Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a szorítást Mindenkinek, szerencsésen túl vagyok a műtéten! :D Hétfőn műtöttek és tegnap engedtek haza. :) Gyenge vagyok, fel van puffadva és fáj is a hasam, ami még egy ideig így lesz, aztán szépen lassan elmúlik majd. Sok epekövem volt, úgy hogy nagyon jó, hogy megszabadultam tőlük. :) Az orvos és a nővérek, mindenki nagyon aranyos, kedves volt, nagyon jó benyomásom van erről a kórházról, osztályról! :D És ha esetleg egyszer majd a gyerekünknek ilyen orvosi segítségre lesz majd szüksége, akkor az biztos, hogy oda fogom vinni, mert tényleg nagyon megvoltam mindennel elégedve! :wink:
A héten itthon vagyok, aztán ha minden rendben van, akkor hétfőtől ismét melózok, amit várok is meg nem is. :roll:
Picit tétova vagyok mondjuk most, mert a haspuffadás, hasfájás elmegy még, viszont a műtét utáni nap, kedden reggel nagyon begörcsölt a hasam jobb oldala, ahonnan az epehólyagot, benne epekövekkel kivették. Egy perc alatt úgy ki vert a víz, olyan rosszul lettem, hogy az nem igaz. Megvizsgáltak és kaptam is egyből fájdalomcsillapítót, ami egy idő után hatott is. :oops: Azt mondták ez a görcs még a műtét utáni nap normálisnak mondható, habár ilyenkor inkább erős fájdalomra, nem pedig görcsre szoktak panaszkodni a betegek. :roll: A kedd hátralevő része aztán már jobban telt, de szerda reggel ismét görcsöltem, ami szerencsére nem volt olyan erős és rossz, mint az előzőnapi. Csak kicsit görcsölt a jobb oldalam, mégis a sebész dokim azt mondta ez már problémát jelenthet, ugyanis ha ezek a görcsök továbbra is jelentkeznek, akkor előfordulhat, hogy kövek maradtak még bennem, amiket ki kell még, hogy szedjenek. Ez már persze nem műtéti úton menne, hanem gyomortükrözés féleséggel, ha jól értettem. :( Megbeszéltük, hogy holnap majd felhívom, hogy hogy vagyok.
Tegnap hazahozott a férjem, majd elment dolgozni. Itthon járkáltam, feküdtem, aludtam, nem is volt semmi bajom, egészen estéig. Este mikor lefeküdtünk aludni ismét éreztem, hogy egy picit görcsöl a hasam, de aztán elmúlt. Éjszaka nem aludtam valami jól, de ez lehet az időjárás változás miatt is. Ma egész jól vagyok, viszont a hőm 37 fok. A kórházban 36,5; 36,2 értékeket mértek, 37 fok egyszer sem volt, de még 36,8 sem. Nem tudom, hogy ez összegfüggésben van-e az állapotommal vagy a mensim megjövetelét jelzi e?!?!?!? Tegnap hagytam abba a fogit és mától számolva 8 napon belül várható a mensim megjövetele.
Úgy tudom, hogy a mensi megjövetele előtt felmegy az embernek a hője és amint megjön akkor leesik a hője, ha meg nem jön meg, akkor meg fent marad...........ugye?
Én arra tudok gondolni, hogy a 37 fok a mensim megjövetelét jelzi. :roll:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Én teljesen új vagyok ezen a fórumon.
Már egy éve járok a I. sz. Női Klinikára, eddig még sikertelen otthoni próbálkozások voltak. A hormonvizsgálat kimutatta, hogy magas a prolaktin hormonom erre szedek januártól bromocriptint, de sajna eddig még nem használt mert azóta sincs tüszőm :(
Murber doktor előírt petevezeték átjárhatósági vizsgálatra (műtétre) ezt nem is értem, mert sok ismerősöm túl van már ezen és senkit nem kellett műteni.
Holnap megyek vissza Murber doktorhoz, mert megvannak a leleteim a műtéthez. Állítólag beszélnem kell majd egy altatóorvossal.
Valaki tud az altatóorvosokról valamit, hogy milyenek?
Aki már esetleg túl van ilyen műtéten szívesen venném ha beszámolna nekem róla, kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatba.
Szerintetek kell valamennyit fizetni műtét után az orvosnak-altatóorvosnak?
Előre is köszönöm a segítséget.

