Új privát üzeneted érkezett!

még egy kérdés: ti hogy hordtok harisnyát??? pocak alatt vagy fölött? mert én alatt, de elég kényelmetlen ha ülök. olvastam hogy van konkrét kismama harisnyanadrág, de nem néztem utána.....
szóval van valami trükkje?? én már egy párnak szétvágtam felül a szorítós részét, de nem sokat segített...

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz!
Én vettem kismama-harisnyát, az has fölött van és elég kényelmes. A kálvin térnél a Városkapu üzletház kismamaruha boltjában (ami mellesleg nem is rossz, sőt elfogadhatóak az árak is) szóval ott vettem, de biztos máshol is van.

Jó éjt mindenkinek: Orbis
orbis

Sziasztok!

Ezt az oldalt nem tudom nap, mint nap olvasni, mert annyira termelékenyek vagytok (a főnököm meg belenéz a monitoromba, hogy mit csinálok.... Kép).

Szia Orbis
Hogy vagy?
A Váoskapu üh.-ban gatyák is vannak? Kb. milyen árban? Szombaton nyitva vannak nem tudod?

Lányok azt hiszem ezen az oldalon is van olyan táblázat (név, hányadik hét, baba neme, stb.). Ezt valahogy szeretném átvinni egy másik topicba, tudna valaki segíteni?
Köszi
Nikcsi 23+0
nikcsi

Edwig

Dr Vajda Miklós az orvosom. Nekem is görcsölt már a hasam a 31.héten, de nem sokáig, csak 2-3 percekig. Mostanra ezek kicsit hosszabbak lettek, de nem vészes, inkább csak ijesztő szerintem

Harisnya
A Mega Toys egyik mamaboltjában vettem spéci kismamaharisnyát, ami drágább volt, mint egy normál.Draága volt, de picit vastagabb anyagút választottam. Baromi kényelmes volt, és totél el voltam telve a jó biznisz örömével, míg a 2. felvétel után kiszakadt... azóta inkább nadrágot hordok. Mindenesetre tény, hogy megéri befektetni, mert nagyon kényelmesek.

Bringa
Hűűű, ez már lassan a végkifejlet...mivel most kezdődnek a kínjaim, kicsit szeretnék már ott tartani ahol te. Szorítok majd Kép

Hulcsi

hulcsi

Hulcsi, én is ismerem Vajda dr-t- csak úgy látásból. Szülésznőből állítólag az összes nagyon aranyos, az én dokim, Végh György, Kati nénivel szokott együtt dolgozni, nekem ő lesz. Van vagy 3 Évike, közülük az egyik hiperaranyos, a többi nagyon, de sajnos nem tudom, melyik, melyik. Én egy Julcsi nevűvel találkoztam, ő nem volt annyira kedves, de szülésnél állítólag ő is jó. Szóval nem tudom igazából...

Edwig, nekem meg néha annyira lemegy, hogy olyan, mintha ki akarná dugni a lábát, meg nyomkodja a hugyhólyagom, és kifejezetten kellemetlen. Épp tegnap óta ott tanyázik, nagyon szeretném, ha forogna, de nem akar.

Bagz, azt hiszem a ti kölkötök se fogja pontosan tudni, mikor van nappal, és mikor éjszakaKép A férjem kötetlen munkaidejének a következménye, hogy ált. későn fekszünk, későn kelünk. De Orbis is ilyen éjszakai életet él. Szerintetek ez hat a babára? Éjszaka fog élni nekem? Mert annak nem örülnék...

Puszi,
Noémi
vghnoémi

Sziasztok!

Nikcsi!
A táblázatot én kezelem, úgyhogy ha gondolod, átküldöm Neked e-mailen!Gondolom az üres kellene?

A melltartókról annyit, hogy én kétszer akartam már szoptatósat venni, de mindig lebeszéltek róla az eladók (meg a védőnőm is), mert a szülésig még nagyon sokat nőhet a mell!Azt mondják szülés előtt nem sokkal érdemes venni!És igaz,ami igaz én már két méretet kinőttem a 27 hét alatt!!! Csak azért írom mert nem olyan olcsó mulatság azt is többször venni!

Bringa!Most tudtam megnézni a profilodat és nagyon cuki a kislányod Kép!!!

Puszi: Katy
27+0 Kép
Katy

Nekem már fogalmam sincs,hogy mikor tettem fel utoljára a táblázatot, de most íme!

Aki be akar kerülni, vagy változtatni akar rajta, tudjátok...

