Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
csak pár sort írok hogy nem vesztem el...visszaolvasni most nem megy....
voltam a bababörzén szuper volt bár tényleg tömegnyomor....
viszont nem az az "összetétel" amitől mehetnékem támad(egy kissebbséggel se találkoztunk)...biztos ők másra költenek...

ezért ott voltunk fél 11től fél 4ig...

jól kifáradtunk de mindent vettem amit akartam és a tesóm 3 éves lánya illetve annak 7 éves uncsitesója iszonyúan jól szórakozott...már a buszmegállóban kidőltek annyit ugráltak...
édesek voltak...

holnap majd olvasok és tovább írok! jé éjt lányok!!!szép álmokat!!!

Kép
menion
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Mi ma egyedül vagyunk a férjem dolgozik, anyukám hoz megint ebédet, nekem csak feküdnöm kell :!: már most nagyon nehezen viselem, mert fáj a derekam, ennyit még életemben nem feküdtem, pihentem, de Cipikéért mindent :!: :wink:

Örülök, hogy jól telik a hétvégétek, Orsinál izgalmas napok jönnek :!: :roll:

További jó pihit ebben a nagyon ramaty időben :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt!

Suzy! Gratulalok a 30.hethez :lol: :wink:

Orsi! :?: :?: :?: :?: Milyen volt az ejszakad?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Noémi
köszi, kedves vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Anna!
Sok boldogságot!!!!!!!!!Szépek vagytok!Fb-n láttam a képeket! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Kismamik!

Minden rendben....izgalmas napok, igen....!
De Dalmus olyan jól befészkelte magát, hogy a pénteki ijesztgetés után nagyon nagy a nyugi...!
Vannak kicsi nyilallások, húzódások és gyakran keményedik a pocim, de Dalma jól van!Kedden NST.
Apa már tűkön ül.....
Én meg azon imádkozok, hogy ne kelljen oxi.........
Na de majd alakulnak a dolgok, bent nem marad az tuti! :wink: :P

Tegnap a szomszéd néninek hoztunk el az Illatos úti menhelyről egy kutyát....persze végigbőgtem az egészet, mert szivem szerint az összes kutyát elkoztam volna.....hogy mi van ott, fekszenek a betonon, egy tál viz és kaja előttük....semmi alattuk...remegtek, ha a ketrec elé álltál egynémelyik kutya annyira megijedt, hogy összepisilte magát....szerintetek mit élhettek át ezek a szerencsétlenek?
Volt egy pincsikeverék....az olyan keservesen sirt, benyúltam, hogy megsimogatom...nem akart elengedni...odaszoritotta a kézfejemet a fejecskéjével az egyik rácshoz....és keservesen nyüszitett, hogy ne hagyjam már ott...persze a simogatástól örömében ez is összepisilte magát....Apa, csak húzkodott és mondogatta, ha tudtam hogy igy fogsz bőgni nem hozlak, az hiányzik csak hogy itt megszülj Nekem....még most is felkavarnak annak a kutyának a szemei...Istenem...bárcsak kicsivel nagyobb lenne ez a lakás...tétovázás nélkül elhoznám.......

Ma délután mennem kell a pesti rokonomhoz, mert 75 éves és eladta a családi házat amiben élt.....vett egy kisebb lakást, viszont a cuccainak nagy részét nem tudja magával vinni...rengeteg régisége van, igy kihivtam egy régiségkereskedőt, hogy becsülje fel az értékét a dolgoknak és ha megfelelő lesz az ár....el is viszi őket!

Hát nagyjából ennyi, ma Anyósnál eszünk......
És még egy jó hir...Apa nem megy vissza Bécsbe.....már itthon marad velünk, a pesti irodából dolgozik majd! Tegnap mondta meg! Örülök neki nagyon...talán emiatt is szállt meg ez a nagy nyugalom, amit érzek!

