Új privát üzeneted érkezett!

Kincseim Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Na, most elég sok lettem! :)

Nézni szoktam a fotókat is, mindenki nagyon édi. Edö baba is cukkancs. Enikő öcsikéje, Peti tiszta nővérkéje szerintem. Zsófi uh kislánya is nagyon édi! :) De mindenki nagyon szép...

Ha valakinek kell valami a cuccosból, írja meg priviben, de talán itt is fél sorban leírhatná, a félreértések elkerülése végett (ha többeteknek ugyanaz kéne esetleg).

Köszi

Na megyek, nagy sláger a vonatozás, kaptak fa vonat készletet, azzal játszunk most is.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Ja, még ezt a fotót akartam berakni.

Olyan édik :)

Kép

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 

 
 

Sziasztok, én is hoztam néhány képet!
Kép Kép
Kép

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Jó reggelt!

Emesedóra szépek vagytok, busz is jól nézett ki
ű
Szisz unokaöcsi is szép.

MI tegnap bementünk a belvárosba.OKtogonnál komolyzenei műsorok voltak , a Kolibri szinház pedig évadnyitót tartott. ZSiga imádja Kemény Henrik Vitéz Lászlóját..minden nap megnézi és most élőben is láthatta!
nagyon jó előadások voltak, 11kor volt a Róbert Gida és barátai nagyon cukik voltak.. aztán Zsigikém aludt 2 órát, Vitéz László és a többiek 15 51kor volt,! fantasztikus volt élőben látni! felejthetetlen élmény marad!,

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


jó reggelt!

jajj, olyan jók a fotók!

Szilvi, nagyon jók a motyók, de köszönöm, én nem kérek semmit sem.

és Sziszka, gratula a szobatiszta Málnushoz! azt hiszem, már csak mi vagyunk pelusosak... :S persze ez nem lóverseny, de én sem foglalkozom talán annyit vele, amennyit kellene, vagy illene!?

engem az tart vissza, ha ruhában van, tehát alsógatyesz, stb. stb., akkor tutira odapisil mindenhova, ha meztelenül, akkor szól, de most már nincs olyan jó idő, hogy egy szál kukiban rohangáljon! szóval én mér nem érzem tl érettnek őt erre az egész bulira!

a 7vége jól telt, voltunk Budafokon az Alma koncerten, láttuk Csandiékat, a kis Lelle babát, és Csengét is. nagyon aranyosak, és Andi is nagyon jól néz ki!

a koncert elejét voltunk csak képesek végigülni, Beni nem egy nagyon nyugodt természet, itt pedig ülni kellett volna, mert volt helyünk, de az meg végképp nem ment, szóval pár számot hallgattunk csak meg, aztán kimentünk a nagy tömegből, de hát amennyien voltak ott :shock: :roll: durva!!! nekem amúgy változatlanul a Halász Judit azért sokkal jobban bejön!

aztán hazajöttünk, és Beni aludt egy nagyot, de így jó későn kelt, sőt, keltettem, amit elég nehezen visel, szóval jó kis hisztis volt, de végül lementünk még picit, ott lenyugodott!

ma meg már megint hétfő! :( apa már elment a dolgozóba, mi meg itthon, 1/2 8 óta fent. minden visszatért a megszokott kerékvágásba egy pillanat alatt! Beni vakondot néz, ahogyan minden reggel, délben és este! :)

anyukámék Ausztriában pihiznek, szóval még menni sem nagyon tudok sehova, úgyis egyedül lennénk mindenhol! :S

na. megyek, felöltöztetem a gyereket, mert pizsiben flangál! :)

és akkor 1-2 fotó rólunk is...

Kép

Kép

Kép

sophie27
 
 


Sziasztok!

Jajj nagyon jók a fotók mindenkiről!! :) :)

Zsóf,
Nem vagytok egyedül, Virág is még pelusozik. Sokszor próbáltam a nyár folyamán csak bugyiba nyomatni, de sosem szólt, mindig bepisilt/kakilt, és elvileg a szobatisztaság akkor jön el, ha a gyerkőc magától szól hogy kell mennie, és nem az van, hogy anya erőlteti. De most sem szól sosem Virág, sőt ha érzem hogy van kaki, úgy kell levadászni hogy tudjak pelust cserélni, mintha egyáltalán nem zavarná őt a dolog. Szóval nem tudom mi lesz, de én nekem nincsen gyomrom ahhoz, hogy minden nap 5x kakit meg pisit takarítsak. Most a bölcsiben bízom.... :roll:

Szilvi,
Nagyon jó azok a cuccok! Én a Barbi fejen gondolkodom, de sztem Virág még túl kicsit hozzá, nem? De amúgy nagyon tetszik!!

Sziszka,
Remélem semmi komoly, talán csak az őszi fáradtság? Hát nem lehet egyszerű ez az éjszakai pisilés/szopitatás. Kitartást! Nem lehet, hogy "valaki" okozza ezt a fáradtságot???
:shock: :wink: :wink:

Kép
Kép
dia123
 
 


Ja és a teszt eredményeim....hát megvan a vérkép eredménye, a progeszteron szint egy kicsit magasabb az átlagnál. Na meg ugye voltam hüvelyi UH-n is, és hát találtak valamit. De egy "jóindulatú" valamit, és ezzel nem nagyon tudnak mit kezdeni, majd magától kijön kb 7 hónap múlva...... :wink:

Kép
Kép
dia123
 
 


Dia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Dia!

Gratulálunk! :D :D :D :D :D :D :D

Kérdésedre válaszolva sajnos nem, de ha úgy lesz, akkor biztos meg fogom írni! Most két hétig a két szobánkban itt alvó vendégek voltak, szóval ez tuti nem a mi hónapunk :?

Boni, Szilvi, nagyon jók a képek. Boni, ilyenkor azért irigykedek, mert itt nincsenek ilyen jó programok! :( MI ezt a mesét nem is ismerjük....azt hiszem le kell töltenünk... egyébként nem rokonunk a keresztfiam, de ez csak mellékes :)ők az Erdélyiek

Zsófi, nagyon kislányos a pocakod, ha lehet még adni a népi bölcsességre, nagyon szépek vagytok!


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Sziszka, Zsófi, Boni: szuperek a fotók! Mindig elcsodálkozom mennyi szép szemű gyerkőc van itt a fórumban! :)

Zsófi: tényleg jó nagy a pocid!! Annyira örülök, hogy sikerült! Nagyon együtt éreztem Veled januárban!

Köszi a képdicseket! :)

Dia: olyan viccesen írtad meg, hogy babát vársz! :) Jó fej lehetsz....
Gratuálok, szívből! Gyúrtatok rá amúgy? :)
Barbie fej: hát... nagyon szép és eredeti. Lehet, hogy Virág amúgy még barbiehoz kicsi, de ez gyereke válogatja. Ha szeret fésülni, csattozni, molyolni, szerintem jó ajándék! És el lehet rakni későbbre is ajándéknak.

