Sziasztok! Én is bekukk.
Reunion: Chicco Modo asztalt én kb 3 hónapja vettem nekik, azóta le se szállnak róla, imádják!!! Én a lábait fel se szereltem (akkor még nem álltak biztosan a babák), most meg már minek. Mi is csak a zongorás részét használjuk (egyelőre), a hozzá adott kemény építőkockákat kivettem (azzal verték a zongorát meg egymás fejét), és kicseréltem Clemmy-re, imádják ki-be pakolni (ha épp nem a zongorát nyüvik). Kb fél órába tellett nekik kitapasztalni, hogy mi hogy műkszik rajta. Mostmár "odalapoznak" a zongorához vagy ahhoz a zenéhez, amit akarnak, és állva (a játékon támaszkodva), roggyangatva tánciznak. Nagyon édik!
Én mondjuk 8-ért vettem (Teszvesz), de Apa is elismerte, hogy eddig ez volt a legjobb vásár, amit csináltam!
Szal tuti nem fogtok benne csalódni!
nyulasz, takonykórt sajnálom.
Miért jön elő ilyen sokszor???
Szegénykém, ez már csak ígyebbül lesz, egyre kevesebb az időnk...
Ma voltunk fogdokinál, épp ideje volt már végülis, így 11 és fél hósan...
Azt mondta, nem vészes az ínye L-nek, legkésőbb a maradó fogaknál teljesen elmúlik majd. De lehet hogy hamarabb.
Ja, TKata is meggyőzött már, hogy új cipő kell nekik elsőre.
Hát már álldigálunk egy jó ideje (egyre többet kapaszkodás nélkül), meg sétálgatunk a bútorok mellett.. Meg főleg nem férünk a bőrünkbe...
Vanda, sajnálom a 8 óra munka nulla óra pihenést.
Timi, mi az a mászóverseny?
Ja, bogárkajolás fujj, akkor már inkább a popsitörlő.
Törpi, képet kérek a híres kabátról! (És benne a gyerekről!
)
zsuzska, én nem tudtam megnyitni a linket (ezután a sok reklám után gondoltam én is benézek oda
).
Labkat, utólag is boldog szülinapot!
Képet majd rakok, de most Picasánk van, ott meg egyszerűen nem találom, hol lehet kicsinyíteni...