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje baba s.sz. Neve Kórház neve
Marica 35 nov. 9. 2 (Róbert) Mariann Szeged/ Klinika
Bendegúz 30 nov.17. 1 Bence Bp./Szt.István kh.
Márti05 31 nov. 20. 1 Brigitta Bp./ Bajcsy K.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Kriszti 29 nov. 28. 1 Zsombor/ Luca Bp./ Schöpf-Mérei
Eszti ? dec. 1. 1 Laci/ ? Bp./ Schöpf-Mérei
Feketebárány ? dec. 8. ? ? Bp./Szent István kh.
Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
Beatron 27 dec. 12. 1 Milán/Viktória Miskolc/ Szentpéteri K.
Dezi 29 dec.15. 2 ? Nyíregyháza/Jósa A. kh.
Mackósajt 32 dec.15. 2 ? Bp./Szent István kh.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./Szt.István kh.
Babar 28 dec.14. 1 Szonja, Barbara Bp./Szent István kh.
Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./ Szabolcs u. Klinika
Saxi 31 dec. 16. 2 ? Esztergom/ Vaszary K.
Manós 29 dec. 18. 1 Barnabás/Virág v. Lili Bp./ Szent Imre K.
Constanze 28 dec. 20. 1 ? ?
Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
Zsófi ? dec. 24. ? ? Bp./ Margit K.
Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér ?
Claudia 26 dec. 31. 1 Roland/ Claudia Bp./ Szent Imre K.
TAndi 29 dec. 31. 1 Tamás/ Enikö Bp./Szent István kh.
Rumpusz 26 dec/jan? ? ? Bp./ Schöpf-Mérei
Fabrika ? jan.? 2 ? ?
Rita 23 jan. 4. 1-2. Balázs v. Bence/ Emma v. Anna Bp./ Máv K.
Judit 30 jan. 5. 1 László Dániel/Zsófia Csenge Bp./Szent István kh.
Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei
Márti 28 jan. 8. 1 ? Bp./ Schöpf-Mérei
Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
Kire 33 jan. 11. 2 ? ?
Tüni 28 jan.12. 2 ? Bp./Máv kh.
Szilvia 30 jan. 12. 3 ? Bp./ János K.
Esbib 30 jan. 12. 2 ?kos/ Flóra Bp./ Bajcsy K.
Andi 25 jan. 13. 1 ? Gyöngyös/ Bugáth P.K.
Sys 29 jan. 16. 2 Réka Petra/Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
Brigi 30 jan. 18. 3 ? Bp./ Bajcsy K.
Dorye 25 jan. 21. 1 Vilmos/ Johanna Bp./ SZOTE II. Nöi
Anettka 27 jan. 22. 2 ? Bp./ Jahn Ferenc K.
Kátya 29 jan. 26. 2 Gergely/ Anna v. Sára Bp./ Kútvölgyi K.
Ildi 27 jan. 28. 1 Martin/ Szimonetta Lia Szeged/ Klinika
Bubborka 29 jan. 30. 2 ? Bp./ Szabolcs u. Klinika
Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./Máv kh.
Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szent István kh.
Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Otthon
Katy 27 febr. 3. 1 Dávid, vagy Ábel Bp./ Schöpf-Mérei
Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szent István kh.
Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szent István kh.
Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./ János K.
Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Ilona/ Áron v. Ábel Bp./ Schöpf-Mérei
Móni 24 febr. 16. 1 Bence/ Dóra Bp./ Máv K.
Enikö 26 febr. 19. 2 ? Szeged/ Klinika
Eszi 30 febr. 22. 1 Anna v. Luca Bp./ Kútvölgyi K.
Böbe 28 febr. 24. 1 Géza/ Lilla Bp./ Margit K.
Zsuzsa 28 febr. 26. 1 ? Bp./ Bajcsy K.
</pre>
Katy

Sziasztok!

A városkapu üh-ban lévő bolt a Mutta. Ott tuti van harisnya, meg melltartó, bár én nem vettem őket.
Gatyát vettem ott 7 000-ért kordbársony. De van ott tök jó farmergatya, olyan, amelyiknek nem pamutbetétje van, hanem a saját anyagából van, mondjuk az már 10 000 volt, ha jól emlékszem. Ha sokat hízok még, olyat fogok venni.

Üdv. cic
cicmerák

Noémi, én azt olvastam, hogy teljesen mindegy a gyereknek, hogy te hogyan élsz, az ő életritmusa teljesen független az anyáétól.. mondjuk én sem értem, hogy ez hogy lehet... Az is igaz, hogy nem igazán foglalkozik vele a mienk sem, hogy mivan. Éjjel mondjuk alszom mint a tök, nemtom micsinál, mondjuk lefekvéskor mocorog, de egyébként este, mikor tv-zek, olvasok, ilyesmi, nem. lehet, hogy éjjel is. Mondták, hogy akkor mozog, mikor a kismama pihen. Hát, nekem mindig utazás meg munka közben twistel... Szóval mittomén.
Egyébként Orbis gyűrűjét titokban meglestem én is a talin, élőben még jobb, mint a képen Kép Még egy indok a talira.

kikocska

Katy
Igen azt szeretném. Profilomba van az e-mailcímem. Ha elküldöd, akkor valami kis útmutatót is küldenél? Köszi

Cicmerák
Ezek az árak tényleg tök elfogadhatóak! Én a C&A-ba vettem kb. 1 hónapja egy kordbársonyt 9.990.-,Ft-ért. Ráadásul már nagyon szükségem lenne néhány melltartóra is!
Köszi szépen! Kép
Nikcsi
nikcsi

Sziasztok!

Most jövök tereheléses vérvételről(7-re kellett menni és hatkor keltem, mindenki sajnál?Kép), meg UH-ről.

Ime a mi Hangánk a 30.héten:
BPD:77 mm
OFD:95 mm
AC:247 mm
FL:57 MM
Becsült súly:1471 gr

Tök jó! Minden rendben fejfekvésű, szépen nő és a méhszájam nem nyílt tovább. Hipp-hippKép
Ja, és mehetek kismama jógára! Az őrsön van a Bolgárkertész utcában. Valakinek nincs kedve?