Még a bobos szerelő készlet az, ami annyira cuki. Tök kispasis.

Kicsik alszanak, Emese még suliban. Kicsit netezek, házimunkázok, aztán megyünk érte.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


Ja, Zsófi, Dia: egyáltalán nem vagytok elkésve szobatisztaság terén. Az átlag 2-3 éves kor között történik. De ha előbb, akkor előbb, ha később, akkor később. Nem kell ezzel foglalkozni. Látjátok, nekem Dórika most nyáron, harmadik szülinapja előtt 1 hónappal lett bugyis. Eddig tiltakozott, ha próbálkoztunk, sokat bepisilt. Most sem lett volna még, ha én nem vettem volna le róla a pelust. Ő neki az adott biztonságot. És érdekes, a kakival még vannak nála gondok. Néha benyomja, mielőtt szól, elbújva.

Bence ezzel szemben tök magától akarta, Dórikától látta. Mindig hozta a bilit, hogy ráül. Vele nincs is már egyáltalán baleset, most már jelez is, ha kell pisilni, kakilni. Ő érettebb volt rá. De biztos, hogy Dórika ráhatása volt ez.

Éjjelre már csak Bencusnak van pelusa, néha tök száraz reggelre, néha tök teli van. Dórikának már nincs éjjelre, egy hónapig csont száraz volt, mióta hüvibb a lakás, szinte minden éjjel egyet bepisil.
Majd érik ez is... és igen, tényleg nem lóverseny! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


DIA: GRATULÁLOK!!! :lol: és irigykedek.... :oops:

Dia,Zsófi: Réka is pelusos és esze ágában nincs szólni... Én is gondoltam, gondolom, hogy majd a bölcsi segít... de ott sem rózsás a helyzet. Most az öt hét szünet után a 23 gyerekből 3 ment úgy vissza, hogy nem kell neki pelus.... pedig idősebbek nála...

A képek viszont szuperek, mindenkinél! Jó kis programok lehettek!

Szép napot!

Dorka
dorkak
 
 


Dia, szívből gratulálok! Te akkor mikorra is várod? előbbre vagy kiírva, mint Panna?

ez lehet, hgoy hülye kérdés, de tudtad, hogy babás vagy, mikor mentél a dokihoz, vérvételekre, és csak titkolóztál, vagy tök meglepi volt? mert, hogy voltak a hóközi vérezgetéseid. nem?

na, de a lényeg, hogy tökre örülök!!!! :)

és a melóval így mi lesz? mész azért dolgozni?

köszi a pelusos válaszokat, én is úgy érzem, hogy nem erőltetem, mert tényleg egyáltalán nem zavarja, hogy pisis, kakis, szóval majd várok még vele, és, ha ő nem akarja már, akkor ráállunk újra! ja, egyébként ma is, feljöttünk a játszóról, levettem a pelust róla, elmentünk a wc-re pisilni, sikerült is, erre 15 perc múlva megszólal, hogy anyu pisiltem... most kint szárad a fotel szivacsa! :S ez van!

na. délután jön anyósom, megyek a bőrgyógyászatra, meg lehet, hogy a Camponaba is átugrom, mert kellene esőgatyó, és állítólag a H&Mben van jó áron!

megyek, kicsit elpakolok, mert a lakás katasztrófa súlytotta övezet...

nekem meg szerintem nem olyan nagy a pocakom még, csak gyomor tájékon annyira kinyom mindent a babó, gondolom a hatalmas belemet! szóval lesz ez még nagyobb is! ;) de azért köszönjük a dícséreteket!

sophie27
 
 


Köszönjük mindenkinek a gratulációkat! :wink: De azért még csak csendesen, nem akarom elkiabálni, na meg idáig csak a szülők + nagyon közeli barátok tudják, és szeretném ha ez így is lenne a 12-13 hétig :wink:

Igen, már nagyon vártuk amúgy, kicsit nehezebben jött össze mint Virág, de nem sokkal. Zsóf, igen, már tudtam róla amikor mentem vérvételre meg UH-ra, csak addig nem mondtuk senkinek sem, amíg nem derült ki, hogy biztos nem méhen kívüli meg hogy van szívdobogása is. :) Elvégre a doki mondta, hogy nyugodtan próbálkozzunk, olyan nagy baj nem lehet, de azóta nem is volt hóközi vérezgetés stb. Na és közbe elment szabira több mint egy hónapra a doki, és közbe összejött picibabó is! De azért elmentem a vizsgálatokra, hogy biztos ami biztos.

Igen, megyek vissza dolgozni hogy legyen meg a 180 nap. Egy hónap múlva kezdek. Lehet hogy a héten kapok autót, hogy ne keljen olyan sokat buszoznom. Ma megyek oktatóval vezetni, hogy rázódjak vissza a vezetésbe, múlt héten is voltam már, ma meg elvileg a M0-ra megyünk mivel ott közlekednék majd nap mint nap. Szurkoljatok!!

Kép
Kép
dia123
 
 


Dia, de jó :-))))

Szilvi, reméltem hogy Nálatok is van valami, de akkor majd jövő hónapban :wink:

Anyuéknál vagyunk most szerdáig, de csak most jutottam ide, hogy már alszik mindenki... Mire végigolvastam már alig látok... szóval jó éjt lányok :)

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Micsoda jó hír, Dia! Drukkoltam nektek (is)! Gratu, remélem minden okés lesz! Mikorra vagy kiírva?

Jók a fotók! Anyukák, gyerkők egyaránt szépek!

Ma bölcsiztünk először. Réka nem akart hazajönni, lett egy kedvenc babája, Sára baba, és kissé nehezen vált meg tőle :lol: . Már tudja, hogy holnap én eljövök, és "egyedül" lesz, de nem tiltakozik. MOndjuk holnap csak 2 óra lesz megint, szerintem nem is lesz gond, annyit simán elvan. A szerdától és a csütörtökől kicsit tartok. Gondolom akkor már örömmel jjön majd haza....

Gyerekemnek cipőt kell vadásznom, bújom a teszit, vaterát, mert rájöttem, hogy minden zárt cipőjét kinőtte. :oops: Olyan hirtelen jött ez a hűvös idő, hogy nem kaptam időben észbe. Most meg kapkodok.... 25-ös lába van amúgy. Nagyon durva!

panna1
 
 


sziasztok!

