Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

pruci: érdekes az igazgató hozzáállása. Beszélt már a szülőkkel?
Megértem, hogy ennyire kikészít. Ráadásul ha az embernek a munkahelyén gondok vannak, az sokszor kihat a családra is...
Gondolom próbálsz máshol munkát keresgélni, kitartás hozzá, meg ehhez a helyzethez is!
Érdekes, a mi időnkben erre nem volt példa... De ez már egy másik téma.

moti: jó bográcsozást! Mi is megyünk ki ebbe a jó időbe!

Mi még mindig nem vagyunk teljesen rendben, de javulgatunk.
Tegnap este éreztem először, hogy valaki bulizik a pocimban! Már nagyon vártam...

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Kiutazás holnap. Azt hiszem lesz szenvedés…

Annamari!
Hazaengedtek ma? Mi nem tetszet a dokinak? Nem nagyon értek az NST-hez, csak 1* volt benne részem.

Moti!
Jó bográcsozást. Jó lehet sütkérezni a napon. Reggel olyan hideg van hogy befagyok.

Évi!
Gondolom csúszdázik a kis drága.

Teri!
Hol tanítasz? Nem semmik a kölykök. Sajna még elzavarni se lehet őket. Nekem már az is felnyomja az agyvizemet hogy elolvasom.
franci
 
 


Sziasztok,

életjel :) .

Visszaolvasnom esélytelen, így csak magunkról írok, nézzétek el nekem!

Jól vagyunk a picúr már 1 hónapos, szépen hízik, nő. Nagyon kis drága. Vannak zűrösebb napok éjszakák, de összességében jó babuci Olivér. Ilangocska elkezdte a sulit, tetszik neki, de már elárulta, hogy az ovit jobban szerette. Szegénykém baromira elfárad, este nem kell nógatni, hogy lefeküdjön, max. az öcsivel kell küzdeni, hogy aludni kellene, fél 10 és fél 11 között alszik csak el, de addig nyüglődünk... na ha ezen túl leszünk, könnyebb lesz. A tesó tetszik Ilangomnak, már egyre többet dajkálja, puszilgatja, egyre jobban ragaszkodik hozzá. Eleinte nem igen foglalkozott vele, de mostanra megszokta, hogy 4-en lettünk.

Pocakosok vigyázzatok magatokra!
Akik a gólyát várják, azokhoz elirányítottam, csak, hogy tudjatok róla :wink:

Igyekszem jönni!
Szép napot!

Kaptok pár képet:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 

 
 

Megjöttem az nst-ről. Ma ismét lépcsőztem. Majd pénteken kell ismét mennem. S fájásokat is mutatott, bár még nem nagyon érzek ebből nagyon semmit.
Nekem ez a 22-e nagyon szimpi dátum lenne, csak hát, nem kívánságműsor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sucer!
Gyönyörűek a gyerekek!!!

Franci!
Mi az, hogy kiutazás holnap??? Hova kell menned??? Megjött ma neked pirinyó???

Moti!
Jó bográcsozást!!!! És mit csináltok? Gulyást, halászlét????

Teri!
Mekkora az iskola, ahol vagy? hány osztály van?
Még olvasni is rossz, sajnálom, hogy ilyen rosszul viseled. Nem lehet a gyereket kirúgni valami indokkal???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
köszi szépen!! :D Mennek a drukkjaim, hogy szép és gyors szülésed legyen! Dokid mit mond? Zárt a méhszáj? A 22.-ből még lehet vmi, hosszú még a nap :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Nagyon szégyenlem, de nincs időm/energiám két-három helyre is írni, s most, ha írok, akkor a szeptemberibe teszem :oops:
Igytekszem Benneteket is olvasni!

Moti!
Jó bográcsozást mára! Apával minden ok már??? Pirit sajánlom, de legalább,szabad az út a Hármaskához!!! Nagyidat nagyon sajnálom én is!

Sucer!
Szépek a gyerekek! Ügyik vagytok, hogy már alakultok! Illangocska idővel a sulit is megkedveli (remélhetőleg) barátai vannak ott is??

Kri!
Mikor is mész dokihoz??

Angie!
Gratula a jó eredményekhez! Persze, hogy vigyáznod kell magadra, hiszen Babát vársz!!! CSak ügyesen! Néztem a vonalzódat, én már eddig nem is jutottam el :?
Szilárd nagyon jó képet csinált rólad!!! Szép, csini vagy!

Beze!
Te is! Marci ügyesen lapul a pocidban!!

Boni!
Csanával hogy áltok??? nem írtál azóta!?

Pruci!
Sajnálom a sulit! Betegállomány Neked egy időre????? Tudom, hogy ellenkezik a hivatástudattal, mert pedagógus azért lesz az ember, mert szeret(ne) gyerkeket nevelni, tanítani, de ha nem hagyják az nagyon car lehet......Babára koncentrálj!! Apával mi a helyzet??

Lillanyuci!
Gratula a mozgáshoz!
NEméről lehet sejteni vmit???

Franci!
Nagyon szurkolok Nektek (is)!!! Kívánok szép szülinapi kétcsíkos ajándékot, csakúgy, mint Kri- nek volt!!!!

Tudom, hogy sokan kimaradtak, de most ennyire jutotta, már így is sokat ültem itt, gyorsan megyek rendbe szedem magam...

Rólunk:
Matyi már 3420 gramm, szépen növöget, néha fura szörcsögő hangot ad, kap orrcseppet, néha szívom az orrát, de csak két napja éjjel jött takony (bocsi) belőle...holnap doki, két hetes kontroll....remélem, hogy minden ok... a szemét, a tekintetét figyelem, s hiába harmadik baba, fogalmam sincs, hogy mit csinálhatok vele, neki mit kell ilyenkor csinálni...mert tegnap már 7 hetes volt, de csak jövő héten kéne születnie......remélem,hogy teljesen egészséges, s mindennel "csak" csúszunk.....
Marci egyre nehezebben viseli - szerintem - a kistesót, amit nem Matyi irányába, inkább felénk vetít ki. Szegény Anyum kapja a legtöbb "rosszat" tőle, tegnap már sírt is :cry: :cry: Bármit mond Anyu, Marci ellenkezik, ha Matyit veszi fel, ha csak közeledi felé, már rákiabál, hogy Neeee, mert ő Anyáé.....féltem a kis lelkét...ovival nem haladunk, nem is erőltetem, nem eszik ott, ez van....kakilni már megint két napja nem kakilt, ha sikerül, akkor is sírás közepette, szorítani kell a kezét, s "kakimanó" -nak kell ajándékot hozni (ezt még apa találta ki), ez nyugtatja meg...(garázsból már kifogytunk minden kis matricával, autóval) ... lassan csak kéne a szobatisztaságot is "erőltetni",de ez a kakidolog is talán annak a következménye (is), hogy elkezdtünk bilibe pisilni, de a kakival már összezavarodtunk....úgyhogy most sok van szgénykémnek...
Kiki is beteg, megy a hasa, de jár már suliba, s most éppen újra gitározik....az elmúlt hónapokban már a dobolásra tért át, s mit ad Isten, abban is iszonyat tehetséges, de szerencsére hallgatott a zenesuliban a tanárokra, s nem adja fel a gitározást a dob melllett...ő most magát keresi, majd csak meglesz :wink:

Én nyűgös vagyok, de ez szót sem érdemel....legjobban szerintem a párkapcsolatom gyengélkedik most, de biztos, hogy alakul majd, de most se időnk, se energiánk egymásra, s jobban ugrunk minden hülyeségre :oops:

hááát ennyi "dióhéjjban" rólunk...bocsi, ha hosszú volt :oops:
Mindenkinek puszika!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Szilvia,

ez a kaki dolog nálatok mitől van?szorulása van?keményet kakil?mert Boldival is ez volt, és nem akart kakilni, sírt, ha kellett neki és próbálta visszaszorítani, de a dokink ajánlott egy csodaszert, amitől egyből rendbe jött.Laevolac a neve, minden este 7 mlt cseppentek a kakaójába, és azóta tök jó, sőt, még az étvágya is ok.
A féltékenység nálunk is megvan, Boldi iszonyú hisztiket csap néha..nehéz nem begurulni, mert várja ilyenkor, hogy mit reagálok....sajnálom is szegényt, meg Sebit is, mert ő meg annyira szereti Boldit, egyből nevet, ha meglátja....összetett dolog ez a kistestvér születés.. :D
köszönöm a kérdést, Apával minden ok, tegnap elvitt Érdi Tamás koncertre a MŰPÁBA, annyira jó volt.Chopin és Liszt műveket játszott, a kedvencemet is (cisz moll noktürn)csak szegény férjem este mikor hazajön, mindig kérdezi, mitől vagyok rosszkedvű...persze semmitől, csak fáradt vagyok, és eleve nem vagyok az a mosolygós alkat, hogy mindenen röhögjek, és őt meg sajnálom, mert mindig azt hiszi, hogy nincs jókedvem.ez sem egyszerű.
Szilvia,nem csodálom, hogy fáradt vagy!!!!!még én is az vagyok, hát még Te!de a Kicsi EMber gyönyörűen fejlődik, még pár hét, és elfelejtitek az egész izgulást...

szobatisztaság nálunk sem halad sehova, ahogy megemlítem, hogy szóljon, ha kakilni vagy pisilni kell, rögtön ordít, hogy nem...úgyhogy én sem erőltetem....jövő szeptemberig csak sikerül, mire oviba megy.ha nem, az sem érdekel, az új szabályzat szerint már nem utasíthatják vissza akkor sem, ha nem szobatiszta.

Annamari, drukkolok Neked!!!!!hátha sikerül amit kigondoltál!mármint a dátum. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


ja,
Sucer, tök jó, hogy írtál, gyönyörűek a gyerekek!!!!!

Franci, hova utazol?

Amúgy paprikás krumplit főztünk.

Lillanyuci, egyetértek, a mi időnkben még pisszegni sem mertünk az órán, meg a szünetben sem...és szerintem az sokkal jobb volt!tanulni jártunk iskolába, nem pedig feleselni, meg verekedni.

KépKépKépKép
moti
 
 


Sziasztok!

Pruci, sajnálom nagyon a sulit. Tényleg még olvasni is rossz. Az igazgató miért nem lép valamit, csak a bérét megy felvenni.

Annamari, mennek a drukkok a mai nap még elég hosszú úgy is éjjel szeretnél szülni :lol: :lol: :lol:

Szilvi, nagyon ügyes Matyi, most már lassan elfelejthetitek az izgalmakat.
Jövő héten csütörtökön megyek dokihoz.

Franci hova mentek?

Moti, paprikás krumpli az nagyon fincsi :lol: :lol: :lol:

Sucer jó hogy jelentkeztél. Nagyon édesek a gyerekek. Kedvencem a hordozóban csücsülő Olivér :lol: :lol: :lol:

Zsombi már egész jól van. Férjemről ez nem mondható el. Az már haladás ha nem kell köhögnie. Nem nagyon tud aludni se, mert rögtön rájön a köhögés :roll:
Boni köszi a homeos bogyót :lol: :lol: :lol: Csanát sajnálom, de biztos találtok másikat ami jó lesz.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Kis kíváncsiaknak! :D
Ellenőrizni megyek. Meló…..

Sucer!
Gyönyörűek a gyerekeid.
franci
 
 


De jó híreket hallani felőletek anyucik!!!
szilvi: érthető az aggódásod, az ember így is mindig azt figyeli, minden rendben van-e, hát még ha koraszülött a baba, akkor pláne.
Ne aggódj! Eszik, alszik, ka.il, biztosan minden rendben van/lesz!
Lehet, hogy összeszedett egy kis náthát? Hát, ennél nagyobb baj sose legyen. Mondanám, hogy lehet megzavarta ez a buta időjárás, mint ami itt van, csak hát Ti nem itt vagytok :D :o .
Reméljük Marcinak is sikerül alkalmazkodni az új helyzethez, kitartás!!!

Albérlőm neméről semmi infó, mindenki fiút jósol (az inga lányt!), én továbbra sem tudom elképzelni, hogy f.tyi lesz a lába között... Hogy én azzal mit kezdenék??? :lol: :lol: :lol: Legkésőbb 5 hét múlva biztosan megtudom, akkor lesz meg a magzatvízvizsgálatom eredménye.

sucer: szépek a gyerekek!!! A második képen különösen bájos a kis Olivér!

Annamari: hosszú még a mai nap...

moti: nálunk is stagnálás van szobatisztaság ügyben. Tegnap délelőtt nem volt rajta pelenka, szólt, mentünk. Délután viszont jópárszor takarítottam utána... Ez van. Előbb-utóbb úgyis kialakul.
A testvérféltékenység tényleg nehéz téma, még én sem tudom, hogy hogyan álljak a dologhoz...
Nem is tudtam, hogy mehet pelusosan is oviba! Ez jó hír!

kri: mikor lesz vonalzód?
További jobbulást Nektek! Sajna még nekem is vannak éjszaka köhögési rohamaim...

franci: mi már csak ilyen kíváncsiak vagyunk!

Ha felébred Tücsköm, megyünk kertészkedni! Szuper idő van!!!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sucer!
Még 10 hete, mikor levette a szrepto-t, akkor nézett doki, egy helyettes, s akkor voltam 2100. azóta meg nem vizsgáltak meg.
Majd, csak ha megyek szülni, akkor lesz a következő vizsgálat. Engem a másik 2 terhességnél sem vizsgált a doki a 32. hét után.

