Új privát üzeneted érkezett!

Adri: Sok szeretettel gratulálok Kira baba érkezéséhez! Nagyon szép nagy babuci. Látom, már otthon vagytok, szép kislányos ágyacskájában pihizik:)
Van sok tejcsid, jól eszik a kiscsaj? Apa hogy bírja az újdonságot? Ki főz nálatok most? Császár, vagy sima szülés volt?

Dorci baba már egyfolytában ácsorog a járókában és körbejárja a járókát kapaszkodva. Aztán sajnos sokszor elvágódik, mint a zsák. A szüleim szerint én is ezt csináltam:)
Nagyon büszke vagyok a kiscsajszimra.) De aztán hallottam, hogy egyik rokonom kisgyereke 8 hónaposan már járt, ahhoz képest persze le vagyunk maradva. Csodababákat nem tudunk utolérni, de nem is akarunk:) :wink:
Vendég

Jaj, sorry a laptetőért! Átadom Mmzsónak és Röpcsinek, Mary-nek és a többieknek és mielőbbi babásodást kívánok nekik! Puszi csajok!
Vendég

Adri,
micsoda meglepetés!!!Gyönyörű a kislányotok,gratulálok!

Lányok,
drukkoljatok,kérlek,hogy ha már eddig nem jött meg,vagy jöjjön meg holnap reggel,vagy csak szombaton!Ha holnap du.vagy este jönne meg,nem tudnék már bemenni Muberhez,és a hétfő meg a 4.nap lenne,az késő a rövid protokollhoz!Nagyon izgulok,úgy szeretném elkezdeni végre!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Csatlakozom Zsóhoz, nekem is drukkoljatok kérlek, tegnap kaptam meg az első szurit az első lombikom kezdeteként. Jaj, annyira jó lenne, ha ezúttal nem kéne már tovább folytatni! :o

Zso,
ha értesz hozzá, próbáld meg agykontrollal, vagy valami egyéb spirituális eszközzel, hogy "kommunikálj" a testeddel, mire van most szükséged. Lehet tévedek, de valamiért az a benyomásom, hogy Te nyitott vagy erre, és tutira sikert hoz. Tegnap voltam benn, Murber pörgött vagy ezerrel, valahogy először éreztem, hogy nem vagyok ideges az ARO-n, hanem nyugodt. Tutira összejön amit akarsz, csak koncentrálj erre! :lol:

Twist,
Ha megengeded, megosztom veled a gyógytornászom véleményét, aki azt mondta, minél később indul el a gyerek annál jobb, mivel a gerincének lehetősége van csontosodni, és nem rakja a testsúlyát korán a gerincre, mert ugye mióta felegyenesedtünk, sok bajunk van, mint hát-, derék- és nyakfájás. Azt is mondta, hogy amikor az ő lányai kicsik voltak, és elindultak volna, akkor inkább ő lement hozzájuk négykézláb, hogy ezáltal próbálja őket ebben a pózban tartani. Azt hiszem bőven 1 éves koruk után indultak csak el.
Gyönyörű a Dorka lányod! :P

A kezelés alatt állókkal szeretném megosztani a patikai tapasztalatomat tegnapról. A szemben levő patikába mentem, hogy gyorsan végezzek, bár valamelyik fórumon olvastam korábban, hogy ők nagyon drágák, és máshol van olcsóbban is beszerzési lehetőség. Itt közölték, hogy első szuriadagos receptemet készpénzre tudják csak adni, mintha mindenki 50valahány ezerrel a zsebében mászkálna, persze nálam sem volt ennyi. Közben kiderült, hogy amit felírt a prof. már nincs, más van helyette, így visszamentem új receptért, és kérdeztem Andreát, mi a véleménye a patikáról, és ő is mondta, hogy máshol olcsóbb, csak hát ugye nem mindenhol van ami nekünk kell készleten. Ő ajánlotta a déli pu.-val szemben lévőt, állítólag oda járnak a dévaisok.
Meglett az új recept, elindultam hazafelé, és mivel nekem pesterzsébet esik útba, bementem a forgács intézethez legközelebb eső patikába, minden van náluk is, lehet kártyával fizetni, és pici olcsóbb is. Tanúságul írtam le nektek, ha ezt már tudtátok, akkor bocsika.

Mary, Daisy mi van veletek? Daisy mi volt a debreceni intézetben?

Az új babás anyukáknak gratulálok, és jó babázást kívánok!

Szép napot, és jó hétvégét :wink: ,
Lili
vízililiom

Csajok,
Itt is szeretnék gratulálni Nektek!
Lili, Zsó, Nektek megy a drukk is!
Lili,
Azt hiszem, hogy depis lettem, a férjem állapota miatt, engem kedden az uncsitesóm elütött, de megúsztam kisebb horzsolásokkal, zúzódással a sípcsontomon.
Az égiek nem várnak, a pokolban meg sok az ismerős :wink:
Puszi Nektek

mary80

Sziasztok!