Majd még jelentkezem! Szép vasárnapot Nektek!
Vigyázzatok Magatokra! Puszi a Pocaklakóknak is! :wink: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Anna!
Nagyon szépek vagytok....és a ruhád...tökéletes! :oops: :lol:
Sok Boldogságot kivánunk Nektek!
Nászúúúttttttttt..induljatok!
Puszi! :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Anna
É is sok boldogságit kívánok nektek, bár Én nem láttam a képeket :!: :wink: legyetek nagyon boldogok és várjátok a kis bébit nagy nagy szeretetben :!: :wink:

Orsi
Sokat gondolok Rád/Rátok :wink: Dalmus tuti jól érzi magát odabent, de majd eljön az a bizonyos idő és minden megy a maga útján, drukk, hogy ne keljen oxi :!: :roll: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

É is nagyin sajnálom az elhagyatott és rossz körülmények között élő állatokat...lehet, hogy jobb lett volna most nem odamenned :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ágica
Nektek is sok boldogságot kívánok, azt hiszen neked most volt a hétvégén a lagzitok :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Suzy!Köszi az infót!Örülök h megoldódott a laptop ügy...ügyes a párod.Gratulálok a 30-ik héthez :!:

Evita!Örülök h jó éjszakád volt. Hasonalvás:-Én úgy hallottam h nem jó hason feküdni.

Orsi!Nagyon izgulunk...többször is gondolok rátok.Drukkolok h minden rendben legyen.
Lenne egy kérdésem...Már egy pár napja észre vettem h görcsöl az alhasam,mintha meg jönne a menszim...ma reggel is görcsölt.Szerinted be menjek a nőgyógyászomhoz holnap?A jövő héten kell menjek uh-ra.Aggódom nem tudom h miért vannak görcseim ilyen hamar,remélem nem indul meg a szülés.

Szegény kutyusok és milyen körülmények között vannak...azon a sima betonon alszanak.á

Örülök h apácska most már veletek lesz és ez nagyon jó.

Noncsi!Gratulálok a kislányotokhoz :!:

Anna!Sok boldogságot kívánok nektek :!:

Ágica!Nektek is sok boldogságot kívánok
:!:

Mi felénk nincs jó idő hol esik az eső hol el áll szinte egész nap így volt.Ma ki takarítottam az autónkat és főztünk.Tegnap nagyon el fáradtam sütés -főzés volt már erőm nem volt ahoz h takarítsak a szobába...majd a jövő héten...mindent egyszerre nem birok csinálni.A madaraknál is ki kellett volna takarítani,de ez is meg vár nem szalad sehová :lol: .
Most be fejezem megyek le pihenek.

Kellemes estét kívánok mindenkinek és jó pihenést :!:
A pocaklakóknak is :!:

Kép
erika12

Erika
Te mindig jól kidolgozod magad :shock: pihizzél többet drága :!:
Nekem van egy könyvem, "Az a 9 hónap címmel" és olvastam, hogy a 7. hónaptól jelentkezhetnek jósló fájások és görcsök is...majd kérdezz rá a dokidnál feltétlenül :!: tudom, hogy nem tőlem kérdezted, csak úgy eszembe jutott :!: :roll:

További jó pihit :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!Nem baj h írtál...nagyon örülök,köszönöm szépen.
Akkor szerinted jó lesz ha megyek a dokimhoz 28-án:?:

És h vagy :?: Te is pihenj sokat.[/url]

Kép
erika12

Erika!
Valóban igaza van Suzynak..a jóslófájások jöhetnek már a 7. hónaptól....DE....azért még korai lenne egy esetleges szülésbeindulás nálad!
És abban is igaza van Suzynak, hogy Te mindig annyit mocorogsz....sajnos el kell fogadni a környezetednek, hogy most már nem szabad megerőltetned magadat, ahogy nől a baba egyre nehezedik a súly a héhszájra....minél többet vagy fönt...GRAVITÁCIÓ-ami mellesleg a szülésnél nagy barátod lehet- húzza lefelé és a nagy aktivitásod..nem biztos, hogy most már annyira jót tesznek! :!: :!:
Lassits, pihenj..... :shock: :? :!: :!: :!:
És feltétlenül beszélj a következő vizsgálat vagy uh alkalmával az orvosoddal, mond el neki a görcseidet......nem szabad félvállról venni ezeket!!!
Pihenj Drága!!!!!!!!Kettőtők érdeke....sőt a párodé is.....meg az Anyósé is....szóval.... :!: :wink:

Suzy!
Dalmusom jól van idebent...feszeget..ezerrel, de semmi előremozdulás! Várunk!

