Új privát üzeneted érkezett!

Törpi: gyulladt mandulától begyulladhat a fog is és fordítva. Sajnálom és jobbulást! :( Krisztián is beteg, tiszta takony. Régebben sosem volt beteg, de 2 éve nagyon nyüszkös lett. Lehet az én terhességem őt gyengítette. :lol: Apa egyre határozottabban tiltakozik a tesó ellen sajna, pedig nekünk ott vannak az eszkimókák és én annyira szeretném megpróbálni velük! Elvégre a lányok olyan jól sikerült széria, hátha lenne köztük egy fiúcska. :( Nálunk ma Hanga alakítja, amit Míra. Ma majdnem felakasztotta magát, ennyit az 5 pontos biztonsági övről az etetőszékben. Lógott lefelé, nyakán az övvel miközben én Alexát pelenkáztam és nem láttam mi történik. Amikor megláttam szinte eldobtam A.-t, hogy segíteni tudjak neki, az ütő csak utána állt meg bennem. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, lesápadtam csak az olvasásától is. Hihetetlen, hogy mi mindenre képesek még. Sosem tudsz elég óvatos, körültekintő lenni. Ő mindenben meglátja a lehetőséget, hogy a Te idegeidet borzolja, ami Neked eszedbe sem jut az adott eszközről. Bezzeg neki!

Zsófi, nem nehéz meló ám, én nagyon élvezem, hogy végre aktívan részt tudok venni a dologban. Vitaminokra fel! :D Privi megy iwiw kapcsán.

Vanda, nálunk rugi kell, mert ezeknek még mindig a zokni lehuzigálás a mániája. (A mindent beveszünk a szánkba mellett.)

Iszonyú ramatyul vagyok, már kezdek taknyosodni is. El kell húznom aludni, remélem holnap már jobb lesz. 7végén Bp-re készülünk barátokhoz, így nem mehetek gyerek közelébe.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi!
Jaj. nem is tudom, mit mondjak. :shock: :shock: :shock: :shock:

Törpi!
Dani is leszereli a zoknit napközben. :D Lököttek. Balu meg a pasim meg folyton mezítláb vannak, szóval evvan.
vovanda
 
 

 
 

Timi: :? :cry: de jo h észrevetted Hangát
Törpi: köszi :oops: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Akinek még nincs, és szeretne, én adok iwiw-es elérhetőséget :wink:

Vanda: ez biztató. Bár érdekes, hogy ha karmában vannak, és nem sírnak, csak panaszkodnak picikét. Feljön apám, tutira sírni kezdenek :lol: Tudják kinek kell sírni, ha seggriszálásra vágynak :lol: :lol: :lol:

"Olyan napunk lesz, amilyet akarunk magunknak csinálni!" Ezt mondták most a tv-ben. No ezzel azért vitatkoznék.

Gergő ugatva köhög. Kihívom a dokit, mert taknyosak is, de Gergőnek alig tisztul.

Kata
labkat
 
 


Kata: jobbulást a csapatnak!

Szizzsófi: :lol: :lol: :lol: :lol: Rég röhögtem ilyen igazit! :lol:

Képzeljétek, Alexa mondja, hogy Apa, bár az ő szájából ez úgy hangzik, hogy app app. Már 3 napja gyanús volt, hogy ahogy meglátja elindul felé és közben mondja, máskor meg nem. Tegnap estére végre nekünk is leesett, hogy mit mond. Nem kicsit vagyok féltékeny, de azért örülök ám! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata: jobbulást :wink:
Zsófi: :lol: :lol: :lol:
Timi: gratula Apához :wink: nálunk is Apa volt elöbb :lol: :lol: és még jodarabig várnom kellett az Anyára :wink: nekünk akkor kezdték anyát mikor Apa meg nagyik sokat mondták Csajoknak h Anya igyugy eztcsinálaztcsinál stb.
sajnos ilyeneket nem irtam fel h mikor mit mondtak elöször :cry: :cry: most meg már követhetetlen :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: nálunk a nagyszülők meg apa is anyáznak a gyerekeknek, szerintem többet is hallják, mint az apát és mégis. Na, de Alexától az első mosolyt sem mi kaptuk, hanem a főorvos a PIC-en kontrollon. Ehhez képest ez haladás! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból és rengeteget írtatok. Próbálom visszaolvasni és reagálni (nem tudom mikorra végzek, illetve hozzá tudok-e szólni bármihez).

