Olyan cukik vagytok, annyire jól esik, hogy ilyen önzetlenül tudtok örülni.... köszönöm
és ezt most nem hiába írom... sajnos körülöttem olyan sokan vannak akik idősebbek, és vagy még nincs, de már nagyon szeretnének, vagy pedig nem jön össze nekik, hogy már alig merek beszélni az örömömről, nehogy megbántsak vele valakit.
Ebből veszem észre, hogy az átlaghoz képest elég fiatalon szülök... szóval jól esik, hogy itt beszélhetek, és örültök...
Hát álomélmény volt... de szó szerint, az elmúlt pár éjjelen ezt álmodtam, hogy fexem az UH-n, és mondják, hogy kisfiú, és ez pontosan így történt.
És annyira tuti hogy fiú, hogy még Bátyám, aki azelőtt sose látott ilyet is rögtön látta, amit kellett
Férjem megkaptam a kiscipőt össze vissza csókolgatot, anyumék örültek, de nekik édes mindegy volt a neme...
nah és itt jön a lényeg...
Péntek este mindig anyósoméknál vacsorázunk, Férjem mondja anyjának hogy kisfiú, ő elsírja magát, és hüppögés közepette, jajj de jó tovább viszi a nevet, olyan ügyes vagy kisfiam...
nah mondom
))))
KOrona erre apósom: még ne éljétek bele magatokat még nem biztos az...
Nah jól van mondom, most aztán már tényleg elfelejthettek egy életre, de nem hagytam elrontani az örömöm, sógorom és sógornőm is örültek, bár sógornőm megkontrázta négyszemközt, hogy már ő sem védekezik... pedig azelőtt azt mondta házassás előttt szó sem lehet... Hááááát így állunk
littlebaby: köszönöm jóságos tanácsodat, azt hiszem Rád hivatkozva fogok néha pancsizni... forrót amúgy se bírom.
valijja: én napi fél liter kólát megiszom... meghalnék nélküle, vérnyomásom még emellett is minuszos
és kell vmi kis cukor is, mert semmi más cukrot nem viszek be, nem is kívánom az édes ételeket.
reni 78: nagyon drukkolo, bármit is szeretnél.
ez 4d volt, néha visszaváltott 2dbe mikor adatokat mért, de már élvezhető volt. Nekem azt mondták egyek csokit előtte, hogy virgoncabb legyen akölök, alig bírtam lenyelni, de ettem, és 5 perc után bealudt
úgy bökdöste a doki a pocim.
Aztán jellemes gyerekem, megsértődött behomorított és elfordította a fejét, hogy márpedig őt senki se fogja csesztetni:-)
de megmutatta amit kellett
meseszép
minden páénzt megért
Nagyon jó 7végét nektek, és köszönök még1x mindent