Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cicus a lényeg hogy minden rendbe,de sajnos ilyenek ezek az orvosok,az enyém szerencsére nem paráztat. :wink:

Vicush üdv itt :lol: én sem tudok orvos ügybe segiteni.Hát igen vigyázzunk magunkra csak néha olyan nehéz :roll:

Nekem ma nagyon sirhatnékom van egész nap olyan rosszat álmodtam.na szép napot :!:

t katinka
 
 


Sziasztok!

Cicus: persze, hogy minden rendben! Ezt mondtuk itt mindannyian, nem? :)
Nem tudom most tényleg annyi mindent összehordanak az orvosok a kismamáknak, én is hallok másfelől is rémtörténeteket.

Az én orvosom a másik véglet, mondhatnánk úgy is, hogy már-már úgy tűnik minden mellékes neki. Eddig még bármi parám volt, mindent elbagatelizált, férjem szerintazért mert nekem pont erre van szükségem, amilyen aggódós vagyok, ha erre még a doki is rátenne egy lapáttal, akkor már a diliházban ücsörögnék.

Holnap reggel megyek vérvételre, remélem minden ok a cukrommal. Mennyi idő alatt van meg az eredmény?

UH-ra nem tudom mikor megyek legközelebb szerintem most fogjuk megbeszélni.
A nagy felújítás után ma értem magam utól igazán, mondjuk tegnap azért sokat pihentem is, de már olyan jó, hogy vége, minden szép, és már csak azt a pár dolgot kell megvenni, ami a babónak kell, azzal meg végül is ebben a hónapban még simán ráérek.

Vicush: sajna én sem tudok neked a kistarcsai kórház ügyében segíteni.

Szülésznő kérdést én is majd most akarom a dokimmal megbeszélni, hogy javasolja-e, és ha igen kit, és lehet, hogy már beszélek is vele. Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy akkor mi van, ha van fogadott szülésznőd, és közben kiderül, hogy csaszi lesz. Gondolom a pénzt akkor is oda kell adni neki, mert mégiscsak ott volt, bejött miattam, nem?

Kép
cedis
 
 


Sziasztok!

Cicus: Nagyon örülök!!! Persze mi ezt tudtuk előre! :D
Szép ajándék lesz az uh.

Én holnap megyek az orvosomhoz, és kapok időpontot a 28 hetes uh-ra, már én is nagyon várom, mert már olyan régen láttam Rékát! (július végén)
Viszont annál inkább érzem :D nagyon sokat mozog!

Tettem fel én is pocakfotót.

Kép
eper74
 
 

 
 

Cicus: szeretnek bizony, engem is beparáztattak az elején, mert vastagabb volt a nyaki redője a babának, mint kellett volna, aztán minden vizsgálatot végigcsináltam a magánklinikán és kiderült, hogy semmi baja a babának, egy kicsit nagyobb az átlagnál, de amúgy minden rendben van vele és ezért lehetett vastagabb a redő. Mondjuk ezért egy vagyont hagytam ott, de megérte, mert csak így nyugodtam meg. A magzatvíz vizsgálatot szerencsére nem tudták megcsinálni, mert olyan helyen tapadt meg a baba, ahol nem lehetett mintát venni, de nem is vállaltam volna. Viszont okoztak egy hónap aggódást, amit senkinek sem kívánok!!! Na mindegy a lényeg, hogy minden rendben van nálatok is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Katinka: egy csésze tea esetleg? :lol:

Cedis: nálunk másnapra volt eredmény.
Én is így vagyok ezzel, hogy nem tudom fogadjak-e szülésznőt, mert eddig úgy néz ki, hogy császár lesz a medencefekvésű babám miatt, de még reménykedünk, hogy megfordul. Na mindegy, gondolom ezzel ráérek az utolsó hónapban is dönteni vagy akkor már késő, őket is annyira előre kell foglalni?
Vendég
 


sannah: nekem azt mondta egy nővérke a kórházban, hogy legalább 3 hónappal a szülés előtt fel kell fogadni a szülésznőt, mert nem vállalnak be nagyon sokat, van, aki csak 2-3 egy hónapra, és ha megtelik nála a "hely", akkor már nem vállal, és a jókat hamar lefoglalják.

Holnap majd meginterjúvolom a dokimat, hogy mit gondol róla.

Eper: megyek megkukkollak!:)

Kép
cedis
 
 


Cedis nekem a cukoreredmény már aznap délután kész lett.Biztos ez is kórház függő.
Nekem akkor szerencsém van szülésznő ügyben itt elég ha a zsebébe rakok valamennyi pénzt. :wink:

Sannah milyen teát?ami megnyugtatna?

t katinka
 
 


Sziasztok!

Köszi csajok,tényleg! :D Nem,engem nem a saját dokim paráztatott be,hanem a genetikai tanácsadóban történt ez. :? Különben az én nődokim is csudajó fej és megnyugtató típus.

