Új privát üzeneted érkezett!

nadi, akkor Gréti meg Peti egy pár. :lol: tök vicces, hogy itthon kussban is felébred, a buliban meg úgy aludt, mint a parancsolat, pedig eszement hangzavar volt. :)

mucus sajnálom, tényleg nehéz lehet 2 gyerkőccel... mi még itt sokszor egyel sem bírunk. :)

megvettük a lasztit, szereti. :) 7 euro volt, de megérte. :) (a 4 dollár persze csak amerikában annyi, úgyis olyan "keveset" keresnek arra az emberek... :lol:)

nekünk most oltári szar, tessék sajnálni. :? írtam, hogy már hulla vagyok, hogy itt szórakozom egész héten Petivel kettesben egyedül, erre tegnap délelőtt ugye gokart, ergo megint csak kettesben voltunk, délután meg beütött a krach: apa 39 fokos lázzal fekszik, persze a babóhoz hozzá sem érhet. hát remek. :cry: alig vártam ezt a fos hétvégét erre megint rajtam az egész buli. :? :? sajnálom őt is persze, szegény, nem bír nyelni :shock: csak a tököm kivan már hogy egedül nyomom itt mindig. :( jövő héten kivetetek tényleg egy nap szabit vele, tényleg, elegem van, nem lehet Petit egy percre se letenni mióta ilyen rohadt sokat eszik megint. leteszem, kimegyem mit tudom én a hajkefémért, mire a fürdőszobába érek (három lépés) már hallom, hogy üvölt. visszamegyek, kb oké, de ma reggel pl ha felvettem, ha nem, sírt. ha hajszárítóztam, na akkor volt el. :evil:
tegnap 1020 mg-t evett, basszus nem csoda hogy nem győzöm tejjel... :? megint 300 körül kapott pótlást, csodálom, hogy a többit kitermeltem. :) írtam itt hogy Bubu 220-a keméy, hát ez a gyerek tegnap délben 280-at evett. :shock: és nem úgy tűnt, mint aki húúú, de fullon van. :( ma reggel 210-el nyitott... eddig reggel egy cici elég volt neki, ma kettőből kellett, hogy egyen, mert kevés volt az egyből 160. nem tudom, most mit csináljak vele... :? utálom, hogy tömöm táppal hát 1020 mg az egy liter kaja egy nap, én sem eszem annyit. :( :(

na befejezem a hüppögést ledőlök, mert éjjel meg ment a lázmérés és nem bírtam visszaaludni. mondjuk Peti 10 perc múlva úgyis kel, de nem baj, 10 perc is 10 perc.

szép hétvégét!!

hibernia
 
 
 


ja charlott köszi a köszöntést. :) :)

minek iszol te kv-t? :lol: no jó, vicc volt, sajnálom. :( próbálj most aludni, ha tudsz, hátha... :)

hibernia
 
 
 


ercsikati ez ne semmi bébikompos sztori... :shock: csöpplány, Balu jobban van? :?

bocs hogy részletekben írok... :oops:

csak ezt az oldalt olvastam, szorri, de mos téyeg ledőlök, holnap reagálok remélem. :)

hibernia
 
 
 

 
 

Hali!

Balu nincs jobban ,volt kis hőemelkedése,kapott kúpot,viszont az éjszaka így is gázos volt.Folyik az orra és szegényem mindig felébred rá hogy tele van.Na most ez kb fél óránként volt.Először csak kézi orrszívoztam aztán mivel fél óránként kelt,bevetettem az orrszi-porszit.Jól viselte,ha nem fogtam le a fejét.Így 3 órát bírt egyhuzamba aludni szegényem.11kor aludt el,fél 1ig kéziztünk,aztán orrszi.Aludt reggel 10ig.Persze a 3 óránkénti megszakításokkal.Reggel meg segített orrszizni,fogta a kezem és irányította,édes volt :) Dokival beszéltem,mérnem kell a lázát és holnap hívom hogy miként alakult a mai napunk,és attól függően megbeszéljük hogyan tovább.Egyébként Balu közérzete tök jó,mosolygós,dumálós :) Na lépek is a kis betegemhez :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Na, mindenki lebetegedett? Sajnálom! Jobbulást Petinek és Tominak! :) Mi is megfáztunk Barnussal, Samu csak köhécsel néha. Drukkolok, hogy ne legyen náthás, mert ezt még én is nehezen viselem.
Hibernia, egy nap szabit?! Nehogy munkába engedd!!! Elég kemény következményei lehetnek, ha valaki lábon hord ki egy lázas betegséget. Egy volt évfolyamtársam apukája fél oldalára lebénult, és csak évek múlva jött helyre!!!
A videó tényleg nagyon jó lett!
Ne lapozz vissza, te írtál a lap alján utoljára...! :D

Iderotyogott Samu az ölembe, megyek tisztázni. Aztán szerintem csak este jövök, mert vendégeink vannak.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


zsó, Balura gondoltál Peti helyett, nem? :) köszi amúgy, ez a sztori félelmetes, nem is tudtam, hogy van ilyen. :shock: mindenesetre holnap tuti nem megy, szerintem kedden sem, úgy van, hogy 3 napig "igazolás nélkül" itthon lehet lenni, ha nem megy el a dokihoz akkor is, azon felül meg kell orvosi igazolás... reméljük, 3 nap alatt elmúlik. az a béna, hogy ő baromi ritkán lázas, ha igen, akkor viszont 39-40 körül van neki és semmi se viszi max. 0,5 fokkal lejjebb. :? bevett már Algopyrint, Rubophent, még mindig 38.4... meg a torka fáj. :( ha Peti elkapja, jó lesz... :roll:

nektek is jobbulást akkor és jó vendégeskedést. :)

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors.

