megnyugszik akkor hajlandó vigyorogni,de addigra a könnycseppek is felszáradnak :D

Zsu:én is néztem,megint akartam írni,de még mindig azt írja hogy nem jó a fájl kiterjesztése.Pedig jpg....Nem próbálná meg valaki betenni nekik???Hátha nálam van a hiba...Olyan jó nosztalgiázni :D Azok a szép emlékek :D Én ha meglátok egy terhes nőt azonnal megint terhes akarok lenni :D Ha nézem a tinimamikat,akkor amikor megszületik a baba hát majdnem elbőgöm magam.Még mindig hihetetlen érzékeny vagyok :D
Azt ne felejtsd el zsu hogy kezd nagyon tudatára ébredni az összes baba,és lehet valami ebben a magányosságban.Mármint hogy azért kel éjszaka.Lehet érdemes lenne kipróbálni az együtt alvást.Abszolút nem fér el semmi alvóalkalmatosság neki?Mert az egy ágyban alvás tényleg necces :? Nagyon nehéz róla leszoktatni.Balu is velünk alszik,mármint egy szobában velünk.De mi nem is tudnánk hova tenni :)

Na megyek visszalapozok :)

Orsi:éjszaka :? Nem lhetett egyszerű,nem jön valami front?

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Törpi:jobbulást neked!!!Nálad is cukkancs az új vonalzó! :)
Orsi:igazából Balu enne többet,de tudom hogy elég neki,csak lassan fogja fel,lassan jut el a tudatáig.Onnan gondolom hogy nem kell neki több,mert amikor adtam még neki plusszba az szépen vissza is köszönt. :D Jó lehet a rejtett kamerás felvétel :D Hát kb tényleg rémálomhoz hasonlított.De aztán mikor már szépen megette akkor ment minden mint a karikacsapás.CSak hajnalban azért sem szeretek pöcsölni a kajával,mert félek hogy Balu nagyon felébred és nem alszik vissza.Nekem nem volt babanaplóm.Anyumnak nem is lett volna ideje annyit melózott :? Azért gondolom hogy nekünk összefüggésben van a nyálzás a fogzással,mert mintha viszketne neki az ínye.Ha textilpeluist rág akkor jó,ha csak valami játékot akkor azt mindig eldobja.Balunak tényleg eszméletlen kék szemei vannak.Imádom :oops:

Hibernia: a rózsaszín rucit én is észrevettem,akartam is írni :D Köszi a szem dicséretet,átadom Balunak :D

Egyébként engem se zavarnak a lnyosabb színű ruhák,viszont apa nem engedélyez semmi ilyesmit.Naggyon odáig van hogy csak fiús ruciban lehet Balu,azétr vannak ezek a vagány kisingjei :D

Na megyek felébredt végre :D

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Csöpplány,mit kell betenni,kiknek?

Nosztalgia...hmmm,én is szívesen emlékszem vissza a terhes időszakra,bár most nem szeretnék az lenni.De jó volt...
Benéztem én is a 2011esekhez,de átmennek zártba.
Én nem is emlékszem olyanra,hogy mi beszéltünk volna róla.Vagy igen?Agyam szita.. :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday: a 2011 májusi babásoknak gondoltuk betenni a kollázst amit csináltam a babáinkról :) Csak valamiért nem sikerül feltöltenem a képet :cry:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


én megpróbálnám szívesen,ha megmondod,hogy kell.kép másolása,azt beillesztés?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Csöpplány,szerintem nem gáz,ha Balu nem kajál sokszor,ha szépen eszik.Lehet ő már nem igényli a gyakori étkezéseket.Nem?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Na elaludt, elég fos az idő, sétálni se tudunk. :evil: néha jó a szomorkás időjárás, de babával... ááááááá, így gáz. :cry: mi lesz télen??

még keresgélünk lakást, ez a fél fizuja lenne... :oops: fostalicska vagyok, szerintem túl drága... pedig szép. :roll: ja és persze, bérelnénk... itt borzasztó drágák az ingatlanok, hihetetlen. tulképp ebből gazdagodott meg írország, az ingatlanpiacból. aztán most meg csúsznak le a válság miatt.

csöpplány, hát a férjem nem zavarja a lányos ruci... :D mondjuk nincsen sok, van ez a hálózsák meg egy rózsaszín takaró és kész. egy rózsaszín rugink volt, de azt kinőtte egy használat után. más asszem nincs lányos. mikor lesztek kész a felújítással, lehet tudni?
Balu nem nagy zabás ez már látszik. ez a mi gyerekünk viszont szerintem ki fog enni a nem létező vagyonunkból... :lol: ma elég sok répapürét evett így módosítva, remélem nem árt meg neki.... :roll: mindenből sokat eszik, ez már tény.

