Szép jóreggelt mindenkinek!
Bagzerka, nagyon jó, hogy itt vagy
És ezt azért csak most írom, mert én tényleg "bulizni " voltam teganp. Ami nagyon nagy szó, mert eléggé kirobbanthatatlanok vagyunk a párommal itthonról, csak akkor megyünk, ha nagyon muszáj, de most már hónapok óta hívtak minket, és most már a csütörtök este 9 -re felfogták, hogy nem jó, mert én akkor már alszom, legalábbis nagoyn közel vagyok hozzá, és el kellett menni kocsmázni péntek este hétre
Kicsit aggódtam, merthogy füst, meg zaj, meg este, meg minden, de aztán arra gondolotam, hogy ennyi biztos belefér, ha én jól érzem magam, nem lesz gond, ennyi füsttől meg nem lesznek tüdőproblémái. És tényleg jól éreztem magam, maradtunk fél 11-ig is. Valami érdekes zene is volt, ami kismanót is megmozgatta, már nem mindegyik, néha elbújt, bár szerintem elég érdekes az ízlése...
Ami miatt ezt írom, az egy elég furcsa dolog volt. Már a talin beszélgettünk arról, hogy picibabával mit lehet, meg mit nem, és valahogy ennek kapcsán gondoltam, hogy megosztom veletek, bár már most is hosszú vagyok.
Szóval, fél 8 körül megjelent egy házaspár babakocsival, és egy max8-10 hetes babával. Akkor még azt is gondoltam, hogy ok, bátrak, én nem merném, mert ugye tényleg hangos zene meg füst, de ettől lesz strapabíró talán. Aztán mama megszoptatta a babát egy takaróalatt, ami miatt már sajnáltam a babát, mert elég meleg lehetett alatta... Aztán kezdem elképedni, mert a mama szoptatás közben rágyújtott. És sört ivott közben. Még a sörre is azt mondtam, hogy esetleg 1-2 kortyot iszik, van benne valami vitamin, már olvastam róla. De aztán (mikor befejezte a szoptatást) még felesezek is... Meg egyik cigi a másik után. Ami az érdekes volt, baba egy hangot nem adott, meg lehetett látni, hogy jó gyerek, meg kiegyensúlyozott, meg felváltva játszott vele a papa meg a mama, közben barátaik voltak ott, azok csak messziről nézték, szóval nem adták ki a kezükből. Egyszer sírt a baba, mikor fél 11-kor mentünk el, akkor mentek ők is, és kinn az utcán a padon tisztába tették. Nem volt hideg este mondjuk, de a 10 fok nem erre való szerintem.
Nem tudom, mit gondoljak. Nem tűnt úgy, mintha a babának rossz lett volna (mondjuk a szopi után sajnáltam, mert nem tudott aludni, nert tényleg nagy zaj volt) Mit mondotok?
Egyébként asszem jó az, ha valaki vízben tocsog, mert legalább nem marad benn az a víz, mint nálam. Van olyan, hogy estére a zokni 1 óra alatt(ha nem húzogatom állandóan a szárát, pedig nem is szoros) akár fél centi mély nyomot is hagy a lábamon... és még hol vagyok a végétől. még csak most töltöttük a 25. hetet. Egyébént napközben néha rám is rámjön ilyen hullám, de inkább csak rosszul érzem magam, és egy nagyon kevés hideg verejték. Éppen hogy kellemetlen legyen
Alvásügyben meg semmi probémám nincs egyenlőre, bár nagyon remélem, hogy még sokáig tudok háton aludni... Mert azért oldalt fekve megfájdul a vállam. Egyébként lehet, hogy a matracunk is bejátszik a jó alvásba. Kókusz-latex matrac, drága volt, de párom annak idején beleszeretett, és tényleg minden pénzt megér. Akkor vesszük észre, mikor nem a galérián alszunk fenn, hanem tv-zik későig, és a nappaliban letesszük a pótmatracokat. (mert gyakran ugye még úgy sem tudok elaludni, hogy nem hallom a szuszogását.
)
Ja, tali. Nekem jó a minden, csüt. is, mert értetek érdemes otthagyni a japánokat
csak mondjuk legkorábban 1 óra. Esetleg a szombat annyival jobb, hogy tényleg, aki nem tud eljönni munkahelyről. Mert jó a 4-5 óra biztos sokaknak, de akik meg otthon vannak egész nap, és a párjuk akkor ér haza, azoknak meg az a rossz, hogy legalább az a kevés idő lenne... Legalábbis én így voltam vele, mikor otthon voltam, este már nem szívesen mentem sehova nélküle. Igaz jön a festő nekünk szombaton, de úgyse tkellek neki
Egyébként csinálhatunk kispapás talit is, csak félek, hogy esetleg Aurát vagy Edwiget rosszul érintené... És személy szerint nekem Aura biztos nagyon hiányzona a hatalmas optimizmusával, és Edwiget meg rettentően szeretném megismerni. Meg a többieket is.
Huhh, na, igyekszem befogni a pofámat egy időre...