Vicush: a kerületben merre laksz pontosan? A kistarcsai kórházzal igazából a baj,hogy "letojják az embereket",tisztelet a kivételnek... A másik és még nagyobb bajom vele: a mérhetetlen kosz és retek,a tisztaságot nem igazán ismerik arrafelé. Ami pedig elég fontos lenne,igaz? A szülészetről kismamáktól csak rosszat hallottam,ott is a fő lényeg igazából a tisztátalanság. :? Szóval erről ennyit,bár ha külön-fizetős-szobába mész,gondolom ott ügyelnek a tisztaságra. Az én dokim a mátyásföldi rendelőben van,nagyon rendi,de még nem tudom mennyit kér el a szülésért. Szülésznőm nincs,viszont akikkel 1-2-vel Kistarcsán találkoztam,ők rendesek voltak! A dokidat nem ismerem,de írtam hogy ott ismerek néhány dokit. Vannak nagyon rendesek és van pont az ellentétje,a gusztustalan kategória. Ki kell fogni... de neveket tudok neked írni majd,ha gondolod! Gyermekorvost Árpádföldön ajánlanék,a neve: Ember Irén,mi is hozzá járunk. Itt tök jó a gyermekrendelő,mert van időpont,így nem kell várakozni. Az Aranyosi dokinőnél ha épp 40 gyerek van,mind ki kell várni,nincs időpont! Tehát ott az is gáz,nem épp kellemes egy 40fokos lázas gyerekkel 3 órát várni...

Katinka drága,nyugi,csak álom volt!!! csak a szép dolgokra gondolj! :wink:

Megyek csajok,már rendet raktam,főztem,mostam,teregettem. 3-ra megyek a védőnőhöz a szív UH eredménnyel,aztán Niki lányomnál 5-től szülői értekezlet... :x Holnap pedig a fiamnál lesz 5-től szülői. Reginél is holnap lesz,dehát kettészakadni nem tudok... Persze lehet,hogy férjecském ül be az egyikre! :roll:

Na,mentem,puszi mindenkinek!!!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Katinka: nekem az a babonám, ha a rossz álmot elmondod valakinek személyesen, akkor nem történhet meg. lehet csak babona, de én megnyugszom tőle. :D

Kép
cedis
 
 


katinka: rossz gondolatok elűzésére egy csésze gyümölcstea!!!! Készítesz magadnak egy teát, leülsz a fotelkádba vagy ágyacskádra és lassan kortyolgatva megiszod, közben csak szép dolgokra gondolsz és nem arra, hogy mit álmodtál. Hessegesd el a rossz álom miatti gondolatokat, verd ki a fejecskédből!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sanah[u] hivatalosan 1 de 3 kutya van a kertben mert egy a nővéremé egy a sógoromé(aki 4hónapja elment és a kutyát "ittfelejtette")...mind nagyon nagy db...imádnivaló óriások...németjuhász a tesómé rottweiler az enyém és a sógor "kutyája"egy bordói dog...nem kis csapat :P
a házban pedig van 1-1 cica is akik a két lakásban hol itt hol tesómnál vannak...ők már régi családtagok az én Pici-vacak cicám már 14 éve van velünk a lánya meg 13...

[u]-j-
akkor veszek majd pipolphent mert nem megy az alvás...igaz ha Laci nem horkolna akkor jobban sikerülne :?

vasárnap a melóban aki válltorr kolléganő szülésznő volt a klinikán (már nem dolgozik ott)de mesélt ezt-azt...kikérdeztem a dokimról is meg amiről lehetett...kicsit cinikusan mondta a dokimra hogy"ő i kinőtte magát már nagy fiú lett"de ami nekem lényeges hogy jó orvosnak tartja ő is...hogy az utolsó pillanatban esik be erre azt mondta "mindegyik az utsó pillanatban esik be! épp ezért szemétség hogy a szülésznők csinálják végig az egészet majd az orvos besöpri a pénzt és az elismerést"
ajánlott szülésznőt...majd felhíom őt is....
a császárról is kérdeztem arra meg mosolygott...a lényeg ott is nyilván a pénz...annyit mondott "csakis a császár jön szóba" ez elég sokatmondó volt...
nincsenek kétségeim afelől hogy időzítés szempontjából is és anyagilag is sokkal előnyösebb az orvosnak a császár...
hát nyilván ezzel a témával még meg kell birkóznom...mert még a szüléssel nem foglalkoztam csak addig jutottam hogy legyen orvosom...
nyilván jó lenne rendes szülés az élmény miatt meg Laci miatt de azért nem feltétlen akarok megfeszülni ha nem muszáj....bár sokan azt mondják a császárral jobban kinlódnak egyesek ...nem tudom [/u]

