nadi, akkor Gréti meg Peti egy pár.
tök vicces, hogy itthon kussban is felébred, a buliban meg úgy aludt, mint a parancsolat, pedig eszement hangzavar volt.
mucus sajnálom, tényleg nehéz lehet 2 gyerkőccel... mi még itt sokszor egyel sem bírunk.
megvettük a lasztit, szereti.
7 euro volt, de megérte.
(a 4 dollár persze csak amerikában annyi, úgyis olyan "keveset" keresnek arra az emberek...
)
nekünk most oltári szar, tessék sajnálni.
írtam, hogy már hulla vagyok, hogy itt szórakozom egész héten Petivel kettesben egyedül, erre tegnap délelőtt ugye gokart, ergo megint csak kettesben voltunk, délután meg beütött a krach: apa 39 fokos lázzal fekszik, persze a babóhoz hozzá sem érhet. hát remek.
alig vártam ezt a fos hétvégét erre megint rajtam az egész buli.
sajnálom őt is persze, szegény, nem bír nyelni
csak a tököm kivan már hogy egedül nyomom itt mindig.
jövő héten kivetetek tényleg egy nap szabit vele, tényleg, elegem van, nem lehet Petit egy percre se letenni mióta ilyen rohadt sokat eszik megint. leteszem, kimegyem mit tudom én a hajkefémért, mire a fürdőszobába érek (három lépés) már hallom, hogy üvölt. visszamegyek, kb oké, de ma reggel pl ha felvettem, ha nem, sírt. ha hajszárítóztam, na akkor volt el.
tegnap 1020 mg-t evett, basszus nem csoda hogy nem győzöm tejjel...
megint 300 körül kapott pótlást, csodálom, hogy a többit kitermeltem.
írtam itt hogy Bubu 220-a keméy, hát ez a gyerek tegnap délben 280-at evett.
és nem úgy tűnt, mint aki húúú, de fullon van.
ma reggel 210-el nyitott... eddig reggel egy cici elég volt neki, ma kettőből kellett, hogy egyen, mert kevés volt az egyből 160. nem tudom, most mit csináljak vele...
utálom, hogy tömöm táppal hát 1020 mg az egy liter kaja egy nap, én sem eszem annyit.
na befejezem a hüppögést ledőlök, mert éjjel meg ment a lázmérés és nem bírtam visszaaludni. mondjuk Peti 10 perc múlva úgyis kel, de nem baj, 10 perc is 10 perc.
szép hétvégét!!