Badró
Szívből Gratulálok Kira megszületéséhez!:) Gyönyörű kislány :!: :!: :!: :D

Vizililim, nagyon örülök, hogy elkezdtétek a lombikprogramot, nagyon drukkolok, hogy sikerrel, babával járjatok!!! :D

Mmmzsó, mi újság??? Nagyon szorítok, hogy Ti is kezdeni tudjatok!!!:)

Többiek mi újság???

Én egy kicsit megvagyok fázva :( , remélem hétvégén ki tudom majd magamat teljesen kúrálni, mert egy hétig még melózok, aztán 13-án már műtenek! :roll:
Vendég

Röpcsi,
gyógyulj meg hamar és drukkolok a műtéthez!
Ma még nem jött meg és izgulok,hogy még 8 órát tartson ki,és akkor kezdhetünk!

Vízililiom,
az agykontrollnak nem vagyok barátja,de talán tényleg lehet kicsit befolyásolni,nem tudom...fáj a hasam,de remélem,kitart még pár órát.
Örülök,hogy elkezdted,akkor csütörtökön mész vissza,vagy csak utána való héten csütörtökön?Remélem,találkozunk valamikor,ha már én is járhatok!Én is otthon érzem már magam az ARO-n :wink: Murber mindig így pörög,nagyon bírja az iramot.

patika:azt nem tudom,drágák-e a többihez képest,én voltam már a Délinél,nem volt olcsóbb,de legalább volt Decapeptyl és egészségkártyával fizethettem (akkor még volt rajta lóvé).Rémes ez a szemben lévő patika,hogy nem lehet kártyával fizetni,én is dühöngtem már ezen párszor.
Te most mit szúrsz magadba?
Nagyon drukkolok ám!

Mary,
hogy veled mik történnek!Rémes!A lényeg,hogy jól vagy,nem lett nagyobb baj.Gyógyulj meg mind testben,mind lélekben minél hamarabb!
Vendég

Sziasztok!

Adri

Gratulálok!!!!! Micsoda meglepi!!!!!

Nagyon sok boldogságot, sok tejcsit, és jó egészséget az egész családnak!!!! :D
Kép

Mary

Sajnálom a balesetet!!!! :cry:
Viszont örülök hogy kisebb-nagyobb zúzódásokkal megúsztad!!!!! :wink: Nem lett komolyabb bajod. :D Figyelmetlen volt...? :shock:

Kamilla

Ti hogy vagytok? Szépen fejlődik a picúr? :wink: :D

Mmzsó

Nagyon drukkolok hogy még ne jöjjön meg!!!!! :wink: :D És időben tudjátok kezdeni!!!!!!
Drukkolok a folytatáshoz is!!!!! :D

Vízililiom

Nagyon drukkolok neked is!!!! :D Remélem most sikerrel jártok!!!!! :D

Kispatak

Nálatok mizujs? :D
Munkahely? Család? :wink: :D
Nagyon sokat gondolok rátok!!!! :wink: Te olyan kedves, és aranyos, segítőkész nő vagy, hogy igazán megérdemelnéd hogy boldogok legyetek!!!! :wink: :D

Twist

Dorka még mindig egy tünemény!!!!!!!!!!!!!!! :D

Röpcsi

Sajnálom az epeműtétet, de tényleg jobb ha most kiveszik, mert nagyon nagy galibát tud csinálni sajna!!!!! :(
Utána viszont már semmi nem állhat a babásodás útjába!!!!! :D

Luna miért törölte magát, tudjátok?????? :shock: :roll:

Daisy

Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!! :D
Mi van veletek? :wink: Hogy haladtok a Kaáliban?

Én tegnap hajnalban csuda szarul voltam. :(
Felkeltem pisilni, olyan fura volt a gyomrom, gondoltam megint sok a savam. El is indultam bevenni Quamatelt, közben 3x guggoltam le mert olyan rosszul lettem. :( Hányingerem volt, szédültem, nagy nehezen eljutottam a gyógyszerig, mondom rögtön 2-őt veszek be ha már ilyen szarul érzem magam. A visszafelé úton is le kellett guggolnom egy párszor, majd bevettem, majd még kuporogtam a fürdőszobában egy darabig, majd elindultam a wc-re. Ott már akkorra kivert a verejték, és remegett kezem-lábam, nagyon rossz érzés volt. :cry: Még egy darabig ültem, a hálóingem teljesen felhúztam a hátamon, tudtam hogy megfázhatok, de nagyon jól esett a hűvös a testemnek, majd visszaténferegtem az ágyba, majd nehezen visszaaludtam. Reggel ébredéskor sem voltam még jól, nem kívántam a kávét sem, de kávé nélkül nem térek magamhoz így megittam. Reggelizni sem akartam, nehogy rosszabb legyen a helyzet mint amilyen akkor volt, de a párom csinált bundás kenyeret, ettem és utána jobban lettem. :shock:
Eléggé elgondolkodtató volt a helyzet, ugyanis ezek hypoglicaemiás tüneteknek felelnek meg. :( A másik elszomorító, hogy nem ez volt az első ilyen eset!!!! :? :shock: :(
A lényeg hogy ennek mindenképpen utána kellene járnom!!!! :shock: :?

