Új privát üzeneted érkezett!

ja vasalás. mi még vasalunk. idegesít, ha gyűrött a ruci rajta... :oops:

monde, penész??? ez kemény!!! a páraelszívó állítólag jó, mi is akartunk még otthon.

az Argot én nem láttam. :oops: tapolca óóóó, de szeretem. a legszebb útvonal kb magyarországon ott át a káli medencén. :) úgy szerettem ott lenni. :cry: minden évben voltunk a balcsinál anno, szepezden, tapolca mindig az esőnap volt. :D barlang, malom-tó... :D

hibernia
 
 
 


Samu ekcéma. :( hogy néz az ki? mindig attól parázom, hogy nem ismerem fel ezeket... :oops:

nadina, még mindig ezek a tejci gondok. sajnálom. :(

charlott, no ezt elfelejtettem, mit akartam... :oops:

megyek, reggelizem valamit, éhen pusztulok. :( igyekszem jönni még ma, mert utálok lemaradni.

ja kismamit hogy találtad meg csöpplány? én ezt a topicot is alig győzöm követni. :)

hibernia
 
 
 


Hát sziasztok. Újra itt. Mostantól valszeg megint boldogítalak benneteket, jövő hét szerdától Kende ovis nagyfiú lesz! Ebbe kicsit bele fogok fordulni, nem megy az elengedés, de jobb lesz neki ott. Kevés vagyok már neki. :( Vince jól van, elmúlt a sárgaság végre. Most picit vérszegény lesz, így kap naponta negyed folsavat. Amúgy egy égedelem. Vagy alszik, vagy ölben. Köztes nincs. Most elaludni tanulunk, mert lassan már olyan karom és vállam lesz, mint egy kajakosnak. :D Eddig többé-kevésbé megy, de lassan haladunk. Mayday, becarás, hogy azokat a filmeket, zenéket szereted amiket én. :D

Néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Anita

Kép

Kép
anita1984
 
 

 
 

Anita: nagyon szép és aranyos Vince babátok és Kende nagyfiatok is! :D Örülök, hogy a sárgaság megszűnt Vincénél.

Hibernia: no, eszedbe jutott? :) Délben reggelizni! :shock:
Próbáltad már az altatást úgy, hogy etetés közben tv-t nézel, vagy rádió szól (monoton zaj a lényeg) és simogatod közben? Igaz, eltart fél vagy egy óráig, de biztos az alvás ezek után nálunk. :wink:

Orsi: mindenkinek vannak rosszabb, fáradtabb napjai. Ezt én tudom a legjobban, depis vagyok általában! :roll: De pár óra nyugalom vagy mély alvás tud segíteni. Tudom, hogy 3 gyerekkel plusz egy férj mellett ezt kivitelezhetetlen dolog!

Mayday: tömegközlekedés - örülök, hogy nem a belvárosban lettem kismama, anyuka. Az a zaj, embertömeg, szennyezett levegő. :? no, meg a BKV. Örülök, hogy a külvárosban élek, ahol nem kell BKV-t használnom ahhoz, hogy eljussak az orvoshoz, a boltig. Van kertváros, hegyek, Duna, erdő.....jó itt kisgyereket nevelni. :)

Képzeljétek, a szokásos sétánk alkalmával az történt, hogy Krisz nyöszögött, hogy inni kér! Gyorsan adtam is a vízzel teli cumisüveget és ahogy a szája felé közelítettem azt éreztem, hogy Krisz kirántja a kezemből az üveget és ő helyezte be a szájába és tartja az üveget is. :lol: Mintha, azt üzente volna: Kérem, én már nagyfiú vagyok! :oops:

KépKép
charlott
 
 


Szasztok!

Huh olvasgatlak titeket de tök elfejtek mindent mire írni tudok :oops:

Kati, megjött a falvédő.. IMÁDOM!!!! :D

Üvegtigris nálam is játszik de eh azt sem udom mikor láttam utcsira..pedig hogy szeretem.....

Anita, szia de, hogy jöttél! És igazad van, Kendének tuti jobb lesz oviban. Amúgy hogy megy a testvér elfogadás nálatok?

Hibernia, lehet egy kérésem....nagyon bejön az a laszti...nem tudnánk valahogy megoldani, hogy megvedd és elküld, én meg átutalom a pénzt meg a szállítási ktg-t???? Bocsi, hogy ilyet kérek kellett neked megmutatni :lol:

Csöpplány, kitartást a felújításhoz, mi ugyebár akkor csináltuk mikor pocakos voltam..úgy is nehezen bírtam nemhigy gyerekkel....

NA megyek hív a gyerek majd jövök még...remélem

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


charlott: minden viszonyítás kérdése, én már egy fele olyan jó közlekedéssel is kibékülnék, mint a bkv. :lol: asszem hamarosan gyakorolnom kell a vezetést, mert be leszünk zárva. :(
krisz szomjas??? :shock: ezt honnan tudtad? és milyen ügyes fiúcskád van! :)

pill sírás

hibernia
 
 
 


Szia Anita! De jó, hogy jöttél! Szépek a fiaid. Kende ebédig marad majd bent? Elhiszem, hogy rossz érzés lehet. Én most ettől a tegnap esti egy üvegből etetéstől is kiakadtam. :( De talán Vincével is könnyebb lesz, ha kettesben lesztek picit. Vagy nem?