holnap délben megyünk oltásra, szurkoljatok, kap vagy ezret szegény. :(

mayday krumplit csak úgy adtad? ízesítés nélkül?

monde hát nem lehet egyszerű a két kölökkel... :? milyen ovit keresel? magán? nem tudom, hogy megy ez otthon (meg itt sem)... :oops:

a lasztit nem felejtettem ám el de azóta sem voltunk a városban... nem merek szar időben nekiindulni, mert megint várni 40 percet a buszra, hát az idegesítene... :? de majd kitalálok vmi kárpótlást a késésért... :)

no lépek, eszem valamit olyan zabás vagyok, kire ütött ez a gyerek? :lol:

hibernia
 
 
 


Fiam nézi a semmit és dumál "neki".A frászt hozzá rám. :shock:

Hibernia,drukk az oltásokhoz!!!Mit kap Pepke?

Csak sima krumpli,de üveges.Kissé "masszív" volt az állaga,kis vízzel felhígítottam.

Nálunk semmi lányos ruha nincs.

Ja,gmailes képek,amire emlékszem:

Balu szeme gyönyörű!!!Jól láttam,hogy Verdákos szőnyege vagy habtapija van?

Pepke haja nagyon komoly!!!Direkt olyan férfias?

Ennyire emlékeztem így hirtelen,bocsesz,lépek,fürcsi van.

Kép

KépKép
mayday
 
 


és ömlik íáááááááááááááá (az í-t Pepke küldi :lol:)

mayday melyik frizkóra gondolsz? :lol: nem tudom neki fésülni, elég viccesen áll mindig, nem tudom, látom, merre megy neki, van egy plusz forgója elöl. :lol:

holnap kapja a 6az1ben 2. részét, menningococcus első + pneumococcus 2. részét. :cry:

asszem.

hibernia
 
 
 



hibernia
 
 
 


Mayday:rendesen mintha ide tennél képet,csak az ő fórumukra :) Gmail-en fent van a kép amit csináltam.
Gondolkodtam én is azon hogy jó ez így,csak napi 3 evés? :? Jó esetben 4.Ma pl evett 5kor,aztán 1kor aztán délután 5kor és most 8kor.Tegnap majdnem ugyanez,csak ott 3szor evett.Elvileg jövő hét hétfőn megyünk a 4 hós oltásra....Jó hogy 5 hósan megkapja :D Majd akkor lesz mérve,kivi vagyok hogy a kevés evés ellenére hízik-e :)
Köszönjük a szem dicsit :oops: Igen,az egy verdákos habtapi:) Auchan-ba vettük :) Kicsit nagyobb mint a másik :)

Felújítás:elvileg a héten kész lesznek,de legkésőbb a jövő hét közepére készen lesznek.Aztán jön a festő....Szóval szerintem lesz október mire "élhető" lesz a lakás....

Hibernia:Petya sérója tényleg komoly :) Fura hogy elől is van egy forgója :) Megy a drukk az oltásért.Köszönjük Petyának a plusz í betűt :lol:

Küldtem még képet gmailre,ezeket ma csináltam.unatkoztam míg nem mehettem ki a szobából :lol:
Balu a 3 órás alvása után 2 órát volt fennt.Aztán megint álmos lett,de olyan hisztit levágott megint hogy nem bírtam vele :( Aztán nagy nehezen aludt 15(!) percet.Aztán fent volt huszat és most megint álmos volt.Szintén hiszti,így betettem az ágyába,mert sehogy nem volt jó neki (szaranya).Aztán adtam neki cumit,meg odaadtam neki az alvókendőjét(nyünyükendő) és így szépen magától elaludt.Kivi vagyok meddig alszik most.Viszont ami jó hír,hogy kétszer aludt már el a két nap alatt magától,ringatás nélkül a saját ágyában :D Megpróbálom többször ezt az alvókendős módszert.Eddig nem tudta mire való,most viszont a fejére húzta és simán elaludt.Csak félek hogy ugye ez nem olyan átlélegezhető mint a textilpelus :? Mi van ha éjszaka is a fejére húzza :? Inkább nem is agyalok ilyenen.Na megyek vacsizom míg alszik.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Ja,Hibernia,ez meg mi?? :lol: Elolvastam és jól meglepődtem.Ez valami kifigurázása az Anna Peti Gergőnek? :lol:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Kivancsi leszek mi lesz ma éjel? még mindig teliholdnak latom. Kis front is jon.