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!
Kislányom kiságyát és babakocsiját szeretném eladni.
Adatok:
2009-ben vásárolt, nagyon keveset használt (kb. 3x aludt benne) Bogi kombi kiságy. 176x68x90. Matracméret: 60x120.
Anyaga: biolakkal kezelt bükkfa a rácsos kiságy része, laminált bútorlap a szekrény és az ágyneműtartó része, cseresznye színű. Fekvőfelülete 3 fokozatban állítható.
Ajtós, fiókos, dupla ágyneműtartós. Heverővé és szekrénnyé átalakítható. A pelenkázó szabadon variálható jobbra vagy balra. Ár: 35.000.- forint.
Bergon babakocsi:
0-6 hónapos korig a baba szemből látható, és egy ötletes megoldás révén, még mózeskosár jelleg is kialakítható. Később a babakocsi hátulról tolható, és sportkocsiként használható. Több fokozatban dönthető a háttámlája. Az esővédő, a lábzsák és a bevásárló háló benne van az árban. A babakocsi alumíniumból készült, súlya 10,5 kg. Könnyen, kicsi esernyő alakúra csukható. Ár: 15.000.- forint.
Érdeklődni e-mailben lehet: s.agnese2009@gmail.com

Kép
Kép
manó201001
 
 


jók az eredményeim!!!!jó az éhgyomri vc és a vas is és a tsh is...!!!!! pedig meg voltam győződve hogy a szteroidok mellett vacak lesz...juj dejóóóóó :D :D :D

Kép
menion
Budapest
 
 


Sannah jót tett a tea meg a kislányom is,szerencsére ma elég szófogadó volt. :wink:

Menion nem semmi az a sok állat.Szerintem jobb a sima szülés de kinek milyen tapasztalata van.Én rettegek attól hogy felvágják a hasam de ha muszály lenne akkor nem ellenkeznék.

Cicus akkor megvan a program nem unatkozol.Regina kislányodnak Boldog Névnapot kivánok. :!: :lol:

t katinka
 
 


Menion gratulálok az eredményekhez :lol: :lol: :lol:

t katinka
 
 


Sziasztok!

Na,megjöttem,úúúúúúúúgy nem szeretem a szülői értekezleteket... De a mai egész tűrhető volt! :D

Katinka: köszi Regina nevében is a névnapi köszöntést,nagyon aranyos vagy!!! :) Tegnap morcos voltam este Rá,mert éjfélig nem óhajtott aludni és mondtam Neki,hogy nem is kapja meg a névnapi ajándékját a mai napon. Na de az anyai szív... már ovi után odaadtam Neki. :lol:
Örülök,hogy már elmúltak az álom miatti rossz gondolataid!

Menion: nagy-nagy GRATULA a jó eredményekhez!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Cicus

Kép
cicus78
 
 


katinka nekem se volt műtétem sose és gondolom hogy a császár sebe fájhat nagyon de a szülés se piskóta...
azt hiszem mivel a doki már első randin felvetette hogy mit szólok a császárhoz így gondolom hogy nagy rá a "hajlandósága"....

nyilván ha nem engedném akkor nem császározna meg (feltéve ha nem életmentő a dolog) na de nem tudom hogy hogyan dönthetem én el mi a legjobb a babának és persze nekem...

Kép
menion
Budapest
 
 


Menion!
A betegséged miatt mondta a császárt?vagy mért?

Nekem ugye az volt,de nem tervezett volt.De már leírtam párszor,nem akarom ismételni magamat :lol: :lol: És igen,fáj a seb...nagyon nehz először felállni,mnenni,leülni és amúgy bármit is csinálni.Messziről ki lehet szúrni h ki a császáros a kórházban,vánszorognak mint a csigák :lol: :lol: És még itthon is fájt egy darabig,nem szabad emelni se csak a babát stbstb.


Gratula a jó eredményekhez mindenkinek!

Megyek és pihenek tovább,mert kicsit fáj a pocakom.

annus11
 
 


igen a betegségemre hivatkozott....hogy az immunbetegek babáinak ritmuszavara szokott lenni és akkor inkább elöbb kiveszik...
persze nyilván ez találgatás addig míg nem járunk az utsó hetekben addig nem tudhatjuk hogy lesz-e valami a ritmusával...

amúgy ne nevessetek ki de még a terhesség elején felhívtam a telejósdát és akkor azt mondta a jósnő hogy kislány lesz és szerinte császáros de az elején nagyon nagyon vigyázni kell rá....
na eddig 3-ból 2 bejött...talán a császárral is igaza lesz nem tudom...

Kép
menion
Budapest
 
 


lányok!
szaladok. a mai nap is hosszú volt. megvan pocok bútora. holnap hozzák. ő az:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok !!!!

Bocs, hogy nem jöttem mostanába,de összecsaptak a hullámok a fejem fölött. Megint párkapcsolati problémák és már nem tudom mit csináljak. Tegnap is dagadtra sírtam a szemeim, de nem tudom mennyire hatotta meg. Úgy érzem nem szeret se engem,se Rékát. Elköltözéssel fenyeget,mert ő nem hajlandó alkalmazkodni senkihez.......... Isten valamiért pikkel rám. Szóval eléggé magam alatt vagyok, de ezt is túlélem valahogy.

Gratulálok a a jó hírekhez ,eredményekhez,Uhk-hoz!

Köszönöm a poci dícséreteket! :)

Eper! A te pocid is sokat nőtt. Most már látszik az állapotod. :D :wink:

Menion! Azt csináld,amit az orvos ajánl. ha azt mondja császár kell,mert az biztonságosabb a babának,akkor azt kell elfogadni. Ma már rutin műtét, semmi baj nem lehet belőle. Persze jobb lehet a természetes szülés,de a császár is biztonságos, és nem lesz semmi hátránya a babának belőle. :)

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről. Hát ez a reggeli BKV-zás nem az én világom.
Iszonyat tömeg mindenhol, és csak a metrón adta át egy lány a helyét, pedig már a villamoson is majd elájultam a melegtől, szagoktól. Ilyenkor érzem igazán milyen jó, hogy a kerületben dolgozom öt percre a lakástól.
Nektek át szokták adni a helyet?
Rám inkább senki nem nézett, nehogy zavarba jöjjön, hogy nem adja át, gusztustalan egy világ van.

Holnapra kész is az eredményem, és 20-án megyek Uh-ra a magánrendelőbe. Nagyon remélem minden rendben lesz, de nem tudom pár napja magas a vérnyomásom. Most naponta 3x kell mérni, felírni, aztán meglátjuk mi lesz.

Bei: ez nagyon rosszul hangzik. Mi a fene van a pároddal? Emlékszem rá írtad korábban, hogy most találtad meg azt a férfit, akinek mersz gyereket szülni, erre ilyeneket mond neked? Konkrétan mi a baja? Bocs a sok kérdésért, de kicsit kicsapta a dolog nálam a biztosítékot. :oops:
Próbáljátok megbeszélni valahogy, remélem rendbe lehet még hozni.

Kép
cedis
 
 


Sziasztok!

Bei mi a baja a párodnak?miért bánik igy veled? :evil: Hát teljesen átérzem a gondodat és nagyon sajnálom. :cry:

Cedis itt sem adja át a buszon a helyet senki sőt ha Kingával megyek a babakocsival akkor sem segit senki.Remélem nem lesz gondod a magas vérnyomással az nem jó. :cry:

t katinka
 
 


Cedis! Undorító világban élünk az biztos. De hál isten nekem nem ekll se BKV-n se Metrón, se buszon utazni.
Remélem a vérnyomás emelkedés nem tartós. Mégis mennyi a vérnyomásod?

Párommal nem tudom mi történt. Pár hónapja még úgy gondoltam neki akarok gyereket szülni. Szarik a világra és úgy egyáltalán mindenre. Csak az ő virtuális világában tud élni és semmi más nem érdekli. A melón kívül ha otthon van, a napja 90 %-át a gép elött tölti és játszik, netezik. A többi 10% az esti film és a fürdés, kajálás. Ha felhuzzák a játékba,akkor szólni nem lehet hozzá se jót,se rosszat,mert robban és bunkó.Ez már nekem sok. Azon kívül ,anyámék házában lakunk- kertes családi ház. Neki a fűnyíráson kívül nem kell mást csinálni, de anyám csinált oda kis konyhakertet , paradicsom, paprika, uborka, répa stb.... és néha fel jön 10 percre a kertbe, hogy szedjen ezt ,azt magának. Na ezen is ki van akadva, hogy mért kell állandóan a nyakunkra járnia. Kb 3x volt ott és csak a kertbe 10 percre. (Vele nem is találkozott) És ő ezt nem hajlandó elnézni és nem hajlandó alkalmazkodni senkihez.Tegnap elött meg az unokaöcsém akart feljönni megnézni a halakat az akváriumba ( 6 éves) és anyu felhívott hogy jöhetnek-e. mondom persze, mért ne? Na a köszönésen kívül 1 szót se szólt hozzájuk.Nem tetszett neki, hogy jöttek. Az meg plána kiakasztotta múltnap, hogy a rég nem látott barátnőmet elhívtam hozzám dumálni kicsit. 1/2 7 kor ért rá,akkor tudott jönni hozzám. A párom meg 7:15 kor ment volna dolgozni, de ezen annyira kiakadt, hogy jött hozzám a barátnőm, hogy durrogva, csapkodva elment 3/4 7-kor. Mert én mért nem tudom akkor hívni a barátnőmet, ha ő már nincs otthon. És úgy egyáltalán akárki is csak akkor jöhetne oda, ha ő nincs otthon. Hozzá teszem, hoyg senki soha nem ártott neki. Se anyámék, se a barátnőm, soha nem vittek semmi rosszba bele stb.... És amikor azt mondtam , hogy nehogy már ő mondja meg , hogy abba a házba ,ami anyáméké mikor jöhet anyám fel vagy a barátnőm (persze mindig bejelentkeztek elötte telefonon, hogy zavarnak-e, jöhetnek- e) erre azt mondta, hogy akkor elköltözik vissza a lakásába én meg maradhatok itt és ott legalább ő mondhatja meg, hogy ki menjen oda. :cry: Az hogy mikor mondta, hogy szeret, már nem is emlékszem, hogy mikor kedveskedett valamivel, arra sem. A kezemet régebben megfogta az utcán, ha sétáltunk már azt sem. Szóval ennyi csak a probléma. Na most ez kicsit hosszúra sikerült. Bocsika!

