Sziasztok! Elveszett barika (beee)jelentkezik.
Néha bekuksiztam, de írni már nem volt erőm. Csak rohannak a napok egymás után, nekem meg nincs időm semmire... Most ráadásul megint egyedül vagyok a csajokkal (tudom, hogy nektek ez természetes, de én nem ezt szoktam meg, fuj, kényelmes dög vagyok
), mert Apa megint külföldön, anyukám meg lebetegedett . Rokonlátogatásokat is le kellett tudni már (hol mi megyünk, hol ők jönnek), ahhoz meg muszáj kicsit kivakarni a mocsokból a lakást (meg amúgy is..). Huh.
Most is kb az utcsó 2 oldalt olvastam vissza, előre is bocsika.
Nyulasz, Törpi, jó volt a képekkel kísért történet!
Nehéz elhinnem, hogy 1-2 hónap múlva az enyémek is ilyen nagy lovak lesznek... (pedig igen!
) Nyulaszkám, az üvegvédő fóliás linket küldd már el légyszi megint, ha kéznél van. Ha nincs, nem gond, visszalapozok. Már rémálmaim vannak, mert egyre nagyobb sebességgel tepernek az üvegajtó felé (egyszer L már neki is koppant, de szerencsére pont a fa részt "találta el")...
Harapás: engem Ajsika sokszor cicin harap, és nem tudom, mikor fog már róla leszokni, mert nagyon fáj...
Azt se tudom, mit kell ilyenkor csinálni (gondolom leszidni nem szabad), igazából nem is tudom, direkt csinálja-e (próbálgatja a következményeket), vagy csak véletlenül (
szerintem direkt ).
Zsófi, éjszakát sajnálom, és jobbulást. Vizet én se tudom sose, mennyit kell (kérni nem kérik, de ha adok nekik, nincs olyan, hogy ne fogadnák el...)
Tigriske, Kata, nagyon szépek vagytok! Tigris, nemsokára már nem fogod tudni egyszerre tartani őket!
És akkor két gyakorlati kérdés:
- Hogy vesztek csizmát (bakancsot) a gyerekeknek? Honnan tudjátok, mekkora lesz a lábuk tél végére??? Egyáltalán, honnan lehet tudni, hogy MOST jó-e rájuk (mert ugye nem szólnak, ha szorítja őket vagy bő rájuk).. És milyet érdemes venni?? Hótaposókat néztem, de tépőzárasak (a doki azt mondta, mindenképp fűzőset vegyünk, mert az tartja jól a lábukat, node FŰZŐS CSIZMÁT csak felnőttben láttam még... Vagy vegyek magasszárú cipőt? De milyet?)
- Két gyereket (ilyen piciket) hogy lehet egyszerre (két egymás melletti hintán) hintáztatni? Nagyon szupi hinták, úgy tűnik, nem tudnak kiesni belőlük, de gondolom erre nem lehet hagyatkozni...
Lányok jól vannak, nem is fér ki ide, mennyi mindent tudnak már. Eszméletlen ügyesek, mindig meglepődöm. A egyre többet áll (néha elengedett kézzel), bútorok mellett jár, L négykézláb húz, mint a rakéta, és pakolja ki az Angelcare használtpelus-vödröt (kinyitja a tetejét, és kikukázza, amit talál).