Puszi mindenkinek!!!!!! :D

Ja! Babaimádónak elolvastam a szüléstörijét, és nagyon meghatódtam, pityeregtem össze-vissza!!!!!! :oops: :wink: :D

Kép
kicsigesztenye

Kicsi,
Sajnálom!:(
mindenképp megér 1 kivizsgálást ily módon!
Jobban vagy azóta?
Igen,figyelmetlen volt, nem adta meg az elsőbbséget...nekik nem lett bajuk, a kocsinak sem, csak én és a bringám bánta...itthon bőgtem el magam, amikor hazaértem, akkor jött ki rajtam...egyébként még én nyugtatgattam a csajt... :?

mary80

Szia Mary!

Elolvastam a blogodat is a balesettel kapcsolatban. :(
Át tudom érezni, hiszen én januárban jártam így, de szerencsére fel voltam jól öltözve így nem lett semmi bajom, csak egy kis kék folt. :(
De azóta állandóan azt nézem hogy melyik kocsi akar nekem jönni!!!! :cry: :cry: :cry:

Most jobban vagyok. Tudatosan étkezem este, könnyű vacsorát, mert nálam általában hajnalban jönnek elő a rosszullétek, és "félve" feküdtem le az este is. :(

Kép
kicsigesztenye

Lányok!Krisztikével most beszéltem!Megszületett tegnap kisfia Áronka császármetszéssel,szép súllyal egészségesen :lol:
Isten éltesse Őket! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kamilla*

Kamilla

Köszönjük az infót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Krisztike

Hatalmas gratula!!!!!! Nagyon sok boldogságot és egészséget az egész családnak!!!!!

Kép

Kép
kicsigesztenye

Krisztinek hatalmas gratula Áronka érkezéséhez!:) De szupi!!!:)

Mary, sajnálom az elütést. Jó, hogy nem lett komolyabb bajod. A párod jobban van? Kell gyógyszert szednie, betegállományban van, mi várható vele kapcsolatban?

Mmzsó: drukk, hogy időben jöjjön meg a mensi! És kezdhessetek már!

Vízililliom, köszi, hogy leírtad a gyógytornász dolgokat. Én is úgy tudom, hogy 1 évesen van általában az az időpont, amikor elindul egy baba.
Dorcikám pont azt csinálja, amit majdnem 8 hónaposan kell, tankönyvi baba:) Mostanában ácsorog a járókában, oldalt araszolgatva körbelépked benne. Amúgy mászik ezerrel és mindenhol felkapaszkodik és pakol és ilyenkor nagyon boldog:)
Kép Kép
Vendég

Hatalmas gratula Krisztikének!Én már az iwiw-en meglestem a babát,a férje oldalán vannak képek!Gyönyörűséges ő is!(mármint a kisbaba) :lol:

Twist,
jaj,de aranyos Dorka babád!
Köszi,ma megjött,hétfőn megyek Murberhez és remélem indulunk,valamint azt is remélem,hogy ezzel a protokollal még petesejteket is sikerül termelni.Nagyon nyomaszt az előző program kudarca,remélem,tényleg csak a Deca volt a ludas.

Kicsigeszti,
vigyázz a gyomrodra és jobbulást kívánok!
Vendég

Sziasztok!

De jó hogy benéztem!

Kriszti: nagyon gratulálok Isten éltesse drága kicsi fiad. Te is megtudod melyik a legszebb érzés a világon, anyukának lenni!

Az én nagyikám épp 80 éve tudta meg mi ez, az édesanyám perceken belül tölti be ezt a kort,ma este. Holnap hatalmas bulit csapunk, csak részben tudja ki(k) várhatók. Én is nagyon reménykedem talán-talán lesz egy találkozás ...???

Twist: Dorka nagyon szépséges mint mindig. Vigyázz rá nagyon

Kicsigeszti: reménykedem de nagyon aztán talán állás is lesz,mert az még nincs de találkozók várhatóak a jövő hétre ebben a témában de előtte még a holnap amikor....???

Majd irok

üdv

kispatak
Vendég

Kispatak

Akkor kezem-lábam csuriban értetek holnap!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Drukkolok hogy minden okés legyen!!!!!!!!!!! :wink: :D

Kép
kicsigesztenye

Kispatak

Isten éltesse a nagyikát 80. szülinapja alkalmából!!!!! :D További hosszú, boldog életet neki!!!! :wink: :D

Mmzsó

Köszi! :wink: :D
Ne nézz hátra, csak előre!!!!! :wink: :D Most tuti minden rendben lesz!!!!! :wink: :D

Twist

Irigy-irigy-irigy vagyok!!!!!! :lol: :lol: :lol: Zabálni való ez a lányka!!!!!!!!!!! :D

Kép
kicsigesztenye

Köszi szépen lányok a Dorka dícséreteket, bezsebeltük, köszi.)))

