Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ismét vagyok, zűrös napjaink voltak, meg Apa is sokat volt itthon, így nem nagyon jutottam géphez az elmúlt 1 hétben. De ma nincs, így kicsit szabadon garázdálkodhatok :).

Lehetetlen küldetés lenne visszaolvasnom, inkább csak visszakapcsolódok az épp forgó témákba, ha nem bánjátok.

Zsu
Gratu a méretekhez, Gabi is kis vasgyúró :). Ja, és ne aggódj, Nóri nyakát hetek óta nem láttuk :lol: :lol: - na jó, ez így nem igaz, én szopi közben néha belesek a toka alá, és voálá, ott bizony tényleg egy nyak rejtőzik, egyszer már Apát is behívtam, hogy nézze meg, igenis van ennek a gyereknek nyaka, csak dugdossa :lol: 8).
Nekem is azt mondta a dokinő, hogy nem gáz, hogy nem dobozban volt a D-vit, én sem irattam új dobozt.
Monde
Szépek vagytok :)
Csöpplány
Balut is láttam, vagány a kissrác, haláli, ahogy belekóstol a zoknikba :lol:.
Juci
Gyönyörű kislányod van, gratula hozzá. Az utolsó kép a kedvencem, nagyon rock&rollos 8) 8). Apa szülés előtt hetekig nyaggatott, hogy szerezzünk Nórinak is ilyen cumit, de csak neten rendelve lehetett volna, és nem találtunk olyan oldalt, ahonnan magyarországi címre szállítottak volna - megkérdeztem, ti honnan szerváltátok? :roll:
kovmarti
 
 


Nóri tegnaptól tud megfordulni (most eszembe jutott Csoki az Üvegtigrisből - tudok szalmából egeret csinálni, tegnaptól tudok 8) :lol: ). Szóval tegnap óta ahányszor hasra teszem, előbb-utóbb háton köt ki, és láthatóan élvezi :). Én mondjuk tegnap esti altatásnál be voltam szarva, hányszor kell hozzá bemenni visszaaltatni, mert hason alszik, de elalvás előtt mindig mocorog, először át is fordult hátra, kiabált, hogy baj van, visszafordítottam, visszaaltattam, aztán aludt hajnal 5-ig, szóval nem volt gond.

Korkülönbség - 2 bratyóm van, nagyon kicsi a korkülönbség, de sokáig gyilkoltuk egymást, mindenki mindenkit. csak akkor lettünk igazán jóban, amikor elköltöztünk otthonról, azóta viszont minden OK. Én nem szeretnék sokat várni a kistesóval, 2-3 év, akkor is már 35 körül leszek, szóval nem nagyon érek rá, de én ezt eredetileg is így terveztem, mármint a korkülönbséget. Ami a durva, Apa 1 hete előhozakodott Hármaska gondolatával, na attól padlót fogam, mondtam, erre térjünk vissza 4-5 év múlva :shock: :roll: .
kovmarti
 
 


Kovmarti:gratu a forduláshoz :) Nálunk apa ketteskéről se akar hallani nemhogy hármaskáról :?

Balu ma evett 140 gramm főzit(krumpli répa alma),utána uzsira 1 db őszit.Most evett egy kis tápit.Estére megpróbálok neki tejpépet adni.
Most meg nyűglődik mert már megint álmos,egy órája próbálom elaltatni de folyton ellenkezik.így meg mindig eljutunk odáig hogy annyira fáradt hogy nem bír elaludni és üvölt.Elegem van már ezekből a nemakarokaludni dolgaiból.....

Hirtelen ennyi,megyek mert persze üvölt.....

KépKép
Kép
csöpplány
 
 

 
 

Letettem az ágyra mert már nem tudtam vele mit csinálni,mindenképp üvöltött.Rátettem a buksijára egy pelust,mint régen és pár perc nyöszörgés után bealudt.Ilyenkor olyan szaranyának érzem magam....még elaltatni se tudom.... :cry:

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


gyors bekukk.

Monde,
a szaritoba én ugy rakom a ruhat, hogy pl egy adag mosott ruhat, tobb részletben, nem szaritom csontszarazra, utana még kiteregetem és igy NEM vasalok szinte semmit. mindent berakok szinte, kevés dolog ment tonkre... olyat nem veszek, amit nem lehet berakni.

Barbazso
orrszivashoz kitartas. mi is probaltuk mar. 1 honaposan. Ordiott, mint a sakal!

Hibernia
egy 4-5 éves gyerek sem érti meg mindig, hogy anya faradt, mert babat var.
Mi kiskorkulonbségpartiak voltunk az aelején (masfél év é két nagy kozt), de aztan szukségunk volt egy nagyobb lélégzetvételre. hogy ujra dolgozhassak, utazhassunk, stb. tavaly aztan ramjott, a gyereket akarok laz és igy lett Elisa. Nagyon szuper, hogy a két nagy mar "nagy", onalloak, stb és imadjak a picit. a batyam 9,5 évvel idosebb, mint én és csak fosulis korom ota van szuper kapcsolatunk. elotte is zserettuk egymast, de mas volt. Mindent megbeszélek vele és o is velem.

Zsu
Gabinak gratula a nem sirashoz!!! a K vitamint is addig kell szedni, amig kizarolagos szopi van.

folyt. kov. este
s.orsi
 
 


Sziasztok!

Jó gyorsan fejlődnek a babucik! Ezt gmailen is megállapítottam :D
Nórinak gratula a forgáshoz! Ügyi! Gréti még nem forog. Egyenlőre csak hangosabban üvölt :?
Vettünk tegnap kengurút..... hát remélem beválik, mert nem volt olcsó :? Kétszer beletettem itthon, hogy szokassam, nem lett egyenlőre a kedvence. Mennyi ideig lehet benne a baba? Neten semmi ilyet nem találtam erről. Chicco fajta és 4 hónapos korig szembe velem lehet belekötni, aztán menetiránnyal szemben is lehet. elég stabilnak tűnik, remélem nem hagyom el belőle a gyereket.

Akartam még mesélni nektek, hogy mennyire egy bénák nálunk a dokik.... már 3 hónapja nyavalyogtam a gyerekdokinak, hogy fáj a mellem...mondták tuti valami gomba, adtak rá ilyen-olyan ecsetelőt...na ideig óráig használt, aztán újra visszatért és egyre szarabb lett. Voltam a nőgyógyásznál, vett mintát belőle és kiderült, hogy valami agresszív baktérium, ráadásul 2 fajta is! Most tegnap óta próbálja kitalálni, hogy szoptatás mellett mivel fogja elmulasztani....egyenlőre semmi ötlete, már a gyógyszerészeket hívogatja, mert állítólag antibiotikum kell, de amik szoptatás mellett ehetők az nem jó erre. Szóval remek. Az is lehet, hogy emiatt abba kell hagynom majd a szopiztatást...bár megint úgy fáj, hogy a könnyem hullik közben :cry:

Velünk ennyi. Visszaolvasok és jövök még.

KépKép

KépKép
nadina01
 
 


Sziasztok!