Kép
bei
 
 


Bei: ezek nem jó hírek. Korábban nem volt ilyen a kapcsolatotok elején?
Amiket most leírtál abból nekem az derül ki, hogy egy magának való alak. Mi az hogy anyukád nem mehet oda, vagy a barátnőd? Talán ha néha veled is foglalkozna, de még akkor sem mondhatja meg, hogy neked mire legyen igényed, mikor ő a saját szabadságához ennyire ragaszkodik.
Igen is állj a sarkadra, ne hagyd magad, mert azzal még nagyobb teret adsz neki, és ha menni akar hát menjen. Ha szeret titeket úgyis visszamegy, ha meg nem akkor jobb előbb, mint később.
Tudom ezt így egyszerű leírni, de belőlem a tapasztalat is beszél. 7 évig éltem egy rossz kapcsolatban, minden értelemben kihasznált. Aztán egyszer csak felnyílt a szemem(elmúlt a szerelem), és elhagytam. Ma már csak azt bánom, hogy a fiatal éveimet erre a férfire pocsékoltam, és nem léptem hamarabb.

Vérnyomásom: 147/98 körül mozog. Ahhoz képest, hogy kb. 1 hónapja alig volt 90 ez már nagyon magas. Sosem volt ennyi, mindig olyan 110 körül mozgott eddig.

Kép
cedis
 
 


Hát Bei ez nem igazán jó.És az ő ismerősei szülei mehetnek azért nem haragszik?Régen vagytok már együtt?De azért érdekli a baba ugy értem simogassa a hasad ,mondja hogy várja hogy megszülessen meg ilyen apróságok amik nekünk nőknek sokat jelentenek.

t katinka
 
 


Julcsi!
Szép bútor!A TV is kell pocoknak?ha nem,akkor jöhetne hozzánk :lol: :lol:

Cedis!
Nekem általában átadják a helyet,de nem is minden nap közlekedem BKVval.Amúgy ha nem adják és pofátlanul felállítok vkit! :wink: De volt h vki tök messziről odajött és mondta h üljek le :lol: Sőt!Olyan is előfordult h 2 lány megfogta és feltette a babakocsit a villamosra!Pedig akkor még nem is voltam terhes! :wink:

Bei!
Sajnálom h ilyen rossz a helyzet!Én megpróbálnék beszélni vele,ezt a viselkedést meg alapból kikérném magamnak!Nem lehet h belül vmi egésze más bántja?És így reagálja le?Lehet h "csak" beparázott a baba miatt???Szerintem kérdez rá h mi van,ha meg alapból ilyen akkor tényleg nem kár érte,had menjen,csak közöld vele h vissza se jöjjön :wink:

annus11
 
 


Cedis! Nekem azt mondta védőnő, hogy most , hogy incs olyan nagy meleg mindenkinek feljebb megy a vérnyomása. Mondjuk a tied most tényleg magas kicsit.

Mindig is magának való volt a párom, de ilyen még nem volt. Amikor nála laktunk,akkor persze nem jöttek anyámék, csak ha születésnap volt, vagy névnap és jöttek köszönteni, a barátnőim meg akkor jöttek,mikor nem volt otthon. Nem gondoltam, hogy ebből neki ekkora problémája lesz. Az ő szülei még csak 1x voltak ott,de bátyja már többször. Én szívesen látom őket, nekem nem gond ha jönnek, bármikor jöhetnének. Amikor mondtam , hogy a bátyja már töbször volt,mint anyámék, azt mondta ez nem igaz.

2,5 éve vagyunk együtt. A pocakomra csak nagyon ritkán teszi rá a kezét, csak ráteszi, nem simogatja vagy ilyesmi.Nem igazán mondja, hogy várja,vagyis ezt még nem mondta,meg úgy eggyáltalán semmit se mond. Múltkor vasaltam a kis rugdalózókat. Azon mosolygott, hogy milyen picike, meg aranyos, de ennyi.

Kép
bei
 
 


Sziasztok!