Ma megprobaltam Elisat gyakrabban szoptatni, mihelyt megnyekkent, megkinaltam, kisebb nagyobb sikerrel.
Ossz 2x 30 percet volt ideje aludni, mert a sracokat fuvaroztam egész nap. nagyon gaz ez a szerda... és holnap meignit sztrajkolnak az iskolaban, az éven mar masodszor. Holnap orszagos sztrajk lesz Fro-ban.
szerencsére itt nyar van ujra...

Terhes idoszakot én sosem csiptem, mert végigizgultam az egészet... eleinte, h meglegyen mindene, aztan nehogy koraszulott legyen, aztan meg azért mert mindig tulhordtam. az egyetlen, amit imadtam, amikor mozgott ababa a hasamban. de azt nagyon.
s.orsi
 
 


Csöpplány,le van mentve nekem gépre,megprószálom felrakni.

Nem lehet,hogy Balunak tényleg a foga indult be?

De jó Nektek,lassan teljesen új konyhátok lesz!!! :D Irigy,irigy. :oops:

Hibernia,asszem a 3.kép Pepkéről.Olyan kis úriemberes a sérója rajta.Tisztára,mintha direkt lenne.Nagyon vagesz. :wink:

Holnap fodrász,körmös (egy személyben),Bubu is jön,remélem jó gyerek lesz. :roll:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Hibernia,jót vihogtam!!! :lol: Honnan szedted?Van több ilyen is?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Hibernia, ez nagyon állat volt :D

Aranyosak vagytok csajok, de nem fogjuk magunkhoz beköltöztetni Gabit. Leginkább mert tényleg be sem fér ágyba meg tuti nem tesszük. HA tényleg anyahiánya van ilyenkor akkor egy idő után megszokja, bármi van én ott termek és majd megint visszajön a biztonságérzete...hogy ez pár hét vagy év az már más kérdés de ez legyen a legnagyobb problémám az egész gyereknevelés alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

No keresztelő fejlemények, mégis nálunk lesz a sütizde mert anyósom túlértékelte magát...gondoltam én adnak helyet..gondolta ő , majd ő mindent csinál/szervez stb...szóval ennyit erről. De jobb is lehet ezt hallgattam volna életem végéig :D

Kivi leszek mi lesz ma este.... szegény Tökim...remélem ki tudja majd aludni magát.

g-mail:
Balu gyönyörű :D
Kristóf is nagyon édi az a vigyorgós kép..nagyon bejön :D
Tényleg hogy hasonlítanak a tesók (Ádbi és Bori)

Ja amúgy GAbesznek is van elől forgója..csak a platina szőke haja miatt nem látszik...van vagy 3 forgója a faszinak kivi leszek majd milyen sérója lesz..ha lesz valaha haja :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! Elkészült az evőeszköz és a bor. Nagyon szépek!

Hibernia, banyek! Samu szopizik... Én olvasok... Amikor a beöntéshez értem, már sírtam a röhögéstől. Samu úgy meglepődött ezen, hogy kiköpte a cicit, és hátradőlve, tágra nyílt szemekkel figyelte az arcomat, hogy most mi van?! Na, ezen még jobban röhögni kezdtem, amitől már biztos lett benne, hogy baj van, sírok. Már görbített is együttérzésből. Rámosolyogtam, vigyorgott. Folytattam a nevetést, majdnem rázendített,... Ez így ment egy darabig, mire rájött, hogy nem sírok, hanem jó kedvem van. :D :D Rég nevettem ennyire, köszi! :wink:
Gondolunk Pepkére holnap!

Mayday, mi tényleg nem akartunk zárt fórum lenni, de ha jól tudom, innen indultak az anyatanyások. Csak Csöpplány maradt itt is. Mi már csak a második hullám vagyunk. :) De lehet, hogy rosszul tudom. Én csak január környékén kezdtem olvasni, mert az első 4 hónapban rettegtem, hogy nem marad meg a baba. Addig nem mertem beleélni magam.