Nálunk délután 2 vagy fél3 óta torka szakadtából ordít Gabi. Kapott Viburcol kúpot először, de mivel csak rosszabb lett kapott a lázcsillapítóból is... őrület mi van itthon egy felmosórongy lett az összes idegszálam, főként, hogy fél 6kor nagy nehezne bealudta hálónkban az ágyon..hazajön férjem 17:35 kor bemegy a hálóba, tudja és látja, hoyg ott a gyerek, tudja milyen volt a du. erre elkezd ott levetkőzni meg pofázni...tény én is 2 centivel feljebb toltam Gabit le ne essen a lényeg felébredt és megy azóta is a bömbi...szín ideg vagyok mióta felkeltettük...ilyen bénaságot..persze apára vagyok a legjobban kiakadva...francért nem tud máshol zajongani... k*rvára ki vagyok..bocsi :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


NAdi, nagyon sajnálom ezt a bacis dolgot..Barbazsó lehet tud segíteni, nem ugyanaz a bajod mint neki volt? Ezek a dokik meg no comment. Még jó, hogy a nődoki kivizsgált!

Na nálunk kijött egy komolyabb trotty és bár nem felhőtlen a helyzet de határozottan jobb. De tök furi, mert ez most nem az eddigi hasfájós sírása volt...

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Újabb helyzetjelentés...mégsem a pukik voltak a ludasak...változatlan megy a bömbi...már a végsőket járom.... drukkoljatok, hogy valahogy elaludjunk.....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Zsu:Nem irigyellek.Tudom hogy nem nyugtat,de az én fiamba se tudom mi ütött.Üvölt mint akit nyúznak.Még sosem láttam ilyennek.Ha a fejem tetejére állok se jó neki.Én már olyan szinten kész vagyok hogy rácsaptam az asztalra,meg az ágyba vágtam a kispárnát meg ilyenek :oops: egyes-egyedül vagyok itthon és nincs segítségem,ráadásul fáj a fejem,fáradt vagyok.Végül egy végső kísérletet tettem,hogy abbahagyja a sírást,vagy hagyom sírni és majd megunja.Ez az volt,hogy magamra kötöttem kendőben.Pár perc üvöltés és hüppögés után bealudt.Nem tudom mi üthetett bele.
Nálatok van valami fejlemény?

Charlott:ha esik az eső nem indulok neki Baluval kenguruban meg kendőben,Ha jó idő lesz akkor megyünk.Már előkészítettem a papírokat.Most néztem hogy rá van írva hogy emellé a papír mellé kell vinni beutalót.De amikor ott megkérdeztem azt mondták hogy csak ezt vigyem magammal.Remélem hogy elég lesz :S

Nadi_sajnálom,remélem nem kell abbahagyni a szopit-

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem egy pár szó erejéig,azt megyek is mert fürdeni kell.

Nem jöttem mert apának volt tegnap munkahelyi balesete.-Az úját nyomta oda valamihez melóba .Én azt hittem,hogy el is tört,de szerencsére nem.Már jobban van,de nem dolgozik most,pihen szerdán megyünk vissza a sebészetre.

Voltunk ma hallás vizsgálaton,minden oké volt.
Aztán voltunk doktornéninél.Megkaptuk az oltást.Márk nagyon ügyes volt nem sirt,csak mikor a doktornő megszúrta,de ennyi volt.Láza még nem volt eddig,de még pancsi után megmérem neki.
Azt mondta,nagyon aranyos,fejlett kisbaba.
Kérdeztem a fogát még nem jön,de már a fogkezdeményben vannak fogak és azért nyáladzik annyira.
Kérdeztem a kuki húzogatást is azt mondta,nem kell,majd ő azt nézi neki ha megyünk,de most annyira meghúzta neki,hogy az nekem fájt,de nem volt semmi reakciója Márknak.

A súlya 6290 g hossza:65 cm

Nem csodálkozok,hogy nem jó rá már egy pár rugi ami jóformán nem is volt rajta.

ruha:vettem ma egy csomó ruhát Márknak.Nagyon szépek,már ki is mostam őket.

Na most ennyi félt bele,mert megyek a gyermekemhez már sir.

Puszi mindenkinek!!!

Kép

KépKép
torpilla
 
 


Kb fél óráig tartott mire megirtam ezt a kis szöveget nektek,mert közbe már pancsiztunk is.Na most megyek,mert kelll a cici a fiamnak.

Helló
Mindenkinek jó éjszakát!

Kép

KépKép
torpilla
 
 


ZSu,
remélem azota elaludt Gabi. gondolom (remélem) te is lefekudtél.

Nadina,
sajnalom a fertozést! pedig mennyit kuzdessz a szoptatasért, bizom benne, h nem kell abbahagynod!

Csopplany,
biztos ujabb fekmodési ugrashoz értetek, ha semmi nem jo Balunak. Par nap és jobb lesz! + itt elromlott az ido, megy felétek a front.

Nalunk Elisa, szegénykém, probal hozzaalkalmaszkodni ahhoz, h mas is vigyaz ra. Néha pedig itt ul velem a phiszékben, szopja az ujjat és var mig anya befejezi végre a munkajat. Na, Csopplany, én vagyok a szaranya, nem te!
A tejcsi kérdés rendezodott, jokat szopizik és neki is olyan tokaja van, hogy fantasztikus. Vmikor kuldok majd képet én is, ha eljutok odaig.

Most olyat dorgott, hogy még én is megijedtem! de nem hallok sirast, jo. Itt egész nap szakadt az eso, 15 fok, lampat kellett gyujtani napkozben is...

Ma este meccs van, a csalad férfi tagjai meccset néznek, én meg valszinu lefekszem és olvasok. Mostanaban felmerem kapcsolni a lampat a szobankban (ahol Elisa is alszik); olvasni lefekvés elott.
s.orsi
 
 


kuldtem képeket és megnéztem mindenkit. Gyonyoruek a babocak! és azok a muvészképek terhesen... bravo!
s.orsi
 
 


Halihó!

Balu már majd 4 órája fent van.Rengeteget iszik,viszont enni nem akar igazán.Viszont szépen elvan,betettem a kiságyba és elszórakoztatja magát.És a legfontosabb hírem,hogy 7-szer átfordult a hátáról a hasára!Segítség nélkül!Csak azt hallottam hogy nagyon erőlködik,gondoltam megnézem,erre látom hogy már a hasán van és a kezével küzd,mert nem tudja még maga alól kiszedni.Erre most kétszer egymás után úgy átfordult hogy ki is szedte a kezét maga alól :) Én olyan büszke vagyok rá :) Csak most már aludnia is kellene.Na meg én is mennék zuhanyozni,aztán meg aludni mert hulla vagyok.