Hibernia:lehet hogy hülyén hangzik de kössetek a párod talpára nyers burgonya szeletet.Régi népi "gyógymód" nekem mindig beválik,még gyógyszer sem kell hozzá :wink:

Balu egész jól volt napközben délutánra viszont elkezdett taknyosodni,szívni kellett az orrát és megint elkezdett köhécselni,pedig egész délelőtt meg kora délutánig semmi baja nem volt.Most elaludt a kocsiban,ha felkel akkor lázméréssel kezdjük mert kicsit melegnek érzem.

Jobbulást mindenkinek,bizti ez a takony idő....

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


hát szerintem hónapok óta ez a legfosabb napunk. :cry:
eddig másfél órát aludt Pepke, 3xfelet, akkor hallgatott, egyébként meg nyöszörög folyton, sehogy se jó neki. már szétmegy a fejem meg hasmenésem van pluszban. mi a szar jöhet még?? a férjem láza stabilan 38 felett, egész nap nem ment lejjebb, nyelni nem tud, csak pépeset max., de egy tejbegrízt nem tudok csinálni, mert hiszti van. hajszárítózom, de azon is átüt, hogy üvölt.
mayday te hogy bírtad ezt, te jó ég...
voltál azóta valahol délután / este egyedül?

én ha meggyógyul elutazom valahová esküszöm, nem bírom már elviselni. a tej már úgysem számít, lószar sincs, már 3x tápoztunk ma.

hibernia
 
 
 


Hello!!!

Sajnálom a betegeskedőket,jobbulást kicsiknek és nagyoknak egyaránt!!!

Most csak ez az oldal megy,nekünk is irtó sz@r 2 napunk volt.Bár én is ideges voltam,lehet kihatott Bubura is.Úgy tűnt pár napig,hogy apa holnaptól megint hétfőtől-vasárnapig melózni fog.Na,mondom fasza.Megmondtam neki,hogy beszéljen a főnökével,mert arra már lehet rámennénk szép lassan.Imádom a fiam,de nem csak magamnak szültem.Persze,jó a pénz ha van,de engem nem érdekel annyira,hogy rámenjen a családom... :?

Charlott,köszi a milupás tippet!!! :wink:

Kati,ezt nem is tudtam a sütőtökről. :roll:

Hibernia,hogy bírtam?Sz@rul.Máshogy szerintem nem lehet.Akinek meg mégis megy,annak tisztelet.
Még nem voltam sehol,de már nagyon rámfér.Elvileg szerda este megyünk a csajokkal,de nem élem bele magam.Ember tervez,Bálint végez...Én pénteken szerettem volna menni,akkor nyit a kedvenc helyem plussz bnőm megy ki külbe melózni és akkor lesz a búcsú bulija.De anyós "nem tud"(nem akarásnak,nyögés a vége... :? )eljönni 2 napra,szóval oda nem mehetek...
Neked kitartást,sokat!!!

Balukának is jobbulást!!!

Pepkének meg boldog 4 hót!!! :D

Kép

KépKép
mayday
 
 


:oops: :oops: :oops: De, Balut akartam írni. Hol jár a fejem?!

Áááá, Mayday, ezen totál kiakadnék. Végül megoldódott a munkaügy? Öcséd nem vállalja be Bubut a buli estéjére? Keresztapa... :D Legalább pár órára el tudnál menni...!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


huuuu, mennyi beteg!

Csopplany,
tipp: ha folyik az orra vagy bedugul érdemes a matrac ala tenni egy par konyvet, h kicsit lejtsen, ugy nem dugul annyira be az orr, és az oldalfekvés is jot tesz.
ha kohog és szaraz kohogés, akkor érdemes nekik parologtatni sos vizet. A sotol osszeszukul a nyalkahartya és kevésbé dugul be az orr.


Hibernia,
ez volt az utolso csepp a poharban! ugy latom. drukk, h Peti ne kapja el. egyébként lehet, h pl faj a feje vagy vmi Petinek és azért ilyen nyugos, ha most ilyen sok virus van a kornyezetében.

Na mara nem terveztem semmit. A héten mindent kimostam, pénteken az osszes (!) agyat athuztam, stb.. Tegnap ota Alex igencsak vakarta a fejét. Tavaly egész évben (!!!) volt tetu az iskolaban. Nem kaptak el egész éven. Na most elso héten besikerult. Reggel talalt egy serket a férjem a hajaban. B@sszus!!!! irany a gyogyszertar én meg egész nap mostam megint az agyhuzatokat, torolokozoket, vasaltam minden oldalrol. remélem a sampontol elmulik, bar a teture mar nincs hatékony szer...
Elisa viszont nalunk marha jol alszik. Pénteken oltast kapott, azota kulonosen sokat alszik.
Bar kicsit megijedtem tegnap, mert lattam, hogy néha ugy teszi a fejét hason, h nem a fulén fekszik, hanem félig a szemén, arcan és orran. Ma este a hatan alszik. Tegnap viszont hason este 8tol reggel 6ig aludt. erre még eddig nem volt példa.

Mucus,
nem az ovonovel van vmi gond? vagy tavaly nem sirt? mi lenne, ha az apja vinni. Van, hogy csak anyanak szol a musor...
s.orsi
 
 


Még ilyet! Felébredt! Hasra tettem, remélem visszaalszik!
s.orsi
 
 


Zsó,sajnos tesómra se tudom,mert dolgozik...
Melóügy talán megoldódik,ha hazaér apa,többet tudok.Bár hívott,hogy beszélt a főnökkel és minden ok,de részletesen nem tudott beszámolni.Azért nem tom a főnöke is mit gondol...

Orsi,tetű?Atya ég!!!Úgy tűnik ez örök baj...Pedig az ember azt hinné,hogy ez olyan "régi" probléma.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Zsu?Mintha már ezer éve nem lett volna.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Ja,szerdán írt utoljára.Remélem jól vannak.