OLYAN JÓL ESIK AZ IZGULÁSOTOK ÉS A SOK SOK DRUKK.....KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!! :oops: :cry: :oops: :D :P :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok Kismamik! Mindenkinek nagyon szép reggelt!
Orsi egyre izgibb. Dalamácska nem lesz túl kapkodós baba :) Kihasználja ameddig csak lehet. Örülök hogy már Apácskával együtt izgulhattok. Ennél jobban nem alakulhatott volna.

Suzy!Tudom hogy rossz a sok fekvés. De Cipikéért mindent. A friss levegőről se feledkezz meg, szellőztess sokat.

Szerencsére nálunk most minden rendben. Igazából nem hiszek abban hogy a túladagolt magne b6 csodákat művelt, de a pihenés meg a palástfű tea igen. Csak ajánlani tudom. Ennél egészségesebb gyógyszer nem igazán van, és szerencsére az íze is tetszik. Most megyek uhura, remélem bent is minden rendben van...én legalábbis úgy érzem.

Szép napot Nektek!

KépKép
yokka03

Az előbb írtam egy jó hosszút és erre......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Jó reggelt Kismamik!

Anna
Sok boldogságot!!! :D :D :D És érezzétek jól magatokat a nászúton!

Erika
Te mindig nagyon pörögsz! :? Ideje azt hiszem kicsit lassítani! A 34.héten még nincs itt a baba ideje! :roll: :?

Orsi
Lehet, h akkor a "nagyon megvizsgálástól" kezdtél el vérezni? És Dalmusnak még nem volt tervbe a megszületés?
Végülis nincs még elkésve! Sőt! Úgyis mondták, h szép kislányos méretei lesznek! :wink: :D :D :)
Továbbra is megy a drukk!!!!!!! :D :) :)

Gabi
A depi-űző shopping mindig bejön nekem is! :wink: 8) :) :D

Yokka
Az a szerencse, h rendeződni látszanak a dolgok! Pihenj sokat továbbra is! :)
Lenne egy más jellegű kérdésem: te meddig álmodtál a balesetedről? Mert, h lassan kezdek megnyugodni, így már emlékszem, az utolsó pillanatokra, ami előtt belénk jött, de én már tudtam, h ütközünk... És most gyakran eszembe jut... :( :? :?

Evita
Milyen volt a film? Pasival is nézhető? Csak azért kérdezem, mert az én Párom nehezen viseli az olyan filmeket, ahol nem lőnek le valakit 5percenként, vagy nem üldöznek valamit autóval/motorral és lehetőleg nagy sebességgel... (Megszeretném majd nézni, de azt hiszem nem moziba... :oops: :wink: )

Suzy
Hogy vagy?
Kell majd menned dokihoz, aki esetleg felülbírálja az ítéletet? Vagy most már biztos, h végig feküdnöd kell?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

A hétvégén kísérletezgettem, h mit bírok...
Mind a két nap én főztem, de úgy, h a Párom végig segített. Csak az volt a baj, h 1óra álldogálás után begörcsöltem. :(
Nem igazán értem én ezt! Amikor a baleset után megvizsgáltak, akkor azt mondták, h nincs méhlepény leválás, és nincs nyitva a méhszáj sem...
Vagy akkor ezek csak, ahogy írtátok jóslófájások? :? :?

Amúgy megbeszéltem Barnival, h még 2hetet minimum benn tölt, mert Apának most nincs autója, és nem tudna bejönni hozzánk! :? (Itt Vácon nincs koraszülött részleg, így ha előbb jönne, be kellene mennem Pestre... :( )

Egy viccesebb sztori: -Apropó nagy beszólások!-
(Nálunk az üzembe (mivel amúgy folyamatosan megy minden) mielőtt nagy leállás/javítás után újra indítják a gépeket mindent kipróbálnak, elindítanak, és ezt úgy hívjuk, h "funkciózás".)
A Párom mindig megjegyzi, h ne izguljak, Barni csak funkciózza a rendszert, h biztosan működjön, mikor itt lesz az ideje... :roll: :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok :!:

Yokka
Akinek miomája van, azoknak kerülni kell az ösztrogén szintet emelő készítményeket, ilyen a palástfű, méhpempő, rozmaring, cickafark, szója tartalmú szerek és teák :!: nekem is van miómám és nem iszom régóta egyiket sem, vigyázz :!: :!: :!:
www.femina.hu, ajánlom olvasd el :!:
Azért ki szoktam menni az udvarra, mert nem is bírnám egész nap levegő nélkül lenni, megfájdulna a fejem :!:

Orsi
Igazán nincs mit, most Te vagy a soron :!: :wink: mindenki nagy izgalomba van sztem és ez egy ilyen jó kis csapat, hogy mindenkinek szorítunk :!: :wink:
És ma hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Köszi jól vagyok, nagyon furcsa már most, hogy itthon lehetek, de olyan jó :!: :wink: fekszem egész nap, csak enni és pisilni kelek fel és egy kicsit sétálni :!:
Nagyon sűrűn kell pisilnem, szinte 2 óránként megyek :roll:
Jövőhét csütörtökön megyek az orvosomhoz méhszáj kontrollra, remélem minden ok lesz :!: :roll:
Cipike ezerrel mozog :lol: hál istennek aludni bírok :!:

És mit mondtak enned kell valami gyógyszert :?: sztem, ha pihensz és megnyugszol nem lesz semmi gond, csak ez idő :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Nagyon jó fej a férjed :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Orsi!Köszönöm szépen h írtál...most már meg nyugodtam és igazatok van lassitanom kéne már.Hát ma reggel 6.30-kor csörög a férjem telefonj...a barátja hívta h nem bírja be indítani az autót amit tőllünk vett meg...aszittem h frászt kapok :twisted: ...nem bírtam vissza aludni egy darabig feküdtem az ágyba aztán ki mentem a konyhába reggelit készíteni...utána el kezdtem takarítani egy kicsit...még az a jó h ma nem kell főznünk,mert van töltött káposzta szombatról...így ma többet birok pihenni.
És hogy aludtatok :?: hogy érzed magad :?: És igazán nincs mit ez természetes.

Suzy!Ti hogy aludtatok az éjszaka?és hogy érzed magad?Pihenj sokat és ne járkálj annyit.Azt elhiszem hogy nem birsz sokáig feküdni az ágyba,de most a a fontos hogy vigyázz magadra és a picire.

Yokka!Drukkolok a mai uh-ra :!: Meglátod minden rendben lesz a picivel.

Vivi!Jó hogy a párod segített a főzésbe.Pihenj sokat Te is.

Többiek jól aludtatok?
Szép napot kívánok mindenkinek :!:

Kép
erika12

Erika
É egész nap fekszem, mint már írtam, nincs jövés-menés :!: most is fekve írok :!: :wink:
Az alvással nincs gond hál istennek :!: :wink:
Te viszont tényleg pihizz többet drága :!: :wink:
Nálatok egy órával előrébb van :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
Drukk az uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++gyere a hírekkel majd drága :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!

Ma megyek 15:45-re uh-ra. Már olyan izgatott vagyok! Remélem megtudjuk ki lakozik odabent! :lol: :lol: Ajánlom neki nagyon, hogy megmutassa magát. Azt álmodtam, hogy megmutatta, hogy kislány! Hát nagyon kíváncsi vagyok. Legyen már délután!

Menion
Örülök, hogy jó volt a Börze! Én nem mentem el végül, mert a barátnőm, akivel mentem volna, nagyon beteg lett, úgyhogy otthon pihent. Nekem meg egyedül nem volt kedvem menni! Miket vettél?

Orsi
Egyszer csak megjön Dalmus! De a lényeg, hogy Apa már itt marad Pesten! Nincs miért izgulnod. Már nagyon izgulok értetek!

Erika
Pihenj most már! Beszéld meg a családdal,hogy vállaljanak több munkát ők! Mert ez így nem jó! Biztos megértik!

Yokka
Várjuk a híreket, hogy mi volt a dokinál, és esetleg képet is, ha kapsz!

Vivi
Nekem tetszett a film! Ha a párod nem nagyon szereti az ilyen filmeket, akkor nem nézhető számára! Laci se bírja, úgyhogy nem is kértem meg rá! Egyedül néztem meg!
:oops: :lol: Otthon megnéztem a a Kéjjel nappalt. Az már inkább tetszeni fog neki. Az Lacinak is tetszett. Ott lövöldöznek bőven. Jókat lehet nevetni. Tom Cruise és Cameron Diaz játszik benne!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

kinek , hogy telt a hétvégéje?sütés főzés?ma szép időnk van bár én még egyenlőre fázom ,de mire megyek haza talán már nem fogok:)holnap nem jövök dolgozni , megyünk uh-ra bár az itt van ahol dolgozom , megyünk az új személyimért és védőnőhöz is mennünk kell!holnap kapom meg az AFP-m eredményét...