A Tigris a Garancsi-tónál játszódik, ami Tinnyéhez tartozik, de kb félúton van Tinnye és Piliscsaba között. Jó hely lehet, mi nem lakunk messze tőle. Már februárban is mondtam Barnusnak, hogy majd egyszer menjünk már el valakivel oda.
Én azt bírom, amikor Cingárt szívatják meg a körhintás, csacsis részt. :D

Orsi, az úgy volt, hogy a hajnali szopit kihagyta Samu, ezért nagyon bedurrantam reggelre, és a reggeli szopi után lefejtem üresre mindkettőt, aztán már nem volt elég ideje telítődni, és egész nap nem hozták be a cickók a lemaradást... Végig két mellből szoptattam, és még így is délutánra már egyre sűrűbben kért Samu. Fürdés előtt is meg kellett szoptatnom, és fürdés után az esti nagy szopira szinte üres lehetett, mert nagyon szenvedett rajta Samu. Megmelegítettem a lefejt tejcsit, de csak 80ml kellett neki, azzal aludt reggelig. :? A maradék ment a lefolyóba. :( Ma nem játszottam el ezt megint.

Kitaláltam, hogy a keresztelőre Samunak gravíroztatok egy fém babaevőeszköz-készletet a nevével és egy üveg jó bort. Csak arra nem tudom, mit írassak. Persze csak akkor bonthatja ki, ha nagy lesz. :D Ti csináltatok ilyen maradandó emléket? Viszont ezek után minden gyerekemnek ezt kell adnom, hogy ha felnőnek, ne legyen rossz. A kertben már van egy "Samu fája". egy tuja. Apukáméktól kapta.

Sírás van...

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hibernia: persze igazad van - mindig lehetne rosszabb is, csak emlékszem, hogy sokkal jobban elfáradtam a meló helyre való utazástól és vissza haza, mikor még dolgoztam. 2 és fél órát utaztam naponta, sokszor állva a tömegben, a melegben, a hidegben, a bűdösben..... :?
A szomjúságot tippeltem :oops: , ha sétálunk és nyöszög, akkor gyorsan számításba veszem, hogy mi lehet a baj?! Szomjas? Fáradt? Melege van? Fázik? Unja magát? és ezek közül valamelyik bejön! :wink: most éppen szomjazott... :-)

azért írkálok ennyit, mert Krisz alszik.....nem szokott ennyit.... :shock:

KépKép
charlott
 
 


Hibernia, először ilyen volt, de akkor még nem kezeltük időben. Most már nem durvul el így...
http://picasaweb.google.hu/barnaoo/2010 ... 8930711730

Charlott, nektek már elmúltak a foltok, vagy még látszik azért? Ha piros folt nagyon száraz, hámló felületté változott, akkor ekcéma, és érdemes vele heim pálozni, mert ott saját készítésű krémet írnak fel rá. Ami még nagyon jó, az a burov krém. Az is gyógyszertári, én a gyerekdokival írattam fel. Ha nincs piros folt, azzal kenem. Olyan puha lesz a bőre tőle, hogy nem győzöm csókolgatni. :D
Nálunk már nyáron kérdezték az erdélyi rokonok, hogy nem lesz keresztelő?! Ott pár hetesen szokás. Hát örültem, hogy élek. Még foglalkozzak a takarítással, rokon-elszállásolással,...?! Mostanra tartok ott, hogy van ehhez energiám. :) Szerencsére Barnus nem foglalkozik a hagyományokkal, és mások véleményével. :)

Apám, Samu olyan erővel rágja az ujjamat, hogy fáj! Mi lesz, ha kinőnek a fogai?!? Próbáltam ujjat cserélni, mert már baromira fájt, de csak a behajlított hüvelykem jó neki. :shock: Vennem kell egy rágókát...

Monde, köszi az infot az ekcémáról! Jó, hogy vannak itt tapasztaltabbak is! :) Amúgy este próbáltam utánaolvasni, de olyan ellentmondásos írások vannak, hogy nem tudom, melyiknek higgyek. Kicsit felvilágosíthattak volna a kórházban azon túl is, hogy kenjük a felírt krémmel... :roll:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hallo!!!

Megjártuk a dokit,Bubu egész jól viselte a szurit,jó,sírt,de nem volt vészes.Mikor hazaértünk nem tudtam letenni annyira bújt.Nem olyan volt,mint mikor csak cipeltetni akarja magát,hanem anyát akarta és hogy szeretgesse kicsit.Ilyen még nem volt,kis édes.
Amúgy 6100g és 61cm.Nem egy nagy baba.De hatalmas erő van benne,aszonta az asszisztens,hogy alig bírja lefogni a lábát.Aztán a dokinéni is ámult,hogy milyen kis erős.Hm...büszke anya. :oops:

Anita,jó,hogy jöttél.Nagyon szép kis pasijaid vannak.Ovi..hát igen,ez is eljön egyszer.Beszoktatáson vele leszel?
Örülök,hogy Vincének elmúlt a sárgasága.
Zenék ,filmek...jó ízlésünk van.Hi-hi!!!
:oops: :lol:

Charlott,Krisz nagyon ügyes!!!Bizony,ő már naffiú,egyedül iszik. :D Grat hozzá!!!