Dia, kis titkolózós vagy, de tökéletesen megértem! :) Csendben és halkan gratulálok! :)

egyébként hány hetes is vagy most akkor? ugyanúgy az I. klinikán fogsz szülni, oda fogsz dokihoz járni?

vezetéshez egy kalappal! el tudom hinni, hogy milyen nehéz lehet újra belerázódni! :S főleg az M0s egy horror, én sem szívesen megyek azon, pedig nekem is ott kell majd! :(

Panna, nagyon ügyes Réku a bölcsivel kapcsolatban, biztosan nem lesz semmi gond szerdán és csütörtökön sem. azért nálatok elég sokat van máshol is Réki, nem csak otthon, és nem csak veletek, oké, hogy ők nagyszülők, de akkor sem a megszokott, mindennapi, így szerintem ez neki nem lesz nagy feladat! drukkolok azért!!!

Julcsi, jó pihit anyukádéknál! ott amúgy a gyerekek nyugisan alukálnak? nálunk Beni mindig fel van pörögve, ha a mamáéknál alszunk, főleg az esti altatás mindig kitolódik! :S meg hely sincs annyi, így kénytelenek vagyunk együtt aludni, ami itthon ugye már nincs meg, csak, ha éjjel felkel, akkor jön közénk, de amúgy a saját ágyikójában alszik el!

tegnap nagyon hosszú volt a nap, Beni korán is kelt, meg az ebéd utáni alvás is elég rövidkére sikeredett, szóval estére már készen voltam, de mit panaszkodom, mi lesz velem majd a 2 gyerekkel! :)

ma főznöm is kellene, így fel kell turbózni magam, mert még biztosan játszóra is megyünk, stb. stb. :)

tényleg! valaki jön ki a szept. 18-i nagy börzére???

sophie27
 
 


Sziasztok!

Köszi a további gratulációkat is! :)
Április 29-re vagyok kiírva, lesz egy igazi tavaszi Tavaszi a családban :wink:

Még nem tudom, hogy a Klinikára megyek-e vagy sem. Van most időpontom az itteni SZTKs dokihoz, tőlünk 10 perc gyalog, nem kéne egy órát utaznom meg várakoznom több órát. Most egyenlőre csak megnézem milyen ez a doki, kikérdezem hogy itt hogy zajlik a terhesgondozás, és ha szimpi, akkor inkább idejárok és akkor a Dél Pestibe szülök. Az is lehet, hogy nem lesz fogadott orvosom, max az ügyeletesnél szülök, mert Virágnál is csak az utolsó másodpercekre jött be a doki. Na meg a DélPestibe elvileg van egy program, miszerint kiképzik a szülésznőket hogy végigtudjanak vezetni egy szülést és csak akkor kell orvos, ha valami komplikáció van. Hát majd meglátjuk, mi lesz. De ha nem szimpi ez a doki, akkor megyek a Klinikára.

Elmaradt a tegnapi vezetésem, lerobbant az oktató autója, csak kár hogy nem szólt és ott várakoztam rá egy csomót feleslegesen. Na mindegy, majd legközelebb....

Panna,
Hajrá bölcsi, nagyon ügyi! :wink:

Kép
Kép
dia123
 
 


Dia, de jó! :) mármint a tavaszi Tavaszi baba! :)

oktatást sajnálom! :( francért nem szólt az ember...

egyébként még semmi rosszullét, vagy ilyesmi, ugye?

amúgy megértem, hogy a közelebbi SZTKs dokihoz mennél, én is SZTKba járok, igaz a XI. kerületbe, mert ott vannak a nagyis, szóval akkor oda le tudom passzolni Benit, meg amúgy is a Szt. Imrébe fogok szülni, de most nem lesz választott dokim! ez tuti! Beninél volt, aztán otthagyott a szarban és az ügyeletesnél szültem, most nem is fogadok meg senkit. a szülésznőn gondolkoztam erősen, de szerintem az sem lesz...

persze biztosan valakinek, illetve nagyon sok nőnek az a fontos, hogy legyen egy biztos pont a szülésüknél, de azt hiszem, nekem elegendő lesz a férjem jelenléte is ismételten! :)

sophie27
 
 


Sziasztok!

Mi sem unatkozunk....
Tegnap délután Málnus elaltatása kudarcba fulladt, így megszületett bennem az elhatározás, hogy most van elegem a szoptatásból, ha így sem úgy sem alszik el, akkor teljesen felesleges...egész délután mondogattuk neki, hogy ma este cicizhet utoljára, nyomatékosításként elmentünk két játékboltba, hogy választhat magának egy alvós állatot a cici helyett (persze nem talált a 200 plüssből, olyat ami tetszett volna neki :? így nem lett végül) de sokszor elmondtuk, hogy ma lesz utolsó. Este cicizett, aranyos volt, simogatta, meg puszilgatta a cicimet, biztos, hogy értette miről van szó, olyan volt, mintha búcsúzna tőle...
Reggel 6-kor ébredt, cicizni akart, de persze nem hagytuk, egy óra után már majdnem vissza tudtam altatni, amikor pisilnie kellett, így kiment az álom a szeméből, de használhatatlanul fáradt volt, semmi nem volt jó naki, tiszta hiszti, fogtam bevágtam az autóba, kocsikáztam vele egy fél órát (baba korában nekünk ilyenkor ez vált be) most is, 2 órát aludt a kocsiban, aztán mintha kicserélték volna...

Féltem a délutántól, kereste is a cicit, de negyed óra alatt elaludt, szóval sokkal jobban haladunk, mint gondoltam volna :)
Viszont a cicim nagyon durván tele van, reggel óta tejes a ruhám egyfolytában....ez hány napig fog tartani? Emlékszik még valaki?

Egyébként minden rendben velünk. Zsófi, mit főztél végül? csak mert én is minden nap bajban vagyok vele, és már Sniki sem jön a jó ötleteivel.

Nálunk ma Dia férje féle Tárkonyos csiberagu volt ;)

Boldog esőnapot mindenkinek :)

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziszka ha ilyen hirtelen felhagysz a szoptatással minden átmenet nélkül, be fog gyulladni a melled szerintem. Döncivel jártam így, pedig fokozatosan próbáltam kivonni magam a forgalomból és talán emlékszel, hogy kórházban végeztük és csak fél évvel késöbb tudtam leszoktatni öt. Hát nem tudom, de én a helyedben óvatos lennék, vagy elballagnék a gyógyszertárba tejtermelés elleni gyógyszerért.

Dia már az elsö mondatod szöget ütött a fejembe, hogy nini, magas a progeszteron, aztán a második mondatodnál már rötyögtem. Aranyos a bejelentésed módja és gratulálok e jóindulatú kis élösködöhöz! Kellemes terhességet! Én részemröl alig fejeztem be, már hiányzik. :)

Lányok nagyon jók a képek, olyan jó nézegetni öket. Én is igyekszem utolérni magam és akkor megosztom veletek a beígért néznivalót.
Most általános hemzsegés megy, a párom megint több órás telefonálásba fogott, elötte meg autót szerelt.