Timi
rothi.timea
 
 


Szia,Timi!

Üdv.itt!Én is 1 éve járok a klinikára,2 inszemünk volt és 1 lombikunk,remélhetőleg hamarosan kezdjük a 2.lombikot.

Szerintem a laparoszkópiát írta neked elő Murber.Akiknek műtét nélkül volt átjárhatóságijuk,azoknak HSG vizsgálatuk volt,ez egy egyszerű röntgenes vizsgálat.A tiéd annyiban jobb,hogy egy kis műszerrel körülnéznek odabent és ha van elzáródás,akár meg is nyithatják,ha megnyitható.Van itt egy lány,pár hete szült,neki pl.így volt,és a 2.ciklusban a lapar után babás is lett.

Az altatóorvosok közül eddig 2-vel találkoztam,nagyon kedvesek voltak.Szerintem fizetni semmiért nem kell,ha akarsz,adhatsz persze,de ha nem adsz,ugyanolyan készségesen ellátnak,nekem ez a tapasztalatom.

Ha bármi kérdésed van még,írj bátran,ha tudok,válaszolok szívesen!

Röpcsi,
örülök,hogy túl vagy rajta!A hő az úgy van,hogy csak az számít,amit ébredéskor mérsz,mielőtt felkelnél az ágyból.mensi előtt pár nappal általában lezuhan,de van,akinek csak akkor,mikor megjön.Nem tudom,fogigátlónál működik-e a dolog,mert nem a szervezet termeli a progeszteront (amitől magas a hő),hanem a tablettában veszed be.

Már én is számolom,a maival együtt 10-et kell bevenni és epedve várom a mensit...hátha jó lesz az fsh-m.
Vendég
 

 
 

Twist
Olvastam a keresztelőről írtakat, nagyon szép és megható lehetett :!: :D Örülök, hogy ilyen szép és emlékezetes volt! Dorottya nagyon csinos kishölgy :!: :D Milyen ügyesen tud állni! :wink:
Éjszaka már fel sem kell hozzá kelned?


Mmzsó
Milyen gyorsan pörögnek a napok, tök jó, hogy nemsokára befejezed a bogyó szedést. :D Először olyan hosszúnak tűnik egy bogyó szedéses v. bogyó szedés nélküli hónap, aztán valahogy mégis csak hamar elmúlik és kezdődhet a várva várt kezelés! :) Remélem és szorítok, hogy ezúttal sikerrel járjatok! :wink:
Köszi a hőemelkedéssel kapcsolatos véleményt. Én napközben mértem 37-et, nem reggel.
Igen, igazad van, reggel bogyó szedés nélkül ez még normális hő lenne, de bogyó szedés utáni, első bogyó mentes napon.........hát ezt én sem tudom, hogy hogy van. Holnap úgyis fel kell, hogy hívjam a sebész dokimat, hogy hogy vagyok és akkor megemlítem majd neki.

Ma elég gyenge voltam és nem nagyon feküdtem :oops: , persze nem is takarítottam, pakolásztam :lol: , csak hol jött valaki, hol meg ülni bírtam csak, aludni, feküdni nem volt valahogy türelmem. Lehet, hogy mégis csak feküdnöm kellett volna, remélem ebből a 37 fokból nem lesz semmi baj. :roll: Tegnap tudtam elmenni először nagy dologra, de tegnap óta normális még nem volt. :oops: Kinek volt ez ügyben műtét utáni tapasztalata, mikor állt be?
Vendég
 


Szia Timi!
Üdv. itt!:) Látom Zsó már válaszolt Neked! :wink: Nekem annó röntgenes hsg vizsgálatom volt nem lapar.
Remélem nem találnak semmit vagy ha találnak valamit, akkor annak orvoslása után hamar sikerül majd a babykétek!:)

Többiek? Babáznak, kezelésre készülnek?
Vendég
 


Lányok,
Most csak egy rövidre van időm, már szúrom magam a tüszőérlelével tegnap óta, remélem minden Ok lesz. Most valahogy nagyon pozitív vagyok, annak ellenére is, hogy ma nagyon fáj a fejem,bár soha nem szokott.

