Új privát üzeneted érkezett!

Flórának és Jázminnak Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,igen,ez az a játszó. :D
Vendég
 


[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszabus,igen,ez az a játszó. :D

szupi, no akkor ha picit jobb az idő és nem mondanak esőt majd rádcsörgök :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

okés :D
Vendég
 


Nyuszi!
Anyós nem pite. Jelzem, soha, semmilyen körülmények között nem élnék se egy házban, se egy telken se az anyámmal, se az apámékkal, Pasi anyjával meg pláne nem. :lol: Így mindenkivel képes vagyok jópofizni, amikor találkozunk.

Balu mától oviban, na nem nagyon kellett rugdosni, hogy menjen. :lol:
vovanda
 
 


Vanda,már én sem élnék együtt :lol: Vettünk egy házat,de ez hosszú történet,és egyenlőre lehet visszaveszi az előző tulaj,aztán nézünk másikat.Amúgy sem maradnánk így együtt,nekünk kicsi,anyósnak meg nagy,mióta após meghalt.Ja,és túrós a háta... :lol: :lol: :lol:

Éljen az ovi :D
Vendég
 


Nyuszi, hú, ezt a ház vételt, majd visszavételt neem egészen vágom. Hogy lehet az ilyen? Vagy rosszul értem és önként adtátok vissza a vételárért cserében?

Ma Míra lányom teljesen szokatlanul viselkedik. Felmászik az étkezőszékre, és leszedi az asztalon lévő zsákmányokat. Ez még nem is lenne szokatlan, mert sajnos mindennapos, hogy ha lefogy az asztal, ő magát teszi fel teríték gyanánt. Na de ezúttal fogta és Emmához cipelte a dolgokat "tessék" felkiáltással. Emma eközben az etetőszékében ült, mint a kiskirályok a trónon, akihez eléjárul az alattvaló.
Aztán hogy mennyi esze van egy 16 hónaposnak!!!! :shock: Ki akart menni, szemét módon én viszont nem engedtem, mert lucsog az eső. Erre ő, a legközelebbi széket megragadva a teraszajtóhoz tuszkolta, majd felállt rá, így próbálva elfordítani a kilincset.

Vanda, végre egy kis nyugalom. Mondom KIS :wink: Talán sikerül felszedni pár kilót.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,írtam privit.

Nem semmik a lányaid :lol: :lol: :lol: kiskirály :lol: lassan a teraszra is zár kell :shock: ez igen,nem hülyék ők,csak még törpék :lol:
Vendég
 


Fogyózóknak kitartás én még mindig tologatom, mig nem kell megjelenni sehol addig nem zavar, itthon meg jó a farmer is

Nyulasz de jó, nagyon szép lehet a PP (én is szerelmes vagyok bele egyszer ugyis lesz, már apát puhítom)
anyóst sajnálom, remélem rendeződik köztetek,
Noémi nagyon boldog lehet, olyan nagyon tudnak örülni

utánfutó:ha Hollandiában élnék tuti lenne itt nem lesz

Törpi nem semmi lányok és találékonyak

Boldog szülinapot FLÓRA ÉS JÁZMIN

Most hogy egyedül vagyok, apa délutános, kezdek begolyózni
Laura folyton esik , kel , főleg hátra dől el, mindig a fejét üti be, már azon gondolkodtam, hogy kötök egy párnát a fejére
mi lesz ha Réka is elkezd mászni meg felállni térdelni??
hogy lehet 2 gyerekre figyelni ha egyre sem megy mindig??

Móni
KépKép
reunion
 
 


Reunion,nekem a pp-n a biztonsági öv nagyon tetszik,eddig csak 3 pontossal kötöttem be őket,mert szeretnek előre dőlni a babakocsiban,de már elkezdtek forgolódni,feltérdelni ha nem figyeltem eléggé,ezen a kocsin meg ötpontossal be tudom őket kötni,mert nem a támlából jön ki a felső két szíj,hanem alulról,így totál szabad a mozgásuk.Meg jó a tálca,imádnak rajta pakolászni.Szerintem nagyon jó kocsi,egyedül a bevásárlókosár gáz,amúgy tökéletes...puhítsd csak apát :wink:

Ez az esés-kelés nem lesz sokáig,illetve egyre ügyesebben fognak esni,rájön,hogy előre kell dölni ha seggre csücsül,és akkor nem vágodik el,vagy oldalra kifordul,de a buksi igy sem koppan.Persze néha vannak még balesetek,de azok általában úgy,hogy iszonyat tempóban másznak,és a keze valahogy elakad,és pofára vágódik.