Zsó,tudom mit akartam kérdezni tőled.Ugye írtad,hogy 4 gyereket szeretnél.Szóval csak kíváncsi vagyok,hogy hány éves korodig akarod megszülni őket?Illetve most mennyi is vagy?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Igen, itt a fejlett nyugati tarsadalomban allando baj a tetu, sot mar otvart is kaptunk el. ezek ugye otthon csak a c..tanyan szokasos betegségek. itt bezzeg van! tudjatok miért talaltak ki anno a franciak a parfumot? mert nem mosakodtak... na nem akarok bantani senkit, de tényleg megdobento, h mik vannak itt.
s.orsi
 
 


Fúúújjj! :D Egyik évben a mi osztályunkban is volt tetű. Az egyik anyuka egyedül nevelte az 5 gyerekét, és nem volt pénze tetűirtóra. Én imádtam a kislányt, és a mamával is jóban voltam, így az lett a vége, hogy felajánlottam, hogy elviszem magunkhoz pénteken, kiirtom a tetűt, és vasárnap hazaviszem, addigra mosson ki mindent otthon. Szegény lánykának órákig szedegettem a serkéket a hajából, tele volt a feje vele! Valami este 10-re végeztünk. :shock: Alig bírt ébren maradni, az én szemem pedig már jojózott... Barnus persze nagyon örült, hogy hazavittem, de szerencsére mi nem kaptuk el.
Amúgy magyar anyukák... Valaki kitalálta, hogy festett hajba nem megy a tetű, erre több kislányos anyuka befestette a lányának. (alsó tagozat második osztály!!!) És ami a legszebb, hogy volt olyan is, aki a lányára bízta a döntést, aki mahagóni lila színt választott!!! Apám, mik vannak! Amúgy az én kis kedvencemet persze újra ellepték a tetűk. :( Nagyon dühös voltam az anyukára! Különben tiszta, ápolt gyerek volt, de olvastam is valahol, hogy tiszta fejre még szívesebben költöznek. Szegény kislány, a többi szülő nagyon kíméletlen volt néha. Utáltam az egész helyzetet. Sokat szívott az anyja miatt... :( Úgy volt, hogy koszorús lány lesz az esküvőnkön, erre előző nap felhív az anyja, hogy hogyan fogok érte menni Érdre Budapestről. :shock: Mondtam, hogy én sehogy, azt hittem megoldja, nekem fodrász, sminkes, öltözés, rokonok,... van más dolgom is. Hát nem jöttek... :evil: Csak azért idegesítő, mert a lányával babrált ki már megint, de nagyon. Mondjuk nem tudom, mit gondolt, hogy az esküvő után mi lesz a kislánnyal. :roll:

Mayday, a koromon még nem gondolkodtam. Most 29 vagyok. Majd ahogy jön. Én már korábban kezdtem volna, de így jött össze. Anyu 36 volt, amikor öcsém született, és az még elég korrektül jött ki. Samu keresztmamája viszont az elsőt szülte akkor, és még nincs kistesó. Még nem biztosak benne, hogy lesz-e, de egyáltalán nem érzik úgy, hogy késő lenne. A négy nálam gyerekkori álomszám, mert nagycsaládos szeretnék lenni, de nem páratlanul... Még egyáltalán nem biztos, hogy így jön össze. Lehet, hogy következőre négyes ikrek lesznek. :lol: :lol: Az is lehet, hogy a második után azt mondom, hogy na, itt a vége... :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Még a korról... Tudom, hogy 40-hez közel egyre nagyobb a Down-kór kockázata, de hát ismeritek, milyen a hozzáállásom a down-osokhoz... Valahogy ettől félek a legkevésbé. Persze egészséges gyerekeket szeretnék, ne értsetek félre! :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 



KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Hali,

ezt a beteg, rossz vasárnapot! :?

Hibernia: sajnálom, hogy férjed lebetegedett - jobbulást neki! Peti mennyit eszik! :shock: Hogy szoktad lemérni? Én csak tippelni tudok, hogy egy ciciben 80-100 ml tej lehet. Krisz általában étkezésenként egyet szokott "kifosztani". :lol:

Nadina:köszi! :wink: Krisz is úgy működik, hogy ha zaj van (főleg, ha monoton), akkor bealszik, ha csend van a szobában, akkor éberen figyel. :roll: :)

Csöpplány: Balu jobban van? sajnálom, hogy ő is beteg lett. :( Majd jelezd, hogy a doki mit javasolt! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára charlott 2010.09.13 07:47-kor.

KépKép
charlott
 
 


Mayday: megértelek, fontos, hogy együtt legyen a család. Lassan jön a hideg, a tél talán akkor a párodnak kevesebb meló akad! (vagy nem... :oops: )

Barbazso: imádom a fisher price játékait, legszívesebben mindenféle dolgot ott vásárolnék meg, annyira tetszenek a színes mütyörök. :oops: Krisznek egyelőre nem tud mit kezdeni játékaival, inkább nekünk, a szüleinek örül! :roll:

Én és kis családom, tegnap anyukámhoz utaztunk, gondolotam lesz egy napsütötéssel teli vidám napunk. Erre Krisz hiszitzett, sírt annyit amit egy hét alatt szokott. Evett, fosott és ezt ismétlegette sokáig. :? Nem nagyon tudtunk mit kezdeni ezzel. :roll: (szegény anyám mit gondolhatott rólunk, milyen szülők vagyunk!)
Aztán a végére, mintha elfelejtette Krisz, hogy most ördög manó, kivirult és angyal lett belőle. :shock: Vigyorgott, mosolygott, dumált nekünk ezerrel. :lol:

KépKép
charlott
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, zűrös napok vannak mögöttünk,és tartok tőle még előttünk is...azzal kezdődött, hogy péntek hajnalban beriasztott a légzésfigyu fél3-kor, Nóri úgy felébredt, hogy vissza sem tudott aludni, csak miután megszoptattam. Viszont ő alapból már nem kel éjszaka, így sikerült úgy összezavarni a napirendjét ezzel a hajnali kajcsival, hogy még tegnap is a pontos időt kereste szegény... :roll:. Aztán tegnap reggel nem volt hajlandó enni, sem ciciből, sem cumisüvegből a frissen kifejt tejet, ez tovább kavarta a napirendjét, mert persze a következő kajcsit hamarabb kérte, de legalább megette, mert először azt hittem, azért nem eszik, mert valami baja van :?.
Aztán, úgy tűnik, egy időre lőttek az átaludt éjszakáknak is, többször ébred, bár inkább korán reggel, mert véletlenül átfordul a hátára, úgy viszont nem tud aludni, visszaaltatás minimum 20 perc - várom, mint a messiást, hogy megtanuljon fordulni a másik irányba is.... :). És még mindig nincs vége, október elején évfolyamtalálkozóm lenne, Apa bevállalta arra az estére Nórit, régen sokszor etette ő este lefejt fagyasztott tejjel, de már egy ideje nem evett ilyet, gondoltam ma tesztelünk, reggelire azt akartam adni neki, de nem kellett neki, csak ciciből :roll: :shock: - szerintem nem akarja, hogy itthagyjam, a kis trükkös 8).

Egyelőre ennyi, visszaolvasásnak neki sem állok max. ennek az oldalnak. De most nyöszi van, megunta az egyedül játszást...
kovmarti
 
 


Sziasztok!

Látom sokan betegeskedtek, sajnálom, jobbulást mindenkinek! Sajnos gyerekkel már a kisebb orrfolyások is szívások. De legalább amilyen hamar lebetegszenek, olyan hamar ki is kecmeregnek belőle. Legalábbis az enyém(ek).

Hát lányok, tetüre készüljetek fel szerintem lélekben legalábbis, merthogy itthon is tipikus ovis/kisiskolás betegség. Szinte elkerülhetetlen. De legalább már lehet kapni olyan hajsampont, amivel állítólag meg lehet előzni, azaz, az azzal mosott hajba elvileg nem megy bele. Onnan vagyok ilyen hihetetlen tájékozott, hogy óvónő ismerősöm van kettő is, és hát ők mindig mesélik az aktuális járványokat. :D Én amúgy ki vagyok ettől előre is borulva, na de majd odafigyelek.

Orsi, ez a lány akkor hason akar aludni :D

Kovmarti, Nórinak gratula a forgáshoz, lehet ám, hogy az is zavarja őt szimplán, hogy ugrott egyet a mozgásfejlődése ugye, és ezért nyugtalanabb úgy am blokk. Remélem hamar megoldódik. Amúgy én tegnap láttam először, hogy Bori is is közel járhat a forgáshoz, már szépen elnyomja magát egyik kezével hasonfekve, és dönti el a fejét, csak még megfogja a dőlést, gondolom az ESP beszabályoz. :D

Ja, szárítógépre visszatérve, hát mi megrendeltünk egyet, mert hétvégén kiborultam, már most bebüdösödtek a ruhák, pedig még csak ősz eleje van. Szóval várom nagyon. Már megint halmokban áll a mosatlan, mert nem tudtam volna hova kiteregetni. Most gyorsan beindítottam egy adagot, mert épp süt a nap, remélem ki tudom vinni a kertbe.

Mayday, sajnálom ezt a munkahisztit, annyira nehéz ezt feldolgozni nálunk is, tudom, hogy a férjem munkájából élünk, de ugyanakkor én is igényelném, hogy itthonlegyen többet, de ha munka van, hát munka van. Marad a virtuálisapa.

Charlott, ez a kávés sztori, hát én nagy kávéfüggő voltam terhességeim előtt, aztán azért levettem az adagomat napi egyre, de engem annyira nem zavart a kávé, hogy sokszor még este tízkor is ittam, és utána fél órával aludtam. Nagyon szeretem a jó erős, fekete, igazi olasz espresso-t. Na de mostanában nem hódolok ennek a szenvedélynek (sem).
monde
 
 


Monde, irigy vagyok nagyon! Mondtam gyorsan apának, hogy te már kapod is a gépet, erre a lüke annyit reagált, hogy miért, mit dolgozik a férje? A mosatlannal épp úgy állok, mint te, és a konyhában várja a kiválogatott ruha, hogy betegyem a gépbe, de szerelnek, nem tehetem még be. Nagyon jó, végre sütne a nap...! Ha ezek után beborul, mire lejár a mosás, én a falat fogom vakarni! :x Nálunk a lakásban még most is 79% a páratartalom, pedig szép idő van, és nincs teregetve sem. :? Nagyon gázos!

Na, majd pár év múlva újra előkerül itt a fórumon a tetű téma, csak akkor élesben... :( Kíváncsi vagyok a sampon nevére. Már arra sem emlékszem, mivel kezeltem le a tanítványom fejét. Talán Nix. Elég drága volt, de adtak hozzá tetűpuskát. :D (Olyan sűrű fogú minifésűt.)

Kovmarti, drukkolok, hogy el tudj menni a találkozóra! És Mayday, neked is, hátha valaki még be tudja vállalni Bubut. Gondolj, gondolj...! :D

Kávét én is ihatok bármennyit, ugyanolyan jól alszom. De nővérem délután 3 után már egy kortyot sem ihat.

Ma nagyon elvan Samu. Csak akkor sírt, amikor elfáradt, és el kellett tologatni. Aludt egy órát, és most nézelődik a babakocsiban. Azért nem hagyom ott sokáig, mert tegnap ilyenkor a nagynéném visszatologatta (mármint visszaaltatta), és másfél óra múlva kelt fel, ami azt jelenti, hogy szopi végére már szinte a következő szoptatás jött volna. Na jó, egy óra múlva, de akkor is, a cicim majd' szétdurrant. Nem bírtam kivárni a következő 3 órát, megtömtem Samut. :D :D De nem ellenkezett. :D

Na, megyek falat kaparni, esik az eső... :twisted:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Én is mosok és megyek én is falat vakarni, mert mindjárt esik :evil: A páratartalom meg dettó az egekben a lakásban....már attól félek lemálik az új tapéta a végére... :evil:

Jobbulást a betegeskedőknek!!!
Csöpplány, doki mit mondott végül Balura? Jobban van már?