Hibernia,"mindig mindent idehordó ember". :lol: :lol: :lol: :lol: Ez mekkora!!!
Sajnálom,hogy férjed még mindig odavan... :? Főleg,hogy ott van veletek és mégse.Nagyon sz@r lehet.

Zsó,sajnálom az ekcémát.Ez ilyen visszatérő sz@rság?
Szegény Cingárt mindig szivatják. :lol:
Én a temetést csípem nagyon,mikor zenél a "banda" és Cingár kiáll a sorból,hogy a többiek vállon veregethesség.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Hali!

Reagálni megint nincs időm,sorry érte.
Kismami írására úgy bukkantam rá,hogy belestem a tavaszi babásokhoz,néha be szoktam olvasni,elég kevesen maradtak ott is,meg ritkán írnak :)
Charlott:de ügyes Krisz,ilyet Balu is csinál,és tényleg olyan büszke tudok ilyenkor lenni :)
Mayday:na akkor ügyi fiú volt bubu :) reméljük nem lázasodik be :)

Én tavaly ezen a napon tudtam meg hogy baba költözött a pocakomba :oops: Olyan jó érzés visszagondolni :) Mondtam is ma Balunak hogy anya tavaly ilyenkor tudta meg hogy úton vagy,meg hogy ha úgy veszem, akkor már 1 éves.Erre rám nézett kajánul és kacagott egyet :D Édes pofám :)

Anita jó hogy jöttél,már hiányoltunk :) Nagyon helyesek a gyerkőcök :) Hát egyedül elalvással nálunk is probléma van.Balu csak ölbe alszik el,vagy babakocsiban,autóban,bevásárlókocsiban,mindegy csak mozogjon :D Viszont ha elalszik és leteszem akkor szépen alszik :)

Na nem megy tovább,sorry.Majd később talán megpróbálom,ha lesz idő.
Puszi.

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Mayday, igen sajnos. :( Már harmadszorra jön elő neki. Igaz, csak az első volt durva, mert akkor még nem tudtuk, hogy mi az, és nem erre kezelte a gyerekdoki. :? Aztán amikor még egy hét múlva is ott volt, csak halványabban, akkor adott beutalót a kórházba.
Olyat is olvastam a neten, hogy ez még az enyhébb fajta, amikor csak az arcon van, és az ilyent nagy valószínűséggel 5 hónapos koruk körül kinövik. Jaj, az nagyon jó lenne!!!! Máshol meg azt írják, hogy felnőtt korukra ez még durvul, és allergia, asztma meg szénanátha is jöhet hozzá. :cry:

Bubunak boldog 4 hót, Balunak meg 1 évet! :D

Nagyon ügyesednek, erősödnek ezek a gyerekek! Tegnap Samu is fogta az üveget (nem tartotta, csak húzta a szájához). Azért örülnék, ha nem kéne még egy darabig üveget használnunk. Ha megyünk valahova, mindig készítek be neki forralt vizet vagy teát, de általában úgy, ahogy van, öntöm is ki az egészet.

Idehordó ember... Férjem családja folyton Ausztriában guberál. (Ott laknak sógornőmék.) Mondjuk ott vannak ilyen lerakatok, ahová az emberek elviszik a cuccaikat, ami már nem kell, és szortírozva teszik le. Na, innen van nekünk ikeás matracunk, csomó hangszórónk, kisgépek, meg ilyenek. A legundibb, amiért még pénzt is adtak a bolhapiacon, egy vérnyomásmérő! Utáltam, mert használat után alig lehetett lemosni az öreg néni szagot a karomról. Aztán tavaly gyorsan vettem egyet. Nem hiányzott a vadászkutya szaglásomnak az az élmény...

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


én is ilyenkor kezdtem érezni tavaly, h uton van a kisasszony. Holnap van a férjem szulinapja, tavaly konnyu volt az ajandék kérdése. ezen az éven viszont lesz egy nagy puszi és két fulhuzas!

ha visszaolvastam, majd jovok este
s.orsi
 
 


Orsi, Te írtad asszem ezt a refluxbetegséged Elisánál. Mik ennek a tünetei? Lehet, hogy csak túlparázom, de néha azt gondolom, hogy Bori túl sokat bukik. Egy csomószor van az, hogy feljön neki kaja, amit visszanyel simán, viszont van, hogy még evés után egy órával is képes egy kicsit bukni (már olyan jó túrósat), ha hasrateszem. Szerintetek ez normális? Nektek is buknak a babák még? Még nem olvastam utána a neten, de félek, ha megteszem, akkor jól beparáztatom magam...
monde
 
 