Sajnos át kell vészelni ezeket az időszakokat,de nem kell megijedni,sokat bírnak.Ha esnek,és nagyon sírnak,akkor dádázzátok meg amibe megütötte magát,nálunk mondjuk nem vált be,de a barátnőméknél igen,hátha.Úgy hamarabb abbamarad a sírás,mert leköti a figyelmét....te meg próbálj nem megijedni,mert akkor nagyobb bajnak gondolják ők is.
Vendég
 


Sziasztok!

utánfuti: hát épp múltkorában láttunk egyet két gyerekkel, egy forgalmas főúton, igaz közel Gödöllőhöz. Hát bakker, én kissé kiakadtam. Nekem ez elég veszélyesnek tűnik, de bizonyára vannak helyek, ahol jól alkalmazható. Mondjuk ez nekem nem a főút!

Törpi: miket produlának a lányok :shock: Mondjuk Johi is sokat felmászott az asztalra!

Nyuszi: fotót tudsz dobni a kocsiról?

éééééés BOLDOG SZÜLINAPOT FLÓRA ÉS JÁZMIN!

Lányok, ha már így a szülinapnál tartunk - én is azon molyolok, mert Johannának a hónapban lesz - szerintetek azonos nemű ikreknek lehet más ajándékot venni? Mondjuk mást de hasonlót. Ha már FPről volt szó mostanság, akkor mondjuk FP beszélő kutyát, és FP oktató Toby robot! CSak mert kissé fusztrál, hogy mindenből kettőt kell majd venni. Szívem szerint két különbözőt vennék nekik! Gondolatok???

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Labkat,szerintem vegyél nyugodtan külömbözőt.A két egyforma sem megoldás,mert úgyis az kell,ami a másiknál van :lol: :lol: :lol: legalábbis ez a tapasztalat,inkább ha majd kezdik megérteni,akkor a cseréljetek játékot lesz a megoldás.
Unokatesóék,igaz ők is fiú-lány,de a tök egyforma labdán is mindig összevesztek,akkor minek porosodjon kettő egy ilyen drágább játékból.Persze kisebb dolgokból,mint kisautó lehet 2 egyforma,meg rokonoktól is biztos sokszor kapnak majd egyformát.

babakocsit majd fotózom.
Vendég
 


Reunion!
Meg kell békélni a gondolattal, hogy nem tudsz mindig 200%ban a sarkukban lenni. Ritka nagy pech kell ahhoz, hogy valami komoly bajuk történjen, nekem ez a tapasztalatom. Úgyhogy nyugi.

Kata!
Ugyanúgy össze fognak balhézni az egyformán is. Nekünk egyedül két bébitaxi van, ami egyforma. semmi más. Felesleges egyformázni, sőt, én kimondottan tiltom a családban is.
vovanda
 
 


Köszi csajok, akkor megerősítettetek abban, hogy nem kell egyforma. Egyébként lányok is mindig összevesznek mindenen. Talán már Vera kezdi érteni, hogy lehet cserélni, együtt játszani, de Johi még olyan kis vadóc.

Nagyon nehéz most Johival. Teljesen el vagyok keseredve. Egy pl: kaptunk egy fotelágyat, amin férji alszik lányok szobájában. Annak ugye van két masszív párna-háttámla féléje, mert az kerül a kihúzott ágyneműtartóra, hogy ágy legyen. Hát Vera egyszer kiötölte, hogy az ágyhoz támasztva csúszda lesz a háttámla, és persze letiltottuk őket erről. De Johi azóta is csinálja! Ma kb 5x szóltam már, de semmi. Egyszerűen öntörvényű. Semmi sem számít, az se ha kikap :( :( :( sír, és kis idő múlva kezdi előről a hülyeségeit. :(

Zsófi: látom lurkók a huncutkodásban nagyon társak :D

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Zsófi,te nem a sarokba térdeltetetd őket,hanem a szekrénybe? :lol: lassan szűk lesz az a szekrény :lol: Alvás nem semmi,jól kidöltek :lol:

Labkat,biztos nem könnyű most.Hány éves Johi?3 körül? :roll:
Vendég
 


Na,el is feletettem írni,hogy mi volt Noémivel.Múlt hét csütörtök este sírdogálva sétált körbe-körbe a karámban vacsi után,gondoltuk biztos fáradt,1 alváson voltak,így már fél9-kor letettük őket.Éjfélkor éktelen sírással ébredt,tűz forrón,piros arccal.Megmértük,popsiban 40 fok.De már amikor a pelenkát adtam rá,mosolygott.Kapott egy germicid c kúpot,és betettük magunk közé az ágyba.Nagyon jó kedve volt,ugrált,dumált,pörgött-forgott.Fél óra múlva újra megmértem,6 tizedet csökkent a hő.Kapott tápot,és leraktuk aludni,nagyon fáradt volt.Aztán felhívtam az ügyeletet,hogy mit kell tennünk,most elaludt szépen.Azt mondták 3 óra múlva nézzük meg,hogy lement-e a láza legalább 38.3-ig,ha nem,akkor más hatóanyagú lázcsillapítót,mondjuk nurofent adjunk.Ha nem segít,akor hűtőfürdő.fél4-kor megnéztem,38.1,így hagytam aludni reggelig.Másnap nagyon nyűgös volt,sokat sírt,dokibácsink viszont csak 6 után tudott jönni.Semmi egyéb tünet,láz is csak 38.2-ig ment fel egész nap.Enni alig evett.Végül befújtam neki tantum verdével,és fél perc alatt megszünt a sírás.Tehát a torka.Kijött dokibácsi,mondta,hogy jól tettem,piros a torka,de nem vészes,nem is adott antibiót sem,illetve itthagyott egy receptet a biztonság kedvéért.KiderültBazsi torka még pirosabb,de ő csak picit rekedt volt.Így tantum verdével fújtuk mindkettőnek,c vitamin,meg protexin restore probiotikum ment nekik.Szerencsére már jól vannak.Azért ilyesztő volt ilyen magas láz.
Vendég
 


Köszönöm a lányzók nevében a gratulációkat!!
Sajnos szark...ik a net a napokban, de amint jó lesz hozok képeket...

és igyekszem reagálni az olvasottakra.

t-pk
 
 


Nyuszi, sajnálom Noncsit!!! Remélem hamar rendbe jön! Ismerem az érzést, ezt játszottuk le Emmával nem egészen egy hónapja. De neki sajnos köztünk sem volt jó kedve, mert képtelenek voltunk levinni 39 alá a lázát aznap éjjel. Gondolkodtam az ügyelet hívásán én is, de basszus, még a telefonszámot sem tudom :oops: Meg hasonló javaslatokra számítottam. Kicsit megnyugtat, hogy ezeket csináltam én is, tehát azért akkora béna nem vagyok.

Babusok, hogy vált be a lezáratlan konyha? Ma eljutottunk odáig, hogy benn se kellett lennem és be akartak menni. Apát rávettem, hogy pár alsó szekrényre tegyen gyerekzárat. A szemetes ajtaját szemét módon nem engedem kinyitni, valamint a kerámiákat is kiveszem a kezükből, mielőtt ezer gyonyorű darabban látnám őket viszont az egy helyett, de ennek a reakciója földhözvágás és ordítás, hisztis sikítozás. Nem tudom, a zár nem fog-e hasonló reakciókat kiváltani :shock: :? Ti hogy boldogultok? Nektek használ a "nem", "nem szabad"? Hallgatnak a szép szóra a csajok?


Ma a teraszon vissza akartam húzni Emmára a cipőt, amit nagy műgonddal leszedett magáról. Nem ragoznám ismét a reakciót, de a hisztis gyerek mutaogatnivaló példánya volt :oops: :? Tudom, hagyni kell. De 15 fokban mezítláb mégsem lehet :shock:

Bocs, megyek, próbálom utolérni magamat. Kerítéslábakat kell tisztogatnom, alapoznom, festegetnem, mert még az a csoda is előfordulhat, hogy idén lesz kerítésünk. És a szomszéd kutyája két simogatás után nem költözik ki a teraszomra. El tudom képzelni, mennyit foglalkoznak azzal a kutyával. Egy fajtiszta magyar vizsla. Az ilyen minek tart ilyen kutyát akkor, ha nem törődik vele?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: irtam egy hosszut és eltünt :evil: :evil: :evil: na majd ujraprobálom

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, a csudába :evil: Remélem lesz erőd, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy csak én rontottam el valamit, vagy más gyereke is reagál így dolgokra már a 2 éves dackorszak előtt is :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: húúúúúúúúú én szívbajt kapnék 40 fokos láznál :shock: :shock: :shock: Biztos rohannék kórházba...
Tantum verdét amúgy mikortól lehet befújni???
Johanna 3 lesz 18-án. Amúgy rém szeretni való tud lenni, de annyira makacs :cry: :cry: :cry:

Kata
labkat
 
 