Mmzsó: és most mit fognak másképpen csinálni a stimunál?
Most minden rendben lesz, nagyon szép, nyugodt őszi idő van, babásodásra pont kiváló:) :wink:

Vízililiom, Röpcsi: Nektek is drukkolok+++++
Vendég

Köszi a biztatást,Lányok!

Eddig hosszú protokoll volt,GnRH analóggal kezdtek,leállították a pf.működést,ami olyan jól sikerült,hogy utána nem ment a stimu napi 8 ampulla Menopurral sem.
Most a rövid protokoll lesz,ez ismerős neked,Twist,és Kamillának is ilyen volt.Ebben nincs leállítás és csak 2 hétig tart...kíváncsi vagyok,várom a holnapot,remélem,az uh nem mutat majd semmi olyat,ami miatt nem lehet kezdeni.
Vendég

Kispatak,
Isten éltesse anyukádat!Remélem,szép kis családi ünneplés sikeredik!
Vendég

Sziasztok!

Köszönök mindent az anyu nevében is Igen nem mindennapi születésnap, 80 év nem semmi de

3 év 3 hónap és 3 nap

szóval ennyi kellett,hogy az elment gyerekem eljöjjön legalább a mami születésnapjára, bár azt hiszem eredetileg nem akart, de mégis megtört a jég. És a mami nagyon örült velünk együtt. Volt meglepetésrokonság, több mint 20 ember. Gyerekem is nézett nagyot, azért nagyon zavarban volt. Még a másik mamát is meglátogatta, és reméljük lesz folytatás.

Az én fogam fáj majd meglátjuk mi lesz. De reménykedem mindenben, de ez az ut hosszu nagyon-nagyon.

minden jót nektek,Krisztike várunk a képekkel

üdv kispatak
Vendég

Kispatak :D

Már nagyon vártam a jelentkezésedet!!!!! :wink:

Nagyon örülök hogy jól sikerült minden!!!!!! :wink: :D Bízom benne hogy lesz folytatása!!!!!! :D
Neki is nehéz lehet, hiszen nem lehet hogy ott folytatja tovább ahol abba maradt a rokonsággal a kapcsolat. 8) Elég sok idő telt el azóta, és minél több idő telik el, annál nehezebb lesz neki a "visszatérés"!!!! :? 8) De jó úton haladtok!!!!!! :wink: :D És ehhez továbbra is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

A nem számított rokonok miatt nézett a fiad nagyokat?
Ti tudtátok hogy megy, vagy csak reménykedtetek????

Az pedig hogy a másik mamát is meglátogatta......... :D

Kép
kicsigesztenye

Sziasztok,
Tényleg gyönyörűek a gyerkőcök!
Twist,
Dorka is, hiába, h. nől, mint a gomba-nem hiába gyűjtitek az elismeréseket!:)
Egyébként, tudod...bárcsak lett volna, azt mondom...:(
Pénteken is szarul volt a férjem, nem volt azóta orvosnál...de tudod, pasiból van...:(
Nem kényszeríthetem...
Mmzsó,
Drukk a holnaphoz!
Lili,
Hogy vagy?Hogy viseled a kúrát?
Kicsi,
Hogy vagy?Ma is volt tüneted?
Röpcsi,
1 hét és műtenek!Utána már mindent bele...
Puszi

mary80

Mmzsó nagyon szoritok holnapra hogy kezdjetek!!!
A rövid protokoll jó lesz :wink:
Sokat gondolok Rád!
Irj majd amint tudsz!
kamilla*

Kamilla: Hogy megy a babázás? Van mindenetek? Papírokat ki intézi?

Mmzsó, a rövid protokoll nekem azért tetszett, mert csak napi egy szurit kaptam és így nem lettem tűpárna:)
Szedsz már előre magzatvédő vitamint? Azért kérdem, mert most kezdem érezni, hogy nagyon kimerültem, a szoptatás alatt. És nagyon kell a vitamin. Ez csak úgy eszembe jutott....

Mary: jaj már, a párod nem akar vigyázni magára, ejnye-ejnye:( Az én párom is ilyen különben. Sőt lázasan is megy dolgozni, nem zavarja. 39 fokos láz, ugyanmár! Csak a nyamnyilák maradnak otthon azzal. :shock: Ismerem ezt a mentalitást. :wink:
Vendég

Helló Mindenkinek!

Twist
Milyen nagy már Dorottya baba! :D Nagyon aranyos kislány és milyen ügyes, hogy körbe-körbe tipeg a kiságyában! :D
Olvastam, hogy időnként nem találod a helyedet. :( Tanulni vagy valami mást nem próbálsz meg csináli?

