halihó
aranyosak vagytok, sajna
nincs konkrét bajom, csak olyan fos a kedvem... nem az idő, mert néha még szeretem is az esőt + őszt, van egy hangulata annak is, hanem csak úgy semmihez sincs kedvem.
még a legnagyobb gondom talán az, hogy Peti megint irtó sokat eszik és megőrjít, hogy folyton mi fogjuk vissza, mert 220-230 után is még követelőzik...
1000 alatt tuti nem eszik / nap. most este 60 mg volt két cicimben, ne tudjátok meg, mekkora patáliát csapott szerintem hazáig hallatszott. úgy belelovalta magát, hogy félrenyelt és hol köhögött, hol visított, ettől meg is ijedt persze és még tápit sem tudott enni hirtelen, annyira behergelődött... kicsit talán ezt unom már, hogy
mindig egy rohadt nagy küzdés ez a kajálás, mindig bennem van a stressz, hogy na, most fog megint üvölteni. alig várom, hogy nőjön és ugyanazt ehesse kb, mint mi. vagy legalább végre beszélne.
és mellette az is idegesít, hogy tök értelmes gyerek és 1: ha őt ilyen nehezen viselem, mit kezdenék egy problémás babával (úgy értem, beteg) 2: ha ilyen értelmes, én meg elcseszem, az tök gáz, mert az én hibám lesz.
az elcseszés alatt azt értem, hogy nem használja majd ki a benne lévő potenciált. nem tudom ezt másképp mondani.
szóval néha azt szeretném, ha nem lenne ilyen "tökéletes", mert az nem ilyen oltári nagy felelősség. nem tudom, ez így tiszta-e. szeretem túlbonyolítani a dolgokat.
amúgy voltunk ikeában, kapott vizilovas csörgőt + egy színes lasztit, holnap kimosom őket és birtokba veheti őket.
a férjem meggyógyult, köszönjük az érdeklődést, ma már ő hordozta mindenfelé véres kardként meg ő altatta egész nap.
barbazsó, hát igen, a ffiak ilyenek. én is tapasztalom.
a legszarabb, hogy nem is akarattal ilyen tapintatlanok... szóval nem akarnak ők bunkók lenni, egyszerűen más bolygóról jöttek... ismeritek azt a viccet, mikor a ffi meg a nő fekszik egymás mellett...
Nõ: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. õ elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon mirõl gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a picsába nem esik le?!
folyt köv próbálok reagálni