Küldtem gmailre pár képet Grétiről. Megörökítettük az új kengurujában is...hát még mindig nem a kedvence, bár ma délelőtt a kertben teszteltem, hogy meddig bírja benne, kb. fél óra volt, szóval haladás. Viszont rájöttem jobb lett volna mai tei-t venni, ez hiába márkás, de szerintem nem tartja jól a gyereket. Mármint a lába közt túl keskeny :x De hát ez van és kész.

Tegnap elmentem végre fodrászhoz! Háááát ne tudjátok meg azt a stresszt :oops: Amíg a festék a hajamon volt 12 nem fogadott hívás - mind anyámtól.... ő vigyázott Grétire. Visszahívtam, mikor elkészültem (kb. 1,5 óra) de akkora már anyu, apu, és a nagyszüleim őrjöngtek otthon, hogy menjek már haza, mert a Babuci üvölt.....négyen voltak rá, de mégis pánikba estek, hihetetlenek. Aztán jól leb..-tak, hogy miért nem viszem orvoshoz a gyereket, mert nagyon sír és tuti baja van. Igen, tudom, hogy baja van ezt magyarázom már 3 hónapja mindenkinek, hogy hasfájós, semmitől nem múlik és passz. Na most erre ők is rájöttek :roll: De szerintem tuti nem vigyáznak rá többet egy darabig :?

Megyek mert kelés van.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


nalunk tegnap 4 oras ritmusban evett Elisa és csak az egyik cicibol. én nem tudom megtomni, mert nem fogadja el...
viszont vége a moka kacagasnak. Ma 3x kelt a kisasszony éjjel.

A tetu dolog egyelore elnapolva itthon, remélem megusszuk... Mondtam a tanitononek reggel, erre vki megmondta a gyerekeknek, akik aztan ezzel cikizték a fiamat. A gyerekek nagyon gonoszak egymas kozt. Ugy sajnalom szegényt! Pedig vkinek még van, ha mi is elkaptuk!

Betegeink hogy vannak?

Monde: szaritogép :)
Barbazso: "a falat fogom vakarni" :)

Kovamarti: sok minden lehet az oka a ritmusvaltasnak. Olyan gyereket én nem ismerek, aki mindig minden korulmények kozott alszik éjjel. Vmi azért bezavar:
fogzas,
tul sok élmény, amit nem tud feldolgozni
betegségek
stb stb stb

A fagyasztott tejet lehte csak toled nem akarja elfogadni, mert érzi az anya illatot. + a tej ize a gyerek koratol fuggoen valtozik, lehet, h az mar "nm izlik" neki.
s.orsi
 
 


Nadina,
remélem azért legalabb a hajad jo lett!
s.orsi
 
 


:D Orsi! (Remélem, a hajad jó lett...) :D
Hát igen, a gyerekekben még annyi tapintat sincs, mint a szülőkben. :( Sajnálom a fiad!

Nadi, éljenek a nagyszülők! :wink: Azért csak bevállalják megint... :) Én sehol sem találom a mei tait, amit varrtam. De van nálam kölcsönben egy hunbabás. Mostanában abban nyomjuk. Aztán majd varrok még. Ha esetleg lesz időm többet csinálni, feldobom a gmailre, és ha kéritek...

Nálunk Samu továbbra is csak köhécsel néha, mi sem lettünk rosszabbul, bár néha éjszaka látom, ahogy vörös fény jön a nappaliból... Apa infrázik... :)

Előbb youtube-on beraktam az O.J. Sámson Ganjaman-t. Samu kerek szemekkel nézte.
Nagy gimis kedvenc. Évek óta nem hallottam, most meg eszembe jutott. :)

Sírás van, ringatok, aztán folytatom... :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jaj, nagyon cuki Gréti! A játszószőnyeges kép a kedvencem. Zabálnivaló! (Fű, de hülye szó ez!) :)

Kendrának gratula a sok oklevélhez! Ki az az Andriska, akinek Péter az apukája? Hasonló színű volt születésekor, mint Samu. :D Most, hogy ilyen képeket láttam, megint kedvem lenne elölről kezdeni az egészet. Nem vagyok normál... :) Azért még inkább kivárok, hogy tovább lehessek itthon a gyerekekkel, és Samunak se csak pár hónap kizárólagos törődés jusson. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Orsi, sajnálom a fiadat, ez olyan szívszorító, én annyira félek az ilyenektől, mert az én fiam olyan jólelkű és ártatlan, és a közösség félek, hogy megtöri majd először, dehát ez az élet rendje... Sajnálom a kelést, és abszolút egyetértek, hogy nincs olyan gyerek 0-3 éves korig bezáróan (merthogy addig lehet leginkább számítani az éjjeli ébredésekre) ne kelne fel időszakokban. Szóval ez van, elkeseredni nem kell, túl kell élni.

Nadina, tök édes Gréti, én asszem őt még nem láttam. És sajnálom a fodrászos sztorit, de azért a felvigyázók szerintem nem kellett volna, hogy így bepánikoljanak, én megértem, hogy riasztó, hogy sír, sír, és nem tudják megnyugtatni, de azért legalább egy nyugis fodrászat járna neked. És hát akármennyire is híve vagyok annak, hogy a gyereket nem hagyjuk sírni, de azért azt ők is beláthatják, hogy ha nem éhes (márpedig gondolom megetetted mielőtt elmentél), tiszta a pelusa stb, akkor már csak valamit ki kell találni, hogy kicsivel jobban érezze magát, ha nem, akkor te sem biztos, hogy túl sokat tudtál volna tenni.

