Sziasztok!
Bei:szegénykém!!!
Ezek a dolgok nagyon rosszul hangzanak... nem is tudom mit írjak. Te látod igazán,mi a helyzet. Mi lehet az oka ennek a nagy változásnak a párod viselkedésében?
Amúgy meg ne mondj ilyet,hogy nem szeret Titeket... alapban az ember a saját gyerekét szereti a legjobban! Ezzel Ő is így lesz biztos. És Téged is nagyon szerethet,csak most rossz stádiumban van,mi kismamik pedig túlérzékenyen reagálunk mindenre. Figyi,itt egy történet Rólunk,hátha jobb kedved lesz tőle:
Párommal 1-2 hónapja mi is összekaptunk. Társasházban lakunk egy park közelében. Mire azt veszem észre,hogy párocskám nagy dühösen felkapja a szemetet,hogy leviszi,minden szó nélkül elrohant. De nem vitt kulcsot a drága. Se lakáskulcs,se kocsikulcs,iratai,minden itthon.
Hát egyre idegesebb lettem,hol lehet és bizony én is sírtam rendesen,hogy most itthagyott engem!
Aztán azzal bíztattam magam,hogy volt már ilyen,hogy vitatkoztunk és azt mondta,ilyenkor engedjem kicsit elmenni kiszellőztetni a fejét,úgy tud lenyugodni. Lényeg a lényeg, eltelt 3/4 óra,mikor csengetnek. Kinyitom,Ő volt az. Jött nagy morogva,hogy ő levitte a szemetet és utána kopogott és én nem engedtem be...
Köszi,nem is hallottam! Majd puffogva mondta,hogy lement a parkba egy padra,mint egy hajléktalan és ott várta,hogy menjek utána!
Hát azóta is ezen röhögök!!!
Férfiak... ennyi eszük van!
Nektek viszont ezt mindenképp meg kell beszélnetek! Lassan itt ez az édes kiscsaj,akire annyira vártál/vártatok! És a Te állapotodban pláne nem szabad idegeskedni,ezt kellene mindenkinek megértenie!!! Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cedis: engem párom cipel kocsival mindenfelé,de ma pl. busszal kell mennem,mert 1/2 5-kor lesz Regi szülőije,oda én ülök be,aztán busszal jövünk haza a gyerekkel. Férjem pedig a suliban lesz 5-től Gyurka szülőijén,Ők majd késöbb érnek haza. De mind1,csak 4 megálló busszal az ovi,odafelé meg elvisz kocsival. Szóval kíváncsi leszek,hogy viselkednek majd az emberekék,de el tudom képzelni a jó sok tuskót... merthogy van néhány,azt tudom!
Vérnyomásod remélem helyrejön hamar,próbálj kicsit többet pihenni!!!
Julcsi: nagyon szép bútor!!!!!!!!!!!!!!!
Cicus