Áááá! Szegény Zsu! De az utazás biztos jó lesz!
Orsi, köszi a hiányolást!
Apa itthon dolgozott péntek óta, mert a munkahelyén festenek, és ablakot cserélnek. Holnap már megy, és nagyon gáz, de még örülök is neki. Csajok, ez tök stresszelő, hogy sír a baba, én mosogatok, ő meg a házban van, és dolgozik! Igaz, hogy előtte bevállalta Samut, amíg fejtem, és hajat mostam. Meg az is igaz, hogy sietnie kellett, mert még más dolga is volt. Szerelés, tetőépítés,... És az esti fürdetés után még folytatta a munkát. Még most is nyomja szegény, pedig korán kelt. Na, szóval ennél sokkal egyszerűbb, ha 6-ra hazaér, és onnantól nincs munkahelyi elfoglaltság. Hozzátartozik a dologhoz, hogy a három munkanap alatt egynapi munkát kellett volna elvégeznie, és az sem sikerült... De nem azért, mert babázott. Kertes ház, jön a tél, sok a munka. Hétvégén a nyári konyha tetejét bontották le, és építették újra nagynéném barátjával (nem végeztek), aztán apuval másfél napig fűtést szereltek, erre ma estére kiderült (miután már mindent kipróbáltak), hogy nem a rendszerben van a hiba, hanem egyszerűen a 13 éves gázkazán a rossz.
Egy éve szívunk vele, mert nem szántunk rá pénzt, és elfogadtuk azt, amit nagynénémék lecseréltek. Azt meg sem merem tőle kérdezni, mennyi pluszköltséggel járt ez a szerelés. Sok szirszart vettek hozzá. Férjem folyton jön nekem a spórolással, aztán a nyári konyha teteje is már 100ezerbe került eddig(!). OK, hogy jó lesz az a plusz terület rakodásra, meg nyáron vendégfogadásra, de basszus, most talán a szárítógépnek és a cirkónak nagyobb hasznát vennénk... Másrészről mondjuk tök büszke vagyok a férjemre, hogy 31 évesen mindent megcsinál a ház körül, és nem munkásokat fizet. Ilyenkor nagyon sokat eltanul a nagyoktól
, hogy legközelebb már egyedül álljon neki. Szóval ügyes, de be kéne látnia, hogy néhány dolgot le kell cserélni, mert már nem javítható...
Üvegtigris, szeretem...
Visin Jani fiával folyton néztük. Állandóan Sanyit utánozta, de banyek, mostanra nagyon elfelejtettem a poénokat, pedig akkoriban szinte a filmből vett mondatokkal kommunikáltunk.
Következő nyáron találkozó Tinnyén?
Koboldföld!
A frizurára én is kíváncsi vagyok!
Samu napirendje hasonlít Elisájéra, csak ő délelőtt nem alszik ilyen hosszan, viszont 9 körül kel.
Ma éjjel 3 körül szopizott Samu, aztán csak 3/4 10-kor kelt! Fú, nagyon kemény volt! Hulla fáradt voltam, szóval aludtam, de folyton felébredtem, mert egyrészt háton sikerült csak az alvás (annyira fájt már a cicim), másrészt állandóan figyeltem a mellkasát, hogy rendben van-e. Reggeli (délelőtti
) szopi előtt kiszaladtam pisilni... Na, halljátok, piros fürdőruhában beillettem volna a baywatch szereplőgárdájába, pedig amúgy nincs nagy mellem.
Viszont a fejés után egész nap nehézkes volt a szoptatás. Este végül meg kellett melegíteni a lefejt tejet. Most már tudom, milyen, amit meséltetek, ha ideges a baba, mert nem jön a tej.
Felavattuk az új cumisüveget, amit nem tudtam a rossmannban hagyni. Közben a szívem majd' megszakadt. Amikor fájt a szoptatás, néha örültem volna, ha vége. Most viszont attól félek, hogy nagyon meg fog viselni. Samut amúgy egyáltalán nem zavarta. Szorította az üveget, hogy ne tudjam elvenni, aztán mélyen elaludt. 80ml kellett neki. Kb ez volt az adagja 1 hónaposan is.
De hízik, mert már 6400g körül van. (Elmaradt a hétvégi mérés, ma meg szopi után mértem "reggel". 6430g volt, de nem tudom, hogy ez így mennyire reális.)
Krisz sikongat?
Édi lehet! Mensi... Úgy vagyok vele, mint Nadi. Mág csak az kéne!
Amit Orsi megfigyelt, az érdekes. Lehet, hogy nálam is van rendszer? Ráadásul néha pár napig újra görcsölök, mint szülés után, amikor elkezdett összehúzódni a méhem. Folyton azt hiszem, most tuti megjön, aztán semmi.
Csöpplány, hogy vetted észre ezt az üzenetet? Én nem is nagyon nézek más topikot.
Csak azt tudom, hogy több embernek akartam még írni, de azt már nem, hogy mit.