Zsó,
Ha jól tudom, ma van a névnapod? Ha igen, szeretettel köszöntelek, és a lehető legnagyobb kalappal kívánom neked a szerecsét a következő lombikodra. :lol:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, és én is szorítok nektek, majd később jelentkezem.. (most mennem kell).

Lili
vízililiom
 
 


Lili,
köszönöm szépen a köszöntést,bár én a májusit tartom,de nagyon kedves vagy,jólesik a figyelmességed!


Drukkolok a stimuhoz!Hétfőn mész legközelebb,ugye?
Vendég
 


Szia Mmzsó!

Nagyon köszönöm a gyors válaszodat, egy kicsit megnyugodtam.

röpcsi
Neked is köszönöm a válaszodat.

Jó, hogy ezen az oldalon tapasztalatokat tudunk megosztani. Én elég bizonytalan vagyok na és persze türelmetlen, mert már lassan 3 éve próbálkozunk és ez elég elkeserítő.
Ma reggel voltam a Klinikán, újra vérvételen és utána Murber doktorhoz mentem, nem volt elég nagy a tüszőm, így újra injekciót kell beadni (már a 4. et). Hétfőn Choragont kapok és lehet próbálkozni.
Még nem tudom pontosan, hogy mikor lesz a műtétem, a doki azt mondta, hogy kb. 3 hét múlva. Így most várok.

Szép napot mindenkinek!
rothi.timea
 
 


Röpcsi szia!!!
Örülök hogy túl vagy a műtéten és hogy egyre jobban leszel mostmár :wink:
A hődet nyugodtan mérjed nem baj hogy fogigátló után vagy úgyis igy is fokozatosan ürül ki a progi és akkor látod ahogy leesik a hő,nálam úgy volt!Arra figyelj hogy ahogy Mmzsó is irta csak a reggeli ágyban mérés pont ébredés után a mérvadó!
Puszillak!
Mmzsó jól szalad az idő,már csak 10 szem bogyó!!!
Nagyon drukkolok hogy az fsh jó legyen,de én ahogy megfigyeltem ismerőseimnél akinek eddig kellett lombik előtt fogigátló azoknál mindenkinél lehetett kezdeni mert lenyomja az fsh-t! :wink:
Pusza!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Sziasztok,
Krisztikém,
Milyen a babás élet?
Jelentkezhetnél!
Kamilla,
Gyerkőcök biztos körülrajongják Krisztikét!
Mmzsó,
Kitartás!
Lili,
Szintén!
Timi,
Üdv a Klubban!
Twist,
Dorkán már nem is csodálkozom!Fejlettebb a koránál, az tuti!:)
Kicsi,
Utólag Boldog Névnapot!
Röpcsi,
Örülök, h. túl vagy rajta.Remélem jobbak már a napjaid!
Puszi, és jó 7végét mkinek!

mary80
 
 


Kamilla,
köszi,hogy ezt írtad,hogy már másnak is kellett fogigátló az fsh miatt,nagyon megnyugtattál (és főleg,hogy használt).
Az a baj,hogy nekem alapból mindig magas egy kicsit,még a prof mondta,hogy a kemoterápia miatt,és ezért én mindig parázok,hogy ilyen hendikeppel indulok.Ráadásul ettől a fogigátlótól olyan depis is vagyok,tegnap tisztára kiborultam és még ma sem vagyok az igazi,olyan kedvetlen vagyok...na mindegy,már csak 1 hét és remélem vége.

Mary,
köszi,neked is jó hétvégét!