Charlott:remélem még olvasod.Holnap meddig lennétek a Heim Pálban?Mert párom 7 után jön kicsivel haza,és olyan 9 és fél 10 környékén érnénk be.Nekem könnyebb lenne mert akkor tudnánk menni babakocsival.Egyedül nem vállalnék be még egy Pesti harcot.Mert ha jó lenne nektek így is,akkor a rossz idő ellenére is be tudnánk menni :) Babakocsira húznék esővédőt,nekünk meg van esernyő :) Ha tudsz légyszi válaszolj még ma,köszike :)

Orsi:nagyon édesek a gyerekeid!Én is hármat szeretnék,olyan jó nézni őket :) A tengerpartért meg külön irigy :D Örülök hogy rendeződött a szopi kérdés :) Az egyik képen is jól látom hogy szopihoz készülődsz? :) Nálunk kiskora óta megy a tv Balu mellett meg ég a kisvillany.Nem nagyon zavarja.Próbáltuk a zajhoz szoktatni hogy ne kelljen lábujjhegyen mászkálni mellette ha alszik.Hát ez sikerült,mert van hogy arra se ébred fel ha a huzat bevágja az ajtót :lol:

Törpi:jajj,remélem semmi komoly nincs Apa ujjával :? Örülök hogy minden rendben volt a hallásvizsgálaton is.Oda nektek ktelező volt menni?Minket nem küldenek ilyenre :? Ügyi volt Márkó hogy nem sírt.Remélem nem lesz láza.Megy a drukk éjszakára.Szép szál legény Márk is :shock: Ha azt veszem hogy több mint egy hónappal fiatalabb Balunál :shock: Balu még csak 61 cm és 5600 gramm volt egy hete :oops: Mondjuk toka az nálunk is van rendesen.
Ruhákat nekünk is kellene venni,főleg melegebbeket mert így 3 réteget adok már most a Balura,mert mindegyik olyan kis vékonyka.Télire,meg őszi hidegebb napokra mit érdemes venni a babóra?Plüss cuccok elég?Vagy valami más?

Már egy ideje nagyon csendben van Balu,szerintem bealudt.

Mayday:mizu Bálinttal?Elmúlt a rekedtség?Jól vagytok?Azóta nem írtál,ugye minden rendben?

Csigaby?????Anita???Mucus????

Jajj míg el nem felejtem,megnéztem a taliképeket nagyon szépek vagytok!Juci nagyon jók a fotók,a pocakos különösen tetszik.Én szerettem volna ilyet csak hát Balu közbeszólt....Juli is nagyon szép kislány,és azok a bogárszemek!Gyönyörű!Hát meg kell hagyni tényleg jól összehoztuk a májusi babákat :D Monde:bori is nagyon édes :) Na meg persze a nagyfiad is!

Na elhúzok fürödni míg lehet :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Lefekvés előtti bekukk, hulla vagyok, pedig Nóri ma többet aludt, mint máskor (ilyen szürke esős időkben többet szokott), de nem aludtam vele, és az idő engem is elnyűtt így nap végére.
Csöpplány
Nem vagy szaranya, minden babának vannak ilyen napjai, és néha tényleg semmi, de semmi nem jó nekik, hiába akarunk segíteni, nem megy. Örülök, hogy kendőzve legalább elnyugodott, néha Nóri is csak mei-tai-ban tud, de szerencsére ez ritka.
Nadi
Remélem, nem kell abbahagynod a szopit, tényleg rengeteget küzdöttél érte, nem lehet könnyű elviselni, hogy mindig van valami akadály :( :(. Szorítok, hogy sikerüljön tovább szopiznia Grétinek! Kengururól nincs infóm, én mei-tai párti vagyok, nekünk nagyon bevált.
Zsu
Nálunk Nórira az oltás hatott így, lehet, hogy nálatok is az a ludas...Napokig horror volt, szinte csak hordozva nyugodott meg. Ezt hozta a 3 hós és a 4 hós oltás után is. Remélem, azóta sikerült elaltatni valahogy...
Törpi
Sajnálom a balesetet, de akkor szerencsére nincs komoly baj. Gratu a hallásvizsgálat eredményéhez, meg az oltás hősies viseléséhez, na meg persze a méretekhez! :D
Orsi
Biztos nem lehet könnyű ez a szitu sem Elisának sem neked, de gondolom nincs nagyon más választásod, biztos hamar meg fogja szokni, hogy más vigyáz rá. Megnéztem a képeket gmailen, nagyon helyesek a srácaid, és Elisa is gyönyörű, bár tokában Nóri erősebb :wink:

Én is próbálok képeket küldeni gmailre még lefekvés előtt. Amúgy Nórival ma este megint díjbírkózásra emlékeztető volt a szopi, nem tudom, mi van vele, de napjában legalább 2-szer úgy küzd cici közben, hogy alig bírok vele, teljesen lefárasztott ez a több, mint egyórás közelharc... :?
kovmarti
 
 


képek elküldve, megyek szunyálni, csendes éjszakát mindenkinek :)
kovmarti
 
 


Csöpplány, most vettem csak észre az utolsó írásodat :oops: :roll: - azóta írtam már 3-szor, de nem tűnt fel, hogy ott a tied, azt hiszem tényleg itt az ideje a szunyának. Gratula az átforduláshoz, ráadásul hátról hasra, azta, nagyon ügyes Balu - a másik irányba már csinálja, vagy ő a nehezebbel kezdte? :)

Nadi, még azt akartam kérdezni, hogy mikor láthatjuk Grétit? Én már nagyon régen láttam róla fotót, megnézném - tudom, most kisebb gondod is nagyobb ennél, de gondoltam leírom, hátha lesz egy kis időd küldeni képeket.
kovmarti
 
 


Kovmarti:nagyon édes Nóri.Hát ez a tátott szájjal alvós nagyon odavág :D Milyen babkocsitok van?Nóri már nem fekszik benne?Mennyire döntitek meg?
Balu hasról hátra csak segítséggel tud fordulni,ha kicsit összébb teszem a kezeit,mert egyébként annyira szétteszi hogy tök stabilan hasal.Úgy tűnik hogy a nehezebbel kezdte.Kb egy hete kezdett el az oldalára fordulni,és ma meg 10* átfordult a hátáról :shock: Mióta írtam még 3szor megcsinálta.Segítség nélkül.Mikor írtam hogy elaludt akkor hason találtam meg,Aztán felkelt enni,most kb 20 perce és azóta már kétszer hasra fordult.Csak nem szeretem ha rögtön kaja után hason van mert félek hogy visszajön neki a kaja,hogy nyomódik a hasa.
Én meg végre elfogyasztom a vacsimat :? De sikerült eljutnom zuhanyozni,sőt még hajat is mostam és meg is szárítottam :D
Na megyek ránézek a pöcsösre :) Remélem visszaaludt mert elég csendben van :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!
Élünk,megvagyunk,küzdünk az ovikezdéssel.
Már 6 éves lesz Domi és nem hittem volna,hogy ennyire nehéz lesz elmenni oviba miközben anya itthon van tesóval...... :shock: :( :roll:
Koli jól van 7800g és 64cm,holnapután megyünk szurira. :D

KépKép
Kép
mucus75
 
 


sziasztok

zsu, sajnálom, szegény Gabi... :( jobban van már? a szuri viselte így meg vajon?