Bei:szegénykém!!! :( Ezek a dolgok nagyon rosszul hangzanak... nem is tudom mit írjak. Te látod igazán,mi a helyzet. Mi lehet az oka ennek a nagy változásnak a párod viselkedésében? :evil: Amúgy meg ne mondj ilyet,hogy nem szeret Titeket... alapban az ember a saját gyerekét szereti a legjobban! Ezzel Ő is így lesz biztos. És Téged is nagyon szerethet,csak most rossz stádiumban van,mi kismamik pedig túlérzékenyen reagálunk mindenre. Figyi,itt egy történet Rólunk,hátha jobb kedved lesz tőle:
Párommal 1-2 hónapja mi is összekaptunk. Társasházban lakunk egy park közelében. Mire azt veszem észre,hogy párocskám nagy dühösen felkapja a szemetet,hogy leviszi,minden szó nélkül elrohant. De nem vitt kulcsot a drága. Se lakáskulcs,se kocsikulcs,iratai,minden itthon. :shock: Hát egyre idegesebb lettem,hol lehet és bizony én is sírtam rendesen,hogy most itthagyott engem! :( Aztán azzal bíztattam magam,hogy volt már ilyen,hogy vitatkoztunk és azt mondta,ilyenkor engedjem kicsit elmenni kiszellőztetni a fejét,úgy tud lenyugodni. Lényeg a lényeg, eltelt 3/4 óra,mikor csengetnek. Kinyitom,Ő volt az. Jött nagy morogva,hogy ő levitte a szemetet és utána kopogott és én nem engedtem be... :shock: Köszi,nem is hallottam! Majd puffogva mondta,hogy lement a parkba egy padra,mint egy hajléktalan és ott várta,hogy menjek utána! :D Hát azóta is ezen röhögök!!! :lol: Férfiak... ennyi eszük van! :D
Nektek viszont ezt mindenképp meg kell beszélnetek! Lassan itt ez az édes kiscsaj,akire annyira vártál/vártatok! És a Te állapotodban pláne nem szabad idegeskedni,ezt kellene mindenkinek megértenie!!! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cedis: engem párom cipel kocsival mindenfelé,de ma pl. busszal kell mennem,mert 1/2 5-kor lesz Regi szülőije,oda én ülök be,aztán busszal jövünk haza a gyerekkel. Férjem pedig a suliban lesz 5-től Gyurka szülőijén,Ők majd késöbb érnek haza. De mind1,csak 4 megálló busszal az ovi,odafelé meg elvisz kocsival. Szóval kíváncsi leszek,hogy viselkednek majd az emberekék,de el tudom képzelni a jó sok tuskót... merthogy van néhány,azt tudom! :evil:
Vérnyomásod remélem helyrejön hamar,próbálj kicsit többet pihenni!!!

Julcsi: nagyon szép bútor!!!!!!!!!!!!!!! :D

Cicus

Kép
cicus78
 
 


Hűha mennyit írtatok. bocsi de ebbe a pár napba nem igazán tudtam jönni.

cicus örülök a jó hírnek ! :)

Vicush79 üdv közöttünk, kellemes babavárást kívonok neked is :)

Menion gratulálok a jó eredményekhez!!

Bei sajnálom a porblémákat! :(:( Remélem megoldódik!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Sziasztok!

j: Nagyon szuper a bútor!

cedis: Nem jó ez a vérnyomás érték, ezzel mindenképpen foglalkozni kell!!!! Szerintem jelezd az orvosodnak!

bei: Nagyon sajnálom, hogy így viselkedik a párod. Miért nem mehetnek hozzátok fel rokonok, barátok? Régen sem szerette? Nincs egy kis szobája ahova visszavonulhatna ha egyedül akar lenni?

BKV-val kapcsolatban: Minden nap villamossal megyek a munkahelyemre, először úgy gondoltam, hogy még nem látszik a terhesség azért nem adják át a helyet, rendben van. Mióta teljesen egyértelműen látszik, megtapasztaltam, hogy milyen az amikor az embert levegőnek nézik, vagyis úgy csinálnak mintha ott sem lennék. Egyenlőre nem esik nehezemre az állás, csak azt nem szeretem ha lökdösnek!
Eddig egyetlen egyszer állt fel egy kopasz fiatal fiú! Pedig akkor volt üres hely! Nagyon jól esett!

Kép
eper74
 
 