Törpi!
A nem és a nem szabad azt jelenti: valami rém érdekesről maradok le, ha szót fogadok. Enyémek is tesznek rá, főleg Dani. És igen, van sikítás Réka), ordítás (Dani), meg "földhözveremmagam" (mindkettő). Gyerekzár nálunk jól bevált, néha Dani próbálja lerángatni, de más gond nincs. Vigyázz, hogy mindig tedd is vissza, mert irtó okosak. Az enyémek is csak akkor próbálják meg kinyitni a lezárt szekrényt, amikor elfelejtem visszatenni a gyerekzárat. :lol:
Jelzem: van olyan szekrény, ami kiselejtezett nyakkendővel van bekötve (barátnőm férje szerint a nyakkendő egyetlen értelmes felhasználási módja), meg van olyan, ami irtó igényesen szigetelőszalaggal van beragasztva. :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda
 
 


Sziasztok!

Annyira hülye hangulatom van :( Fogyózni sincs kedvem. Bár oda figyelek, hogy mit eszek, de még nem nagoyn tornáztam. Sőt, tegnap bánatomban édességet zabáltam :( Tiszta depissé tesz ez a hirtelen időjárás változás. Hová lett az átmenet :?: :?: :?: :cry:

Kata
labkat
 
 


Mi ez a pangás lányok???

Ma kissé jobb a kedvem. Van egy megrendelésem párnára, és kilátásban még egy, meg talán egy falvédő is. Ez kissé feldobott :)

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!
Kata: el is hiszem ebben az időben hol rosszabb hol jobb a kedve az embernek :? :lol: ügyi vagy megrendelésekkel :wink:
Zsófi: gratulaaa :wink: nagy ritkán nálunk is van ilyen :lol: nagy ritkán :cry: :lol:
Törpi: na belekezdek még 1x :lol:
szoval koppkoppkopp sokkaldesokkal roszabbra számitottam
van 2 szekrény amit pakolhatnak alul ide raktam lábosokat, müanyag dobozokat, Csajoknak régi nem használatos cimisüvegek, kupakok, tápis kanalak, aventes poharak stb. ezek 2 mőanyag kosárban vannak imádják ki-be pakolni :lol:
sütö ki van kiáltva veszélyesnek, ezt mondják is de azért nyulkálnak, szerencsére van gyerekzár igy kinyitni nem tudják, gombokat néha tekergetik de még nem kapcsolták be koppkopp
fiokokat nehéz kihuzni még nem piszkálják, de vettünk fiokzárat vészhelyzetre, van 1 szekrény ahol tisztitoszerek vannak azt bekötöttük de most néztem brendonban zárat ilyet
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32
a nem és nem szabad még ismeretlen, na persze mondani tudják :lol: :lol:
ja napközben csak a hátso 2 lapon fözök azt tui nem érik el :wink:
mi a gatyát vesszük le :evil: :evil: azért ehhez már kicsit hüsi van :? és iszonyat hiszti közepette gonoszanya visszahuzza egymás után többször is majd megunják :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok,

bocs, hogy így beesek, meg félig off, de tudom, hogy páran vagytok az ikresek oldalon, Nektek most elérhető?
Van folyamatban pár adásvételem (vételem), de nem jön be az oldal már 2 napja...

Köszi



Kép

 
 


Előző törölve, most sikerült belépni...



Kép

 
 


Sziasztok!

Hű,látom mindenki nagyon elfoglalt.Sajnos nem nagyon tudtam jönni,apa most itthon,gyerekek is csak 1 alváson.

És végre süt a nap :D
Vendég
 


Labkat,hogy sikerült a tali nálatok?Párnákkal ügyi vagy :D

Szizzsófi,éljen az átaludt éjszaka.Én hulla,már egy jó ideje Bazsi éjjel többször felsír :roll:

Vanda,én is használok széles ragasztószalagot szekrényzárnak :lol: meg van a dupla szekrényre rendes,az nagyon jó,de az egyes ajtókra nem tudom milyet tegyek,fúrni nem akarjuk.
Vendég
 


Sziasztok!

A tali jól sikerült, örültek a párnáknak. Kb 21 vendégem volt, és roppant kifáradtam a szaladgálásban, de azt mondták jó házigazda vagyok, tehát akkor mindenkivel tudtam foglalkozni így vagy úgy.

Rémesek az éjszakáink. Hulla vagyok! Lehet már írtam, de sajnos a helyzet változatlan. Férj szerint hagyni kéne őket sírni :( Nem tudom mi legyen... Így nem is tudom őket az ágyukba rakni, mert vagy óránként ébrednek, és a csuklómat is megerőltettem. Alig bírok emelgetni. Viszont a francia ágyon féltem őket, hogy leesnek, ha egyszer baromira bealszok. Bár a két szélén van már egy egy méteres rács, de hát túrhatnak lefelé is. Valahogy az ágyukba kéne őket varázsolni :( ááááááááááá sose lesz könnyebb!

