Jó hévégét akik hazaflé készülődnek!
Vali
A dokid egy bunkó tapló embertelen érzéketlen, és mindezek uták egy faragatlan tuskó!!!! AZONNAL LECSERÉLNI! Hát kell az neked, hogy tovább tiporja sárba az érzékeny lelkedet és a nőiséged?
Felháborító!
SAjnos nincs bent a táblázatban hoyg hány naposak a ciklusaid, de ha 30 körüli, akkor még nem biztos hoyg kellett lennie domináns tüsződnek. Talán tényleg csak korán volt az UH, vagy a balfék doki nem is AKARTA meglátni azt a kis növekvő tüszőcskét!
Na, nem esünk kétségbe, gyorsan-gyorsan új doki után kutatunk, aki 1. csinál még időben egy normális UH-t, 2. felvilágisít téged a lehetőségekről és további vizsgálatokról, 3. megbeszélheted vele a gyógyszer kérdést is, mert ez így nincs rendjén!
Pilisnek igaza van, tessék a hétvégén lelkileg regenerálódni a férjecskéddel, megynugodni, akciózni ha kell ha nem, és kedden beszámolni nekünk a fejleményekről!
Oké?
Addig is ezer drukk megy, ez biztos segít
Babus
Még sokáig nézelődtök bútort?
olyan kiváncsi vagyok már
Szerintem úgyis az lesz amit te terveztél meg, mert annál jobb nincs amikor az ember sajá maga tervezi a kis lakását
Annácska
Szépen kérlek ne keseredj el! Mit fog szólni az a gyönyörű kislányod, ha egy szomorú anyucit lát hazamenni?
Megkérem az én babucimat, aki majd jön hozzánk hogy beszéljen a te babuciddal, aki majd megy hozzátok, hogy küldjön neked pozitív energiákat a kis szivedbe, hogy megnyugodjál, menni fog, csak értse meg anyuci, hogy most még nem lehetett!
Babaországban a babák jóban vannak egymással, szeretgetik egymást, és hidd el, neki sem könnyű, hogy most még nem mehetett el hozzátok! A többi babuci ott vígasztalja őt is ahogy mi itt téged! Vígasztalja őt Kristóf kistesója, Judyt, Jura, Móni,Pilis, Vali, Kinga, Timi,Mea, Zsuzsci, Kóbor babucija, Stella és az én ikreim is
És ő már hamarosan nem is fog sírni
És te?
Tündi