Eper!
Nekem se az állással van gondom!Hanem pont ez az!Ha fékez a busz pl akkor ne te essél neki mondjuk az ajtónak,vagy a rúdnak vagy akárki másnak!Én tuti kérnék helyet magamnak! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!
Köszi csajok a vígasztaló szavakat! Aranyosak vagytok.Cicus! Jó volt a sztorid. :)
Annyi fejlemény van, hogy párom azt mondta, nem gondolta komolyan, hogy elköltözik, meg hogy itt hagy minket, csak elege van a munkahelyi problémákból, meg más is felidegesítette és hát ki máson csattana minden.... hát rajtam. Nem fogja fel, hogy most amúgy is érzékenyebb vagyok és nem kellene még jobban felidegesítenie,mert az nem tesz jót a babának. Éjjel ez miatt aludni sem tudtam, azon gondolkoztam, hogy mi lesz, ha komolyan beszélt. És a vérnyomásom is biztos magasabb volt, legalább is a pulzusom tuti,mert majd kiugrott a szívem az idegtől. Ilyenkor régen elszívtam egy cigit, aztán lenyugodtam, de most nem tudtam lenyugodni. Annyira sírtam este, hogy csak úgy hüppögtem, levegőt alig kaptam, de nem mondta, hogy ne sírjak, nem vigasztalt..... Na mind1.Mondtam neki , hogy ennyivel nincs elrendezve a dolog, hogy mer őt felidegesítették,akkor átgázolhat rajtam is. Azt is mondtam neki, ha még sokszor csinál ilyet,akkor még kora szülés is lehet belőle. Remélem fogta az adást......
Egyébként van külön helye, ahol nem zavarja senki. Sokszor ott is van, egyszerüen most csak kijött rajta minden, gondolom.

Az a baj, hogy lehet lesz még ilyen, nem bízok benne, hogy sokáig felhőtlen lesz minden. Hiba igéri meg. Ő sajnos ilyen robbanékony, csak most tényleg roszabbul érint minden.

Kép
bei
 
 


bei írtam egy vagonnalés a rohadék net eltüntette

a lényege hogy nem lehet az hogy netfüggő a párod? egy dokufilmet láttam erről és az összes amit írtál stimmel a párodra...ha 90%idejét a net elött tölti akkor eléggé stimmel...ha ingerült az lehet azért is mert az ilyen betegek kizárják a környezetüket és teljesen elzárkóznak...ahogy irod ez is illik rá...bemutattak pár ilyen beteget és azok elvesztették a barátaikat rokonokat is elüldözték és gyakorlatilag minden eltünt végül az életükből...
nem lehet ez a párodnál? volt hogy hosszabb ideig nem netezett?akkor hogy viselkedett?

Kép
menion
Budapest
 
 


persze nem okoskodni akarok!!!
az biztos hogy szeret titeket ha vannak ilyen megnyilvánulásai a rugdalózóval...szóval nem ez a baj...és szerintem az se hogy megilyedt volna az apaságtól...
az meg hogy a meló miatt ilyen az nekemúgy tűnik tuti hogy csak kifogás!ennyire nem lehet otthon "leverni"a munkahelyi stresszt...én se tudom nem hazavinni ha van bajom a munkával de ha ennyire sírtál és akkor se enyhült meg akkor az nem a melónak szólt az biztos!
szerintem ő se tudja miért haragszik és épp ezért gondolok a netfüggésre mert az se a te személyednek szólna...

Kép
menion
Budapest
 
 


nekem majd a 9.hónapban se adják át a helyet ...most se látni hogy terhes vagyok!
valakivel viccelődtünk is ezen hogy el kéne ordítanom magam a buszon hogy "NEM KÖVÉR VAGYOK HANEM TERHEEEES!!!!"
na de mit akarok én mikor a 80 éves nénikét fejbeütik a metrón a szemem láttára mert "tolakszik"...nyomorult csak igyekezett hogy ne csukódjon rá az ajtó...én már fel se szálltam mert gondoltam megyek a következővel és ezt az ajtó üvegén keresztül láttam....iszonyat...ez nem most volt de nem felejtem a látványt

Kép
menion
Budapest
 
 



Kép
menion
Budapest
 
 


ez arany színű :roll: a mózes kosár meg piros...na de képzeljétek fél éve 165000 volt az ára újonnan... :shock:
kiakadtam...nem is tudtam hogy ilyen "menő"járgánya lesz az én kicsimnek...

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

Bogi: kifelejtettem a múltkor, gipszelt lábacskának jobbulást.

Bei: nagyon sajnálom ezt a gondot, remélem rendeződik a dolog és nem csak olyan imitált.

Cedis: egyetértek veled, nincs semmi a világon ami engedné, hogy kiszolgáltatott legyek és függjek egy olyan személytől, akitől nm kapok csak én adok. Az ilyen kapcsolatból valóban menekülni kell, mert nem ad csak elvesz Tőled és az élet ehhez rövid.

Én szerencsére nem tömegközlekedek, mindenhova autóval megyek,de hallomásból tudom, hogy mennyi bunketti ember van, szörnyű.

