Meli
Koszi a felvilagositaaast
Hat nekem a 12.heten nem volt genetikai annak ugye most kellett volna lennie
es a masik helyen is irtak hogy lesz
AFP az lesz a kovetkezo alkalommal akkor leszek majdnem 16hetes de mivel ikrek voltak vgy ikreknel vgy mi bezavar es mas erteket ad ki
20.heten lesz genetikai aztan annyi...
Szulesnel 1szurit kapnak valami immunologiai valamit kalcium vgy mar nem emlexem
azon kivul kikell deritsem
Tenyleg te vgy a rangidos?
Noci
Nem titok de itt voltunk 3oras kocsiutra Atlantic cityben ott egy ejszakara megszalltunk es onnan mentunk Cape May-re az a tengerpart resze
A kepeket ugy mondtam mire feltoltom otthon tel lesz hogy olyan sok ido tuti elfog telni
Csaszitol nem felek csak a hulye miomaval ne legyen semmi gond mert allitolag meg noni fog
erdekes modon a dokim nem emlitette hogy kiveszi de a Kaalis dokimmal penteken beszeltem neki elso kerdese az volt nem e veszik ki egyuttal mivel olyan nagy hogy az is hasi mutetet igenyel
es akkor ma ne vagjanak 2szer
Kivancsi leszek mit mond majd legkozelebb megkerdezem
Itt szerintem senki nem megy magankorhazba hacsaknem hollywood-i star
itt mindenkinek tb-je van es arra megy dokihoz meg korhazba ami eleg ramaty es nem jo
ha meg nincs biztositasod akkor a legszutykabb korhazban is milliokat otthagyhatsz egy rontgenert pl
ugyhogy itt ugy van,hogy attol fuggoen,hogy melyik biztosito tarsasaggal allsz szerzodesben aszerint valasztassz dokit vgy korhazat.van sok felmegyek a biztositom oldalara beutom milyen dokit keresek kiad egy csomot....csakhat ki a jo azt nem tudni es melyik korhaz?
ezt a neten letudod csekkolni rakeresel miket irnak rola hany csillagot adnak neki vgy a korhaznak...az orvos amugy egy kulon rendeloben fogad vegig es a nagy v izsgalatokra mesz csak a korhazba na meg szulni.
Ugyhogy talan az otthoni meg normalisabb is
de majd ha e\ljon az ido csinalok kepeket a szobaban megmutizom
Hat apacskanak ausztralia jon be allandoan
angolul beszelnek neki van allampolgarsagija is nem kell sokat melozni olcsobb az elet is szep is.Japan draga hazat ha szeretnel tuti nem kapsz pl olyat ami megfelelo mert ott egymas hatara epulnek a hazak nincs kert vgy ilyesmi
hacsaknem messze a varostol.Amcsiban meg a nyugdijas eveit toltene
Jah es japanban ha angol suliba kuldod a gyereket az marha draga de ausztraliaban angolul megy a suli de egyenlore abban maradtunk talan kicsit jo lenne japanba menni...de akkor meg nehez megint megindulni
szzal nem jutottunk semmire de a lakas szerzodest csak decemberig hosszabbitottuk meg azaz meg akar koltozhetunk is decemberben
Bar ha itt szuletik a bab akkor amerikai allampolgarsagot kap ami meg szinten jo es szeretne a parom ugyhogy nem tudom mi lesz
Anyosek orultek a hireknek
Nem tudjak,hogy lombik baba bar mikor megkerdeztem apacskat azt mondta ot nem erdekli ha elakarom mondani mint ahogy az sem ha a haverok elott kiderul.Szal majd talan egyszer de nem most nehez lenne elmagyarazni ugy hogy nem is ismerik az elozmenyeket
Az eskuvorol kerdeznek hogy most akkor egyben lesz a szulinappal?Hat meg nem dontottem el hogy legyen
Hat vettunk 2absztraktot vgy milyen a nappaliba apacska ngyon boldog ngyon tetszik neki mar fent van a falon
en valasztottam egy videki tajkepet sok napraforgoval fakkal hegyekkel es kishazakkal a hatterben a kep kozepen meg egy foldesut megy keresztul
ngyon tecc
a masik meg a kisszobaba megy egy gyonyoruen szines kis patak amiben kis vizeses van korben szines novenyekkel
A teszt az ilyen:
http://www.google.co.jp/images?hl=hu&rl ... 59&bih=552
Teszt
Reggeli pipit belepisiled egy kis poharkaba felszivsz az injekcios tuvel 20ml-t belefexkendezed ebbe a kis muanyad tegelybe aminek luk van a tetejen es mar van benne valami por szeru valami.korkorosen elkezded lotyizni 10mp-ig es aztan egy fehez alapu valamire rakod es varsz 10percet
aztan ha meregzold szinu lesz akkor fiu ha narancssarga akkor lany
nem oldalrol kell nezni mert akkor a pisin nezel keresztul hanem ez a por szeru valami az aljan elszinezodik ezert kell feher alapu valamire tenni magad ele az asztalra es ugy nezni.Majd arrol is hozok fotot
Vitamin
En is febimiont 800-at szedtem de az csak a 12.hetig volt utana jonne a femibion 400 de abban halolaj van azt meg en nem szedhetem
ezert itt kaptam egyet amiben allitolag a DHA-kivonatot nem halbol nyerik hanem tengeri algabol...de kiderult addig addig erdeklodtem,hogy valami iodion is van benne amit szinten halbol nyernek ki es meg mielott valtanom kellett volna kertem ezt a bogyot a dokitol irja fel amit most szedek ez 100% halmentes
hat tb tamogatottan 7000 azert a femibion is van vgy 5000nem?es nem is tamogatott
ez azert az usa szerintem normal ar bar mikor eloszor kifizettettek 16ezer ft-t wazze fulem ketteallt.
Ember aszongya tuti nem neztek hogy van bizotsitasom...eltettem a blokkot es ra egy hetre visszavittem...visszadtak a piiizt
Na akkor szavazas ugy all 1-1
1lany 1fiu en meg nm tudom nem erzek semmit de talan fiu
en hol azt mondom mikor beszelek rola hogy she vgy hogy he az angolban ugye egyik a fiu masik a lanyra szol
ugyhogy mikor mi...apacska ngyon bennevan a dolgokban es mar alig varja kideruljon mije van a labakozott bar azt mar most megmondta ha lany lesz akkor magantanulo lesz
otthon semmi utcara menes