Ma megint sütöttem, két kiló szillva ment rá! :shock:

Mértem a legifjabbat, már 5 kerek kiló és ezzel a teljesítménnyel ö viszi el a családi sózsák címet, mert még Eni se volt ennyi idösen ilyen jó zsírban, pedig ö is rendesen fogyasztott.

Itt megint esik az esö és baromi hideg van. Tegnap még csak hideg volt és erös szél, 6 órát voltam kint a gyerekekkel.

Most mennem kell.

Puszi:én
Vendég
 


Barbi: Köszönöm....erre ne vegyétek az irányt eső elől, itt is pocsék...és egész hétre ilyet mond.
Végül nem bírtam tovább, és lefejtem egy kis mennyiséget, a két ciciből 70 ml-t, olyan mintha 3 kilóval könnyebbek lennének....lehet, hogy holnap elmegyek a patikába, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe....
Próbáltam kínálni a kisasszonynak, de pohárból hallani sem akar róla :lol:
Éljen a szilvár, én lekvárt főztem belőle ma...

Erről jut eszembe, nincs valakinek tuti vödrös savanyúság receptje :?:
Nem semmi méretekkel bír a legkisebb! Várom a képeket!

Julcsi, téged meg épp hiányolni akartalak, hogy álltok a felújítással? Mi legyen a randinkkal? Elférünk nálatok ilyen időben, vagy toljuk még?

Megyek altatni, kíváncsi leszek...


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Panna: Örülök, hogy jól megy a bölcsi. Szerintem sem lesz gond, mert sokat számít, hogy máshol is volt már egyedül... Csak így tovább!

:lol:

Dia: ha a Délpestiben szülsz, akkor mindenre kíváncsi leszek!!! :lol: Az én orvosom oda ment át. Amúgy nagyon ajánlom! Ő Dr Belics Zorán, és remélem, hogy hamarosan Apa is beadja a derekát... :oops:

Most csak ennyit!

Szép estét!

Dorka
dorkak
 
 


Szilvi, ha tudtok, gyertek, csütörtöktől otthon leszünk... Hát, nem tudom, lesz-e még mostanában jó idő... meg a ruhák is várnak, amiket meg kellene nézned. Szólj, hogy mikor jó, csütörtök, péntek vagy jövő héten valamikor akár...Nem tudom mikor jutok gép elé, lehet hogy jobb ha dobsz egy sms-t ;-)

Zsófi, most aludtunk így először itt Anyuéknál, Eni egyszer tavaly aludt itt nélkülünk. Tartottam tőle, de semmi gond, hamarabb alszanak, mint otthon... Egy szobában alszom velük, húgomnak elkezdődött a fősuli, így miénk a szobája ;-) De holnap jön haza Apa, és megyünk haza. Igaz ő még megy vissza Pestre, de két napig már elleszünk otthon 3masban. Anyunak meg a Dédi is elég lesz, szegény 92 éves és nagyon rossz passzban van 1-2 hete :( Szombaton meg megint jövünk szüli-névnapozni, meg a tesóim is...Vasárnap meg Anyóséknál ugyanez. Párom szülinapja lesz többek közt, ajándékom még nincs :oops: Meg Eni névnapja is... neki vettem ma pár dolgot, főként könyveket.

Na jó éjt lányok, ennyi voltam, bocsi :)

yuyu79
 
 


Jó reggelt

Szisz küldtem privit

egyébként az URtica urrens magasabb potenciálban Urtica Urens 15 vagy 30 CH napi 2x5 golyó pont jó erre hogy elapassza a tejedet.

Barbi jó hogy jelentkeztél.. ja eső itt is van... legifjabb gyarapodásához gratulálok..szilvás sütik nálunk is kedvencek,

:lol:

Yuyu sajnálom nagyikádat! remélem ha apa hazajön házasságit meg tudjátok ülni :wink:

én tegnap sárgaborsó főzeléket csináltam, fiam nem evett sokat :( ma rakott bolognai spagetti lesz , holnapután megint valami főzelék, utána azt hiszem pöri tarhonyával hétvégén pizza mert vendégeink lesznek..meg valami jóféle zöldségleves és süti
Vendég
 


Sziasztok!

Szilvi: kitartás, ügyesek vagytok cici témában! Pont ugyanezt a homeos bogyót akartam javasolni, amit Boni írt. A magas potenciájú segít ebben, az alacsony tejtermelésre jó.

Barbi: hú, nem semmi, hogy 5 kiló Edö baba...

Na megyek...

Kép
Kép
Kép
emesedora
 
 


sziasztok!

Sziszka, én is a fejést akartam javasolni, vagy, amit Boni ír, az urticat tejapasztás céljából! azért vigyázz magadra, nehogy begyulladjon a melled! :S

de amúgy tök ügyes Málnus, hogy így megértette, hogy miről is van szó! én igaz, hogy csak 8 hónapig szoptattam Benit, ugye nem is volt megfelelő a mennyisége (40-50 ml 2 ciciből), de azért hiányzott rendesen. remélem, hogy most jobb lesz a helyzet! :)

Barbi, Edő nagyon szép darab lehet! :) nem semmi a hízása, de, hát mi dolga még egyelőre, nem!? :)

eső itt is van, többet ne küldj légyszi! így sem száradnak a ruháim, ráadásul kint hagytam a szárítót, olyan, mintha most mostam volna ki... jó nagy marha vagyok! :( bízom benne, hátha jön egy kis szellőke, ami kifújja a ruhákból a nedvességet, vagy némi napocska, bár ebben nem bíznék!

Julcsi, örülök, hogy minden okés volt anyukádéknál! anyukád egyébként napközben dolgozik? vagy otthon volt veletek és segített?

nagyit sajnálom! nálunk is elég rossz a helyzet az anyai nagymamámmal, pedig ő még fiatal is... 78 éves.