Tényleg, nem is tudom, írtam-e. Charlott, nagyon megható a történetetek Krisszel!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Éjszakai műszak sehol? :D Samu alszik, és én mit csinálok? Alszom? Dehogy! :) Igazából csak annyit akartam írni, hogy visszanéztem a házassági évfordulós (februári) képeinket, és eluralkodott rajtam a nosztalgia. Az volt a legjobb időszak! Már nem izgultam, mert Samu mindig mocorgott, tudtam, hogy minden rendben. És még nem kezdtem el a szüléssel foglalkozni. Igaz, attól később sem féltem. Nagyon kíváncsi voltam már rá. :) És annyit-annyit aludtam! Jaj! Az a sok alvás! Annyira jó volt! Kicsit szégyelltem is magam Barnus előtt, hogy állandóan fáradt vagyok a napi 10-12 óra alvásommal. :D Őt ez szerencsére egyáltalán nem zavarta, pedig általában egész nap nem csináltam semmit, csak aludtam, fórumoztam, és megnéztem az Esmeraldát. :D Amúgy én akkor csatlakoztam a fórumhoz, amikor hazajöttünk a házassági évfordulós wellness hétvégénkről. :) Szuper volt terhesnek lenni, de szerintem másodszorra nehezebb lesz egy fokkal. Vagy akkor már mások az igények? Alakulunk a helyzethez? Mert amennyit én akkor aludtam, az ismételhetetlen egy 1-2 éves gyerek mellett. :?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


HAlihó mindenkinek!
Orsi, na milyen volt az este?
Nálunk egész jó 9kor alvás, aztán 1kor keltem hozzá de azért mert Tökibogyó (nálunk ez lett a becenév :lol: ) keresztbe akart fordulni az ágyban, de már nem tud mert hosszabb mint az ágy keresztben..na de a lényeg, hogy visszaállítottam az alapállásra és aludt tovább, 3kor volt kajci aztán 6kor keltünk...még olyan fél7ig vissza tudtam tenni de aztán ennyi..de ez nekem kezelhető :lol:

Orsi nem is írtam, tényleg nagyon megható amit írtál és felemelő érzés lehet este körbejárni a békésen szuszogó gyerekeket :D

Mayday sikerült elküldeni a képet a 2011-eseknek?
Olyan furi amúgy, hogy már most zárt fórumba mentek... esélyt se adnak annak hogy valaki bekapcsolódjon a társaságba...furi. Én pl zárt fórumra nem jelentkeznék..ki tudja kik vannak bennt nekem tök jó volt, hogy olvastalak titeket és mivel szimpi volt a csapat csatlakoztam..én az előző hullámot és dugiban olvastam de valahogy nem vitt rá a lélek a csatlakozásra..ott minden nap veszekedtek valamin....

Barba utólag is boldóg 4 hót..uh ez most tök fura, mintha múlt héten lett volna hogy töltögettük a 3 hót most meg már 4 hó....

Én naív emlékszem úgy gondoltam ilyenkorra már mennyivel könnyebb lesz...nagyot tévedtem mert Gabi pont a 3 hós forduló óta zakkant meg és vált nehezen kezelhetővé..... ez van majd kinövi egyszer ha mást nem 20 évesen :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Halihó!

Hát nekünk hihetetlen szuper esténk volt!(bocs előre is akinek nem :oops: ).Szóval Balu magától elaludt fél 9kor a kiságyban.Majd negyed 4kor kelt hogy kiesett a cumija és aludt reggel 7ig :D Én olyan boldog vagyok :D Remélem szokásává válik a jó alvás :D

Fórum:elvileg ti a második hullám vagytok.Az első hullám az átköltözött az anyatanyára,én is mentem,de maradtam itt is :) Volt decemberben egy csúnya veszekedés,és akkor gondolták hogy zártba mennek,meg voltak ugye a kéretlen reklámok,eladási hirdetmények,no meg a néhai kéretlen "belepofázók".Én azért annak nagyon örülök,hogy mégis sikerült egy nagyon jó kis csapatot összehozni itt :)

TErhes időszak:én csíptem,nem voltam rosszul,az elején voltak egész napos rosszulléteim,nem csak reggeli :) Na meg mikor Balu nagyobb lett,akkor ugye nyomta a vesémet.Na azt nem kívánom vissza.Aggódni én is aggódtam.Nem is kicsit,valahogy éreztem hogy valami nincs rendben.Mint utóbb kiderült igazam volt,de hát a megérzéseim kit érdekelnek ? :D A vége nem olyan volt ahogy elterveztem de ezt leszámítva élveztem minden egyes percét.És az hogy tényleg ott mozgott a pocakban,hogy szerelmünk gyümölcse jelet ad magáról és társai hát ez egy örök élmény marad(ha mégse lenne több gyerekünk).Ezt mindenkinek ki kellene egyszer próbálnia,még a férfiaknak is :) :lol: Talán akkor jobban megértenék hogy miért kényeztetjük őket annyit,miért állunk másként a babánkhoz mint ők.

