sziasztok
zsu, sajnálom, szegény Gabi...
jobban van már? a szuri viselte így meg vajon?
csöpplány, bolond vagy, nem szaranya.
amúgy néha nálunk is van ilyen üvöltözős sírást abba nem hagyós esetek, mostanság úgy oldom meg, hogy beteszem a hordozóba, abban lógázom kicsit, attól abbahagyja a sivítást, akkor kiveszem és a vállamon elalszik 5 perc múlva. én is felhúzom magam, ha így sír, mert bénának érzem magam, hogy nem tudom, mi a jó isten baja van, de azért rá is haragszom, mert meg sem kísérli, hogy abbahagyja a szirénát, szóval így nem csekkolja, változott-e a helyzet, kell-e még sírni, semmire sem reagálva csak sír, úgy belelovalja magát. tipikus férfi.
írhatnál bővebben is arról, miket esztek, hogy fogadja Balu...
átforduláshoz meg óriásgratula!
nadina, sajnálom a fertőzést.
reméljük, kitalálnak valami okosat. csak nem kell feladni a szopit...
charlott óóó nálunk nem fontos a hugi, lehet öccs is, akkor legalább végképp ráállhatnék a fiús anyukák stílusára.
amúgy a túlöltöztetés nekem is furi, mert még ősz eleje van csak. tudom, hideg van otthon, de lesz még rosszabb...
én sem akarom túlöltöztetni itt Petit, hát mit csinálunk akkor télen? de úgy látom, nem is fázós. basszus, múltkor a kocsiban 20 fok volt, mi pulcsiban voltunk, oké volt, ő elaludt a hordozóban, volt rajta egy rövid ujjas body + hosszú ujjas rugi (pamut) + az a kapucnis macifelső, a kék és egy óra után tök csatakosan vettem ki, nagyon durván eláztatta a felsőt is, úgy megizzadt.
kovmarti forgáshoz gratula.
ez olyan fang-sui, mi?
a közelharcit átérzem, nálunk most már minden szopi ilyen. max 10-10 percet bír ki, ennyi. ma már hajszárítóztam szopi közben is, úgy perceket nyertem. el tudjátok képzelni, milyen nehéz az egyik kézzel hajszárítózni, a másikkal meg a cicimet a szájába tömködni?
törpilla, súlyhoz gratula és apukát sajnálom.
orsi, te milyen vékony vagy, azta!!! nagyon jók a képek, irigykedem.
ja és amúgy is, voltam g-mailen, ezek a babáááák, óóóóó, növünk-növögetünk, de mindenki olyan szép. a talis fotók is jók lettek, Nóri is, Elisa is meg Bori a tesójával meg persze Balu is tök aranyosak, olyan jó látni, hogy így fejlődnek, alakulnak...
no lépek, nem kapok levegőt, csöpögtetek az orromba, nem bírom ki...