Új privát üzeneted érkezett!

Orsi
Hát igen a Nagyik...! :) :D :D :D
De ügyi vagy, h te is tudsz varrni!!!! :) Én úgy sajnálom, h nem tanultam meg... (Bár ami késik.... :) )

Nálatok is ilyen szomorkás-borús idő van?
Mintha egésznap félálomba lennék... :roll: :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!

Igen, ilyen idő van itt is....egyébként a gyógynövény boltba felhivta az eladó a figyelmemet...hidegfront jön....már úgy unom, hogy okoskodnak a vadidegen emberek....bakker!
Ha meg akar születni meg fog, ha meg nem akkor segitenek majd..... :wink: :( :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok Csajok!

Mozizás kudarcba fulladt! :oops: Bealudtam! Olyan álmos lettem. Fél9kor kidöltem, és lefeküdtem aludni. A film felét megnéztük. :D Mondjuk már láttuk 1x ezt a moziban, szóval így nem gáz. Laci is megértő volt. Máskor nem örült volna ennek, de most megérti. :lol:

Gabi
Butulás, hát ez nálam is fent áll. Mindent elfelejtek. Ma otthon felejtettem a kajám. Mondjuk az ebédet elhoztam, de a tízóraim nem. Úgyhogy vettem péksütit.
Szoba hiper szuper gyönyörű. Nagyon tetszik!

Menion
Tetszik a férjed dumája. Az én Lacimnak is tetszett. :lol:
Tök aranyos, milyen előrelátó. Laci nem jön velem a börzére. Most még úgy is csak nézelődök. Barátnőmmel megyek, meg az ő férje jön, mert ők valószínűleg vásárolnak, és így kocsival hazatudják vinni.

Verdict
Rosszullét hullámzó. De azért van, sajnos. Energiám túl sok nincs, de kénytelen leszek végig csinálni! :lol:

Yokka
Látod babóval minden rendben van.Ne aggódj, minden szupi lesz.

Orsi
Sajnálom az alvást. Én is szenvedek, pedig nem is nagy még a hasam... Mi lesz később???Örülök, hogy sikerült teát venni. A hülye eladóval pedig ne törődj.

Vivi
Az egyetem közel van. Fél óra. Úgyhogy ez nem jó.

Receptet szívesen leírom. Majd otthonról. Nem fejből csinálom. :oops:

Ma megyek munka után védőnőhöz. Reggel megmértem magam, hogy ugyanannyit mér-e! Hát meglepődtem. Pár napja mértem magam, max. 1 hete. Akkor még csak 1,5 kg-ot híztam. Mai mérlegelés eredménye, összesen 3kg. Hirtelen 1,5-ből 3 lett. :oops: Mondjuk nőtt is a hasam. :lol: Bár fájt is.

evita10
Budapest IX. kerület

hát az alvásról annyit hogy másfél órát aludtam úgy hogy azalatt olyan rémálmom volt hogy a Laci megőrült és megölte a nagyit(nincs is nagyink)aztán meg engem kergetett késsel majd a diliházban szaladgáltam orvos után hogy avlaki mondja meg mi lett a Lacival mert én terhes vagyok és nem akarok új életet új apát keresni a gyerekemnek.... :shock: :cry: :shock: :cry:

elmondanám hogy életemben kb 2x volt rossz álmom...

hihetetlen mit tesz velem a terhesség...
ez az alvási nyomor is az agyamra megy,mert ez se volt egész életemben soha gond hogy aludjak...sőt!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Csajok!

Nagyjából végigolvastalak titeket!

Gabi
Tényleg nagyon jó érzés volt amikor éreztük a dudort a hasamon, a párom is teljesen odáig volt tőle :D A butulás nálam is megvan,állandóan elfelejtek valamit,még amit akartam mondnai sokszor az sem jut eszembe. :D meg hát aszerencsétlenég,állandóan megbotlok valamiben, nekimegyek valaminek,vasárnap ollóval belevágtam az ujjamba. :D
Roli szoba nagyon szép!!!!! :wink:

Verdict
Tényleg nagyon csodálatos érzés ha már érzed a picurt.Ne aggódj te is hamarosan érezni fogod!!

Orsi
Te már tényleg nagyon ott vagy már a finisben!! :D :wink: Annyira tündéri a kis Dalma ahogy takargatja az arcát, a punciját bezzeg megmutogatta :D :wink:

Yokka
Sajnálom a balesetedet!De annak örülj hgoy mégis sikerült összehozni ezt a babát és hogy minden rendben lesz vele!Csak pihenj sokat!!A család meg majd úgyis megbarátkozik a gondolattal!!

