Sziasztok!
Na volt mit utánaolvasnom!Jól lemaradtam.
De jó, hogy rég eltűntek is jelentkeztek! Jó olvasni, hogy ki mekkora, és milyen kis ügyik a pici gyerekeink
Niki! Utólag is boldog névnapot!
Ritus! Jaj de nagyon vad, amit Zalánnal műveltek! Érzéstelenítés nélkül?! Remélem sikerül valahogy pontot tenni a végére. Unokaöcsinak is többször kellett műteni, azt hiszem 3x, de aztán rendbejött simán! SZóval kitartás! Édes Zorka, hogy így szereti a kisöcsiT!
Szisz! Pajzsmirigy remélem tényleg csak szopi miatt nem jó. Esetleg nem lehet vérvételt ismételteni, miután már elapadt a tejcsi? Málnus meg ügyi manü, hogy ilyen zökkenőmentesen leszokott a ciciről!
Dorkak! Simán lehet, hogy RÉkud még nem érett a szobatisztaságra. Én továbbra is azt mondom, hogy amikor az egész nap ekörül forog, az már nem jó. Ráadásul ha te is mérges leszel (ami egy idő után érthető), lehet, hog ydacból sem fogja meg sem próbálni a lánykád... Nem vagytok még semmivel elkésve, és szerintem halgass a megérzéseidre!
Julcsi! Eni továbbra is szép nagy lány! Gratu Petinek a fogacskákhoz! Remélem a többivel sem fog megszenvedni!
Nálunk zajlik az élet.... Mint ahogy vártam, a ölcsi 3. napja nem indult jól... Lánykám lecövekelt az ajtóban, nem akart elengedni. Nagy nehezen kihámozták, és bevitték. Jó negyed órát ordított torkaszakadtából, reggelizni nem volt hajlandó, és még egy pár órán keresztül csak ült egy kisszéken és csendesen szemlélődött. Ha próbálták bevonni valamibe, becsukott szemmel rázta a fejét, és közölte, hogy nem, nem akajok..... Aztán kicsit oldódott, de a pisilésnél megint sírás volt, nem tudom miért...
Csütörtökön csak reggeli után vittem, és 10 percet bent voltam vele. Kb fél percig sírt mikor eljöttem, de már szépen eljátszott egsz nap. Délután viszont bekakilt, a dadus (Évi, akit annyira nem csípek) meg utána (hogy utána már minek?
) ráadta a pelust. Azt meg inkább nem részletezem, hogy hogy nézett ki RÉka bugyija, nadrágja... A bugyit kidobtam. Pedig már jópárszor hámoztuk ki a kakit a bugyiból, de ilyet én még nem láttam. Nem tudom miért nem lett volna egyszerűbb Évinek is kiszedni a bugyiból a kakit, mileőtt végighúzza és összecsomagolja az egészet....
Ja és csütrötökön már ott is aludt, elvileg nem volt gond, csak forgolódott egy szűk órát.
Pénteken már 3/4 8-ra vittem, 5 perc bent vele, aztán kis pityergés mikor eljöttem. Délután meg mikor mentem érte, az össze játékot kihordta nekem, a mi a keze ügyében volt....
A lényeg hog ytúl vagyunk rajta, ma reggel megint vittem, közölte miután felkelt, hogy nem kell menni bölcsibe. ... Reggel mint akit rámragasztottak, úgy kellet levakarni, de nemlett végül sírás, csak görbült a kis szája....
Sztem a bölcsinek köszönetően megint iszonyatosan anyás lett, és este alig lehet lefekteni, mindig kijön a szobából. Úgy alszik el, hogy ülök az ágya mellett. ... Akinek már nem rácsoban alszik a gyerkő: hogy tudjátok rávenni, hogy este ne jöjjön ki, hanem feküdjön le aludni?
Én rendben vagyok, voltam védőnőnél, kaptam beutalót a dokitól vérvételre, csütörtökön intézem azt hiszem.... Hányingerem már csak ritkán, viszont estére még mindig hulla vagyok.
Most elmentem úszni, okt. 5-ig kedden is nyitva van az uszi (sulis), úgyhogy kihasználom.
péntektől vasárnapig férjem volt kolléganője meg a barátja volt a vendégünk (Nóri Pécsen is vigyázott párszor Rékára), meg közben apum az egyik emberével burkolt lent a pincében. Hétfőn déltől anyósomék voltak itt, ma reggel mentek el. Szóval ezért is voltam így eltűnve. Eléggé kifáradtam, mert azért készülni kellett folyamatosan kajával, meg délutáni alvás sem volt nekem, az esti meg persze jó későn... Majd a héten próbálok kicsit pihizni.
Csak még gondolkodok, hogy elvállaljak-e egy melót, mert ugye most már kedden és csütörötkön tudnék nyugodtan dolgozni. Csak annyit mindent kéne még intézni a házhoz, hogy az is idő. De a pénz meg persze kellene, mert még be akarjuk csomagolni, vakolni a házat...
Most megyek, mert apa közben hazaért, megyünk anyagot intézni, meg pár dolgot beszerezni. Rékáért asszem f4-4 körül megyek...Kíváncsi vagyok, milyen volt a mai napja...