csöpplány, bolond vagy, nem szaranya. :) amúgy néha nálunk is van ilyen üvöltözős sírást abba nem hagyós esetek, mostanság úgy oldom meg, hogy beteszem a hordozóba, abban lógázom kicsit, attól abbahagyja a sivítást, akkor kiveszem és a vállamon elalszik 5 perc múlva. én is felhúzom magam, ha így sír, mert bénának érzem magam, hogy nem tudom, mi a jó isten baja van, de azért rá is haragszom, mert meg sem kísérli, hogy abbahagyja a szirénát, szóval így nem csekkolja, változott-e a helyzet, kell-e még sírni, semmire sem reagálva csak sír, úgy belelovalja magát. tipikus férfi. :lol:
írhatnál bővebben is arról, miket esztek, hogy fogadja Balu... :)
átforduláshoz meg óriásgratula! :) :)

nadina, sajnálom a fertőzést. :( reméljük, kitalálnak valami okosat. csak nem kell feladni a szopit...

charlott óóó nálunk nem fontos a hugi, lehet öccs is, akkor legalább végképp ráállhatnék a fiús anyukák stílusára. :)
amúgy a túlöltöztetés nekem is furi, mert még ősz eleje van csak. tudom, hideg van otthon, de lesz még rosszabb... :roll: én sem akarom túlöltöztetni itt Petit, hát mit csinálunk akkor télen? de úgy látom, nem is fázós. basszus, múltkor a kocsiban 20 fok volt, mi pulcsiban voltunk, oké volt, ő elaludt a hordozóban, volt rajta egy rövid ujjas body + hosszú ujjas rugi (pamut) + az a kapucnis macifelső, a kék és egy óra után tök csatakosan vettem ki, nagyon durván eláztatta a felsőt is, úgy megizzadt. :shock:

kovmarti forgáshoz gratula. :) ez olyan fang-sui, mi? :lol:
a közelharcit átérzem, nálunk most már minden szopi ilyen. max 10-10 percet bír ki, ennyi. ma már hajszárítóztam szopi közben is, úgy perceket nyertem. el tudjátok képzelni, milyen nehéz az egyik kézzel hajszárítózni, a másikkal meg a cicimet a szájába tömködni? :lol:

törpilla, súlyhoz gratula és apukát sajnálom. :?

orsi, te milyen vékony vagy, azta!!! nagyon jók a képek, irigykedem. :)

ja és amúgy is, voltam g-mailen, ezek a babáááák, óóóóó, növünk-növögetünk, de mindenki olyan szép. a talis fotók is jók lettek, Nóri is, Elisa is meg Bori a tesójával meg persze Balu is tök aranyosak, olyan jó látni, hogy így fejlődnek, alakulnak...

no lépek, nem kapok levegőt, csöpögtetek az orromba, nem bírom ki... :? :?

hibernia
 
 
 


Csöpplány: nem tudom, hogy olvasol-e....de szerintem az utazás és a várakozás rengeteg időt felemészt. Biztosan egész délelőtt ott fogunk lenni a kórházban. :roll: :)

KépKép
charlott
 
 


Jó reggelt!

Mucus de jó hogy jelentkeztél!Jöhetnél bővebben is :) Szép súlya van Kolinak! :shock: Mindenki ilyen szép nagy csak mi vagyunk ilyen kis töpörödöttek? :oops:

Hibernia:Értettem :lol: Akkor részletezem.Szóval ment idáig a répalé,azt komálta nagyon.Aztán próbáltunk őszilevet,azt nem bírta.Aztán almapüré,na ezt nagyon szereti és egy étkezést ezzel ki is tudunk váltani.Aztán jöttek az üvegesek.Alma-őszi nagy favorit.Alma-szilva nem jött be,zöldségpüré nem jött be,zöldbabos krumpli nem jött be,alma-sütőtök-sárgabarack bejött.Sima sütőtök székrekedést váltott ki.A házi krumpli-őszi nem jött be,viszont a tegnap krumpli-répa-őszi nagyon bejött neki.Tejpépet elsőre megette aztán 2.-3- próbálkozásnál öklendezett tőle,és az a pár kanálka is visszajött amit nagy nehezen megevett :? Most itt tartunk.Ha lesz nálunk húsleves,akkor abból fogja a zöldséget kapni.Mármint répa-krumpli.Majd még a céklát akarom kipróbálni.Azt olvastam azt is lehet ilyen idős korban.

Charlottal beszéltem,sajnos nem tudnak minket megvárni,mert nem tudja milyen állapotban lesz Krisz,mennyire lesz nyűgi.Ráadásul apa is csak fél 8kor ért haza,beszéltünk Charlottal telefonon és arra jutottunk hogy majd legközelebb.Mi 9-fél 10 környékére értünk volna be,ők meg valószínű már végeztek volna fél 9-9re :(

Balu meg evett este 11kor és már 4kor fent volt hogy éhes,megetettem.Aztán fél 5től tornászkodott a kiságyba majd bealudt.Aztán olyan 5 fél 6 magasságában elkezdett visítani,rám meg a frász jött.De semmi baja nem volt,kivettem és rajtam vissza is aludt.Én meg olyan fáradt voltam hogy vissza se tettem hanem hagytam hogy rajtam aludjon.Úgyhogy ma a legény velem aludt.
Most meg indulunk mindjárt párom nővéréhez,hogy apa tudjon aludni.

Na majd még jövök délután :)

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Sziasztok!

NA megvolt az este..védőnővel beszéltem már a égén, ő tanácsára megfürdettük és az lenyugtatta annyira Gabit, hogy végre meg tudtam szoptatni és be is aludt...negyed9kor már aludtunk :D Aztán 3 kor kelt legközelebb aztán negyed6kor utána 8kor, fenn volt n10ig és azóta megint nyomja a szunyát....és azthiszem most kelünk :)

Alényeg, hogy jól vagyunk és meglepően sokat alszik Gabi bár ez annak is köszönhető hogy tegnap be lett kúpozva rendesen, és jelentem már nem élvezi! :lol:

Védőnő tök jó fej volt, felhívott ma reggel mi volt velünk. Legközelebbi oltásra kap egy homeós bogyót ami segít kivezetni a szurit, mert valószínű Gabi nehezen viseli, nagyon érzékeny rá. Kérdeztem, hogy ez idegi alapú-e vagy csak fáj neki de azt mondta a védőnő egyik sem egyszerűen ilyen, van ilyen mellékhatása is a szurinak..haj de jó :? Már csak 1 szuri aztán végre jön egy nagy szünet. Most nagyon örülök, hoyg nem kértem az agyhártya ellenit ha ilyen rosszul viseli az már sok lett volna. Remélem megyugodott a csöppöm kiheveri a 6 órán ét tartó ordibálást..gondolom elfáradt szegény.

Nadi megy a drukk, hogy szoptathass. Képeket még nem néztem de majd most...talán :)

Forgásokhoz nagy-nagy gartula..mi még csak hátunkról befordulunk oldalra...