Barba, sajnálom az időt, itt még nem esik, bár a nap sem süt már. Szóval a ruhák még távolról sem száradtak még meg.

Kovmarti, nálunk a fiam nemhogy a fagyasztott tejet nem volt hajlandó elfogadni, de még a cumisüveget sem! Vizet sem ivott belőle soha. Szóval neki ez kimaradt az életéből. Esetleg próbáld meg ha nagyon nagy gáz van pohárból megitatni vele (meg fogsz lepődni, mennyire ügyesen tudnak inni belőle). Persze lehet, hogy tényleg az íze nem jön be, fiam mindenhogy kiköpte, szóval a lefagyasztott adag ment a lefolyóba. Ezért Borival nem is tettem el. Szegény másodikok...
monde
 
 


Én harmadik vagyok és középső... Na, az az igazán rossz! :) Már/még nem volt türelem és idő rám... Hülyén jött ki, de túléltem. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


A tetűs témára tényleg a szívszorító a legjobb kifejezés. Bár meg tudnánk védeni a gyerekeinket az ilyen helyzetektől!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


igen, engem is bant! de ilyen az élet! meg kell tanulniuk kezelni az ilyen szitukat is. Nem lehet (kell) oket buraban tartani. (ezt mondom én, aki legszivesebben minden pillanatban ott szeretnék lenni..) Nagyon sok ilyenben lesz még része...
s.orsi
 
 


egyébként egy talpraesett gyerek, de nagyon érzékeny. és o a kozépso.
s.orsi
 
 


Amúgy te úgy mondtad a tanítónőnek, hogy csak ő hallotta? Mert akkor azért valahol ő a hibás... Bár gondolom, direkt nem akarta megszégyeníteni a fiadat. Ha cukkolják az osztálytársak, mondja nekik, hogy lehet, hogy épp tőled kaptam el, mutasd csak a fejed! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


köszönjük a köszöntéseket. :)
mayday, továbbra is respect azért, amit végigcsináltál. ;) és most hogy telnek a napok? segít a párod?

orsi, részvétem, szegény fiad. :( nekem rémálmom az ilyen, itt nagy divat a bullying, hát attól kivagyok, ha Pepkét vki csúfolni meri megölném. :? na jó, valszeg nem szólnék bele csak nagyon-nagyon-nagyon szomorú lennék. tegnap séta közben láttam egy kissrácot, aki sírt a fa mögött, megkérdeztem, mi baj, mondta, hogy csúfolják a barátai. kedvem lett volna mondani neki, hogy baszki, azok akkor nem a barátaid, de tudom, gyerekeknél ez másképp van. csak ez olyan rossz. majdnem én is elsírtam magam, hogy láttam, hogy kínlódik szegény. :cry: ráadásul Sean-nak hívták, ami a kedvenc nevem, ha ír férjem lenne tuti így hívták volna Petit. :)

nadina, hát te szegény fodrászhoz sem jutottál el igazán. :( én nagyon kilettem volna, ha utánam telefonálgattak volna! basszus, hát ez milyen?? mikor Peti még hasfájósabb volt, mikor még otthon voltunk, többször "hagytuk ott" a nagyiknál és sírt, sírt, de sosem hívtak, hogy húúú siessünk haza, pedig anyukám nem az a Brunswick Teréz... :lol:
ja a képek közül a 2. a kedvencem, szép szemű kislányod van nagyon. :)

amúgy tetű: furi, de mikor Dániában voltunk, ott az egyik csaj ótvaros volt. :shock: ótvar, basszus. ez milyen már?? nyugat... hm.

nálunk helyzet: apának már csak hőemelkedése van, de továbbra is csak pépeset eszik... állítólag min. egy hét, mire javul. remek. a legszarabb, hogy nyelni nem bír. :?
Peti kicsit jobb, mit tegnap, legalább nevet... tegnap csak sírt... :cry:
ma kóstoltunk szilvát (kecskeméti, kisüveges, magyar boltból) és tényleg kóstolTUK, én is ettem, nagyon jó volt, pedig utálom a szilvát elvileg. :oops:

folyt köv.

hibernia
 
 
 


charlott: én még mindig mérlegelek minden kajcsi előtt-után... :roll: a pótlás miatt... most 1000 körül eszik / nap de alkalmanként 280 is lecsúszik néha. borzasztó. :oops:

barba, jó ez a vetítő. ;) én is elnézném... :oops:
hogy áll a falatok? :lol:
ma itt is fos idő van, fúj a szél és szitál az eső. :? ja és tök szürke az ég. :(

jajj láttunk itt olyat, hogy van egy maci és miután felvették az anyaméh hangjait, a maci azt játsza le és "minden" gyereket elaltat perceken belül állítólag. :lol: 26 euro, nem vettük meg... :D

kovmarti, sajnálom hogy nagy a nyügi ott is. :(

monde grat a szárítóhoz, reméljük beválik. ;)

ja nem is mondtam, hihetetlenül sokat beszél Peti mostanság. be nem áll a szája. így próbál artikulálni, persze nem megy, de haláli. a koncentráció a fején óriási és akkor kijön vmi gurgula... :lol: szegény... :lol: ez a szó a kedvence mostanság, hogy gurgula, ha kimondom, röhög magában.

Balu hogy van?? csöpplány nem írt még ma...

hibernia
 
 
 


nem tudom mi lesz ma éjjel. Elisa elaludt 5 perce. ilyenkor nem szokott, még nem is furdott. mar egy-két napja a napi két alvas kevés, a 3 meg sok. remélem csak 10 percet alszik, mert kulonben az életben nem fog elaludni este... bezzeg most nincs itthon senki, hogy zajongjanak!
s.orsi
 
 


Hallo!!!