És mindenkinek!
Vendég
 


mary
Nekünk nagyon kemény a babás élet.Áron nagyon
sírós baba ezért nem is tudok írni bocsi.
Magamra nincs időm.Azonkívül tegnap megint műtöttek
plussz kijött az aranyerem úgyhogy kész vagyok.
De mihelyst jó leszek írok.
puszi mindenkinek

Kép
Kép
krisztike54
 
 


Krisztike hogy hogy megint műtöttek?Mivel?A császármetszésnél lett gond?
Nagyon szoritok hogy az Áronka ne sirjon annyit.Hasfájós?Éjszaka is sir?Étvágya jó?
Irj ha tudsz,segitenék ha elfogadod,tudod a Dávid miatt van tapasztalatom borzasztóan sokat szenvedtem vele,annyira sirós volt.
Puszillak!
Mary jól vagyunk imádják a kis Krisztikét a család,nagyon aranyos mosolyog már sokat mi meg felváltva olvadunk el tőle a férjemmel.
Nagyon sok puszi neked is!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Kriszti,
Hogy hogy műtöttek?

mary80
 
 


Sziasztok!

Krisztike: mi a baj? Annyit aggódtál értem, most mi tesszük értetek! Irjál, Kamilla is felajánlotta a segítségét meg biztos tud mindenki valami használható ötletet. Jobbulást! Babád hasfájós? Védőnő/orvos nem mond ötletet?
Ararnyér a szülés következménye - sebészet! Doxiproct kenőcs nagyon jó, de kérdezz rá mit lehet szoptatós maminak. Ill van ám kup/tabletta - csak nem mindegy mit lehet neked a pici mellett.

Én gyerekem is nagyon sírós volt, az aranyerem akkor is és máskor is begyulladt, még hüteni is érdemes (anno jégkocka zacskóba téve)


Kamilla: örülök, hogy ilyen sok boldogságot jelent a baba.

Mindenkinek minden jót kivánok

kispatak
Vendég
 


Krisztike,

jobbulást neked!Pihenj minél többet és kívánom,hogy javuljon a helyzet!
Vendég
 


Röpcsi,
mi újság?Remélem,nem kerültél vissza a kórházba!
Vendég
 


Vizililiom
Nagyon örülök, hogy elkezdtétek a kezelést és hogy már a tüszőnövelő szurinál tartasz! :D :wink: Hajrá! :wink: Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a babyke! A punkció mikor lesz?

Mmzsó
Igaz, májusban tartod a névnapodat, de azért én is boldog névnapot kívánok Neked! :D :wink:

Timi
Holnap akkor Choragon injekció, aztán akció és nagyon drukkolok, hogy aztán sikerüljön a babó! :D :wink: A műtét időpontja megvan már?
Vendég
 


Kamilla
Köszi, Én is örülök, hogy túl vagyok a műtéten! :D
Láttam a képeket a kislányotokról, tündéri egy kisbaba! :D :wink:
Éjszaka mennyiszer kel fel kelni hozzá? Hogy telnek a napjaitok?
Én szeretnék tőled valamit megkérdezni, elküldöm priviben!

Mary
Olvastam a blogodat! Sajnálom, hogy nincsenek valami jó napjaid. :(
Azaz igazság, hogy ez a hülye idő még rá is tesz egy lapáttal, az embernek, hol jó, hol pedig rossz kedve van. :D :(
Írok, mert írni akartam már.

Krisztike
Sajnálom, hogy kemény babás napjaitok vannak! :(
Áron hasfájós, a védőnő mit mond, tanácsol?
Szegénykém ismét műtöttek, mivel? Remélem nem komoly és hamar felépülsz! Jobbulást és gyors felépülést kívánok Neked! :D :wink:

Kispatak
Mi újság, hogy vagy? Lemaradtam, feljöttetek már a telekről?
Vendég
 


Köszönöm,Röpcsi!

Ezek szerint nem kerültél vissza kés alá,és mindn rendben,ugye?

Mi lesz most a következő lépés és mikor?
Vendég
 


Sziasztok!
Röpcsike, nagyon ügyes vagy, hogy simán lezajlott a műtéted és drukkolok, hogy görcs már ne legyen és nehogy gyomron keresztül megint epeköveket kelljen kiszedni. Most már csak a lombikra kelljen figyelned, azt kívánoM:)
A 37 fokos hő, hát délutánonként nekem kb. ennyi szokott lenni, reggel viszont alacsonyabb. Délutánra valahogy felmegy mindig. Drukkolok, hogy neked se jelentsen semmi gondot, csak normális hő legyen!
Köszi szépen, Dorcikához már nem kell kelni, persze, végig alszik éjjel. Kivéve, ha jön a foga, mert akkor többször is kel éjjel. Mostanában már lehet vele programokat csinálni, járunk Ringató foglalkozásra, játszóházba. Most azon vagyunk, hogy más babákkal is megtanuljon játszani.