Bagzer! Én az Árkádban az Aranypókban vettem a kedvenc melltartómat. Triumph kismama melltartó, jó széles pántokkal és extrapuha anyagból van. És 3990,- ft volt. Ez szerinetm nem drága, a többihez képest és nekem naygon bejött,tényleg tart de nem szorít.

Sajnáljátok az én pasimat isKép Tegnap este 38 volt a láza. Jól megteáztattam meg algopirin és nappaliban alvás. Úgy izzadt mint a ló, az ágy is tiszta víz. Most meg bement dolozni a nem teljesen komplett. de hazaparancsoltam. Mondtam neki érte megyek és fülönfogva ágyba parancsolom, de azt mondta mindjárt indul haza csak egy-két dolgot elintéz. remélem neki nem kell a Lászlóba kikötni.
Bagzer! Azért legalább a pasimat kihagyhattad volna a vírusodból!!!!Kép

na tsók
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Kikocska!

Még aznap este megpróbáltam előkotorni a festő számát, amit megigértem Neked, de nem jártam sikerrel! A párom mobiljában bíztam, hogy benne van, de nincs!A barátnőm ajánlotta régebben úgyhogy megpróbálom felhívni, és ahogy meg van átküldöm Neked!

Eszter2004!
Elmentél már a fogorvoshoz?Godolok rád,én is utáltam!!!

Rékacs!Legalább Te már ezen is túl vagy!Nekem valószínűleg két hét múlva kell mennem!Rosszul viselem a délelőtti kaja nélküliséget!
3990.- ért nagyon jó áron van az a melltartó!

Képzeljétek annyira elszálltam a számolásban, hogy plusz egy hetet rászámoltam, és amikor jól elküldtem, kezdtem zavarba jönni, hogy csak a 26.hetet töltöttemKép!Na szép!

Puszi
Katy

Katy, köszönöm szépen, de éppen most találtunk valakit, aki barátnak barátja, és baráti áron elvállalta, és még szépen is dolgozik, sőt, jöbő hétvégén már jön is kaparni a falat Kép szóval lassan megoldódik a lakásunk.

Edwig, görcsölni én is, nekem nem olyan, amiről itt beszélnek, hogy keményedik, hanem csak mint amikor megjön... Én nem idegeskedek miatta, mert sokkal jobb, mint az első 3 hónapban volt, hanem csak próbálok pihenni. Pl holnapra is vettem ki egy nap szabit...

kikocska

Katy
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM/köszönjük! Kép A csajokat megleptem a Margitos topicban!
Öszintén kis segítséggel sikerült - csak! Kép

Böbe
Én is Margitos vagyok és febr. 23-24-re vagyok kiírva! Kép (A Margitos topicba nem nézel át?) Ki a dokid?

Üdv mindenkinek Nikcsi
nikcsi

Nikcsi
Bocsi a bepofátlankodásértKép
Böbének már sajnos nincs babája, még 9 hetesen angyalka lettKép Azért nem is jelentkezik.

Babus

Kép
babus2005

Babus2005
Köszi és bocsi! Még jó hogy nem olvassa, talán. Mint írtam régebben pár napig tudtam követni ezt az oldalt aztán nem. Fönököm jön és belenéz a monitoromba, hogy mit csinálok. Pedig a munkám készen van, otthon sajnos nincs net. Pedig már azt hiszem tiszta babanetfüggő vagyok!

Akkor nem veszitek ki a táblázatból, annyira kellemetlenül érzem magam. Ezer bocsi az én pofátlanságomért!

Ma azért tudok irogatni, mert nincs Boss.... Kép

Nikcsi
nikcsi

Babus2005!
Köszi az infót!
Nekem is kellemetlen, főleg, hogy örököltem a táblázatot!!!

Kikocska!Örülök ,hogy megoldódott!!! Akkor újra van remény Kép!

Katy
Katy

Cic!Kép
Köszi,hogy reagáltál a levelemre.KépNem semmi,hogy miket csinál a kisfiad.KépKépPuszi,Dia 33+1

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!!
Noémi, én az alvásról azt olvastam, hogy picur utánozza az anyuka alvásszokásait-ami nálunk igen kellemetlen lenne....... de nem mindig látom hogy ez így van!! egy csomószor tök másmikor van fönt meg alszik mint én, még jó, gondolom jóval több alvásra van szüksége mint nekem, így nem csoda hogy alszik napközben is! hmm...

köszi a melltartó tippeket, majd utánanézek!! ma is megy a ruhamosás, már az első másfél adag bekerült a kisszekrénybe! vagy 50db anyagpelust is kimostam már, hányás, pelenkázás, büfi, alváshoz jók lesznek. most meg vagyok nyugodva, tényleg elkezdtem hasznosítani magam!!Kép

jó napot mindenkinek!!!!!
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Hát sziasztok!

A Városkapuban az üzlet tényleg nagyon baráti, én emlékeim szerint is 7-8000 körül már volt jó gatya. Én végül a kismamaruha.hu boltban vettem betétes kordgatyát 8000-ért, azt is érdemes megnézni. BUDAPEST, 1088. JÓZSEF KÖRÚT 9.
(Blaha Lujza térnél), és BUDAPEST, 1111. BARTÓK BÉLA ÚT 44.(Móricz Zs. körtérnél)
Meg lehet nézni a www.kismamaruha.hu oldalon!