Mary
Örülök, hogy nem lett komolyabb bajod a baleset során :!: :D Vigyázz magadra nagyon! :D
A hangulat ingadozással kapcsolatban, ez az időjárás most éppen nem kedvez neked és sok más embernek sem. :( Hideg van, hol kisüt a nap, hol beborul az ég.......... Tegnap este még a tévébe is szó volt a nagymértékű hangulat ingadozásról, rossz közérzetről. Remélem sikerül hamar átállnia a szervezetünknek erre az időre. :roll:

Igen, mához egy hétre műtenek, szívesen kihagytam volna ezt az egészet, de több szólt amellett, hogy elvégezzék ezt a beavatkozást, mint ellene. :(

Mmzsó
Nagyon drukkolok mára, hogy az uh vizsgálatkor Murber ne találjon semmi olyat, ami a program elkezdésébe ütközne :!: :D Drukkk a program kezdéshez!!!!!!!!!! :D
UI: meghallgattam a előadást, nagyon szép volt!!!:)

Kriszti
Szívből Gratulálok Neked is a picurka megszületéséhez :!: :!: :!: Sok boldogságot, örömöt, tejcit kívánok Nektek!!!
Képeket remélem teszel majd fel!!!:)

Vizililiom
Örülök, hogy elkezdtétek a programot :!: :D Remélem csak ezt az egyet kell végig csinálnotok, sikerülni fog és már csak a boldog babás napokról írsz majd! :D
Köszi a gyógyszervevéssel kapcsolatos infókat............érdekes, hogy itt-ott milyen árakon lehet beszerezni a programhoz való gyógyszereket! :roll: Az ember azthinné ezek a gyógyszerek mindenhol ugyanannyiba kerülnek, de nem, mert az egyik helyen lehúzzák az embert, a másik helyen meg még pénze is marad. :oops:

Kisgesztenye
Nagyon megijesztettél ezekkel a rosszullétekkel! :( Ijesztő, félelmetes, kiszámíthatatlan lehet ez az egész!:( Nem tudom mi okozhat ilyen tüneteket, de az biztos, hogy ezt minél hamarabb ki kell, hogy derítsed, a végére kell járnod!!!:)
Vendég

Röpcsi,
köszi,hogy meghallgattad,aranyos vagy nagyon!

Képzeljétek,nem az uh,hanem a magas FSH miatt nem kezdhettünk!Felírt egy havi fogalmazásgátlót!Soha nem gondoltam volna,hogy életem során valaha is fogamzásgátlót fogok szedni.Nem is ez a lényeg,hanem újabb 1 hónap várakozás,igazából február vége óta nem történt semmi érdemleges.Munkát is mondtam le emiatt...hülyeség volt.
Hát,el vagyok keseredve!
Vendég

Mmzsó, sajnálom!
Majd meglátod, Karácsonyra már boldogak lesztek!(remélem)!

mary80

Kicsigesztenyének akartam írni, csak elfelejtettem, hogy nekem mensi előtt voltak ilyen rosszullétjeim annak idején. Esetleg neked nem közeleg?
És még a Bromo szedésekor eleinte, míg hozzá nem szoktam, addig volt nekem ilyen (sötét foltok a szemem előtt, hányás, hasmenés és el akartam ájulni). De gondolom, hogy nem szedsz Bromót, igaz?
Kíváncsi vagyok, hogy neked mit fognak megnézni, hogy vizsgálják ki a dolgot?

Röpcsi, szia:) Magatokról nem írtál. Hogy vagytok? A kimerültséged ugye már nem jött elő?
Igen, jól sejted: én is gondoltam rá, szerettem volna angolt tanulni és a franciát feleleveníteni, elő is vettem a könyveket, csak aztán nem lett semmi belőle, mert Dorci babuci úgy műkszik, hogy sírni kezd, vagy valami történik, és akkor futok hozzá, eldobok mindent. Ezután már nem is kezdem újra a könyvek olvasását, nincs már kedvem hozzá, hiszen egy sor után megint eldobhatnám. És mint minden pici babánál, úgy kell vigyázni Dorkára, hogy mellette kell ülni, vigyázni rá, teljes odafigyelést igényel. Nem enged el maga mellől.
Amikor alszik, akkor gyorsan végignyomom a házimunkákat, vagy fürödni, hajat mosni szoktam és utána venném elő a könyvet, de ő már ébred is és kezdődik az odafigyelés. Ez minden babucinál így van, ahogy olvasom a fórumokat.
Az hiányzik, hogy ne csak fórumokra írhassak, hanem élőben is találkozhassak másik anyukákkal, babákkal. Nagyon ritkán összejön és ilyenkor fel is tudok töltődni vagy egy hétre:)))