Suzy
Sajnálom hogy nem tudsz nagyon aludni!De akkor mikortól is vagy már otthon?Legalább tudsz pihenni is!

Evita
Hát igen ez az álomkóros korszak!!Engem kikészít!igaz most már kezd kicsit enyhülni,de nálam valami brutális volt! :D Volt hogy itt benn alig bírtam nyitva tartani a szemeimet!Otthon muszály volt ledőlnöm mert teljesen kivoltam.Nálam is megértő volt apárom nagyons szerencsére.
Én is most álltam rá a mérlegre és múlt héten voltam védőnőnél ott 3 kg hízás volt.Most meg már újabb 1.5 kg egy hét alatt.Úgy nő ahasam mint a bolondgomba :D

Rólam:
Benn voltam az eredményért a vérellátóban.És hát kiderült hogy tegnap kipostázták. :twisted: De mondja a doki hogy jó hogy bementem végülis,mert akkor vért vesznek mindjárt.Mert apáromnál is megvan ez az antigén (vagy valami iylesmit mondott :D )és valószínú hogy a baba is örökölte úgyhogy havonta kell járnom vérvételre,és fokozott magzat monitoringozásra.ez azt jelenti hogy többször kell uh-ra mennem?

Puszi nektek csajok!! :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Hencsi
Hát én laikusan azt mondanám, hogy az UH akar lenni! Az jó, hogy gyakrabban jársz uhura, nem? Én örülnék neki! Nyugi! Babával mivel rendben lesz! Havi vérvétel viszont gáz. De a baba miatt megéri! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Igen én is erre gondoltam! :D Pont úgyis mondtam a páromnak hogy olyan sokára vannak ezek az UH-o és hogy nem is bánnám hogy ha két-három hetente láthatnám a picúromat :D Úgyhogy pont jól jön ki,ha azt akarja jelenteni!
Már kezdek hozzászokni a vérévtelekhez!Amennyire paráztam az elején tőlük,most olyan jól viselem.Igaz a laborban fájdalmas volt,de nem oda kell majd járnom.Itt nagyon ügyesen szúrt!Meghát a babáért mindent! :D :wink:

hencsi25

Orsi
Nagyon kiakasztóóóóóó!!!!!!!! :twisted: :? :twisted: Ezt én is nagyon utálom, h mindenki mindig figyelmeztet, h ősz van, és frontok jönnek és stb...
Ez kb. hasonló téma, minthogy :"akkora a hasad, h nem ketten vannak benn?" vagy : "november eleje?!!?!?! Nem tévedtek egy hónapot...?!?!?!"
Ezektől én is: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Evita
Hi-hi! Az elején én is mindenen képes voltam elaludni! :) :D

Hencsi
Szerintem igen, annyit jelent, h havonta vesznek tőled vért és nyomon követik az ellenanyag-termelést. Ha megemelkedik, vagy bizonyos szint fölé ér, akkor kell a gyógyszer. De ez jó lesz, mert így tuti oda fognak rád figyelni! :) :D

Menion
Állítólag ez is a terhesség velejárója... Én is gyakran álmodok furcsát, ijesztőt és szomorút is! És sokkal gyakrabban, mint a terhesség előtt! :( :( :(

Butulás:
Én meg mindent kiejtek a kezemből... Teljesen ügyetlen vagyok...
Hát igen, és ami nincs felírva azt rendszeresen elfelejtem...
:oops:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hízás téma:
Elméletileg (szakavatott védőnőmtől tudom, --->még nagyon friss neki a suli élmény... :) ) az elején a havi szinten 1-1,5kg bőven belefér! és kb. a félidőtől pedig nagyobb ütemű...
( De, aki vékonyka annak több is bőven!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Verdict!
Köszönöm a tippet, még nem próbáltama palástfűt, de egy próbát megér. Remélem azért az íze kibírható :)
Próbálom intézni a sulit itthonról, hogy órákra ne kelljen bejárni, a munkahely pedig szerencsére nem gond.
huhh, akkor én a hízástól nem félek, 40 pár kg-ra amúgy is ráfér egy kis plussz, de jó lenne ha valaki főzne helyettem...sok mindent ki tudnék gondolni mi az amit megbírnék enni. Panaszkodok pedig a tökfőzeléktől kezdve a töltött káposztáig ott áll a hűtőben, de mást kívánok mindig mint ami készen van.

KépKép
yokka03

Hencsi!!!!

te már érezted a picit??de jó neked...:)én még mindig nem:(:(
pedig már nagyon kérdezgetik h mikor mikor?