Na most rohanok, kinézünk anyukámékhoz, már jó rég nem voltunk náluk, panaszkodnak is rendesen. Pedig oda nagyon szívesen megyünk, csakhát másfél óra oda, másfél óra vissza, ritkán jön össze. Murphy törvénye alapján az lakik a szomszédban mindig, akit a világ másikfelén szeretnénk látni.

Na nem panaszkodom, inkább indulok, hogy minél tovább maradhassunk!

(ja, a gyűrűk miatt egyre irulok-pirulok, és titokban dagadok a buszkeségtől Kép)

Orb
orbis

Az egyik ilyen babás lapban volt, hogy a baba is igazodik az anya ritmusához. És a cikkben ajánlják, hogy 9-10 körül legyünk ágyban, pihenjünk, hogy a baba is azt szokja meg. Hm.. nem is tudom. De majd jobban megnézem azt a cikket.

cic
cicmerák

tényleg!!!!! ezt már ezerszer akartam írni, de mindig kiment a fejemből:
TORNA: én már múlt héten kipróbáltam, a hercegprímás utcai rendelőben (V.ker.) van péntekenként kismama torna, tök helyes nőci tartja, összesen hárman(!) voltunk, kb 45perces, ingyenes. azt nem tudom hogy csak kerületiek járhatnak vagy bárki, de tőlem nem kértek semmit személyin meg igazoláson kívül!!! szóval, ha valakit érdekel, asszem előbb nem árt telefonon odaszólni, hogy számítsanak rád. szóval csak ajánlani tudom!!!!!! tudakozótól kértem el én is a számot, aztán a központból odakapcsoltak és kész. asszem fél egytől van, vagy fél kettőtől.

meg melltartó, én még nem próbáltam, de a baross utcában, a templom környékén van egy egész nagy választékú baba bolt, és ott volt melltartó is, és 2000ért. mondom, nem tudom milyen, meg azt se hogy szoptatós vagy milyen. de gondolom valami olyasmi lehet ha ott árulják. majd utánanézek én is, mert az elég occcsó!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Lányok!Kép
Melltartó ügyben írok.
A Lehet úti babadiszkontban vettem szopis melltartót 1800ft volt és nagyon jó pamut.Felveheti a versenyt a Dorina és Anita márkákkal amik 5000-8000 ft-ba kerülnek.Én most 90/B használok,és szopisnak 100/C ill:100/D vettem.Bocs,hogy belekotyogtam.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jövö héten otthon fogok pihizni már alig várom. Akkor intézem el a fogorvost is. De azért majd otthonrol is olvasgatlak benneteket.

Most hallottam hogy a Madrina kismama plázát megveszi a Brendon, és most vannak leértékelések. Esetleg érdemes kimenni, nemtom.

Én a melltartoval nem foglalkozom, egyszerűen vettem egy-két számmal nagyobbat, és jo.

babamozgás: nekem van olyan nap hogy semmi mozgás, van amikor egész nap, szoval rapszodikus. De a rugások is csak finom pukkanások inkább, semmi kellemetlen, és sajnos nem tartanak sokáig. Kép Jo érzés amikor csinálja, mert akkor tudom hogy okés a kis csaj. Viszont 21 ora magasságában kivétel nélkül mindig jelentkezik.

Szasztok, majd még jelentkezem ha van vmi.

Eszter2004
26+2
eszter2004

Sziasztok!

Timi vagyok, most írok először! Február 23-ra vagyok kiírva. Pécsen a nagyszülészeten fogok szülni. (egy gyönyörű kisfiút!!! Kép))

Szóval a kismama harisnya szerintem drága, akárhol veszitek. Én találtam a TESCO-ban egy Bettina névre hallgató, elöl pocakbetétes harisnyát (kövér nők számára,de a combja azért normál méretű) és csak 349 Ft. Nekem tökéletesen bevált és megfelel! Próbáljátok ti is ki. Kék papírdobozos.

A csíkokkal kapcsolatban : én kenem magam reggel este, még nincs. (de még lehet, sajnos hajlamos vagyok rá).

A babóca a 15. héttől érezhetően mozog, mostanában már kellemetlen rúgásokat is irányoz néha a hójagomra. . .

De legalább jól van erős. . .

Most a 25. hétben járok. Kicsit aggódom a vércsoport összeférhetetlenség miatt (RH negatív vagyok), de azt mondták, első babánál nem szokott baj lenni! Hát egyenlőre ennyi!

Timi

Kép
ttimi78

szia Timi!!!
üdv közénk!! jó helyre jötél, itt nagyon jó a társaság! a harisnya dolgot feltétlenül meg fogom nézni! jól hangzik!
ja, és szép a babód!!!!!!!

bagzer
26+4

KépKép

KépKép
bagzerka

Szia Timi

Én is rh- vagyok, első babánál tényleg nem gond, meg ma már a többinél sem, mert van ellenszere, amit szülés után beadnak!!!

A Madrinát akkor hétvégén megnézzük, úgyis kíváncsi voltam rá, még sosem voltam ilyen nagy babaáruházban.

No és mi legyen a találkozóval? Lehetne talán most vagy később, vagy hétvégén, hogy azok is tudjanak jönni, akik dolgoznak. Nekem ugyan bármikor jó, ez csak egy ötlet volt!

Képzeljétek!
Azt már kezdem megszokni, hogy senkinek esze ágában sincs átadni a helyet, de ma egy nő kis híján fellökött, hogy ő érjen oda hamarabb. KépKép Olyan dühös lettem egy pillanatra, nem azért mert leült, csak hát azért mégis, na.
Nnnna mindegy... ez van.

