Tegnapi nap:
Itt voltak szüleim meglátogatni minket. Nagyon szuper volt! Anyuval összeraktuk Barni haza hozós ruhácskáit, h ne a Páromnak kelljen kapkodni, és átbeszéltük, h magamnak mit kell csomagolni. (Ezt majd azt hiszem ma össze is állítom...)
Megvarrta anyu a függönyöket, és átalakított nekem 2gatyót, úgyhogy ismét van mit felvennem!
Nagyon jókor jöttek, mert így apu el tudott vinni vérvételre reggel, aztán meg a házi dokimhoz is a táppénzes papírért!
Nem is tudom, h hogyan oldottam volna meg, ha nem jönnek...
(Be is vásároltak nekünk, most tök jó, mert tele a hűtőnk, és nem kellett cipekednem sem.)
Ez a része nagyon jól sikerült!
Viszont: vérvétel...
Kaptam a beutalós papírt a "kedvenc" védőnőmtől, h csak pecsételtetni kelljen. Ez meg is történt, kis naivan megyek ismét vérvételre.
Ott egy nagyon kedves és rendes csajhoz kerültem. (Ha lehet mindig hozzá ülök le, mert gyors és ügyes) Nézi a vérvétel papírt és kérdezi, h "ez lesz az utolsó?"
Mondom neki, h igen.
Mondja, h "akkor pedig pár dolog kimaradt! Ilyenkor szoktunk nézni albumint, fehérjét...stb." (És pár dolgot még beikszelgetett nekem a papírom. Nagyon rendes volt!)
Mentem délután a védőnőhöz és megjegyzem neki, (h többi kismami ne járjon így), h pár dolog kimaradt a papírról.
Erre Ő átmegy a másik idősebb védőnőhöz és úgy jön vissza, h "tényleg, igazam van!" ÉS mutatja, h vagy 5-6dolog nem volt behúzva....És elkezd magyarázkodni, h "amúgy ez a házidoki dolga lett volna ezeket ellenőrizni..."
Kicsit elszállt az agyam!!!!!
És mondta neki, h ha egy félig kitöltött dolgot odatesz a házidoki orra elé, az csak alá fogja azt írni, ne legyenek illúziói! És h ez igenis az Ő dolga lenne/ lett volna!!!!!
Nem kért elnézést, de nem is érdekel...
Viszont bejelentkezett családlátogatásra 2hét múlvára. (H majd beszélgetünk a szülésről... Izgi lesz! Neki nincs gyereke, én meg még nem szültem. Könyveket én is el tudok olvasni!
!)
Most biztos azt gondoljátok, h gonosz vagyok. (És igazatok is van!) De nekem erre a csajra tuti, h nincs szükségem! Nem lehet valahogy ezt az egészet lepasszolni? Vagy esetleg átkéreckedni máshoz vagy ilyesmi???????
Suzy
Abban tudsz nekem segíteni, h miket kellett volna nézni pontosan a mostani vérvételen? Mi az ezekből, ami tényleg fontos, és ha nincs rajta a papíron akkor újra menni kell?
Előre is nagyon köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.09.23 17:39-kor.