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Hali,

no most értünk haza, szerencsére hamar végeztünk a kórházban. Könnycsatorna elzáródást állapítottak meg (ahogy a dokinéni is vélte) és rögtön meg is nyították az elzáródott utat. :-)

Kora reggel indultunk, hogy a dugót elkerüljük, párom vezetett, mint James Bond akciózás közben és 1/4 8-ra oda is értünk. Gyorsan bejelentkeztünk és várakoztunk 8-ig. Eleinte Krisz jól viselte a dolgot, nézelődött, de a vége felé már unta a "banánt". A doki elsőként hívott be minket és gyorsan elvégezte a beavatkozást. Kriszt csak addig sírt, míg s művelet zajlott, mikor megamhoz emeltem megnyugodott. Nagyon ügyes baba volt! :lol:

Csöpplány sajnálom, hogy nem tudtunk talizni, de majd legközelebb. :wink:

KépKép
charlott
 
 


Kati, honnan ismeritek Virágot (fotós Szabó Virág) nekünk ő volt az esküvői fotósunk és imádom a csajt :D
Bocsi csajok az offért....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Ja és Kati nagyon belezúgtam a játszószőnyegetekbe :oops: :D
El tudod ennek a csajnak is küldeni az elérhetőségeit és ha van webcímét vagy képtárját?
Ezerhála köszönet :lol:
És gratula az újabb szép helyezésért... milyen lehetett az a szoba aki nyert, ha ti 2.ok lettetek?? :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, bár a délelőttünk kaotikusra sikeredett, főzni kellett, közben beállított az unokatesóm, a fűtésszerelő elindítani a rendszert, a fiam meg úgy döntött, hogy a rosszabbik formáját hozza mindez alatt, szóval kicsit kiidegelt. De most végre mindkettő alszik, szóval talán én is fellélegezhetek.

Megnéztem az új fotókat, nagyon tetszenek, jó nézegetni őket.

Csöpplány gratulálok a forgáshoz, nagyon ügyes Balázs, hamar beindult! Bori egyelőre nem forog, semmilyen irányba, na de a fiam sem volt egy hiperaktív fajta, szóval nálunk valószínűleg ilyen gyerekek születnek. Mindenesetre amit ilyenkor csinálni kell, az rendben van, gyönyörűen kitolja magát, játszik, fogdos, beszélget, kacag, oldalra is elfordul néha.

Zsu, örülök, hogy jobban vagytok, talán ma akkor te is többet pihenhetsz, ha alvós napot tart Gabi.

Hibernia, akartam írni, hogy a hordozóban én azt vettem észre, hogy mindkét gyerekem mindig "beprünnyedt", köszönhetően annak, hogy egy zárt kagyló, én ezért sosem öltöztettem be őket abba, inkább takarót tettem rájuk, még télen is.

Nadina, nagyon drukkolok, hogy kitalálják a gyógymódot és remélem nem hiába szenvedsz ennyit a szopival! Olyan jó lenne, ha hamar megoldódna! Én mellgyuszira Augmentint szedtem, az elvileg nagyon sok bakteriális fertőzésre jó, illetve még a fiam szoptatása közben Maripen Extrát, azt meg azért, mert orbáncom lett (hogy hogyan, ne kérdezzétek), de amellett is lehetett szoptatni. Na mindegy, Dr. Monde ma már nem rendel... :)
monde
 
 


huh, hát ma Peti is bolond volt, szebben fogalmazva a rosszabbik formáját hozta és kiidegelt. :D sehogy se volt jó neki, karban is sírt, össz-vissz akkor nem sírt, ha a hordozóban lengettem. képzelhetitek a karomat.

csöpplány köszi, erre gondoltam. :) jó sok félét eszik már Balu! mi még csak őszizünk, bár még mindig fintorog, nagyon béna arcot tud vágni közben. remélem azért ízlik neki kicsit. :shock: a sütőtök szorulást hozott? király, nekünk azt javasolta az otthoni doki... :? de akkor asszem hagyjuk...
hogy bírjátok, hogy apa éjszakás és le kell lépni? én tuti kikészülnék. amerika után itt aludt szombaton a férjem, de úúúúgy idegesített, hogy kussban kellett lenni vagy el kellett menni sétálni. :( pedig csak 3 órát aludt és csak 1x...

zsu, örülök, hogy végül "jól" végződött az este. :) a fürdés így lenyugtatta Gabit? tök jó.

charlott, Krisz Egy Hős. ;) jó, hogy ezen is túl vagytok. :)

monde, köszi a tippet! :) remélem megjavult a lurkó azóta. :D

ja lányok, mi tegnap szemetek voltunk... :oops:
apa szerint Peti esténként csak megszokásból sírt gripe-ért és kipróbáltuk, mi van, ha csak sima vizet kap egy kiskanálból... khm... szegénykém 5 perc múlva aludt, mintha gripe-ot kapott volna... :oops:

hibernia
 
 
 


mayday, barba, többiek hol vagytok??
rekedtség hogy áll?

hibernia
 
 
 


csöpplány, 3 olyan ismerősöd van, akit úgy hívnak, mint a férjem. :lol:
csak azt néztem, mi van kismamival, de nem találtam iwiwen nálad sem... :oops: szóval nem csekkoltam direkt, kiket ismersz vagy ilyesmi... :oops:

hibernia
 
 
 


Nagyon köszönjük a dicséreteket, kedvesek vagytok!
Tényleg nagyon szépek a babák :)

Kovmarti: a cumit Bécsben vettük, még tavasszal voltunk kint és bementünk a SCS-be. Ott van egy nagy bababolt, amíg én a ruhák és törölközők között válogattam párom odahozta a cumit, hogy ezt mindenképpen vegyük meg neki. Korábban is viccelődött már, hogy adjunk fekete ruhát majd a gyerekre. A cumit elhoztuk, aztán itthon rendeltem fekete bodyt meg rugdalózót. Az a legviccesebb, hogy végül anyósom volt oda legjobban a rocker cuccért :) (a mai napig nem szokott hozzá, hogy lány unokája van, eddig csak fiúk voltak a családban, de persze imádja) A cumit egyébként nem is használjuk, mert Juli nem fogadta el, sem ezt sem más fajtát.
Én meg mazsoláért irigykedek :)

Könnycsatorna átmosás nálunk is volt múlt pénteken, küzdöttünk a könnyezéssel és a csipásodással, de azóta teljesen rendbe jött. Juli nagyon sírt (majdnem én is), de gyorsan megnyugodott, a doktornő nagyon rendes volt.

Juci

Kép
juci71
 
 


Ma extra faraszto nap volt. Mindenki itthon volt, mert ugye szerdanként nincs iskola (tegnap meg sztrajk volt... a kicsi nem tudott a nagyoktol fél oranal tobbet aludni! 5kor felkotottem végul a kendobe, hogy legalabb az esténk ne legyen mar szar, még mindig alszik...
Elisa éjjel fél4kor kelt, a férjem 4kor kelt, mert elutazott és Elisa fél5kor ujra felsirt, felébrdet egy bufi erejéig, fél7kor pedig mar ujra éhes volt, végul 8ig aludtunk. aaaaa...

egyébként koszi a dicséreteket!
Hibernia, sulyban mindig elég hamar, par hét alatt visszafogytam, de hat a testemen meglatszik a 3 gyerek, a nem sportolas, stb... ruhaban még elmegy, de a strandon azért jo, hogy nem volt ismeros! :)

Balunak bravo az atfordulashoz. koran kezdi! nagyon ugyes. Nalunk Elisa csak atesik a hasarol a hatara, de nem tudatos. viszont egyre jobban élvezi a hason konyoklést. Végre!!!

na, megyek, mert ébredezik, remélem jo kedve lesz.
s.orsi
 
 


Hello!!!

