Új privát üzeneted érkezett!

Nomi!
Szia!!! :D
Unokahugim sajnos elvesztette a döntő meccset 1 ponttal, de kit érdekel....igy is bronzérmes lett.....és ez egy nagyon nagy eredmény a világbajnokságon! Büszka vagyok Rá!

Hát igen Dalma nem kapkodja el a dolgokjat...de minden rendben van, ez megynugtat, pénteken újra NST vagy CTG....ugyanaz...csak mindkét helyen máshogy hivják.... :wink:
Ez most a magánrednelésen lesz, bár a dokihoz nincs időpontom, de bepofátlankodok majd hozzá, nézze már meg az eredményeket...! :wink: :D

Milyen az idő felétek?
Eric jól van, olyan régen irtál Apáról!Tanul,dolgozik....várja a Pinduribabót!!!!
És a Családja??? :D

Yokka!
Hm, akkor nem tudom...hivd 5 percenként, vagy dobj rá egy smsmt, hogy új Kismamája vagy, szeretnél jelentkezni nála......mentsd el az üzit....aztán ha nem jön válasz szaladj be a Központi Védőbe és tudakold meg, hogy most akkor mit csinálj...kerested, smst küldtél, no reakció....segitsenek! :shock: :roll: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi! Gratulalok az unokahugodnak! A bromzerem is igazan csodalatos teljesitmeny!
Es most vegre megtudtam ezt a CTG-s dolgot is. Itt is az van kiirva,de a baratnom mondta az NST az mas. Dehat ezekszerint csakis nekem volt igazam :P:P
Eric jol van,dolgozgat o,de most a vegzettsegenek megfelelo melot keres,hat.....remelem sikerrel jar,es nem Vilagvegen valahol :P
A csalad is jol van,koszonjuk. Eskuvore keszulnek,az egyik huganak kotik be a fejet. Szoval zajlik az elet :)

szep napot Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Nomi!
Szuper! :D
És mentek is az esküvőre????Huhhu, de izgi..kiváncsi lennék milyen náluk egy esküvő....biztos imádnám! :D :wink:
Nektek is szép napot! :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szép Jó reggelt!

Én most keltem fel! :oops: Szerda lévén, ma iskolám lenne, de úgy keltem fel hajnalban, hogy fájt a torkom, be volt dugulva az orrom. Úgy döntöttem nem megyek ma sehova. Fekszem, nem akarok beteg lenni. Hátha ma egész nap fekszem, akkor vége is, meggyógyulok! Forró teát iszogatok! Nem akarok beteg lenni! Nem szabad! Pedig rétegesen öltöztem, nem fázhattam meg! :?

Menion
Tök jó, hogy minden rendben volt az uh-on. Anna Flóra szuperül van! Szép méretei vannak már! :wink: Hát én sem szeretem a gyógyszereket, úgyhogy elhiszem, hogy nem akarod bevenni őket!

Suzy
Nagyon sajnálom a cicátokat! Szörnyű lehet! Ismerem az érzést! Nekünk is van két cicánk. A kedvenc cicánk tavaly karácsonykor halt meg, még csak másfél éves volt! Nagyon megviselt minket! Kb 1 hétig csak sírtunk a férjemmel. Én még Lacit nem is láttam ennyire kiborulva, pedig régóta ismerem! Lehet, hogy hülyén hangzik, de szinte a gyerekünknek tekintettük. :oops: Nagyon rossz volt! Tényleg sajnálom nagyon. Utálom az ilyen embereket. A mi cicáink nem is mehetnek ki az utcára benti cicák. A szomszédunknak évente 8-10 macskája pusztul el, én ezt nem bírnám ki! Ők nagyon jól érzik magukat itt bent! :lol: :lol:
Fekvéshez kitartás!! Cipikéért megéri! Lehet, hogy 1-2 hét múlva felülbírálják, és többet talpon lehetsz!

Gabi
Nem vásárlási láz miatt szeretném tudni, csak egyszerűen már olyan kíváncsi vagyok! Szeretném tudni ki van bent! Nagyon nem is fogok vásárolni! Már most annyi ruhánk van... Tesóm most kapta vissza a férje unokatesójától a kölcsönadott újszülött rucikat. Megszámolta 24 bodyt kaptunk. A 90%-a unisex színű, és rengeteg rugdalózott. Ennek az unokatestvérnek 3as ikrei születtek (2 lány 1 fiú), tőlük is kapok, majd ruhákat miután kiderül, hogy lány v. fiú Babóca! És még csomó barátnőm van, akinek vannak babaruhái, úgyhogy nem félek attól, hogy nem lesz ruhája! :lol: :lol: :lol:

Hencsi
Részvétem! Szörnyű, mai történt! Kitartás!!!!

Orsi
Most már kezdj kicsit lenyugodni. Ne pörögj4 Pihenj! Készülj rá a szülésre! Remélem hétvégén már kezedben foghatod Dalmust!

Böbe
ÓÓÓÓriási gratula a kislányodhoz! Örülök, hogy megtudtátok! A 18 hetes genetikai Uh-on mondták meg? Szupi, hogy az AFP eredmény is jó!

Yokka
Sajnálom a védőnő mizériát! Szörnyűek ezek a védőnők. Én szerencsés vagyok, mert nagyon jófej az enyém! Hát remélem a kezdeti kergetőzés után kiderül, hogy normális!!!