Johanna meghúzta megint a csuklóját. Tegnap dél óta fekszik. Ma reggel adtam neki Panadolt, meg kenegetem a kezét Richtofit sportkrémmel. Ha délutánig nem javul, akkor megint megyünk traumatológiára. Szerintetek hol lehetne megnézetni a kezét? VAgy mit lehetne neki szedni? Furcsa hogy ilyen érzékeny a keze...

Na mennem kell, mert Gergő már álmos, és itt sír a lábamnál!

Kata
labkat
 
 


Szia Mindenki!

Megjöttünk.

Flóra és Jázmin: Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Nyulasz: remélem már meggyógyultatok! Hát én nagyon meg tudlak érteni. Nem véletlenül mondják, hogy lakj olyan messze, hogy ne lehessen csak úgy átsétálni!

Törpi: nem semmi lányok!

Szizzsófi: gratula az átaludt éjszakához! :D Nem szorultak be a szekrénybe? :lol:

Labkat: jobban vagy?

Tegnap jöttünk haza, iszonyatos fejgörcsöm lett út közben. Nyaralás-telelés jó volt, bár Harkány nem az a hely, ahová mégegyszer elmegyünk. Siklósra viszont igen, mert ott aug. elején nyílt a termál és olyan szupi medencék vannak gyerekeknek is, hogy csak lestünk. Szóval nagyon jó volt, az utolsó 3 napon ott voltunk, bár a belépő húzós volt, de majd nem eszek és megspórolom az árát+ még fogyok is. :wink:

Na, majd még jövök, csak megyünk usziba-mert nem áztunk eleget. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: örülök, hogy jól telt a nyaralás. Majd hozz képeket! Jól vagyok köszönöm, csak a fejem fáj a csuklóm is jobban, kedvem is jobb :)

Johit elvitte férj végül traumatológiára, és a könyökét vissza rakták. Azóta fog. NIncs törés, csak kiugrott. Végül is ezt mondták első látogatásunkkor is, hogy ez lehetett a baj, csak eddig mindig vissza ugrott most meg nem :(

Ezt gyártottam mostanság. Még csak a kép keret nélkül...

Kép Maci lány

Kata
labkat
 
 


Zsófi: Hát meghirdettem a párnákat Vaterán és Teszen is, de egyenlőre ott még nem sikerült elég jól reklámoznom magam. A fórumos ismerőseim közül akadt most három párna és egy falvédő rendelésem. Nem haladok gyorsan, de annyira feldob! Komolyan jó egy kicsit kreatívkodni :)

Kata
labkat
 
 


Sziasztok,

mi is vagyunk ám, de annyi a meló, amit végre én is tudok egyedül csinálni a törpök alvásidejében, hogy ki sem látok a fejemből. Eddig kerítésoszlopokat alapoztam, most már színre festem, és ha végre függőleges állapotba helyezik a munkások, jöhet a következő réteg maszatolás. Nem beszélve a lehántolt fatörzsekről, amit gyalulni kéne, és szintén kenegetni. Ez a kertépítés, ha magad csinálod, nem egy gyors meló. De hát spórolni kell, valamiből be kell ruházni a csajokra, ugyanis két hónap alatt 5 centit nőttek a drágáim, teljes ruhatárcserét kell csinálnom. Persze nem esik nehezemre a szép ruhák vásárlása, de kell a pénz hozzá. :wink:

Kata, én meg csak ámulok és bámulok. Amellett, hogy nem alszol éjszakánként, honnan van energiád ezekhez a csodákhoz? :shock: Tudom, kikapcsol, de engem egy jó alvásnál semmi nem hoz jobban helyre.
Apróságokkal lehet, hogy lassan kegyetlenkedned kéne, mert lehet fogfájás a rossz alvás oka, na de minden éjjel? :shock: Ez már az elkanászodás jele. Sajnos Emmán is észrevettük, hogy visszaél a helyzetével, miszerint annyira imádnivaló kis angyal a húgához képest, hogy éjszaka nem volt szívünk nyüszögni hagyni, hanem tutujgatva volt. Átesett a ló túloldalára, rendszert csinált belőle. Tegnap éjszaka kegyetlen voltam, másfél óráig hagytam kínlódni magában. Érdekes, ma már átaludta az éjszakát. :?