Na...sikeresen megfőztünk,kész élmény volt ilyen konyhában :D Balu még fent,kivi vagyok meddig még.Közben meghozták a beltéri ajtókat is. :) Azért haladunk.Holnap viszem be Balut a Heim Pálba csípő kontrollra.Ha minden jól megy akkor kenguruval megyünk,persze ha nem fog esni az eső.Esőben nem indulok neki.
Most gondolkodom hogy Balu holnap már 20 hetes lesz :shock: :shock: :shock: Másfél hónap és már fél éves!!!! :shock: :shock: :shock: Repül az idő :)
Holnap jön elvileg a bordűr ,ha minden igaz.Aztán majd valamikor jön a csempész(nem félreérteni :lol: ) és befejezi a konyhai csempézést :) Sikerült nagyjából kitakarítani az első roham után :)
Na lépek,mert Balu anyát akar (apa szerint,szerintem csak lusta fogni :D ) :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hibernia,
nem semmi a buszos sztori, h egy buszra csak egy babakocsi mehet fel és 35 percig nem jon.
Férjed jol benyalt vmit! ...
Férjem csaladja nem tud segiteni, 300 kmre laknak.

Anita
nagyon helyesek a gyerkocok! gyere gyakrabban!

Charlott
jot nevettem azon, h van nekem 3 gyerek meg egy férj. :) szoval akkor mashol is gyerekszmaba megy néha a férj!

Barbazso
az ujjad a ragoka :) :) a sajatjat nem szopja?

Mayday
jo husi lehet a baba. Elisa is 61 cm, de csak 5500 gr.

Monde
Elisa sohasem bukik ugy, h ki is jon vmi. Mondjuk ilyen hetente egyszer van (akkor tuti nincs a vallamon textilpelus..) viszont detto ugyanaz, amit leirsz. Ha felbufogi lenyeli és akarhanyszor felveszem fekvésbol, jon egy bufi. a doki gondolja csak, h ez reflux. Nekem az osszes gyerekem ilyen volt és egyiket sem kezelték, elmult magatol.

Csopplany
minden elismerésem a felujitashoz! ugyes vagy, h igy tudsz szervezkedni meg minden!
s.orsi
 
 


Sziasztok!
Vagyok Én is de sokszor csak olvasó üzemmódba.
Még küzdök Domival(de már javul).Koli náthás lett,szegénykém alig tud szopizni mert folyton tele az orra. :(

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Ja,elfelejtettem írni:
Képzeljétek ma beírattam Kolit a bölcsibe 2012re. :shock: :(

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Jó reggelt csajok!

charlott, hát még én mennyire örülök. ez a hetente vérvételre járás eléggé megviselt mindenkit. meg az is, hogy nem tudtuk mitől lehet, mert minden eredmény negatív lett.

zsu, mikor Vincével hazajöttünk a kórházból az autó csomagtartójából egy bicaj is kipattant Kendének. :) ezt a kistesó hozta neki. így már jól indult. egyébként semmi vészes, simán elfogadta, szereti, énekel neki, játszik vele. nála inkább úgy jött ki, hogy elkezdett félni. bár lehet ez életkori sajátosság, és egyébként is elkezdte volna.

barbazso, nem itt nincs ebédkor elhozás, egyből mély víz, fél négykor kell majd érte mennem. :?
nálunk már megvolt a keresztelő, még augusztusban. tökjó ajándékötleteket találtál ki. mi semmi ilyet nem csináltattunk.

mayday, ebben az oviban nincs beszoktatás. reggel beviszem, és el kell jönnöm. százszor is átbeszéltük már, mi lesz. remélem nem fog sírni. az már megbeszéltük apával, hogy ha sír, kap még egy kis haladékot, és egyenlőre nem kell járnia. úgy is késik egy évet. de szerintem jól fogja érezni magát. ez a hirtelen otthagyás meg csak nekem lesz nagyon-nagyon rossz. tuti itt fogok rinyálni nektek. :?

Csöpplány, Vince is így alszik csak el, ahogy Balu. Most azt tanuljuk, hogy ha álmos berakom a kiságyba, cumi, és egyedül elalszik. kb 100x kell visszamennem, simizni, szeretgetni, puszilgatni, de már 2x sikerült.:D mit újítotok fel?

monde, Vince is bukik. sokszor ő is túrósat. nála szerinte azért van, mert csak ölben szeret lenni, kifelé fordulva, és néha akaratlanul megnyomom a pocakját.

orsi, köszönöm.

tegnap délután teszkóztunk egyet, vettem Vinculinak két rágókát. szegényemet nagyon gyötri a foga. úúúúgy gyűri, remélem ha már ilyen hamar elkezdtük gyorsan áttörik neki. egyébként cumizni is csak most kezdett el, tuti jól esik rágni neki. cumisüvegből nem is tud inni, de Kende esetéből okulva, szerintem ha majd elkezd enni csak egy csőrös poharat kap. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984
 
 


Jó reggelt!

Anita, de jó, hogy vissza tértél! A fiúcskáid gyönyörűek!!! Nagyon szuper, hogy Vincével is minden rendben és nem kell már dokihoz rohangálnotok. A fürdőkádas fotó a kedvencem! Olyan szép formás kis pofija van :D Akkor ezek szerint nálatok ez a kb. 2,5 év korkülönbség bejött. Lehet nekem is ezt kéne megpróbálni, hogy azért legyen ennyi korkülönbség a tesók közt. Fura ovi, hogy nincs beszoktatás, de biztos ennek is van előnye. Drukkolok, hogy könnyen menjen! Majd mesélj részletesen.

