Sziasztok!
Mostanra sikerült visszaolvasnom.
Overál: várok inkább, mert nem tudom fognak-e járni, illetve a méretet sem, most hirtelen nőttek több cm-t.
Valaki írta a sütőt, mármint, hogy megfogják: láttam sütő védő fóliát, ha valakit érdekel rákeresek, hogy hol láttam.
Flórának és Jázminnak boldog szülinapot!
Zsófi! Képek édesek!
Nyuszi: Noémi nagyon ügyi. Betegséget sajnálom.
Törpi! Milyen kis leleményesek a babóid!
Vanda! Éljen az ovi, lehet, hogy egy kicsit könnyebb lesz.
Timi! Szuper, hogy jól sikerül a nyaralás. Képek szuperek lettek, nagyon tündériek.
Kata! Mindenképp különböző játékot. Legalábbis én így kérek a csajoknak majd játékot. Már most is az kell ami a másiknál van, mindegy hány van belőle.
Ha valakit kihagytam nem volt szándékos.
Nyaralás: nem a legjobb volt. Számomra nem volt pihenés, pedig volt még a férjemen kívül felnőtt segítség. Balatonfüreden voltunk, az idő rossz volt. A csajoknak tetszett és szükséges is volt, hogy kimozduljunk és lássanak mást is nem csak az otthonunkat. Ami a legrosszabb és nagyon nehezen szokom meg, az az, hogy én egy alapvetően visszahúzódó, feltűnésmentes ember vagyok, na ez a három lánnyal nem működik. Komolyan mint a vásári majmokat, fotózták, simogatták stb őket. Volt olyan német kiskölyök akit erővel kellett lefejtenem a gyerekemről, mert mindenképp szájra puszit akart adni neki. Én büszke anyukának tartom magam, de mikor belehajolnak a vacsorámba és a fogantatásról és szoptatási szokásaimról faggatnak akkor azért kiborulok.
A lányok első nap még nehezebben viselték, de aztán annyira megszokták a figyelmet, hogy mondtam ezentúl mindennap át kell hívnom néhány szomszédot.
És akkor a képek:
Nyaralás előtt (egy könyvet olvasgatva):
Babakocsis:
Nyaraláson: