Hali,
Zsu: sajnálom, hogy éppen akkor lehet menni üdülni, mikor mindenki beteg, fáradt....
, de lehet, hogy éppen ettől lesz az ott lét.
Barbazso: azok a piros foltok, ami az izzadságból eredtek, azok lassan, de elmúltak. És most van pár ekcémás folt, de a krém segítsével, azok is tünedeznek el.
A burov krém, az a krém, amit a mellre adtak gyulladás megelőzése végett?
Mayday: örülök a gyors oltási ceremóniának, és igen, olyan szeretni valóak, mikor bújnak anyuhoz, ha éppen arra vágynak!
Anyatejben nyugtató és fájdalomcsillapító cuccok is vannak, ezért is szoktak csak úgy cuclizni.
Ja, egyáltalán nem kicsi a fiad! Krisz még mindig 5,8 kg körül lehet, de nem érzem, azt, hogy éhezne!
Orsi: a férjem sok figyelmet, törődést igényel, hiába született meg Krisz, párom nem változott meg!
Sokszor a hétvége után, mikor itthon van, jobban elfáradok, mint hétköznapokon, mikor dolgozik, és csak este jön haza.
Úgyhogy nekem 2 fiam van!
Csöpplány: majd,gyere és mesélj, hogy mi volt a kórházban!
Nadina: habos-csokis palacsinta!!!
nyam-nyam!
Mázlitok volt, hogy Gréti ilyen jól bírta a társasösszejövetelt. Ez felér egy felüdüléssel - barátok, kajcsi, kimozdulás!
Fogzás - én is szoktam Krisz szájába tenni a kisujjamat (mert tényleg olyan nehéz, nagy az a rágcsálnivaló), úgy látom szereti, szépen rágcsálja és irányítja a fájó pont felé.
Ja, egyáltalán nem kicsi a fiad! Krisz még mindig 5,8 kg körül lehet, de nem érzem, azt, hogy éhezne!