Na, hát a pihi sem árt! A tejcsinek is jót tesz. Nekem muszáj az ilyet hétvégére időzíteni, mert ezt azért én sem vállalom egyedül, de még anyámmal ketten sem biztos. Tavaly a 4-el úgy voltunk, de az más. Csak szegény párom hét közben elég sokat dolgozik, és akkor pihenés címszó alatt elviszem vásárolni.... egy férfit...! szóval érted!
De böcsülettel tűrte!
Édesköményt lehet, h bevetem. anno a nagynál próbáltuk, de nem nagyon itta, csak a cumi részt rágta, erre vettünk neki cumit, és kész. Noémi a vizet sem nagyon itta cumisüvegből, de egy próbát megér. ( a 4 nagyobb gyerekemből csak az Ádám állt szóba a cumis üveggel, de ő is csak módjával, kapott némi vizet, amíg sárga volt. Most a kiciskből Joni iszogatta, és annyi. De a nagyok annyira nem, h 7-8 hósan a nyári verőben inkább 1,5 óránként szoptak egy kis első tejet szomjoltónak!)
Mi kerszülőben gyermekkel rendelkező házaspárokra bukunk, még ha nem is annyira közeli barátok, inkább régi kó ismerősök, akkor is.
Most egy jó barátnőm, régi csapattársam lesz a férjével. Őt már rég "kiiszemeltem", de már az ikrek is 2 évesek voltak, mire végre összeházasodtak. Most viszont "bejött", azóta van egy kisfia, ráadásul most augban született a kislánya.
Az ok, amiért így választunk: ha velünk történik vmi, akkor a rokonok biztos pártját fogják a gyereknek, de nem árt némi egyéb "külkapcsolat", de aaz optimista verzióban sem, hiszen a tesóink úgyis nagybácsik-nénik, miért ne tágulna a gyerekek köre!
Ja, és ha van gyereke, akkor biztos boldogul vele, meg mi is látjuk, h hogyan nevelei azokat! szóval láthatod, " roppant tudományos alapon" választunk
Különben is összesen kettőnknek van 3 tesónk, hogy osztottuk volna el a 6 gyereket??
De az is teljesen jó, ha a tesók nem csak reprezentálni akarnak ezzel, hanem komolyan veszik!Az, h külön van, meg azért tetszik, mert az ikreknek úgyis a névnapon kívül minden egybe esik, meg uaz, legalább ebben jut nekik vmi más.
Na, ezt jól lerágtam!
hol tarjátok a keresztelőt?
Claire