Kép
böbe baba

Suzy
Az nagyon szupiii, h tudsz aludni! Ez is azt mutatja, h a szervezetednek szüksége volt a pihire.
De jó, h Cipike virgonckodik! :D :) :D Így megnyugtatja anyukáját! :)

Hát igen... :) :D :D Ez a beszólás nekem is tetszett! :D :D :D

Dokik: nem mondták, h gyógyszert kellene szednem, csak annyit, h 2-3 nap szigorú fekvés, és nyugalom. És ha esetleg vérzést tapasztalok akkor azonnal vissza. (de a kritikus időn már túl vagyunk.)

Erika
A káposzta az nagyon jó! És szupiii, h nem kell ma főznöd!

Másik sztori:
Elvitték az autót a kárrendezőhöz, (egy nagyon rendes pasas), és mikor elmondta a Párom, h sürgős lenne, mert, h kismama vagyok, és mondta, h én is benn voltam amikor történt, de mind a hárman jól vagyunk és még mindig benn van a Picur.
Erre a pasi: "akkor biztos motorversenyző lesz!"
(Ez esetben én pár év alatt meg fogok őszülni........ :roll: :? )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Evita
Elhiszem h nagyon várod mára délutánt :!: :roll: kitartás...
Gyere a hírekkel, drukk, h megmutassa magát a kis babód :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Böbe
Holnapra jó ügyintézést és drukk az uh-ra neked is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
Hi-hi! :) Pont tegnap néztük a kéjjel/nappalt! :) Azt simán kibírta! :D
Drukk az uh-hoz!!!! :D

Böbe
Mozgalmas holnapi napod lesz! :)
Neked is drukk az uh-hoz! Biztos, h kiderül, h ki lakik a pocidban!
Az AFP eredményt majd ne vedd nagyon komolyan! Az uh sokkal megbízhatóbb! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Ezek a pasik :roll: :lol:
Nem lesz semmi gond, ha lett volna már jelentkezett volna sztem, de pihi van és nyugi :!: :wink:
Barni :?: virgonckodik :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
Gratula a 20 héthez! Drukk a holnapi uh-hoz! +++++++++++++

Vivi
Hát én is megőszülnék, ha motorversenyző lenne a gyerekem. Laci szereti a motorokat! De mondtam neki, hogy válóok, ha megtanul motort vezetni! Motorunk sem lesz! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi
És neked tetszett? Szerintem nagyon vicces film! A legjobb jelenetek, amikor kómás Cameron, meg amikor Tom, és az ő szemszögéből látjuk a dolgokat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
Most ébredt fel! :D :) Pupolgatja és rugdalja a pocimat! Nagyon kis vicces! :) Ilyenkor úgy élvezem, mert tudom, h minden ok! :D :)

Evita
Tetszett! :D :) Nekem az volt a kedvencem, amikor az elején a gépen elmondja a Tom, h megölt mindenkit, még a pilótát is, de kézbe tartja a dolgokat! :D :D Erre a csaj meg csak röhög. (Mert akkor még azt hiszi vicc :D :D :D )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy!Mi igen 1 órával előrébb vagyunk.Örülök h alvással nincs gond.Jó pihenést :!:

Evita!Drukkolok a mai uh-ra és hogy meg mutasa magát h mi lesz :!: ++++++

Kép
erika12

Vivi
Igen, akkor nyugszik meg az ember a legjobban :!: :wink: É olankor mindig elmosolyodom bárhol vagyok :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika
Akkor jól gondoltam :!: pihizz Te is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Ma még nem volt! Talán szül??? :lol: :lol:

Gabi
Hol vagy?