Mayday:Szerintem is a foga indult be neki,mert imádja ha az ínyét vakargászom.Meg ha bekenem dentinox.-al.Jó szépülést! :wink:

Zsu:köszike a dícséretet!Na akkor anyós mégse olyan "önfeláldozó :) Várható volt hogy lesz valami,nem? :D Balunak egy forgója van,a feje búbján mint apjának :D Igazat adok,hogy nem kellene rögtön zárt fórumra vonulni.Mert akkor ok,ha összeszokott már a társaság,de egyébként másképp is meg lehet oldani,.int pl mi a gmail-en :) Amit nem akarunk itt megosztani ország-világ előtt azt ott tesszük meg :)

Zsó:nem dobsz képet az elkészült ajándékról?Jó lehetett így a szoptatás :D Azért azt hiszem hogy Hibernia és Ercsikati is akkortájt kapcsolódtak ide mikor én.Ercsi jelentkezett is anyatanyára,de elutasították,mondván elegen vagyunk már :( Jajj meg charlott is régen itt volt.Meg orsi is irogatott az elején,meg mucus is.Azért vissza-vissza tévednek az első irogatók is :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Napot!!!

Bubu ismét átfordult reggel,2szer is!!!!!És most láttam is,az elsőnél kiabáltam apának örömömben,beszaladt ő is,erre Bubu mégegyszer bemutatta új tudományát. :D

Nekem sem sikerült berakni nekik a képet. :( Nem tom mi a gáz.

Csöpplány,éljen a nyugodt éjszaka!!!Nálunk volt kelés 3kor,evett,kapott Panadolt,azt nehezen,de visszaaludt.

Zsó,szerintem második terhesség mindenhogy húzósabb.Ugye nincs annyi szabadidőd,nem dőlhetsz le amikor akarsz.Emelgetni se az elején,se a végén nem lehet és egy 1-2-3 éves gyereknek ezt nehéz még elmagyarázni.Persze ez nem azt jelenti,hogy sz@r lehet,de mindenféleképpen nehezebb.Szerintem.

Zsu,Tökibogyó,ez aranyos!!! :D Holnap lesz a keresztelő?

Milyen veszekedés volt itt?Amúgy én se mennék zártba,szeretek itt lenni!!! :wink: Ami meg nem publikus,az úgyis gmailre megy.A csapat meg itt nagyon jó,szóval én örülök,hogy itt vagyunk!!!

Csöpplány,anyatanyára jársz még?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday:igen,járok oda is :) De ha jól tudom akkor Charlott is jár a hoxa májusi fórumára is.Timi is van anyatanyán,meg hoxán,meg ide is visszatérni látszik :D Meg hát ugye velük kezdtem én is,így követtem őket,és ott is egy jól összeszokott banda alakult ki :)

Becenév:hát nálunk megy minden,többnyire,tökös,pöcsös,Balu baba,bébibogyó,cukorborsó.Így szoktuk hívni Őuraságát :)

Bubunak gratula az átforduláshoz!!!!Látod mondtam én hogy rájön aztán le se tudjátok majd állítani :D Ez most a hasról hátra fordulás ? :)

Na már kész van a wc ajtó is,most csinálják a másik szoba ajtaját :D Megy ez mint az ágyba.... :D

Jajj és Balut reggel letettem mert álmos volt,gondoltam emgint bevetem a nyünyükendőt,és sikerült!!!!!!Ismét elaludt magától,ringatás nélkül a kiságyában :) Na megyek mert nyöszög

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Na,visszakerestem a "balhét",mert érdekelt.Hát....Szerintem hülyeségen ment a veszekedés,nem tudom elképzelni,hogy mi ilyenen összezörrenjünk.Persze ezzel senkit nem bántani akartam.

Becenév:ugye Bubu,kicsi Bé,sz@ros,pöcsös,kicsi szívem.Általában ezek.

Léptem,lassan indulunk,bár Bubu még alszik.

pussz

Kép

KépKép
mayday
 
 


ja-ja,hasról hátra.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Húúú az éjjel jó volt, 10.15től aludt 3/4 9ig (én ébresztettem :oops:) de most 45 percig ringattam, hogy elaludjon... :? hasfájás, mi más. jól kezdődik a nap a szuri előtt... :( :( mi lesz még itt délután???

szóval nézegettem reggel, 54. oldalon csatlakoztam, pont mikor mentem haza talán az első vizsgálatra, a 12 hetes szűrésre... :) ez december 3 volt talán... aztán hogy mikor lett privát fórum az ittlévőkből, az nem találtam. :oops: orsit megleltem a 65. oldal körül, csöpplányt is, december közepén, mucussal asszem egyszerre jöttünk. nem tudom, mi volt az oka, hogy végül anyatanya lett a sok ittlévő... :roll: karácsony környékén talán nem jöttem sokszor akkor történhetett valami... :) no de a lényeg, hogy itt vagyunk. :lol:

Balunak gratula az éjszakához, Bubunak meg a forgáshoz. :)

megyek, reggelizem, utána tízórai kaja és oltás... zizzz...

hibernia
 
 
 


beillesztettem a kis képünket. ;) sikerált.

hibernia
 
 
 


Második/többedik terhesség valóban nehezebb, nem az az álomvilágban való lengedezés, az már kemény valóság, de az nem igaz, hogy nem szabad emelgetni, egy normális, problémamentes terhességnél nincs ilyen tilalom. Én végig emelgettem a 12 kilós fiamat, és nem lett gond. Na nem mondom, hogy jól is esett, dehát néha muszáj volt. Ja, és gratulálok a forgáshoz!

Nálunk Bori sokszor Bó, Bé, Boribon, Bojka és ezek variációi.

Amúgy talán meggyógyultunk, én is sokkal jobban vagyok, Borinak meg csak reggel szívtuk már tegnap is.

Ó és AnnaPetin nagyon jót röhögtünk a férjemmel, ez a fiam egyik kedvenc könyve (mármint nem amit Hibernia belinkelt, hanem az eredeti :D), és állandóan ezt olvassuk neki, hát mostantól biztos más fog beugrani, ha elkezdjük olvasni. :)
monde
 
 


Képzeljétek, én még a kurv@ életnél sem jöttem rá, hogy ez csak vicc! Néztem, hogy ilyet leírnak egy mesekönyvben?! Aztán amikor kapcsoltam,... Na, arra már Samu is felfigyelt... :lol:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hibernia, ügyes vagy, megnéztem! :D Kár, hogy átmennek anyatanyára, tök jó volt beleolvasni. Pont ilyenek problémákkal küzdöttünk mi is egy évvel ezelőtt... :) Most újra érzem azt az izgalmat, ami az első dokilátogatás előtt volt. Azt hittem, sosem telik el az idő odáig... Aztán most meg itt ez a hatalmas naffiú. :) Én akkor még szerintem nem nagyon olvastam fórumokat. Talán a nők lapja café-n akartam bejelentkezni, de nem válaszolt a csajszi, ezzel el is vette a kedvem a fórumozástól egy jó időre. Aztán január környékén találtam rá a babanetre. Szerintem ez a zárt fórum dolog tök nagy baromság. Nem tudom, miért zavarja őket, ha más elolvassa, hogy hányingere van és fáradt. :)

Zsu, köszi! :)

Csöpplány, majd megpróbálom lefényképezni. Most rettegek, hogy ne törjük el azt a hülye bort 18 évig. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


ilyenek problémákkal.... :lol: Szóval ilyen problémákkal. Bocsi! :oops:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Halihó!

Ebben a szép, napsütéses napon kirándultunk egyet Krisszel! A közeli Omszki-tóhoz mentünk el (pár km lakóhelyüntől). Kellemesen elfáradtunk, én sütkéreztem a napon, Krisz nézelődött élénken. :lol:

Csöpplány: nem régiben el kezdtem olvasgatni ezt a fórumot. Kíváncsi voltam, hogy miképpen, kikkel indult el? Nagyon rácsodálkoztam, hogy szinte senki sincs azok közül itt. :shock: Ritka az olyan, hogya tagok közül mindenki odébbáll. Miért csak az ment el a színről, akinek baja volt valamivel? :roll: Hoxán Te is vagy? Én csak egyszer-kétszer mentem, de ott (is) sokan voltak, nem igazán tudtam követni az eseményeket. :(

Barbazso: megható történetekt írogatok?! :oops: Bocsánat a túlzásokért, biztos a hormonok okozzák ezeket. :wink:

Hibernia: oltáson túlvagytok? Hogy viselte Petya?

KépKép
charlott
 
 


hali
most jöttünk meg, mikor beszúrták a tűt, felsírt, mindkétszer :( de amúgy egész könnyen megnyugodott. persze elkezdett ömleni az eső hazafelé, beálltam egy buszmegállóba, a férjem meg hozott nekem melegszendvicset... :oops: meg vmi levest, azt most eszem. :D mikor kicsit lejjebb hagyott az eső hazasétáltunk, most aludt el, 45 percig rángattam... :? remélem nem lesz gáz délután sem... :)

ja, hazafelé beugrottam egy Fresh-be és vettem egy darab édeskrumplit neki. :lol: ez lesz a következő kaja asszem... az édes meggyőzött... :lol: (bakker, 85 cent volt egy krumpedli. komoly, mi? otthon van ilyen? már édeskrumpli. ez a neve egyáltalán? még sosem ettem... :roll:)

barba, az "okoskodott apa, mint mindig" nem tűnt fel az első oldalon? :lol: :lol: :lol:

krisznek boldog hófordulót!! :) :) :)
de jó, hogy kirándultatok. :) én hétvégét várom nagyon, de akkorra is esőt mond. :evil: marad a plázázás. :?