Zsófi, igen, a kimaradásnak nem kipihentség az eredménye :lol: Kikapcsolsz, de még fáradtabb leszel, mint voltál. Egy kimaradt éjszaka után még kérni kell egy nappalt regenerálódni :lol: :lol: De nagyon örülök, hogy jól érezted magad.

Timi, üdv újra itthon! Mint látod nemsokmindenről maradtál le, elég havazós volt mindenki élete mostanság. Harkányról hasonló véleménnyel vagyok, sajna a siklósi pancsolót mi nem fedeztük fel ottjártunkkor pár éve. Fejgörcs ezúttal mitől lehetett? :(

Vanda, rég volt már szó róla, de kezd ktuálissá válni a dolog; szabásminta lábzsákról megoldható lenne ide?

Nyuszi, Noncsi hogy van? És Ti anyóssal? Nem javult azóta sem a helyzet? Vagy már ennél jobb nem is lesz?

És már kezdek kételkedni benne, hogy ép elmével megúszom ezt a két és fél évet, míg a lányok itthon lesznek velem. Ugyanis ma megengedtem nekik, hogy birtokba vegyék a konyhát, míg ebédet főzök nekik. A sütőre rátapadtak, benne sült a krumpli. Szerencsére nem forrósodik fel nagyon. Pedig bíztam benne, hogy ennek a segítségével a kandalló tapizásáról is le tudom szoktatni télre őket. Tévedtem :? :? Kaptak 3 fiókot rámolni. Ki hallott már olyan kölökről, aki ahelyett, hogy örülne ennek, csupán rámolná a benne lévőket, persze, hogy nem rendeltetésszerűen használja a fiókot és belemászik :evil: Azért 10 kiló egy ponton való súlyt nem biztos, hogy sokáig fog bírni az a nyomorult.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: kösz a meska linket. Nem ismertem. Majd még gondolkozok rajta!

Törpi: azért jó érzés lesz majd ha befejezitek a kertet :) Nekünk is vannak félkész dolgok, de hát a pénz az pénz. Vera is rengeteget nőtt a nyáron, de azért még vannak nadrágjai a hűvösebb időre is.
Srácok tényleg tutujgatásra vágynak, és nem a fogzás az ok. DE HOGY LEGYEK KEGYETLEN? Mert egy gyerekkel ok, kegyetlenkedek, beteszem, felkelek hozzá, símogatom, nyugtatgatom.Csak hogy egyedül vagyok rájuk,mert férjnek azért muszáj aludnia. Aztán Gergő olyan de olyan hisztis kölyök, hogy ha nem venném fel, felordítaná a házat. Éjjel fél óránként keltek az éjszaka egy szakaszában. Cumit bedugtam, hozzá bújtam, és nem volt gond. Tanácstalan vagyok! Pedig már ügyesen elaludtak egyedül is, de most olyan kis hisztisek lettek, és igazi Csimpik! Az erőmet meg felülről nyerem. DE nem tudom mikor mondja majd azt a szervezetem, hogy elég ebből!

Kata
labkat
 
 


Törpi: Siklósi idén aug 6-án nyitott. :wink: Nem semmik a lányok! 5 cm-t nőttek? Azta! Bár enyémeknek is összes hosszú nadrág halászgatya lett, nem is nagyon tudok mit rájuk adni, úgyhogy itthon harisnyában nyomják most, amíg el nem jutok vásárolni. Kandalló nálunk is gondokat okoz és ráadásul olyan helyen van, hogy elkeríteni is csak úgy tudnánk, hogy így is elérnék a kezükkel. Nem tudom mi lesz, lehet idén nem fogjuk tudni használni, pedig nagyon sokat spóroltunk vele tavaly is.

Neurológia részemről kipipálva, nem találtak semmit, úgyhogy marad és erősödik a gyanúm az allergiára, de annak még nem jött meg az eredménye. Remélem ezen a héten meglesz az is.

Képek nem nagyon készültek, de abból a kevésből majd keresek párat. A pécsi állatkertben fotóztunk keveset. Nagy kaland volt! Lányok már fáradtak voltak, amikor a csacsi mellett elhaladva nekiállt iá-zni. Hangerőben vetekedhetnének Alexával. Úgy megijedtek, hogy túlüvöltötték a szamarat, el is hallgatott szegény. :lol: Hanga a kecskéket szerette nagyon, Alexa meg a minilovat. Nem gondoltam, hogy ennyire érdeklődnek már most, de nagyon lestek mindent.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Harkányi strand játszóterén
Kép Esti pancsi újra a kiskádban-meg az egész helyiségben, mert a végére víz már nem volt a kádban Kép Hanga, Apa és a kiskecske Kép Alexa, Anya és a kiskecske Kép

Ahogy így elnézem tényleg teleltünk. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: jó képek, aranyosak a lányok. Épp ma fürdettem én is a srácokat együtt a kiskádban. Mármint a nagykádba bele tettük a kicsit és a két gyerek abban pancsizott.