evita10
Budapest IX. kerület

Dehogy szülök.....:-)
Vagyok csak elhavazva, ezer dolgom van...durvaaaaaaaaa! :roll:
Majd talán este leszek hosszabb ideig.... :oops:
Éjszakám nagggyon jó volt, régóta nem aludtam egy huzamban 7 órát..... :wink:
Dalmus, szokásos időbeosztásában...minden okés! :P
Csak sok a dolgom.... :?
Intézem 75 éves rokonkám dolgait..pfffffff! :shock: Nem gondoltam, hogy igy a végére még ez is a nyakamkba szakad....na mindegy nem panaszkodom, mert szeretem őt nagyon és segitségre szorul! :) :(
Na pusszantalak Benneteket! :!: :wink:
Jelentkezünk vagy igy vagy úgy! :wink:
Pusziiiiiiii!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Köszi csajok :) :)
Ideje már , hogy kiderüljön...
viszont nekem nagyon téved ez a vonalzó , nem is értem , én még csak a 18.hétben vagyok :oops: :shock:

Kép
böbe baba

Helló lányok!

Dokinál voltunk ma! :wink:

Hát nagyon úgy néz ki,hogy programozott császár lesz,okt 25 vagy 27 még nem tisztáztuk le,mert okt 4-én megyek ctg-re akkor még megnézzük hogy áll Roli.Mondta,hogy van még egy kis esély a fordulásra,de ne várjak csodát,pici a hely már.
Ha esetleg előbb beindulna valami,akkor egyből hívjam és irány a kórház.

Magnéziumot mondta,hogy hagyjam abba,vas megy tovább,amúgy a leleteimmel minden oké.

Aneszteziológussal nem kell találkoznom,azt mondta ez az ő dolga. :lol:

Mikor jöttem el a dokinak fülig ért a szája,hogy már a célegyenesbe vagyunk.Biztos nekik is jó érzés,hogy így végig követnek egy terhességet és a végén a világra segítik a babát.

Tegnap valami takony-kór jött rám,egész délután rosszul voltam,majd szét robbant a fejem :twisted: Reggelre jobb lett,de a fejem még mindig nyilalgat. :cry:

Ne haragudjatok,de most nem bírok reagálni!

Mindenki vigyázzon magára!!!!PUSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Nah megvagyunk :D Sajnos képet nem kaptam, de ami késik nem múlik.Szívhang, méretek rendben vannak, jól érzi magát a pici. Párom is örült neki nagyon...sajnos nem tudott ma sem eljönni velem. :cry: A myiomám nem változott semmit méretileg, a palástfűre annyit mondott a doki hogy ha tünetmenetes vok nem szükséges inni, de amilyen keveset ittam eddig, azzal bajt nem csináltam...szerencsére.

Wivi! Én most sem nagyon emlékszem a balesetre. Napokig voltam eszméletlen és nekem álmomban jöttek vissza a képek. Volt olyan hogy azt a pillanatot éltem át amikor ütköztem és amikor felébredtem fájt a fejem meg a rádióban szólt zene kattogott az agyamban. Nekem kb. augusztus elején volt utoljár ilyen álmom (jun.6. óta) De ahhoz hogy túl tegyem magam nagyon sokat dolgoztam. Volt olyan h. vasárnap 13 órát is, és volt olyan hogy nyugtatót vettem be, de azért mert nap közben éreztem magam nagyon rosszul. Bármikor el tudtam magam sírni. Szerintem hamarabb meg fogsz nyugodni. Gondolj arra hogy senki nem szenvedett sérülést, babód is jól van. A károtokat pedig meg fogják téríteni. Sajnos nálam nem így alakult.
lsd.:

http://www.promenad.hu/modules.php?name ... &sid=74225

Olyan jól esett az ebéd és most az erkélyen szivárog be a szomszéd rakottkrumplijának illata. Lemegyek és megverem. :D Éhes vagyok megint...de nekem nincs rakottkrumplim.

KépKép
yokka03

Yokka
Tök jó, hogy minden rendben van Babóval!! Látod nem kell izgulni! Nemsokára én is indulok a dokihoz! Olyan izgatott vagyok! :lol:
A balesetet sajnálom! Nagyon durván nézett ki az autó! Elég ijesztő! Örülök, hogy lelkileg is kezdesz rendbe jönni! Babó elfeledteti veled a rossz emlékeket!

Gabi
Kár, hogy nem okt. 23. a programozott császár időpontja! :lol: :lol: Szép neves ünnepen születne! Mindig ünnepnap a szülinapja! Na nem utolsó sorban az én szülinapomkor születne! :lol: De még beindulhat aznap! :lol: :wink:

Böbe
Nem értem, hogy miért írja rosszul a vonalzód! Már próbáltad újra csinálni? Vagy másik oldalon megcsinálni a vonalzót?