Mmzsó: nehéz lehetett, amikor Murber doktor közölte, hogy még egy hónap várakozás következik:-((( Gyorsan el fog telni, koncentrálj a következő hónapra, tarts ki valahogy. Gyorsan el fog telni.
Vendég

Kispatak
Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok édesanyádnak :!: :D Nagyon szép életkort él! És nagyon, de nagyon örülök annak is, hogy a fiad ennyi idő után találkozott veled is, édesanyáddal is és a család többi tagjával is :!: :!: :!: :D :wink: Ez egy nagyon jól sikerült, csodás szülinap lehetett! :D
Sajnálom, hogy fogfájásod van, remélem hamar elmúlik! :( :wink:

Mmzsó
Sajnálom, hogy nem tudtátok elkezdeni a lombikprogramot! :( Nekem is annó emiatt az érték miatt nem indult el a program.:( Elhiszem, hogy el vagy keseredve én is levoltam törve, mert ilyenkor az 1 hónap sokkal több idő tűnik, mint amennyi valójában.
Én most picit lassítanék a dolgokkal, de most meg valahogy annyi minden összejött! :(
Vendég

Kedves Lányok!

Nagyon köszönöm a sok gratulációt, biztatást. Higgyétek el nagyon jól esik, hogy örömben, gondban együtt vagyunk itt.
Az édesanyámnak nagyon szép születésnap volt a rokonokkal és a 3 unokával. Igy lett teljes a dolog. A fiam is nézett nagyokat, de az anyukám is - ő nem tudta mi vár rá. A gyerekem érkezését tudta, a rokonokat nem.
Igen, most elkezdődött valami, uj korszakot irunk remélem, és lesz folytatás, ha máskor nem a gyerekem névnapján. Az még egy pár hónap, de még a tél beállta előtt lesz - és nagyon-nagyon reménykedem.
A fogam már kevésbé fáj, de nem panaszmentes. Pár nap és megyek a dokibához, meglátjuk mit mond. Gyökértöméscserét igért ma telefonban. Nagyon kedvelem, mert iszonyatosan érti a dolgát, és akkora alázattal van a szakmája és a betegek iránt, ritka az ilyen.

Mmzsó: sajnálom, hogy ma nem kezdhettél, de remélem ez a pár hét eltelik, és jobb hireket kapsz.

Twist: ezek a mondataid: akár csak magamat látnám, hallanám:

"Hababuci úgy műkszik, hogy sírni kezd, vagy valami történik, és akkor futok hozzá, eldobok mindent.
És mint minden pici babánál, úgy kell vigyázni Dorkára, hogy mellette kell ülni, vigyázni rá, teljes odafigyelést igényel. Nem enged el maga mellől.
Amikor alszik, akkor gyorsan végignyomom a házimunkákat, vagy fürödni, hajat mosni szoktam és utána venném elő a könyvet, de ő már ébred is és kezdődik az odafigyelés. Ez minden babucinál így van, ahogy olvasom a fórumokat.
- igen minden anyuka ezt teszi, vigyáz rá ahogy tud.

Ahogy felállt én is mellette voltam, ahogy csak lehetett, együtt játszottunk - sőt amikor felállt, akkor is mellette ültem a földön, belém kapaszkodott meg - ezt egy anya soha sem felejti, hogy is tehetné. A szülőágyon váltunk igazi anyává, és ez elkisér bennünket holtunk napjáig, bármi is legyen ezen a földön.

Kivánom nektek, hogy minél előbb megismerjétek ezt az érzést! Krisztike: te már ismerkedsz vele, nagyon várunk, gyere-gyere.

Röpcsi: a mütéthez szurkolunk, remélem minden rendben lesz!

Kamilla: mit csinál a kis családod?

Gesztenye: annyira hálás vagyok neked is kedves szavaidért, minden szépet és jót neked!

Na mára lelövöm magam

üdv kispatak
Vendég

Jöttem meglesni, hogy Kriszti küldött-e esetleg Áronka képeket, nagyon kíváncsi vagyok!:)

Mmzsó, máris kevesebb mint egy hónap van a kezdésig, látod, hogy repül az idő?

Röpcsi: drukk a műtéthez, gyors felépülést kívánok!

Húzok is, mert végre picit alszik a kiscsajom és jöhet a házimunka. Hétvégén keresztelő lesz és ki kell nyalnom a lakást, mert utána finomságokat eszünk itt. Puszi mindenkinek!
Vendég

Lányok,
azt szeretném kérdezni-és előre is elézést a kérdésért-,hogy ti szedtetek-e valaha fogamzásgátlót?
És amikor először szedtétek be a 21 tablettát,utána hány nap múlva jött meg?
2 barátnőm is azzal biztat,hogy 2-3 napon belül megjött nekik,hát ez csudajó lenne,akkor tényleg hamar eltelne ez az idő,mert kb.mához 3 hétre már menstruálnék.
Akinek van tapasztalata,kérem,ossza meg velem!Köszi!
Vendég

Twist
Köszi a drukkot! :D Remélem gyorsan felépülök majd!:)
Biztos, ha most elkezded a takarítást, rendrakást, hétvégére, a keresztelőre végzel majd mindennel és szép, tiszta lesz mindenhol! :wink:
Napközben hányszor alszik el Dorka? Gondolom ez az esős, változékony időjárás befolyásolja azért az alvási szokásait, nem?