Orbis
orbis

Szia Timi!

Az Rh összeférhetetlenség miatt tényleg ne izgulj! Én is RH- vagyok, és annyi a titka, hogy a terhesség alatt nézik a vérképedet, hogy lett-e ellenanyagod a véredben,ami bajt okozhat, de amint kiderül, van rá megoldás! Szülés után meg csak egy injekció és minden gond nélkül jöhet a következő poronty Kép !!!

Ezzel a táblázattal bajban vagyok, mert tényleg vannak rajta olyanok, akik már eltüntek, meg a fennti eset is tök kellemetlenül érintett, pedig tényleg nem tehetek róla! Jó lenne frissíteni, de fogalmam sincs mi alapján szűrjem meg! Egyáltalán jó Nektek ez a táblázat? Mert itt lelkesen írogatom, amit mondtok, de tényleg nem tudom?!

Orbis!
Én nem voltam egy beszólós, de mostanában fennhangon beszólok az ilyeneknek! Sokszor tovább képzelem a helyzetet és már feltuningolva szállok fel a BKV-ra Kép !
Néha röhögök magamon, olyan lehetek, mint azok az öreg nénik, akik az én korombeliekre csóválják a fejüket Kép "Ezek a mai fiatalok felkiáltással"!

Puszi: Katy
Katy

Katy, én is jól megtanultam már a "nénis nézést" és gyakran alkalmazom a szerintem jogtalanul ülőknél!!! nem mintha lenne valami értelme, hiszen azok már csakazértsem adják át a helyüket, de azért mégis, legalább hőböröghetek egy kicsit magamban...... ja, és én szeretem a táblázatot időrőlidőre megvizsgálgatni.Kép

találkozó: nekem jó hétvégén is, hétköznap is! csak találjuk ki hogy mikor.
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

na utánanéztem, és ezeket a baba nem jóslókat találtam, csak úgy viccből meg lehet nézni, úgyis mindegyik mást ad ki......
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm

http://www.amazingpregnancy.com/oldwivestales/ (ez tök jó, és ez nekünk kisfiút hozott ki, ahogy az uh is)

no ezt így elküldöm, mert már egyszer lefagyasztotta a gépet, de még lesz egy adag...
bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Katy! Abba ne hagyd a táblicskut. tökre jó megnézegetni. Talán annyit lehetne frissitésül, hogy aki már eltünt azt kivenni. Persze ki az, mi? Hát nem tudom. De mindenképp maradjon és ne vedd magadra ha van ilyen szar ügy. szegény Böbét biztos nem bántantottad meg, hisz nem tudtál róla. Szóval éreted?Kép

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Most néztem Aura és Edwing hogy-hogy nincs benne? És Esztyx ő Eszti? A többikete azt hiszem megtaláltam.
Ja, nem, Nóra! Dr. Nóra sincs benne!!!

NA, milyen kis aranyos segéderő vagyok?Kép
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!
Jó ez a harisnyatéma. Én felhúzva hordom, mert pocak alól nekem lecsúszik, így viszont már néha elvág. Meg a melltartósdi is jó,
Eszter!
Én is csak nagyobbat vettem és passz, gondoltam nem kell nagy ügyet csinálni belőle, de engem egyre jobban szorít, dörzsöl, stb.. Ráadásul azt hallotam, hogy a merevítő elszoríthatja a tejcsatornákat és az nagy szívás a szopinál. Jajj, képzeld én ma voltam a fogdokinál, nem volt luk, csak érzékeny lettem a korábbi tömésre. Megkérdeztem a foghullós dolgot is, a doki azt mondta, hogy az akkor hullik vészesen, ha az íny beteg és, hogy ez a calciumhiányosdi pont akkora marhaság, mint, hogy kettő helyett kell enni.

Nemtom ki kérdezte az alvásritmusos dolgot, én régen több "éjszakázós" családnál vigyáztam babákra és ők szuperul tudtak alkalmazkodni a család ritmusához. Inkább ott volt baj, ahol a baba miatt borították a megszokott életet, mert sehogy sem sikerült a dolgokat összeegyeztetni, a bébi meg folyton nyűgös volt az állandó feszültségtől. Meg úgy tudom kezdetben a baba igénye, hogy a mami nyugodt legyen. A többi kialakul magától.

Edwig!
Nem hiszem, hogy Apa hangját megismerte a kis cserfes (sajnos ahhoz ritkán látjuk) inkább az én hangulatom lehetett rá pozitív hatással.

Timi!
Üdv tőlem is és nem mintha fényezni akarnám magunkat, de tényleg szuper a pocak brigád és volt már talink is meg minden...Kép Én 26-ra vagyok kiírva, de pont ma vagyunk 23 hetesek, eddig értettem a számolósdit, de kezdek belezavarodni...jajj!

Katy!
Na, bocsi a késlekedésért, már írom is az adatokat. Én 23, első bébi, kislány Erika, Bp. Szent Imre kórház. Remélem így kellett!

Mindenkinek: Jókedvem töretlen, gyorsan talizzunk újra, és szanaszét osztogatom!

Aura
23 PONT!!!

