sziasztok lányok!
tegnap már olyan későn értünk haza, hogy nem volt semmi erőm írni, sőt olvasni sem! :S
Mecsi, köszi a turi infót. én szerintem mindenképpen kimegyek a börzére, mert apa nem lesz itthon, én meg szétunnám magam egész álló nap egyedül, illetve anyósommal, így inkább kimegyek szétnézni. ja, meg eladtam a kézi mellszívóm, azt is ott bonyolítom le...
Áronnak továbbra is jobbulást. nekem a fotó alapján olyan, mint egy frissen kipukkadt vízhólyag! nagyon kellemetlen lehet, szegény kicsi Áron!
Boni, köszi a köszöntést!
azt hiszem, hogy Aproo a májusi Zsófiát tartja, de Zsófikának én is nagyon sok boldog névnapot mára!
Ági, nagyon vigyázzatok magatokra, ott kint, a messzeségben! sajnálom, hogy mi már ezer éve nem találkoztunk
képeket lesem majd! örülök, hogy minden okés apával, maradjon is így! sulihoz pedig gratulálok, szerintem testhez álló feladat ez neked!
Sziszka, gratula a melóhoz! meglásd, picit is nem foglalkozol vele, jön a baba, bár a pajzsmiriggyel jó lenne tisztában lenni minél hamarabb, mert az is okozhat késlekedést, sőt... sok egyéb cifraságot még, de reméljük, hogy nálad tényleg csak a szopiztatás kavart be! drukkolok!!!
Barbi, lidl-ös sztori nem semmi... amúgy mennyiért vesztegették ezt a szerkót? lehet, hogy akkor itthon is lesz lassan esőcucc? bár most Beninek vettem egy gatyót, kabátja meg van már régebbről, de azért jó ezt betárazni jó előre!
7végén akkor megnézem a börzén, amiket keresek, szóval egyelőre köszi a segítséget, remélem, hogy ezentúl nem kell terheljelek semmivel, de azért szólok majd, hogy milyen eredménnyel jártam!
ez az oltásos dolog, meg a gyógyszeres nagyon jó, igaz, akkor nálatok apa fizeti ki a ti kedvezményeteket is! így azért lehet, hogy még sem olyan jó buli... a rotát nálatok szúrják? én itt úgy tudom, hogy csak meg kell vele itatni... bár mi nem kértük annó! most lehet, hogy fogjuk, ha Beni esetleg ovis lesz, akkor ne kapja el a kistesó!
prevenártól Beni mindig lázas lett, de ő mindig kettőt kapott, a kötelezőt, és mellé a prevenárt, szóval ez is lehetett az oka, hogy gond lett belőle!
Döncinek jobbulást!!!
Panna, sajnálom a bölcsis döcögést!
és akkor, ha ma anyudéknál van, akkor nem is ment a bölibe? vagy nem is lenne minden nap neki???
velünk minden okés. én még köhögös vagyok kicsit, meg apa is, de Beninek kutya baja, azon kívül, hogy elég szar az étvágya... gyanakodom a hátsó fogára, bár lehet, hogy csak ráfogom... különösebb jele, azon kívül, hogy állandóan a szájában turkál, nincs.
dokinál semmi különös nem volt. nem vizsgált, mondta, hogy legközelebb, mikor már a tenyésztéshez is leveszi a mintát, és utána indulnak az NSTk. megkérdeztem, hogy a méhszáj nem nyílhat-e ki észrevétlenül, de azt mondta, hogy nem, szóval, mivel nincs panaszom, ezért sem piszkál.
uh-n szintén minden okés. azt mondták, hogy valamivel több a víz, de nem kell vele foglalkozni, és a tegnapi mérés szerint 30+2n volt a baba 31+5, jó 1 héttel nagyobbnak mérték, így a gép kalkulált egy közel 2,2 kg-os babát... hááát, azt hiszem, hogy ő sem lesz éppen kicsike! de majd kiderül, ha már a kezembe tarthatom!
a kislány mivoltát most sem igen láttuk 100%-ra, szóval az SZTKs szonográfus megint csak azt mondta, hogy nem venne rá mérget, de a 4D Genesisben, meg 100%-ra mondták, hát, ezt sem tudom, remélem, hogy nem gond, hogy lányra készülődünk!
az arca viszont már most jó kis pufika! cukor volt nagyon!
na. megyek, vakondot nézünk, meg trombitálunk, dobolunk... csak a szokásos!