Kép
tigriske1978
 
 


Zsófi: Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: boldog szülinapot! :D (Ezért is jó az iwiw! :wink: )

Tigriske: üdv itthon! Mesélj, milyen volt?!

Lányaim ma nagyon formában vannak, én meg őszülök! Mindketten másik virágot dézsmáltak meg, olyan helyen, ahol azt hittem atombiztos helyük van a növényeknek. Aztán meg nagyon nagy volt a csönd-ismét (ez egyébként mindíg elárulja őket, csak nekem kell idő, hogy feltűnjön)-sehol nem volt a két gyerek, pedig tudtam, hogy a nappaliban hagytam őket. Amikor már minden létező helyen megnéztem halk kuncogást hallottam a kanapé alól, hát a piszkok bebújtak alá, de a legbelső sarkába, ahová azért eddíg nem szoktak. Na, azóta ez az új muri, ki-be járnak.

Ja, és a lényeg lemaradt! Hanga határozottan mondja, hogy "ANYA". :D :D :D

És néhány kép:
Kép Alexa nosztalgiázik-így befészkelte magát és negyd órát relaxált. Kép Apa szárította a haját! Kép Rosszcsontok

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: na látod :wink: édesek :wink:
ezzel én is így vagyok, elujságolom v. elpanaszkodom, h nem is csinálnak olyat aztán rá pár napra mégiscsak tudják :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi!
Hajfesték gyártók jól keresnek rajtunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Zsófi, sok boldogságot kívánok én is Neked!!!
Hihetetlen jót vihogtam én is :lol: :lol:
Anya helyett én is Ede :shock: voltam sokáig, de kellett pár hét, mire rájöttünk a megoldásra.

Timi, annyira szépek ezek a csajok! Azért Alexa relax póza nem semmi :lol: Már mondtam, a melírozott haj a legcélszerűbb :wink: Anya nekünk is később jött, mint az apa, viszont most már állandóan anyát fújják és rohannak bújni hozzám. Nekem ez mindent kárpótol :roll:

Babusok, csak nem romokban a konyha? :lol: Sajnos a fent leírtak miatt nekem is elmaradt a fontosabb szavak feljegyzése :( Most már csak időszakonként tömegével írom le az újabb és újabb szavakat. Míra részéről. Emma még mindig csak halandzsázik, vagy egy-két szót mond max., amit már Míra ezerszer elismételt.

Kata, jobbulást Gergőnek! Volt doki? Mit mondott?

Én is ma délelőttig tartottam ki, majd autóba ültem és felkerestem a dokimat. Már nem csak a bölcsességfogam helye, hanem az egész állkapcsom tropára volt. Sok bíztatót nem mondott, de kaptam vízben oldható Cataflamot, az végre emberivé tette a napomat. A falat megakadt a tokomon, nem bírtam a fájdalomtól lenyelni. Rágásról még csak ne is beszéljünk. Persze ha elmúlik a csillapító hatása, akkor ordítani tudnék újra, így most gyógyszerezem magamat. :? Nem mondom, hogy a terroristáim tolerálnák a rossz közérzetemet, de hát hogy is várhatom ezt tőlük még el.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jobbulást :wink:
hát én ugy vagyok, h a házimunka ráér :oops: :lol: vmikor csak kész lesz :lol: Csajok ujabban huzogatják a gatyámat és huznak közben, h játszani...no hát ilyen felkérésnek nehéz ellenállni :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Zsófi,boldog szülinapot :D :D :D

Törpi,Labkat jobbulást kívánok mindenkinek!

Törpi,Noémi jól,csak 1 nap volt láza.Anyós témát hagyjuk :evil:

Timi,etetőszék :shock:
Örülök,hogy siklós bejött :D És ha ott van a szállás,akkor sem olcsóbb?Mennyi az a drága? :roll:
Az a séró :lol: :lol: :lol: Nagyon édesek,na és jó huncutok :lol: :lol: :lol: Nálunk Noémi ilyen beleülök,ráülök és relaxálok :D ...sajnálom,hogy car időtök volt a nyaraláskor,nem csak szegény Törpiék fogták ki :evil:


Tigriske,merre voltatok?Hogy viselték a csajok?

Anyáért én is irigy,nálunk is az apa megy,meg a vau.