Most tényleg csak bejelkezem,ugye hétfő óta visszakaptuk apát,szóval próbáljuk behozni a közel 3 hónapos lemaradást.Remélem megértitek,hogy most nem reag semmire,igyekszem holnap bővebben és felkészülve érkezni.

Mi jól vagyunk,remélem Veletek is minden ok.pusszanat,kitartást és mindent amit kell. :wink:

Kép

KépKép
mayday
 
 


Tegnap Pesten voltunk, ma meg egész nap ölben, kendőben... Most apa babázik cserébe, hogy holnap sörözni megy este. :)
Alexandrában megint kisebb vagyont hagytam. :oops: Voltam az alléban a happy boxban is, és vannak ilyen rockeres baba cuccok, nagyon édesek és akciósak is éppen. Meg akartam keresni a nici honlapon, de nincsenek fönn. Valószínűleg azért akciósak, mert kifutó cuccok.

Az alléban megint rám nyitott a biztonsági őr szoptatás közben!!!! Basszus, annyira perverz! Eleve egy nagyon szűk, kényelmetlen helyiség. Alig lehet a babakocsit betolni. A wc-t babakocsival csak nyitott ajtóval lehet használni. Húgom nyitott ajtónál pisilt, én szoptattam. Csávó bekopog, egyszerre kiüvöltünk, hogy foglalt, erre benyit!!! Nagyon felhúztam magam. Nem tudom, hol lehetne szólni emiatt. Ti mit csinálnátok? Basszus, ez már a második eset a 3 hónap alatt, és hát nem ott lógok állandóan tekintve, hogy vidéken lakom.

Bementünk a suliba is. Mindenkinek nagyon bejött Samu. Tök jól viselte, hogy percenként egy újabb arc kezd gügyögni neki. Remélem, nem kapott el semmi bacit. :)

Képek szuperek, nagyon csinik vagytok, Orsi durván vékony vagy! A babák és a testvérek nagyon szépek.

Nadi, nagyon sajnálom a bacit. Én augmentint kaptam 14 napig. Amellett szoptathattam. A bacim neve staphylococcus aureus volt. A tieid? Esetleg említsd meg a dokidnak, hogy nekem egy kúra nem volt elég a baciirtásra. Egy 7 napos kúra után kezdett még jobban fájni. És arra nagyon figyelj, hogy minden szoptatás után cserélj melltartóbetétet, ha használsz, de a legjobb az lenne, ha "szellőztetnél".

Gratulálok a forgásokhoz! Samu már tök rég nem csinálta, de nem is foglalkozom ezzel. Annyi mindent ügyeskedik, nekem épp elég egyelőre ennyi. Imádom pelenkázni, mert annyira édes, ahogy figyel engem, hogy mikor veszem elő az új pelust, emeli a lábait, és várja, hogy megdicsérjem, hogy milyen kis ügyes. :D Aztán a gatyába meg tolja bele a lábát. Már rég foglalkoztam ilyen kisbabával, szóval nem emlékszem, mit tud egy 3-4 hónapos, de szerintem ezt még nem kéne csinálnia. :?

Nem tudom, mit akartam még. :oops: Megyek zuhanyozni, mert aztán fürdetés, szopi,... és vége a napnak. :)

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Szerdánként nincs suli Franciaországban? Nem is tudtam. :shock: Tök jó lehet. Ja, visszatérve a sulira. Kb minden második kolléga megkérdezte viccesen, hogy jöttünk beiratkozni? Hmmm... Persze! :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Sziasztok!

Délután/este felkerekedtem a két gyerekkel, mert cipőt kellett venni Ábelnek, szerencsére sikerrel jártunk. De ez a két gyerekkel való egyedül vásárlás azért hajmeresztő néha.

Barba, én biztos beszóltam volna a biztonsági őrnek, egyáltalán mi dolga neki ott bent? Semmi...

Hibernia, placebo gripe? Jót nevettem. Szóval Peti a szokások rabja. Már most függő... :D

Juci, SCS-be mi is sokat járkáltunk, főleg, mert tesómék Győrben laknak, és onnan már csak egy "ugrás", mi is sok mindent vettünk még a fiamnak ott, de amióta gyerekes, sőt, kétgyerekes vagyok, azóta csak egyszer voltam. Ja, és nekem most esett le, hogy lánykád fekete rocker szerkóban nyomul az utolsó képen, nagyon tetszik. Én az a helyzet, hogy mindig nagyon fiús anyukának képzeltem magam, sosem tudtam elképzelni, hogy lányom legyen, aztán kicsit be is tojtam, mikor megtudtam, hogy ketteske lány. Aztán kellett egy kis idő míg megszoktam a gondolatot, viszont amikor megszületett, és megláttam, a világ legtermészetesebb dolgának tűnt. Azóta meg azt érzem, hogy nagyon rossz lenne nekem egy lány nélkül, egyedül fiúkkal (már ha 3 fiam lett volna ugye), szóval érdekes... Na, szépen elfilozofálgattam itt magamban...

Ja, Orsi, azt akartam mondani/kérdezni, hogy ugye Franciaországban nem nagy divat a szoptatás? Él kint egy klinikai gyermekorvos ismerősünk, és ő mesélte, hogy a nők valami 2%-a (!!!) szoptat csak. Ez durva. Te akkor fekete bárány lehetsz.
monde
 
 


Barbazso,
igen, szerintem egy 3-4 honaposnak még nem "kell" tudnia emelni a labat pelenkazasnal, stb. nagyon kis ugyes Samu is. Elisa csak biciklizik, néha olyan gyorsan, mint a motolla! Az atfordulasnal ugy emlékszem, h a fiaim is csak 5-6 honaposan csinaltak tudatosan és jol. én sem igen foglalkozom azzal, hogy mit tud és mit nem tud Elisa, szerintem nagyon figyelmes és nekem ez igy ok.

A szerdan nincs suli miatt én nagyon "haragszom". és emiatt a hét tobbi napjan délelott és délutan is tanitas van. fél5ig. Mar elso osztalytol. nagyon faraszto a gyerekeknek. szerintem megtori a ritmust az egy nap kiesés. mondjuk ilyenkor délelott és délutan kulon foglalkozasokra hordom oket, tenisz, uszas, kézmuves szakkor. ilyenkor sofor vagyok. Na, ezt hogy fogja birni a kicsi??? csak a jovo héttol kezdodik minden.

Te milyen tanar vagy? Hany éveseket tanitasz? és régen milyen kisbabaval foglalkoztal?

A szoptatas miatt én mar nem izgulok. ha elmegyunk itthonrol, ott szoptatok, ahol tudok. kocsiban. parkban padon, H&M oltozofulkéjében, kavéhazban, barhol... akinek nem tetszik, forduljon el, engem nem zavar, és egyébként sem tudok mndig elbujni.