Kép
böbe baba

Böbe
Igen már éreztem hétfő éjjel kis rúgásokat,utána meg kedd este ilyen kis dudor volt a pocakom jobb oldalán és ahogy simiztük a párommal egyszercsak eltűnt!nagyon jó érzés volt! :D nemsokára biztos te is fogod érezni ne aggódj!!! :wink:

hencsi25

böbe baba szerintem te is úgy jársz mint én...nekem is már kérdezgették és úgy irigykedtem is azokra akik érzik aztrán kiderült véletlenül hogy már kb 2 hete éreztem én csak nem tudtam hogy az az...
elmentem szoliba még az esküvőm elött és ott gondolom a meleg miatt nagyon rugdosott..röhögve jöttem ki a szoliból mert akkor jöttem rá hogy ezt rég éreztem...
nemsokára hidd el neked is lesz ilyen "heuréka" érzésed :D

Kép
menion
Budapest

Persze..:)gondolom ez is változó , hogy kinél mikor...:)mindenesetre örülök , hogy te már érezted;)
jajj de jó nemsokára végzek és megyek vásárolni:)

Kép
böbe baba

Igazából én most is érzek valamit , ezt mostanába szoktam...hmmm...mondták h kicsit össze lehet keverni a bélmozgással :oops: :o akkor lehet , hogy már érzem egy ideje...
szoliba?terhesen?én úgy hallottam tilos?te mennyit jársz , letakarod a hasad? :shock:

Kép
böbe baba

nem is mentem sose életemben de akkor rábeszéltek mert hogy hulla fehér vagyok és augusztus 7-én volt az esküvőnk és meggyőztek hogy 1-2 alkalom nem árt meg...

nem is árt ha valaki ésszel csinálja nyilván nem olyan sok időre meg nem erős gépbe simán lehet menni...persze megoszlanak a vélemények de azt tudom hogy akkor mikor én mentem akkor simán volt olyan meleg kint is mint a szoliban szóval...

de nem mentem többet...úgy voltam vele hogy ha ennyire kapálózott akkor ezek szerint nem tetszett neki én meg nem leszek 1 szolitól topmodell úgyse...szóval nem kínoztam egyikőnket se ezzel...
de azért nagyon örülök hogy mentem akkor mert így tudtam meg hogy őt érzem...

Kép
menion
Budapest

Csajok!

Beszéltem Suzyval,ma volt orvosnál.Felpuhult és megrövidült a méhszája,de nincs nyitva szerencsére.Teljesen zárt!!!!!!!!
Doki letiltotta a femibionról,mert nagyon nagy Cipike és igaz,hogy a sok vitamintól nagy baba születhet,direkt megkérdezte.
MagneB6 helyett is mást kell szednie,erre nem emlékszem,hogy mit :oops:

Szigorú fekvés,csak pisilni kelhet fel ezért nem tudja,hogy mikor tud jönni,de megpróbálja valahogy,mert nem akar lemaradni.

És természetesen már holnap se megy dolgozni!

Nem pánikol egyébként,hisz a sors szerű dolgokban,ez is egy jel volt,hogy itt az ideje a pihenésnek!

Suzy!
Pihenj sokat és gyere,ha tudsz!!!Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Ne ijedjetek meg:
Autóbalesetünk volt...
Felborultunk. Belénk jött egy barom, nagy autóval (Opel Vivaro-val). Kb. 50el jöttünk a főúton és nem adta meg az elsőbbséget.

Borzasztóan megijedtem.
Egy idős hölgy kihívta a mentőket, és bevittek, mert nem mocorgott Barni.

Ultrahang is volt, szívhang is, és minden rendben úgy tűnik, de szigorú fekvés 2napig, ha bármilyen vérzést, fájást tapasztalok irány a kórház.

Barni erős, és ügyes, csak Ő is megijedt, mint én azért nem mocorgott.

Mind a kettőnket megmentett a magzatvédő öv! (Mindenkinek ajánlom!!!!!) Még a mentős és a rendőr is megdicsérte, h nagy bajt előz meg, mert így nem a pocimon vezetődött le az ütés/becsapodás.

Majd még jelentkezem, csak most még nagy a pánik! :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Hát én így is megijedtem!!!!!!!!!!!!!!!!Basszus!!!! :cry: :cry: :cry:
Pihenj ezerrel!
Mekkora állatok vannak :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

:(
Nem vagyok pár órát és jönnek ezek a hirek....
Jézusom!!!!!
Ledermedtem mind a kétszer....