Boni, nem semmi a repertoár! nálunk gombapaprikás volt tésztával tegnap, aztán Beninek halrudacska sültkrumplival, ma zöldborsó főzi lesz, meg csináltam Beninek levest, mert azt tuti megeszi, meg tejberizst, de az már tegnap elfogyott... :oops:

pörit én is régen csináltam, nálunk mondjuk a tarhonya férjem részéről nem megy, pedig én szeretem! a többit még nem tudom! :( még jó, hogy jár a cafateria a szabimra, és a betegállomány 60. napjáig, mert rendeltem melegétel utalványt és abból fogok rendelni, mikor a tököm televan a főzéssel, illetve, mikor itthon leszünk a picivel! ;)

én még mindig küzdök az allergiával. komolyan nagyon szar, de remélem, hogy már csak pár nap van hátra, mert azért babásan sem egyszerű Beni mellett, de még ez a vacak allergia is... :S szóval jól jönne egy kis nyugi!

sophie27
 
 


Hü tarhonya de jó lenne, csak az itt ugyebár ismeretlen fogalom.
A párom kicsit kiakadt tegnap. Egész nap szerelt, elvitte müszakiztatni a kocsit (a 7 személyest) és ot meg is történt a baj. Megakadt a gyújtáskulcs a zárban, a zár tökéletesen beállt, órákon keresztül próbálta jobb belátásra bírni, de hiába. Az autó kormányozhatatlan, nem lehet beindítani, totális a csöd... Idegroncsok vagyunk emiatt mindketten, mert az autót most vette és az eladó elhallgatta a föbb hibákat, így pl. a törött lengéscsillapító rugókat és még sok hasonló nyalánkságot, föleg pedig a kulcs körülötti problémát. Mivel az autót látatlanban vette, egyszerü volt az átverés. Az eredeti autónk meg nem indul be isten tudja miért. Jók vagyunk. A sütöm is haldoklik, az ajtót csak a sütö részleges szétszerelésével tudtuk becsukni, de így se zár már rendesen és immár 150 fokon sütök az eddigi 180-200 helyett, annyira forró, s persze rövidebb ideig, mint szoktam, különben minden szénné ég. A sütöm lassan a 40. életévét tapossa. Szóval most rendesen benne ülünk a kakiban és még hideg is van...

Edö albuma:
http://picasaweb.google.hu/111793947892 ... _WUia3WzAE

Puszi: én
Vendég
 


Sziasztok!

Már szedem is bogyit pont volt a patikában, köszönöm csajok. A gyógyszerész zsázsa teát javasolt mellé, és csökkentett folyadék bevitelt + szükség esetén borogatást és fejést :) El lettem látva jó tanácsokkal rendesen :)

Nálunk is volt sárgaborsó héten, van is egy kis maradék még, de azért csinálok mellé spenótot, annyi van a kertben, hogy kaszálni lehet..aki erre jár szívesen adok belőle ;)

Vacsira jönnek a Binyekék, Töki Pompost csinálok, Mesterségek ünnepén ettünk, kipróbáltuk, és itthon is simán meg lehet csinálni, isteni finom, és egyszerű...

Na megyek, alvás időben még leszek...

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Hú, közben megcsináltam a zsázsa teá...szigorúan csak mazoistáknak :? förtelmes az íze, és nagyon büdös :shock:


<
sziszka78
Tolna
 
 


Hello lányok!

Most épp anyóséknál, még nem sikerült költözni, mert nincs gázunk a kölkök alszanak, de Zalán amilyen vadászkuty a pötyögésemre mindjárt felkel.

Na akkor kezdem a rosszakkal: Zalánkámat ambulánsan érzéstelenítés nélkül megbizergálták fenék ügyileg mondván, hogy így lehet nem kell műtét, jó is volt, míg össze nem forrt, de utánna ismét begyűlt, így tutti műtét. Mondanom sem kell érzéstelenítés nélkül felvágták és kiégették :( Mire feleszméltem, hogy leordítsam őket, már megvolt.
DE sajnos nem jó így a műtét muszály, ma megyünk megbeszélni mikor! Emellett Zorkától benyelte az első bölcsishét után beszerzett takonykórt, szóval itthon mindenki. Mire ő megy oviba már túl leszünk az immunitáson.
Zorkám szóval náthás, de pénteken újjult erővel bölcsi, a múlt hét elég rázós volt, de a böliscsajszi szerint nem lesz vele gond, viszont azóta akárhová mennék ő öltözik és nagyikkal sem akar maradni, üvőlt, de aztán mint a bölcsibe, mire kiérek az ajtón már nem sír.

És akkor jót: mind ezek mellet jól vagyunk Zorka kis cserfes, de egyenlőre én fordítok a rokonságnak.

Zsófi mi is pelusozunk, szól kaka után :), néha elcsípem a sunyulását és időben landol a bilin, de pisi csak véletlenül került bilibe. Szerintem nem gond, hogy ez így van, majd szépen a maga idejében.

Zalán egy tündérbogár a 74-es rucikat koptatja, közlekedik a lábával mászik, de a keze a szájában így azzal nem ér rá mászni. Arcon tolja magát és áll, le sem tudom ültetni.

Igazi szerelem van közöttük, nemcsoda ha elkapta a takonykórt is.

Amúgy sokkal anyásabb mint Zorku volt. Fotót nem volt időm feltenni sehová (tulképp nem si csináltam sokat) Sajna levegőt venni is alig van időm.

Dia nagyon gratulálok!

Málnus és a többi szobatiszta babó is nagyon ügyes.

Én épp 59 kg vagyok ennyi a fősuli elején voltam, szóval újj ruhatár kell, mert esik le rólam minden (de egész nap meg sem állok)

Ja areggeli bilis sztorink kikészített, melynek a végeredménye pocaktól lefelé szépen elkent adag, ami ta szőnyegbe is beledolgoztunk. Kislányom nem ér rá kakilni így felállt menet közben. Én meg a hajam tépem ilyenkor.

Igyekszem visszaolvasni a gyerekek gyönyörűek!

Mikor lesz tali? Jó lenne már

Ritus

Kép
rituspoc
 
 


sziasztok!

Barbi, megnéztem Edö albumát! iszonyat cukika! többiekről nem lesz fotó ugyanitt?

Sziszka, ügyes vagy a bogyó, és a tea kombóval, reméljük, hogy hamar hat is, és túl lesztek a leszoktatáson!

Ritus, nagyon durva, szegény Zalánnal mit nem művelnek! ez még mindig a Heim Pál??? drukkolok, hogy a műtét végleges megoldást hozzon!

tali ötletét pártolom, csak az állatkert nekem olyan nagyon kiesik (meg drága is!), szóval valami köztes kellene, ahol a gyerkőcök is elvannak...

Zorka cuki lehet, hogy menet közben kakil! ilyen sztori nekünk is volt. gyerek a teraszon, mi épp készülünk a strandoláshoz, szóval pakolás ezerrel, erre jön be a Beni, a két markában 1-1 db kaka, mire bejelenti az apjának, hogy apa, kaka van... hát dőltünk a röhögéstől, persze a teraszajtó útjába is lepottyantott egy adagot, és mikor azt kinyitottuk, hogy beszedjük a gyereket, szépen szét is nyomtuk azzal a lendülettel! királyság volt! :D de kellenek ilyen sztorik is! :) nem?

amúgy az tökre jó (szerintem), hogy beveszik így is bölcsibe, hogy otthon vagy a kicsivel! nálunk ilyenre esélyed sincs! :( azért az ovit jövőre megpróbáljuk, bár sok esélyt arra sem látok... de hátha! akkor már a pici is közel 1 éves lesz! talán nem lesz akkora gond!

jó gagyi az időjárás! nem igaz, hogy nincs átmenet már évek óta a nyár, és az ősz között...

eltűntek pedig jelentkezzenek! Aproo, Mecsi, Lei, és még sorolhatnám!!!

sophie27
 
 


ja, Ritus, nem semmi formában lehet akkor, ha ilyen nádszál karcsú vagy!

