Sziasztok!
Jó ez a harisnyatéma. Én felhúzva hordom, mert pocak alól nekem lecsúszik, így viszont már néha elvág. Meg a melltartósdi is jó,
Eszter!
Én is csak nagyobbat vettem és passz, gondoltam nem kell nagy ügyet csinálni belőle, de engem egyre jobban szorít, dörzsöl, stb.. Ráadásul azt hallotam, hogy a merevítő elszoríthatja a tejcsatornákat és az nagy szívás a szopinál. Jajj, képzeld én ma voltam a fogdokinál, nem volt luk, csak érzékeny lettem a korábbi tömésre. Megkérdeztem a foghullós dolgot is, a doki azt mondta, hogy az akkor hullik vészesen, ha az íny beteg és, hogy ez a calciumhiányosdi pont akkora marhaság, mint, hogy kettő helyett kell enni.
Nemtom ki kérdezte az alvásritmusos dolgot, én régen több "éjszakázós" családnál vigyáztam babákra és ők szuperul tudtak alkalmazkodni a család ritmusához. Inkább ott volt baj, ahol a baba miatt borították a megszokott életet, mert sehogy sem sikerült a dolgokat összeegyeztetni, a bébi meg folyton nyűgös volt az állandó feszültségtől. Meg úgy tudom kezdetben a baba igénye, hogy a mami nyugodt legyen. A többi kialakul magától.
Edwig!
Nem hiszem, hogy Apa hangját megismerte a kis cserfes (sajnos ahhoz ritkán látjuk) inkább az én hangulatom lehetett rá pozitív hatással.
Timi!
Üdv tőlem is és nem mintha fényezni akarnám magunkat, de tényleg szuper a pocak brigád és volt már talink is meg minden...
Én 26-ra vagyok kiírva, de pont ma vagyunk 23 hetesek, eddig értettem a számolósdit, de kezdek belezavarodni...jajj!
Katy!
Na, bocsi a késlekedésért, már írom is az adatokat. Én 23, első bébi, kislány Erika, Bp. Szent Imre kórház. Remélem így kellett!
Mindenkinek: Jókedvem töretlen, gyorsan talizzunk újra, és szanaszét osztogatom!
Aura
23 PONT!!!
MEG, ma megvizsgált minket a doktorbácsi is és egyszer csak felpillant rám és meglepődve azt mondja, nahát, nem megrúgott! (Mármint a bébi nem én
) -Persze, ha macerálja (mondtam én) és jót nevettünk, szóval ma még tök viccesek is voltunk a jókedv mellé