Csöpplány, tök jól haladtok a felújítással! "Csempész" :lol: :lol: :lol:

Grétinek is lehet jön a foga, nyálgép és a takarótól az ujjamig mindent töm a szájába. Hűtős rágóka van, de nem bírja tartani, mert bazi nehéz :? Még nem látni semmit az ínyén, kíváncsi leszek mikor jön ki neki.
Bukni ő is szokott, egyre többet és darabosat, gondolom azért olyan, mert az már félig meddig megemésztett tej. Én azt gyanítom akkor jön vissza, ha teleeszi magát nagyon, vagy amikor csuklik kaja után (sajna ez is gyakran van még)

Tegnap délután elmentünk étterembe a barátainkkal. Spontán ötlet volt és tök jól sikerült. Szerencsére olyat találtunk, ami teraszos, így nem volt zavaró, mikor Gréti rázendített. Meglepően jól viselte, 1 órát aludt a babakocsiban, aztán elvolt kézben, vállon, kicsit azért üvöltött is. Aszalt szilvás pulykamell ragut ettem :D annyira fincsi volt! Ja és habos csokis palacsintát :D Rámfért :lol: Viszont megállapítottam, hogy ideje lenne tornába kezdenem :?
Mayday, nálad megy még a Réka? Példát kéne vennem rólad.

Tényleg bejött a szar idő, most néztem, hogy egész héten esni fog :evil: Pedig mára is sétát terveztem.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Mucus, ez durva....2012-re :shock: már most be kell iratkozni??? Vagy hogy megy ez? Előbb akartátok, csak nincs hely, vagy ekkor akartátok, csak ennyivel korábban kell szólni? Én még ilyenekre nem is gondoltam, hogy bölcsi, kéne?
Kolinak jobbulást! Domihoz kitartást! :D
És a többi kis és nagy megfázósoknak jobbulást!

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Kendrának ment a 2 pont :D

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


hali,

Anita,
mi is olyan oviba jartunk, ahol nincs beszoktatas. el sem tudtam képzelni, de frankon ment a dolog. szerintem is inkabb az anyukaknak nehéz az elvalas, és ez megneheziti a gyerek dolgat is.

Mucus,
itt mar terhesen be kellett volna iratkozni bolcsibe, de egyrészt nem akarom, masrészt ki tudja hol fogunk lakni addig...
Kolinak jobbulast! Domihoz sok turelmet!

Nadina,
étterem :) RADFERT!
ragokabol van olyan aminek van két fule, amit konnyu megfogni. esetleg probalkozz olyannal. Nalunk mindent ragtak egyébként, csak a ragokat nem...

itt is elromlott az ido. pedig tegnap még tiszta nyar volt.
s.orsi
 
 


Hali!!!

Elég gázos éjszakánk volt.Bubu felébredt fél1kor és 3kor aludt vissza.Ivott,evett,de semmi nem volt jó neki,vagdosta magát a kiságyban.Gondolom az oltástól volt ilyen kis zakkant.Legalábbis remélem.Másfél hónapos kora óta nem kelt éjjel.Elszoktam tőle.

Csöpplány,csípőkontrollon mi volt?Balu eszik már rendesen?
Konyháról nem tudsz képet küldeni?
"Csempésszel" aztán óvatosan!!! :lol:

Anita,tök fura,hogy nincs beszoktatás.Én ilyenről még nem is hallottam. :shock: De Kende biztos ügyes fiú lesz és szépen eljátszik majd a többiekkel. :wink:

Mucus,2012,atya ég!!!ilyen nagy a zsufi?

Nadi,szerintem ne rólam vegyél példát...Már egy hónapja nem csináltam,pedig még nem ártana.Annyit sikerült elérnem,hogy szülés után 32es gatyát kellett hordanom,most 28-29est hordok,de régen 26-27eseket koptattam. :roll: Hasam meg még mindig van egy pici.(annyira nem pici,de ahhoz képest amilyen volt...)Ja,és olyan 58-59kg vagyok,de 55 a célom és 51el kezdtem a terhességet és 77el fejeztem be.Na,ezt most jól leírtam.
Vasalás,én már nem vasalom jó ideje.Időm nincs még arra is.És Bubu ruháit a miénkkel mosom.Szaranya.

Köszöntéseket mégegyszer köszönjük!!!