Orsi,nagyon sajnálom a fiad,tényleg a gyerekek a legnagyobb "szemetek",egyszerűen buli nekik mást bántani. :(

Zsó,ganjaman,atya ég....Én is imádtam,bár én akkor még csak általánosba,7.be jártam.98.He,12 éve...Jó,hogy Samu ilyen kis muzikális. :D Bubu is szereti a zenét,nálam általában zene csatorna megy és a fiam totál rákattan.Linkin Parktól Máté Péterig minden jöhet. :D Anyja fia.Zenebuzi vagyok. :lol:

Nadi,sajnálom,hogy nem jött össze a nyugodt szépülés.Az is gáz,hogy az alkalmi bébiszitterek csak ilyenkor látják át,hogy milyen egy sírósabb babával.Bubut fél óránál tovább senki nem vállalta még be. :roll:

Monde,Te férjed mit dolgozik,hogy ilyen sokat van távol?

Kovmárti,kitartás a nyűgösebb a napokhoz!!!Te írtad múltkor az Üvegtigrist,ugye?Csak annyit mondanék,hogy"mondtam már,hogy jó!!!!" :lol: :lol: :lol:

Hibernia,köszi.
Most jól elvagyunk,szerencsére apa sokat segél,és hatalmas örömmel foglalkozik Bubuval.Szerelem. :D

pill

Kép

KépKép
mayday
 
 


Apa megfürdette Bubut teljesen egyedül,én meg vacsit csináltam.Sült krumpli,szalonnával,olajos káposztával.Nyami. :D

Ma mi is vettünk habtapit,nem tom,hogy mit tud,de a fiam órákat elfeküdt rajta nyugodtan.Mintha nem is ő lett volna. :shock: Örülök neki.

Baluval mizu?Remélem már jobban van.

Hibernia,férjed?
Brunswick Teréz... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Mayday, az én férjem egy átlagos vezető egy multinál, az a baj, hogy túl lelkiismeretes (jó, tudom ez nem baj), és nagyon sokszor túlórázik, hogy minden meglegyen. Meg hát az is igaz, hogy olyan igazi férfi abból a szempontból, hogy hajlamos tökölni, tudjátok, amikor ti otthon reggel elkészültök, elkészítitek a gyereket, a férjetek meg még mindig csak pizsiben toporog. :D Na szóval szerintem sok idejét bent az is elveszi, hogy nem nőnek született. :D

Na mindegy általában elmegy itthonról reggel 7-8 között, és este 1/2 7 előtt sosincs itthon. Van, hogy csak fürdetésre ér haza. De az is igaz, hogy ő nem járkál el itthonról, nincsenek különprogramjai, a hétvégék meg csak rólunk szólnak.
monde
 
 


Monde,
milyen érdekes! az én férjem is ilyen!

képzeljétek az elobb egy fél orat aludt Elisa, aztan viszonylag jokedvuan ébredt. megfursettem. 8kor éhes volt. fél orat evett és LEFEKUDT! hurra.. miota ilyen koran fekszik, van egy kis idom este a masik kettore is. tok jo.

viszont par napja az esti szopit nem tudom fekve véghezvinni. kénytelen vagyok a karomban fogni, kicsit ringatva, sot énekelve, hogy nyugisan szopjon. nekem meg a hatam szakad be. a szobankban nincs fotel... nem férne be sem.
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen az aggódást,és az érdeklődést!Nincs semmi baj,nem azért nem voltam egész nap :) Balu jól van,levittem azért dokihoz hogy megnyugodjak (paramami),csak egy enyhe nátha.Szép a torka,nem azért köhécsel,hanem mert bedugul az orra és ez ilyen reflex a kicsiknél hogy ilyen kor köhincsélnek.Hőemelkedése,láza azóta sincs,nagyon jókedélyű,sokat vigyorog,forgolódik.Viszont extra keveset eszik.Ma evett reggel 180at 9kor,aztán fél 3kor (!) 50et (!) majd fél 6kor 30at (!) és végül 8kor 150et.Ez marha kevés,de nincs étvágya :? Viszont sokat iszik,így legalább a kiszáradás nem fenyeget.Doki is csodálkozott hogy már így forgolódik,ott is bemutatta a tudományát.Aztán voltunk párom nővérénél,Balu aludt a friss levegőn egyszer 2 és fél órát,aztán 1 órát,majd itthon még 2*fél órát.Most altatta el párom.Éjszakánk jó volt 3 szor keltem fel a szörcsögésére,meg ő is felsírt,de mire felkeltem volna hozzá,addigra abbamaradt a szörcsögés és édesdeden aludt tovább.Ki érti ezt?Így aludt éjféltől(!!!!)(teljesen kivoltunk hogy nem akart aludni) reggel 9ig.Aztán voltunk még praktikerbe,holnap jönnek villanyt szerelni,meg csempézik a konyhafalat, a konyhám már most egy csatatér.Felsőszekrényt odaadtuk már párom nővérééknek ,így a tányérok meg mpoharak a szobánkban hevernek.Edények az asztalon,és ez csak a kezdet.Jajj,kellett ez nekem, :lol:

Remélem a többi betegeskedő is jobban van már!Ha nem akkor mielőbbi jobbulást nekik :)

Orsi:köszi a tippeket! :wink:

Tetű:nekem egyszer volt,le kellett miatta vágni a szép göndör fürtjeimet :( Azóta utálom a hajamat.....

Napirend:nekünk olyan nincs :? Balu akkor kel eszik fekszik,alszik amikor "akar" .Néha kiszámíthatatlan de azért tudunk tőle tervezni.

Most csak ennyire futja :? Megyek hunyni,mert reggel jönnek a munkások :?

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Jaj, még azt akartam írni Orsi, hogy este ha bealszik Bori, én simán felkeltem, lehet, hogy genyán hangzik, de ilyenkor én azt figyeltem meg, hogy ha el is alszik, akkor is max 10-15 perc elég neki. Többet nem engedek, akkor inkább játszom vele, és irány a fürdő, szopi, és aztán aludhat, amennyit akar. És szopipárna??? Azzal ágyon is lehet etetni tök kényelmesen kézben is, de akár egy sima nagypárnával kitámasztva is szoktam én.