MEG, ma megvizsgált minket a doktorbácsi is és egyszer csak felpillant rám és meglepődve azt mondja, nahát, nem megrúgott! (Mármint a bébi nem én Kép) -Persze, ha macerálja (mondtam én) és jót nevettünk, szóval ma még tök viccesek is voltunk a jókedv mellé Kép Kép Kép
aura

Hé, annyit írtam, hogy lemaradtam. Kell nekem annyit pfani (azaz pofázni)

Köszi Bagzer, mindjárt megnézem, hogy a vajákosok szerint is kis ribizlim lesz-e, remélem!

Rékacs, én lusti voltam az adatküldéshez, de már jókislány vagyok! Edwig meg szerintem az az Edina akinél Dávid v. Olivér nevek vannak. Vagy nem?!

Abbafejeztem, pussz!
aura

Kikocska!

Tök véletlenül találtam egy házhozszállításos-vásárlós oldalt, úgy hiszem, a Tesco e-boltja. Egész jó, baromi nagy a választék és nem olyan vészes a házhozszállítási díj sem. (ha nem te kérdezted, akkor bocsi Kép)
http://www.hazhozszallitas.com/

de itt van még egy pár:
http://ekereskedelem.linkcenter.hu/

remélem segítettem!!
orbis

Sziasztok!

Én is visszatértem, mint Terminátor! Kép És egy órája olvasgatom, amiket azóta írtatok... Hiányoztatok ám! Kép

A börze nekünk viszonylag sikeres volt, rucit nem sokat vettünk, mert utána mentünk a sogornőmékhez válogatni, de azért 400 Ft-ért sikerült beszerezni egy hófehér kötött együttest sapival (Anyukám majdnem elsírta magát tőle). Rendeltünk viszont kókuszmatracot, mert kiderült, hogy az ágyikónk nem szabványméretű, így méretre kell vágni. De így is megkapjuk az akciós áron. Kép Szóval mi is elkezdtünk gyűjtögetni, eddig aggódtam, mert semmink se volt, most már egész jól állunk. Kép

Azóta beléptünk a 32. hétbe, Lili egyre aktívabb, nagyokat rugdos kifelé (én azt bírom, amikor a kis lábát végighúzza belül hosszan). Mi is sokáig vagyunk fenn és ő is akkor a legvirgoncabb, félek is majd az éjszakáktól. Valaki írta (bocs, de már nem emlékszem), hogy húzódik a pocija fekvéskor, én is küzdök ezzel, pedig már "párnázom" is. A Párom szerint most lettem igazán "terhes", de én azért igyekszem élvezni és büszke vagyok az egyre nagyobb pocimra. Kép

A keményedések nekem is gyakoribbak, de még mindig csak napi 2-3, úgyhogy nem izgulok. Persze a napi 2X2 MagneB6-tal nem álltam le. Hú, de jó, el is felejtettem bevenni a második adagot, most kirohanok...

Én két Triumph melltartóval igyekszem kitartani, szoptatóst még nem szereztem be. Bár az én 75A méretem annyira nem nőtt eszeveszetten, Apa szerint azért bőven észerevehető a különbség. Kép

Csajok! Ti jártok szülésfelkészítő tanfolyamra? Én jövő szerdán megyek az első alkalomra Apával, már nagyon várjuk!

Na, nem fárasztalak Benneteket tovább! Meg mindjárt kezdődik a Szülőszoba!

Pussz,
Katinka
31+4
katinka

Sziasztok! Most jöttem fogorvostól, ahol úgy elzsibbasztotta dokibácsi, hogy még a bal fülem is zsibbad Kép Én a fogpotyogást meg a gyorsan romló fogakat megúsztam, viszont tasakok lettek az ínyemen, és azokat is égette le. Ami azért vicces, mert még mielőtt baba lett volna, már volt egy ilyen gyulladt tasak, és azzal hónapokig jártam kezelésre, és egyre rosszabb lett, azt már egészen csúnya votl, de ez az új dokibácsi, akit most kipróbáltam, 7 perc alatt leszedte. A két újat meg, amit meg a kismanónak köszönhetek összesen 3 perc alatt... Mindenkinek tudom ajánlani, aki elégedetlen a fogdokijával... A felesége is pont babát vár, úgyhogy van kismama magazin a váróban Kép Kép

Orbis, köszönöm a linkeket, én kerestem e-boltot, minnyá meg is nézem őket. Muszáj valamit kitalálni arra az időre, amíg nagyon nagy a pocak meg pici a baba, és mindemellé nincs autó...

Katy, táblázat nagyon jó, én is szoktam megnézni mindig, hogy ki mikor esedékes, meg minden, meg szerintem most kezd izgalmas lenni, hiszen jönnek az első babák! És akkor már lehet írni, hogy tényleg mikor született, meg mi lett a neve. Meg hogy bejött-e az uh-on jósolt... Kép Tényleg, Marica egyben van még?
Egyébként ha frissíted, a neveknél egyedül annyit lehet nálunk meghagyni, hogy Réka. Se Ilona, se fiúnevek. Képtelenek vagyunk összehozni, hogy mi legyen Kép

Torna: tali után elballagtam az Eötvös utcába. Azért nem vették fel a telefont, mert átalakítás miatt zárva. Szal asszem, valami mást kell találnom... Valamit hallottam az Almássy téri szabadidőközpontban is, ami 400/alkalom, az talán nem olyan vészes. Bagzer, nem tudok menni veled, mert 3-ig dolgozom.
Viszont otthon fekvők! tegnap megvettem a novemberi Kismama újságot, és vannak benne gyakorlatok fekvő veszélyeztetett terhes kismamáknak.