Nomi
Remélem sikerül minél hamarabb, könnyen elintézni az útlevelet! Jó vásárlást az IKEA-ba!

Erika
Hogy vagy? Jól vagy? Lassítottál már kicsit a tempón???

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!

igen tegnap voltam , a genetikain és akkor közölték a jó hírt:)

Kép
böbe baba

hencsi őszinte részvétem!

orsi drukk drukk tovább neked a bronzérem miatt pedig gratulálok! remélem sérülések nélküli eredmény!!!

böbe hajrá punisok! :lol: :lol: :lol:
nálunk a házban 10 nőnemű lény van a Lacira :P minden kutya macska és ember lány! mondta is Laci hogy teljes elnyomásban él :lol:
én meg tini korom óta csak lányt tudtam elképzelni gyerekemnek...nem volt választása :lol:

Kép
menion
Budapest

suzy cica hurok én ezt kihagytam véletlenül...most olvastam vissza....mi az hogy hurkot csinált??? direkt csapdának? vagy hogyan?
nekem a cicám már 13 éves és tele van fémmel....elütötte az autó és protézist kapott aztán a szomszéd lőtt bele légpuskával...szóval ő egy "vasmacska"...
de mi mentünk vagy 10-en hogy agyonverjük az illetőt...ha nem derül ki hogy a 12 éves gyerek kilopta a puskát az apjától és ő lövöldözött akkor a színen kitapossuk a belét az fix....
ezek a rohadékok másból nem értenek!a törvény meg xart se ér ebben az országban!

Kép
menion
Budapest

LÁNYOK!!!!!

HOL VAGYTOK?????

evita10
Budapest IX. kerület

Itt vagyook!

Evita!
Ma punnyadás volt....és traccsparty...Anyóskibeszélés...Exkibeszélés...őőő..Hamburger és Lángos vásárlás....
Lángost nem én vettem...az ma este Roli és Gabi vacsorája lesz!
Bocsi Gabiiiiiiii elárultalak.... :P :lol:

Én már legyűrtem a hambimat!!!!! :wink:

Menion!
Köszi a drukkot!
Igen, sérülések nélkül megúszta szerencsére! :mrgreen: :wink:

Apa hazajött, de elment focira a haverokkal, régi iskolatársakkal és a volt tesitanárukkal járnak össze egy héten 1-2 focizni!!!!
Jó kis csapat..... :wink: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Csak nem bady hami-s hamburger volt???? Mert akkor nagyon irigy vagyok!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nem badyhami :? de ez is jó hely!

Böbe!
Gratula a kislányhoz!!!!

Vivi!
:?: :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Nem badihamis....de valóban fincsi volt nagyoon!
:wink:

Vivinek ma volt reggel a vv?
Remélem átvészelte! :? :)

Most beszéltem barátnőmmel, holnap pakkot kapok Tőle.....rucikat.. :lol: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Csak egy rövidke beköszönés, mert alig állok a lábamon.
Megvagyunk mi is, nem vesztük el teljesen, csak zűrös nap volt! Holnap jövők és mesélek!

Ne haragudjatok, holnap reagálok mindenre!:)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Nagy sokára ideérek a net elé...

Menion
Hogy döntöttél antibiotikum ügyben :?:
Hát ez a kedves szomszéd nagyon nem szereti a cicákat, vannak csirkéi és hurokkal védi őket...azt mondta egyszer kössük meg a macskánkat :shock: a férjem nem akar vele többet vitatkozni, elég volt, tenni nem lehet semmit :cry: nem lesz cicánk egy darabig biztos :!:

Gabi
Hogy van anyukád :?:
Furcsa, h ennyi meló után most egy hirtelen sok szabad idő és fekvés, de olyan boldoggá tesz Cipike, mert egész nap mozog :!: :wink:
Hasmenésed elmúlt :?:

Hencsi
Fogadd őszinte részvétem, sok erőt küldök drága, ölellek :!:

Böbe
Nagyon örülök a jó hírednek, gratulálok a kis puncishiz :!: :wink:

Orsi
Hát vannak barmok és tényleg nem tudunk mit csinálni, az meg, h a férjem rendőr még ront a helyzeten sokszor :!: :wink:
Örülök, h jól vgytok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bocsi Csajok, h több részletben reagálok, de nem akarom, h el vesszen az irományom, mert fekve írok és sajnálnám nagyon, ha újra és újra kellene egy újjal pötyögnöm :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
Biztosan szabin van, nem tudom, h ilyenkor mi a teendő, de egy sms-t írj és látni fogja, h kerested :!: jobb ötletem nincs :!: :roll:

Noémi
Akkor biztosan jól elfáradtál :roll: örülök, h megnyugtattak a kinti kórházas dologgal kapcsolatban :!: és IKEA-ban mit vettél :?:
Szorítok, h a férjed minél előbb találjon munkát a szakmájában és ne a világ végén persze :!: :roll: :wink: és mikor lesz az esküvő :?: ott kint sokáig lehet ilyen lagzikat csinálni, mert sokáig szinte mindig szép idő van :!: :wink: érezzétek jól magatokat :!:

Evita
Jobbulást drága, reméljük nem leszel beteg, sztem pihizz otthon, ha csak lehet, most olyan sok ember beteg már, féltem Én is, h nehogy beteg legyek :!: :!:
De jó, h te is ilyen sok ruhácskát kapsz :!: :wink:

Orsi-Gabi
Tök jó, h megint partiztatok :lol: lángos :roll: reggelre ezt rendeltem épp az előbb :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És akkor rólunk:
Ma voltunk apácskával a központi védőben, hál istennek nem volt semmi különös, a védőnő csajszi olyan kedves velem mindig, most is nem írta be a magasnak mért vérnyomit., mondtam neki izgulok azért ennyi... és beírta a reggeli normál általam mért jót :!: :wink:
nézett egy orvos szívhangot, mert ugye addig nem jöhetek el és megkaptam a 32 hetes v.v beutalót és ennyi :!: Cipike egész végig hullámzott és meg mosolyogtam magamban a váróban, lehet nevettek is rajtam mit mosolyog az a nő :!: :wink: lehet bolond :?: pedig csak boldog :wink: :roll:
És voltunk a Brendonban...kaptunk ajándékba ajándékkártyát, Én abbn a hitben voltam, h 20ezer ft értékű és kiderült, h 30ezert ft-os :roll: :wink: vettünk:textil pelenkát 20db-ot, cumit, cumis üveget, felhúzhatós zenélős játékot, üveg mosó kefét, bébi harisnyát :!: minden olyan szép :!: :wink: már hallgatta Cipike a dallamot és mozgott, táncolt is a kis drágánk :lol:

A férjem éjszakás, Cipikével ketten maradtunk :!: :wink:

Gabi
Ti hol vettétek azt a projektoros zenélős játékot :?: nekünk az annyira tetszik :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy megeszem azt a fránya gyógyszert...meggyőzött a tesóm is hogy ha van valami fertőzés akkor nagyobb gond lehet belőle mit az ab mellékhatásai...ő is eügyis szóval nem csak egy "bolond" van a családban...
majd szedek c vitamint hátha nem kapom be a mostani vírusok egyikét...de ha sikerül akkor is jobb egy légúti fertőzés mint egy hüvelyi :roll:

a cicut meg sajnálom! én biztos csinálnék valamit...
tudom könnyű a kibicnek de az állataim olyanok mint a gyerekeim így nem részletezem de gondolom érted...
a gyerekemet se hagynám bántani törvény ide vagy oda...

Kép
menion
Budapest

Helló!!!!

Nomi!
Ikea-ba mit vettél?

Suzy!
Anyu most nagyon dühös,mert kedden feküdt be és még semmi,még mindíg várja,hogy mikor fogják műteni.És lassan kifutunk az időből,mert azért ez egy komoly műtét és nem 2 nap a felépülés. :roll: :?
Hasmenés elmúlt! :D
A projektoros forgót kölcsibe kaptuk,de a neten biztos utána tudsz nézni,vaterán is láttam.
Te izgulsz védőnőnél?Én általában ideges szoktam lenni!Főleg amikor másfél órát kell várnom.

Menion!
Szegény párod tényleg jól el van nyomva otthon. :lol: De azért biztos jó oldala is van.

Evita!
Ismerős helyzet,én is tűkön ültem és 18.hetin ki is derült,hogy fiú.Az jó,ha sok mindent kapsz,nekünk is sokat segítettek a barátok.

Orsi!
Ruha csomag? :lol:

Nálam ma semmi különös,kicsit takarítgatok,pakolászok.

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Kismamik!

Hencsi
Részvétem! :( Nagyon nehéz lehet most nektek, de kitartást a továbbiakhoz!

Suzy
Sajnálom a cicátokat! :( Milyen emberek vannak! :evil:

Menion
Szép nagy már a kishölgy! :)
gyógyszer: ha tényleg van valami fertőzés, akkor érdemes beszedned.

Böbe
Gratulálok a kis puncishoz! :) :D Szépen elhúznak a csajok! :)
Teszek majd táblát is.

Yokka
Hát én is ki vagyok akadva ezekre a védőnőkre! :evil:

Evita
Jobbulást!
Remélem nem leszel nagyon beteg! :shock: :?

Nomi
Örülök, h nem lesz olyan vészes a kórház! :) Azért ez megnyugtató lehet, h hallottál pozitív kritikát is! :)

Orsi
Gondoltam rátok többször is! :) :D De ezk szerint Dalmus még várat picit magára! :) Nem baj, a jó dolgokhoz mindig idő kell! :D :)

Gabi
Anyukádról van valami hír? :? Körülbelüli időpontot se tudnak mondani, h mikor fogják műteni?
Ezek a dokik nem normálisak! Befektetni sokkal előbb nagyon nincs értelme! Szegény anyukád!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Az ígért tábla:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.09.23 08:23-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Tegnapi nap:

Itt voltak szüleim meglátogatni minket. Nagyon szuper volt! Anyuval összeraktuk Barni haza hozós ruhácskáit, h ne a Páromnak kelljen kapkodni, és átbeszéltük, h magamnak mit kell csomagolni. (Ezt majd azt hiszem ma össze is állítom...)
Megvarrta anyu a függönyöket, és átalakított nekem 2gatyót, úgyhogy ismét van mit felvennem! :D :) :D
Nagyon jókor jöttek, mert így apu el tudott vinni vérvételre reggel, aztán meg a házi dokimhoz is a táppénzes papírért!
Nem is tudom, h hogyan oldottam volna meg, ha nem jönnek... :? :? :?
(Be is vásároltak nekünk, most tök jó, mert tele a hűtőnk, és nem kellett cipekednem sem.)

Ez a része nagyon jól sikerült!