Szerintem a mai napból nem lesz semmi, de köszi a drukkokat!!!! :D :D :D :D :D :D a következő dátumom: okt.1. bár ez még kicsit messze van. :D :D :D :D


Moti!
Nálunk is volt Leventénél, hogy vissza tartotta a kakit, s 1 hétig nem is kakilt. Láttuk rajt, hogy szenved, de nem tudta kiadni magából. Én is Laevolac-ot vettem, s azt adtunk neki. Volt, hogy elaludt a bilin. Még videón meg is örökítettük, sőt le is van fényképezve a biliben a végeredmény, hogy mekkora lett neki. Elhiszem, hogy fájt szegényemnek azt kinyomni.
Mostanra megoldott a probléma, illetve annyi különbséggel, hogy sehol máshol nem megy el kakilni, ha van itt nálunk valaki, akkor is inkább visszatartja.


Évi!
Nálad is milyen gyorsan megy az idő, mindjárt itt a félidő. Gondolkodtatok már neveken???


Franci!
Hová mész ellenőrizni????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyedül mész? mit ellenőrizel???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri!
Szerintem ez a hülye idő mindenkit megvisel. Mi is köhögünk, prüszkölünk.
Tegnap este mérges voltam apára, mert jégkrémet vett este 7 órakor a gyerekeknek, s azt ették. Hajnalban Réka 1 órán keresztül csak köhögött, vártam, hogy átjön, de nem, vissza aludt. Mondtam is apának, hogy ilyen időben, hogy jut eszébe nekik jégkrémet venni.
Mikor mész 12 hetes uh-ra??? Utána teszel majd vonalzót? Gondolkodtatok már, hogy mit szeretnétek jobban? Esetleg neveken???

Szilvi!
1 héttel fiatalabb Matyi, mint a keresztlányom. Nem szoktátok keverni a Matyi- Marci neveket??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari: akkor szorítok okt. 1-re!
Neveken még nem gondolkodtunk. Szerintem úgy lesz, mint Lillánál. Még szóba se kerültek a lehetséges keresztnevek, mikor apa egyszer csak megkérdezte, hogy tetszik-e a Lilla név. Hát tetszett...
Estefelé már tényleg hűvös van, pláne a jégkrémhez!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Évi!
Köszi szépen!!!!
Akkor biztos ez is egy isteni sugallatra beugrott név lesz majd.
Legalább sokáig nem vitatkoztok rajt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok Lányok!
Jól elidőztem két másik topikban, és ide már nem maradt energiám :oops: :oops: :oops: Itt ülök már majd 2 órája (mondjuk, másfele is barangoltam, kollégákkal emailezgettem).
Kicsit belassult a topik! Nem kéne megszűnnünk, jó olvasni mindenkiről.

Annamari!
Látom, te még egyben! Sonja türelmes kislány :D Gondolom, te annál türelmetlenebb. Én a helyedben biztos már 39 hetesen az lennék.

Szilvi!
Azta, de ügyes Matyikád. Máááár 3400 gr!!??? :roll: Hát nem lacafacázik, az biztos! Szopihás, fejés hogy megy?

Évi!
Névvel még ráértek. Előbb legyen meg, hogy melyik "kategóriából" kell választanotok. Van elvárás, vagy előbb az legyen kipipálva, hogy egészséges?

Mindenkinek puszi, bocsi a lustaságomért. Igyekszem pótolni!

Na megyek, mert ágyneműt kell cserélnem, amit tiszta szívből rühellek. Na de muszáj, ez van...................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Szilvi! De jó h így gyarapszik Matyi! Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!!

Sucer! Nagyon szép gyerekeid vannak!

Moti! Nálunk a Bilikönyv segített Petrának a wc-be produkáláshoz.

Évi! A tegnapi nap után amit már nem akarok rátok zúdítani a helyettes közölte h én hívjam fel a szülőket, rendeljem be őket és legyek nagyon felháborodva. Kössz, nagy segítség. Tegnap jutottam el odáig h vagy a fütyimutogatós gyerek megy el vagy én. Nekem elég volt. A kisebbségivel múlt héten megkűzdöttem, s ezen a héten mint egy tündér, segít, dolgozik... Bár még csak nálam, de alakul.

Franci! A XI. kerületben van, nem akarom leírni itt, de priviben szívesen elküldöm a nevét. Mi volt az ellenőrzésen?

Szilvi! Nálam már nincs meg a hivatástudat... Legszívesebben otthagynám már most, csak nem merem, előbb kéne találni valami mást és csak utána.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!
Csatlakozom a fiús anyukák klubbjához:Lóczy Mátyás
Este jövök bővebben :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka! :lol: :lol: :lol: Gratula!!! (duplán :wink: )

Pruci!Köszike!

Angie!Csak szopi van kb. 1-másfél hete....melette ha van mit, s va erőm/időm fejek egy keveset.....napi kb 100ml, de van, hogy 0...
Vigyázz magatokra!

....most megyek, egy kezez voltam másikban Matyesz

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Maryka!
Gratulálok a pöcsöshöz!!!!!! Este várunk a beszámolóval. Lesz még még egy Matyink. :D :D :D :D

Teri!
Remélem sikerül találnod egy másik melóhelyet!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Hello Lánykáim!

Engem a sok munka magával szippantott, csak önző módon mesélek, reagálni nincs agyam...

Péntek óta Gabi 40 fokos lázzal fogat növeszt...négyet...szerencsére ez az utolsó kör, mert lassan begolyózunk tőle...eddig 4x volt beteg, 4x kapott antibiotikumot, mikor 4esével növeszti a fogait...és persze igazi pasi, nagyon tud szenvedni...tegnap volt az első láztalan nap...

Na és persze a ház...meg eltevés, szilva, lecsó, háztartás....

Boró meg agyrém...mindenhol feláll és már átkapaszkodva ellépked a bútorok mellett, esik-kel, bár tegnap óta rengeteget javult...és persze fülig ér a szája, örül magának, hogy milyen önálló...de nem tudom hova siet...Gabim ennyi idősen kezdett aktívan hasról hátra és vissza forogni...Boró meg már nem is kúszik, csak mászik, mint a gép és feláll, lépked...akaratos egy kukac...

Ház...csütörtöktől kő kemény 4 nap...bekerültek a nyílászárók, ajtók, ablakok, tetőablakok, kész az áram, kapcsolók, konnektorok helye, minden bevezetékelve, elvitték az összes építési törmeléket...kész a két cserépkályha...de kipurcantunk...Gábor mindent a nagybátyjaival csinált én főztem nekik...

Most lehet diót szedni, levelet gereblyézni...

Ma ablakokat ragasztunk, mert holnap vakolják a fiúk és nem szeretném majd őket vakargatni...inkább leragasztom...
Most mennem kell konyházni, míg alszanak a kölykök, mert utána vásárlás, megint mi főzünk, aztán házazunk...

Jó hétvégét mindenkinek, majd jövök! Tudom mindig ezzel búcsúzok, de ez van...puszi, danyu
danyuci
 
 


Sziasztok!

Annamari, megy a drukk!