Már megint csak pár sort akartam írni... Kép

kikocska

SziasztokKép
NoémiKép
Nekem is mostanában lemászik és ott bugizik a kis manó, és állandóan pisilhetnékem vanKép

KatyKép
Benne vagyok a táblázatban,mint EdinaKép Kép csak a kórház nem volt beírva...beíszKép? maradtunk a Szt.János kórháználKépa nevekkel bajban vagyok, de ahogy eldőlt küldöm azt isKép Köszönöm

Voltunk tegnap doktorbácsinál, és azt mondta minden rendben.A görcsök miatt sem kell aggódnom,mert valószinű kifeszíti magát a manó és attól görcsöl be a pocakKép Lényeg, hogy nincs bajKép

puszi mindenkinek
edwig
Vendég

Hahó lányok!!

Ti hogy tudtok aludni? Én két napja egyszerűen akármit csinálok, nem találok kényelmes pozíciót. Ma éjszaka annyit forolódtam, hogy reggelre tökre megfájdult a csípőm Kép 2-3 óránál többet egyhuzamban nem is sikerült aludno. Elég kómás is vagyok Kép

Viszont kiszállították a szééép új hűtőnket ma reggel, úgyhogy az nagyon jót tett a hangulatomnak!! Megyünk is holnap jóóóó alaposan megtölteni KépKép
Ma meg varrom az új függönyeinket!!

A talin is mindenki mesélte, hogy lakásfelújításra "vette rá" a párját! Hát nézzétek mit találtam: (apukáknak szóló jótanácsként!)
"A már sokszor említett fészekrakó ösztön legkésőbb most fog eluralkodni elméjén, és mivel kímélni kell a stressztől is, legegyszerűbb, ha gyorsan nekilátsz a gyerekszoba berendezéséhez."
Szóval ez teljesen normális!! El is újságolom neki, ha hazajön az én keményen ellenálló férjecském Kép

Na pussssz
orbis

Sziasztok!

Már megint bekontárkodok, csak Orbist olvastam.
Orbis
Te ilyen nagy varrós vagy? Nekünk van egy csomó függőny, amit meg kell(ene) varrni.... (Most építkezünk)Kép

Kellemes 7végét! Nikcsi
nikcsi

csak egy pillanatra felugrottam...
kikocska köszi az sms-t nem tudtam válaszolni, lemerült a telom mire elolvastam..., de nagyon
köszi!!
EGyébként minden oks, majd mesélek, holnap vagy este...de most jönnek az ágyat hozzák és még ki kell takarítani előtte...meg anyóslátogatás is lesz...úgyhogy rohanok...
DE milliószor puszilom babavárótársaimat....
hhhú én dec.3ra vagyok kiírva az elvileg mindjárt itt van...bár szerintem lesz azon még két hét +...
vigyázzatok egymásra!
pusz.eszti
esztyx

Sziasztok!

Régen jártam erre, de azért olvasgatlak titeket.
Tegnap voltunk 4d-s uh-n és fantasztikus élmény volt. Igaz, hogy pocaklakó végigaludta a vizsgálatot, de azért a pofijáról sikerült képet kapni. Megpróbálok egyet felrakni. Most már az is biztos, hogy kisfiú. Úgyhogy Katy légyszives módosíts a táblázatban.

Timi!
Az Rh összeférhetetlenség miatt tényleg ne aggódj. Az első babánál nincs gond. A szülés után kapsz egy szurit és a másodiknál sem lesz. Nálunk is ez a helyzet. Annyi az egész, hogy most a másodiknál a vérvételeknél mindig nézik, hogy nem termelődik e ellenanyag.

Puszi mindenkinek!
Sys 29+1
Kép
sys

Szia Timi, én is köszöntelekKép. Pécsről valók vagyunk a férjemmel, csak ittragadtunk Pesten, de jövőre megyünk haza, ha minden igazKép

Jó, hogy írtok az alvási dolgokról, Aura, elgondolkoztatott, amit írtál, hogy a lényeg a ritmus és a nyugalom. Mert tudjátok, mi mindig próbálkoztunk áttérni "normális" életmódra, de soha nem sikerült. És ha küzdünk is egy darabig, szegény picúr fogja megszívni, mert nem fogja tudni, hogy most akkor meg mi van... Úgyhogy vagy addig kellene nagyon megszoknunk valamit, vagy hagyni az eddigi rendet. Bár most meg az jutott eszembe, hogy este nem ártana, ha lenne kettesben időnk, és a babuci szépen szuszogna. Jaj, de nehéz!Kép

Táblázatba:
Noémi, 23, 1 baba, a név még mindig kérdés,Levente vagy Donát újabban, Szabolcs utca és jan. 16 elvileg, de én dec.19-ig számolok, a 36. hétigKép ettől még jan.Kép Kösz, Katy, és szerintem is jó a táblázat, aki meg közben eltűnt, nem valószínű, hogy ezen az oldalon lóg, gondolom, úgyhogy ne aggódj! És jó fej vagy, hogy írogatodKép És Rékacs, te meg egy nagyon aranyos kis segéderő vagyKép

Azok a tornagyakorlatok nagyon izgalomba hoztak, meg is kérem a férjecském, hogy hozzon nekem újságot, hogy "fitt mama" legyekKép Kösz, Kikocska!