Mayday,
jo apazast!!!!!

Hibernia,
GW helyett viz! cseles! :) lehet, h a flakonban is csak vizet arulnak? :)

Csopplany,
én csak amulok, h mennyi mindent adsz mar Balunak.

Monde,
a kendoben én is mindig csak lengén oltoztem, mert melege van neki is meg nekem is.

egyébként sem oltoztetetm tul, altalaban egy body + egy pamut ruhacska + zokni vagy harisnya. Rugdallozor én nem hasznalok, éjjel halozsakban van meg bodyban, nappal meg jobban szeretem a harisnyat, abba nem akad be a laba...
ha kimegyunk, ugy ahogy van még betakarom az idotol fuggoen. én még a mozest hasznalom és az zart, nem fuj bele a szél.. csak akkor fogom a sportkocsit hasznalni, ha mar nem fér bele a mozesba és kezd ulni. Kb 6 honaposan.

Nadina,
mi ujsag? hogy vagy?
s.orsi
 
 


Monde,
de, de ! a nok 60 %a szoptat a korhazbol hazamenet, de csak rovid ideig, altalaban a 6 hetes ugrast mar nem élik tul. hamar hozzataplalnak, meg nagy részuk dolgozni megy. ott, ahol én szultem, ott nagyon szoptatsparti volt mindenki és sokat segitettek az elsogyerekeseknek, hogy jol induljon a dolog! ha az ismerosod Parizsban él, ot lehet rosszabb a helyzet.
s.orsi
 
 


én kb mostantol leszek fekete barany. meg majd egy évesen, ha még mindig szoptatni fogok....
s.orsi
 
 


hehe, Párizsban dolgozik! De asszem mostanában megy majd lejjebb, délre. Nem tudom pontosan hova.

Hát én is ott szoptatok, ahol épp kell, de az emberek annyira birkák tudnak lenni, nyaraláskor Szemesen egy étterem előtt kimentem a kocsiba etetni, a kocsiban persze 60 fok volt, így kinyitottam az ajtót, erre egy faszi és a felesége, akik jöttek ki a kajáldából, szó szerint megálltak az autó mellett, és bámultak befelé. Hát én csak a szemöldökömet emeltem meg, mert nem akartam bunkó lenni, de azért az ilyenek engem tudnak zavarni.

Hát igen, ez az öltöztetés érdekes, én sem vagyok a sok réteg híve, mert akkor meg mozogni nem bír. Apropó mozgás, amit Orsi biciklizésnek hív, azt mi Flatley táncnak (Michael Flatley, ír kötődésűek előnyben :) ) hívjuk, Bori is nyomja már, nagyon vicces, mert közben a karjaival egyensúlyoz, és annyira képes koncentrálni, hogy még csücsörít is hozzá.

Jaj, szoptatás, hát nekem most megint annyi tejem lett, hogy Bori fuldoklik tőle, viszont annyira ügyes már, olyan klasszul érzi, hogy sok van a szájában, hogy egyből elengedi a mellemet, lenyeli azt a kb 3 kortyot, ami felhalmozódott a szájában, és utána rögtön keresi megint, és jön vissza szopizni. Szóval nagyon kis technikás.
monde
 
 


Monde,
ma mi is fuldoklottunk a tejtol. meg kapott vagy 4-5 tejzuhanyt, mert nem tudtam elallitani, ha megszivja és kikopi a cicit. Ilyenkor Elisa viszont megsértodik és utana mar rapszodikus szopassa valik a dolog... és persze lenyel egy csomo levegot is kozben...
és Elisa is egyesulyozik a kezével! mint aki repul. jo eros hasizma lesz ettol a "biciklizéstol"
s.orsi
 
 


Nekem az nagyon furcsa, hogy Borival sokkal jobban rohan az idő, mint Ábellel anno. Még kicsit több mint két hónap és kezdem a hozzátáplálást, a fiamnál ezt olyan hihetetlen mérföldkőnek éreztem időben, és olyan soká is jött el, úgy tűnt legalábbis. Valószínűleg két gyerekkel már annyira nincs üres időm, hogy csak úgy elrohan mellettem az élet. És ezt kicsit sajnálom. Na már megint ezt csinálom. Mármint filozofálgatok.

Ja, egy kérdés. Bori köldöke tök szép, viszont olyan sötétbarnás. És nem koszos, mert ugye fürdünk minden nap (muhaha), illetve alkohollal is nekiestem már, de semmi. Szóval lehet, hogy neki ilyen ott a bőre? Az is igaz, hogy elég kreol bőre van.
monde
 
 


Az öltözködésről akartam írni, hogy én a plüssrugit nem bírom, annyira műszálasnak tűnik a belseje, és Samu is nagyon izzad benne.

Alsós tanítónő vagyok, és napközisként dolgoztam. Az utolsó pár év már horror volt, mert összevont csoportok voltak délután. Szóval két osztálynyi fáradt gyerek (40-42)... A szülők elvárásai pedig... Nekem egy órám volt délután arra, hogy az összes gyerek összes házi feladatát ellenőrizzem. (Szerintem amúgy az egész iskolában én voltam az egyetlen barom, aki ezzel foglalkozott, mert amúgy szinte lehetetlen.) És akkor néhány anyukának van képe elvárni, hogy a tanulási időben különórára járó gyerekével külön üljek le leckét írni, míg az összes többi gyerek a teremben játszana. Csak azért, mert ennyi időt és energiát nem szán a saját gyerekére... Fú, néhány szülő kiborító! Minden osztályban volt pár olyan gyerek, akivel én a 40 másik mellett is többet foglalkoztam, mint a saját anyja. A vége felé már nagyon elegem volt az egészből, pedig eredetileg hivatásból választottam ezt, és évekig imádtam is csinálni. Valószínűleg az is közrejátszott, hogy nagyon szerettem volna már kisbabát.
Igazad van, tényleg idegesítő lehet ilyen szempontból a szerdai szünet. És a szülők hogy oldják meg? Én az őszi szünetet utálom, mert pont akkor van, amikor már végre belerázódtak a gyerekek az iskolába. Aztán tök lükék utána megint hetekig, aztán jön a téli szünet... :D Nehéz más gyerekét nevelni úgy, hogy közben már az is baj, ha felemeled a hangod. :D
Kisbabákkal onnantól foglalkoztam, hogy 7 és fél éves voltam, amikor öcsém született. Akkor nővérem már 11 és fél. (Amúgy ő már 4 évesen levitt engem a játszóra, és megtárgyalta az anyukákkal, hogy épp hol tartunk a hozzátáplálással. Mindent tudott rólam. Közben azt gondolta, hogy a többiek biztos azt hiszik, ő az anyukám. :D :D :D ) És valahogy azután a templomban elkezdtünk gyerekekre vigyázni, amíg a felnőtteknek programok voltak. Így utólag tök durva, hogy ránk merték bízni a gyerekeiket, miközben mi is azok voltunk, de gondolom látták, hogy jobban értünk hozzájuk, mint az apukák az első hetekben. :D Aztán ezek a szülők többször megkértek minket otthoni gyerekvigyázásra is. Mi meg imádtuk csinálni. :)

Na, pont akartam kérdezni, hogy már csak Samu használja a babakocsi mózes részét? De akkor Elisa is. Mondjuk már alig fér el benne. :D Múltkor kipróbáltuk a sport részt. Betettem egy párnát, és arra feküdt Samu. De csak itthon. Zavarja, hogy nem lát ki, de én féltem a gerincét.

