Halihó!
Hát nekünk hihetetlen szuper esténk volt!(bocs előre is akinek nem
).Szóval Balu magától elaludt fél 9kor a kiságyban.Majd negyed 4kor kelt hogy kiesett a cumija és aludt reggel 7ig
Én olyan boldog vagyok
Remélem szokásává válik a jó alvás
Fórum:elvileg ti a második hullám vagytok.Az első hullám az átköltözött az anyatanyára,én is mentem,de maradtam itt is
Volt decemberben egy csúnya veszekedés,és akkor gondolták hogy zártba mennek,meg voltak ugye a kéretlen reklámok,eladási hirdetmények,no meg a néhai kéretlen "belepofázók".Én azért annak nagyon örülök,hogy mégis sikerült egy nagyon jó kis csapatot összehozni itt
TErhes időszak:én csíptem,nem voltam rosszul,az elején voltak egész napos rosszulléteim,nem csak reggeli
Na meg mikor Balu nagyobb lett,akkor ugye nyomta a vesémet.Na azt nem kívánom vissza.Aggódni én is aggódtam.Nem is kicsit,valahogy éreztem hogy valami nincs rendben.Mint utóbb kiderült igazam volt,de hát a megérzéseim kit érdekelnek ?
A vége nem olyan volt ahogy elterveztem de ezt leszámítva élveztem minden egyes percét.És az hogy tényleg ott mozgott a pocakban,hogy szerelmünk gyümölcse jelet ad magáról és társai hát ez egy örök élmény marad(ha mégse lenne több gyerekünk).Ezt mindenkinek ki kellene egyszer próbálnia,még a férfiaknak is
Talán akkor jobban megértenék hogy miért kényeztetjük őket annyit,miért állunk másként a babánkhoz mint ők.
Mayday:Szerintem is a foga indult be neki,mert imádja ha az ínyét vakargászom.Meg ha bekenem dentinox.-al.Jó szépülést!
Zsu:köszike a dícséretet!Na akkor anyós mégse olyan "önfeláldozó
Várható volt hogy lesz valami,nem?
Balunak egy forgója van,a feje búbján mint apjának
Igazat adok,hogy nem kellene rögtön zárt fórumra vonulni.Mert akkor ok,ha összeszokott már a társaság,de egyébként másképp is meg lehet oldani,.int pl mi a gmail-en
Amit nem akarunk itt megosztani ország-világ előtt azt ott tesszük meg
Zsó:nem dobsz képet az elkészült ajándékról?Jó lehetett így a szoptatás
Azért azt hiszem hogy Hibernia és Ercsikati is akkortájt kapcsolódtak ide mikor én.Ercsi jelentkezett is anyatanyára,de elutasították,mondván elegen vagyunk már
Jajj meg charlott is régen itt volt.Meg orsi is irogatott az elején,meg mucus is.Azért vissza-vissza tévednek az első irogatók is