Viszont: vérvétel...
Kaptam a beutalós papírt a "kedvenc" védőnőmtől, h csak pecsételtetni kelljen. Ez meg is történt, kis naivan megyek ismét vérvételre.
Ott egy nagyon kedves és rendes csajhoz kerültem. (Ha lehet mindig hozzá ülök le, mert gyors és ügyes) Nézi a vérvétel papírt és kérdezi, h "ez lesz az utolsó?"
Mondom neki, h igen.
Mondja, h "akkor pedig pár dolog kimaradt! Ilyenkor szoktunk nézni albumint, fehérjét...stb." (És pár dolgot még beikszelgetett nekem a papírom. Nagyon rendes volt!)
Mentem délután a védőnőhöz és megjegyzem neki, (h többi kismami ne járjon így), h pár dolog kimaradt a papírról.
Erre Ő átmegy a másik idősebb védőnőhöz és úgy jön vissza, h "tényleg, igazam van!" ÉS mutatja, h vagy 5-6dolog nem volt behúzva....És elkezd magyarázkodni, h "amúgy ez a házidoki dolga lett volna ezeket ellenőrizni..."
Kicsit elszállt az agyam!!!!! :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :x
És mondta neki, h ha egy félig kitöltött dolgot odatesz a házidoki orra elé, az csak alá fogja azt írni, ne legyenek illúziói! És h ez igenis az Ő dolga lenne/ lett volna!!!!!
Nem kért elnézést, de nem is érdekel...
Viszont bejelentkezett családlátogatásra 2hét múlvára. (H majd beszélgetünk a szülésről... Izgi lesz! Neki nincs gyereke, én meg még nem szültem. Könyveket én is el tudok olvasni! :evil: :twisted:!)
Most biztos azt gondoljátok, h gonosz vagyok. (És igazatok is van!) De nekem erre a csajra tuti, h nincs szükségem! Nem lehet valahogy ezt az egészet lepasszolni? Vagy esetleg átkéreckedni máshoz vagy ilyesmi???????

Suzy
Abban tudsz nekem segíteni, h miket kellett volna nézni pontosan a mostani vérvételen? Mi az ezekből, ami tényleg fontos, és ha nincs rajta a papíron akkor újra menni kell?
Előre is nagyon köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2010.09.23 17:39-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép jó reggelt :!:

Menion
sztem jól döntöttél :!:

Gabi
Szegény anyud, nem irigylem, főleg, mert az ember szeretne minél hamarabb túl lenni az egészen és még mindig semmi...tudom az ágypénz...és mit mondanak mikor lesz a beavatkozás :?:
Én nem szoktam várni a védő nőnél, hál istennek tartja a fél órás időpontokat, izgulok, olyan mintha dokihoz mennék...pedig nem csinál semmi, de még is :roll: :wink:
Néztem vaterán a forgót, azt hiszem onnan veszünk, mert nagyon tetszik főleg a férjemnek :!: :wink:

Vivi
Köszi a táblit, már nagyon kezd rózsaszínes lenni :lol:
Ezt a védő nénid jól elbaltázta :!: :shock: konkrétan nem tudom, h miket kell nézni utcsónál, de egy nagy labor tuti, mert ha császár lesz akkor mindenképpen ott kell lenni minden eredménynek, mert akkor sürgősen erre nincs idő...ennyire béna segénykém, hát nem is tudom kinek kell szólni ilyenkor, de ezt jelezni kellene valóban, mert nagy felelőtlenség a részéről, ez nem játék...a másik meg, ha ezt elcseszi, akkor mit várj ezután :roll: :?:

Vettünk a vaterán egy fenyő bútort még sem az IKEA-s lett, majd ha összeállította a férjem dobok képet róla :!: ma jött meg reggel a csomag, délután rakja össze és holnap már mosom is a ruhácskákat...eddig nem akartam neki fogni, mert ha beszáradnak ki vannak vasalva hova teszem :?: most meg itt a szekrény és egyből megy a helyére :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Kismamik!

Viwi! Ne haragudj, de jót mosolyogtam ezen a védőnős helyzeten. Olyan akar beszélni a szülésről akinek köze sincs hozzá...Elég szomorú hogy a Te és a többi kismami kárán teszi ezt. De máshol is ez van. A tanárok is úgy lesznek, hogy se gyerekük sőt gyerekek közt is csak akkor voltak mikor maguk voltak azok és az ilyenek magyaráznak a szülőknek a gyereknevelésről. Lehet hogy nekem is addig jó amíg nem tudom elérni a leendőmet...legalább nem idegesítem magam.

Suzy! Izgi lesz így a nap! Irigyellek egy kicsit :oops: Csak ne vidd túlzásba a rendezkedést, még mindig pihizni kell. Kiváncsi vagyok milyen lett a szekrény. Gondolkoztam már én is azon hogy mit hol lesz majd érdemes beszerezni. Egyenlőre kaptunk ígéretet kiságyra, rucikra, és nővérem is itt van szegeden..nagyon ügyesen varr, szokott megrendelésre is és mondta hogy bármilyen elképzelésem van szóljak és megcsinálja. Takaróktól kezdve a falvédőkön át a ruhácskákig.

Ma még intézem a biztosítót...sikerült elszúrnom a befizetést...2x fizettem ugyanazt az időszakot :( Aztán kergetem a védőnénit, hátha. Meg főzni is kellene, de legalább ötletem van rántott csirke petrezselymes burgony meg csinálok egy kis meggyszószt. Jajj meg a vasalás, de bedobok még egy mosást is....a porszívózás holnapra marad, mert ha nem akkor holnap unatkozni fogok :D

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
yokka03

Helló Kismamik!