Hű,mennem kell...
Vendég
 


Jó reggelt!

Törpi: jobbulást!

Nyulasz: a siklósi fürdő hotel része még csak most épül, úgyhogy ott nincs szállás, illetve egyéb hotel biztos van, csak az nem ad kedvezményt (mi meg anyu céges üdülőjében voltunk fillérekért-azt is anyu fizette :oops: ) A fürdőbelépő 2500 Ft/ fő, gyereknek ingyenes.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi!
Jobbulást! Fájdalomcsillapító: ha nem használ a Cataflam, vegyél Spedifent, 400 mg-osat. Ez is vízben oldható, nekem a hányós migrént is megszünteti, nem receptes. (Dr. Hause nyilván Vikodint javasolna :lol: )

Nekünk elég szar éjszakánk volt, orrom buci, a fejem szétreped.
vovanda
 
 


Timi,értem.Ha megépül biztos jobban járunk,ha ott a szállás...bár nem fillérekért :lol:

Vanda,jobbulást neked is...jaj,kezdődnek a megfázásos carságok :evil:

Nem is dicsekedtem,Noémi önállóan megy,még sokszor seggrecsücsül,vagy előre esik,de akkor csak a két kezét rakja le,és már áll is fel,és megy tovább.Bazsi két napja kezdte csak,Noémi 2 hete,de Bazsi még csak max 3-4-5 lépés,azt is elbohóckodja,és dől mint a krumpliszsák :lol:

Babus,új játszóra járunk,ahogy átérünk a sorompón a campóna után,egy buszmegállónyi távolságra van egy LIdl,és azzal szemben egy elkerített játszó.Igaz nagyobbaknak való főleg,de így legalább még nem másznak fel rá,hanem elvannak körülötte :lol:
Vendég
 


Nyulasz: Gratulálok Noncsinak, na meg Bazsinak is! Olyan aranyosak lehetnek! Hanga is egyre többet akar sétálni, csak gonosz anya nem hajlandó.
K. már mondta, ha elkészül a hotel, akkor megyünk 3-4 napra, mert a fürdő nagyon jó. Mondjuk, ha így átgondolom, ezért a belépőért van vagy 7 medence különböző hőmérséklettel, élményelemekkel, köztük úszó is, 2 féle csúzda, 6 féle szauna-gőzkabin, van sókamra, ami állítólag magyarországon a legjobb-csak valamiért az még nem üzemelt, az emeleti bárnál gyereksarok játékokkal, ahol a csajok is nagyon jól elvoltak. Szóval szerintem nagyon szuper hely, jobban bejön, mint Kehida, pedig eddíg az volt a favorit.

Játszóért irigy vagyok! Én is úgy vinném őket, de itt nincs semmi a közelben. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,sajnálom,hogy nincs semmi játszó arrafelé :?
Nálunk is gonosz anya nem sétáltatott,de elöbb-utóbb elindul mindenki :D
Örülök,hogy a csajok jól érezték magukat :D

Labkat,neked akartam még írni,hű,21 vendég,nem semmi :shock: Akkor ment mindenki,akinek párnát csináltál?Vagy postáztad nekik?Vagy mi lett a sorsa?
Vendég
 


Zsófi,nemááá,egyedül sétálnak? :shock: :shock: :shock: Nagyon ügyik :D Enyémek már jóideje csak kapaszkodva közlekedtek,de végre alakul az egyensúly...persze,hogy kiengedem őket :D Érdekes,enyémeket egyáltalán nem zavarta a cipő.
Bemásznak a homokozóba,sétálgatnak kapaszkodva meg néha már anélkül is a játékoknál,csúzdára próbálnak felmászni...nézik a nagyobbakat,keresnek mások által hozott játékokat,mert az sokkal érdekesebb,mint a saját,és azokkal játszanak.Mi már régóta engedjük őket garázdálkodni.

Szép lett a park :D

Mi most ide járunk,csak pont az a rész nem látszódik,ahol imádnak játszani:

http://jatszoterkereso.hu/xxii-kerulet/ ... jatszoter/

Babus,neked is küldöm a fenti linket :wink:

Mi tegnapelött vettünk zárt cipőt nekik.
Vendég
 


Ja,csúzdázni nem szoktam veük,mert abból hiszti van,mert egyedül még nem megy,anya meg csak egyesével tudja :lol: Hintázni itthon szoktunk,mert csak egy 3. játszón van bébihinta,de oda ritkán megyünk,mert nagy a tömeg,egy lakótelepen van,és sokan vannak.
Vendég
 


Zsófi: hű, de klassz!