hibernia
 
 
 


ja vitára visszatérve, én arra emlékszem, hogy arról ment a duma, miért erőltetik rá xy-ok a saját elképzelésüket másokra... volt egy lány, őt sztem nagyon csúnyán kiutálták innen, nekem ez nem volt túl szimpi. úgy voltam vele, ha valaki javasol vmit, oké, ha nem tetszik, lesz@rom, nem fogadom meg, akármennyire is erőszakoskodik... de ettől nem cseszem le, értitek.
meg talán ment az off néha és az sem tetszett sokaknak. szvsz azt is át lehet ugrani, ha nem tetszik... :roll:

jajj tudom. engem az húzott fel egyszer, hogy azt mondták, emiatt az egy csajszi miatt mennek el a többiek... :lol: mintha nem lehetne ignorálni vkinek a hozzászólását, ha akarjuk... :evil: tök sajnáltam szegényt. aztán jött a karácsony és lemaradtam, hogy privát fórumba mentek, de eszembe sem jutott váltani... :roll: jó, hogy ti itt vagytok, jófejeknek. :)

hibernia
 
 
 


HAli!

Tök jó, hogy Pepke ilyen jól tűrte a szurit... maradjon is így :D
Mi is a héten kb 3óra/nap sétálunk..tegnap pl elmentünk a szökőkúthoz hát az tetszett nagyon :D de sajna már csak 1 nap aztán jön az eső...és akkor nincs kenguru marad a babakocsi azt meg nem komáljuk szóval nem tudom.....
Hibernia Ti esőben is kenguruztok? Amúgy még mindíg fekve van Pepke vagy már ülőben?

Mayday nem holnaplesz a keresztelő hanem 26-án.

Anyós... ő önfeláldozó az nem probléma, mi döntöttünk úgy, hogy inkább nálunk legyen nem volt jó ötlet hogy lenn legyen.. tudjátok amúgy anyósom nem rosszindulatú -legalábbis azt mondja- meg ha tehetné mindent megcsinálna..nekem pont ez a bajom.... ha itt van akkor is önállósítja magát és kitakarítana, stb..ezért vasalást adom neki, hogy legyen ami lefoglalja. Persze bizti van olyan aki örüne, ha ilyen anyósa lenne de akármilyen is a háztartásom az az enyém és pont.
+ múltkor leanyázta magát GAbesznak, és ha itt van úgy kell könyörögnöm, hogy akezembe vehessem a fiam..és mindezek mellett még panaszkodik rám a hátam mögött hogy sorban kell állnia az unokájáért...na meg sorolhatnám de tényleg nem akarlak ezzel untatni titeket leállítom magam :oops:

Charlott jó lehetett ez a mai kirándulás :D

Ja és becenevek, tökibogyón kívül még Töpszlix (Asterix és Obelix-ből) na meg Gabesz és Gabi..meg szerelmem szívem és többi nyáladzós :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Charlott, nem túloztál, csak ez az egész, hogy ennyi próbálkozás után természetes úton sikerült.
Ja, és a vonalzódat is meg akartam dicsérni, de tök lukas az agyam! :oops:
Az szép túra lehetett! Jó helyen laktok!

Hibernia, nálunk is van édes krumpli, de bazi drága.
Az úgy volt, hogy olvastam, és csak golyózott a szemem, hogy banyek, ez tök durva, hogy ilyenek vannak ebben a mesekönyvben. Waldi ovi meg a többiek, aztán pár oldal után kapcsoltam, hogy amúgy nincs. :oops: :lol: :lol:

Becenevek... Van néhány a nevéből adódóan (Samu, Samci,...), aztán Bambi, mert folyton elbambul és ilyesmik... Mindig valami. Ha nevet, akkor Vigyorex. :) Nem túl kreatív. És ha már Tökibogyónál és társainál tartunk... néha mondom neki, hogy ékes pöcsű, mert ék alakú a lika neki... :D Erről már most többet írtam itt a nyílt fórumon, mint amennyinek ő örülne... :lol:

Ja, és volt szó a parákról. Én attól tartok, hogy amikor kamasz lesz, égni fog a feje tőlem. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


hát lányok, visszaolvastam, a 79-80 körül vannak a nagy lecseszések, az igazat megvallva örülök, hogy kicserélődött a banda. :evil: basszus amiatt csesztetni vkit, hogy sokat beszél??? :shock: csöpplány, bocs, tudom, te biztos ismered azokat akik elmentek "ann miatt", de hát ilyeneken vitázni... hát elég szomorú. mintha szerencsétlen annyira nyomult volna a mosható pelusokkal... pfff na megyek, nyüszi van. :(

hibernia
 
 
 


Zsu,
Ejjel ok volt. 8.15ko relaludt, 1kor ébredt, betettem a szajaba az ujjat, aludt tovabb, 4kor kelt, szopi, alvas fél8ig és véul 8.15ko rkelt. Mosolyogva !