Suzy!
Pihenj, most ez a legfontosabb! Nagyon szoritok!!!!!++++++++
Várlak Téged!!!!
Cipike...Édeske.....Vigyázz Magadra és Anyára is! :wink:

Vivi!
A jó..............................ide képzelj minden ronda szófordulatot.....barom, 50-el mentek és belétek megy......felborultatok....aztaaaaa.... :roll: :shock: :shock: :shock: :cry:
Barni nagyon ügyes és erős.....Cuppantom! :wink:

Gabi!
Köszi az infot!
De azt hiszem most egy darabig nem térek magamhoz...... :shock: :shock:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok lányok!jó rég jártam már erre,probáltam visszaolvasni de képtelenség :D
a táblázati adatokhoz fiút lehet irni,a 20 hetes uhn kiderült hogy kisfiú lakik a pocakban :)

teszek egy pocifotót is. Kép

ruhácskák:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
bettike83

babás dolgok:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
pléd:

Kép
Kép

eddig ezeket szereztük be,de van több zsák kisruha is amiket majd át kell mosnom,lesz mit :D

KépKép
bettike83

wivianne

Nagyon sajnálom a balesetet,nem lehet igaz h nem tudnak jobban vigyázni :? sajnos rengeteg hűlye sokfőr van,aki azt hiszi neki mindent szabad,pedig nem,és az ilyeneket nem büntetik meg a rendőrök sem,bezzeg aki jól vezet,szabályosan,na azt igen.az a lényeg hogy az ijedtségen kivül nem lett bajotok,legalábbis remélem.pihenj és nyugodj meg.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mennyi minden történt mig nem voltam.

Megijedtem h mi történt mind a 2x-r.

Gabi!Köszi h szóltál...nagyon sajnálom ami suzy-val történt.

Suzy!MOst az a fontos h pihenj sokat.Szorítok h minden rendben legyen +++++++.Neked is köszönöm a gratulációt.Csak szegedre ment szülni a rokonunk.Nagyon teszik a szekrény és a ruha tároló...szuper...jó választás.

Vivi!Szörnyű ilyen barmot h belétek szalad az autójával nem figyel.
Pihenj te is sokat.Szorítok h minden rendben legyen veled+++++++++

Gabi!Köszi a gratulációt!ÉS nagyon szép lett a szoba...ügyesek vagytok.Tetszik nagyon.

Feledékenység:velem is megtörténik mióta terhes vagyok és sokszor ejtek ki a kezemből dolgokat.

Gyevacska!Örülök h veletek minden rendben van és h érzed a pici mozgását.A kolleganődnek gratulálok!

Anta!Gratulálok a babához!

Orsi!Nagyon sajnálom a fog fájást és h az éjszakáid nem telnek túl jól.Szorítok h jól aludj ma éjjel a többi éjjeleken+++++++

Yokka!Sajnálom ami veled történt.Most az a fontos h pozitívan gondolkodj és sokat pihenj és ne emelgess nehezet.Szorítok h minden rendben legyen a babával+++++.Meg látod minden rendben lesz.
Én 10 hetesen véreztem és mikor el mentem a nőgyógyászhoz az nap be utalt a korházba 3 napra...ez alatt kaptam egy fajta tablettát h meg maradjon a pici és hazára is írt fel nekem
Duphastont 1 dobozzal.naponta 2x kellett szedjek.Meg mondta h pihenjek sokat és ne emeljek nehezet a fizikai munkától is el tiltott és még azt is mondta h ne fürödjek csak tusoljak. Sokáig barnáztam,de szerencsére minden rendben van aminek nagyon örülök/örülünk.
Szerintem is meg kéne kérdezned egy másik dokit.

Későre jár be fejezem...holnap meg próbálok jönni.

Jó éjszakát kívánok mindenkinek :!: Aludjatok jól.

Kép
erika12

Sziasztok!
Ma is szar volt a net,es mivel nem tudok aludni,probalkoztam...
Suzy,Vivi! A fraszt hoztatok ram is.....Pihi,es pihi
Jo ejjt...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Bettike!Először is gratulálok a kisfiuhoz :!:

Sok szép baba ruhákat vettetek...cukik nagyon :lol:
A pocakfotó jó lett.Édi a pocakod
A játék szőnyeg is nagyon tetszik.Én még nem vettem,de jó lenne.