Mary, nagyon édi tőled, hogy azt írtad, hogy fejlettebb a koránál Dorka.))) Az szupi, örülök neki! Nagyon sokat foglalkozunk vele és ő árgus szemekkel figyel, nagy komoly arccal és utánoz és tanul és tök cuki!!! Ő a kis "padavan"-unk, hogy a Csillagok Háborúja szavaival éljek, a tanítványunk, mert mindenben utánoz:))) A párom szipog egy hete és Dorka is elkezdett felhúzott orral mű-szipogni és utána vigyorog:)))) Még a párom krahácsolását is utánozza. Ne aggódjatok, nem beteg Dorka, tényleg csak utánzásból csinálja.

Kriszike, jobbulást kívánok neked! Majd megy a privi!

Puszi a többieknek is, megyek mert etetés van
Vendég
 


Sziasztok!

Kedves Twist: szépséges napjaid lehetnek a kislányoddal, élvezd minden percét, mert az idő szalad, mit szalad - rohan. És lassan ő is rohanni fog, de meg utána. Minden szépet és jót, és sok türelmet, mert a java csak ezután jön.

Röpcsi: még a telken vagyunk, nem sietünk haza, itt nekünk sokkal jobb. Csak akkor megyünk el, amikor már nagyon komolyan füteni kell, remélem még egy bő hónapot maradhatunk. Az év nagyobb részét itt töltjük, és élvezzük, ahogy csak lehet. Van ugyis elég bánatunk, ebben legalább legyen örümünk.

Neked kivánok minden jót. Nem tudták azokat a köveket kiszedni most? Amugy az anyukámnak is endoszkóppal távolítottak már el követ, nagy szerencsére, mert ő mütétet nem engedett volna.

Krisztike, Kamilla: kérünk babafotókat.

üdv

kispatak
Vendég
 


Sziasztok!
Nem vagyok itt túl régen és inkább olvasok mint írok, de most kíváncsi lennék a tapasztalatotokra.
Én nem mondhatom, hogy x év próbálkozás után, mert más okokból de megkaptam az időpontot az első elbeszélgetésre az asszisztált reprodukciós osztályra (már a nevétől is kikészültem...). Biztos számtalanszor leírtátok már, de megkérdezem, hátha valaki megint leírja, vagy csak belinkeli a választ, hogy mire számíthatok? Akár a beszélgetésen akár utána. Gondolom az utána következő vizsgálatok, kezelések mindenkinek mások (a problémától függő), de ha írnátok valami bíztatót, azt megköszönöm! Egyébként október 13-án megyek...
Köszönöm előre is!
tibma
 
 


Szia,Tibma!

Szívesen leírom neked,hogy mi a menetrend.

Lehetőleg együtt menjetek a pároddal.Kaptok először is egy hosszú kérdőívet,amelyet ki kell tölteni,majd bekerültök Murber doktorhoz,aki elmondja,hogy szükség lesz neked alaphormon vizsgálatra,a férjednek andrológiai vizsgálatra+ a klinikán is egy spermakontrollra első körben.Megnéz téged uh-gal és vesz kenetet.

1 éven belüli rákszűrés leletet vigyél,ha tudsz.

Ha minden vizsgálattal kész lesztek,kaptok majd időpontot Urbancsek profhoz,aki elmondja,van-e szükség további vizsgálatokra és milyen kezelés jön szóba nálatok.

Nyugodj meg,jó helyen vagy,jók az orvosok,a prof kissé mufurc,de Murber és az asszisztensek nagyon kedvesek,segítőkészek.

Én a jövő héten várom a mensit és megyek lombikkezdésre,ha kezdünk,sokat leszek a klinikán,lehet,hogy épp 13-án is... :wink:

Ti még nem próbálkoztok 1 éve?