Kép

KépKép
mayday
 
 


Orsi,nem nagy baba.Volt ott több babó is és hát az én fiam volt a legkisebb a korosztályából.6500 alatt csak Bubu volt. :roll:

Dokinéni aszonta,hogy egy ekkora babának napi 5-6evésnél 140-150 az egyszeri adagja.És püréből 70-80.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Sehun senki?Akkor léptem én is... :(

Kép

KépKép
mayday
 
 


Ma megyünk galyatetőre bérelt autóval, mert a mienk még mindíg tropa...de semmi kedvem...férjem beteg, gyerek náthás én nekem meg fáj a fejem és hányingerem van...fasza egy nap..meghalni sincs kedvem....
Gabi 2 óránként kelt este..hulla vagyok

Na lépek majd jövök vasárnap ha tudok.....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali,

Zsu: sajnálom, hogy éppen akkor lehet menni üdülni, mikor mindenki beteg, fáradt.... :( , de lehet, hogy éppen ettől lesz az ott lét. :wink:

Barbazso: azok a piros foltok, ami az izzadságból eredtek, azok lassan, de elmúltak. És most van pár ekcémás folt, de a krém segítsével, azok is tünedeznek el. :wink: A burov krém, az a krém, amit a mellre adtak gyulladás megelőzése végett?

Mayday: örülök a gyors oltási ceremóniának, és igen, olyan szeretni valóak, mikor bújnak anyuhoz, ha éppen arra vágynak! :) Anyatejben nyugtató és fájdalomcsillapító cuccok is vannak, ezért is szoktak csak úgy cuclizni.
Ja, egyáltalán nem kicsi a fiad! Krisz még mindig 5,8 kg körül lehet, de nem érzem, azt, hogy éhezne! :roll: :lol:

Orsi: a férjem sok figyelmet, törődést igényel, hiába született meg Krisz, párom nem változott meg! :roll: Sokszor a hétvége után, mikor itthon van, jobban elfáradok, mint hétköznapokon, mikor dolgozik, és csak este jön haza. :? Úgyhogy nekem 2 fiam van! :-)

Csöpplány: majd,gyere és mesélj, hogy mi volt a kórházban! :)

Nadina: habos-csokis palacsinta!!! :shock: nyam-nyam! :lol: Mázlitok volt, hogy Gréti ilyen jól bírta a társasösszejövetelt. Ez felér egy felüdüléssel - barátok, kajcsi, kimozdulás!
Fogzás - én is szoktam Krisz szájába tenni a kisujjamat (mert tényleg olyan nehéz, nagy az a rágcsálnivaló), úgy látom szereti, szépen rágcsálja és irányítja a fájó pont felé. :)
Ja, egyáltalán nem kicsi a fiad! Krisz még mindig 5,8 kg körül lehet, de nem érzem, azt, hogy éhezne! :roll: :lol:

KépKép
charlott
 
 


Velünk csak annyi, hogy megint voltunk sétálni az esőben, sajnos ehhez hozzá kell szoknunk. :? Engem nem zavar, babakocsin esővédő van, az még melegen is tarja az ülős részt. Krisz azzal játszadozott, hogy az esővédőre esett cseppeket próbálta elérni, ugra-bugrált a babakocsiban. :lol:

Ezek előtt egy kellemes meglepetés ért: nem működött egyik lift sem a házunkban, így kénytelen voltam egyedül a másodikról levinnem a babakocsit. Szép lassan, de hangosan haladhattam lépcsőről lépcsőre. Ezt meghallhatták a lakók és siettek segítségemre! :shock: :D Három embereke megfogta a kocsit és levitték. :oops: Olyan aranyosak voltak! :lol:

KépKép
charlott
 
 


de nagy a pangas!

nekem még mindig car a kedvem. elkezdtem olvasni egy konyvet a testvérféltékenységrol... hatha segit magamba szallni

Elisa angyali modra viselkedik. panaszom ra nem lehet.
s.orsi
 
 


kuldtem 2 tegnapi képet gmailre
s.orsi
 
 


Zsu,kitartás!!!!Reméljük jól sikerül ez a kis kiruccanás!!! :wink:

Charlott,nem kicsi,de nem is nagy.Átlagos.

Orsi,irigyellek.Bubu ma tiszta zizi.Valószínű az idő én is tiszta levert vagyok,fejem is fáj.De asszem kihasználom még az estét,hogy apa itthon van és elmerülök egy kád kellemesen meleg vízben.

Többiek?Ma nagyon be van lassulva topic. :(

Kép

KépKép
mayday
 
 


Halihó!

Megjártuk az ortopédiát,Balu elvarázsolt mindenkit! :) Ja és persze semmi probléma nincsen,szabad stabil csípő,azt mondta minden a lehető legnagyobb rendben van a kiskrapekkal.Mondta hogy látszik hogy nagyon boldog,kiegyensúlyozott baba(folyton vigyorgott a dokira a is),gondolja sokat foglalkozunk vele. :) Kint a váróban meg Balu összehaverkodott egy anyukával,nagyon bejöttek egymásnak,Balu folyton vigyorgott rá is és még dumált is neki,pedig azt ritkán szokott vadidegenekkel :D Bkv-val mentünk,nm volt gáz.Balu el is aludt a kenguruban,bár hazafelé kézben hozatta magát kis lurkó :) Aztán voltunk párom nővérénél,ott volt párom keresztanyukája is,neki vittem megmutatni Balut,mert csak 2 naposan látta az inkubátorba,ablakon keresztül.Persze mikor odajöttek Balu bedobta a szunyát és 2 órát aludt :D Szegények már tűkön ültek hogy mikor kel :D
Balu teljesen jól van,végigalussza az éjszakát,tegnap fél 10től aludt reggel 8ig :) (azért fél 10-fél 11ig kómában,félálomban sirdogált mert fájdogált egy kicsit a poci,de kitornáztattam óvatosan így fel se kelt :) )Elmúlt a nátha is,étvágy is kezd visszatérni,nappal is jól alszik.Azt hiszem az ufók visszahozták a mintababámat :D
Megjött a bordűr is,csak nem tudtam értemenni mert párom nővérétől útba esett volna,de a megrendelőpapír,amit le kell adni hogy kiadják az árut otthon maradt.Én meg lusta voltam hazajönni,felkajtatni a gyerekkel,mert kocsiban nem hagyom fél percre se egyedül,aztán meg lekajtatni,majd csempe és megint felkajtatni.Úgyhogy majd holnap elhozom.
Apa meg most nyom egy 36 órát,szegénykém tuti ki lesz :? Ma reggel ment el és majd holnap este jön :?