Na megyek, mert álmosak, és nagyon panaszkodnak!

Kata
labkat
 
 


Törpi!
Fotózni tudom, minden létező szögből, ha úgy jó. Meg annyit tudok segíteni, hogy ha meg tudod nézni egy Pierre Cardin esernyőkocsi lábzsákját, arról lett koppintva.

Kata!
Alváshoz nem nagyon tudok mit mondani, csak egy óvatos apróság. Oké, hogy párod melózik, de néha nem tudna leváltani? (enyém pasi minde éjjel kelt, amikor még ettek éjszaka, és volt, hogy ő volt az ügyelet, mert én kidőltem...)
vovanda
 
 


Timi!
Édesek nagyon!

Rohadt hideg a lakás, nem lehet még kérni sem a fűtést, mert az átlag hőmérséklet még nincs 15 fok alatt. Ráadásul kipurcant a hősugárzónk, venni kellett egyet, hogy legalább fürdetéshez fűtsünk egy kicsit. :twisted: :twisted: :twisted:
vovanda
 
 


Kata: enyémek már nagyon régóta a nagykádban pancsolnak, Hanga még hasasokat is dob benne, kiskád csak a nyaraláson volt, mert ott csak zuhany volt, de azt is élvezték, bár alig fértek el benne.

Vanda: hősugárzó :twisted:

Mi is fűtünk, nem is volt igazi nyár és már itt az ősz. Vagy csak én nem tudtam feltölteni a napelemeimet? Tavaszig megbolondulok. Inkább a 40 fok, mint ez a hideg!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi. megzabálom őket!!!! Ne fordulj még be, jönnie kell a vénasszonyok nyarának. Legalábbis én nagyon bízom még egy hónap jó időben :?
Mekkora haja van Hangának! :shock:

Kata, hát igen, én már mondtam, hogy nem vagyok annyira jó fej és kíméletes apával. Van, hogy ő kel éjjel. Tény, nem fizikai sérüléseket szenved meló közben a kialvatlanságtól, de inkább nem ragoznám neki mekkora gondja lehet, ha téved. Ettől függetlenül van, hogy neki kell nálunk is kelnie, ezt képtelenség egyedül bírni fizikailag. Nehogy kikészülj, vigyázz magadra!!!

Vanda, köszi, igazából barátnőmnek kellene, nem nekem, nem tudom, elég lenne-e ez neki. Majd rákérdezek és kiáltok, ha úgy is jó. Köszönöm előre is! Baromi hideg van, tényleg! Nem épp erre számítottam szeptember elején én sem, de szerencsére a ház még tartja kis ideig a hőt nálunk, 22 fok van, ez még elviselhető hősugárzó nélkül is. De éjszakára előkerült a melegebb takaró, amit persze lerúgnak magukról :? Azt nem tudom, sok-sok hónap kihagyás után elviselnék-e a hálózsákot újra, vagy most már ébredést, kínt okozna nekik?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jajj ne higgyétek, hogy férj nem segít! Rengeteget kel, és ha egyszerre sírnak, elviszi azt, aki már szopizott. Csak szeretném őt kímélni. Ő is kímél engem, mert volt hogy hallotta sokat keltek a srácok, és elvitte azt amelyik sokat kelt, és tudtam aludni a másikkal. Sokat segít! (már megint hülyén írtam tudom :roll: )
Ha haza jön, van hogy rajta csimpizik a gyerek. Talán épp ez a baj. Mert ő hagyja őket csimpizni, én meg le akarom őket erről szoktatni :(

Kata
labkat
 
 


Törpi: enyémek is lerúgják a takarót, hálózsákot meg már tuti nem viselnék el. Én megpróbálok valahol vadászni polár pizsamát, de eddíg még sehol sem láttam. Egy ismerősöm meg olyan hálózsákot használt (még 4 évesen is), aminek az alja nem volt összevarrva, így tudott jönni-menni benne. Bár így a lába kint van. Ha valaki tud jó megoldást hideg éjszakákra szóljon ám!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: polár rugi esetleg?
mi sem birjuk takarot, zsákot, de lassan már a rugit sem, gombolják ki ezerrel :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: igen, rugira gondoltam. Éjszakára tökéletes, mert nincs kint semmijük, ha kitakaróznak.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szizzsófi: gratulálok nővéredéknek! :D Nálunk unokaöcsém kislánya született aug. 25-én Liliána és tisztára olyan, mint a két és fél éves nővére volt. Legalábbis képen, de remélem hamarosan élőben is láthatom és babázhatok kicsit. Enyémek már olyan nagyok és nem valószínű, hogy lesz tesójuk, pedig én még úgy szeretnék babázni!
3 fog egyszerre??? Atyaég! Kitartást Benyusnak, meg nektek is!