Kérdezz még bátran,ha kíváncsi vagy valamire!
Vendég
 


Sziasztok Csajok,
Most én is a segítségetek kérem.
Kamilla, mint eü-s, és ha van időd.
Twist, és Röpcsi, Ti akik más intézményben voltatok/vagytok, és gondolom ott is ismerkedtetek, a fagyibabás megoldás mennyire jön be másoknak?
Röpcsike, ne haragudj, ha fájó pontot említettem...de vacillálunk...
Többiek?Hogy vagytok?
Puszi

mary80
 
 


Mary,

nekem még nincs ebben tapasztalatom,de úgy tudom,van,akiknek sikerül,hát persze,hogy meg kell próbálni!Ráadásul nektek van egy csomó!(Már bocs,hogy így beszélek róluk).

Sok-sok biztatás részemről! :wink:
Vendég
 


Mmzsó,

Köszi!:)
Te is hamarosan kezdesz!
Mi pedig még gyűjtögetünk...

mary80
 
 



Sziasztok

Én még új vagyok de szoktam olvasgatni az infókat,véleményeket! :)
Én abban kérném a segítségeteket tapasztalatokat ha valaki volt már igy.
Az első lombikot lekellett álitani a beültetés előtt mert nem reagáltam egyáltalán semmire.
Most egy rövid protkol van megint felírt a Murber doki menopurt
szerdán kezdtem 3-3 -al ma meemelte 5-5 re mert nem ragálok megint igy sem :(
Mit csináljak vagy mi lenne jó szerintetek?
Köszönöm a válaszokat előre is
boci35
 
 


Elnézést a helyesírásért de sík ideg vagyok és a képernyőm is ugrál :(
boci35
 
 


Boci,szerintem először továbbemelik az adagot.Ha igy sem akkor injekcióváltás talán más hatóanyag segit,de lehet hogy azt már csak egy másik ciklusban.
Nagyon szoritok hogy beinduljanak a tüsszők!
Ne add fel lehet hogy hétfőre minden oké lesz :wink:

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Szia Kamilla!

Köszönöm a válszt még csak annyit hogy a Murber doki azt mondta nekem mert megkérdeztem hogy nincs e más a menopur helyett erre azt mondta hogy a " világon nincs ", akkor lehet hogy többet nem kell menjek ha Hétfőre nem lesz eredmény ?! :(
boci35
 
 


Szia,Boci!

Kezet foghatunk,nekem ugyan volt egy sikeres hosszú protokollom (mármint petesejtnyerés szempontjából volt csak sikeres),aztán nekem is le kellett állítani a ciklust mert nem reagáltam.Most nekem is rövid protokollom lesz,de még nem tudom,hogy alakul.

Remélem,az emelt adagtól már menni fog a tüszőnövesztés,ne add fel és reménykedj.
Én azt olvastam egy tudományos dolgozatukban,amennyire megértettem persze,hogy ők a menopurt még a rekombináns géntechnológiával készült szereknél is jobbnak tartják,mert azokban csak fsh van,a menopurban meg lh is,és szerintük ez segít.Szóval ezért mondta neked Murber,hogy nincs más szer.Persze ha ilyen helyzetbe kerülnék,lehet,megkérdeznék mást is,nem tudom.egyelőre reméljük,hogy beindulnak a tüszőid.
Vendég
 


Szia mzsó

Igen olvasgattam eddig is amikor még nem regiztem hogy Te is hasonló cipőben jársz.
Reménykedek hogy az emelt adagtól hátha lessz valammi fejlemény hétfőre mert még csak 2 nap telt el amikor ott voltam és hogy még korán volt, hétfőre meg már 5 napi adag hátha használ.
( Bár amikor a másik protokol volt akkor is emelt adagom volt 5-5 és akkor se volt, szó szerint semmi reakció )
Köszönöm a biztató szavakat
már csak a reménykedés van!
boci35
 
 


Boci Mmzsó!Más szer van ez biztos,hatóanyaga szerint meg hatásmechanizmusában,az más hogy a SOTEn nem használják...Ezt nem tudtam :roll:
Más intézetben ha egy nem hat ugy,akkor leállitás és egy köv. ciklusban injekcióváltás van.Ezt ismerőseimtől tudom.
Kár hogy itt nincs más alternativa.