Maryka, grat a kukishoz! :D

Puszi mindenkinek, röviden jöttem, holnap elutazunk, lassan neki kell állnom pakolni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!
Köszi a gratulálációkat, de egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van. Még csak most kezdek megnyugodni, belenyugodni, hogy kisfiú :oops: :oops: :oops: Bár nagyon szégyellem magam, hisz örülnöm kellene mert minden a legnagyobb rendeben. gyönyörű, formás, és minden úgy van ahogy a nagy könyvben meg van írva :D
Csak én már majdnem elhittem, hogy lány lehet, bár legbelül érztem, hogy fiú-mindig tudtam, hogy 2 fiam lesz(most egyenlőre következőre nem gondolok) Bocsi, hogy ilyen letargikus vagyok, csak jó, hogy kiírhatom magamból. :) A férjem annyira nem érti, mit vagyok úgy elkeserdve, hisz egészséges-én persze azt az eszemmel felfogeom, csak a kislelkem csalódott. :( :oops:
De ma már jobb, Szilvia, Moti ilyenkor Ti juttok az eszembe, hisz Nektek irigylésre méltó gyönyörű gyerekeitek vannak :D
Na elég ebből :!: Két gyönyörűséges fiam lesz és kész :D

Danyu!
Ejha már egész jól álltok :) Mi is egyedül készítettük a házunkat(perzse ez már (80%-ban kész volt, de belülről semmi nem volt, még kapcsolók sem, és a kertet is)Gabónak jobbulást :)

Annamari!
Akkor elseje lebeszélve?
Van valami fejlemény Leventével kapcsolatban?

Beze!
Jó utazást :D

Teri!
Remélem minnél hamarább találsz új munkahelyet, megnyugszol és jön is a tesó! :D

Lillanyuci!
Kitartás , minden Ok lesz ez biztos!Hogy vagy mostanában?

Franci!
Ellenőrzés hogy ment?

Kri!
Rosszullétek elkerülnek, mikor is mész köv. vizsgálatra?

Moti,
Esküvő milyen volt? Jó hideg volt megint :roll:

Boni!
Van választék? Több Csana is van arra felé?

Angie!
Nagyon szép a pocakod! Pihenjél sokat! :D

Permi?
Merre vagy?

Sucer!
gyönyörűek a gyerkőcök, de tényleg! :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Még egyben. Lehet Angie beelőz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A szept. topicunkra jellemző a túlhordás.

Maryka!
Én is így gondolkodtam annak idején. :oops: :oops: :oops: hogy inkább kislányt szeretnék. Én is csalódott lettem volna. De okosan csinálod, hogy Moti és Szilvi fiaira gondolsz. Én megértelek. A következő lány lesz. :wink: :wink: :wink: :wink:
Leventénél nincs változás. Réka óvónőjét kérdeztem, mikor jönnek család látogatásra. azt mondta, most nem szeretnének zavarni, majd ha megszültem. Majd velük akarom megbeszélni, hogy 2-3 hétre Leventét átrakni oda, hogy együtt legyenek, s meglátjuk, hogy ott, hogy viselkedik majd Levente.

Beze!
Köszi.
Hova mentek???? Mennyi időre? Tudom már elmentetek, de jó pihenést!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Ez az idő... Milyen régen esett már az eső, ugye? :evil:

maryka: megértem a "csalódottságodat", és persze a lelkifurdalásodat is. Egészséges lesz, az a lényeg, aztán majd jöhet harmadikra a csajszi.
Kiváncsi leszek majd az én reakciómra ha kiderül a neme. Én továbbra is kislányt szeretnék...
Rosszullétek már nincsenek, szerencsére!

Annamari: kitartás! Szonja jól érzi magát odabent ezek szerint. Amúgy is elsejére várjuk, ugye? Remélem oviban kiderül a probléma!

Mi holnap megyünk a bölcsibe, első nap... Kíváncsi leszek, majd jelentkezem.

Jó éjt!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Évi!
Sok sikert a bölcsihez!!!!!!
Te mikor tudod meg, hogy ki lakik odabent? Mikor mész uh-ra????

Franci!
Boldog születésnapot!!!!!!
Kép

Jó lett az új avatarod, nekem az előző is nagyon tetszett. Miért cserélted le????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Annamari!
Köszönöm szépen! Nagyon jól esett, hogy gondoltál rám.
Avatar: A kislány azért volt mert mindig ilyen kislányról álmodtam. Aztán Gergő kinézett magának egy kislány az újságban. Szép barna hajjal, barna szemmel. Kicsit olyan mint Réka. Múltkor még apának is megmutatta, leadta a rendelést hogy milyet csináljon.
És ezért lecseréltem. Az egérke tetszett csak. Aztán szereztem magamnak egy kabalamacit. a képen látható pandát.
Mikorra vagy kiírva. Nem szeretnél egy ilyen „szép” napon szülni?

Szilvi!
Nagyon jó hogy már csak a szopi van. Ügyes Matyi!

Teri!
Hogy vannak a lókötő iskolások? Gyere csak panaszkodni, lelkednek is jó ha leírod.

Maryka!
Gratulálok a kisfiúhoz. Megértem a családságodat. Én is lehet egy ici-picit szomorú lennék. De biztos hamar elmúlik és csak az öröm marad. Két szép egészséges kispasi anyukája leszel.

Danyu!
Gabónak kibújt a fogacskája?
Boró már mászkál. Én örültem ha ennyi idősen kúszott a fiam.
Nagyon szépen haladtok a házzal. Majd kérünk képeke is, hogy milyen szépek lettetek.

Beze!
Hol voltatok?

Évi!
Élménybeszámolót a bölcsiről!!!

Angie, Boni, Kri, Panni, Pandi!
?????
franci
 
 


Franci!
Csütörtökre vagyok kiírva. Én már nagyon mennék szülni, de úgy látszik nálunk a lányok lusták. Rékával is 5 napot ráhúztam.

Milyen édes Gergő, hogy már kinézte magának, milyen kistesót kér. Drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!! ez a kabalapanda hozzon szerencsét!!!
Én meg küldök neked 4 levelű lóherét:
Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!
Köszi a megértő füleket :D

Franci!
Boldog szülinapot! :D

Azt hiszem lepihizek, mert furin érzem magam :roll: pedig annyi pakolni valóm van :?

Lillanyuci!
Volt már apának a műtét?

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

franci: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Édes Gergő már csajozik? Remélem sikerül hamar a megrendelést "postázni" neki!!! :D

Annamari: csütörtökön megyek uh-ra, kíváncsi leszek megmutatja-e magát az albérlőm. Ha nem, akkor is 4 hét múlva tuti kiderül, mert a magzatvízvizsgálatból kiderül, arra meg szerdán megyek! Érdekes, hogy sokkal jobban izgulok mint Lillusnál (vele is voltam), pedig tudom hogy nem fáj, pár perc az egész, és mégis. Mindegy, mindjárt túl leszek rajta!
Minden nap gondolok rátok! Várjuk nagy szeretettel Szonját!

maryka: köszönöm érdeklődésedet, még nem műtötték meg. Csüt-ön megy dokihoz, akkor tudjuk meg a műtét időpontját. A ct-n kiderült, hogy nem csak egy orrpolipja van, hanem több is, + orrsövényferdülés. Szegénykém... Majd ápolgatom.
Pihenj csak, amíg lehet :wink: , a pakolnivaló megvár!