Vasalás:hát én Balu 6 hetes kora óta nem vasalok semmijét.Viszont külön mosószere meg öblítője van,mindkettő hipoallergén.

Nem jut más eszembe,megpróbálok rendesen visszaolvasni,Balu most alszik,remélem hagyja :wink:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Na nem fog hagyni,mert mihelyt elküldtem fel is ébredt,talán majd este,addig is puszika :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!
Tényleg kicsit lelassult most a topik, de így talán sikerült minden megjegyeznem amit akarok írni! :) No majd kiderül! :)

Nadina!
Köszönjük a 2 pontot! Nagy szükségünk van rá! Biztos láttad, hogy nagyon szoros a verseny, ezért ha megtennéd, hogy vasárnapig naponta nyomsz nekünk! :) Azt megköszönném! :) Egyébként néztem a képeket, és megállapítottam, hogy már nem hasonlít Gréti és Kendra! De viszont a természete hasonló! Kendra is jól bírja ha kimozdulunk, vagy ha vendégek vannak, vagy megyünk valakikhez! Ennek nagyon örülök! Képzeld van itt egy csajszi 2 hónappal később szült, mint mi és az ő kislányát is Grétának hívják! Mikey nem tudja kimondani azt, hogy Gréta, meg Kréta - tekintve hogy majdnem ugyanaz - és azt mondja, hogy GITTA! :) Olyan édes! :D

Csöpplány!
Szuper, hogy Balunál nincs gond! De hát mi gond lett volna! :D

Zsu!
Sajnálom, hogy ilyen "sz@rul" indult a pihenés, de hidd el, annál jobb lesz! Gabi miatt meg ne aggódj! Szerintem szuperül fogja érezni magát! :) Majd küldj képet a falvédőről, és majd írj, ha a szőnyeges csajszi válaszolt! Na meg a terveket is szeretném látni! Tudod milyen kis kíváncsi vagyok! :)

Mayday!
Neked is köszönjük a szavazatot, és Téged is arra kérlek, hogy vasárnapig szavazz minden nap ránk! Nagy segítség hidd el! :) Nálunk egyébkét az idő eléggé sz@r. De hát ez van! Ennél most nem lesz jobb, csak rosszabb sajnos! Ugye legközelebb már Ti is tudtok jönni a talira ha lesz?!!! :D

Charlott!
Amikor 3 hete dokinál voltunk, Kendra is 5510 gr-ot nyomott a mérlegen! Szóval nem hiszem, hogy Krisz "kicsi" lenne, szerintem átlagos! És én sem hiszem, hogy éheznének! :):):D

Aki nem tette volna még ma meg a voksát, az kérem tegye meg, és vasárnapig minden nap, mert tényleg nagyon szoros a verseny, és nagyon szeretnénk nyerni, ezért minden szavazatra szükségünk van! Köszönjük! :D

http://picibaba.hu/palyazat/201038-heti ... d=szavazat

Majd jövök még, csak BarátokKözt! :):)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Kati, én is szavaztam, sajnos csak egyet tudok, de azt minden nap megteszem. Drukkolok :)

Juci

Kép
juci71
 
 


Juci!
Köszönjük! :) Ismered a mondást! :D Sok kicsi sokra megy! :lol: :D :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Bizony csajok már most be kell íratni picurt bölcsibe,hogy tuti legyen helye. :shock: Annyira durva,hisz még csak most született! :roll: 2012 szeptemberébe megy akkor lesz 28 hónapos. :( Nehéz lesz hisz Domi nem volt bölcsis de eddig engedtek el a munkahelyemről... 8)

KépKép
Kép
mucus75
 
 


Juci, épp ma gondoltam rád! :) Hogy vagytok?

Orsi, Samu szopja a saját ujját is, de szerintem van olyan rafkós, hogy arra nem harap rá olyan erősen, mint az enyémre. :D Vennem kell egy rágókát...