én is azt hittem, hogy milyen jó lesz majd, hogy Beni után kell mennem, nem hízom annyit, hát persze, ahogyan az elképzeltem... :)

sophie27
 
 


Újra!

Ritus, ez elég durva amit írtál Zalánról, azaz a dokikról, bár arról pont lemaradtam, hogy mi is a baj a fenekével? Mikor tudtok költözni? Gratulálok a súlyodhoz, nem semmi, de gondolom nem bánod :) A gyerekeknek küldök egy nagy puszi, biztos nagyon sokat változtak, amióta találkoztunk! Egyébként nekünk a kaki, 30/70 arányban sikerült a bilibe/bugyiba...szóval azért Zorka nagyon ügyes! Még így is :)

Panna, mi volt a böliben?

Dorka, neked akartam még írni, hogy apát tessék csak fűzni!

Boni, örökre hálás leszek azért amit küldtél, pont mint a Waffel receptért ;)

Zsófi, allergiára nincs valami jó homeós? Remélem hamar elmúlik...

Barbikám rátok jár rúd rendesen, jobb időket nektek! Megyek, megnézem Edő albumát!

Szilvi


<
sziszka78
Tolna
 
 


Zsófi, az állatkertről csak annyit írnék, hogy szerintem annyira szemétség, hogy ha előbb az állatkertbe megyünk, akkor játszóház fél áron van, de mivel mi előbb mentünk oda, és csak utána az állatkertbe, így nekem az a fél napom 2500+2000 Ft-ba került, szerintem nagyon durva. pedig Málnus korából még le is tagadtam két hónapot, hogy neki ingyen legyen, ha neki is fizetek, akkor + 1700 még...szóval így tényleg elég húzós volt az ára, ráadásul a rossz idő miatt a legtöbb állat bent is volt, szóval nekem kicsit csalódás volt.
A fogyóval én is így voltam, de szerintem alkat kérdése ez, és mi nem ilyen alkat vagyunk...

Hamarosan jövünk szerintem újra, de még nem tudom pontosan mikor, én is szeretnék veletek is talizni :)

Barbi, tényleg jó az album, én is szavaznék rá, hogy a többi képet is tedd oda fel :)

A leszoktatás témában még annyit akartam írni, hogy szerintem mindenben a következetesség a lényeg, ciciben is Biliben is...nekem az a tapasztalat, hogy akkor nem lesz szobatiszta, ha egyszer van pelus egyszer nincs....ha azt mondom, hogy többet nem kap pelust akkor ne is kapjon (ez persze éjszakára nem vonatkozott nálunk, csak nappalra, de így is volt megbeszélve)...ha azt mondom, hogy ez az utolsó cicizés, akkor ez tényleg az utolsó legyen....nekünk ez vált be, néhány hónap alatt így szoktattuk le a cumiról, a pelusról, és most a ciciről is...

Végül pedig eltűnik a babánk, és helyette egy cserfes, okos, humoros kicsi lányt kapunk :D


<
sziszka78
Tolna
 
 


Szisz: köszi a biztatást! :wink:

Amúgy a pelusdolgot hogy kezdeted? Mert jó, fontos a következetesség... de pl. levettük Rékáról a pelust és az összes kaki-pisi (egy-egy véletlen pisi kivételével) az összes a bugyiba ment.... Egyszerűen hiába mondtam, hogy nincs több pelus, csak éjszakára nem igen érdekelte, vagy legalább is nekünk ez nem jött össze. Most sem szól Réka. Esze ágában sincs ráülni se a wc-re se a bilire... :cry: És persze azt is tudom, hogy minden gyerek más, más ütemben érik... de így azt sem tudom, hogy hogy kezdjem... Ráadásul a bölcsiben sem mondhatom, hogy innentől nincs rajta pelus... Ráadásul addig nem is ültetik rá a wc-re, amíg Ő nem szól időben... Ezt meg Rékánál szerintem várhatom... :?

Dorka
dorkak
 
 


Dorka, a bölcsis dolog szívás, Binyek ikrei (nem tudom emlékszel-e rá, nagyon régen írt) szóval ők úgy szobatiszták, hogy szó nélkül mennek, vetkőznek, és ülnek a bilire, teljesen önkiszolgálnak...viszont a bölcsiben nincs kikészítve bili, és ők szólni nem szólnak, ez miatt a bölcsiben ráadták a pelust, vissza is fejlődött mindkettő... :evil:
Szóval ha a bölcsi nem együttműködő, akkor teljesen felesleges...viszont Málnus sem akart ráülni a bilire, és esze ágában sem volt szólni, én takarítottam, szerencsére nyár volt, könnyen száradt....persze pont ezzel egy időben törtek át a szemfogai, így egy hétig fosott, esély sem volt elérni a bilig, de nem adtam fel, csak takarítottam, és takarítottam...két hét után volt áttörés, az unokatesók megmutatták neki, hogy kell fűbe guggolva pisilni, azon a héten szobatiszta lett teljesen a pisivel....szóval türelem játék, összesen 3 hétig tartott....(van itt egy ismerős akinek pont ugyanígy 3 hétig tartott, és ő biztatott, nagyon örülök, hogy hallgattam rá)

Éjszakára akkor még adtunk pelust egészen addig amíg ő kérte, hogy ne legyen...néhányszor persze bement, de ez a gumis lepedő csoda,a matrac sosem lett pisis, aztán keltünk éjjel pisiltetni, amikor szólt, és mostanra már nem is kell éjjel pisilnie. Általában akkor pisilt be éjjel amikor túlságosan elfárad nappal...

persze a bölcsi más tészta...de amikor elkezdtük, hidd el, hogy semmi jelét nem láttam, hogy ennek sikere lesz.....