Csopplany
Na latod, elaludt Balu normalis idoben este ! menni fog ez ! ma meg egyedul ! ugye mekkora orom ez ? sajna nalunk csak egy hétig tartott…

2. terhesség, foleg ha nagyon kozeli az elsohoz nem egyszeru, de ez van. En végig emelgettem… amikor az egyéves nyujtja a kezét, ha anya vegyél fel.. viszont hamar megtanitottam egyedul bemaszni az autosulésbe, stb.. Nekem mindig lelkiismeretfurdalasom volt, h szinte eszembe sem jut a pocaklakoval foglalkozni… legalabbis nem ugy min taz elsovel. A 3. meg ….

Bubunak gratula az atfordulashoz !

Becenév nalunk nincs. Egyik gyereknek sem. En azt szeretem, ha a gyerekeket a nevén szolitjak. Ilyenek vannak, h kis mazsola, kis mosolygos stb... de csak szuk csaladi korben.

Hibernia,
Nalunk Maté az édeskrumplit brokkolival IMADTA. Finom tényleg. Szurin tulvagytok. Hurra!

Ma elmentem a fodrszhoz... a gyerekek délben a sirba vittek. Na megyek Elisa nyoszorog..
s.orsi
 
 


Fú, én is beleolvastam. Apám, az a csaj tiszta hülye, aki a mosható pelusra azt írta, hogy pisilj meg kakilj bele te a bugyidba, mosd ki, és vedd fel még egyszer... (nem szó szerint idéztem) :) Szerinte kényelmesebb, ez a zörgős papír szar?! Tökre szúrhat a széle! :) Szerintem egyik sem kényelmes. Arról meg ne is beszéljünk, milyen rossz lehet belekakilni, és abban maradni, de hát ezt egy felnőtt hogyan is érthetné meg?! Áááá! Szerintem tena ladybe kakilni és bugyiba kakilni egyformán gáz felnőtt fejjel. :lol: :lol: :lol: Én is örülök, hogy leléptek innen. :)
Meg azon összeveszni, hogy ide csak a terhességről lehet írni... Szerintem tök jó, hogy mi mindent meg tudunk beszélni. Azt is, ami nem éppen a babákhoz kapcsolódik.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


jól van, Barba, egyetértünk. ;)

orsi, fodrász óóó, irigykedem. mostanság Peti rászokott hogy vállra teszem, hogy büfizzen, ő meg a hajam piszkálja ezerrel. büfi persze nuku.

amúgy csak két szurit kapott a 6in1 + a meninngococcus-t. elég nyűűűűűgi sajnos, de ráfogom, hogy megviseli a szuri. :) eddig 2xfél órát aludt. inkább 2x20-25 percet. :?

becenevek: nem tudom, ami a számra jön. persze legtöbbször ez a Petikém, Pepke, de néha mit tudom én, kis krokodilkönnyem, minimanóm, mindenféle. fix beceneve nincsen. :)

ja és pont tegnap mondtam, hogy az a baj, hogy a 2. gyerkőcöt ha lesz már nem fogom így szeretni, most úgy érzem... :oops: persze biztos fogom, de hogy nekem Peti lesz a kedvencem - ezt mondtam szó szerint. :oops: óóó.

hibernia
 
 
 


nem ugy van az! majd meglatod! minden gyereket "masért" szeret annyira az anyja. én nem tudnam megmondani melyiket szeretem a legjobban. amikor a 2. szuletett, bele voltam betegedve, h nem tudok mar ugy foglalkozni az elsovel, ahogy szeretnék. most meg, inkabb ne is beszéljunk rola... de akkor is azt mondom, jo a sok gyerek, nekik is jobb, mintha egyedul lennének... csak betonidegek kellenek hozza. kb 20 évig.

a december koruli vita kicsit engem is elhidegitett anno. de én azért mentem el, mert rengeteget kellett dolgoznom "elore", h most ne kelljen annyit... csak szulés elott 2 héttel hagytam abba...
s.orsi
 
 


minimanot én s hasznalom
s.orsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?