:? Naggyon szar éjszakám volt......hányingerem volt mint állat.... :roll: :? pffff...hajnalig birtam, felkeltem....net, dvd.

Apa itthon maradt ma Velünk!
De mostanra tök jól vagyok, ebédkészités, sütitsütés...ismét...mákos-kevert sütike....

Ráadásiltegnap este Dalma ismét jól feszegető kedvében volt....basszus azt hittem szétrepedek.....és mégis látjátok a magzatburok milyen jól birja....felül a mellem alattig feldugta a lábát és teljesen kinyomta....jól beletrafárlva a bordáimba, hogy nem fáj a kis lábának??
Alul meg a fejével és a kezével szabdosott ezerrel...Apa győzte fogdosni.....mondogatta is..:Ezt nem hiszem eeeeeeellllllll, mit művel a Kislánykám......??!!!!
Persze, mire beüzemeltük a kamerát....mire eszünkbe jutott.....abbahagyta...... :wink: :D :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nah, látom a mai nap mindegyikünknek tevékenyen telik majd.....de pihenjetek is!!!!! :wink:

Csomagot megkaptaaammmm.....édes rucikat találtam benne, olyan Bömbis stilusúakat/ a barátnőm beceneve,m egyébként ő is Orsi!/

Kangás/ Micimackóból/ ruci, elefántos kiscipő.......és egy olyan flitteres lányos England Football.....feliratú poló...Apa miatt fontos!...Fociiiiiiiiiii....és még két kisruha, kordbársony, meg 3 felső....meg egy mininaci......bársony és két kissapka...szóval sokmindent kaptunk!
Megont mosok egy adagot......imádoooom..... :wink: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jelentem...... :lol:

Sütike készen van......aki szeretne belőle....még most álljon be a sorba! Mert Apa rászabadul és lesz haddelhadddddddddddd!
:lol: :P :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Lassan megyek egy picit....mert elvitetem magamat vásárolni, valami nagyobb centerbe, mert ha szombaton netán bulizunk a szülészeten, akkor rogyásig rakom neki a hűtőt.....szegényem, nehogy éhen haljon már.... :wink: :lol:

Na pusziiiiiiiii! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Bocsi, de azt hiszem megbolondultam.....vagy valami olyanközeli állapotban vagyok!Hihihi!
Sorry Csajok! 8) :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Latom ma is rendben vagytok mind.....

Vivi! Sajnalom a vedonos sztory-t :roll: :roll: :roll:

Orsi! Te aztan tenyleg teli vagy energiaval..... :wink: Bizti finom lesz a sutike.Hmmmm
A nigeriai eskuvovel kapcsolatban....sajna nem leszunk ott. Anyagi okai vannak,hiszen iszonyu draga a repjegy :( Ha meg vallalnam az utat,akkor sem engedhetnenk meg magunknak. Tavaly is lemaradtunk 2-rol :( Hat igen..nagy a csalad :P Ha jol ertettem,van a hagyomanyos eskuvo,ott kaja-pia,mint nalunk a lagzi. Csak a ruhak masok......egyszinu a nemzeti ruhajuk,nem az a tarka-barka,viszont eleg rikito szinu. Es aztan lesz a normalis eskuvo,a feher mennyasszonyi ruhaban,pap elott. De ez nem most lesz,valamikor novemberben.
Az Ikeaban szerettem volna venni babaagynemut,de nem igazan talaltam semmit,ugyhogy kineztem egy polcos-valamit (ezen meg kell gondolkodni) es vettem matracvedot,meg ejjelilampat.
Ma meg pihizek,vasalgatok,betettem egy adagot mosni,es a hulye gep elkezdett tancolni,ugyhogy ki is kapcsoltam. Remelem nem romlik el.

nomi77

Yokka
Nem, nem Én fogok dolgozni, rendezkedni a férjemnek lesz a dolga Én csak mondom mit hova szeretnék tenni, meg a mosógépbe bepakolok...Én szépen fekszem, holnap már egy hete, hogy nyomom az ágyat, de már inkább ő engem :roll: :wink:

Orsi
Te aztán pörögsz Te Csaj :roll: :lol: sajnálom a rossz éjszakádat :cry: sütike :roll: hát vevő lennék rá, imádom az olyan kevert tésztás finomságokat, főleg a mákosat :wink: jó vásárlást :!:
Dalmus még jól érzi magát odabent :wink:

Noémi
Sajnálom, hogy nem tudtok menni az esküvőre :!: biztosan nagyon szép lehet :roll: :wink:

További szép napot :!:

Evita
Hogy vagy, jobban lettél mára :?:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka!Örülök h minden rendben volt a dokinál.

Anna!Szépek voltatok.Sok boldogságot :!:

Menion!Sok mindent bírtál vásárolni a bababörzén,de jó. :)

Evita!Sajnálom h a babód nem mutatta h mi lesz,de most az a fontos h minden rendben legyen...később majd meg fogod tudni.
Hogy vagy :?: el múlt a torok fájásod :?:
Én köszi jól vagyok bár néha fáj a pocim mikor sokat állok és járkálok még ülni sem tudok sokáig,,mert fent el kezd fájni a hsam.
Sajnos a tempóbol nem sokat bírtam lassítani :( mindég van valami vagy kell csinálni valamit.Reggel nem szoktam korán kelni 10-kor szoktam fel kelni ,csak mikor a párom itthon van és nem megy dolgozni akkor 8-kor kelek...nem is birnál fel kellni hamarább pedig a tel mindég be állitom 8,30-ra le nyomom és vissza alszom :lol: .
Tegnap 2x mosott a gép ki terigettem a madaraknál ki takarítottam 2 voliert még maradt 2 ezz majd el rendezem máskor meg vár nem megy sehová...port töröltem...és a párom meg kért h takarítsam meg az autóhoz a csomagtartót...közben pihentem 1-2 órát.

