Sziasztok!
Adri
Gratulálok!!!!! Micsoda meglepi!!!!!
Nagyon sok boldogságot, sok tejcsit, és jó egészséget az egész családnak!!!!
Mary
Sajnálom a balesetet!!!!
Viszont örülök hogy kisebb-nagyobb zúzódásokkal megúsztad!!!!!
Nem lett komolyabb bajod.
Figyelmetlen volt...?
Kamilla
Ti hogy vagytok? Szépen fejlődik a picúr?
Mmzsó
Nagyon drukkolok hogy még ne jöjjön meg!!!!!
És időben tudjátok kezdeni!!!!!!
Drukkolok a folytatáshoz is!!!!!
Vízililiom
Nagyon drukkolok neked is!!!!
Remélem most sikerrel jártok!!!!!
Kispatak
Nálatok mizujs?
Munkahely? Család?
Nagyon sokat gondolok rátok!!!!
Te olyan kedves, és aranyos, segítőkész nő vagy, hogy igazán megérdemelnéd hogy boldogok legyetek!!!!
Twist
Dorka még mindig egy tünemény!!!!!!!!!!!!!!!
Röpcsi
Sajnálom az epeműtétet, de tényleg jobb ha most kiveszik, mert nagyon nagy galibát tud csinálni sajna!!!!!
Utána viszont már semmi nem állhat a babásodás útjába!!!!!
Luna miért törölte magát, tudjátok??????
Daisy
Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!!
Mi van veletek?
Hogy haladtok a Kaáliban?
Én tegnap hajnalban csuda szarul voltam.
Felkeltem pisilni, olyan fura volt a gyomrom, gondoltam megint sok a savam. El is indultam bevenni Quamatelt, közben 3x guggoltam le mert olyan rosszul lettem.
Hányingerem volt, szédültem, nagy nehezen eljutottam a gyógyszerig, mondom rögtön 2-őt veszek be ha már ilyen szarul érzem magam. A visszafelé úton is le kellett guggolnom egy párszor, majd bevettem, majd még kuporogtam a fürdőszobában egy darabig, majd elindultam a wc-re. Ott már akkorra kivert a verejték, és remegett kezem-lábam, nagyon rossz érzés volt.
Még egy darabig ültem, a hálóingem teljesen felhúztam a hátamon, tudtam hogy megfázhatok, de nagyon jól esett a hűvös a testemnek, majd visszaténferegtem az ágyba, majd nehezen visszaaludtam. Reggel ébredéskor sem voltam még jól, nem kívántam a kávét sem, de kávé nélkül nem térek magamhoz így megittam. Reggelizni sem akartam, nehogy rosszabb legyen a helyzet mint amilyen akkor volt, de a párom csinált bundás kenyeret, ettem és utána jobban lettem.
Eléggé elgondolkodtató volt a helyzet, ugyanis ezek hypoglicaemiás tüneteknek felelnek meg.
A másik elszomorító, hogy nem ez volt az első ilyen eset!!!!
A lényeg hogy ennek mindenképpen utána kellene járnom!!!!
Puszi mindenkinek!!!!!!
Ja! Babaimádónak elolvastam a szüléstörijét, és nagyon meghatódtam, pityeregtem össze-vissza!!!!!!