Nálunk fűtés nélkül 17-18 fok volt a lakásban-jégverem. Így meg gázszámlánk lesz. Francba! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Gratula ujdonsült babucikhoz :wink:
Kata: hihetetlen mennyire ügyi vagy, most láttam iwiwen amiket készítettél, hát valami fantasztikus :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, én is láttam lányaidat iwiw-en; hát valami fantasztikus, amiket készítettél :wink: Köszi a konyhaleírást a múltkor, azóta is fejetlenség uralkodik, ha beengedem őket :shock:

Zsófi, Timi, gratulálok a babákhoz!! Képzeljétek, az én unokaöcsémnek is most aug.23-án született meg Krisztina nevű kislánya. Na de azért mégsem a tesóm. Akkor tuti velem is madarat lehetne fogatni :D

Timi, nem lesz tesó :( Pedig tervben volt. Én már gondolni sem merek rá Míra után. Ha valaki garantálná, hogy Emma fajtája lesz.... :wink: :lol: Anyós is mesélt valami hasonlóról a keresztfiamnál, én még ilyen hálózsákot nem láttam, de majd meglesem, ha eljutok hozzá. Meleg rugi, hosszúújju body adott. De már most? Mi lesz akkor télen? Esetleg a rugi alá még zokni? :roll: 17-18 fok? Atyám!!!! :shock: :shock: :shock:

Zsófi, így érthető, hogy nem kelted G-t. De jó fej, hogy a hétvégéket vállalja. És ha nem írtam volna, le a kalappal előtte az egyedül lezavart hétvége miatt!!! Mikro :( Súlyos tudom, de nem tudom, hogy tudnék nélküle létezni. Kevés dolog, amire használom, de azt csak kínlódva tudnám pótolni.

Kata, csodálkoztam volna, ha apa ki tudná vonni magát 4 gyerek mellett az éjszakázásból. Bár amilyen motolla Te vagy, akkora csada azért nem lenne :wink:

Tegnap délután a becsapós időben a törpéket nyakig felöltöztettem, csak magammal nem volt erőm foglalkozni. Iszom a levét; úgy bedurrant a mandulám, hogy nyelni sem tudok. Ez az igazi fogyókúra :? Mindemellett nem is értem, de a két bölcsességfogam (alul-felül) helye is be van gyulladva jobb oldalon, majd meg vadulok, az is úgy fáj. Lehet összefüggés?
Míra ma meg van mindemellett kergülve, csakhogy végképp carul érezzem magam. Mindenért vonyít, semmi nem jó neki. Nem hiszem, hogy volt ma 10 perc, ami nyafogás, hisztizés, sírás nélkül telt volna el :? Készen vagyok.
Apa most átvette a műszakot, épp a pelusozás alatti ordítást hallgatom. Mert szemét apa nem engedi az egész krémet magára kenni a gyereknek. Mert a legújabb, hogy magát krémezi be Míra :roll: :lol: És igaz, hogy csak utána, de szól, ha kaki volt. Tudom, még messze a szobatisztaság innen, de már legalább valami esélyt látok arra, hogy ne rajtam gazdagodjon meg az összes pelenkagyártó. Emmánál még ezeknek a dolgoknak se híre, se hamva. Max élvezi a "kaka" szó sűrű ismételgetését, mikor Míra jelez.

Rana, ha erre jársz, boldog névnapot!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Csak gyors bekukk.

Törpi!
Majd kurjants! :D

Kata!
Enyémek egész hamar megtanulták, hogy az apjukon lehet csimpizni, rajtam meg nem, úgyhogy szerintem emiatt ne aggódj. Tudják, kitől, mire kell számítani.

Alvás: body+zokni+pizsi. A Skálában lehet néha kapni olyan pizsamát, ami olyan, mint egy rugi, csak nincs lábfeje, ez alá megy a body meg a zokni. És persze takaró. Aztán ha maguk alá gyűrik, akkor kapnak még egyet, eddig nem fáztak.
vovanda
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?