Sziasztok!
Köszönöm, h gondoltatok ránk, a drukkokat és a kedves szavakat! Nagyon jól esett!
Úgy tűnik egyenlőre, h az ijedségen kívül nincsen semmi bajunk. Barni szépen mocorog, én pedig kezdek megnyugodni.
Balesetről: képzeljétek, mi voltunk idén a 4.-ek ennél a pasinál... (Hozzátartozik az igazsághoz, h ebből 1szer nem Ő volt a hibás.)
A rendőrségi jegyzőkönyvben is elismerte, h nem adta meg az elsőbbséget, úgyhogy a biztosítóval nem lehet gond. (remélem!)
Autó:
a futómű sérült, a mögöttem lévő ajtót találta el, ott nagy horpadás, és a vezetőoldalon a tükörnek, ablaknak, oldalnak teljesen annyi (amikor átlökött minket az útpatkán és átfordultunk, akkor a visszapillantó tükör beszalad az ablakba.)
Ma visszük 2re ismerőshöz, aki majd intézkedik. (Bízom benne, h javítható. Nagyon szeretjük ezt a kis Matízt!)
A másik nagyon nagy szerencsénk, h nem mentünk gyorsan! Mert ha egy nagy sebességgel menő autóba szaladnak bele ennyire, akkor komoly személyi sérülés is lehetett volna.
A baj ugye csak az, h mennyi időn belül tudják megszerelni. Mert azért 33hetes terhesen autó nélkül elég kiszámíthatatlan...
De tudom, h nem lesz gond!!!
Amióta ismét egyenletesen érzem, h Barni ficánkol, azóta tudom, h teljes a világ újra és h van aki vigyázzon ránk!
Suzy
Én is megijedtem, h így olvaslak!
Nagyon drukkolok, és tudom, h nem lehet baj!!!! Annyit küzdöttetek Cipikéért, h így a végére biztosan tudom, h minden rendben lesz! Az ágy-nyugalmat tessék betartani!!! De azért jelentkezz, h mi újság veletek!
Evita
Köszi a receptet!
Meg fogom majd csinálni mert nagyon jól hangzik!
Gratu a babamozgáshoz!
Bettike
Gratulálok a kisfiúhoz! Nagyon édi ruhái lesznek! (Megkérdezhetem, h mi lesz a "trónörökös" neve? Mert akkor azt is beírom a tábliba.)
Gabi
Én is mindig így járok az ablakpucolással! Mintha kifigyelné az idő, h mikor akarok ablakot pucolni és rögtön beborul!
Ebéd: ma valami egyszerűt kellene, amit csak felrakok és szépen elrotyog magába, de még nincs ötletem...