A biztonsági őr persze aztán becsukta az ajtót és felszívódott. Jó hangosan mondtam, hogy mi a fenét keres ez itt?! De után nem rohantam. Samu még nem végzett... :D

Ma Samu megint kacagott, és épp videóztuk. Feltöltöttem, küldöm a linket.

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


monde Flatley tánc ezen jót röhögtem. :lol: Peti is folyton ezt csinálja, a csücsörítés is megvan, megzabálom olyankor. mint az őrült nyomja, halálos. :shock:
az emberek tényleg bénák néha, ez a szopis sztori elég meredek. :( engem a repcsin senki sem nézett... :oops: biztos nem voltam épületes látvány. :cry: :lol:
grat a vásárláshoz. :)
olvastad Janikovszky Évától az Örülj neki, hogy fiú / lányt? ;)

orsi, neked akartam már írni, hogy ne stresszelj, gondolom nem önszántadból dolgozol máris. :? én se tudtam, hogy szerdán nincs suli... ez milyen furi!!

úristen, fuldokolnak a babák a tejben! áááááááááá, ne mondjatok ilyet. :D este 80-at jó, ha kipréselek 2-ből. :( :( (úgy, hogy délután kb 80-90 szintén)

ja meg ercsikatinak is akartam már rég, hogy tök durva a szobátok! :shock: irigykedem. mutattam a férjemnek is, mondta, hogy nagyon posh. :D

ja, ami az itteni szopit illeti, hát itt a nők 99%-a tápozik... szerintem max. a bevándorlók szoptatnak. :) itt is ugye 6 hónaposan már dolgoznak, kényszer ez - no meg kényelem... el sem kezdik a szopit, rögtön tápot adnak. :shock: annyiféle 0-s táp van a boltokban, hogy hihetetlen.

barba, nincs szerencséd az alléval. :) szegény, szerintem szólni kéne a vezetőségnek. :? :?

mayday, jó szórakozást. ;)

hibernia
 
 
 


Orsi, és ti szoktatok hazajárni Magyarországra?
monde
 
 


barba a tanítósdit megértem, a szüleim is pedagógusok + tesóm is az volt. hihetetlen sztorik voltak. :shock:
nem is tudtam, hogy ilyen előképzettséged van! :) így könnyű. :D

figyu, én vagyok itt az egyetlen, aki életében nem fogott még gyereket Peti előtt? :lol: úgy értem, se kicsit, se nagyot... egy fia gyerek nem volt soha a közelemben. :(

hibernia
 
 
 


Barba, én is a mózest használom, a sport rész szerintem bőven elég akkor, amikor már ül. Igaz, nekem a babakocsim olyan, hogy nincs klasszikus mózes hozzá, hanem teljesen vízszintesre dönthető a fekvőhely, de én is úgy gondolom, hogy a döntögetés még árthat.

Hibernia, olvastam, a fiúsat meg is kaptuk Ábel születésekor, mert mindenki azon röhögött a terhességem elején, hogy a férjem mennyire rástresszelt arra, hogy fiút akar. Szerencséje volt... Vagy mi.
Hát igen, az angol szoptatási szokásokról én is tudnék mesélni, én nagyon sok angol kollegával fonódtam össze munkaügyileg, sokukkal heteket együtt töltöttünk, és hát elég gáz dolgokat meséltek, illetve nagyon más volt a megítélésük gyerekneveléssel kapcsolatban mint nekünk. Pl az egyik legjobb barátom (ő angol) megkérdezte amikor a fiam kb 3 hónapos volt, hogy meddig akarom még ezt a szoptatást csinálni, mert ilyenkor a nők már nem szoktak szoptatni, inkább fogyóznak. :D és mennyire igaz... :D
monde
 
 


Baluval ma voltunk párom nővérénél.Igazi jó kisfiú volt.Aztán volt egy altatás ahol úgy üvöltött mint akit nyúznak,kimentem vele az udvarra és ahogy a szellő megfújta már aludt is.Nem tudom mire vélni.(természetesen volt rajta sapi,meg kabátka)Aztán voltunk Praktiba,vettünk csempét a folyosóra,holnap mehetünk a konyhai csempéért,meg jön a gáztűzhely.Ma meg megérkezett a habtapim amit rendeltem :) Aztán még voltunk Tescoba is,bevásároltunk holnapra,hogy csak főzni kelljen.Szegény Balukám meg jól elfáradt.Ciki,de meg se fürdettem,mert azt hittem hogy 3 óra ébrenlét után bedobja a törölközőt.Hát nem jött be.Most aludt el kb 20 perce.Az is nehezen ment neki.Végül feküdt az ölembe és ringatóztam vele,mintha hintáznánk.Így aludt be.Ma többször is bemutatta a forgást :) Viszont csak bal oldalra megy neki,bal kezével jobban csinál mindent.Csak nem balkezes lesz ? :)

Charlott:sajnálom hogy nem jött össze.De ahogy látom olyan gyorsan végeztetek hogy szerintem kőbányáig se jutottunk volna be ennyi idő alatt :( Krisz egy hős volt!Reméljük helyre jön a szemecske.

Barba:tündéri a videó :D Samu nagyon édesen kacag :)

Tejjel áztatóknak:naggyon naggyon irigy vagyok.... :lol:

Na már a felét elfelejtettem annak amit írni akartam.

Köszönjük a dicséretet,Balu ma folytatta a forgolódást.Persze hason meg sír.Ki érti ezt?Minek fordul akkor át ? :lol: Szerintem tetszik neki,mert mihelyt visszafordítom már kezdi elölről.

Orsi:Balunak 3 hós korától adok ezt-azt.eleinte csak levet aztán pürét.Kb 2-3 hete kezdtem el neki adni a püréket,meg az üvegeseket.

Nem jut eszembe semmi,fáradt vagyok,asszem inkább lefekszem :(

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Barbazso,
nekem az egész csaladom pedagogus, én vagyok a fekete barany! nyelvet akartam tanulni és kulfoldre menni. hat sikerult. de néha nagyon honvagyam van...

Monde,
igen jarunk haza. évente 1-2x + anyamék s jonnek 1x, telefon pedig napi szinten, skype, stb...
Nekem is ugy ropul az ido. és sajnalom, mert én imadom ezt a picibabas kort. Nem szeretek terhes lanni, de amikor megszultem, mindig egyrozsaszin felhon lebegtem hetekig.

Hibernia,
nekem a batyam gyerekei voltak és a sogornom a legjobb elokészito + babysitterkedtem fosulis koromban, hogy el tudjam magam tartani. még Fro-ban is volt au pair egy nyaron 3 honapig, egy 4 gyerekes csaladban (4 lany, 2,3,6 és 8 évesek)
s.orsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?