Akartam montázst készíteni anyósom szülinapjára, de nem sikerült. Beírtam a keresőbe, és ez jött ki többek között. Tök vicces, próbáljátok ki!
http://www.writeonit.org/hu/fotomontazsok

Charlott, én a mellgyulladásra nem kaptam krémet, csak antibiotikumot. A Burow krémet gyógyszertári fehér tégelyben adják. Nem tudom, mi a hatóanyaga. Nagyon zsíros, és finom, puha lesz tőle a bőr. :)
Vannak még rendes emberek! :) Amúgy én a terhesség alatt nagyon pozitívan csalódtam, mert szinte mindig átadták a helyet. Persze ehhez hozzátartozik, hogy 2 hónapos terhesen félidősnek néztek. :roll:

Nadi, palacsintát, én is...! :D Megkívántam. Emlékeztek, amikor terhesen folyton a kajákról írtunk?! :lol:

Balu mindenkit elvarázsol. :) Végül megvárták a rokonok, hogy felébredjen? :D

Mit is akartam még?!
Ma Samu délután 4 órát aludt!!! Felkelt a szokásos időben szopizni, de álomba szopizta magát, és még majdnem 2 órát húzta a lóbőrt. :)
Aztán....
Terhesen a vége felé mindennap hallgattam Mozartot, mert egy kísérlet szerint logikusabban gondolkozik az a gyerek, aki már az anyaméhben azt hallgat.... És mindig énekeltem az Ave verum-ot (zeneis múltamból megvolt). Erre ma betettem megint, és Samu lemerevedve figyelte! Nem gondoltam, hogy ennyi idő után emlékszik még rá. Mondjuk hallgattuk szülés után is, de szerintem max az első hónapban. Érdekes.

Hibernia, Törpi, többiek?

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Ja, még valami eszembe jutott. Legalább egy éve nem aludtam hason. Hiányzik. :) Fura, de hamarabb volt kényelmetlen a hason alvás, mint megjelent volna a két csík.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barbazso,
én ugy alszom hason, h vagy amikor uresek a melleim vagy pedig a szopiparnara rateszek egy kisparnat és arra fekszem ugy, hogy legyen elegendo hely a ciciknek, igy nem nyom.

Elisa ma is aludt 8tol 6ig és mint mindig, fél 2kor arra riadtam, h Maté leesett az agyrol almaban, sir, mert nem tudja, h hol van... Murphy....
Na megyek zuhanyozni, fél8kor kelteni kell a kovetkezo turnust.
s.orsi
 
 


Reggelt!!!

Tényleg nagyon be vagyunk lassulva.

Kati,ma is ment a szavi,most másodikak vagytok.
Remélem tudunk menni kövi talira,de hát ez függ attól,hogy mikor lesz.Én nagyon szeretnék,múltkor is csak irigykedtem. :oops:

Csöpplány,örülök,hogy Balu visszanyerte minta gyermek mivoltát. :D
Te hogy viseled,mikor apa 36 órázik?

Zsó,tök jó ez az oldal!!!
Hason aludni én már tudnék,de valamiért már nem kényelmes.Fura.

Hibernia????????

És persze többi eltűnt????

Kép

KépKép
mayday
 
 


Kati,ez a gportálos szépségverseny,hogy műkszik?Itt is pontokat kell gyűjteni vagy van egy zsűri?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Jó reggelt!

Mayday!
A szavazatokat köszönjük! :) Várjuk még vasárnapig! Remélem sikerül nyerni, mert már egy taktikát kidolgoztunk! :D Majd meglátjuk! A g-portálos szépségversenynél 4 tagú zsűri dönt /az egyik én vagyok :oops: / és úgy kapják a gyerkőcök az okleveleket! Én mindenkit bíztatok, hogy jöjjön és az adott témában küldjön képet, de eddig még senkit nem dobott fel a téma! De belinkelem újra, hátha!

Most megyek, mert megy a mosógép, plusz még valami rendet kéne varázsolni!

http://szepsegesgyermekek.gportal.hu/gindex.php

Pusszantás Mindenkinek! Jövök még!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Laptető! Irányítanám a Dévais oldalra! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Orsi,nálatok hogy-hogy szerdán nincs suli?Akkor csak 4 napos a hét?
Ágyleesés. :( Ijesztő lehetett.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Engem feldobott,épp azért regisztráltam.Csak kíváncsi voltam,hogy műkszik,de akkor nevezem Bubumat.Természetesen mennek a pontok Kendrára,rajtam nem múlik a győzelmetek. :wink:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday,
Fro-ban ilyen a nemzeti tanterv ovodaban és also tagozatban. Heti négy nap van tanitas. és raadasul minden 6 hét utan jon 2 hét (!!!) szunet. igy viszont minden nap fél5ig tart a tanitas. szerintem nagyon rossz rendszer...

Agyleesés. 8 év alatt szerintem ez a 3. alkalom, hogy leesett almaban. ezért mondom, h Murphy. Amikor Elisa ilyen jot alszik, tuti torténik vmi, amitol fel kell kelnem.. aaaa... ne is beszéljunk rola!
s.orsi
 
 


Egyébként Elisa este 8tol 9.45-ig aludt (de 6kor szopott)
s.orsi
 
 


Ez elég nyakatekert... :? Így nincs is tavaszi illetve téli szünet?

Kép

KépKép
mayday
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?