Bölcsi: hát lányok, nem tudom mit csináljak! Ma 2 órát voltunk ott, Lilla jól érezte magát. Nagyon aranyosak a gondozónénik. Tisztaság van. Rengeteg játék. Tornalehetőség. ÉS MÉGIS. Nem tudom, hogy ott tudom-e hagyni... Egy kislány nagyon sírt, mert hiányzott az anyukája. És erre az jutott eszembe, mi lesz, ha az én gyerekem fog sírni? A szívem szakadt meg így is. Meg némelyik gyerek olyan durva... Jaj, jaj, jaj. Apának nagyjából mondtam, hogy mi van, hát majd este átbeszéljük a dolgokat.
Akinek volt bölcsis a gyermeke, megosztaná velem a tapasztalatokat?
Tudom, hogy minden gyerkőc más, de azért érdekelne.
Én pedig még mindig nem vagyok teljesen rendben. Lassan 2 hete vagyok beteg, már nagyon unom, hogy hálótársam az Uramon kívül még mindig az orrcsepp!

Csatlakozom francihoz, többiek? Boni, pandi, kri?

pruci: milyen volt a mai nap?

szilvi: ügyesek vagytok! Csak így tovább!

Megyek elmélkedni!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Maryka, Évi!
Köszönöm szépen!

Annamari!
A 4 levelűt eltettem.

Évi!
Csajokba a szőkét szereti a fiam.
Barna hajú tesóként kell.
1,5 éves kora óta csajozik.

Bölcsi:
Nehéz téma.
Én kényszerűségből adtam be. Muszáj volt dolgoznom.
Ha lett volna kistesó akkor gyerekmegőrzőnek használtam volna, míg én dokinál vagyok.
Igaz mi így se sokat jártunk. Sokat volt beteg.
Először Gergő is jól elvolt. Aztán jött, hogy a fejét a betonhoz verte. Utána meg szólt hogy később menjek érte, mert nem tud uzsi után játszani, vagy az udvarra kimenni.
Hogy a gyerekeknek jó e?
Te hogy bírod a babával és Lillával?
Mennyire fog Lilla unatkozni veletek?
Van e egyidős gyerek Lillával a környéken akikkel sűrűn lehet talizni?
Mikor vinnéd oviba? Jövőre, 2 év múlva?
Én most 2 év távlatából ezt mérlegelném.
Őszinte leszek: utáltam a bölcsit. De csak azért mert ott kellett hagyni a gyerekemet. Gergő rengeteg szeretetet kapott, és nagyon sok mindent megtanítottak velük.
franci
 
 


Sziasztok!

Franci! Boldog szülinapot!!!!!
Az iskolások jól vannak, én már kevésbé. Akkor leírom a múlt heti kiakadásom okát: lent voltunk az udvaron, erre a fütyimutogatós elkezdte a fenekét mutogatni a negyedikes lányoknak. Koleganőmmel odamentünk h a lányokat elzavarjuk, ő meg kapjon egy kis ejnye-bejnyét h ilyet nem csinálunk. Erre odajött hozzám 4kézláb, átölelte a lábamat és elkezdte a fenekemet fogdosni. Megfogtam a kezét h akkor ezt nem, mire a másik kezével előről kezdett el fogdosni. Azt hittem h pofán vágom. Én ezen annyira kiborultam h remegve jöttem haza. Utána órán voltam én nagy csöcsű, nagy seggű, nagy hasú, pofátlan... Miért kell nekem ezt eltűrni? A gyerek mindent megtehet, a pedagógus meg még jól fel se pofozhatja. Hurrá! Jó a pedagógus lét. Komolyan már azon goondolkodom h elmegyek a tescoba vagy az auchanba pénztárosnak.

Maryka! Gratulálok a kisfiúhoz!

Évi! Szegény férjed! Remélem hamar túl lesz a műtéten! Jobbulást neki!!! A mai napom 'isteni' volt a múlt héthez képest, most csak rosszak voltak. Nem tudom meddig fogom ezt az osztályt kibírni, remélem már nem kell sokáig...

Bölcsi: nehéz döntés. Nekem muszáj volt beadni, de nem bántam meg. A beszoktatás nagyon nehezen ment, minden nap egy kínszenvedés volt, nem akart aludni, a többieket se hagyta. De jó 2 hónap alatt eljutottunk oda h megszerette. Onnantól kezdve minden rendben ment. Szerintem azt gondold meg nagyon h egy kistesó mellett megbír-e kűzdeni azzal h neki el kell mennie, m ott a tesója. Ez a legnehezebb.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Petra ma reggeli dumája: a hétvégén vettünk 2 erdei gyümölcsös joghurtot ami nem ízlett neki. Ma reggel ideadta a másikat és közölte: anya, ezt most edd meg te, mert én már öreg vagyok ehhez...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Danyuci!
Remélem, hogy Gabó már jobban van! Mit fogtok ti csináni, ha egyszer készen lesz az a ház?? Halálra unjátok magatokat :wink: csak viccelek persze, már éppen ideje, hogy élvezzétek a kemény munkátok gyümölcsét! Mikor tervezitek a költözést??

Maryka!
Hááát ha valaki, akkor én nagyon megértelek!! s te tényleg még fiatal vagy, akár az sem kizárt, hogy még lesz kislányod :wink: Az az igazság, hogy a mai napig vágyakozva nézem a kiscsajokat, de emlett nincs hiányérzetem mégsem amikor itthon körülnézek :wink: S nagyon soxor kértem már Matyitól is elnézést, s iszonyat furdalt a lelkiisemeret, főleg amikor olyan kicsiként ott feküdt az inkubátorban...azt hittem belepusztulok, s kértem, hogy bocsásson meg, hogy annyira kiborultam, amikor megtudtam, hogy ő az AKI...szólval megértelek, ez egy véget nem érő vágyakozás, s mégis teljes az ember élete :wink: Vigyázz magatokra, tényleg az egészség a lényeg!

Évi!
Téged is megértelek :wink: Nagyon!!! Nehéz őket otthagyni, főleg, hogy ennyire ragaszkodunk hozzájuk, s mostanában szoktam azt gondolni, hogy mindenkinek (még az unszimpatikus ovónéninek is) igaza volt, aki azt mondta, hogy én nem akarom Marcit "elengedni"...lehet, hogy nálad is ez lesz, főleg, hogy Te is babát vársz, s legbelül tudod, hogy otthon leszel még ő bölcsiben van! De azt kell mondjam, hogy most olyan nyugodt lennék, ha tudnám, hogy hasolnó korú babákkal játszik, s rendszeresen kiviszik levegőre, akkor is, amikor mi itthon "csúszunk" vagy csak fáradtak vagyunk és soxor könnyebb bekapcsolni a tv-t...mondjuk mi elég "szobacsalád" vagyunk, azaz nem az a parkba járós, kirándulós :oops: :oops:

Hétvégén már voltunk Matyival egy kicsit vásárolgatni északon, majd másnap a két kicsivel Állatkertbe...jó volt nagyon, ilyenkor érzem, hogy nagyon kell a kimozdulás...gyerekestől 8) csak még nagyon bonyolultnak érzem, de nehéz nekiindulni, utána már megy, mint a karikacsapás...ja, s a legnagyobb baj, hogy az éjszakai nagyon kevés, s rendszertelen alvástól nappal is nagyon kimerült tudok lenni (hullámokban tör rám)

Hiányzók jelentkezzetek!

