Szia sunflow! Én is üdvözöllek közöttünk!
Gratulálok a második babához! Gyere majd az új infóval, hogy fiú, vagy lány a drágaság!
Nekem sajnos nem tudták megmondani a genetikai uh-n, csak a magzatvízvétel eredményénél tudtam meg, hogy a pici Lillát hordom a szívem alatt.
Kitartást kívánok a várakozáshoz, nagyon sokan szoktak lenni. És mint Judyt írta szívesen látjuk az új tagokat
Babaim, sajna nekem is a jobb cicimet nagyon nehezen kapja be, valahogy nekem sem esik kézre arról a szoptatás és valószínű, hogy Ő is érzi, bénázunk mind a ketten. Ebből kevesebbet is szív.
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, de örülnék, ha nekem egy evésre 2 ciciből 60-at tudna enni, de eddig sajna 40 volt a rekord. Fejni pedig csak akkor tudok, ha kb. 2 evésnél nem szopizik, csak tápszert eszik.
Ráadásul miután picike, hamar elfárad a szopiban is, állandóan elalszik, ahogy megmozdulok, már tátog is, de szopizni már nem nagyon tud.
Tegnap ugyanúgy jártunk mint te, 8-9 etettük és nekünk 10-kor aludt el és 3-kor kelt, utána pedig 1/2 6-kor.
Egyébként a memóriám már nekem sem a régi, sokszor én sem tudom, hogy hánykor ettünk? Mert olyan hosszúra nyúlik, hogy mire elalszik, majdnem kezdhetjük újra el9lről.
Na, de majd lesz könnyebb.
Szecs, kitartás. Aranyos lehetsz ahogy a végén nevetésben törsz ki a sírás után, de gondolom meg is könnyebbülsz. Valószínűleg a fáradtságtól van.
Igen én is úgy próbálom, hogy a mellbimbómmal dörzsölöm a kis ajkát, így jobban szokott sikerülni, de van úgy hogy így sem.
Csípőszűrést elmeséled majd?
Judyt, hogy hogy fizetned kellett? Én tavaly ősszel voltam és nem kellett fizetni. Mi a túró történt? Menjenek a fra........ba, a tb-t miért fizetjük?