Jó reggelt Kismamik!
Minden rendben....izgalmas napok, igen....!
De Dalmus olyan jól befészkelte magát, hogy a pénteki ijesztgetés után nagyon nagy a nyugi...!
Vannak kicsi nyilallások, húzódások és gyakran keményedik a pocim, de Dalma jól van!Kedden NST.
Apa már tűkön ül.....
Én meg azon imádkozok, hogy ne kelljen oxi.........
Na de majd alakulnak a dolgok, bent nem marad az tuti!
Tegnap a szomszéd néninek hoztunk el az Illatos úti menhelyről egy kutyát....persze végigbőgtem az egészet, mert szivem szerint az összes kutyát elkoztam volna.....hogy mi van ott, fekszenek a betonon, egy tál viz és kaja előttük....semmi alattuk...remegtek, ha a ketrec elé álltál egynémelyik kutya annyira megijedt, hogy összepisilte magát....szerintetek mit élhettek át ezek a szerencsétlenek?
Volt egy pincsikeverék....az olyan keservesen sirt, benyúltam, hogy megsimogatom...nem akart elengedni...odaszoritotta a kézfejemet a fejecskéjével az egyik rácshoz....és keservesen nyüszitett, hogy ne hagyjam már ott...persze a simogatástól örömében ez is összepisilte magát....Apa, csak húzkodott és mondogatta, ha tudtam hogy igy fogsz bőgni nem hozlak, az hiányzik csak hogy itt megszülj Nekem....még most is felkavarnak annak a kutyának a szemei...Istenem...bárcsak kicsivel nagyobb lenne ez a lakás...tétovázás nélkül elhoznám.......
Ma délután mennem kell a pesti rokonomhoz, mert 75 éves és eladta a családi házat amiben élt.....vett egy kisebb lakást, viszont a cuccainak nagy részét nem tudja magával vinni...rengeteg régisége van, igy kihivtam egy régiségkereskedőt, hogy becsülje fel az értékét a dolgoknak és ha megfelelő lesz az ár....el is viszi őket!
Hát nagyjából ennyi, ma Anyósnál eszünk......
És még egy jó hir...Apa nem megy vissza Bécsbe.....már itthon marad velünk, a pesti irodából dolgozik majd! Tegnap mondta meg! Örülök neki nagyon...talán emiatt is szállt meg ez a nagy nyugalom, amit érzek!
Majd még jelentkezem! Szép vasárnapot Nektek!
Vigyázzatok Magatokra! Puszi a Pocaklakóknak is!