Kép
erika12

Sziasztok Kismamik :!:

Először is köszönöm a kedves szavakat :!: :wink:
Nem tudtam nem jönne egy pár szóra...
Gabi köszike neked a tudósítást :!: :wink:
A lényeg, hogy sokat kell pihennem, nem pánikolok mert a dokim azt mondta semmi okom rá, nem kell a legrosszabbra gondolnom, de most már itt az ideje a pihenésnek, tudta, hogy dolgozom, engedett is, de eddig :!: nyilván nem tett jót nekem ezen a héten a sok idegeskedés sem, szednem kell a magnézium citrici-t 3x2 és minél többet vízszintesbe lenni :!: pihenek, a családom maximálisan segít, a férjem is persze meg tesz mindent értünk, nem vagyok elkeseredve, bízom az orvosomban és magamban, Cipikének, aki olyan kis édi volt tegnap már megint, úgy rázza a kis zacsikat :!: :lol:

Femibion: kérte a dokinőm, hogy hagyjam abba a szedését, mert óriásit nőtt Cipike a 4-ei 4D óta...alacsony vagyok, még sok van hárta, ne akarjak óriás bébit :!: :wink: eddig nem hittem ebben és nem gondoltam, hogy jelentene ez valamit, de egy orvos szájából ilyet hallani :?: :roll: hát elgondolkodtam és így nem szedem, pedig már régóta csak két naponta szedtem :!:

Szeretnék jönni azért minden nap, a férjem majd valahogy megoldja, hogy nem keljen ide ülnöm, igaz, hogy laptopunk van, de be kell dugni, rossz az aksija, de muszáj lesz kitalálnia valamit, mert fontosak vagytok és érdekel kivel mi van :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Máris a gép előtt!!!!Ejnye-bejnye..........!
:P

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi
Te jó isten :shock: annyira megijedtem, ahogy olvastalak :roll: örülök, hogy nem történt nagy baj, ez borzasztó :shock: pihenj Te is sokat, Barni nagyon ügyi és biztosan rendben lesz vele minden, jó, hogy van az az öv :!: vegyél be Magne B6-ot idegeskedés ellen is nagyon jó, nehogy bekeményedjen a pocakod drága :!: ölellek ((((((((())))))))))

Bettike
Örülök, hogy jelentkeztél, nagyon szép a pocid és szépek a baba ruhák is nagyon :!: :wink:

Noémi
Gondolhatod, hogy Én is megijedtem :!: :roll:

Böbe
Ne aggódj, hamarosan érezni fogod a babó mozgását, Én is már kezdtem türelmetlen lenni, kitartás :!:

Hencsi
Örülök, hogy jobban bírod a v.v-ket, hát igen, a babáért mindent :!: :roll: :wink: ügyi vagy :!: mindenképpen jó, hogy még most derült ki, hogy mi van, mert így tudják kontrollálni és igen ez többszöri uh-t jelent majd :!: :roll:

Menion
Atya világ :shock: nem semmi álom lehetett gondolom mennyire örültél, hogy felébredhettél :roll: :?: lehet, hogy pihenned kéne :?: :roll:

Evita
Mi volt a védő nőnél :?: ne aggódj a kilók miatt :!:
fáj a pocakod :?:

Legyen szép napotok, vigyázzatok nagyon magatokra és a babókra :!:

Orsi ma NST :?:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Igen, mert apácska Pestre ment, felébredtem kora reggel...ettem, bevettem a magnéziumot és hát kíváncsi voltam hogy vagytok :!: :oops: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Vivi
Még hogy ne ijedjünk meg!!!! Még is hogy gondolod??? Azt a barmot, aki így belétek ment. Gondolom nem kevéssel, mivel ti csak 50-nel mentetek mégis felborultatok! Ez szörnyű!!!! Pihenj sokat! Minden rendben lesz! Szegény Barni is, hogy megijedhetett! Milyen jó, hogy volt a magzatvédő öv!!! :lol:

Suzy
Te is megijesztettél! Pihenj sokat! Végre nem kell dolgoznod! Most már csak Cipikével foglalkozhatsz! :lol: A párod meg minél hamarabb oldja meg a laptop kérdést, mert szükségünk van rád!!! :wink: Milyen jó is fekve laptopozni! :lol:

Betti
Gratula a kisfiúhoz! Nevetek már van? Nagyon szép a pocid! Nagyon jók a gyerekholmik!

Orsi
Hogy vagy? Dalmus készülget? Éjszakád milyen volt?