Még rakok pár képet, de lőjetek le, ha sok vagyok!

Kép Zsebibaba Kép Hanga ismerkedik a homokkal
Kép Infantilis apuka
Kép Igy sokkal jobb

És csúszdáztak is, persze végig fogtuk őket, de nagy volt a kacagás. Ezért is lenne jó a játszó a közelben. Nagyon szeretik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: átsiklottam a séta fölött! Nem mondod! Nagyon korán kezdték az egyedül sétálást! Nem semmik!

Nyulasz: hol vettél cipőt és milyet??? Holnapra tervezem a cipővásárlást, mert már kell és egyenlőre lövésem sincs, hogy hol és milyet vegyek, na meg pici a lábuk. Hangáé 11 cm, Alexáé 10,5.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: köszi a linket, megjegyeztem, hát sajnos nem nagyon olvastam játszótér idöt :cry: :cry: de remélem még idén összehozzuk :wink: :lol: jöhetne már egy kis indiánnyár :wink: vagy csak szimplán ne essen :lol:
Nyulasz, Zsófi: gratula menömanoknak :wink:
Zsófi: mi puhatalpuban voltunk-vagyunk itthon, Csajok is szeretik
elsö cipö járos meg Falcon volt nekem az is tetszett
nyilván vannak drágább meg ilyenolyan supináltak, nekünk azt mondta doki, h elég ha a bokát tartja...
Timi: Brendonban, outletben is lehet kapni extrakicsi cipiket, esetleg érdemes megnézni aztán máshol rákeresni...olcsobban :wink: de lehet outletben olcsobb is :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: köszi, néztem a honlapot (magamtól ez most eszembe sem jutott volna :oops: ). Mintha nagyjából ugyanazok a cipőárak lennének, mint máshol, úgyhogy ha holnap nem járok sikerrel egyéb helyeken, akkor megyek Brandonba.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi,hű :shock: gondoltam csak elírtad,és kapaszkodva mennek :lol: Nagyon ügyesek,gratulálok!

Mi keménytalpúban nyomjuk...supi+ a neve,de beszéltük még itt az Asso-t is,hogy jó.

Timi,képből sosem elég :D Látom tényleg élvezik a játszót :D
A sógornőm szerint itt a 22. kerületben van egy nagyon jó cipőbolt budafokon,van asso is,méretek,meg választék is,kisbarátunk ma-holnap megy oda cipőt venni,majd megkérdezem milyen a választék.

Babus,bizony jó lenne összefutni :?
Vendég
 


Nyulasz: majd mondd a cipiboltot légyszi :wink:
most beszéltem egy barátnömmel, azt mondja vas-szerdáig jobb idö lesz ugy legyen :wink:
ja, mi is most vettünk cipit, d. d. step tiszta bör, jol fogja bokát nagyon tetszik :lol: nem is hallottam még erröl a márkárol csak megláttam a savoyában a cipöboltban, persze csak 1 pár volt, de szerencsére a másik boltjukban volt méret és áthozatták :lol:
utánaolvastam jokat irnak rola na majd kiderül :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 



Móni
KépKép
reunion
 
 


Reunion: ilyesmire, csak lábasra, mert enyémek a zoknit lehúzzák fél másodperc alatt.

Nyulasz: okés, várom a beszámolót!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Móni, Timi: ilyesmi?http://teszvesz.hu/item1214294691_tunderi_mothercare_polar_pizsirugi_6_9_ho_68_7.html

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: nem jó a link, de szerintem olyanra gondoltam. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


:lol: :lol:
bocsánat :oops: de most nem találom :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Babus,még nem voltak a cipőboltban,mert esett az eső,hétfőn mennek csak.Egyébként ha jössz kifelé a kossuth lajos utcán,ahol a buszok is járnak,114,33...akkor van egy lakótelep balra,a leányka utcától 2 megállóra,ott van egy spar üzlet,és azzal szemben van a bolt.
Kiváncsi vagyok milyen a cipőtök?