Orsi!Üzenőfal jó ötlet.
Szörtelenítés:Én már a múlt hónapban is nehezen borotváltam lent csak a tükör előtt bírtam...hát a héten szeretném ismét ,de nem tudom h fog menni hajoni már nem bírok,de lassan majd kész lesz. Örülök h az NST-n és az Aneszteziológián minden rendben volt .Én még nem voltam NST,hány hetesen kell menni :?: .Nem tom h nálunk van-e ilyesmi,de megkérdem a jövő héten a dokimtól mikor megyek uh-ra.
Unokahugodnak Gratulálok :!: Péntekre megy a drukk+++++++
Sajnálom hogy az éjszakád rosszul telt. Mákos-kevert süti,bisztos fincsi lehet,nyami...Én be állok.szeretnék belőle :lol:
Én ma kedvet kaptam a kekszalálmira...kis gombócokat csináltam a közepébe megykompótot raktam és kókuszreszelékkel be vontam.
Küldök mindenkinek. :wink:

Böbe!Gratulálok a kislányhoz :!:

Gabi!Szorítok Anyudnak :!:

Menion!Örülök h minden rendben volt az uh-n.

Suzy!Szegény cicus :( . Kitartást :!: Pihenj sokat :!: Hogy aludtál az éjszaka :?: Ajándékkártya:nagyon jó...mennyi mindent bírtál vásárolni.

Hencsi!Őszinte részvétem :!:Borzasztó.

Vivi!Megy a drukk délutánra :!: És köszi a táblázatot.

Most már be fejezem elültem a fenekem :lol: ...még jelentkezem,remélem :roll:

Szép napot mindenkinek :!: Pihenjetek sokat :!:

Kép
erika12

Sziasztok Lányok!

Az éjszakám szörnyű volt! Folyamatosan rémálmaim voltak! :shock: :?
Reggelre még jobban betaknyosodtam! Hőemelkedésem van, de csak 37,2. Egész nap fekszem! Remélem hamar rendbe jövök! Viszont a torkom már nem fáj! :D

Suzy
Akkor irányítgasd csak Apácskát! :-) Milyen jó is lesz, ha minden a helyén lesz!

Gabi
Sajnálom, hogy anyukádat váratják. Remélem minél hamarabb megműtik!

Vivi
Örülök, hogy anyukádék itt voltak, és segítettek neked. Sajnálom, hogy a v.v.-en ilyen kavarodás volt! Ezek a védőnők....
:twisted:

Orsi
Látom nem tudsz lenyugodni. Nagyon pörögsz!!! Próbálj egy kicsit lenyugodni! Jó???? Sajnálom, hogy Dalmus így feszített Téged. Már készül nagyon kifelé!

Nomi
Sajnálom, hogy nem tudtok menni az esküvőre! Jó, hogy vettél matracvédőt és lámpát! Szupi

evita10
Budapest IX. kerület

Ja és Lányok!

Elfelejtettem írni, hogy tegnap talált a férjem egy filmet, amit okt.14-én mutatnak be Magyarországon! The babies címmel! Mi megnézzük majd moziban! Dokumentum film, 4 baba első évét mutatja be, a világ 4 különböző pontjáról: Mongolia, Japán, Namibia, USA

Itt az előzetes:

http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuY

evita10
Budapest IX. kerület

wivi sajnos a területi védőnénit nem cserélheted le még ha hülye akkor se...legfeljebb szorítkozz a lehető legritkább látogatásra...de lehet választani asszem ha van olyan akit szeretnél én úgy tudom...de szerintem úgyis lesz aki ellát tanácsokkal ha kell...pl a gyerekorvos és annak aszisztense ha ez a védőnő nem áll a helyzet magaslatán...és ezek után ha dolgod van vele akkor szerintem kérdezz rá a dokinál hogy nindent megcsilált-e vagy hiányzik valami...amúgy én kaptam egy listát még az első talinál az enyémtől hogy melyik héten milyen vizsgálatra kell menni és ott a labor is részletezve van úgyhogy nekem is volt hogy a dokit én figyelmeztettem hogy valami kimaradt amikor kórházban voltam és így elmaradt pl az ellenanyag meg a lues vizsgálat...
suzy éééén is pontosan így terveztem...holnap fogom kimosni a szekrényt és akkor tudom majd a rucikat betenni...múlt 7végén már mostam 3 adag rucit meg ágyneműt meg mindent és most fogom vasalni meg pakolni a többit meg szintén mosni és így tovább...sok holmija van a porontynak :D mostam zoknikat olyan édesek a szárítón :lol: nagyobb a csipesz mint maga a zokni

Kép
menion
Budapest

orsi ezek a rosszcsontok mindig ezt csinálják...nekem pl szinte egész nap bulizik mégis ha Laci odateszi a kezét vagy fülét akkor úgy lemerevedik mintha tudná...direkt kiszúr velem mert Laci szerintem már azt hioszi szivatom...szegény nem tud "résztvenni" a dologban...na aztán majd késöbb így lesz a fotózással is tutira...mire kamerát fogtok már elmúlik a pillanat!

erika csomagtartó takarítás????