Orsi
Kár, hogy még nem szülsz! Ami késik nem múlik! Már nincs sok hátra!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!

én másik oldalon csináltam , ugyan még nem próbáltam újra...talán ha ráveszem magam...:D
pedig jól írtam be sztem mindent...

Kép
böbe baba

Haho Lányok!

Épp csak bejelentkezni jöttem, az esküvő szépen lezajlott, csatoltam egy képet, de még többet is fogok, csak azokat a nászút után.

Jók legyetek, kb jövő het csütörtöktől leszek!

Puszi Mindenkinek! :)

Kép

Kép
presario

Anna
De szép voltál!!!!!! Sok boldogságot! Jó nászutat! Élvezzétek ki nagyon! Pihenjetek sokat!!!! Hova mentek nászútra??? Várjuk a fotókat!!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok lányok!

Letelt ez a hétvége is!Szombaton is éreztem a picuromat! :D ma meg egész nap szinte mocorog! :D :wink:

Presario
Gratulálok az esküvőtökhöz!És kellemes nászútat!Merre mentek?

Yokka
Látod minden rendben van a picúroddal és ez a lényeg!!!Borzalmas lehetett a baleset!Jól összetört az autód,meg gondolom te is!

Evita
Drukk++++ a uh-hoz!Aztán mesélj és képet is kérünk ha kapsz! :D

Suzy
Hogy vagy?Hogy bírod a fekvést?Kitartást!++ :wink:

Orsi
Hogy vagy?Dalma nem akar még kijönni a pocakodból?

Puszi nektek!!! :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi
Tök jó, hogy így mocorog a Babó! :wink: Én is egyre többet érzem! :lol: Képet nem fogok kapni! Ő sose ad! :( Nem tud! Múltkor is csak úgy volt képe, hogy felvette Laci videóra és és abból készítettünk képeket! Majd a 18 hetesre jön még el Laci.Akkor megint felvesszük videóra!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Ugye milyen jó érzés hogy mocorog? :D :wink:
Akkor majd a fejleményeket várjuk!Én is úgy kapok képet ha befizetek 625 ft-ot,én nem magánba járok.Én jövő héten megyek hétfőn uh-ra!Alig várom! :D :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Orsi
Örülök, h jól aludtál :wink: jó ügyintézést :!:

Yokka
jajjj, megnéztem...ez borzasztó lehetett, sajnálom :!:
Örülök, h minden rendben volt az uh-on :!: :wink:

Anna
Nagyon szépek vagytok, még egyszer sok boldogságot :!: :wink:

Gabi
Egy kicsit úgy érzem el vagy keseredve :roll: :?: minden ok lesz, Roli baba jól van, jók az eredmények... :roll:

Hencsi
Köszi jól vagyunk, fekszem még bírom és bírni is fogom, Cipikéért... :wink:
Meddig fogsz dolgozni drága :?:

Evita
Gyere amint tudsz :!: addig is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anita
Hogy vagy :?: hogy telik a napod :?:

A kutyánk átszökött a szomszédba, az istennek nem akar haza jönni :roll: kint voltam egy 15 percet, olyan jó levegő van, gyönyörűen süt a nap :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hát lányok nem is tudom hol kezdjem...annyit írtatok hogy jegyzettel is nagyon sok idő volt mind elolvasni...

wivi ISZONYAT!!! hiába írtad h ne izguljatok...nagyon összeszorult a gyomrom...nagyon nagyon sajnálom és drukkolok h semmi ne legyen miatta....mi az a magzatvédő öv?
a tábla meg csúcs! és jelenleg fiuk-lányok 6-6 :D

betti szép poci fotód van csini kismama vagy a játszószőnyeget meg irigylem...nem vettem mert drága volt a börzén... :cry:

evita szupi hogy mocorog!nagy öröm!remélem az álmod valóra válik a kis Norináról :D jó hogy tudtál egy jót aludni az nekem is ritkán sikerül

cukigabi védőnő ezek szerint mindenhol hasonló...nekem is a súlyméréssel kezdi meg a diétás prosikkal...de míg jó a cukrom meg nem sol a felszedett kiló addig nem szólhat smmit :wink:
progis császár? én nem bánnám ha már császár akkor tudjam mikor...

nomi nem vagy elégedetlen csak egy terhes aki külföldön van...ebből már csak az elöbbi is elég ok arra h a hangulatod érzékenyebb legyen mindenre...nigériai a párod?akkor szép barna babucid lesz :D olyan gyönyörűek a barna babák!

verdict ez a korán kelés nekem is nagyon rossz...ma is fél 6kor keltem a melóhoz...nem is marad ki az öklendezés bezzeg ha nem megyek dolgozni és alszok 9-10ig semmi hányinger...