Mmzsó
Én a babyért/babykért való küzdés előtt szedtem fogamzásgátlót, persze az jó rég volt, ezért nem nagyon emlékszem rá, hogy az utolsó gyógyszer bevétel után hány napon belül jött meg a mikim. :roll:
De! Amikor a kezelések zajlottak, terminált, inszem, akkor volt, hogy ciszta v. tüsző miatt nekem is kellett szednem fogamzásgátlót és valóban volt olyan, hogy az utolsó gyógyszer bevétel után 2-3 nappal már meg is jött a mensim. :D
Most a Kaáliba írtak fel Nekem és az első "levél" utolsó bogyójának beszedése utáni 5. napon jött meg a mikim, de lehet, hogy csak azért ekkor, mert szabi előtt voltunk és mindent felpörgetve csináltunk, csakhogy nyugodtan eltudjunk utazni, meg oda-vissza is az út hosszú volt, úgyhogy ezek szerint befolyásolhatták a megjövetelt. :? Most a második levéllel szedem és jövő héten szerdán venném be az utolsó bogyót, ami miatt most nem pénteken, hanem hétfőn lesz a műtét.
Vendég

Röpcsi,
köszi!Nagyon szorítok neked hétfőre!

Twist,
jaj,de csodálatos dolog a keresztelő!Ha egyszer eljutunk odáig,tuti végig fogom bőgni az egészet a meghatottságtól!
Vendég

Tényleg,Röpcsi,neked mit írtak fel?
Nekem Lindynette-t kell szednem.
Vendég

Nekem régen Triodenantot, aztán utána meg azt írták fel, amit most Neked (legalábbis ismerős a neve), most meg Marvelont írtak fel.
Vendég

Sziasztok lányok!
Amint látom kamilla már írta hogy megszületett a pici fiam.
3720 gramm és 55 cm.Igazi szerelem a miénk.Nagyon édes.
Azért nem írtam még mert semmi időm ugyanis Áronnak teljesen
felborult a napi rendje.Éjjel egész éjjel fent van és sír.
Nappal alszik én meg már kicsit ki vagyok bukva és próbálok
aludni nappal is de nem mindig megy.
De amint tudok írok.Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
krisztike54

Adry gratulálok neked is!!!!!!!

Kép
Kép
krisztike54

Krisztike, gratula a pici fiúhoz! Nálunk is ez volt, azt hittem, hogy el volt romolva a babám:) De aztán átállt az éjszakai alvásra és a nappali ébrenlétre, magától.

Mmzsó, én is úgy érzem, hogy végigsírom az egészet. De remélem, hogy a többiek, barátaink, rokonaink segítenek, hogy ne sírjak. De csodálatos lesz az egész! Előre fel vagyok dobva.)
Mmzsó: már csak 3 hét és jöhet a kezelés!!! Mondtam, hogy el fog repülni ez az egy hónap.
Vendég

Szia Kriszti!

Nagyon örülök, hogy immár babás anyukaként (főleg fius mamiként) irtál ide. Isten hozta még egyszer a kisfiadat, legyen nagyon boldog és Ti is.

Vártátok megérkezett. Most az anyaság nehéz, néha gyötrelmes, de szépséges feladatát kaptad - és ez elkisér mig élsz! Biztos az elkövetkező idők nem lesznek könnyüek. Mégis azt mondom, élvezd, amennyire csak lehet. Mert az idő rohan, és igaz a mondás: Kis gyerek kis gond, nagy meg még nagyobb. De ezzel most ne törődj. Babázz, dajkáld és élvezd ennek minden percét! Addig tedd,mig teheted - nem olyan hosszu idő!

Látod most lettél terhes, az idő rohan. Mint ahogy Dorka baba is már elmult 8 hónapos. Azóta lassan egy következő babacsapat is a világra készülődik, ő meg lassan járni kezd, majd fut és szalad. Az lesz igazi kihivás. Twist a keresztelőhöz gratulálunk, sirjál csak nyugodtan, nem szégyen!

