Sziasztok
Sztigris!
Ez nagyon szomorú, hogy benttartották a lánykádat! Remélem hamar helyrehozzák és mehettek haza!
Hajni, Stuci
Igen-igen, enyém volt a sárga konyha is, de most újat csináltam. Vagyis régieset
Apa megmondta, hogy sajna nem lesz pénz új konyhaszekrényt venni, ezért azt csinálok vele, amit akarok. És most nagyon megtetszett ez a kicsit népies, régies hangulat. Szerintem öregszem
Hajni
Én a plextolt arra használom, amit Katának is írtam.
De jó dec.rag. helyett is, ha hirtelen kell. És ha temperához kevered, akkor szép akrilt kapsz.
Kata
Csak a plextolról írtam neked a mélben. Nem tudom, hogy vettél -e már..én a műv. ellátóban vettem kb 520 ft-ért. Ezt Abby is írta fentebb. És ha egy 7 dl-es üvegben keverem a gipszet, akkor csak egy jóóó löttyintésnyit adok hozzá. 3-4 cl kb. És csak akkor, ha már kikevertem a gipszet.
A konyha csempéjén pedig öntapadós fólia van.
Ua., mint a pulton.
Abby
Szuper megint amit küldtél mélbe! Hol találod ezeket? Nekem is megvan szinte minden Praktika, de én nem láttam ezeket..Vagy elsiklottam felettük anno?
Orsi
Tényleg annyi a postaköltség! Sajnos..Én már rendeltem tőlük.....Nem is egyszer..De most már itt Miskolcon is van nagyon sok szép szalvéta
Ági
Még jó, hogy nem vettél ott szalvétát
Ezek kissé el vannak tévedve!
De ez jó duma volt, hogy de 4 oldala van a szalvétának és 4 képet lehet csinálni belőle
Koda