Esztyx, megkaptad az emailem a kért anyaggal?

Puszi mindenkinek, nagyon szép idő van ma!!!

KépNoémi
28+5(!!!!Kép
vghnoémi

sziasztok!
ma voltam tornázni, ahol most légzéseket is tanultunk. lihegni kellett nagyban, meg nyugalmi meg nyomó légzést. jó volt, mondjuk a derekam rendesen fájdogált amíg a földön feküdtünk, de aszonta a nő hogy az normális, fájjon.....hm

ja, és jól elgondolkodtam, a másik pocakos, akivel most ketten tornáztunk kikérdezett, hogy láttam-e már a szülőszobát a barossban meg hogy milyen tanfolyamokra járok..... mire mondtam hogy majd lesz az otthonszülős szülés tanfolyam, de másra még nem, meg szülészeteket sem szemléltem még, erre teljesen elképedt. egész rossz terhesnek éreztem magam!!! ő bezzeg jár tanfolyamra, kismama tornára, jógára, tai chi-ra, pedig ő 6 héttel fiatalabb terhességileg nálam. szóval hanyag anya vagyok már most!!!!!!! megtudtam........

bag

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Bagzer Kép Ugyan már Kép Akkor jó néhányan rossz anyák lennénk. Én sem járok még se tornára, se felkészítőre. Ne érdekeljen mit gondol egy tök idegen kismama. Mi melletted vagyunk Kép

Timi, Sys, szépek a babók Kép Azt hiszem tök szép babók fognak születni Kép

Sietek én is bevásárolni
sziasztok
cic
cicmerák

Sziasztok!
Néztétek tegnap a szülôszobát? Az én dokim volt benne! Ma voltam az utolsó vérvételen, holnap pedig megyünk a dokihoz. Az elözö ultrahangokon a bébi nem igazán akarta megmutatni a pofiját (a fütyijét mindig mutogatja) remélem most több szerencsénk lesz, bár ha jobban belegondolok hamarosan talink lesz...... Hétvégén most már tutira bepakolom a kórházi szerkót magunknak mert már nem kéne tovább húzni.
Bevallom öszintén én nem voltam sem jógázni, sem tornázni, bár készültem, hogy megyek, de aztán mindig közbejött valami. Elindultam a lejtön.......
Mostanában én is görcsölgetek, fájdogálok de nem izgulok miatta, mert a dokim szerint ez normális.
Bendegúz 38+3

Kép
Kép
bendegúz30

Sziasztok!
NA és Bagz, milyen rossz anyánaklenni?Kép Szókjál hozzá, mert gonolom játszótérre is mész majd és ott aztán pláne osztják az észt a kedves nagyon jóóóó anyák!!!

Amúgy én sem voltam szülőszobán, sem születéselőkészítőn.

Ja, Te meg otthon szülsz, nem ? Akkor ott már voltál, vagy?Kép

MA én hülye kocsiba szálltam és elmentem Óbudára. 11-kor indultam Kőbányáról(ahol lakom) leadni az utsó munkám. NA, kettőre már itthon is voltam , azt hittem agyhugykövet kapok a dugótól. Meg is fogadtam, hoyg ennyi többet nem indulok sehova, azt annyi.Max az Őrsig megyek, meg dokihoz!

én nem láttam tegnap sem a szülöszobát. Jó volt?

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Bagzer! Eszerint én is hanyag anya vagyok Kép egyébként hogy megnyugtassalak, én azt gondolom, hogy lehet, hogy úgy érzi, valami nincs rendben, valami hiányzik, és azért csinál mindent, hogy hátha ezeken a helyeken megszerzi, ami neked már most megvan mindenféle tájcsi meg tanfolyam nélkül Kép Egyébként fogadjunk, hogy nem fényképezi a pocakját már a kezdetektől, és pláne nem fog belőle animációt csinálni, mert már most ilyen büszke az ő babójára... Kép És ráadásul nem ír mindenfélét nekünk mindig ide a babanetre, amitől mi jólérezzük magunkat. Kép

Esztyx, örülök, hogy jól vagy, jó rendezkedést, de ne fáraszd ki magad nagyon! Mert nem később, hanem előbb lesz baba, azt aggódhatsz.

kikocska

Bagzer! Akkor én vagyok a világ legrosszabb anyukája, mert én egyik babóval sem jártam se tornára, se jógára, de még szülésfelkészítőre sem, és ime mégis jól vannakKép Ne is törődj ilyen beszólásokkal. Én nagyon irigyellek, az otthonszülés miatt, de én nem mernék belevágni.
Bendegúz! nagyon szorítok neked igy a finishben. Melyik volt a dokid?
Én is olyan szivesen taliznák veletek, de nem merek menni egy 15hóssal, mert szétszedne mindent maga körülKép

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Köszi a megnyugtatást, meg a segítséget Kép !Meg is csináltam, amiket mondtatok, meg visszamentem egészen szept.-ig és azokat kiszedtem, akik nem jelentkeztek azóta!Ha bárki véletlenül kikerült volna a táblázatból sikítson!!!
Aura! Nem tudom, hogy pontosan mikorra vagy kiírva, úgy emlékszem, hogy 23 hetes vagy?!

Vasárnap éjjel jön haza 1hónap után a férjem Japánból Kép Kép Kép Kép !Már alig bírok magammal!!!

Puszi mindenkinek!
Katy
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?