sziasztok!
Sziszka, én is a fejést akartam javasolni, vagy, amit Boni ír, az urticat tejapasztás céljából! azért vigyázz magadra, nehogy begyulladjon a melled! :S
de amúgy tök ügyes Málnus, hogy így megértette, hogy miről is van szó! én igaz, hogy csak 8 hónapig szoptattam Benit, ugye nem is volt megfelelő a mennyisége (40-50 ml 2 ciciből), de azért hiányzott rendesen. remélem, hogy most jobb lesz a helyzet!
Barbi, Edő nagyon szép darab lehet!
nem semmi a hízása, de, hát mi dolga még egyelőre, nem!?
eső itt is van, többet ne küldj légyszi! így sem száradnak a ruháim, ráadásul kint hagytam a szárítót, olyan, mintha most mostam volna ki... jó nagy marha vagyok!
bízom benne, hátha jön egy kis szellőke, ami kifújja a ruhákból a nedvességet, vagy némi napocska, bár ebben nem bíznék!
Julcsi, örülök, hogy minden okés volt anyukádéknál! anyukád egyébként napközben dolgozik? vagy otthon volt veletek és segített?
nagyit sajnálom! nálunk is elég rossz a helyzet az anyai nagymamámmal, pedig ő még fiatal is... 78 éves.
Boni, nem semmi a repertoár! nálunk gombapaprikás volt tésztával tegnap, aztán Beninek halrudacska sültkrumplival, ma zöldborsó főzi lesz, meg csináltam Beninek levest, mert azt tuti megeszi, meg tejberizst, de az már tegnap elfogyott...
pörit én is régen csináltam, nálunk mondjuk a tarhonya férjem részéről nem megy, pedig én szeretem! a többit még nem tudom!
még jó, hogy jár a cafateria a szabimra, és a betegállomány 60. napjáig, mert rendeltem melegétel utalványt és abból fogok rendelni, mikor a tököm televan a főzéssel, illetve, mikor itthon leszünk a picivel!
én még mindig küzdök az allergiával. komolyan nagyon szar, de remélem, hogy már csak pár nap van hátra, mert azért babásan sem egyszerű Beni mellett, de még ez a vacak allergia is... :S szóval jól jönne egy kis nyugi!