Cicus: történet: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk egész éjjel szakadt az eső és most is esik, itt van az ősz, mi már fűtünk ezerrel esténként nagyon hűvös van.
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Lányok,SZERELMES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Eddig is az voltam,de most... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Íme a Szerelmem:

Kép Szépségem

Kép Békésen csicsikálunk

Kép Kis pofijához teszi kezét-lábát :D

Kép Mosoly Anyának-Apának :)

MEGZABÁLOM!!!
Tehát tegnap voltunk,csak rengeteg dolgom volt aztán itthon. Szülői értekezlet Reginél (cirka 2 órás),majd itthon fürdetés,tanulás,vacsora...
Zsófi nagyon fotogén,mondta is a szonográfus!!! :lol: Készült Róla DVD,egy színes fotó és még CD-re kiírva 36 kép. Legszívesebben mindet feltenném ide,Nektek is! :D Bocs,csak annyira el vagyok ájulva ettől a szépségtől!!! :oops: :wink:
A súlyunk már 1157g :D és 40 cm környékén vagyunk! :) Méretei szerint 3-4 nappal nagyobb is Kicsikém! Magzatvíz minimálissal (!) több és alapban minden ok! Mindenünk megvan,szépen fejlődünk és éppen nagyon lustik voltunk!!! :D

Asszem most ennyi,most dolgomvan,de jövök vissza! :wink:

Pussz mindenkinek!

Cicus

Kép
cicus78
 
 


cicus nagyon éééédes :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Sziasztok!

Cicus: Nagyon-nagyon édes!!!!!

Én is szeretnék ilyen képeket!!!!! Azonnal bejelentkezek szeptember végére.

Kép
eper74
 
 


Jó reggelt!

Cicus nagyon édes a kis Zsófi gratulálok :lol: :lol: :lol: De jó hogy minden ok :!: :lol: :lol: ezek aztán méretek nagyon jó. :lol: :lol:

Jaj lányok szegény Kingám megégette a kis kezét hozzáért a forró kenyérpiritóhoz :( meg elindult nekem is a hasa :cry: ugy hogy ma nehéz napom lesz.Azt mondják járvány van és elég gyengének is érzem magam. :cry:

Bei jobban vagy :!:

t katinka
 
 


Sziasztok!

Cicus: tündéri Zsófi baba! :P
Ezért érdemes elmenni ilyenkor 4D-re, mert már olyan kis formásak.

Megvan a véreredményem, és minden rendben. A cukrom 5.5, máj és vesefunkció rendben és vashiányom sincs, vizeletem tökéletes.
Már csak ezzel a magas vérnyomással kell valamit kezdeni, mert tegnap a délbeni mérés megint 144/78 volt. Mindig a délutáni mérés magasabb, a reggeli meg este az 130 körüli, az még elmenne, de a 147 meg 144 az sok.
20-án megyek a dokihoz, addig vezetnem kell a vérnyomás értékeket, aztán majd mond rá valamit, most egyenlőre ez az utasítása.

Nemsokára indulok a Brendonba nézelődni, és szerintem vásárolni is fogok. :) Apa nagyon örült, hogy egyedül megyek, nem kell, hogy kísérjen, mert nagyon nem szereti a helyet.

Kép
cedis
 
 


tkatinka: szegény Kinga! :( hát jobbulást neki

Cedis gratula az eredményekhez, drukk hogy ne legyen a vérnyomással se gond.
Jó vásárlást!! én is úúúgy mennék :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Katinka: jújjj!! Nagyon megégette a kis kezét?

Igen járvány van, anyukám is benne van, az orvosi rendelőben szedte össze, így szerintem holnap nem is megyünk hozzájuk, nem lenne jó elkapni, szegénykém nem fog örülni, mert július végén látott minket utoljára, de hát akkor sem szeretnénk összeszedni, ha nem muszáj.

Kép
cedis
 
 


sziasztok lányok !
elérte a topik az 50.oldalt :lol:

amikor az ügyeleten voltam vasárnap akkor mindenki aki fiatal volt csak egy dolog miatt jött:VÍRUSFERTŐZÉS :(
láz torok fájás köhögés esetleg hasmenés hányás...
szóval benne van a levegőben már kering a városban....

Kép
menion
Budapest
 
 


tkatinka: szegény Kinga! :( hát jobbulást neki

Cedis gratula az eredményekhez, drukk hogy ne legyen a vérnyomással se gond.
Jó vásárlást!! én is úúúgy mennék :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 


Katinka!
Jobbulást!Kingának meg sok gyógypuszi a kezére!

Cicus!Tényleg tündéri a pici lány!!!!Én majd okt első hetében akarok menni 4Dre :wink:

annus11
 
 


Sziazstok!

menion! Tényleg net függő a párom, ezt ő be is látja. Bár amikor elmentünk nyaralni, akkor tök nyugodt volt, és nem hiányzott neki. Talán nem olyan vészes. :?

Cicus!!!!
Én is szerelmes lennék :) Nagyon édes a kis Zsófi! A mosolygóson kimondottan aranyos! :) És már ilyen nagyok vagyunk? De jó!!! :)

Katinka sajnálom Kingát! :cry: Jobbulást neki és persze neked is. Ki ne száradj!!!!!

Cedis! Gratula az eredményekhez!!! :) A vérnyomásod remélem rendeződik!

Kép
bei
 
 


Bocsi Lívia még egyszer elküldte valahogy :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?