Gondolok mindenkire szeretettel

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok lányok!Köszönjük jól vagyunk,kislányom eszik,alszik nagyon jó baba remélem igy is marad :wink:
Mmzsó!Annak idején én is szedtem fogigátlót egy inszem. előtt és nekem 4. napra jött meg emlékezetem szerint az utolsó tabletta után,de én egy picit csaltam az utolsó két szemet a végéből kihagytam hogy előrébb hozzam a mensimet hétvége miatt.
A lényeg hogy 4. napra jött meg!
Nagyon drukkolok a kezdéshez :wink:
Röpcsike gondolok Rád,és szoritok!
Krisztikém drágám hogy van a hasikád?Tejcsid van?Fog javulni a helyzet meglátod csak kell egy kis időt adni a kisfiadnak szokja a kintlétet és hogy a bioritmusa kialakuljon!
Ugy örülök hogy már Te is túl vagy rajta :wink:
Mindenkit puszilok!
Babaimádó jól eltünt,de hogy még annyit sem jelzett mi újság velük pedig mennyit szoritottunk neki annak idején amikor gond volt az eredményeivel...
Na mindegy.
Amint tudok jövök!
kamilla*

Röpcsi, drukk a műtéthez, én is szorítok neked!

Kamilla: de jó, hogy nálatok minden okés.) Fáradt vagy különben?

Ma volt a kislánykánk keresztelője, nagyon szép volt és megható és személyesen nekünk szólt.) Hát, úgy potyogtak a könnyeim, hogy csak na. Elmondták, hogy nagyon sokat vártunk erre a pici babára és Isten leküldte hozzánk őt, hogy vigyázzunk rá. Eszembe jutott mindaz, amit elszenvedtünk, az a sok-sok év... Na, szóval, nagyon sokat sírtam, meghatódtam, mert szépen beszélt a pap. Gyönyörű volt az egész!!! Dorci édes volt, mert énekelt (!) és ütötte a lábával a ritmust. Utána odajöttek kedvesen a gyülekezet tagjai néhányan és gratuláltak és mondták, hogy mennyire édes votl a kiscsaj:) Utána fincsi kaja volt és jól éreztük magunkat. Jól sikerült:)
Kép

Krisztike, majd tegyél fel fotókat a kisfiadról, már nagyon várom!
Puszi nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.14 12:31-kor.
Vendég

Krisztike,
gratulálok a kisfiadhoz,én már lenyomoztalak az iwiw-en és a férjed oldalán láttam képeket :wink: Nagyon szépséges babuci!
Kívánom,hogy mielőbb elrendeződjetek napirendileg és ki tudd fújni magad egy kicsit!

Kamilla,
köszi szépen a választ neked is!Jó tippet adtál,nekem az utsó nap vasárnap lenne,de akkor lehet,hogy kihagyom,még ,meggondolom.Remélem,ennyi elég belőle,mert picit dilis vagyok tőle,bár ma épp jó napom van :wink:

Twist,
örülök,hogy ilyen klassz volt a keresztelő,éljen az Új Keresztény! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kamilla: jaj de jó hallani, hogy ilyen jó kislányod van.

Krisztike: higgy Kamillának, ő nem véletlenül mondja, de élvezd nagyon.

Twist: nagyon örülök a keresztelőnek, elhiszem,hogy sirtál. Nagyon sok évet vártatok rá, és igy van a Jó Isten küldte nektek és vigyázzatok rá. Te már élvezed az anyaságot, kivánom sok ilyen szép napod legyen, mint a mai. Aztán ha majd a ballagáson és esküvőn fogsz sirni, gondolj a mai napra, meg egy kicsit rám.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Igen Mmzsó,jobb ha a vasárnapi utolsó szemet kihagyod nehogy belecsússzál a köv. hétvégébe!Azzal az egy szemmel nem ártassz és utánna indul a mandula :wink:
Nagyon szoritok :!: :!: :!:

KépKép KépKép
kamilla*

Röpcsi,
remélem,túl vagy a műtéten,minden jól ment és már otthon is vagy!Jelentkezz ám,izgulunk érted!

Vízililiom,
hogy állsz a kezeléssel?Netán már a stimuláló szurikat kapod?
Írjál,hogy mi újság!
Vendég

Elszállt amit írtam tegnap, aztán nem volt energiám újra megírni.

De MMzsónak írtam, hogy tök jó, már csak 3 hét van, mindjárt itt a kezelés indítása!

Röpcsi jelentkezz, mi volt a műtéttel? Remélem, hogy okés volt minden és indulhattok a lombikkal.

Vízililiom: neked is drukk!

Krisztike: hogy bírod? Hasad hogy van?
Vendég

Köszi,Twist,és képzeld már csak 2 :wink: .10 szem bogyót kell még bevennem,jövő szombatig,és reményeim szerint mához vagy holnaphoz 2 hétre már meg is jön és dörömbölhetek Murber ajtaján.Azt nem tudom,milyen lesz a véreredményem,már semmibe nem élem bele magam túlzottan,kissé sok volt a csalódás az utóbbi hónapokban.
Vendég

Mmzsó, de jó, akkor már csak 2 hét:) Ez most amúgy is jó időszak, mert nincs szünet a sotén, se nyári, se téli, mindenki szépen gőzerővel dolgozik. Mi is ilyenkor kezdtünk 2008-ban, szeptemberben.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?