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Nem volt szándékomban megijeszteni senkit, de gondoltam...
igen is, fel is hívtam, hogy estére már ágyból akarok laptopozni :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hogy olvassatok jó híreket, én mondok! :lol:

Tegnap voltunka védőnőnél! Megmért, 6 hét alatt 2 kg-ot híztam! Ez nem vészes! Ő azt mondta teljesen jó! Megkérdeztem, hogy szedhetem-e a másik magnéziumot, amit mondtam nektek. Azt mondta nyugodtan! Nagyon jófej! Míg töltögette a kiskönyvemet, meg az ő füzetét az eredményeimmel, addig mondta kérdezzek bármit, ő közben válaszol! :wink:
Megkérdeztem, hogy meghallgathatnánk-e a baba szívhangját! Mondta persze, de régi az ő gépük, szóval lehet, hogy nem találjuk meg a szívhangot,mert még pici, és könnyen elmenekülhet. Mondanom se kell egy percen belül már hallottuk! :lol: :lol: :lol: Én most hallottam először. Eddig csak láttam a szívverését, hallani nem hallottam! Annyira jó volt!!! Olyan megnyugtató! 150-es volt a pulzusa. Mondta, hogy életrevaló baba. Nagyon kis ficánkoló. De ez tényleg így van! Az uh-okon is egy mp-re sem állna meg! :lol: :lol:

Az éjszakám felemás volt. Fél4től 5ig nem tudtam aludni! Kipattant a csipám! Aztán 5kor nagy nehezen visszaaludtam. Erre 5:40kor arra ébredek, hogy Laci nagyokat sóhajtozik. :lol: Azt hittem ő sem tud aludni, de kiderölt, hogy álmában sóhajtozott. De milyen jó, hogy felébredtem. Félig hason-oldalt feküdtem, és megéreztem Babót! Ő is felébredt. Rezgett a hasamban. Vártam egy picit, hogy érezzem újra, semmi! Hátamra fordultam, rátettem a kezemet a hasamra, hát erre úgy belekezdett a buliba!!! Annyit mocorgott! Olyan édes volt! Még vagy 5-6x éreztem! Ilyen sokáig még nem is éreztem! Nagyon szupi volt! :lol: :lol: :lol: Azóta olyan lázba vagyok, vissza se tudtam aludni, pedig ma aludhatnék. Babóca jobb oldalon szeret lenni. Mindig ott érzem! Védőnő is ott találta meg a szívhangot! Olyan jól indult a napom. El is feledtette velem, hogy rosszul aludtam!

Suzy
A hasam mostanában fájdogált elég sokat! Nyilalgatott, de nőtt is! :lol: Szóval megérte!

evita10
Budapest IX. kerület

Jó reggelt!

Vivi!
Remélem megnyugodtatok valamennyire!És amúgy az ijedtségen kívül más baj?Gondolom a kocsi jól összetört. :twisted:

Suzy!
Hát igen,elég nehéz nekünk már az internet nélkül.

Bettike!
Ennyit a megérzésekről! :wink: Én is úgy éreztem,hogy lányunk lesz.

Hencsi!
Szerintem is többször lesz uh neked.

Orsi!
Éjszaka?Fog?
Ma NST,kiíváncsi vagyok mit mutat.

Kép
cukigabi
Budapest

Evita
Örülök, hogy a védő nő rendi volt és még szívhangot is hallhattál, de jó, ennek külök örülök,mert ez olyan nagy boldogság :!: :wink:
Szedjed a magnéziumot, mert a nyilalgatás nem jó, pihenj Te is többet :!:
Nem is lehet ilyen boldogságba aludni, hát nem igaz :?: :lol:

Na mentem pihizni...

Gabi
Kérlek, ha van valami tudósíts sms-ben :!: :wink: előre is köszi :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Itt a recept, amit ígértem!

Össze kell keverni két pohár tejfölt, 1dl olajat, 1 evőkanál mustárt, fél evőkanál delikátot, borsot, elméletileg 1 gerezd fokhagymát, gyakorlatilag én 3-4 fokhagymát szoktam belereszelni, mert nagyon szeretjük a fokhagymát! A husit vajjal meg kell kenni, majd utána belemártogatni ebbe a cuccba! A recept szerint csirkecomb, mi a csirkemellet szeretjük én azzal szoktam csinálni, de ettem már combbal is, úgy is finom! Majd beleteszed a tepsibe! És a maradék cuccost ráöntöd egyenletesen! jó, ha áll 1-2 órát ebben a pácban, mert úgy finomabb lesz! Én valamikor megcsinálom előző este, beteszem a hűtőbe és másnap be a sütőbe! Szóval már csak a sütés van hátra! És természetes a végén jó sok sajtot ráreszelünk, és rápirítjuk! Nagyon fincsi!!!! Csináljátok meg, érdemes! Szerintem sült krumplival a legjobb, de bármilyen köret lehet! Én tegnapra kukoricás hajdinát csináltam hozzá, mert az egészséges! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
A védőnőd nagyon jó lehet,vagy csak később fog ráállni erre a súly dologra.Mindegyik ezzel van elfoglalva. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Ok :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Suzy! Ugyi a ferjed,majd valahogy megoldja a laptop kerdest... Ti csak pihizzetek :)