Kép
menion
Budapest

evita GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ potyognak a könnyeima gyönyörűségtől annyira édesek ezek a picike babák!!! főleg a barnák ahogy ott a homokban ülnek jaaaaaj....nagyooon cukik!
és mond csak ez a fejlődésüket mutatja be vagy miről szól majd?remélem szinkronos lesz mert ha olvasni kell akkor lemaradok a képek feléről és az nagy veszteség nekem :(
tegnap én is neten keresgéltem hasonlóakat csak még a terhesség idejéről hogy mi történik a pocakban de nem sokat találtam...2-3 volt olyan ami a lifenetvork-ről volt és nagyon jó de azok csak pár perces részletek voltak a dokumentumfilből....

ha tud valaki ilyet az szóljon!

Kép
menion
Budapest

Menion
De rendesek nálatok! Le tudnád nekem írni, h az utolsó vérvétel alkalmával mit kellett volna megnézni? Előre is nagyon köszönöm! :D

Orsi-Menion
Olyan viccesek ezek a kis Picurok! Barnit sem lehet levideózni sehogysem!
Azt olvastam, h amikor valaki odateszi a kezét, van, h a baba azért hagyja abba a mocorgást, mert belesimul az illető kezébe és teljesen odabújik! :)

Orsi
Rengeteg energiád van! Úggggy irigyellek!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
Fincsi lett a süti?

Evita
Nagyon csudi jó lehet ez a film! :D :D :D Cuki kis babócák!

Nomi
Működik még a mosógéped? A lehető legrosszabbkor ijeszteget! :?

Suzy
Köszönöm.
Szerintem csak a szükségeseket fogom a védőnővel intézni. Vagy ezek után semmit... Erre nekem nincs szükségem. Az tuti. :?
Jó pakolászást majd! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hm, gondoltam utánanézek.....mert Nnoncsi nagyon eltűnt....

És hát jól sejtettem.....
Nézzéteeeek! Gyönyörűek!

http://picasaweb.google.com/noncsiesleu ... ezettDeJo#

Megszületett a Picilány! :D
Gratulálok Noncsi!!!!!!
Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!!!! :oops: :wink:

Hát beelőzött Minket! Az Én Puncisom milyen lustaság......!!:-)))
:lol: :D :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jóreggelt Mindenkinek!

Orsi!Honnan szabadult fel ennyi energiád :D Ezentúl folyamatosan legyetek készenlétben hátha elcsípitek Dalmácska pocakorgiáját, jól érzi magát bent a kis drága.

Suzy! Okosan csináltad, Apácskának így biztos babahangulata lett teljesen. Tudom rossz a fekvést, de őrülj neki hogy nyomnak mert így tudhatod hogy Cipikének biztos jó odabent.

Wivi! Próbáld meg nem idegesíteni magad túlzottan a védőnénin. Tudom hogy nehéz. Biztos a gyerekorvos is rengeteg hasznos tanácsot ad majd, de amint megszületik ösztönösen érezni fogod mi jó a babának. Jobban fogod tudni miért sír mint más. Sok anyuka nem is szereti ha beleszólnak mások hogy hogyan gondozza a babáját.

Evita! Nagyon vigyázz magadra! Pihenj sokat! Sokat agódok mostanában én is a vírusos betegségek és a megfázás miatt. Párom kislánya 10 éves lesz és minden délután nálunk van. Most valamilyen vírusos hasmenése, hányásos dolgott kapott el a suliban. Nem zavarhatom haza hogy addig nem jöhet amíg meg nem gyógyul, mert az nagyon rosszul esne neki...sajnos nem értené meg hogy a pici miatt. De így meg folyamatosan idegeskedek :cry:

Nomi! Egyszer a mosógéppel én is megjártam. A 8-ról az5-ik eláztattam sikeresen az alattunk lakókat :oops: Remélem azért nem romlott el a tied.
+

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Noncsi!Gratulálok :!: Sok boldogságot kívánok nektek :!:

Orsi!De jó h utána néztél :) ...Édi a csöpség.

De jó nem sokáj Te is a karodban tarthatod Dalmácskát.
Már Én is nagyon várom.

És hogy aludtál az éjszaka :?: Én sajnos rosszat álmodtam :cry: ...nem tudom h jelent valamit...azt álmodtam h ülök a WC-én és egyszer csak el kezdek vérezni szóltam Anyósomnak és ennyi mást nem álmodtam...szörnyű volt,mert mikor fel ébredtem el kezdtem aggódni h vajon ez most mit jelenthet,remélem nem lesz gond.

Suzy!Te hogy aludtál :?: Hogy érzed magad :?:

Többiek jól aludtatok :?:

Yokka!Jó lett a vonalzód!

Szép napot mindenkinek :!:

Kép
erika12

Basszus, tudjátok hányszor próbáltam belépni, de valamiért nem engedett...... :? :shock: :x

Nah van még egy hirem Nektek! :idea: :!:

Gabi telefonált, hajnalban egy pukkanásra ébredt, elfolyt a magzatviz....De mivel nem fordult meg a Drága Kukisuk, ezért császározzák.
Az előkészitőből hivott fel, szerintem azóta megszületett már Roland baba!
Gabi szoritok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
schorsi

Már a Facebookon üzentem Évinek is...hátha előbb bejelentkezik, mint Én! De most meg beengedett....hm, furi...mindegy!

