Szilárd itthon, de a hője azóta sem ment feljebb. 37,3-at mértem, miután hazahoztam, aztán alvás után sem ment feljebb, úgy, hogy semmit sem kapott. Mondjuk, étvágya nem volt az oviban sem, pedig ott mindent meg szokott enni, sőt még az egyik kisfiú szülinapi tortájából sem evett. Most adtam neki tejbegrízt, azt kérte. Holnap reggel elviszem dokihoz, úgyis megy apa a szomszéd falú háziorvosához (jóban vagyunk velük) fülmosásra, és egyúttal elviszem Szilárdot is, hogy hallgassa meg a hátát. Köhögése elég csúnya, bár egyáltalán nem köhög sokat. Most épp mesét néz, és jó a kedve. Az arcocskái jó pirosak, ez is jelzi, hogy valami nincs rendben.
Annamari!!!!!
Ma nem jelentkeztél! Minden rendben, egyben vagy még?
Franci!
Én is futnék az orvoshoz, de itt Vácon az ügyeleten kiröhögnek, ha csak egy hőemelkedéssel beviszem. A saját dokink pedig csak holnap déltől lesz, és ő nem jön házhoz (ide hozzánk a falúba legalábbis nem jön ki, csak ott helyben Vácon). Nálunk pedig nincs gyerek-háziorvos
Szilárd elég jól reagál a lázcsillapítókra, legtöbb esetben ha hőemelkedése lesz, ejjelre kap egy adagot, és másnap már kutya baja, azaz nincs láza. Én inkább attól félek, hogy nehogy elinduljon a füle felé, mert ha egyszer fülgyulladása lesz, akkor utána megmarad a hajlam, és lehet, hogy minden megfázás a fülére fog menni. De az sem jó, ha lefele indul el, és tüdőgyuszi lesz belőle.
Ja, és potólnám a lemaradásomat: Boldog szülinapot!!!
Szilvi!
Biztos tök jó volt az állatkert. Én addig halogattam Szilárddal, hogy most már nem is mehetek, mert el vagyok a hosszú sétáktól tiltva. Nyáron a melegben nem akartam, mert a kánikulában a legtöbb állat úgyis elbújik a vackába. Gondoltam, hogy majd a szép napsütéses ősszel, de se napsütés, se szép ősz, se engedélyem az állatkerti sétához
Na mindegy, majd tavasszal elmegyünk a két gyerekkel
Matyika lassan 4 kiló lesz?
Danyukám!
Te aztán nem ismered a fáradtságot! Ennyit dolgozni!!!!! El sem tudom képzelni, hogy honnan ez a sok energia. Az igaz, hogy a "te korodban"
még nekem is ennyi energiám volt, de nem rohangált két gyerek körülöttem. Nagyon szépen haladtok, és így tényleg bent lehettek karácsonyra. Nagyon drukkolok!!! Olyan jó a saját vackodban ünnepelni
Mi is december közepén költöztünk, és nagy hassal a kis házunkban ünnepelhettünk apával.
Teri!
Még olvasni is rossz ezeket a sulis történeteidet. Hihetetlen, hogy ide fejlődött a világ, és valóban nem lehet büntetni, mert akkor a tanár kerül bajba. Na látod, nekem pont emiatt ment el a kedvem a tanítástól már a fősulis gyakorlaton. Neked sok kitartást, amíg megoldódik ez a helyzet, de inkább egy babák kívánok a pocakba! Az lenne a legegyszerűbb befejezése ennek az egésznek.
Kri!
Én is így vagyok Szilárddal. Már a negyedik életévét tapossa, de még mindig rácsodálkozok, hogy milyen egy gyönyörű gyereket kaptam én a Jóistentől. És itt van egy másik a pocakomban, akinél hasonló szépségre számítok
Kíváncsi vagyok a te pocilakód nemére! Minden rendben lesz azokon a vizsgálatokon, és szép vonid lesz
Maryka!
Még nem is gratuláltam az öcsikéhez. Engem kifelejtettél a két-fiús anyukák listájából. Ne aggódj, megszokod az érzést. Én teljesen biztos voltam benne, hogy a második gyerekem is fiú lesz, és nem is ért csalódás, amikor megtudtam, hogy valóban az, de utána nem mondom, hogy nem ugrott be többször is az agyamba, hogy lehet, hogy sosem fogom megtudni, hogy milyen érzés, ha van egy lánya is az embernek. Ilyenkor elkeseredtem egy pillanatra, de hidd el, Gyurikádnak nagyon jó lesz, hogy öcsikéje lesz. Én már látom a lelkiszemeimmel, ahogy játszik a két srácom. És te fiatal vagy még, lehet akár még két lányod is. Nekem már nemigen, sőt, egyre jobban azt érzem, hogy nem, hiszen keményen megvisel ez a terhesség is, és 40 fölött ez már csak rosszabb lesz.
Rosszulléteid még vannak?
Évi!
Egy kicsit még próbálkozzál. Idő kell, és lehet, hogy egyik napról a másikra fog átállni. Ha most feladod, akkor nem fogod már tudni beadni, mert ha itt lesz a tesó, akkor nem is ajánlott elkezdeni a lelki összezavarodás miatt.
Boni!
Ugyanazt tudom mondani, mint Évinek! Még adj egy kis időt magatoknak, aztán meglátjátok, hogy hogyan alakulnak a dolgok.
Sucer!
Cukipofa a kisfiad. Az öcsém és köztem is ennyi a korkülönbség, és sajnos amikor mi voltunk kicsik, nem figyeltek ennyire oda a testvérféltékenységi témára. Egy 6-7 éves lány teljesen másképp reagálja le a féltékenységet, mint egy 3-4 éves, aki kimutatja hisztivel vagy bármilyen más fajta sztrájkkal a féltékenységét. De egy 6 éves gyerek már okos, és magába folytja. Én is ezt tettem, anyuék pedig azt hitték, hogy minden rendben velem. Később aztán kijöttek a gondok, és felnőtt korunkban derült ki, hogy nem tudtunk egymással kezdeni. Most, hogy mindketten szülők lettünk, kialakult köztünk egy kapocs és kezdjük megtanulni, hogy hogyan viszonyuljunk egymáshoz, így 35-höz közel és én majd 40 évesen. Lehetett volna ez másképp is, de sajnos erre senki nem figyelt oda. Jól is teszed, hogy te ilyenekre is odafigyelsz, mert te tudod őket egy hullámhosszra hozni.
Pandi!
Te merre vagy? Nagyon eltűntél! Csaknem??!!???
Panni!
Gyere légyszi, mesélj, hogy hogy érzed magad. Minden rendben? Ha nem jelentkezel, írok sms-t (és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek
)!
Remélem, nem hagytam ki senkit!!!