Vivi! Remelem Nalatok is minden ok........ :roll:

Menion! Regebb kerdezted,hova valo a ferjem. Nigeriabol van.
Sajnalom amiken keresztulmentel. Amikor titeket olvaslak,annyira szegyellem magam a kislanyos viselkedesemert.... Halat kene adjal az fentieknek,hogy ilyen szep helyen elek,hogy meg mindig nyar van,hogy itt van a bebi a pocimban,novekszik,hogy anyummal napi szinten tartom a kapcsolatot,hogy vannak barataim,akikre szamithatok,stb. Ehelyett depis vagyok.......teljesen megvaltoztam..remelem csak a hormonok dolgoznak bennem,majd ha meglesz a baba,ujra a regi leszek.

Orsi! Hogy telt az ejszaka? Dalmacska?????

Betti! Edi a pocid,es szepek a ruhacskak is.

Most megyek a dokihoz,jo kesore kaptam idopontot,remelem hamar vegzek. Puszko Nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Szép jó reggelt lányok!

Hogy milyen hírekre érek be!

Suzy
Ne aggódj minden rendben lesz!Csak az a lényeg hogy jó sokat pihenj és ne erőltesd meg magad!!! :wink: Szorítok hogy minden rendben legyen++++++++ :wink:
Én is nagyon büszke vagyok magamra hogy így bírom a v.vket!A többszöri uh meg csak jó neekm,többször láthatom a babót! :D

Vivi
Szerencsére nem esett nagyobb bajotok!!Tényleg még jó hogy van az az öv!Pihenj te is sokat most!!!!!Gondolom mekkora lehetett az ijedtség!Szegény Barni is biztos megijedt apocakodban hogy mi történik!De nem lesz semmi baj!
Ez a baj hogy az ember hiába vezet jól,meg óvatosan betartva mindent amikor ilyen állatok vannak és máris megvan a baj!Elképesztő!

Betti
Szép a pocakfotód!és tündériek a kisbaba cuccok! :D És gratula akisfiúhoz!! :wink:

hencsi25

Lányok!
Én ma elakartam kezdeni ablakot pucolni,de hát esik az eső :twisted:

Ki mit főz ma?Én rakott krumplit! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Én ma nem főzök! Mára még maradt a fincsi husiból. Majd hétvégén főzök! Rakott krumpli nagyon fincsi! Szeretem! Én ma el szeretnék menni a Takko Fashion-be, mert láttam két fölsőt, ami tetszik és olcsó, de ez az idő... :twisted: . remélem enyhül és majd el tudok menni!

evita10
Budapest IX. kerület

cukigabi

Én is meglepődtem uhn mikor mondják,kisfiú :D pedig annyira biztos voltam a lányban,de megérzés volt,rosz megérzés.

kinek,mennyi lett az afpje?

nekem 0.57 és most a doki ragaszkodik hozzá h csináltassunk ujra genetikai uht és menjek el tanácsadásra is.de a kombinált tesztem nagyon jó lett,negativ,tarkóredő is 1mm,orrcsont is látszott szépen.

köszönöm a ruha dicsiket,igyekeztünk vásárolgatni,mostmár festés lesz és nem igen érek rá nézelődni,na de majd ha végeztünk :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Köszönöm, h gondoltatok ránk, a drukkokat és a kedves szavakat! Nagyon jól esett!
Úgy tűnik egyenlőre, h az ijedségen kívül nincsen semmi bajunk. Barni szépen mocorog, én pedig kezdek megnyugodni.

Balesetről: képzeljétek, mi voltunk idén a 4.-ek ennél a pasinál... (Hozzátartozik az igazsághoz, h ebből 1szer nem Ő volt a hibás.)
A rendőrségi jegyzőkönyvben is elismerte, h nem adta meg az elsőbbséget, úgyhogy a biztosítóval nem lehet gond. (remélem!)
Autó:
a futómű sérült, a mögöttem lévő ajtót találta el, ott nagy horpadás, és a vezetőoldalon a tükörnek, ablaknak, oldalnak teljesen annyi (amikor átlökött minket az útpatkán és átfordultunk, akkor a visszapillantó tükör beszalad az ablakba.)
Ma visszük 2re ismerőshöz, aki majd intézkedik. (Bízom benne, h javítható. Nagyon szeretjük ezt a kis Matízt!)