Csöpplány, örülök, hogy semmi komoly baj nincs, hamar jobban lesz, meglátod! Nekem azt mondta a doki, hogy azért köhécselnek, mert a garatukon folyik le a trutyi ilyenkor, és ez irritálja.
monde
 
 


Hello!!!

Csöpplány,örülök,hogy Balunak nincs komoly baja.Az étvágya meg úgy is javul.Arra nem mondott semmit a doki?
Felújítás meddig fog tartani?Kb.

Monde,én párom nem ilyen.Ő fél perc alatt elkészül.Nálunk én vagyok a tökölős,ha mondjuk 10re kell menni valahova,nekem fél 8kor kelnem kell,hogy kész legyek. :oops: És abba csak én vagyok,Bubuval plussz 1 óra.

Nadi,Gréti gyönyörű csajszi!!! :D

Kati,ment a szavi. :wink:

Küldök én is gmailre habtapis képet.

Kép

KépKép
mayday
 
 


Monde,
az én férjem is ilyen.
Szopiparna van, de az agy szélén ulve, az sem olyan kényelmes. én fekve szeretek szoptatni, ha lehet.

Tegnap egy fél orat aludt a kicsi végulis és utana furdés, szopi és fél9kor ujra elaludt. Reggel 6ig. Az egyik mellem be is keményedett rendesen. Ki tudja ezt lépéssel tartani? egy éjszakat atalussza, a kov. nap 1-2-3szor szopik, aztan megint atalussza...
nem bannam, ha a fél9es fekvésre allna be, mert ugy a nagyokkal is lenne idom esténként.

Csopplany,
orulok, h jobban van Balu!
s.orsi
 
 


Orsi, én sem ágy szélén ülök, hanem az ágy végének támaszkodom a hátammal, vagy párnát rakok a hátamhoz is.
monde
 
 


igen, én is probalom, de vmiért kifesziti magat... na mindegy, szoval értem, amit mondassz
s.orsi
 
 


Hali!

Mi is vagyunk, csak kicsit nehézkesen apánál beindult a műsor, reggel fél7kor megy el és este 8ra ér haza én meg halálomon, hétvégén is mindíg van valami ami miatt nincs ránk idő/türelem, fiam pedig esténként min 3x kel de van, hogy 5x is...szóval ennyi hulla vagyok :(

Visszaolvastalak titeket de nem hiszem, hogy indenre tudok reagálni...

Napirendünk nekünk sincsm ált. Gabi havonta változtat a szokásain de olyan 4 hétig kivehető egy-egy rendszer a napjaiban, de Kovmarti nyugi, sajna tényleg folyamatosan változnak a csöppök és benne van a dologban hogy ideig fel fog megint kelni este....

Betegeknek jobbulást, örülök, hogy Balunak nincs nagy baja!!!

Mayday na mi lett a melóval? Hallod egész héten azon filóztam hogyan bírtad...én kicsit kivagyok....
Ja és köszi, hogy írtál, jól estett :D

Kati: játszószőnyeghez köszi a linket nehéz dolog mert nagyon szeretnék de az ára miatt még szenvedek. Azonban postára adták a falvédőnket... nagyon várom, hogy megkapjuk, aztán majd küldök fotót

Ja, Andriska akinek apukája Peti férjem unokatesójának fia és férje...bocsika, már írtam, hoyg voltam lyan suta bejelöltem őket kedvencnek miközben be voltam lépve g-mailre... remélem valahogy majd vissza tudom csinálni.

Nadina..kitartást! Nem értem a naygszülőket.... de ha mást nem most legalább tudják te mit csinálsz nap mint nap...
Ja fotók isteniek, nagyon tetszik mindenki :D

Na megyek megpróbálom felvenni a ritmust... ha sikerül és férjem is hajlandó időben hazaérkezni néha nap....

Ja amúgy csütörtökön megyünk 4 napra galyatetőre... hát most a hátam közepére nem kívánom, mert férjem dolgozni fog ott is... és félek mit fog az újabb változás kihozni Gabiból

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok!
Én is vagyok ám, de Kendra ma annyira nyügi, nem tudom mi van vele! :( Letettem, hogy aludjon egy kicsit, hát mondjuk tartotta a "Kicsit" kb. 25 percet! Azóta nyüszizik az ágyban! Néha elvan, néha meg sipákol, hogy hol vagyok már! Akkor bemegyek elindítok neki valami zenélős játékot aztán megnyugszik! Most is csend van! kopp-kopp! :)

Mayday!
Köszönjük a szavazatot! Minden pontra szükségünk van, ugyanis már az első helyen vagyunk! :) Szeretném megtartani, de hát majd kiderül! :) Nálatok most milyen az idő? Nálunk süt a nap! tökre jó! Délután megint sétálunk egyet Kendrával! :)

Csöpplány!
Sikerült megszerkeszteni a táblázatot, és elküldeni? Balu egyébként tényleg nagyon ügyes! :) Tetszett ahogyan átfordult!

Zsu!
A játszószönyegnek valóban húzós az ára, de ahogyan Kendra elvan, mindig azt mondom, hogy minden pénzt megért! De persze amikor ránézek nekem is eszembe jut, hogy ennyi pénzt kiadtunk érte! De hát ez van! :)

Akinek esetleg van 2 perce szavazzon ránk! Jelenleg az első helyen állunk, de hogy megtartsuk minden pontra szükség van! Egy gyors regisztráció szükséges, aztán lehet szavazni! Egy gépről csak egyszer, ezért aki teheti szavazzon ránk két, vagy több gépről! :) Előre is köszönjük!
A link ahol szavazni tudtok:

http://picibaba.hu/palyazat/201038-heti ... d=szavazat

Majd jövök még!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?