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Sziasztok!

Sokat olvasgattam a fórumotokat, de eddig nem zavartalak benneteket. Mindenkinek sok erőt kívánok a lombikozás folyamataihoz!
Boci! Remélem ma jó eredményt mondott a Murber doki és már nőnek a tüszőid!
Van valaki közöttetek aki most kezdte a fagyasztott babákhoz a protokollt? Várnám a tapasztalataitokat! Nekem májusban sikerült a lombik, de spontán vetélés lett a vége:(
zsuzsika76
 
 


Köszönöm Mmzsó, hogy leírtad a tapasztalatodat! Láttam, hogy Neked ez már nem az első... de kívánom, hogy az utolsó legyen :wink:
Igazából február óta élünk védekezésmentes életet, szóval még olyan sok idő nem telt el, de most műtöttek másodszor endometriózissal, így azt mondják a dokik, hogy minden próbálkozással töltött nap, csak elvesztegetett idő. Én először ezt nem akartam elhinni, elfogadni, mert azért valljuk be, nem jó ilyet hallani, de a második műtét után úgy döntöttünk, hogy végülis ez nem olyan nagy tragédia, vágjunk bele! Most jött el az idő! :)
Tudod már, hogy ott leszel-e 13-án?
tibma
 
 


Tibma,
á,dehogy tudom,még semmit sem tudok...tegnap vettem be az utolsó fogigátlót,a héten várom,hogy megjöjjön és megyek Murberhez,aztán meglátjuk...de majd szólok,ha már tudom! :wink:

Zsuzsika,
üdv.itt!Nagyon sajnálom a vetélést.Hányadik héten volt?Remélem,legközelebb is sikerül,de a baba megmarad!

Boci,
várunk a hírekkel!
Vendég
 


Kamilla,
utánaolvastam itt:
http://www.motesz.hu/docs/motesz_magazin_2005_3.pdf

Azt hiszem,52.oldal.Az összes stimuláló szuriban fsh van,a Menopurban és néhány hasonló nevűben lh is,és az összefoglalásban leírják,hogy a rekombináns készítményeknél is jobbnak tartják a Menopurt,a benne levő lh miatt.

Azért persze én is kipróbálnék mást,ha már úgysincs vesztenivaló,de reméljük erre sem nekem,sem Bocinak nem lesz szüksége.
Vendég
 


Sziasztok,
Zsuzsika,
Üdv a klubban.
Sajnálom:(
Nekünk is van 8 fagyibabánk, de belekezdeni még nem tudtunk, és valljuk be, félek is attól, h. nem ébrednek fel, tehát lehet, h. ha újra tudnánk menni, stimusat választunk.
Na, nem vagy velem kisegítve:(

mary80
 
 


Sziasztok!!

Zsuzsika sajnálom :(
mmzsó lassan itt az idő :)
Mindenkinek szurkolok :)

Na ma is voltam ma azt mondta Murber doki hogy ugyan elindult de egyenlő a 0-val az eredményem :(
pénteken 30 volt ma 75 de ami már jó lenne az 750 és a legszuperebb 2000!!!!! :cry: :cry:
Ma megint felírt 2 dobozzal ( így már az 1 hét alatt se 6 doboz )
azt mondta hátha!? ma 10 holnap 10 és szerdán találkozunk!
Ha minden változatlan akkor leállás és fogyjak le 15-20kg-ot.
( Könnyű azt mondani )
Mire Én mondom neki hogy letettem a cigit, és az elöző protokolnál juniusnál felszedtem 12kg-ot, 3-4 hónap alatt :(


Ja és az előzőből megmaradt 3 db decapeptyl ha valakinek kell olcsóbban szóljon 2012/11 ig jó.
boci35
 
 


sziasztok
lehet nem tartozik ide de lehet valakit erdekel
eladnam ket konyvemet
Simo Tinea Ha nem jon a baba
masik Aviva torna
lehtoleg pesti atvetellel
babaszeretet
 
 