A másik nagyon nagy szerencsénk, h nem mentünk gyorsan! Mert ha egy nagy sebességgel menő autóba szaladnak bele ennyire, akkor komoly személyi sérülés is lehetett volna.

A baj ugye csak az, h mennyi időn belül tudják megszerelni. Mert azért 33hetes terhesen autó nélkül elég kiszámíthatatlan...
De tudom, h nem lesz gond!!!
Amióta ismét egyenletesen érzem, h Barni ficánkol, azóta tudom, h teljes a világ újra és h van aki vigyázzon ránk!

Suzy
Én is megijedtem, h így olvaslak! :( Nagyon drukkolok, és tudom, h nem lehet baj!!!! Annyit küzdöttetek Cipikéért, h így a végére biztosan tudom, h minden rendben lesz! Az ágy-nyugalmat tessék betartani!!! De azért jelentkezz, h mi újság veletek!

Evita
Köszi a receptet! :) Meg fogom majd csinálni mert nagyon jól hangzik!
Gratu a babamozgáshoz! :) :D :D

Bettike
Gratulálok a kisfiúhoz! Nagyon édi ruhái lesznek! (Megkérdezhetem, h mi lesz a "trónörökös" neve? Mert akkor azt is beírom a tábliba.)

Gabi
Én is mindig így járok az ablakpucolással! Mintha kifigyelné az idő, h mikor akarok ablakot pucolni és rögtön beborul! :(
Ebéd: ma valami egyszerűt kellene, amit csak felrakok és szépen elrotyog magába, de még nincs ötletem...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem tegnap, de nagyon fáradt voltam… De ma délre megyek dolgozni, így van rátok időm! :) Nagyon kíváncsi vagyok kivel mi történt…

Mivel, én vagyok a legújabb itt, írok pár sort magamról. Pécsen lakom, 31 éves vagyok, könyvtárosként dolgozom. Nagyon szeretem csinálni! :) Mióta kiderült, hogy jön a baba, 10-18-ig dolgozok. A másik lehetőség a 8-16, szóba sem jöhet! Nyolckor még képtelen vagyok felkelni, nemhogy beérni dolgozni! De így kb. hét körül érek haza, és akkor már elég fáradt vagyok! Ezért lehet, hogy minden nap nem tudok jönni.

Férjnél vagyok, 26-án lesz az egy éves évfordulónk! :) A férjem a Honvédségnél dolgozik, pénzügyi vonalon, de sajnos Kaposváron. :( Így reggel ½ 6-tól este ½ 6-ig egyedül vagyunk… De sajnos nem volt más lehetőség.

Nagyon szerettük volna ez a babát, és nagyon várjuk! Eddig problémamentes volt az elmúlt időszak. Se rosszullét, se hányás, se szédülés. Remélem így is marad! Most vagyunk 11 hetesek. És már türelmetlenül várom a 12 hetes ultrahangot!

És most lássuk, kivel mi történt! :)

Kép
verdict

Sziasztok Lányok!

Rossz volt visszaolvasni benneteket :(

wivianne! Pihiz sokat! A Te nyugalmad= a babó nyugalmával. Ne agódj a kocsin. Tudom hogy sokat jelent így pocakosan. Lesz egy jó hónap mire a biztosító rendezi, kárfelmérés....ne halogassátok mert utánna képesek kevesebbet elismerni mint a tényleges károd volt.
Suzy!Ne agódj! Cipike nagyon erős. Ideje volt már a munkát mellőzni és csak Cipikére és a pihenésre gondolni. Azt hiszem a terhesvitaminok felől még egy megerősítést kaptam.
Vigyázzatok magatokra!
yokka03

verdict
Jó,hogy kicsit jobban megismerhettünk! :lol: Jó a vonalzód! Végre nem az én babám a legfiatalabb! :wink: Jó, hogy meg lehetett oldani, hogy ne keljen 8ra bejárnod! Legalább pihizhetsz!

Yokka
Én is a terhesvitamin miatt aggódtam, hogy nagy baba lesz. Hát látszik, hogy van ebben valami! Te is csinálj vonalzót!

evita10
Budapest IX. kerület

wivianne

nem semmi,az ilyentől el kell venni a jogsit :?
apja nevét kapja,Ferenc

KépKép
bettike83

Orsi
Hol vagy már? Mi volt az NST-n?

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok lányok!

ki mit csinál a hétvégén?sütés főzés?nagyon nem lehet majd semerre se menni ilyen időbe...

Kép
böbe baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?