Timi,akkor is leszedik a zoknit,ha este fáradtan kerülnek ágyba?Enyémek is mindig leszedik,ezért már egész nap szandiban vannak itthon,déli alvásnál az a pár perc amíg ébren vannak,akkor rögtön lekerül a zokni,de este sose veszik le.
Vendég
 


Sziasztok!

Mostanra sikerült visszaolvasnom.

Overál: várok inkább, mert nem tudom fognak-e járni, illetve a méretet sem, most hirtelen nőttek több cm-t.

Valaki írta a sütőt, mármint, hogy megfogják: láttam sütő védő fóliát, ha valakit érdekel rákeresek, hogy hol láttam.

Flórának és Jázminnak boldog szülinapot!

Zsófi! Képek édesek!

Nyuszi: Noémi nagyon ügyi. Betegséget sajnálom.

Törpi! Milyen kis leleményesek a babóid!

Vanda! Éljen az ovi, lehet, hogy egy kicsit könnyebb lesz.

Timi! Szuper, hogy jól sikerül a nyaralás. Képek szuperek lettek, nagyon tündériek.

Kata! Mindenképp különböző játékot. Legalábbis én így kérek a csajoknak majd játékot. Már most is az kell ami a másiknál van, mindegy hány van belőle.

Ha valakit kihagytam nem volt szándékos.

Nyaralás: nem a legjobb volt. Számomra nem volt pihenés, pedig volt még a férjemen kívül felnőtt segítség. Balatonfüreden voltunk, az idő rossz volt. A csajoknak tetszett és szükséges is volt, hogy kimozduljunk és lássanak mást is nem csak az otthonunkat. Ami a legrosszabb és nagyon nehezen szokom meg, az az, hogy én egy alapvetően visszahúzódó, feltűnésmentes ember vagyok, na ez a három lánnyal nem működik. Komolyan mint a vásári majmokat, fotózták, simogatták stb őket. Volt olyan német kiskölyök akit erővel kellett lefejtenem a gyerekemről, mert mindenképp szájra puszit akart adni neki. Én büszke anyukának tartom magam, de mikor belehajolnak a vacsorámba és a fogantatásról és szoptatási szokásaimról faggatnak akkor azért kiborulok.
A lányok első nap még nehezebben viselték, de aztán annyira megszokták a figyelmet, hogy mondtam ezentúl mindennap át kell hívnom néhány szomszédot. :lol:

És akkor a képek:

Nyaralás előtt (egy könyvet olvasgatva):

Kép

Babakocsis:

Kép

Nyaraláson:

Kép

Kép

Kép
tigriske1978
 
 


Azta, Tigriske!
Szép karizmaid lesznek ezzel a járgánnyal! :DD
Bámészkodók: tökéletesen antiszociális vagyok, és elhajtom, aki tapizza őket. Fotózni pláne nem engedném, az tuti. Ha zavar, tessék szólni, nem vagy köteles eltűrni sem azt, hogy zaklassanak, sem azt, hogy vadidegenek másszanak a személyes szférádba.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Régen jártam erre,de szoktalak benneteket olvasni.
Minden baba tünemény!! Szülinaposoknak sok boldogságot!

Tigriske!
Gyönyörűek a lányok!!! :lol: Milyen a babakocsi? Ez már az,amit Angilából rendeltél,ugye?
Vandával értek egyet!!!!Én meg sem voltam hajladó állni vadidegeneknek.Irtóra rüheltem (ahogy te írtad) a vásári majom-szindrómát. Ha pedig valaki megpróbálta lefényképezni őket (volt ilyen is),szó szerint elzevertam (a mai világban ne má!!!!)
Megnyugtatásképpen: ma már ritkán fordul elő,hogy megjegyzést tesznek a fiúkra. Azért megbámulják őket (főképp ha egyformában vannak),de nem úgy,mint a babakocsis időben. Jobb lesz ez is kicsit később!!!