Én most rohanok, mert kicsinek enni kell, nagynak már ébrednie kéne, mert este nem lesz alvás!

Bocsi, ha egy kicsit össze-vissza voltam!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Ja, és Petra ma közölte az óvónénikkel h neki kistestvére lesz. Meg is kérdezték h tényleg? Mondtam h nem, de gondolkodunk rajta...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Franci, nagyon boldog szülinapot!

Köszönöm a hiányolást. Nagyszülőknél voltunk ma jöttünk haza.
Zsombi nagyon jól érezte magát. Hiányolta is a nagyikat , ők miért nincsenek itt. Csajok napról napra egyre édesebb ez a gyerek :).
Csak ámulunk, bámulunk hogy mennyi mindent tud már, és mennyi mindent megért.

Csütörtökön megyek uh-ra, doki pontosítja pocilakó korát. Aztán 11-én a 12 hetes uh, meg kombi teszt. Ha ezekkel rendben lesz minden utána csinálok vonalzót.

Betegeknek jobbulást.

Ne haragudjatok hogy szinte csak magamról írtam, igyekszem visszaolvasni, és reagálni.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

franci: olyan jó kérdéseket tettél fel!!! Átgondolva a dolgokat, és tényleg ezekre a kérdésekre válaszolva megyünk holnap is, mert sajna nincs korabeli gyerkőc, akivel tudnánk bandázni néha, és ahogy Szilvi is írta biztosan könnyebb lesz ha már megszületik a tesó és tudom majd, hogy korabeli gyerkekkel van, levegőzik, játszik. Ha meg néha itthon akar maradni, hát maradjon. Egyenelőre így gondolom, meg persze megkérdezem majd az ő véleményét is.
Ovin még nem gondolkodtam. Elvileg nem mehetünk majd ha én itthon leszek a tesóval. De majd meglátjuk. Ha szeretni fogja a bölcsit, akkor utána mehet egyből oviba is.

pruci: édes "öreg" kislányod! :lol: Ezek szerint mindnyájan szeretnétek már azt a kistesót! Hamarosan....
Nem is tudom, mit csinálnék a helyedben! :evil: Ehhez kell ám önmegtartóztatás! Az ilyen gyereket úgy po.án kéne csapni, hogy csak na. A szülők mit szólnak ehhez a viselkedéshez? Ő is kissebbség?
Bölcsi témával kapcsolatban úgy gondoltam, ha lesz olyan nap, hogy nagyon nem akar majd menni, akkor nem megy. Majd meglátjuk.

Szilvi: olyan jó, hogy már Matyit is el lehet vinni erre-arra! És tényleg kell a kimozdulás... Nemalvást sajnálom, remélem hamarosan rá fog jönni ez a kislegény, hogy az éjszaka alvásra, NAGY alvásra való :D

kri: gyermekeink fejlődését napról napra nyomonkövetni csodálatos dolog! Hajrá csütörtök! Én is akkor megyek uh-ra, majd egyeztetünk! :D

Jó éjt mindenkinek!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


mi tegnap elkezdtük a családi napközit.. már kimehettem egyedül pisilni :)))
ma már megpróbáljuk, hogy kiugrom a boltba...Zsófi és Ildikó szeretettel veszik körül az aprónépet, és ők is őket.. nincs bennem semmi negatív érzés hogy otthagyjam e.. szóval az előző hely nem az én hülyeségem volt, hanem az anyai érzések! olyan büszke voltam a fiamra, ő volt az egyetlen, aki egyedül evett kanállal, pedig a többi fiú is hasonló korú.. és ebéd után fogta a tányérkáját felállt és odavitte a mosogatóhoz :) itthon is mindig elpakolja az ottfelejtett poharakat! tiszta apukám :) ő is akármerre megy pakol..
:wink:

Pruci eléggé car helyzet ez.. :cry: nagyon drukkolok ám!

Franci neked is !


Lillaanyu nekem az első helyen volt rossz érzésem, oda nem is vittem ZSigát..itt szerencsére nincs..


Danyu sajnálom, hogy már megint nem tudtunk találkozni :8 sajnálom GAbót, a házikó előrehaladott állapotának örülök! :) talán karácsonykor :)


MINDENKIT PUSZILOK!!!
ja profi sminkes tanfolyamra megyek :oops: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Pár napja nem tudtam jönni, mert még mindig tart a házunk szigetelése, nagy a felfordulás, és az idő is úgy néz ki, hogy ellenünk dolgozik. Sajnos Szilárd is lebetegedett. Olyan régen volt már beteg, hogy lassan azt kezdtem hinni, hogy már nem is lesz az :) Ráadásul úgy, hogy állítólag az oviban még orrfolyós sincs. Arra tippelek, hogy éjjel fázhatott meg, mert amikor lerakjuk, mindig nagyon leizzad, és utána gondolom attól fázhat meg. Ma még elment az oviba, mert csak egyet-kettőt köhögött, és mondták az oviban, hogy ettől még nyugodtan mehet, de most telefonáltak, hogy fél egyre menjek érte, mert 37.5-öt mértek neki, és a hangulata is megy lefele. Fogalmam sincs, hogy ilyenkor menjek-e már vele orvoshoz, vagy várjam meg a holnapot, hogy merre alakul a dolog. Ti hogy szoktátok? Otthoni ápolás, vagy rögtön orvos, hogy lássa, hogy nem-e indult el a tüdeje felé. Kicsit rutintalan vagyok az ilyenben (szerencsére).

Bocsi, hogy most nem tudok külön írogatni, de öltöznöm kell, és irány az ovi. Velem minden rendben, elég nehéz már a pocakom, 11 kg-nál tartok, amit meg is éreznek a hátizmaim. Reggelre akar szétszakadni. Apa néha maszírozza, ami kifejezetten jót tesz. Remélem, én nem fogom elkapni Szilárdtól, nem hiányozna most ilyensmi.

Annamari!
Azért nem szeretélek beelőzni, mégha tovább is hordanád egy héttel. Nekem még az is korai lenne. Okt. 20 a kitűzött cél. Utána nem bánom, sőt.

Mindenkinek sok puszi, és bocsi-bocsi az önzősködésért.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


na elmentünk a csanába.. elindultunk játszótérre, én előtte már mondogattam Zsigának, hoyg el fogok menni a boltba, de visszajövök, addig ő játsszon többiekkel és fogadjon szót Ildinek és Zsófinak. persze játszón elrohant tőlem, játszott, egyszer csak észrevette hoyg elmentem nem vagyok ott.. odarohant a kapuhpoz, görcsös kapaszkodás, senki és semmi nem érdekelte csak sírt csak sírt 20 percen keresztül amíg visszamentem.. utána már az ebédjét sem ette meg

holnap kíváncsi leszek.. na mindegy szegénykémnek muszáj lesz megszoknia

majd rájön, hoyg anya visszajön érte, nem hagyja el!
Vendég
 


Köszönöm a jókívánságokat!