<
sziszka78
Tolna
 
 


Szisz, tudod, a környezetünkben nem nagyon vannak nagyobb gyerekek sem, akik jó példát mutassanak. Én hiába kérdeztem, hogy kell-e pisilni és lepisilheti a virágot, vagy a füvet elzárkózott előle. Hát azért remélem, hamarosan ezt is megérjük....
És azt hiszem, engem nagyon bosszantott, hogy még akkor sem szólt, amikor bepisilt vagy bekakilt.... És ugye nálunk nincs kert... egy társasházi lakásban meg nem egyszerű szerintem (bár tudom, hogy mindenki szobatiszta lesz egyszer, bár hol is lakik...). Nem tudom elképzelni, hogy egy lakásban hogy kezdek hozzá... pl. min. három hét múlva kicserélem az összes szőnyeget, meg ülőgarnitúrát? Mert ugye azért azokat naponta többször mosni lehetetlen.... Azon az egy héten amikor próbáltuk, Anyuéknál volt, kertes házban... És még az sem motiválja, hogy minden sikeres alkalom után matricát (amit Ő választott és neki tetszett) ragasztunk a wc falra... :? Pedig már olyan jó lenne legalább a hajlandóságot, vagy a csíráját látni a dolognak...

Szép napot!

Dorka
dorkak
 
 


Dorka, mi is matricázunk most, a bilire, ha sikerül a kaki, vagy ha egyedül pisil... Nem mondom hogy ez mindent megold, de alakul a dolog. Most megint ritkábban pisil be Eni, illetve sokszor már egyedül lehúzza nacit meg a bugyit. Ma kakilt is egy rendeset, és végre nem volt kőkemény. Meg az utóbbi 3-4 napban minden nap volt valamennyi kaki, előtte meg sokszor csak 3-4 naponta nagy szenvedések közepette. De szerintem nekünk is kicsit következetesebbnek kellett volna lenni, mert júniusban mikor kezdtük, és elkezdett szólni, ha volt rajta pelus, akkor se pisilt bele, sokszor még éjjel se, de nem mertem még anélkül altatni, meg ha mentünk valahova, az elején még adtunk rá pelust, és azóta megint belepisil, ha rajta van. De ha nem adok rá, akkor bepisil álmában... szóval lehet hogy ez gyorsabban is mehetett volna, ha jobban erőltetjük. De azért ez is jó már szerintem, hogy napközben már egyre ritkábban van baleset :wink: De ha nem látnám érettnek rá, hagytam volna a pelust, viszont rögtön az elején meg annyira jól ment a dolog, hogy szerintem nem az érettséggel van a gond, hanem hogy dacból nem akar néha a bilire ülni időben, illetve nagyon belemerül a játékba.

yuyu79
 
 


Persze ha a bölcsiben pelus van a gyerkőcön, akkor úgy nehéz leszoktatni róla. Lehet hogy akkor majd ha lesz valamikor megint pár hét bölcsiszünet, akkor kellene újra próbálkoznotok...

yuyu79
 
 


Szilvi, Málnus nagyon ügyes... minden téren... :D A cicit azóta nem is kérte? Remélem sikerül gyorsan elapasztanod a tejet :roll:
Milyen volt a minitali meg a tökipompos? Ja és mikor értek rá végül is? Nem tudod még? nekünk most a hétvége foglalt, de egyébként ráérünk asszem...

Ritus, szegény Zalánod... drukkolok hogy mielőbb rendbe jöjjön!!! Na és Zorkának egyébként tetszik a bölcsi? Jobbulást Nektek!!

Barbi, jók a képek!! Én is kiváncsi vagyok az egész aprónépre ;-) Edő szépen növöget...

Erről jut eszembe, tegnap voltunk tanácsadáson, Apukám kíséretében, mindkét gyerekkel... Eni 95 centi és 15,3 kiló, Peti 71 centi és 7,3 kiló. Eni 2 centit, Peti 3-mat nőtt egy hónap alatt :shock: Peti nagyon kis ügyes, ebéd után rajtakaptam, hogy pár másodpercig négykézláb hintázott :D Foga még nincs egy se... Már majdnem annyi idős, mint Eni, amikor az első kettő kijött neki. És 2 hónapos kora óra nyálzik és rág mindent :roll:

Aproo, Ti képeitek is szépek picasán :D Zéti egyik-másik képen nagyon hasonlít a bátyusra. Még mindig nagyon gáz a pocak-helyzet??

yuyu79
 
 


Lilike is nagyon édes, de több képet kérünk :wink: :D Meg Pistike, ahogy a papával motorozik :lol: Bocs hogy teleírom az oldalt, de mindig eszembe jut még valami... így jár, aki ritkán ír :oops:

yuyu79
 
 


Közben Peti kitornázta magát a játszószőnyegen, majd hasra fordult, ráfeküdt a játékaira, is azon nyomban elaludt :lol: Úgyhogy most mindkét rosszcsont durmol :D

yuyu79
 
 


Sziasztok!

Még itt van az anyósom, most ő altatja Olivert, így van egy kis időm írni. Köszi a biztatást, összességében jobbak lettek a napok, mostmár nincs a szüntelen ordítás, jobban alszik a kisfiam és elkezdett nézelődni is, sőt ma már egy fél mosolyt is bezselhettem (bár Laurára már régen vigyorog :) - nagyon szeretik egymást. Jövő héten már egyedül leszek velük, kíváncsi vagyok milyenek lesznek majd úgy a napok. Sajnos Oliver arca is elég kiütéses, Lauráé is ilyen volt, de mostmár kezd az is helyre jönni.

Dia - gratulálok, örülök, hogy jön a kistesó! Ha tudsz így dolgozni, érdemes, mert nekem is a TGYÁS most egész szépen jött ki, habár én csak félállásban voltam.

Ha a dél-pestiről kérdésetek van (Dorka tudom, hogy te már kérdezted, csak akkor nem volt időm írni), akkor szívesen válaszolok. A szülőszobákat most újították fel, 2-ben van kád, kultúráltak a körülmények, nekem a mostani szülésem teljesen olyan volt, ahogy azt elképzeltem előtte. Tudok jó szülésznőt ajánlani, ha kell - és a dél-pestiben tényleg ők vezetik a szülést, az orvos csak akkor megy be, ha gond van. Persze lehet választott orvosod, nekem egyébként volt. A csecsemősök is sokat fejlődtek a két évhez képest, jöttek, segítettek. Éjszakára ugyan nincs kint a baba, de egész nap veled van, ha lefejed a tejet, odaadják neki és nem tömik cukros vízzel, csak ha te úgy gondolod. Nekem összességében pozitív volt a kórház, pedig 6 napot bent voltunk, elég hosszú idő volt. Ha tudok segíteni, szóljatok.
Dorka, majd írnál a dokidról. Volt bent nálunk viziten, szimpatikus volt - ő hol rendel? Az enyém nyugdíjba megy és kellene keresnem itt a környéken egy másik fiatalabb dokit hamarosan.

Laura egyébként szépen fejlődik, 89 cm és 12.5 kg. Nekünk már kijött mind a 20 fogunk, nagyon sokat beszél, főleg magyarul, bár mostmár egyre többet észtül is - jót tesz neki, hogy itt van az észt nagymamája. A pelus még nálunk is meg van, tudja mikor pisil-kakil, de a bili, WC nem érdekli, erőltetni meg nem akarom. Remélem szólni fog majd, ha meg nem, jövő nyáron a kertben leszoktatom majd.