Kép

Kép
edit73
 
 


Az az angliai babakocsi (végre). Én szeretem, bár kicsit nehéz volt az elején, de azóta megszoktam. Oldalazva bármilyen ajtón be tudjuk vinni, de két emberes.
Én sokszor úgy lefagytam, hogy nem is szóltam. Viszont ha valaki megkérte, hogy csinálhat-e képet, akkor rábólintottam, de attól nagyon ideges lettem amikor csak úgy elkezdték fotózni őket se szó se beszéd.
Nagyából csak bénán próbáltam nem felnézni, hogy ne szólítsanak meg, illetve mosolyogtam és bólogattam, mint egy idióta. Eszembe se jutott, hogy el is küldhetném őket. :oops:

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: gyönyörűek a lányok! Többször kell otthonról kimozdulnotok, hogy te is megedződj! Én sem szerettem sosem a feltűnést és két gyerekkel sem egy leányálom néha az emberek tolakodása. Én már lazán elhajtok mindenkit és még kérdésre sem engedek fotózni. Bár én nagyon bunkó tudok lenni, ha azt érzem betolakodnak a magánszférámba. Szóval mozdulj ki a csajokkal többet emberek közé, hogy te is szokjad és nyugodtan szólj, ha valami nem tetszik! Bele lehet jönni! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tigriske!
Szuper ez a kocsi!!
A fényképezkedéssel nagyon vigyázz!!! Hallottam már olyanról,hogy az így készített képekkel visszaéltek. Nem hiszem,hogy bármilyen idegen embernek kellene,hogy képe legyen a gyerekeimről. Érdemes néhány leszerelő mondatot magadban kitalálni,hogy ne fagyj le egy adott szituációba.
Én a "hogyan fogantak" típusú kérdésekre vissza szoktam kérdezni,hogy hogy van az aranyere????

Kép

Kép
edit73
 
 


Edit: :lol: :lol: :lol: Tetszik ez a visszakérdezés! Még az is jó, hogy "maguk hogy szokták csinálni?"

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: jaj akkor tudom hol van ez a cipibolt, bár nem vettem észre :oops: pedig már lecsekkoltam azt a spárt :lol:
cipi 1x már volt Csajokon, nagyon tetszett Nekik, örültek h uj cipö van és gonolom annak még jobban h nem szorit :oops: :lol: Anya kicsit elkamerázta h ráérünk még cipöt venni öszre :oops: :lol:
Tigriske: tényleg csudaédesek Csajok a járgány meg szupi vééégre megérkezett :wink:
én irtam konyhatémában, sztem sütöröl is...no ma élesben kiprobáltuk h hozzányulnak-e csak 1x értek hozzá mondták h meleg és ennyi koppkopp remélem felfogták :lol:
de ez a sütö nem annyira meleg kivülröl mint a miénk volt :shock: :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: sikerült cipit találnod?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Tigriske,ejha,nagyon megnőttek a lányok :D :D :D Csoda édesek,és nagyon külömbözőek :D ...és nagyon klassz a járgány is :wink:
El tudom képzelni,hogy milyen látványosság vagytok,még két gyerekkel is bámulnak,akkor hárommal pláne...nehéz észrevétlen maradni.Sajnos tapintatlanok az emberek,de megtanulod te is kezelni.

Babus,én sem tudtam,hogy ott van,pedig már a mellette levő pékségben is voltam,meg a spárban is amikor még profi volt,mögötte laktak a barátnőmék :lol: Ma az autóból próbáltammeglesni,hát nincs nagy reklám kinn.

De jó,hogy ők már megértik,hogy meleg...nekünk kell ilyen sütőre való,ki is írta,hogy látott ilyet? :roll:

Timi,tényleg vettél cipőt?
Vendég
 


Tegnap egy nő totál lefagyott tőlünk a belvárosban. velünk volt laura is, én a kicsiket gardíroztam, párom a nagyokat. Szerintem sián azt hitte, dupla ikrek, percekig bámult minket dermedten. :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Vanda: :lol: :lol:

Babusok, Nyulasz: nem sikerült cipőt venni sajna, mindenhol csak nagyok voltak. Szerintem rendelni fogom, vagy elszaladok a Brendonba.
Egy helyen láttam Falcont és nagyon tetszett, csak ott sem volt méret, illetve fiús volt csak. Neten meg csak 19-től találtam, Alexának meg 18-as kéne, az is kissé nagy lesz még (több, mint 1 ujjnyival). A Falconok mintha kicsit nagyobbak lennének, mint a Siesta, vagy Superfit-ezeket sikerült feltérképeznem, persze csak szandálban. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda: :lol: :lol: :lol:
Timi: köszi infokat :wink: hajrá cipi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


A sütőre:

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=2716

Edit!

Milyen visszaélésre gondolsz? Egyébként mit tehetnék ellene, ha messziről fényképezik őket? Én sem örülök, de mit lehet tenni.

Kép
tigriske1978
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?