Boci,
sajnálom a rossz híreket...de reménykedjünk,hogy szerdáig beindulsz!Ennek a fogyás-tippnek meg azért örülök,mert nem azt mondta,hogy ha nem javul a helyzet,viszontlátásra,nem tud mit csinálni,hanem van megoldás,még ha nagyon nehéz is...
Vendég
 


Sziasztok! Mary, a fagyibabák jól bejöttek egy ismerősömnek, most éppen 18 hetes terhes, kislányt vár:) Ha 8 fagyibabátok van, az jó, mert ilyen sokból elég sok fel szokott ébredni, úgy tudom. És a fagyi babás megoldás olcsóbb is, ha jól tudom.

Mmzsó, olvasom, hogy várod a mensit a héten, aztán irány Murber doki. ++++++

Üdv az Újaknak!

Timba, nekem is endóm volt és műtöttek is, aztán 4 inszemmel nem lettem terhes és végül az első lombik sikeres lett. Tehát endóval is tudnak segíteni. Egy barátnőmnek ugyanez a története, endós és most kibabát vár lombikkal. Ja és a másik barátnőm is endós és lombikkal kisfia született. Meg lehet oldani mindent, ne aggódj!:)
Vendég
 


Mmzsó, ok! Akkor várom a jelzésed! Addigis drukkolok, épp amihez kell! :) Örülnék, ha tudnánk találkozni!

Twist, köszönöm, hogy ezt megosztottad velem, végülis ezek jó hírek, mert én már az endotól totál kivagyok és még ebbe a procedúrába bele sem kezdtünk és gondolom ez sem lesz egy leányálom :cry:
Téged hol műtöttek és hányszor? Mióta Dorottya megszületett (Akihez gratulálok!!! :D ) azóta teljesen tünetmentes vagy?
tibma
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a biztató szavakat!
mary80:
Tudod a fagyi-s dolog nagyon nehéz kérdés, az előző alkalommal, szerintem a hosszú protokolnál egy kicsit túl stimmuláltak,nem vallják be... minden OK megtapadtak, majd elkezdtem vérezgetni, nyugodjak meg, UH már csak 1 babácska volt. Következő héten meg már 1 sem!! :( :( :( A nyáron allergia miatt nagyon beteg voltam, én a sok méreganyagnak tulajdonítottam legfőképpen. Most mindenesetre a Murber is a fagyasztottat ajánlotta! Nem tudod véletlenül,hogy mi a neve a Gonapeptly utáni gyógyszernek amit szedni kell majd? Mikor lesz a ti protokollotok?

Boci 35: Kellene az a 3 deca! Hol tudom átvenni tőled? Várom a válaszodat!! Előre is köszi!

MMzsó: Jöjjön hozzád a mikulás minél előbb!!
zsuzsika76
 
 


Az elfelejtettem magamról megírni,hogy nekem és férjemnek már van egy közös 9 éves szép nagylányunk... de ez a másik babácska, hogy nem akar minket megtalálni...!! :oops: :oops:
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
de jó,1 gyerek az már más,mint a 0.De kívánom,hogy mihamarabb sikerüljön a kistesó,mert testvérre szükség van!
Hát,mi 3 gyereket terveztünk,de végül is még nem adtuk fel,még megvalósulhat az álom.
És a nagylány spontán jött?

Boci,
gyere a hírekkel!
Vendég
 


Sziasztok Csajok,
Zsuzsi,
Nem tudom sajna, mert ahogyan írtam is vacillálunk...:S
Férjem akár már holnap, ha tehetné/nk/, de szerintem el telik még jócskán pár hónap, mire újra összejön...
Zsó,
Hogy haladsz?
Tibma,
Kitartás!Tudom, a csapból is ez folyik, de nekem is van pár endós ismerősöm, akiknek inszemmel/sp. lett baby!
Boci,
Ma is voltál igaz?
Van vmi hír?

mary80
 
 


Mary80, köszönöm aranyos vagy! Minden bíztatás jól jön :)
Neked is sok-sok kitartást kívánok (egy picit beleolvastam a blogodba...)!!!!!!!
tibma
 
 


Tibma,
Igazán nincs mit!
Én is köszi!:)

mary80
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?