Kép
menion
Budapest

orsi júúúúúj már nagyon izgulok érted!!!ennyit menni intézkedni hogy a fenébe tudsz???te egy energia bomba vagy!!!
a rokonodnak sok szerencsét és bár a box szerintem nem egy "szép"sport de ha bírja akkor tegye!nagy kalappal neki a meccsre...remélem nem lesz semmi baja!nem ütik szét...
a te dokidat is hívtam amikor kerestem orvost...ő már nem fogadott csak "kisterheseket" így korrekt!nem vállalja túl magát hogy aztán ne tudja teljesíteni...de hogy kutyatelepre mentél az meg elképesztő!!! én még nem terhesen se mertem kimenni az illatosútira mert az a menhelyek legrosszabbika...nem éltem volna túl a helyedben lelkileg!!!egy haverom hozott ki onnan egy kuvaszt aztán 2 hét alatt jutott el vele arra hogy járni tudjon szerencsétlen...bent volt egy ketrecben amibe felállni se tudott és elsorvadtak az izmai...az altatásokról ne is beszéljünk mert már most sírok...
mindenkinek azt ajánlom hogy ne vegyen kutyát hanem hozzon el egy ilyen szerencsétlent ha teheti!iszonyú sorstól menti meg!

erika nem tudom ez az oriásbaba a vitamintól dolog nagyon elbizonytalanított...nekem mindenhonnan az az infó jött hogy nem attól lesz nagy...holnap kell menni a fogadott dokimhoz én is rákérdezek!!!aztán meg az sztk-s dokihoz is kell a héten menni és őt is kikérdezem...

suzy DRUKK DRUKK!!! juj te érted is nagyon szorítok remélem a pihizés mindent segít

noncsi GRATULAAAA! 280-as babuci olyan kis csöpp lehet :D

yokka megnéztem a képet...pffff hogy jöttetek ki belőle élve??? borzalom!

persario szépek vagytok nagyon szép a ruhád! sok boldogságot nektek![/b]

Kép
menion
Budapest

na de hogy meséljek a bababörzéről is...
kb 30 rugót elköltöttem de vettem amit akartam és peluson kívül már semmit nem kell vennem ha igaz...
vettem pelenkázólapot bár kiderült hogy szélesebb mint az asztal de majd beleoperálom...pár centivel csak szóval lehet hogy varrógéppel végigmegyek az oldalán és úgy akkor mehajtható lesz a műanyag...
csodaszép rugikat nacikat sapit és zoknit na meg miniatűr kesztyűt cipőkét...utóbbiakat turiban nem lehet találni de amúgy is akartam új dolgokat is venni...bár utóbb erről is kiderült hogy az egyikbe benne volt a párja így kapásból 4 pár kesztyűnk lett ami tutira nem fog kelleni...én csak 2 párat akartam volna de mindegy már...
aztán meg csörgőket az ágyra meg lógós játékot az ágy fölé meg felhúzható zenélő izét...ezek 2-3száz ft volt
ágyneműt fejvédőt a rácsra kifogót amivel melléfogtam mert otthon kiderült hogy nem pamut és így használhatatlan... pedig teljesen frotír kinézete volt a celofánon keresztül...hát így jár az aki nem nézi meg jól mit vesz...
de vettem még egy csomó mindent csak már nem is emlékszem miket...ja harisnyát is kettőt bár olyan szűknek néznek ki hogy kétlem hogy ráerőszakolom majd a kis hurkás combijára a gyereknek...inkább akkor majd a nadrág!azért is vettem abból mert magamból kiindulva a gyerek se érezheti jól magát egy szoros ruhában gúsba kötve...de mivel a kelengyelistán szerepel így azért van harisnyája is a gyereknek...

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?