Angie,
Én szaladok vele a dokihoz. Pontosabban hozzánk kocsikázik a doktor néni. Gergőnek muszáj levinni hamar a lázát. A szíve miatt is, és hogy ne menjen nagyon fel.

Boni,
Kitartást! Szegény Zsiga.
Megyek hozzád tanulni. Néha kéne a fejemre vakolat. De nem nagyon tudom mi a jó.

Teri,
Nem semmi egy gyerek. Hogy bírjátok ki hogy ne verjétek jól el? „Én laposra vertem volna.” Vagy otthon tényleg verik és azért ilyen. Ez már komoly viselkedés zavar.
Jó dumái vannak Petrának.

Szilvi,
A meleg miatt nem jártok el otthonról? Gergő imád csavarogni. Délutánonként órákig levegőzünk.

Kri,
Persze hogy Zsombi édes, hiszen a te fiad!

Évi,
Szerintem is jó, ha kedve van megy, ha nincs marad veletek otthon. Lehet a tesóval olyan jól ellesz, hogy kiveszed a bölcsiből. [/url]
franci
 
 


Szilárd itthon, de a hője azóta sem ment feljebb. 37,3-at mértem, miután hazahoztam, aztán alvás után sem ment feljebb, úgy, hogy semmit sem kapott. Mondjuk, étvágya nem volt az oviban sem, pedig ott mindent meg szokott enni, sőt még az egyik kisfiú szülinapi tortájából sem evett. Most adtam neki tejbegrízt, azt kérte. Holnap reggel elviszem dokihoz, úgyis megy apa a szomszéd falú háziorvosához (jóban vagyunk velük) fülmosásra, és egyúttal elviszem Szilárdot is, hogy hallgassa meg a hátát. Köhögése elég csúnya, bár egyáltalán nem köhög sokat. Most épp mesét néz, és jó a kedve. Az arcocskái jó pirosak, ez is jelzi, hogy valami nincs rendben.

Annamari!!!!!
Ma nem jelentkeztél! Minden rendben, egyben vagy még?

Franci!
Én is futnék az orvoshoz, de itt Vácon az ügyeleten kiröhögnek, ha csak egy hőemelkedéssel beviszem. A saját dokink pedig csak holnap déltől lesz, és ő nem jön házhoz (ide hozzánk a falúba legalábbis nem jön ki, csak ott helyben Vácon). Nálunk pedig nincs gyerek-háziorvos :( Szilárd elég jól reagál a lázcsillapítókra, legtöbb esetben ha hőemelkedése lesz, ejjelre kap egy adagot, és másnap már kutya baja, azaz nincs láza. Én inkább attól félek, hogy nehogy elinduljon a füle felé, mert ha egyszer fülgyulladása lesz, akkor utána megmarad a hajlam, és lehet, hogy minden megfázás a fülére fog menni. De az sem jó, ha lefele indul el, és tüdőgyuszi lesz belőle.
Ja, és potólnám a lemaradásomat: Boldog szülinapot!!! :)

Szilvi!
Biztos tök jó volt az állatkert. Én addig halogattam Szilárddal, hogy most már nem is mehetek, mert el vagyok a hosszú sétáktól tiltva. Nyáron a melegben nem akartam, mert a kánikulában a legtöbb állat úgyis elbújik a vackába. Gondoltam, hogy majd a szép napsütéses ősszel, de se napsütés, se szép ősz, se engedélyem az állatkerti sétához :twisted: Na mindegy, majd tavasszal elmegyünk a két gyerekkel :) Matyika lassan 4 kiló lesz?

Danyukám!
Te aztán nem ismered a fáradtságot! Ennyit dolgozni!!!!! El sem tudom képzelni, hogy honnan ez a sok energia. Az igaz, hogy a "te korodban" :lol: még nekem is ennyi energiám volt, de nem rohangált két gyerek körülöttem. Nagyon szépen haladtok, és így tényleg bent lehettek karácsonyra. Nagyon drukkolok!!! Olyan jó a saját vackodban ünnepelni :) Mi is december közepén költöztünk, és nagy hassal a kis házunkban ünnepelhettünk apával.

Teri!
Még olvasni is rossz ezeket a sulis történeteidet. Hihetetlen, hogy ide fejlődött a világ, és valóban nem lehet büntetni, mert akkor a tanár kerül bajba. Na látod, nekem pont emiatt ment el a kedvem a tanítástól már a fősulis gyakorlaton. Neked sok kitartást, amíg megoldódik ez a helyzet, de inkább egy babák kívánok a pocakba! Az lenne a legegyszerűbb befejezése ennek az egésznek.

Kri!
Én is így vagyok Szilárddal. Már a negyedik életévét tapossa, de még mindig rácsodálkozok, hogy milyen egy gyönyörű gyereket kaptam én a Jóistentől. És itt van egy másik a pocakomban, akinél hasonló szépségre számítok :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok a te pocilakód nemére! Minden rendben lesz azokon a vizsgálatokon, és szép vonid lesz :)

Maryka!
Még nem is gratuláltam az öcsikéhez. Engem kifelejtettél a két-fiús anyukák listájából. Ne aggódj, megszokod az érzést. Én teljesen biztos voltam benne, hogy a második gyerekem is fiú lesz, és nem is ért csalódás, amikor megtudtam, hogy valóban az, de utána nem mondom, hogy nem ugrott be többször is az agyamba, hogy lehet, hogy sosem fogom megtudni, hogy milyen érzés, ha van egy lánya is az embernek. Ilyenkor elkeseredtem egy pillanatra, de hidd el, Gyurikádnak nagyon jó lesz, hogy öcsikéje lesz. Én már látom a lelkiszemeimmel, ahogy játszik a két srácom. És te fiatal vagy még, lehet akár még két lányod is. Nekem már nemigen, sőt, egyre jobban azt érzem, hogy nem, hiszen keményen megvisel ez a terhesség is, és 40 fölött ez már csak rosszabb lesz.
Rosszulléteid még vannak?

Évi!
Egy kicsit még próbálkozzál. Idő kell, és lehet, hogy egyik napról a másikra fog átállni. Ha most feladod, akkor nem fogod már tudni beadni, mert ha itt lesz a tesó, akkor nem is ajánlott elkezdeni a lelki összezavarodás miatt.