Ha lenne valami közös tali, lassan mi is el tudnánk menni majd. Niki, egy állatkertezést összehozhatnánk és ha erre jártok, szívesen látunk titeket.

Kellemes délutánt!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Sziasztok!
Hú, Julcsi, szépen eldöntöttem, hogy pénteken eljövünk, erre elfelejtette szólni :oops: Jó még nektek a délután????

Málnus minden elalvás előtt kéri a cicit most is, de elfogadja, hogy nincs, már nem hisztizik, első két napban az ölemben ringatva aludt el ciciző pózban, tegnap este már ő kérte, hogy tegyem be az ágyába, és ma is ott aludt el. Új kedvencet hozott a leszoktatás, ez pedig az Öreg néne őzikéje, ezt kell mesélni elalváskor, az altató már nem is érdekli, csak ez :)

Nekem sajnos nem lett ilyen szerencsés a vér erdményem mint Diának :( Pajzsmirigy alul működést állapítottak meg, és elküldtek pajzsmirigy ultrahangra :? persze időpont majd csak 2 hónap múlva van...
Közben apától kényeztetésképpen kaptam egy talpmasszázst, reflexológus is a nő, és szerinte nem kell ezzel foglalkoznom, mert simán okozhatja a szoptatás (ugye akkor még bőven szoptattam, amikor levették a vért) Szóval nem fogom azt hiszem komolyan venni..

Hú mennem kell, majd még jövök...


<
sziszka78
Tolna
 
 


Sziasztok!

Szisz,
Sajnálom a vérvételt, hogy nem lett jó az eredmény, de talán tényleg nem kell még aggódni miatta. Melyik értéked volt túl alacsony v magas? Nekem volt egy pár ami a határhoz közeli, de a progeszterinen kívül minden a tartományokon belül volt.
Az Öreg Néne Őzikéje meg nálunk is nagy sláger, diafilmben kell vetíteni minden este lefekvés előtt, mást nem is fogad el Virág! :wink:

Petra,
Köszönjük :) Örülök, hogy jobban telnek a napjaid, azért neked is bele kell szoknod a 2 gyerekes anya szerepébe, ami biztosan nem egyszerű! De biztos vagy benne, hogy menni fog! :wink:

Ritus,
Sajnálom Zalánkát! Miért nem adnak érzéstelenítőt?? Az nagyon embertelennek hangzik! Legalább valami helyit adhatnának ilyenkor! Attól hogy a baba úgyse fog rá emlékezni attól miért kell kínozni? Ettől feltudnék robbanni....:evil:

Dorkak,
Oké, majd megírom a Délpesti tapasztalatokat. Férjed nem akarja, hogy odamenj?

Yuyu,
Nagyon ügyes Petike, hogy már meg is fordul! Szépek a mérési eredmények, tényleg szép magas kislány lesz Eni is! :)

Kép
Kép
dia123
 
 


Ma voltam az új dokinál az itteni SZTK-ban, és nagyon megvagyok vele elégedve! Kikérdezett egy csomó mindent a családi betegségekről stb, meg most csinált is egy UH-t, hogy biztos ami biztos minden rendben van. Bár ez egy régebbi gép volt, de gondolom látta amit látni akart. Ráadásul vártam 2 percet, és bent voltam 15 percet legalább, és nem érzetem azt, hogy sürgetne hogy menjek már. Szóval tuti maradok itt ennél, nekem szimpi!

Jaj olyan mérges vagyok magamra, régen nem voltam ennyire lusta. Mostanában minden nap ígérgetem magamnak, hogy este tornázok egy kicsit, legalább egy 20 perces Réka-féle tornát végig csinálok, de egyszerűen nem tudom rávenni magamat! Most azzal magyarázom, hogy nehogy a torna miatt valami baj történjen, inkább várok a 12. hétig, de elvileg nem lehet egy kis tornától baj, ezt tudom. Mielőtt megszületett Virág, mindig rávettem magamat, nem kerestem kifogásokat, most meg.... :roll: Aki még most is tornázik gyerek mellet, öltsön egy kis lelket belém, nem akarom elhagyni magam!! :cry:

Kép
Kép
dia123
 
 


Dia,

Én gyerek mellett, pocakosan sem mondok le a tornáról (nem látszik, közelítem a +10 kg-ot - bár ez inkább az édességnek köszönhető), heti 5 mozgás általában megvan :) . Azt azért el kell mondjam, hogy általában fektetés után 8- 1/2 9 körül állok neki :? . Szóval hajrá :) ! Elfelejtettem megírni - remélem, nem haragszik meg érte -, hogy Szuszu vasárnap lefutotta a félmaratont :D .

Judit

Kép
Kép
csutak33
 
 


Sziasztok!

Ezer bocsánat amiért ilyen hosszú idejig nem jelentkeztem. Így utólag is nagy nagy gratula és Isten hozottat az újonnan született babáknak és jó egészséget a mamáknak.
Mozgalmas volt a nyarunk sokan vendégeskedtek nálunk és mi is voltunk itt-ott. Sajnálom, hogy lemaradtam a jeles eseményekről, de a képeket végig néztem és nagyon szépek vagytok.
Egy újabb családtaggal gyarabodtunk, Bogáncs a 6hónapos Mudi kan fekete kutyánk Május óta örzi a házunkat. Eleven és játékos,de nagyon jól tanítható.
Alma 82cm,10kg30dkg,21lábméret,16fog. Most voltunk a héten a 2éves státuszon. Félig meddig már szobatiszta, bár most, hogy bejöttek a hűvösebb idők egyre gyakrabban pisil be. Már csak alváshoz kap pelenkát.Van, hogy szól vagy magától ráül a bilire, de általában én szoktam gyakrabban rákérdezni és időnként ráültetni.
Elég sok mindent mond és hát belépet a dackorszakba. Decembertől bölcsödés lesz. Én pedig januártól megyek vissza dolgozni.
Júliusban voltunk egy bölcsödei nyíltnapon és nagyon tetszett neki a dolog. Főleg a kis mosdó, kis wc.
A nyáron kiderült, hogy tojásfehérje allergiája van így most egy évig kerülnünk kell minden fajta tojásos ételt. Valószínű, hogy kifogja nőni.
Most itt a nagy befőzések ideje és éppen bodza bogyó szörpöt készítek. Képeket majd mellékelek. Remélem, hogy mostmár majd gyakrabban fogok tudni jönni.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát.

Dia:Gratulálunk a babyhez.
Barbi:Végül megvolt Dönci keresztelője?
feluca
Mezőszemere
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?