Mi is hazaértünk az NSTről, minden rendben van, szokásos szöveg....holnap a klinikán NST.....doki bent lesz ügyeletben, ha minden igaz, de szerintem nem fogja meginditani, mert azt mondta ma, hogy hétfőn még talákozunk a rendelőjében.....
Ha addig nem történik semmi.....most már kicsit frusztrált vagyok! És féltem Dalmát is, mert mondtam a dokinak, hogy mocorog ugyan, de a mozgása lomhább és lassúbb lett, erre azt mondta valószinű azért, mert nincs már helye.....!

Na, mindegy, utolsó simitásokat elvégzem ma a csomagokon.....és holnap azért már bepakoljuk a
kocsiba reggel, amikor indulunk, ki tudja!
Ma nem kell főznöm, csak mosok, takaritok..... :?

Energiám az van......csak türelmem nem sok, most már nagyon zavarnak az emberek állandó kérdései.....egy nap közel hetvenszer mondom el ugyanazt.......ezekre a mondatokra...../Anyósom vezeti a csapatot!/
Szólj ha szülsz, mikor jön már....mit mondott a doki, mit érzel...
Apát detto faggatják.....majd meglátjátok a vége felé már irtó gáz..... :!: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

Erika
Nálunk apácska segít leborotválni minden hol már elég régóta és minden este tusolás után megtörölni segít, mert olyan nehéz hajolgatnom :wink: annyira segítőkész mindenben, nagyon hálás vgyok érte, iszonyú jó dolgom van :!:
Szörnyű álmod volt, sajnálom :shock: :!:
Köszi jól aludtam/alszok :!: elég gyorsan telnek a napok, a férjem dolgozik ma, de a hétvégén nem hál istennek és az idő is csodaszép még ma :!: :wink: délután ki szoktam ülni az udvarra egy kicsit, muszáj a friss levegő is :!: :wink:

Evita
Remélem mára jobban vagy már :!: :?: munka vagy egyetem :?:

Orsi
Köszi a linket, Én szoktam nézni a képeit és írtam is, hogy megszületett, mert tudtam, h a szeptemberi topikba jár már csak :!: gyönyörűek nagyon, hamarosan Dalmus és a Te fotóidat fogkjuk csodálni drága :!: :roll: :wink:
Ma NST :?: gyere majd a hírekkel :!:
Holnap a vonalzód szerint 40.hét :!: :roll: :wink:

Yokka
Igen, ez így van :wink: :!:
szép a vonalzód, végre látszik :!: :wink:

Jelentem a szekrény összeállítva, nagyon tetszik, majd hozom a képet is róla :!: ma nem kezdek még mosni, mert nem vettük még meg a babás mosóport,de holnapra az is meg lesz :!:

Szép napot mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
A hideg is kirázott, de hát mi történt Gabival :?:
Épp írni akartam neki egy sms-t, h mostanában keveset jön nincs-e valami baj :?: :roll: nagyon szorítok neki és reméljük minden a legnagyobb rendben lesz :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Még egy jó hír...jajjj de izgi. :) .
Gabi!Szorítok hogy minden rendben legyen :!: +++++++

Orsi!Köszi a képeket! Örülök h az NST-n minden rendben volt.Neked is szorítok hogy minden rendben legyen :!: +++++++++++++++++++++
Gabinak elég hamar el folyt a magzatvize...a 35-ik héten nem túl hamar :?:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára erika12 2010.09.24 10:25-kor.

Kép
erika12

Orsi
Kitartás :!: :!: :!: tuti minden ok Dalmussal, csak valóban kevés már neki hely :!: :roll: szorítok értetek is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Orsi! Suzy meg szombaton v. vasarnap tudositott minket Noncsiekrol. Koszi a kepeket...tenyleg gyonyoruek :wink: :wink:

A mosogep rendben van,csak jol ramijesztett

:twisted: :twisted: :twisted:
Nagyon rosszul aludtam,szerintem szuksegem lenne egy darura,ami jobbra-balra fordit... :roll: Vagy a baba ebresztett,vagy a papaja,vagy wc-re kellett menjek.Meg szerencse,hogy derekfajasom nincs :)
Na megyek takaritsak egy kicsit.

nomi77

Noémi
Sajnálom a rossz éjszakádat :!: takarítás után pihenj le :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gabi
Nagyon-nagyon sok drukkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! Biztos minden rendben lesz! :) :) :) :) :)
Emlékeztek írta Gabi, h Rolika a súlya alapján egy héttel előrébb jár. Az pedig már a 36.hét, amikortól pedig nem is koraszülött! :) :D

Orsi
Tudom, h könnyű mondani, de még picit kell türelemmel lenned! Biztos vagyok benne, h a hétvégén már azt olvassuk, h kibújt Dalmus is! :D :) :D :D :D
Elküldjem a számom privibe? Most, h Gabi kórházba lesz pár napot, h legyen aki tudósít rólatok?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Erika-Nomi
Sajnálom, h rosszul aludtatok! :(
Ez az alvás dolog egyre nehézkesebb nálam is!

Suzy
Mosás maraton hajrá!!! 8) :D :D :)
Én is most még az utolsókat mosom. :D
Majd kérünk fotót a szekrényről! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?