Boni!
Ugyanazt tudom mondani, mint Évinek! Még adj egy kis időt magatoknak, aztán meglátjátok, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

Sucer!
Cukipofa a kisfiad. Az öcsém és köztem is ennyi a korkülönbség, és sajnos amikor mi voltunk kicsik, nem figyeltek ennyire oda a testvérféltékenységi témára. Egy 6-7 éves lány teljesen másképp reagálja le a féltékenységet, mint egy 3-4 éves, aki kimutatja hisztivel vagy bármilyen más fajta sztrájkkal a féltékenységét. De egy 6 éves gyerek már okos, és magába folytja. Én is ezt tettem, anyuék pedig azt hitték, hogy minden rendben velem. Később aztán kijöttek a gondok, és felnőtt korunkban derült ki, hogy nem tudtunk egymással kezdeni. Most, hogy mindketten szülők lettünk, kialakult köztünk egy kapocs és kezdjük megtanulni, hogy hogyan viszonyuljunk egymáshoz, így 35-höz közel és én majd 40 évesen. Lehetett volna ez másképp is, de sajnos erre senki nem figyelt oda. Jól is teszed, hogy te ilyenekre is odafigyelsz, mert te tudod őket egy hullámhosszra hozni.

Pandi!
Te merre vagy? Nagyon eltűntél! Csaknem??!!???

Panni!
Gyere légyszi, mesélj, hogy hogy érzed magad. Minden rendben? Ha nem jelentkezel, írok sms-t (és ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek :wink: )!

Remélem, nem hagytam ki senkit!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Még egyben, csak nem írtam ide. :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd csütörtökön kell mennem nst-re.
Néha olyan nyüginek érzem magam. Újra visszajött a hányás-hányinger :( :( :( , alig várom már, hogy ott legyek a szülőszobán.
Apától is folyton kérdezik, hogy mikortól akar szabira menni, mintha 100 %-ra tudná, hogy mikor is szülök. :? :? :?

Teri!
Ma is volt a Híradóba, hogy egy nevelő pofon vágott 2 gyereket. Te jutottál eszembe. Persze az ilyen szemtelen gyerek mindent megtehet. Én is tök csodálkozok, hogy milyen gyerekek is vannak mostanában.
Mikor Levente megszületett, az volt a parám, hogy lehet, hogy anyagyilkos lesz belőle. :oops: :oops: :oops: :oops: tudom hülyeség, de mára már elhessegettem ezeket a gondolatokat. Én hiába teszek meg érte mindent, óvom, csúnyán nem beszélek előtte, de ha belekerül egy olyan társaságba, sajnos tehetetlen leszek. Ha tiltom, akkor csak azért is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Na jól van, befejezem ezt a sületlenséget. :oops: :oops: :oops: :D :D :D

Panni!
Hogy vagy? Kiderült már, hogy kiscsaj vagy kisfiú lesz???? Légyszi, légyszi, légyszi jelentkezz!!!!!!!!!

Boni!
Persze furcsa Zsigának, hogy egyedül marad, de majd megszokja.
Réka ma is és tegnap is sírt, hogy ne hagyjam az oviba. Mondtam neki, ha nem sír, kap valamit mire hazaér. Vettem neki gyöngyfűzőt, tetszett neki, s mondta nem fog sírni. Hát kíváncsi leszek.

Évi!
Franci olyan szépen felrakta a kérdéseket, érdemes végig gondolni. Nekem sem volt szükség, hogy beadjam, jó volt, hogy 3 évig velem voltak. Ha úgy érzed, hogy Lilla megérett rá, szerintem nyugodtan.
Moti is tudna mesélni, mert Boldi is akkor ment bölcsibe, mikor Sebi született, de csak először volt izgalmas.

Moti!
Merre csavarogsz???

Kri!
Sikerült elintézni???
Drukkok mennek csütörtökre!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


sziasztok,

gyors bekukk, mert rohanok, de próbálok visszaolvasni.
hétfőn voltunk BOldival fütyikontrollon, megvolt a bemetszés is, szerencsére nem fájt neki, csak másnap egy picit, olyan jófej ez az orvos..semmi rossz élmény nem maradt Boldiban, ráadásul, amíg vártunk, éppen jöttek a bohócok a kórházban.azóta is ez a sláger itthon.nagyon jópofák voltak.

Amúgy minden ok, csak el vagyok havazva, SEbike nem sokat alszik, de nem érdekes, mert egy tünemény, továbbra is egész nap mosolyog, ácsorog,. teszi a dolgát.)megy BOldi után, mint a kisutya.(

Annamari, Te még mindig egyben? :D úgy izgulok már!!!
Évi, a bölcsit tényleg Te érzed, nekünk nagyon nem jött be, 5 alkalom után abbahagytuk BOldival, de a legtöbb ismerősnek nagyon bejött, és szeretik a gyerekek.

KépKépKépKép
moti
 
 


Annamri!
gyenge hidegfront érkezik :wink:

Moti!
Holnap esetleg el tudod hozni Raffai könyvét?

Kép
Kép
maryka
 
 


Moti!
Ez a lyány sem siet, minta anno Réka. Vele 5 napot húztam rá.

Maryka!
1 hét, s neked is félidő van.
Rám nem hatnak a frontok. :? :? :? :D :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Annamari! Még semmi jele h Szonja ki szeretne bújni? Én is érzek ám ilyeneket. Meg állandóan boldogítom a suliban a gyógypedagógust h normális gyerekem van-e h ilyet meg olyat csinál...

Angi! Én is abban bízom h jön egy kisbaba hamarosan. Bár már addig jutottam h inkább a tescoba megyek pénztárosnak. Ez azért jó, m a koleganőm meg az auchanon gondolkodott el árufeltöltőnek...

Moti! De jó h ilyen jól viselte Boldi a dokit! Nagyon ügyes nagyfiú!

Kri! Holnapra drukkhegyek!

Boni! Az anyai szív mindig megérzi h mi a jó a gyereknek. Valami biztos volt a másik helyen h megérezted. Itt biztos jó helyen lesz Zsigi!

Képzeljétek, Petra ma az oviban a szó szoros értelmében pofára esett, szegénykémnek úgy bedagadt a szája. Ráadásul estére be is lázasodott. Úgy sajnálom szegényt.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Annamari! He-he egyszerre írtunk... Már válaszoltál is előre :lol: :lol: :lol:

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Danyu! Ennyi energia hogy szorulhatott bele egy nőbe! Én tuti nem bírnám. :oops: :oops: :oops: De az lesz a legjobb h végre beköltözhettek, és ezért megéri!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Angi! Sziláednak jobbulást! Voltatok dokinál vagy reggelre elmúlt?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!

Leragadnak a szemeim, így most csak pár sort írok, bocs mindenkitől...
Ma délelőtt lecsapolták a magzatvizünket, hááááát Lillusnál nem volt ilyen fájdalmas sem a beavatkozás, sem az utána következő idő. Egész nap fájdogál a hasam - most is - alig bírok felkelni fekvésből. Szerencsére ma itthon volt a férjem, de holnap már megy dolgozni. Nekem meg mennem kell uh-ra meg máshova is, Lillus papáéknál lesz, így picit könnyebb.
Mindjárt bújok is a paplan alá!
Remélem holnap lesz kedve kis albérlő Mazsolámnak megmutatnia magát és kiderül hogy fiú vagy lány boxoló lakik a pocakomban!

Annamari: készülődj, holnapután elseje!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
lillanyuci
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?